Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
A kormány agyhalott, de élvezi
  2012-04-02 22:27:08, hétfő
 
  2012.04.02. 00:42
A kormány agyhalott, de élvezi


Sajátos logika mentén fogtak neki a SkiccPali féle kármentésnek nagyjaink. Mintha puszta kézzel akarnák visszatömni a kiömlött szart a szürke -eminenciás- marhába. A küzdelem héroszi, a látványtól már nem csak a jobboldali értelmiségnek, hanem a parlamenti sztahanovbotoknak is lassan de biztosan felfordul a gyomra.



Pénteken még úgy nézett ki, legalább egy tökösgyerek akad aki képes valamit villantani a kereszténydemokraták szolgalelkűségén kívül. Szalma Botond nagyon bátran és nyíltan beszélt a Skicc nyilatkozat után Kálmán Olgánál. Ez a megnyilvánulás a Varánusz blog eseményeket online követő, kormánypártinak éppen nem nevezhető olvasóközönségét ilyen kommentekre inspirálta:

mamitirok:

bocsánat, tévedtünk? Ilyet is hallani? Reszpekt!

Habakuk999:

Jóóó! Kemény fejű, de felébredt!!!!!!!!!!!!

Knósszosz:

Szalma kurva oké, de komolyan gondolja? Hallgattam, nekem meggyőzike volt, ha én lennék bejja asszony el is fogadnám. Nem fikázásibul, tényleg szimpatikus volt, de széllel szembe a zálmoskönyvek szerint is marha nagy erőfeszítés, ráadásul a végeredmény... hát finoman fogalmazva is kurva kétséges.
Koalíciós parnerként ilyet? Skandalum!
Én kezdenék aggódni a helyébe...

maybach:

Szalma Boti pedig igen tökös gyerek. Ismerem, nem gyáva pasas és tisztességes.

Boli:

LE A KALAPPAL, erről van szó! Nem lesz hosszú a karriere itt, hisz a politika csak a megosztásra épít! Ha ez elharapózik, akkor az Orbán, Semjén, Gyurcsány féle pitiánereknek annyi, hisz ha nem lehet szépen oldalazgatni, akkor mi lesz itt??? :(

...és ez az idézethalmaz csak a találomra kiválasztott néhány. Mit tesz erre a KDNP? Villámgyorsan kijelenti: kedves közvélemény, bazmeg, Szalma Botond csak a párt önjáróvá vált Frankensteinje, akibe véletlenül túl sok eszet' műtöttünk a droidgyárban. Az értelmes, karakán, támogatható beszéd félreértés, úgyhogy először is elhatárolódunk tőle, másodszor megpróbáljuk a fölös eszet' kiműteni a fejéből, ha nem sikerül legfeljebb kizárjuk a picsába. Mert mi igenis ragaszkodunk ahhoz, hogy a támogatottságunk továbbra se legyen kimutatható, és az altesti vértolulást ezentúl is igyekszünk a biztonságos, kényelmes impotenciával elnyomni.



Közben a szerelemházasok másik fele nekilátott elrendezni a dolgot a maga pitiáner bosszúálló módján, amit már a Lisztferihegy bizottságnak is volt alkalma megtapasztalni: Tulassay Tivadarral érzékeltették, az igazság hajhászása nem fér össze a NER szellemével, és aki nyilvánosságra hozza a Plagit ismét meghazudtoló jegyzőkönyveket, az elől egy nap alatt elszívható a levegő. De izgulhat innentől a többi kisdoktor is: át lesznek világítva, mert hátha van még egy akkora kretén, mint a mi Palink, és a megsemmisített ember véres tetemével relativizálni lehet majd a Skiccét.

Azt hiszem nekünk innentől nincs más dolgunk, mint hátradőlve végignézni, ahogy az agyhalottak lenullázzák és felszalámizzák egymást egy ex kommunista rendszerszolga morálisan kivérzett politikai hullája fölött. A folyamat elindult az ügynöktörvény elmismásolásával, az akolkomcsik védelmével, a Pali ügynek csak az égésgyorsító katalizátor szerep jut. Pedig, ha valamire az ötös számú párttagkönyv büszke tulajdonosa azt mondja, nagyon ciki, akkor ott minimum elgondolkodni kellene. Sebaj, nekünk azt hiszem meg fog felelni, ha a kétharmados felhatalmazás birtokában nem a történelmi jelentőségű haladással, hanem az ellopott nyugdíjpénz, és a visszavont kisdoktori jelképével fogtok bekerülni a történelemkönyvekbe.

Showtime, uraim! A végjátékba fordultatok.


http://varanus.blog.hu/2012/04/02/a_kormany_agyhalott_de_elvezi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a kis gennyláda vajon emlékszik erre,
  2012-04-02 22:18:24, hétfő
 
  "Az elmúlt évtizedben Magyarországot sokan nevezhették következmények nélküli országnak (...) Sok millió magyar dolgozik keményen és törekszik a becsületes életre, és a nemzet csak akkor lehet erős, ha a szabályok mindenkire vonatkoznak, ezért a kiskapukat be kell zárni." - Orbán Viktor, 2012

Ez a kis gennyláda vajon emlékszik erre, amikor Scmitt Pál doktoriját "nem plágium" megjegyzéssel ellenjegyzi a Bizottság???
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egész orbáni "nemzeti" együttműködési rendszer egy működé
  2012-04-02 22:16:56, hétfő
 
 
"Az egész orbáni "nemzeti" együttműködési rendszer egy működésképtelen bóvli, egy hamisítvány eredetiként való eladásának a kísérlete, egy jó rendszer silány utánzata."
A "nemzeti együttműködés" orbáni rendszere
2010. máj. 18. 6:36

Az ötlet tőlem származik, én vagyok benne a hibás, hogy ez eljutott Orbánhoz, és ez lett belőle. Jobban kellett volna rá vigyázni, mert tudtam, hogy ha arra alkalmatlan kézbe - és főleg Orbán kezébe - kerül, akkor valami ilyen szörny lesz belőle. Ami lehetne áldás az országnak, az emberiségnek, az arra alkalmatlan kezekben átokká válik. Mint egy fegyver, amellyel lehet védekezni egy támadó ellen, de amellyel lehet támadni és ölni is. Úgy érzem magam, mint ahogy az amerikai tudósok érezhették magukat Hirosima után. Felelősnek érzem magam a történtekért, ezért jogomnak és kötelességemnek tartom, hogy akkor ennek a rendszernek az eredetijéről elmondjak mindent. Mint a rendszer nyilvánosságra hozója, kötelességem a széles nyilvánosságnak is bemutatni Orbán hazug rendszerének nagyszerű eredetijét, és mint a rendszer legjobb ismerője, elmondani, hogy ez a jó rendszer mitől vált szörnyeteggé Orbán kezében.

Az együttműködés, mint egy új politikai rendszer alapja.

Előzmények

Mindig is érdekelt a jog és a politika. Csak keveset tudtam róla. A szocializmusban csak éreztem, mint tudtam, hogy az a rendszer nem jó. És elkezdtem olvasni, kutatni, tanulni hozzá. A rendszerváltás új, kétdimenziós, 3 pólusú (konzervatív, liberális, szocialista) politikai rendszere tetszett. Először ezt fejlesztettem tovább, és az ember mintájára megalkottam a 3 dimenziós 4 pólusú politikai rendszert, a Tetraédert. Csak közben azt láttam, hogy 98-ban megbicsaklott a 3 pólusú rendszer működése. Nem az volt a fő baj, hogy a két liberális párt közül az egyik a szocialista, a másik a konzervatív csúcshoz kapcsolódva újra kétpólusúvá tette a politikai rendszert. Hanem az, hogy láthatóan és egyértelműen kiderült, hogy a konzervatív oldal fokozatosan és egyre inkább a rendszerváltáskor megalkotott demokratikus kereteken kívül kíván politizálni. Vagyis nem elég neki a rendszeren belüli konzervatív túlsúly, maga a kormányzás lehetősége, hanem túl akar azon menni. Ennek az első külső jelét én utólag láttam, és a '97-es, konszenzusos alkotmányozás felrúgása volt a Fidesz részéről. Majd kormányon a demokrácia korlátozása, az együttműködés fokozatos szűkítése, majd a választás elvesztése után annak szinte teljes megszűntetése a Fidesz részéről.

2006-ra kiderült, hogy az erőviszonyok kiegyenlítődtek, patthelyzet alakult ki. Egy tisztességes ellenzéknek simán nyerni kellett volna. Egy tisztességtelen ellenzéknek is lett volna esélye, ha az ellenfelet nem Gyurcsánynak hívják. De ő még Torgyánnál is jobban ismerte a választási rendszert, és az együttműködés hiányaként a választási rendszeren el nem végzett "karbantartás" kihasználásával szerzett győzelmet. De ez nem oldotta meg a demokrácia válságát és az együttműködést se indította újra, amibe immár személyi ellentét is belejátszott.

Ekkor vetődött fel először bennem, hogy ezt a patthelyzetet, ezt a kommunikáció képtelen két pólust úgy lehetne együttműködésre bírni, ha KÖZÉPEN létrejönne egy új párt, mely mindkét oldal felé nyitott volna, és amelyik a parlamentbe bekerülve "királycsinálóként" beindíthatná az együttműködést, mindkét fél felé ezt a feltételt szabva a szükséges kormánytöbbséghez. Több sikertelen próbálkozás után ez a párt létre is jött, nagyon jó nevet találtunk neki és jó programot írtunk. A Demokraták Hálózata eredetileg ennek a pártnak a társadalmi bázisát és majdani tagságát lett volna hivatott összegyűjteni. A pártkezdeményezés az elején a hamvába holt, viszont teljesen világossá vált számomra a probléma gyökere, és az maga a demokrácia, annak rossz működése. A demokrácia, amelyről már Arisztotelész megmondta, hogy rossz kormányzási forma. Megvizsgáltam, és arra jutottam, hogy a mai körülmények között is az. Mint politikai forma, nem alkalmas a közjó megvalósítására. Mert a résztvevők az előre vivő politikai versengésből politikai harcot csináltak. És akkor elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan tudnék a részérdekeket a közjó helyére emelő, és ezért a fejlődés gátjává vált demokrácia helyett, egy jobb, egy működőképes, a valódi közjót megvalósító új politikai rendszert kitalálni. Így született meg a munkanevén "egész-séges demokrácia" nevű politikai rendszer, és a saját politikai rendszerem, a Tetraéder 5. eleme, az új politikai rendszer beindítója, katalizátora és őre, a Demokraták Hálózata, mint új politikai szervezet.

A rendszer

Ahhoz, hogy egy jobb társadalmat építsünk, nem csak egy vízió kell, hogy az milyen legyen, hanem egy utat is kell tervezni, amin a mai politikai rendszerből békés körülmények közt el lehet oda jutni. (Ezt nem csinálta meg Marx, és ezt csinálta meg rosszul Lenin. Ugyanúgy, mint ahogy és amit tett a marxizmussal Lenin Oroszországban, Orbán ugyanazt teszi most nálunk. Egy jó elképzelésből egy szörnyeteget készül megalkotni.)

Maga a rendszer rendkívül egyszerű. A modern jogállamokban a jog az, ami szervezi az államot. Ezért a jog az, ami átalakítani képes társadalmi alrendszereket és ezek segítségével a társadalmat is. Aki a jogrendszert uralja, aki a jogot alkotja, az dönt a társadalom jövőjéről. Jelenleg a rosszul működő politikai rendszer, a demokrácia uralja a jogalkotást. Vagyis a jövőnk rossz kezekben van. Ahhoz, hogy a jövő, vagyis a jelen jogalkotása a közjót tükrözze és azt szolgálhassa, a politikai rendszeren kell változtatni.

Ez a változás azon a felismerésen kell alapuljon, hogy a történelem bebizonyította, hogy önmagában egyik politikai irányzat (társadalmi részérdek) se képes önállóan, az egész társadalom érdekében működtetni a társadalmat. Mindegyik csak a maga érdekében. És az is bebizonyosodott, hogy végérvényesen egyik se győzhet, csak ideiglenesen, mert a társadalom egyensúlyra törekszik, és a kibillent egyensúlyt visszabillenti. Vagyis az új politikai rendszer azon a belátáson alapul, hogy "egyedül nem megy", csak a 3 (4) csúcsnak együtt, összefogva, a közös értékek mentén, EGYÜTTMŰKÖDVE.

Ezt két módon lehet megcsinálni. Vagy úgy, hogy belátják, hogy együtt kell működjenek, és együtt működnek (együttműködnek), vagy úgy, hogy van középen, a Tetraéder középpontjában egy szervezet, amelyik szervezi az együttműködést. Az előbbi a rendszerváltás modellje, és azért nem működött, mert tudták, hogy együtt kellene működjenek - hiszen az alkotmányt közösen alkották meg - de nem látták be, nem fogadták el, és emberi gyarlóságok miatt ezt mindenki a maga javára akarta kihasználni. A verseny, majd a HARC pedig megölte, lehetetlenné tette az együttműködést.

A másik modell az "egész-séges demokrácia", ahol van KÖZÉPEN egy politikai szervezet, ami működteti az "együttműködés rendszerét". De ennek a rendszernek vannak kritériumai, amik alapjai a működésnek. Először az, hogy ez a középen álló politikai szervezet bár politikai értékeket tartalmaz, de kifelé "semleges". Ezt több feltétel együttes meglétével éri el. Más - egy új gondolkodást képviselő - emberekből áll, másképp épül fel és másképp működik, mint a mai politikai szervezetek. Másik fontos sajátossága, hogy nem törekszik többségre, nem törekszik kizárólagos hatalomra. Önkorlátozásra törekszik, és ilyen maga az egész rendszer. Már a parlament, a jogalkotó szerv is a politikai szervezetek önkorlátozásával jön létre. (Erre készítettem az "önkorlátozó" parlamentet és az azt eredményező választási rendszert) Már az választáson való indulással kizárják, hogy egy politikai szervezet egyedül juthasson alkotmányozói hatalomhoz, és nagyon nagy felhatalmazást kell kapjon egy szervezet már ahhoz is, hogy egyedül kormányozzon. Vagyis a politikai rendszer stabilitása biztosítja azt, hogy a társadalom folyamatosan az egyensúly közeli állapotban legyen. Ez az önkorlátozó parlament - és csak ez - képes arra az új jogalkotó munkára, amelyik paradigma váltást, minőségi változást hozhat a társadalom fejlődésében.

Orbán ("nemzeti") együttműködési rendszere

Aki a fentieket elolvasta (bocs, ettől rövidebben nem lehetett, azért ez mégiscsak egy új politikai rendszer) és meg is értette, az már pontosan tudja, hogy miért hazug és miért nem fog működni Orbán rendszere. Miért nem lehet az ő rendszere a VALÓDI együttműködés rendszere.

Először azért nem, mert Orbán rendszere sorozatos hazugságra épül. A "nemzeti" együttműködés rendszerét nem a zemberek hozták létre forradalommal a szavazófülkékben. Hanem Orbán akarja létrehozni a jelenlegi alkotmány által létrehozott politikai rendszer HELYETT.

Másodszor azért nem, mert szervezhetné (szervezhette volna) ezt az együttműködést a Fidesz a régi alkotmányos kereten belül, de akkor nem lehetne középen, el kellene fogadja, hogy a többi politikai szervezet legitim és joga van részt venni a politikában. És akkor nem folytathatna politikai harcot, nem győzhetne, nem törekedhetne kizárólagos szerepre, hanem megegyezésre kellene törekedjen, el kell fogadjon egy önkorlátozást. Orbán erre képtelen, emberileg alkalmatlan, nem erre szocializálódott.

Harmadszor meg azért nem Orbán rendszere a VALÓDI együttműködés rendszere, mert a középen álló szervezet kicsi, politikailag semleges kell legyen, és részt vesz a hatalomban, de nem törekszik se többségre, se vezető pozícióra. Így tudja egyensúlyba hozni az eltérő nézeteket, a viták után megteremteni az összhangot, a kompromisszumot, hogy ha önmaga nincs vitában. És ez megint nem jellemző se Orbánra, se a Fideszre.

Összefoglalás

Az egész orbáni "nemzeti" együttműködési rendszer egy működésképtelen bóvli, egy hamisítvány eredetiként való eladásának a kísérlete, egy jó rendszer silány utánzata.

Csak magamat tudom idézni:

"Aki a politikai palettán valóban középen áll, és a közjót akarja megvalósítani, annak ehhez nincs szüksége többségre, csak együttműködésre. (lásd. www.deha.hu)
Aki csak a saját többsége megszerzése után tud együttműködni mással, az csak hazudja, hogy középen van, az nem a közjót, hanem csak a közjó helyére helyezett maga javát, saját érdekét valósítja meg. És azt se álláspontja igazával, nem is a vitapartnerei meggyőzésével, hanem a többség erejével éri el.
Ez a fajta "nemzeti együttműködés" a "csatlakozz a győzteshez" kampányszlogen folytatása, az "úgy lesz, ahogy én, Orbán Viktor Mihály akarom, csatlakozz hozzám és majd együttműködésnek hívjuk" orbáni politikája, a behódolás intézményesített formája, a győztes kézcsókra nyújtott békejobbja a legyőzötteknek."

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megdöbbent a kamara Tulassay lemondása miatt
  2012-04-02 21:44:08, hétfő
 
  2012-04-02. 17:03
Megdöbbent a kamara Tulassay lemondása miatt

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) elnöksége reméli, hogy a nemzetierőforrás-miniszter nem fogadja el a Semmelweis Egyetem rektorának, Tulassay Tivadarnak a lemondását, és ezzel megerősíti az egyetem autonómiáját.
A kamara elnöksége döbbenettel értesült arról, hogy "Tulassay Tivadar lemondásra kényszerült" - írta közleményében a MOK. A rektor mandátuma ugyan június 30-án lejárt volna, de "a nyilvánosságra került információk szerint a Schmitt-ügy kapcsán úgy érezte, hogy a felügyelő szerv bizalma irányában megrendült, és az egyetemet maradása miatt hátrány érheti" - tették hozzá.
A MOK elnökségének határozott álláspontja az, hogy tudományos műhelyek, így a Semmelweis Egyetem szakmai autonómiáját aktuálpolitikai befolyások nem csorbíthatják, szakkérdésekben illetékes testületeinek döntései nem járhatnak hátrányokkal.
"Ezért köztestületünk reméli, hogy a miniszter nem fogadja el a lemondást, és ezzel a döntésével megerősíti az egyetem autonómiáját, egyúttal pedig jog- és hatáskörénél fogva minden eszközzel a körülmények mielőbbi, teljes körű tisztázására törekszik" - zárul a közlemény.
Tulassay Tivadar a lemondásáról szóló döntését az intézmény honlapján jelentette be vasárnap délután, és arról hétfőn értesíti Réthelyi Miklós minisztert. A rektor indoklásként kifejtette: az elmúlt napok egyetemi testületi döntései vitathatatlanul az ő személyéhez kötődnek, s ugyanezért érezhetővé vált a személye iránti bizalomvesztés a felügyelő hatóságnál. Ezen okok miatt, az egyetem nyugalma érdekében úgy döntött, átadja a rektori széket a múlt csütörtöki szenátusi ülésen teljes támogatottsággal megválasztott leendő rektornak, Szél Ágostonnak, aki "élvezi az ágazati vezetés támogatását".
Tulassay Tivadar ugyanakkor kiemelte: a szenátus csütörtöki döntését támogatja, és fenntartja, hogy az egyetem a Schmitt Pál kisdoktori dolgozatával kapcsolatos munka során a hatályos jogszabályoknak megfelelően járt el.
Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn a parlamentben bejelentette, hogy lemond államfői tisztségéről. A döntését azzal magyarázta: plágiumügye megosztja a nemzetet, noha államfőként annak egységét kell kifejeznie. Ugyanakkor etikátlannak és jogszerűtlennek nevezte, hogy a Semmelweis Egyetem szenátusa visszavonta doktori címét, szerinte ezt csak bíróság tehette volna meg.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/94306/#ixzz1qujMsWCS
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európa legnagyobb munkanélkülisége
  2012-04-02 21:39:52, hétfő
 
  2012.04.02. | 22:27

Európa legnagyobb munkanélkülisége

Az eurozónában történelmi csúcson a munkanélküliség: 100-ból 11 munkaképes személynek nincs állása - derül ki az Európai Statisztikai Hivatal februárra vonatkozó összesítéséből. A nem euróval fizető tagállamok sem állnak jobban. Unió-szerte 24 és fél millió állástalant jegyeznek, ebből közel két millió személy idén veszítette el állását.

A fiatalok, pályakezdők a munkanélküliek egyötödét teszik ki. Legtöbb az állástalan Spanyolországban és Görögországban, ahol 24, illetve 21 százalékos a munkanélküliség. Ezekben az államokban csak minden második fiatal jut munkához. A másik véglet Ausztria, ahol csupán 4 százalékos a munkanélküliség. Nyolc tagállamban ugyanakkor kedvezőbbre fordult a mutató; Romániában nem változott az arány.

kolozsvariradio.ro

http://erdely.ma/gazdasag.php?id=114841
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feldmájer elszólása: iszonyúan gyűlölik őket, mégis maximáli
  2012-04-02 21:35:58, hétfő
 
  Feldmájer elszólása: iszonyúan gyűlölik őket, mégis maximális biztonságban vannak
2012. április 02. 12:09
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zsinagoga.jpgFeldmájer Péter Mazsihisz-elnök ismét elszólta magát: ő a volt a vendége Breuer Péter szerkesztő-műsorvezetőnek az MR1 Kossuth Rádió 'Halljad Izrael' címmel 2012. február 23-án elhangzott adásában, amelyben elmondta, mennyire nem volna szabad rabigába hajtaniuk a fejüket a mindenki mástól örökösen rettegőknek, továbbá, hogy bár az iszonyúan gyűlölik őket Magyarországon, mindegyikük nyugodtan viheti gyermekét oktatási intézményeikbe, mert ott 'maximális biztonságban' vannak.

Az antiszemitizmus Síp utcai szakértője, hasonlóan a Frölich Róbert főrabbi által a pesti gettó felszabadításának idei hatvanhetedik évfordulóján elmondottakhoz, nem hagyott kétséget, hogy nekik, a büszke, hős, kiválasztott Makkabeus-utódoknak 'Pészach ünnepe a szabadságról szól', hiszen nem rabszolgáknak születtek, ezért nem volna szabad rabigába hajtaniuk a fejüket, új irányuk lényege pedig az oktatás kezükbe vétele, hiszen irántuk 'a gyűlölet iszonyú mértékben terjed Magyarországon', ami persze nekik is köszönhető, hiszen 'sokkal hangosabban, drasztikusabban' kellett volna felhívniuk 'a döntéshozók figyelmét a szélsőjobboldali veszély'-re, még akkor is, ha nálunk 'még szerencsére nem történt olyan esemény, hogy valaki egy iskolájukat megpróbálta volna megtámadni', így tehát mindenki nyugodtan viheti a gyermekét oktatási intézményeikbe, mert ott a biztonság maximális.

Mindezt olvasva méltán juthat eszünkbe egyfelől Benedek István, a kiváló pszichiáter, aki szerint van egy (mindig mindegyikük nevében nyilatkozó) rétegük, amelyikkel nem lehet öt mondatot váltani anélkül, hogy ajkáról a 'sérelem' kifejezés ne fordulna elő, másfelől viszont példaképeik egyike, Jászi (Jakubovics) Oszkár, aki kénytelen volt elismerni (Magyar kálvária, magyar föltámadás, 1989), hogy aki megállapította sem országos átlagszámuknak, sem szellemi-erkölcsi fajsúlyuknak meg nem felelő számbeli túltengésüket a szellemi élet vezető pozícióiban, aki megjegyezte, hogy túlzott érvényesülésük 'gyakran nem magasabb intelligenciát, csak tekintet nélkülibb könyököt és vastagabb arcbőrt jelent', aki kritizálni merészelte intellektueljeinek 'számos ízléstelenségét és ripők amoralizmusát, rögtön közveszélyes, műveletlen antiszemitaként lett beállítva, akit az egész sajtó lehetetlenné tett'.

Tanulság: úgy tűnik, a maximális biztonságban és örökös rettegésben élők valahol sejtik, mennyire nem nőnek a jegenyefák az égig, ugyanis ha így folytatják, bizony eljön az idő, amikor a kettő közül csak az utóbbi lesz visszavonhatatlanul osztályrészük.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=51947
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemondott államfői megbízatásáról Schmitt Pál
  2012-04-02 15:33:57, hétfő
 
  Lemondott államfői megbízatásáról Schmitt Pál

Lemondott hivataláról Schmitt Pál. Ezt az Országgyűlésben hétfőn napirend előtt jelentette be az "álamfő".

Schmitt Pál köztársasági elnök az Országgyűlésben hétfőn napirend előtt a plágiumügyével összefüggésben elmondott beszédében megerősítette, tiszta a lelkiismerete, és közölte, ezért mer a parlament elé állni.

A történteket ismét becsületbeli ügyként határozta meg, és úgy fogalmazott: nem engedhet igazából, a közösségi érdekek után most önmagáért is ki kell állnia.

(MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2012.03 2012. április 2012.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 306 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 568
  • e Hét: 907
  • e Hónap: 4652
  • e Év: 158148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.