Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Tóta W. Árpád a mezőgazdasági maffia elleni küzdelemről
  2012-02-28 21:01:25, kedd
 
  Tóta W. Árpád a mezőgazdasági maffia elleni küzdelemről


hirszerzo

2012.02.28., 09:00 Frissítve: ma, 08:59 3559 12

Az eddig oly nyomorultul teljesítő elszámoltatási kormánybiztos most remekelhet. Már ha nem azért küldték, hogy elhallgattassa az elődjét.

Tóta W. Árpád ezúttal az Ángyán-ügyről ír. Mint ismert a volt vidékfejlesztési államtitkár még januárban lemondott a posztjáról, amit most egy zöldszervezeteknek írt levélben indokolt meg. Ángyán József szerint egy ellenérdekelt maffiakör elérte, hogy elfogyjon körülötte a levegő, ,,az évtizedek alatt kialakult, ellenérdekelt maffiahálózat mindent vinni akar a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig".

,,Az effajta vádak eddig is felbukkantak itt-ott, korrupcióról mindig mindenhol hallani, a vidékfejlesztés pedig Torgyán József óta szimbóluma annak" - írja erről Tóta. ,,Most viszont nem egy taxisofőr vagy szarkavaró publicista vádaskodik légből kapott félinformációk alapján. Hanem a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára vette észre, hogy a nemzeti burzsoázia úgy hordja haza a magyar vidéket, mintha lomtalanításon lennének. És mint mondja, ő ez ellen nem tehetett semmit".


Pedig ,,elmehetett volna például a miniszteréhez, hogy te Sanyi, mégis mi megy itt, fel kellene lépni, nem erre adtak nekünk az emberek felhatalmazást. Nos, ezt valószínűleg megtette, és Sanyi széttárta a karját, felfelé mutogatott, aztán a szájára és végül a nyakára. Vagy csinálhatta volna azt, ami minden állampolgár kötelessége, ha bűncselekmény jut a tudomására. Összegyűjteni a rendelkezésére álló bizonyítékokat, szerződéseket meg jegyzőkönyveket, és megtenni a feljelentést. Vagy legalább kinyomni a sajtónak".

Ám Ángyán magát, Orbán Viktort kívánta tájékoztatni a kialakult helyzetről, de - mint levelében elpanaszolja - a kormányfő nem adott neki lehetőséget arra, hogy személyesen is beszélhessenek.

,,Ez elsőre olyan, - állapítja meg kollégánk - mintha a miniszterelnököt kicsit sem zavarná a korrupt privatizáció, amennyiben azt nem a kommunisták, hanem az ő haverjai követik el, szóval hogy Orbán Viktor lényegében egy büdös kommunista." Természetesen azonban nem erről van szó. ,,A jelek szerint Orbán igenis komolyan vette a korrupció hírét, és most a legkiválóbb harcosát indítja ellene. Budai Gyula nem fog tétovázni, ha feljelentést kell tenni. Eddig sem tétovázott, igazi, mániákus igazságkereső. Ha ő azt vette a fejébe, hogy utánajár, mit keres Oszkó Péter a Wizz Airben, akkor nem lehet kizökkenteni semmivel".

,,Ideje volt már a határozott hadüzenetnek. Amúgy is folyik a nyomozás a Magyarországot megnyomorító spekulánsok után, tele van velük a töke a népnek. Végre a nyomukra akadtunk: nem a londoni tőzsdén bujkáltak, hanem idehaza. [...] Az ilyen haszonlesők belülről rágják szét a nemzeti együttműködést, ha nem kergetik végig őket a történelem főutcáján. A korrupt privatizációs szerződések felülvizsgálata ősi jobbos követelés, amely végre valóra válhat. Szép, ropogós, friss ügyek ezek, nem évültek el, még a tinta se száradt meg rajtuk. Az eddig oly nyomorultul teljesítő elszámoltatási kormánybiztos most remekelhet.

Már ha nem azért küldték, hogy elhallgattassa az elődjét" - fejezi be cikkét Tóta.

http://hirszerzo.hu/szemle/2012/2/28/Tota_W_Arpad_a_mezogazdasagi_maffia_elleni__ ZCB3VH#utm_source=hirlevel&utm_medium=email&utm_campaign=hirlevel-2012-02 -28
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A rendszerváltáskor Andor még nem tapsolt az IMF-nek
  2012-02-28 20:20:33, kedd
 
  A rendszerváltáskor Andor még nem tapsolt az IMF-nek
2012. február 28. 04:57:17

Andor László, az Európai Bizottság magyar delegáltja egy huszonkét éve írt tanulmányában élesen kritizálta a Nemzetközi Valutaalap működését. Az adósságcsapdából való kikerülés egyik lehetséges módjának a ma az Orbán-kormány által preferált nemzeti piacgazdaság felépítését tartotta, bár elismerte, hogy ez a külföldi tőke érdekeit sértené. 2008-ban már arról értekezett, hogy a valutaalap a nyolcvanas években a magyar reformok végigvitelében segített - számol be a Magyar Nemzet.

Mintha csak Agatha Christie lenne a nemzetközi pénzügyi rendszer szerzője: kiderül, hogy az orvos a gyilkos - írta a Nemzetközi Valutaalapról (IMF) 1990-ben Andor László a Szakszervezetek Gazdaság- és Társadalomkutató Intézete által kiadott, Adósság című tanulmánykötetében. Mint ismert, Andor László napjainkban Magyarország küldöttje az Európai Bizottságban (a szocialista kormány delegálta), és ő is egyetértett hazánk megbüntetésével.

A Magyar Nemzet keddi cikke szerint a politikus többször is hangoztatta, hogy az uniónak igenis vannak feltételei, hogy hazánk elkezdhesse a tárgyalást az IMF-fel. Éppen ezért figyelemre méltó, hogy 1990-ben még egészen más véleményen volt. Véleménye szerint a Nemzetközi Valutaalap a 80-as években tovább súlyosbította az eladósodott országok helyzetét.

Andor tanulmányában szinte minden ponton problémásnak látja a valutaalap ,,rendkívül udvariasan, ajánlások formájában előadott követeléseit". A dolgozóknak ugyanis az IMF-doktrína szerint romló reálbérek mellett kellene javuló teljesítményt nyújtaniuk, miközben a külföldi tőkebefektetések minél gyorsabb megtérülését szorgalmazta, vagyis ,,rablógazdálkodásra ösztönzött".

Andor szerint a képlet egyszerű, az eladósodott országoknak az IMF-megállapodást követően csak a meglévő kapacitásokból lehetett növekvő teljesítményt kihajszolni, miközben az adott ország hosszú távú érdekei - a kutatás-fejlesztés, oktatás- és infrastruktúra fejlesztése - nem érdekelte a nemzetközi pénzvilágot. A fejlesztések elmaradása miatt az adós országok kizárólag az árakkal, méghozzá egyre alacsonyabb áraival tudtak versenyezni, és nem a korszerű technikákkal, minőségi jellemzőkkel.

Andor László 2008 októberében - amikor a Gyurcsány-kormány a valutaalap ajtaján kopogtatott - már másképp vélekedett az IMF-ről: szerinte a valutaalap a nyolcvanas években a magyar reformok végigvitelében segített, amelynek során Magyarország a neoliberalizmus igazi példája lett a régióban.

PK
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most alapozzák
  2012-02-28 19:37:48, kedd
 
 

Most alapozzák

A gyanútlan szemlélődő már-már kezdte azt hinni, hogy az Új Színház-ügyről több bőrt nem lehet már lenyúzni, hogy a felvilágosult európai balliberált lapok már olyan szinten kirettegték és kiháborogták magukat a történeten, hogy azt már nemhogy továbbfokozni nem lehet, de még szinten tartani sem.

Azonban be kell látnunk, hogy az örök igazság ebben az esetben is érvényes, azaz mindig van tovább, pontosabban jelen esetben mindig van lejjebb. Most hétvégén a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című vasárnapi német lap gondolta úgy, hogy nekik mindenképpen ezzel a témával kell foglalkozniuk, mintegy prezentálva a újságot rendszeresen vásárló közel egymilliós német olvasótábornak a súlyos magyarországi náciveszélyt, ami ugye, mint tudjuk az Új Színház vezetésében öltött testet, és természetesen ma már a láncait letépve megállíthatatlanul menetel előre.

De az egész történetben nem is ez az érdekes, hisz az európai lapok tombolása ma már nem hír Magyarországon, az mára már a mindennapok részévé vált és az emberek többségét egy-egy kiadós anyázáson túl, nem nagyon érinti meg a dolog. Így lett volna ez a mostani FAS cikk esetében is, ha a lap által megszólaltatott riportalany nem Tarlós István főpolgármester lett volna, aki a kényszeres megfelelni vágyás okán olyan mondatokat engedett el, amire nem nagyon lehet mást mondani, mint hogy hülyét csinált magából. És persze belőlünk, magyarokból is.

Reinhard Veser írása azzal kezdődik, hogy a szerző tényként megállapítja: az Új Színház mostanáig művészi szempontból ,,szolidan vezetett" és ,,nem különösebben feltűnő" intézmény volt, Dörner György kinevezésével azonban ,,ez már a múlt". Tarlós ez a vádat még nagyjából visszautasítja, amikor közli az újságíróval, hogy azért választotta Dörner pályázatát, mert abban az szerepelt, hogy a művész a magyar irodalom klasszikusait kívánja színpadra állítani hagyományos rendezésben, ,,ilyen programmal működő színház pedig eddig nem volt Budapesten".

Aztán innentől elindult a vég nélküli magyarázkodás. ,,Nem bocsátottam el az előző igazgatót, a szerződése egyszerűen lejárt. Ráadásul a Budapesten működő tizenöt színház közül, melyek a rózsaszíntől a mélyvörösig tartó színárnyalatokkal jellemezhetőek, lényegében nem történt vezetői szinten változás. A tizenöt színházigazgató közül tizenháromhoz hozzá se nyúltam" - mondta Tarlós, majd így fejezte be: ,,Nem engedem, hogy az Új Színház az antiszemitizmus vagy a szélsőségesség más formáinak színpada legyen. Ennek legcsekélyebb jelét is főpolgármesteri figyelmeztetéssel szankcionálom. És második figyelmeztetés már nem lesz, helyette olyan reakció következik, amely egész Európát meggyőzi".

Gondolom, most sokakban felmerül a kérdés: Vajon miért kéne nekünk meggyőzni bárkit, bármiről is Európában? Miért kell nekünk állandóan azt bizonygatni, hogy nem vagyunk nácik, fasiszták, vagy éppen az azok, amit a mélyen felvilágosult európai okostónik negatív jelzőként ránk aggatnak?

Az Új Színházban Dörner vezetése mellett eddig még egyetlen egy darabot sem játszottak. Az eddig nyilvánosságra került programterv szerint semmi olyan nincs az elképzelések között, ami kicsit is kifogásolható lenne.

Akkor meg miért kell főpolgármesteri szinten már előzetesen elhatárolódni olyantól, ami nem más, mint egy liberált bérrettegő beteges fikciója?

Tarlósnak nem magyarázkodni kellett volna és ezzel még nagyobb nyomatékot adnia az ügynek, hanem egész egyszerűen vissza kellett volna utasítania a méltatlan vádakat. A többség nem azért emelte őt a főpolgármesteri székbe, hogy a külföldi megmondóembereknek való megfelelési kényszertől hajtva magyarázgassa azt, ami a társadalom többségének a jogos elvárása, amire a választók döntő többsége felhatalmazást adott.

Nem lett volna hozzá és mindannyiunkhoz méltóbb megoldás, ha megköszönve az érdeklődést, határozottan kikéri magának az antiszemita vádakat? Majd egy rövidebb monológ keretében elmagyarázhatta volna a nagytudású riporternek, hogy értjük és látjuk, hogy milyen igyekezettel akarják lejáratni ezt az országot, de ő ehhez nem szeretne asszisztálni. Aztán néhány szó elhangozhatott volna még a manapság európai újságírás néven futó váladékozásról, végül pedig néhány keresetlen mondattal megvilágíthatta volna az EU intézmények és azok vezetői kapcsán tapasztalható szellemi sötétséget, bemutatva egyúttal azt a járatos gyakorlatot is, miszerint a mostani EU-parlamenti döntéseknek annyi közük van valósághoz, mint Elie Wieselnek a néhai Vizel Lázárhoz.

De Tarlósnak ez eszébe sem jutott, vagy ha mégis, akkor nem merte mondani. Így aztán minden marad a régiben. Marad a színház politikai szemmel tartása, a majdan színpadra kerülő darabok patikamérlegen való méricskélése, hogy vajon ez még PC szöveg volt-e, vagy már túllépi a felvilágosultak ingerküszöbét, átbillenve a súlyosan náci oldalra.

A következő lépés pedig enyhe túlzással majd gondolom az lesz, hogy ki fognak nevezni egy antiszemita-érzékenységi szakértő brigádot, akik arra lesznek hivatottak, hogy besorolják az egyes színházi darabok, újságok és internetes portálok antiszemita-náci faktorát. Azt az igazgatót pedig, akinek a színháza, lapja, webes portálja túllépi a limitet, azt azonnal felnégyelik, majd a darabjait a város négy pontjára teszik ki mintegy elrettentésül.

Valami ilyesmi lesz majd a jövő magyar kulturális világa.

A Tarlós-félék az ilyen FAS-jellegű megnyilvánulásokkal éppen most alapozzák.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2012/02/most-alapozzak.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazánk a Nyugat kuplerája
  2012-02-28 19:24:58, kedd
 
  Hogyan is határozhatnám meg ezt a szomorú, kegyetlen helyzetet?

Ez jutott eszembe: Hazánk a Nyugat kuplerája, csak azzal a különbséggel, hogy Magyarország az aki fizet a klienseknek.
Amit még szomorúbbnak találok,az, hogy vannak akkora szellemiségek, akik állítják, nem a zsidesz a veszély.
Már hogy az Isten bánatára lenne veszély, hiszen mint jó cinikus, a New York-i, Jeruzsálemi támogatóinak magyarországi helytartója [itt Feldmáyert és szövetségeseire gondolok] diktálják a zsidesznek a tempót.
A különbség 1989 előtti idők és az utáni között, a kihasználókhoz hozzá kell adnunk a rombolókat. És a legnagyobb, sikeres rombolók, pontosan a "magyar" politikusok azok, akik hűen és hűségesen végrehajtják!!!
Magyarország mezőgazdasága és ipara egyszerűen meglett semmisítve. Ipara és mezőgazdasága, mint egy bizonyos Dél-amerikai országé,"kikötői" ipar és mezőgazdaság. A napokban olvastam: a 2/3-os parlament megszavazott 400 millió Forintot a magzat-gyilkosság támogatására, és biztos sokkal többet a cigány önkormányzatnak. Feldmayer pofátlanul követel több mint 4 millió Dollárt, és hogy a túlélők kielégítésére. Támogatják a zsidó iskolákat, míg felszámolják a magyar iskolákat; építik a zsinagógákat és rombolják, de árverezik a magyar templomokat. A magyar (sic) pofátlan cinikussága határtalan!!! Egy ismerősöm Németországban dolgozott egy húsfeldolgozó gyárban, ahol a lejárt élelmiszereken a lejárt fogyasztási határidő címkéjét kellett kicserélni. A magyarok úgyis megfogják venni.
A múlt napokban olvastam, Putyin meghívta Magyarországot, csatlakozzon az ázsiai kereskedelmi unióhoz. Mire várnak a magyar politikusok, hogy Feldmayerék engedélyt adjanak rá?!

Megvagyok győződve, eljött az ideje, hogy kövessék Az ÉSZ példáját!!!

Az a IX.században kikiáltott ...hungarus ... eliminado esse máig is érvényes, a különbség az erre alkalmazott eszközök.

Magyar tükör Amit tudniillik hazánkról:
- Hazánkban egyre kevesebb ember él, mert kevés a GYES, meg a fizetés.
- A hivatalos nyelv a helytelen magyar, melynek különböző dialektusait beszélik, például aktív-magyar, bradör magyar, MSN-magyar, fókusz magyar és csácsumicsá magyar.
- A hivatalos fizetőeszköz a forint, meg a haver. Egy haver sok ezer-sokmilliárdú forintot ér főleg ha politikus.
- Magyarország fővárosa Budapest és minden olyan település, ahonnan reggel 2 óránál rövidebb idő alatt lehet beéri a belvárosba (pl. Szentendre)
- Hazánkat két nagy részre lehetett osztani, Jobboldalra és baloldalra.
- A közlekedés fejlett, számos útvonalon elsők vagyunk Európában az egy kilométerre jutó halottakban.
- A magyar termékek, amikre igazán büszkék lehetünk a Suzuki Wagon R+, az Audi TT, az Opel Astra és a Dunaharasztiban palackozott Coca-Cola.
- Hazánk kulturális élete pezsgő, akár a Való Világ villa jakuzzija. A jelenlegi kulturális élet legnagyobb példaképe és alakja Győzike és Karamell (aki éppen most szakított valami libával) !
- Az iskolarendszer fejlett, de már dolgozunk a visszabontásán a gyenge-átlagos szintre.
- Fő élelmiszer ipari termékeink a kannás bor, az ólmos paprika, és a vegyes pálinka.
- Hazánkat jelenleg kétpárti koalíció irányítja Európa felé, de elképzelhető, hogy már túlszaladtunk rajta.
- A törvényeket az országgyűlés alkotja és változtatja meg közvetlenül az alkotás után nagyon gyorsan, hogy aki követni akarná, az is essen jól pofára.
- A törvények betartatását az államigazgatási szervek, a bíróság és Juszt László, a nép ügyvédje felügyelik.
- Aki bűncselekményt követ el, azt elítélik de bűncselekményt elkövetni néha lehet büntetlenül is, mert mindenkinek van ügyvédje.
- Az orvosi ellátás eredményessége jó, mert "jól képzett" keletről bevándorolt orvosaink vannak. A mieink Angliába mennek nyomorogni és rossz körülmények közé dolgozni..... és egyelőre még több a beteg, mint az orvos!!
- Magyarország az EU tagja és egyben az EU szeméttárolója. Az atomhulladékot, különösen szívesen fogadjuk és tároljuk !!
- Hazánkat az EU eteti (mert mi minden evők vagyunk) a romlott húsokkal, a takarmány zöldségekkel, az Osztrák téliszalámival az íztelen Francia, Spanyol gyümölcsökkel, amit ott senkinek nem tudnak eladni !! Ebben nagyszerű partnerük a "hazánkra települt" nagy multi élelmiszer plázák !
- Ezért meg is szüntettük a mezőgazdaságot Európa éléskamráját és az ipart is ugyanezen megfontolásból !
- Magyarországon mindenkinek legalább három banknál van kölcsöne vagy tartozása, mindezt a minimálbérből fizetjük !!
- Hazánkban a vastagnyakú, kopasz és nem az idén lebarnult Mercedes és BMW tulajdonosoknak nem kötelező az adóbevallás és a törvények rájuk nem vonatkoznak !

A politikusokra is ugyanez érvényes:
- Magyarország első helyen áll népe lezüllesztése (már akit lehet) és agymosása terén, melyről a kereskedelmi televízióink, rádióink gondoskodnak, választások előtt a pártok is rásegítenek !
- Hazánk szintén első helyen áll az egy főre eső plázák mennyiségében és a pláza cicák számában !
- Magyarországon folyik át Európa egyik leghosszabb folyója, melynek mindkét partján emberek laknak.
- Magyarország címere bonyolult, ezért mindenki nézze meg maga.
- Zászlónk piros, fehér, zöld, ezért kizárólag kímélő színes programon mossuk.
- A Himnusz szövegét Kölcsey Ferenc, zenéjét Erkel Ferenc írta, de jelenleg Király Linda szövegével és Vikidál Gyula illetve "Dopeman" szövegével és dallamával ismerhetjük meg!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áramot vezetett a lopást megkísérlőbe, így akadályozta meg a
  2012-02-28 19:16:37, kedd
 
  Áramot vezetett a lopást megkísérlőbe, így akadályozta meg a bűncselekményt az önbíráskodó légkábel
Hunikum
2012-02-28 17:14:14


A helyi áramszolgáltató, az önkormányzat és egy oktatási intézmény felelőssége is
felmerülhet annak a vélhetőleg rasszista indíttatású önbíráskodásnak a kapcsán, amit egy 37 éves cigány férfival szemben követett el egy középfeszültségű vezeték Kunhegyesen.

Az elkövetőből áldozattá váló agytröszt puszta kézzel próbálta meg leszakítani az alumínium légkábelt, de sokkoló meglepetés érte, amikor az megrázta, majd földhöz vágta. A helybenhagyottat mentőhelikopterrel szállították kórházba, a légi mentés milliós költségét pedig az adófizető magyar állampolgárok állják.

Az eset a hunikum.hu szerint túlmutat azon, hogy felmászott egy férfi az oszlopra, el akart lopni 100 méter kábelt, majd egy akrobatikus mutatványt követően a helyszínen várakozott.

Miért nem volt kiírva az oszlop alá, hogy ,,vigyázz, te idióta, mert ráz!"? (Ez az
önkormányzat felelőssége.) Miért nem tanította meg a szerencsétlent a fizikatanára, hogy az áram - ha markolásszák - mire képes? (Ez az iskola felelőssége.)

Egyáltalán: miért volt a vezetékben áram? (Ez a szolgáltató felelőssége.)

Természetesen a baleset bekövetkeztében ludasak listája tovább bővíthető. Elismerjük, ha
társadalmi összefogással, a pozitív diszkrimináció szellemének megfelelően, a rájuk költött adómilliárdokon túl még gyűjtést is szerveznénk a cigány kisebbség számára, tán kisebb hányaduk követne el bűncselekményeket éhségből (mert hisz a kábel ehető) és rászorultságból (mert a BMW X-6-os túl sokat fogyaszt). Azt is elismerjük, hogy közvetve ugyan, de előidézői az egész jelenségnek azok a nyugdíjasok, akik - amennyiben az éjszaka hívatlan látogatójuk érkezik - nem adják oda az értékeiket a lakásukba tévedőknek, és azok a fiatalok is, akik nem adományoznak mobiltelefonokat a tőlük kéregető rászorulóknak.

A cigánybűnözésért felelős az egész társadalom. De legfőképp az a rohadék, rasszista
légvezeték. Áramot bele!



hunikum.hu fotó: MTI


http://hunikum.hu/Aramot_vezetett_a_lopast_megkiserlobe_igy_akadalyozta_meg_a_bun cselekmenyt_az_onbiraskodo_legkabel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Görögország akár már holnap fizetésképtelenné válhat
  2012-02-28 19:12:55, kedd
 
  Görögország akár már holnap fizetésképtelenné válhat


28.02.2012, 18:05


Drámai fordulatot vettek az események Görögország körül az utóbbi órákban. Az állami kötvények tulajdonosai ma azt követelték az ISDA-tól (Aktívák és származtatott ügyletek cseréjének nemzetközi szervezete), hogy tárja fel a görög állampapírok státuszát.

Az ISDA, döntését közzé kell, hogy tegye legkésőbb szerdán, a Greenwichi középidő szerint 17 óráig. Így Görögország akár már holnap bejelentheti fizetésképtelenségét. Ha ez bekövetkezik, akkor a világpiac irányíthatatlanná válhat, hiszen senki sem tudja pontosan, hogy kinek a kezében vannak görög államkötvények.

http://hungarian.ruvr.ru/2012_02_28/67095917/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus
  2012-02-28 18:55:19, kedd
 
  Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat

2011/10/11 IdőkJelei

Miután megdönthetetlenül bebizonyosodott, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás narkolepsziát, egy krónikus idegrendszeri betegséget okoz, Finnország a nyilvánosság előtt is elismerte a tényt. A narkolepsziában szenvedők időnként, a normális ébrenlét alatt, egyik pillanatról a másikra, befolyásolhatatlanul elalszanak. A tény elismerésekor a finn kormány kijelentette, hogy életük végéig fizetni fogja annak a 79 gyermeknek az orvosi kezelését, akiknél a betegség a sertésinfluenza védőoltás miatt alakult ki.

A narkolepszia nem az egyetlen mellékhatása az oltásnak. A 79 gyerekből 76 hallucinációkat is lát és időnként "teljesen megbénulva esnek össze," (hirtelen tónusvesztés, kataplexia) mondják a finn kutatók.

Ami megdöbbentő, hogy a durva mellékhatások tévedést kizáró megállapítása ellenére, szóba sem került a minden tudományos alapot nélkülöző és teljesen felesleges influenza elleni oltások felfüggesztése.

Az influenza elleni védőoltások nemcsak károsak a gyerekek egészségére (amit most már a hatóságok is kénytelenek voltak belátni), de még csak nem is működnek! A D-vitamin rendszeres szedésével bármilyen oltásnál sokkal hatékonyabban védekezhetünk az influenzás megbetegedések ellen.

Az Egyesült Államok nem hajlandó belátni, hogy a védőoltások károsak lehetnek

Az Egyesült Államok kormánya természetesen most sem hajlandó elismerni, hogy a védőoltások károsak lehetnek. A kormány, a gyógyszer gyártókkal karöltve erőlteti az emberekre a tündérmesét: a védőoltások biztonságosak és hatékonyak, ami alatt azt értik, hogy nem károsak és mindenkinek használnak. (Hozzá kell tegyük, hogy természetesen Magyarországon is ilyenkor ősszel indul be újra a védőoltások melletti kampányolás a gyógyszergyárak részéről. "Most adassuk be az oltást, amíg még nem késő!" hallani szinten minden rádióban a különböző gyártókat képviselő "orvos szakértőktől.")

Az igazság ettől nagyon is eltér

A védőoltások több millió gyereknél fejtenek ki káros hatást évente, csak sajnos ezeket a "mellékhatásokat" (enyhe elmezavar, az immunrendszer legyengülése, tanulási zavarok, stb.) soha nem lehet az oltóanyagokra bizonyítani. A védőoltások egyébként nem valami hatékonyak a fertőzések megakadályozásában. A védőoltások gyártóinak saját kutatási eredményei is azt mutatják, hogy az oltások csupán minden századik embernél működnek, ami azt jelenti, hogy a másik 99 esetben semmi hasznuk.

Ahelyett, hogy elismernék, hogy a védőoltás autizmust okoz, az amerikai kormány, a gyógyszergyártókkal szövetkezve, létrehozta a Védőoltásból Eredő Károk Kompenzációs Központját, egy olyan szervezetet, ami pénzt ad a maradandó károsodást szenvedett gyermek szüleinek a hallgatásért, hogy azok nehogy bíróság elé vigyék az ügyet.

Ami még ennél is rosszabb, hogy az egészségügy, amit erősen befolyásolnak, vagy mondhatni dominálnak, a gyógyszeripari érdekek, nem hajlandó népszerűsíteni a D-vitamin jótékony hatását az influenza megelőzésében. Pedig a D-vitamin szedése biztonságos, hatékony és nem drága.

Miért nem népszerűsíti a gyógyszeripar a D-vitamint? Mert sok milliárd dollár haszontól esne el a D-vitamin által megelőzött betegségek miatt.

A védőoltások és az autizmus

A logikusan gondolkozó és őszinte emberek agyában nem kérdéses, hogy a védőoltások károsítják az idegrendszert, így például (de nem kizárólag) autizmust is okoznak.

Kizárólag a multinacionális gyógyszeripari cégeknek dolgozó tudósok hajtogatják, hogy a védőoltások nem okoznak autizmust, illetve, hogy azok teljesen biztonságosak.

Aki szeretne mélyebben elmerülni a témában, ajánljuk a Merck gyógyszercég vezető védőoltás kutatójával, Dr. Maurice Hilleman-nal készített interjút, melyben a tudós többek között azt is elmondja, hogy a védőoltások több tucat "titkos" rákkeltő vírust tartalmaznak (az interjú videón is megtekinthető ITT).

Sokan azt sem tudják, hogy Dr. Jonas Salk, a védőoltások "nagyapja", akinek a gyermekbénulás elleni védőoltás kifejlesztését tulajdonítják, szörnyű emberiségellenes bűntetteket hajtott végre büntetlenül az "orvostudomány nevében", hogy az oltást kifejlessze.

Tulajdonképpen a védőoltások és modern gyógyszerek történelmét csupa ilyen és ehhez hasonló történetek szegélyezik, miközben maguk a gyógyszergyártók megpróbálják dicsőséges fényben feltüntetni tevékenységüket a nyilvánosság szemében. Az igazság sajnos merőben más: a védőoltások mindig is betegségeket okoztak, melyekből a gyógyszeripar hasznot húzhat.

Akik ilyen bűntettekre hajlandóak vajon visszariadnak attól, hogy gyerekeket betegítsenek meg? A gyógyszeripar urai keményvonalas gonosztevők. A Bayer korábbi elnöke például náci háborús bűnös volt, akit a Nürnbergi perben ítéltek el. Nehéz elhinni? Ideje felfrissíteni történelmi ismereteinket:


"Dr. Fritz ter Meer, az IG Farben igazgatójaként közvetlenül részt vett a Ciklon-B ideggáz kifejlesztésében, ami több millió ember halálát okozta a II. Világháború alatt. Meer-t a Nürnbergi perben hét év börtönre ítélték, de Rockefeller és az akkori amerikai német biztos, J.J. McCloy közbenjárására négy év után szabadon bocsátották. A népirtásért és emberiség elleni bűntettekért elítélt, tetteit soha meg nem bánó Fritz ter Meer, a Bayer gyógyszeripari cég elnökeként tért vissza a szabad életbe. A pozíciót 1961-ig töltötte be. 1962-ben az ő kezdeményezésére állt fel az Egészségügyi Világszervezet és a FAO (az ENSZ mezőgazdasági és élelmezési szervezete) által támogatott Codex Alimentarius Bizottság, ami elvileg a fogyasztók egészségét hivatott védeni, de valójában a gyógyszeripar irányítja és egyetlen célja, hogy minél több gyógyszerfogyasztót termeljen."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leszámolás a kommunista múlttal fideszes stílusban (videó)
  2012-02-28 18:50:31, kedd
 
  Leszámolás a kommunista múlttal fideszes stílusban (videó)

2012. február 28. 08:00:35

Az Index internetes portál videója kitűnően bemutatja a kétharmados kormányzópárt elszámoltatáshoz való igazi hozzáállását.

A nemzeti oldal radikálisabb támogatói több helyen és alkalommal már a választások előtt próbálták a Fideszben mélyen hívő szavazó-társaikat meggyőzni - a legtöbb esetben mindhiába, ahogyan a választási eredmények is bizonyítják - arról, hogy miközben a Fidesz éppen egy másik pártot járat le a nemzeti oldalon azzal, hogy az MSZP kreálmánya, valójában a legtöbb volt ügynökkel és egykori MSZMP-s kiszolgálóval van tele.

Az ügynöklisták megismerhetőségének leszavazása beszédesebb mindennél. Még akkor is, ha egyes képviselők a személyiségi jog megsértésének vélnék, ha kiderülne egyesekről valódi múltjuk. Vajon az ügynökök által egykoron megfigyeltek személyiségi jogai akkor és most egyáltalán érdekelnek valakit? Pláne abban az olvasatban, hogy nekik is joguk van tudni azt, hogy kik és mit, de leginkább miért írtak, jelentettek róluk. A Fidesz természetesen magyarázhatja a bizonyítványát. Ettől függetlenül minden józan és logikus megítélés szerint “A FIDESZ dugig van bolsevik ügynökökkel, besúgókkal!“

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VTGKmRt-gQI

Kapcsolódó:

Az árulás nyilvánvalóvá vált

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=95943
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot!
  2012-02-28 18:42:41, kedd
 
  Egy majdnem három éves, de ma egyre aktuálisabb írás -

Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot!
2012/02/28 Nemzeti InternetFigyelő

Kedves Olvasóink!

Figyelmükbe ajánljuk a majdnem három éve keletkezett alábbi írást, ami ma egyre aktuálisabb! Kenessey Csaba kísérteties precizitással, mondhatni a "látók" pontosságával fogalmazta meg a ma egyre valóságosabb, és mára sokak által látható, elközelgő jövőt. Olvasás közben ne feledjék, a cikk 2009 nyarán íródott! (NIF)


Íme a cikk:

Kenessey Csaba, Thalwil, Svájc
2009. július 21. kedd, 16:08

EGY VÉLEMÉNY....

Orbán elhallgatja az ország népe elöl a keserű valóságot! A magyar nemzeti EP képviselet növelésével a saját hatalmát gyarapíthatja csak, de esze ágában sincs felhívni a figyelmet a Lisszaboni szerződés árnyoldalaira! Ő eldöntötte, hogy a néppárt alelnökeként, egy erős nemzeti EP képviselettel, akár a néppárt elnöke is lehet, előkelő helyet szerezve a Bilderberg rangsorában!

A Lisszaboni szerződés miben hagy intézkedési lehetőséget egy, a végletekig eladósított, kifosztott, nagyrészt idegenek tulajdonában lévő országban működő kormánynak?...

Orbán ezt 2002-ben is látta előre, ezért nem akart szavazat újraszámlálást (csak a naiv Budaházy), ezért nem óvta meg az MSZP csalással, félrevezetéssel megnyert választását 2006-ban, és ezért nem akart kormányt buktatni, amikor legalább fejenkénti 200 év börtönre elegendő bizonyíték áll rendelkezésre neki és Demeteréknek! Orbán nem kivár, hanem csitít, tompítja az események élét!

Orbán azután fog kormányt alakítani, amikor októberben az utolsó ellenálló ország is aláírja a halálos ítéletét, a Lisszaboni szerződést! A politikai vezetés által kirobbantott polgárháború jó indok lesz az előretörő nemzeti oldal egyesített EU haderővel történő letaposására!

Így lehet 2/3-os többsége! Erre kapott ígéretet Martonyi Athénban, és ezért merte Orbán Ficot is kiröhögni (pedig Fico már az oroszok felé kacsintgat)! Orbán tudja jól, hogy egy egyesített Európában a szlovák EP képviseletet saját képviselőcsoportjával és a néppárt támogatásával lenyomhatja, mint a bélyeget!

Orbán kivár! Kivárja, hogy egész Európát fordíthassa nemzete ellen! Közben már előre sopánkodik, hogy újabb IMF hitelt kell majd felvenni! Miért nem hívja elővásárlási jognak a 2011-es földmoratórium megszűnéséhez, az utolsó nemzeti kincseink elkótyavetyéléséhez?

Az új világrend megnevezés időnként kicsúszik Orbán száján (a Bilderberg világkormány elképzeléseit előrevetítve), de kíváncsi leszek az átvert FIDESZ fanok, és szimpatizánsok arcára, amikor a Lisszaboni szerződés aláírása után Izrael megtámadja Iránt, majd egy, vagy több 9/11 mintájú iszlám fanatikus által elkövetett (ál)terrorcselekmény miatt az egyesült EU haderő is belép az Irán elleni háborúba (mert a közös NATO-izraeli hadgyakorlatok lólába már most is kilóg)!

A német sajtó, és a BND már eldöntötte, hogyha Magyarországon balhé lesz, majd megregulázzák a renitens magyart!

Orbán lesz az, aki rendet teremt, és tálcán kínálja fel népét és az országot az EU kemény magjának, valamint a háború elől menekülő izraelieknek!

Sajnos az EU háborúba léptetése ugyanúgy eltervezett folyamat, mint az ország szétrombolása, beolvasztása!

Megkezdődött a felkészülés az ország lakossága ellen. A média nagy valószínűséggel úgy fogja beállítani az előálló polgárháborús helyzetet, mintha váratlanul robbant volna ki, de ha nem tévedek, már azt is kitervelték, kik, hogyan, és mikor fogják kirobbantani! A forgatókönyv már régen elkészülhetett, és az is, hogy erre hogyan kell reagálni a sajtóban, televíziókban, rádiókban. Az is, hogy milyen tömegbefolyásoló eszközöket kell alkalmazni a jogszerűség látszatának fenntartása érdekében!

A hálátlan feladat elvégzésével Orbánt bízhatták meg Bilderbergék (aminek a datálható időpontja az ötpárti zsidó menekültek befogadásáról szóló nyilatkozat kiadása lehet 2007-ben, de ekkortól kezdett erősebb lenni a FIDESZ, és ekkor kezdtek a bíróságok is jobban nyomozgatni). Ennek eredményeként az MSZP egyre jobban ellehetetlenítette magát, hogy a FIDESZ teret nyerhessen (kisebb és jelentéktelenebb halaiból is beáldozott a látszat kedvéért, bár a főgonosz sértetlen, igaz családja már Németországban várja apucit, a nagyit, és a pereputty még Mo.-on tartózkodó többi részét)! GYF, miután elvégezte dolgát, hirtelen önként lemondott! Ezt tették azért, mert Orbán sokkal nagyobb támogatottságával könnyebb elhitetni, hogy demokratikus lépésről van szó (ne feledkezzünk meg arról, hogy a demokrácia köntösébe bújtatott Európa gyanútlan lakossága még nem tűrné el az ilyen mérvű jogtiprást)!

Az ádáz politikai küzdelemnek, a megrendezett műbalhénak az MSZP-SZDSZ és a FIDESZ között azért van jelentősége, mert az MSZP-SZDSZ szavazókat a FIDESZ oldalán szerették volna landoltatni, ami részben sikerült is. Az EP választások vasárnap estéjén Orbán savanyú ábrázata azt jelezte, tudja mennyire megnehezíti a dolgát a három Jobbikos EP képviselő, akik nem fogják sem a trónját építgetni az EP-ben, sem a szájukat befogni, mint ahogy tették ezt a korábbi hangjasincs csak bólogat EP képviselőink.

Most kell igazán figyelni a Jobbiknak, mert Rózsa Flores Eduárdo féle meggyilkolt, beszélni már nem tudó terroristák nálunk is gyorsan akadhatnak bűnbaknak!

Az álgárdisták, és a Magyarok Nyilai (ilyen hülye nevet csak egy eszement bolsevik találhat ki) mögött húzódó letartóztatások már a közvélemény befolyásolását célozzák meg!

A Izrael-Irán háborúval azonban meg kell várniuk a Lisszaboni szerződés aláírását, és megünneplését!

Ha logikusan kapcsoljuk össze az eseményeket, a polgárháború kirobbantása is ez időszak utánra tehető, de semmiképp nem várhatják meg a választásokat! Nincs értelme! Az EU önmerényletei a Lisszaboni szerződés aláírása után egységes hadiállapotot teremtenek. Ekkor már könnyebb lesz elszállásolni az egyezményben vállalt 500 ezer izraeli menekültet, kimentve a kimentésre érdemesítetteket, majd hagyni Izrael lerombolását egy újabb, valódi 6 milliós holokauszt reményében!

A Bilderberg nagy valószínűséggel beáldozza Izrael háborús veszteségként előre elkönyvelt lakosságát! Ha más nem, ez ki fogja kényszeríteni az USA hadba lépését!

Az 5,9 milliárdos létszámleépítés (a Föld népírtása - NIF szerk. megj.) kezdetét veheti.

Jelen helyzetben minél több embert tájékoztatni kell a várható eseményekről, vállalva még a későbbi vaklármának minősítést is, mert szándékaik nyilvánosságra kerülése esetén nem valószínű, hogy meg merik valósítani!

Kenessey Csaba
a Kárpáti Harsona munkatársa
Forrás: NemzetHír
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dübörög az elszámoltatás: titkolják Hunvald vagyonosodási vi
  2012-02-28 18:37:33, kedd
 
  2012-02-28. 09:08
Dübörög az elszámoltatás: titkolják Hunvald vagyonosodási vizsgálatát

Adótitkot képez Hunvald György vagyonosodási vizsgálata - közölte a Magyar Nemzettel az adóhatóság. Az ingatlanpanama-ügyben első fokon másfél év börtönbüntetésre ítélt volt MSZP-s polgármester visszakapta zárolt vagyonát, benne autókat és egy repülőt. A nyolc és fél éves büntetést kapott egykori SZDSZ-es Gál Györgynek a hatszázmillió forintos kártérítésen túl több mint százmilliót kell az adóhatóságnak befizetnie.
Mint ismert, Erzsébetváros volt MSZP-s polgármesterét másfél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt. A Fővárosi Törvényszék a nem jogerős ítélet kihirdetésekor közölte, 21 milliós kártérítést kell megfizetnie a VII. kerületnek. Egyben feloldották Hunvald vagyonának zárolását. Ez érint bankszámlákat és azon vagyonelemeket is, amelyek nem a saját, hanem gyermekei, felesége, testvére és barátja nevén vannak: így két budapesti lakást, egy keszthelyi ingatlant, egy Jaguár és egy Peugeot típusú autót.
Hunvald az ítélete mértékénél egy évvel hosszabb időt töltött előzetes letartóztatásban, így ő most szabadlábon van, és akár használhatná is a felesége érdekeltségébe tartozó Sky Jet Aviation Kft. tulajdonában lévő repülőt. A légi jármű a Gyurcsány-érában, a moszkvai kereskedelmi kirendeltség botrányos értékesítése idején elsőként különös utasokat szállított külföldre: Veres János akkori pénzügyminisztert, Székely Árpád akkor hivatalban lévő moszkvai magyar nagykövetet és Erős Jánost, a Magyar Fejlesztési Bank volt vezérigazgatóját.
Gál Györgynél azonban lezárult a vagyonosodási vizsgálat, és összesen 139 millió adóhiányt állapítottak meg. Gálnak több mint 600 milliós kártérítést és az adótartozást kell megfizetnie.
(MNO nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/92722/#ixzz1nhPZzmXk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 519 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.