Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Angyali üzenet
  2012-02-06 22:41:18, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Heti horoszkóp 2012. február 6-12.
  2012-02-06 21:45:29, hétfő
 
  Heti horoszkóp 2012. február 6-12.







Kos III. 21. - IV. 19.
Csupa tettvágy, de amikor nekikezd a feladatnak, hamar kimerül - főleg szellemileg. Teherbírása nincs összhangban a vágyaival. Jobban teszi, ha az ötleteit egyelőre inkább a fiókban tartja, és majd kora tavasszal, Kos újhold idején szedi elő. Lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a lelkiismeretének. Gondoljon régi partnerére






Bika IV. 20. - V. 20.
Ha sikerül elérnie a célját a munkában (és ez egyre inkább így látszik), engedjen meg magának egy kis lazítást, mert szüksége van egy kis feltöltődésre. Vitás helyzeteknél mindig számoljon magában tízig, mert sokszor vesztesként kerülhet ki a konfliktusokból. Ne csak hétvégén kényeztesse magát és kedvesét - a hétköznapoknak sem kell mindig szürkéknek lenniük. Sok baráti meghívást kapnak hétvégére, de talán a legjobb lenne most otthon maradni, kettesben.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Pénzügyi manőverekhez nem állnak jól a bolygók. Ne kockáztasson, mert nem látja át a részleteket, vagy ha átlátja is, a véletlenek kedvezőtlen alakulása miatt veszíteni fog, és ezt nehezen tudja elfogadni, megemészteni. Idő kell, mire újra talpra áll anyagilag. Utazási terveit áthúzhatja egy váratlan esemény, de épp az okoz majd örömöt, hogy itthon maradt, mert találkozhat valakivel, akit ezer éve nem látott, és akitől szívügyekben megnyugtató híreket hallhat.






Rák VI. 22. - VII. 22.
A munkahelyi intrikák megújuló hullámai alááshatják a karrierjét. Persze, ahhoz, hogy az ellenlábasai sikerrel járjanak, ön is hozzájárul, mert rengeteg támadási felületet hagy számukra. Figyeljen jobban a határidőkre, és a magánügyeit ne céges telefonon intézze! Párja belefáradt az örökös bizonyításba, és az sem tetszik neki, hogy esténként szívesebben foglalkozik olyasmivel, ami nem tartozik önre, de tőle veszi el az értékes perceket. Billentse helyre a mérleg nyelvét!






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Néha adódik olyan hét, amikor semmi említésre méltó nem történik - ilyen lesz az a mostani is. Valójában ilyenkor az eseménytelenséget kellene élveznie, ugyanis ez azt jelenti, hogy végre semmi rossz nem éri. Pénteken sok pozitív energiát kap kollégájától. Ne keveredjen hatalmi vitákba a családon belül, különösen ne akarjon párja fölébe kerekedni. Sokkal több segítségre és megértésre számíthat, ha bevallja neki a félelmeit, gondjait. Duzzogása olaj lehet a tűzre.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Most van először alkalma arra, hogy ebben az évben egy kicsit megpihenjen, visszavehessen a munkahelyi tempón. Az elmúlt hetekben olyan akadályokba ütközött, amiket érdemes újra felidézni, elemezni. Ha ezt megteszi, érdekes felfedezésekre jut. Jó lenne, ha párkapcsolatát nem ,,üzleti társulásnak", hanem harmonikus kapcsolatnak tekintené. Néha jobb volna, ha hallgatna, mert bármit mond, azzal csak felingereli kedvesét, és a végén jól összevesztek.







Mérleg IX. 23. - X. 22.
Régebbi befektetései mostanra érnek be, de ne feltétlenül anyagi jellegű dologra gondoljon. Az értékrendszerében egyre fontosabb helyre kerülnek az emberi, így a munkahelyi kapcsolatok. A Szaturnusz most arra ,,ítéli", hogy szembe nézzen önmagával és a környezetével. A magánéletben több olyan élménye lesz, ami a hiúságát legyezgeti - egyik meghívást kapja a másik után -, párja viszont nem örül annyira ezeknek a lehetőségeknek. Ne adjon alkalmat a féltékenységre!






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Az elmúlt napok lazításának meglesz a böjtje. Ha nem szeretné elveszíteni felettese bizalmát, itt az ideje, hogy turbó sebességre kapcsoljon, és elvégezze határidős munkáit, és az elmúlt időszak lustaságát ellensúlyozandó újabbakat kérjen. Nem szégyen a munka. A héten a kelleténél határozottabb, arrogánsabb a családtagjaival. Talán azért ilyen, mert gyanakszik a párjára, és arra számít, hogy a provokált vita hevében majd csak kibújik a szög a zsákból.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Már a hét első napján bonyodalmak adódnak a munkahelyén, de lesz ez még rosszabb is! Olyasmiért akarják felelősségre vonni, ami nem is az ön bűne, a kollégák azt vetik a szemére, amit eddig erénynek hitt. Most csak a csendes beletörődés segíthet. Otthonában is forr a hangulat, nem tud szót érteni a párjával. Ha még friss kapcsolatban élnek, elég egy kis félreértés, és a következő randira talán már el sem megy. A régi kapcsolatok még megmenthetők.






Bak XII. 22. - I. 19.
Jól kizsákmányolta magát az elmúlt hetekben, és most szembesül a ténnyel: jóval kevesebb pénzt kap a munkájáért, mint amennyire számított. Legyen nagyvonalú, ne veszekedjen a történtek miatt. Jó tanulság: legközelebb előre ki kell kötnie a feltételeket. A magánéletben sok lemondásra, fokozott alkalmazkodási készségre lesz szükséged a héten. A problémáit megpróbálja eltitkolni a párja elől, de ez hosszú távon sokkal rosszabb, mintha beszélne róla.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
Szüksége van egy alapos lelki fröccsre! A legjobb időben érkezik a jogos dorgálás, most ha magába száll, és belátja tévedéseit, még mindent rendbe hozhat. Ha munkahely-váltáson töri a fejét, várjon még néhány hétig, kedvező ajánlatot kaphat! Egy le nem zárt kapcsolat nyomaszthatja most, még akkor is, ha már egy újban él. A hét közepén összefuthat valakivel, akivel alkalma lesz arra, hogy a régi félreértéseket tisztázzák, átbeszéljék.






Halak II. 19. - III. 20.
Öntől függ, hogyan alakul a hete, azaz milyen lábbal kel fel a hét elején. Ha rosszkedvű, senkivel nem tud zöldágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalaszt el, amiket később már bánni fog. Ha viszont derűsen kezd a dolgokhoz, könnyen megoldhat minden feladatot. Egyre többet gondol régi kedvesére, akivel káprázatos napokat töltött együtt. Ez biztos jele annak, hogy mostani partnere nem tölti be az életed, és nem elégíti ki sem az ágyban, sem szellemi társként.

Forrás:www.szatmar.ro/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Szeretetben eltöltendő hetet!
  2012-02-06 10:36:51, hétfő
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak





HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!


Szeretettel meghívlak, nézz be ide, - ha tetszik regisztrálj és legyél a társunk:
Lélek-Világ a Kassák Könyvkiadó Fóruma
Görögország szerelmeseinek különösen ajánlom - az utazási,- zenei,- könyvbemutató
és a görög ételrecept oldalakat.)
A régi linken az oldal nem érhető el, új link:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Hetet  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 157 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1276
  • e Hét: 5790
  • e Hónap: 10828
  • e Év: 140535
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.