Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Összeszorult a szívem, a torkom ettől a hírtől
  2012-05-20 10:23:13, vasárnap
 
  Pontosabban attól, ahogyan bejelentették az abortusztabletta bevezetését - mint a kaparásnál jobb lehetőségét - annak, hogyan irthatnánk ki a jövőben emberi magzatainkat, mint valami kórokozókat.

Ismerek egy asszonyt, aki hozzáment feleségül egy férfinak látszó lényhez, akitől született három gyermeke. Csak évtizedekkel később jött arra rá, hogy azért nem volt kívánatos a férje számára, mert homoszexuális ... Az asszony leélte fiatalságát, egész eddigi életét szerelem és szex nélkül, hogy fel tudja nevelni gyermekeit.

Ismerek egy másik fiatalasszonyt, aki azóta nem tudott szexelni a férjével, hogy az kijelentette a második terhességénél, hogy ,,Hasíttasd azt onnan ki!". Az édesanya kihordta és megszülte kis magzatát, akiből mára gyönyörű, értelmes kicsi lány lett...aki rajongva szereti apukáját.
A kicsi lány minden héten reklamálja apukáját, mert, hogy ,,Mikor jön már?". Ugyanis apukája elhagyta őket egy olyan asszonyért, aki nem volt annyira büszke, mint az anyukája...


Sajnos, az ilyen öntudatlan, férfinak látszó ösztönlények miatt kellett meghalnia 1945 után több, mint hat millió magyar magzati emberi lénynek.

Mert, azt mondanom sem kell, hogy az emberi élet a fogantatással kezdődik.

Még a madarak is tudatosabbak, mint az ember, mert ők előbb fészket raknak, mielőtt megtojnák a tojásokat... Persze, ehhez hozzátartozik az is, hogy a szocialistának hangoztatott rendszerben csak úgy juthatott egy fiatal pár lakáshoz, a lakásvásárlás lehetőségéhez, ha előbb vállalt legalább két gyermeket. Akkor kapott banki (OTP) kölcsönt. Máskülönben nem! Ja, és legalább az egyik félnek jó káderlappal kellett rendelkeznie mindehhez... Az ilyen módon összeszerződött házasságokból született gyermekek - felnőtté válva - nem csoda, ha hírből sem ismerték az igaz szerelmet, amikor ivarérett korba kerültek...
Sajnos, számukra még annyi lehetőség sem volt 1990 után az otthonteremtés terén, mint szüleiknek!!!

Lásd a magyar gyárak, munkahelyek idegen kézre juttatását, a fiatalok egymás használatbavételére- a szingli életre ösztönzést az igaz szerelemre való felkészítés helyett!

A fiatalok, pedig elfogadják a hatalomtól ezeket a "lehetőségeket" mint pl. a 2008-as ivartalanítást (meddővé tételt) már 18 éves kortól!!!
Az akkori hatalom inkább ezt kínálta fel, mint bérlakások építését!!!

Miért nem építettek és építenek Magyarország új milliárdosai bérlakásokat a jövő nemzedéke számára? Miért?

Azért, mert számukra a magyar ifjak csak rabszolgának kellenek...

A magyar ifjak és főleg a FÉRFIAK, pedig olyan öntudatlan módon belesétálnak ezekbe a csapdákba és lemondanak arról, hogy maguk irányítsák a saját életüket, a jövőjüket!
Beérik azzal, hogy meglegyen a napi kaja- pia és a szex abból a fizuból, amit a multinak kiprivatizált cégvezetők fizetni hajlandók a munkájukért...

Pedig, ,,EMBER NEM ALKOTHAT NAGYOBBAT, MINT EMBERT"!

Hiszen, az egész emberi civilizáció és minden ,,vívmánya" EMBERI ALKOTÓMUNKÁVAL JÖTT LÉTRE!!! Ha már a kezdetekkor úgy tekintettek volna minden emberi magzatra, mint valami kiirtandó kórokozóra, akkor mindez nem lenne...


Bóna Mária Ilona




Megkapta az engedélyt az abortusztabletta
Joób Sándor
2012. május 19., szombat 07:35.

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet (GYEMSZI-OGYI) megadta az engedélyt az abortusztabletta magyarországi forgalmazására, értesült az Index. Információinkkal egyezően a Magyar Nemzet is azt írta, hogy az engedélyt aláírták.
A Medabon nevű tablettát az indiai Sun Pharmaceutical cég hollandiai központja Magyarország mellett Svédországban, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Norvégiában, Romániában és Szlovákiában is bevezetné. A tabletta Magyarországon nem kerülne patikai forgalomba, csak kórházi körülmények között, szigorúan orvosi felügyelet mellett lesz alkalmazható.
A gyógyszer spontán vetéléshez hasonló állapotot idéz elő. Hatására a nem kívánt magzat vagy petezsák erős vérzéssel távozik a szervezetből, ezért nincs szükség művi beavatkozásra, vákuumszívásra és a méhfal kaparására.
Az abortusztabletta alkalmazását az Egészségügyi Világszervezet (WHO), 2005-ben pedig a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium is támogatta. A szülészeti szakmai kollégium szerint a gyógyszer szigorú feltételek és orvosi ellenőrzés mellett a terhességmegszakítás egyik alternatívája a 8. terhességi hétig, mert a művi abortusznál kevésbé terheli meg a női szervezetet.

Amikor magyarországi bevezetése legelőször, 2005-ben felmerült, magzatvédő szervezetek, egyházak, valamint fideszes és KDNP-s politikusok is tiltakoztak az alkalmazása ellen. Azóta ugyan voltak kezdeményezések a magyarországi forgalombahozatalra, de eddig egyik gyártó sem kapott magyarországi törzskönyvet a tabletta itteni bevezetésére.
A törzskönyv kiadása után a gyártónak még el kell küldenie egy mintát a tablettából az OGYI-nak, amely ezt megvizsgálja, és 8 napon belül válaszol a gyártónak. Ha a gyógyszer összetételét rendben találják, az alkalmazható lesz a hazai kórházakban.
A szülészeti szakma egységes álláspontja szerint a tablettás abortusz a terhességmegszakítás egyik alternatívája. Számos előnye van, de nem mindenben jobb a hagyományos küretnél. Bár a művi abortusz sem számít veszélyesnek, komplikációkat okozhat az altatás, illetve a behelyezett eszközök miatt megvan a kockázata annak, hogy méhűri fertőzés lép fel vagy átszakad a méh fala.
A tablettával már nagyon korai szakaszban, akár az 5-7. hét között eltávolítható a petezsák. Nincs szükség altatásra, de az erős görcsök miatt fájdalomcsillapítókat kell adni a nőknek. Míg az altatásban végzett művi beavatkozás néhány percig tart, a gyógyszeres abortusz hosszabb időbe telik, és akár hetekig is elhúzódhat utána a vérzés. A gyógyszer az esetek 97 százalékában teljesen kiüríti a méhet, de nagyon ritkán előfordul, hogy alkalmazása után vákuumszívásra vagy kaparásra is szükség lehet. A tabletta mellett szól, hogy a gyógyszeres abortusz után nagyobb az esélye egy későbbi problémamentes szülésnek, ritkábban következik be koraszülés vagy más komplikáció.
Hasonló gyógyszereket Nyugat-Európa legtöbb országában, az Egyesült Államokban és Kínában is alkalmaznak. Svédországban és Franciaországban a terhességmegszakítások többségét már ezzel végzik.
Mint korábban megírtuk, információink szerint egy francia cég, az Exelgyn Laboratories is szeretné Magyarországon forgalomba hozni saját gyógyszeres terhességmegszakításra alkalmas készítményét.
Az abortusztablettáról részletesen a Közelít az abortusztabletta Magyarországra című cikkünkben olvashat.
http://index.hu/belfold/2012/04/23/abortusztabletta_nincs_es_megis_van/
http://index.hu/belfold/2012/04/23/abortusztabletta_nincs_es_megis_van/2/#szoveg
http://index.hu/belfold/2012/04/23/abortusztabletta_nincs_es_megis_van/3/#szoveg


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 104 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 365
  • e Hét: 2075
  • e Hónap: 10679
  • e Év: 46620
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.