Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Ép testben ÉPP HOGY ÉLEK
  2012-02-09 12:55:16, csütörtök
 
 





ÉP TESTBEN ÉPP HOGY ÉLEK

5 hazugság a rákról, amit szeretnének, hogy elhiggy


Soltész Lívia: levél a szerzőnek

Kemoterápia, mammográfia, gyógyíthatatlan betegség? Az is lehet, hogy minden, amit eddig tudtál a rák-gyógyításról, hazugság.

Amikor ennyi éve kutatnak valaminek a gyógymódja után, és még mindig igen szegényes a túlélési arány,az mindenképpen felvet néhány kérdést. Például azt,hogy miért költenek évente több száz milliárd forintot világszinten egy olyan betegség kutatására, aminek az orvostudomány a hivatalos álláspont szerint nem ismeri a valódi okát. És vajon hogy lehet, hogy ennyi pénz, ennyi kutatómunka után sincs valódi, megnyugtató eredmény?

Ezzel párhuzamosan lassan a hétköznapi ember számára is nyilvánvaló tény, hogy a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, és az ennek következtében legyengült immunrendszerünk felelős azért, hogy nem tudja kordában tartani a hibás sejtosztódási folyamatokat. Logikus lenne, hogy ezeket a területeket célozza meg az orvoslás, de nem,mégsem ez történik. Az történik, hogy aki azt meri állítani, gyógyszerek nélkül ki tud gyógyítani valakit arákból, az sarlatán, de legalábbis hazudik.Nézzük,mik a leggyakoribb hazugságok, amikkel etetnek bennünket:







1. hazugság: A kemoterápia kötelező kezelés

Az igazság: az onkológusok 90 százaléka visszautasítaná a kemoterápiás kezelést, ha nekik maguknak lenne rákjuk.

Miért? Mert tudják, hogy egyáltalán nem hatékony, és hogy nagyon mérgező. Egyértelműen kimutatták, hogy a páciensek 98%-ánál hatástalan. És amikor a kemoterápiával kezelt betegek túlélési esélyeit a nem kezeltekkel mérték össze, a nem kezelt emberek jóval magasabb arányban gyógyultak meg, vagy tovább éltek, mint a kezeltek. A kemoterápia teljesen tönkreteszi az immunrendszert,aminek éppen erősítésre, segítségre lenne szüksége,hogy legyőzze a betegséget. Aki a kemó után képes meggyógyulni, az nem amiatt, hanem annak ellenére gyógyul meg.

2. hazugság:Minden 40 év feletti nőnek rendszeresen kéne mammográfiás vizsgálatra járnia

Az igazság: a mammográfia sokkal többet árt, mint használ. Minden egyes nőre, akinek segít, tíz nő jut,akinek ront az állapotán. Az évi 4 milliárd dollárosmammográfia-ipar arra biztatja a nőket, hogy röntgen besugárzással óvják az egészségüket.

Ezzel szemben a dán Nordic Cochrane Center kutatói megdöbbentő eredményre jutottak 500.000 nő vizsgálata alapján: minden 2000 nőből, akik mammográfiás vizsgálaton vettek részt egy tíz éves időszak alatt, mindössze egynek hosszabbítja meg az életét ez a szűrés, másik tízet viszont megbetegít. A mammográfia sugárzása évente3%-kal növeli a mellrák kialakulásának esélyét, és sok esetben egy magától visszahúzódó tumor olyan behatást kap tőle, hogy gyors terjedésnek indul.

Ennél sokkal veszélytelenebb az ultrahangos szűrés, de houstoni Texas Egészségtudományi Központ munkatár-ai már olyan tesztet is kidolgoztak, ami nyálból képes megállapítani a a mellrák jelenlétét - jóval a kimutatható daganat előtt.

3. hazugság: a rákgyógyszerek hatékonysági mutatói

A tudományos eredményeket sokféleképpen lehet maszkírozni - különösen, ha anyagi érdekek állnak mögöttük. A Tamoxifen nevű, népszerű mellrákgyógyszer hatékonyságát például úgy hirdetik, hogy49%-ban képes megelőzni a rák kiújulását. Ez nemigaz. A Tamoxifen független kutatások szerinti hatékonysága mindössze 1.6%, harmincszor kisebb, mint ahogy hirdetik. Mégis, mivel úgynevezett relatív számokat használnak, az eredmény végül is bármi lehet.Hogy mihez mérik a relatív értéket, azt nem tudjuk meg soha, de a 49%, az határozottan meggyőzően hangzik.

A másik jól csengő adat, miszerint a korai szakaszban (természetesen mammográfiával) felfedezett mellrák 91%-os eséllyel gyógyítható ötéves időszakra vetítve, szintén csak egy csali. Mivel a mellrák egy lassú növekedésű tumor, öt év alatt sokszor semmilyen tünete nem észlelhető. Így ha valaki nem is tud róla, hogy mellrákja van, annak
1.) lehet, hogy magától kezeli azt az immunrendszere,
2.) pont ugyanoda jut 5 éven belül, mint az, akinek felfedezték.
Viszont a mammográfia, a kemoterápia és a szükségtelen gyógyszerek nélkül sokkal nagyobb a túlélési esélye.





4. hazugság: A rákgyógyszerek a gyógyítást szolgálják

Az igazság: az onkológus nem azzal keresi a pénzt,hogy gyógyít, hanem azzal, hogy hatalmas jutalékokat kap a felírt gyógyszerek, kezelések után.

A JAMA nevű, híres amerikai orvosi folyóirat szerint egy átlagos onkológus jövedelmének 75%-a abból származik,hogy a rendelőben kemoterápiához használt gyógyszereket értékesít. A gyógyszerek pedig igen drágák - elvégre kell a pénz a kutatásokra. Mégis, a gyógyszerek promóciójára évente több tíz milliárd dollárt költenek csak az Egyesült államokban. Az Eli Lily gyógyszercég egyik volt orvoslátogatójának a Kongresszus előtt, eskü alatt tett tanúskodása szerint a gyógyszercégek volt modelleket, gyönyörű fiatal nőket alkalmaznak, hogy vacsorázni és borozni vigyék az orvosokat, eltúlozzák a gyógyszerek hatékonyságát, és minimálisnak állítsák be a mellékhatásokat.

5. Hazugság: A természetes gyógymódokkal való kísérletezésre nincs idő egy halálos betegség esetében.

Az igazság: a természetes gyógymódokat ismerő és használó orvosokat, gyógyítókat azóta üldözik világszerte, amióta az orvostudományt átvette a gyógyszeripar.

Számos orvos és intézmény nagy sikerrel kezeli a tumort méregtelenítés, immunrendszer-erősítés,megfelelő táplálkozás és gyógynövények segítségével. Van, akinél egy néhány hetes léböjt teljesen visszaszorítja a tumort. Mégis, ezt mind titokban kell tenni, különben megjárja mind az orvos, mind a beteg.

Ott van Dr. William Kelly esete, aki kidolgozott egy olyan enzimterápiát, ami méregtelenítéssel és diétával kombinálva ,,megeszi" a hasnyálmirigy rákos sejtjeit.Közel 33.000 ember esetében 90%-os gyógyulási rátát tudott felmutatni az első ötéves túlélési szakaszban annak ellenére, hogy a hasnyálmirigy-rák azegyik leggyorsabb, legagresszívabb fajta halálos betegség. Mit tett az amerikai kormány, amikor ezt megtudta? Börtönbe zárta.

Amerikában egyébként sokkal rosszabb a helyzet, mint nálunk, ott annak az egyszerű említése, hogy valaki meg tudja gyógyítani a rákot,automatikusan bűnnek számít.

A jó hír: a rák teljesen megelőzhető, sőt, gyógyítható. És bár a gyógynövényeket is igyekeznek betiltani, és lassan mindent, amit nem lehet levédeni, azért maradt rengeteg megoldásunk. Elsősorban a tájékozottság: ha az ember egy kicsit utánajár, megdöbbentő és megnyugtató dolgokra bukkan a rákkal kapcsolatban.

A saját egészségünk a legjobb helye a saját kezünkben van.







Az érem másik oldala
Totális beetetés és money - puláció

Micsoda monopolhelyzet! ,,Ügyes!"... A totális beetetésés money-puláció! Viszont nézzük mindennek az előnyét! Ismét egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elkezdjünk ébredezni, kételkedni, összefogni! Meglepődnénk, ha meglátnánk azt a hazugságerdőt, ami körbevesz minket... Egy ilyen elképesztő hatalmi helyzetben arról sem hiszem,hogy objektív képet fogunk kapni, hogy azok a szerek,amiket tartalmazniuk kell a különböző élelmiszereknek,vajon mennyire egészségesek. (Szerintem már jó néhányan hallottunk pl. a fogrémekben levő ,,butítókról" - amit azért épp a fogkrémbe raktak, mert az marad legtovább a szájban érintetlenül, így az tud a legtovább hatni ...)

Egy biztos: az ördög nem alszik, és éppen afelől közelít, ami kikerülhetetlen: a táplálkozás, és ami a legfontosabb: az egészség. Egyre jobban szorítanak be a különféle rendszabályok, egyre inkább behálóz a mátrix. (A végső pont a bőr alá beültetett chip.) Azzal aztán végképp irányíthatóvá válik a fogyasztó birka, az ,,alvó gyermekember". Azért jó minden ilyen végletes megnyilvánulás, mert színvallásra készteti az embereket. Nem tudom hány ,,stajsz" kell még,hogy elkezdjenek felébredni?... És végre elkezdjék használni az éberségüket, az öngyógyító-képességüket, tudatuk hatalmát. Ugyanis csakis ez vethet véget a gyógyszermaffia üzérkedésének. Vagyis nem veszik meg a sok szemetet,hanem helyette elkezdik megfejteni a betegség üzenetét, ami által már nincs tovább létjogosultsága a betegségnek. Szerintem újra visszajönnek a sámánok, a gyógynövény-termelők és főzők, és egyre nagyobb értéke lesz a földnek, az önfenntartó képességnek. Ez a mozi, amiben vagyunk, egyre abszurdabbá kezd válni... Emlékezzünk vissza, micsoda ,,remek" ötlet volt a madár-, majd a sertésinfluenza! Mekkorát kaszáltak az oltóanyagokból, amit nyilván már jó előre leosztottak, hogy ki arathat belőle. Azóta is jönnek az egyre nagyszerűbb oltóanyagok...

Mindig lesznek majd ,,rendes" orvosok, akik a népet igyekeznek meggyőzni,hogy mindez mért van a mi érdekünkben. Velem már régóta rosszul járnak, és szerencsére jó néhány barátommal is. Ugyanis én soha semmilyen gyógyszert nem veszek be.Ha beteg vagyok - ami egészen ritka eset - igyekszem megfejteni az üzenetét. Ha nem megy egyedül, akkor jönnek a különféle alternatív módszerek, segítők. A gyerekeimet 3-4 éves koruk óta oldatom kineziológussal, ők hasonlóképpen vannak ezzel. (Bár itt meg kell, hogy jegyezzem, egyes alternatív módszerekkel gyógyítók véleményem szerint szinte irreális áron dolgoznak... Érzik, hogy szükség van rájuk, és ki is használják...)

Összegezve: a megoldás a bennünk levő őstudás fele fordulás, az intuíció erősítése, a saját lelkünkkel való kapcsolat megélése (amiben a betegség a barátunk, aki üzen,hogy hol, miként, miben távolodtunk el magunktól) és saját konyhakert (akár cserepekben is) megvalósítása, a legalapvetőbb gyógynövényekkel. Érdemes kerülni mindenféle konzervet és mesterségesen előállított élelmiszert,hogy nehogy belénk keveredjen az a korpa, amit a disznók - akik a lelküket már rég eladták a haszonért - elénk raknak.

Elkezdődött a felébredés és a színvallás időszaka.


A rák pár hét alatt kemikáliák nélkül gyógyítható!

Link

Link






 
 
0 komment , kategória:  Egészségünk érdekében...  
Boldog rabszolgák - emberek
  2012-02-09 12:15:13, csütörtök
 
 




BOLDOG RABSZOLGÁK - EMBEREK


Néró császár hirdette: ,,kenyeret és cirkuszt" és tudta,hogy amíg a nép élelmet és szórakozást kap, engedelmes marad.

Vajon változott ez manapság?

A gazdag országokban az állam biztosít polgárainak kenyeret, segélyek, nyugdíj stb. formájában. Az arénák oroszlánjait és gladiátorait felváltotta a tv, a filmek, a sportcsillagok és a politikusok serege. A napihírek ezerszer véresebbek, mint a legdurvább harcok voltak a római arénákban.

Az állampolgár egy rabszolga, aki úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja társadalmi helyzetét. Büszke állampolgárságára,mivel fogalma sincsen e szó valódi jelentéséről.

Állampolgár: egy uralkodó alattvalója, aki következésképpen aláveti magát egy államnak vagy egy uralkodónak. Tudatlan és öntudatlan lévén az állampolgár, hisz egy sereg veleszületett jogban és kiváltságban, amelyek a rendszerrel való együttműködéssel járnak. Szorgalmasan végrehajtja kötelességeit és kötelezettségeit egészen addig, amíg

1. öntudatlan,
2. jut abrak,
3. biztosítva érzi, hogy van elég méz a madzagon, vagyis megkapja az alávetettség szórakoztató három S-et: Sex, $, Sport.

Cserében kész feláldozni gyerekeit ágyútöltelékként, hogy táplálja a világbankárok soha véget nem érő háborúit. Az állampolgár hite, hogy rendelkezik az élet alap-vető jogaival, biztonsággal, szabadsággal és tulajdonnal, jelzi öntudatlansága nagyságát. Még a végső répát is követelheti: jogot a boldogságra való törekvésre.

Nevetséges!

Az állampolgárnak semmilyen joga nincsen. Addig élvezheti szabadságát, amíg úgy dönt, hogy vakon aláveti magát az állam akaratának.Amennyiben habozik ezt megtenni, gyorsan megtanulja saját kárán, hogy jogok és kiváltságok nem garantáltak. Végül ráébred, hogy a boldogság is egy illuzórikus álom csupán.

Legyünk világosak: soha semmilyen jog nem garantált. Az állam gyakran hatályon kívül helyezte őket, és továbbra is így jár el,titokban vagy nyíltan.

Az emberi lény egyetlen dologban haladja meg az állatot, és ezt senki sem veheti el tőle: szabad akarata. Megvan a választása, hogy elfogadja rabszolga társadalmi helyzetét, vagy visszautasítja. Továbbra is gondolhatja azt, amit mondanak neki, hogy gondoljon, akarhatja azt, amit mondanak neki, hogy akarjon, teheti azt amit mondanak neki, hogy tegyen, vagy felhagyhat ezzel. A rabszolga nem használja szabad akaratát, és állati állapotba alacsonyítja magát. Az uralkodó - állam, diktátor - ellopja alattvalói szabad akaratát, és helyettesíti azt a sajátjával.

A rabszolgaságot nem szüntették meg a XIX. században. Egyszerűen átnevezték.

Forrás:
Szabad Gondolat, ami felszabadít:
http://www.scribd.com/szabadgondolat/d/59612628-Szabad-Gondolat-4







 
 
1 komment , kategória:  Bölcsességek és gondolatok.   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 29 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4840 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 453
  • e Hét: 14778
  • e Hónap: 37266
  • e Év: 215141
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.