Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
A cionista szektának megálljt kell parancsolni, mert a végén
  2012-06-25 22:10:33, hétfő
 
  A cionista szektának megálljt kell parancsolni, mert a végén még a Bazilikában is shalommal köszönnek

2012. június 25. 19:21
Hunhír.info

Kormányzati javaslat készül arról, hogy egy egyház ne vállalhassa jóval több intézmény fenntartását annál, mint amennyi a tényleges támogatottsága az országban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP frakcióüléséről távozóban arra a felvetésre válaszolva, hogy a Hit Gyülekezete egyre több iskolát vesz át. A neoprotestáns szekta a zsidó terrorállam, Izrael-imádója, és a cionista propaganda egyik bástyája.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
valami problémát érzek a Fidesz házatáján... :))))))
  2012-06-25 21:44:25, hétfő
 
  valami problémát érzek a Fidesz házatáján...

gondolom ezt azért, mert úgy válaszolnak a Jobbik képviselőinek a
kormánypárt tagjai, mint a kutyának szokás. Persze nem csoda, ha igaz
a sejtésem, hogy nehezen csordogálnak vissza azok a konzultációs papírok,
hiába hírdeti a nemzeti együttműködést Orbán a fidesz-tévékben naponta
többször is.
Én sem lennék feldobva, ha Tapolcán a jobbikosok összegyűjtenek 10.000
aláírást a kórház megmentésére ingyen, míg Rétvári Bence szavaiból az
derül ki, hogy egy hónap alatt 300.000 kérdőívet küldtek vissza az
emberek abból a 8 millióból.
Én csak azt látom, egyre nehezebben viselik a mindenfelől rájuk nehezedő
nyomást a kormánypártiak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világméretű válság jön
  2012-06-25 17:02:38, hétfő
 
  Világméretű válság jön


Erről beszélt Alekszej Kudrin volt orosz pénzügyminiszter. Véleménye szerint az euró már megmenthetetlen. Azok a váláság-intézkedések és száz milliárd eurós csomagok már elkéstek, melyekkel a görög és spanyol tagállamokat megmentenék. (Kudrin meg sem említette a bevallott titkos hiteleket.) Szerinte 6, legfeljebb 12 hónapon belül Görögország kilép az EU-ból, és ezzel megkezdődik az EU felbomlása.

Elmondása szerint egy, az eddiginél sokkal nagyobb válság küszöbén áll a világ, olyan méretű válságról beszél, amely minden egyes embert érinteni fog, bárhol is él a világban.

Gyártó István - Jövőnk.info
2012. június 24.

http://www.jovonk.info/2012/06/24/vilagmeretu-valsag-jon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áder indulhat "házalni": Kövér nemkívánatos lett Jeruzsálemb
  2012-06-25 16:53:40, hétfő
 
  , Zsidóbűnözés :: 2012-06-24. 18:56
Áder indulhat "házalni": Kövér nemkívánatos lett Jeruzsálemben

Reuven Rivlin, az izraeli házelnök levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte ,,nemkívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-emlékkonferencián - adta hírül az Atv.hu a Jerusalem Post nyomán.
A Knesszet elnökét a Jerusalem Postra hivatkozva idézi az ATV, aki azt írta Kövér Lászlónak, hogy ,,fölháborodással értesült arról a megdöbbentő hírről", hogy Kövér részt vett Nyirő József ,,nácibarát író" emlékére szervezett rendezvényen. Az Országgyűlés elnöke júliusban a zsidókkal kereskedő svéd diplomata születésének századik évfordulójára rendezett emlékkonferencián vett volna részt az izraeli fővárosban.
,,Ön úgy döntött, hogy részt vesz ezen a megemlékezésen, és ezzel nyíltan szolidaritást vállalt egy olyan személlyel, akinek a pártja, a magyar kormány keretein belül, együttműködött a német náci gyilkosokkal a zsidó nép megsemmisítésére irányuló programjuk megvalósításában" - sírja teli Kövérnek írt levelét Rivlin a szektATV szerint.
A Knesszet elnöke hozzáteszi: ,,bárki, aki ilyen eseményen részt vesz, nem lehetséges, hogy részese legyen annak a rendezvénynek, amelyen Raoul Wallenberg emlékének tisztelgünk, aki az emberiesség fáklyájaként zsidókat mentett, és aki szimbóluma a náci Németország és kollaboránsaik elleni küzdelemnek, akik egyikével Ön azonosságot vállalt és aki felé tiszteletét fejezte ki".
Rivlin a jövő héten Németországba utazik, ahol részt vesz a Wannsee-konferencia évfordulóján rendezett eseményen és találkozik Angela Merkel német kancellárral, valamint Joachim Gauck államelnökkel.
Ezzel kapcsolatos, hogy Elie Wiesel, Magyarországról származó, Nobel-békedíjas hazug szélhámos zsidó Kövér Lászlóhoz június 7-i dátummal intézett levelében lemondott a Magyar Köztársasági Érdemrend Nagykeresztjéről - amelyet 2004-ben Mádl Ferenc köztársasági elnöktől vett át -, egyebek között azért, mert az Országgyűlés elnöke is részt vett május 27-én a romániai Székelyudvarhelyen "a nyilas eszméket valló erdélyi író", Nyirő József tiszteletére tartott megemlékezésen. Kövér válaszlevelében arról írt, Nyirő írói teljesítményét kell nézni, és szerinte Nyirő nem volt antiszemita, sem fasiszta, sem háborús bűnös. A csaló zsidó Elie Wiesel nem értett egyet Kövérrel és hiányolja, hogy a "Hitler-szövetséges" Horthy Miklós ügyére Kövér nem reagált.
Nyirőnek a nemzetiszocialista Németországgal és Hitlerrel szimpatizáló szövegeire a HVG-n vezetett blogjában az álkeresztény, Balavány "A rák egye ki a beled, Vona" György is kitért, idézve például az író következő mondatait: "A vér megtisztítja Európát. Európa népei a békének, a léleknek és az új szellemiségnek a jegyében összefognak és egymásra találnak. Teljes szívvel, teljes lélekkel akarjuk ezt a munkaközösséget vállalni. Éljen Hitler Adolf! Éljen Németország!"
(HVG korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/97872/#ixzz1yoiJr6uu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szulejmán szultán ismerte az ősmagyar fénytemplomok titkát -
  2012-06-25 16:45:10, hétfő
 
  Szulejmán szultán ismerte az ősmagyar fénytemplomok titkát - Szenzációs felfedezés Szigetvárott


2012. június 25. 10:19
Hunhír.info

Szenzációs fényjelenségre figyeltek fel az idén a szigetvári dzsámiban. Az év elején, január 25-én délután 15.15-kor napkitörést lehetett észlelni, és a fényfelvillanás úgy jutott be a dzsámiba, hogy a fénylabda a keleti falon egy könyvtartó vakablak kupolaívét milliméter pontosan kitöltötte. Szulejmán török szultán ismerte az ősmagyar fénytemplomok titkát. Mi több, Jézus keresztre feszítésének időpontját rögzíttette a speciális építészeti megoldáshoz kapcsolódó fényjelenséggel.

Azóta Király Lajos, a vár és a dzsámi idegenvezetője és önkéntes kutatója magyarázatot keres a történtekre.

Mint a bama.hu-nak elmondta, 1566. szeptember 6-án, Szigetvár ostroma idején itt hunyt el a fény uralkodójának is nevezett I. Szulejmán szultán, akinek a tiszteletére három hét alatt építették meg a várban a dzsámit, mely több formabontó építészeti megoldást is tartalmaz.

Az elvárható, hogy pontosan Mekka felé tájolták az épületet, de csepp formájú ablaka akkoriban egyedülálló módon az Allah szeme jelképet mintázta meg, az építmény akusztikáját pedig speciális vályogidomok falbahelyezésével alakították ki.

- Az év során csak januárban van itt jól érzékelhető fénymozgás, és bár a fényhatáshoz idővel hozzáigazíthatták a belső teret, de az lehetetlen, hogy egyszeri erős napkilövellés ilyen pontosan megrajzolja az ablakív vonalát. A véletlennek ellentmond az is, hogy Szulejmánnal kapcsolatban minden fennmaradt emlék a fényességét magasztalja - vélekedik Király Lajos.

Majd hozzáteszi: - A januári fényfelvillanás néhány másodpercig tartott, az ívkitöltés egy percen át volt látható, méghozzá pálforduló napján, Jézus keresztre feszítésének időpontjában. Hogy mindezt csak most vettük észre, annak az az oka, hogy itt január 25-én a napsütést ritkán lehet érzékelni. A 11 évente ismétlődő napkitörések pontos pillanata is változó, ilyen mértékű napkilövellés pedig még soha nem volt.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55069
 
 
0 komment , kategória:  Érdekesség  
G20-ak és a birkák
  2012-06-25 16:43:15, hétfő
 
  G20-ak és a birkák


Vasárnap a Kossth Rádióban a G20-k tanácskozásáról szóltak a hírek, a magyaroknak adandó kohéziós pénzekről volt szó.
S mit nem mond az illetékes osztrák 'képviselő' : meg kell adni Magyarországnak a kohéziós alapot, mert különben a többiek, pl. az osztrákok is kárát látják a kifizetés elmaradásának.
No hát kedveseim! Adni kell a birkáknak pénzt, mert nem lesz, aki tejeljen nekünk. A Mária-Terézia mondás ma is igaz: etetni kell a birkát, hogy nyírni lehessen. Hát ez a számunkra kiszabott szép, új világ! Ezt nevezik globál-kapitalizmusnak!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Trianont kötelező felejteni, a zsidó holokausztot kötelező n
  2012-06-25 16:40:48, hétfő
 
  Trianont kötelező felejteni, a zsidó holokausztot kötelező nem felejteni

2012. június 25. 08:20
Hunhír.info

A múltat le kell zárni, hol érdekli a mai magyar fiatalokat, hogy mi történt 50-60 éve. Elég volt a trianonos világfájdalomból, a búsmagyarkodásból - harsogják ezerrel a liberális hírforrás hegyek. De mit ad Isten, ez a kívánatos amnézia a kiválasztottakra nem vonatkozik. A hétvégére megint jutott egy holoparty.

Békéscsabán és Gyulán is holokauszt áldozataira emlékeztek, a megyeszékhelyen Izrael nagykövete is jelen volt. A holokauszttal az emberiség a lehető legrosszabb arcát mutatta meg. Bármennyire is fájdalmas az emlékezés, nem hagyhatjuk, hogy a történtek feledésbe merüljenek — hangsúlyozta Ilan Mor, Izrael magyarországi nagykövete tegnap Békéscsabán, a magyarországi zsidó holokauszt helyi áldozataira emlékezve. Igaz, a zsidó megint magyar holokausztról hadovált a sajátjuk kapcsán.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55064
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közgép: a szopóroller hajtányon érkezik
  2012-06-25 11:43:48, hétfő
 
  2012.06.24. 04:21

Közgép: a szopóroller hajtányon érkezik

Zakatol a vonat, utazik az állomás,

belebuktok Lajos, bele, mint még senki más!

(via)

Visszajött az OLAF, mert kíváncsi lett Irén. Ja, az Oli Rén. A Népszabadság információi szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal nem haverkodni jött, hanem százmilliós uniós pénzköltésnek a körmére nézni. Két beruházás iratait kérték be, mindkettőhöz kapcsolódik a Közgép.

Csak feltűnik lassan ezeknek a vizsla tekintetű embereknek, hogy nálunk minden infrastrukturális beruházás olyan furcsán sokba kerül. Az M6 autópályához olcsóbb lett volna egy hegyet venni az osztrák Alpokból és abba alagutat fúrni, mint a löszös talajjal szarakodni a síkság közepén, és amennyiért itt vasútvonalat újít a Swietelsky a Közgéppel haverságban, annyiból a horvátoknál megcsinálná a magyar határtól Dalmáciáig.

Tündérmese! - mondjuk mi itt erre - mert épül szépül Nerország, - az meg kizárólag a véletlenek különös együttállása, hogy nálunk a közbeszerzési pályázat harmadik helyezettje nyeri a pályázatot, némi kormányzati forródrótot sejtető áremelés után. Lárifári - mondta erre Viktor - labanc az ki gáncsot vet a Nemzeti Közbeszerzéseknek! Most meg fejben készülhetnek ellenforradalomra az OLAF ellen, mert a végén kiderül:

Oligarchák mégiscsak vannak.

http://varanus.blog.hu/2012/06/24/kozgep_a_szoporoller_hajtanyon_erkezik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nehéz abbahagyni a trükközést
  2012-06-25 10:49:19, hétfő
 
  Nehéz abbahagyni a trükközést


- 2012.06.22. 11:01

Tegnap benyújtotta a kormány a jegybanktörvény módosítását. Egy vaskos-veretes dokumentumra számítottam, ha már ezen dolgoznak hosszú hónapok óta, de csak 3 oldal az egész. Remélem nem vész kárba ez a "nagyszabású" munka, és nem dobják vissza Brüsszelből ... mondjuk erre azért megvan az esély.

Pedig már az első paragrafus láttán felszalad a szemöldökünk a homlokunkra:

http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2012/06/deviza.jpg

Mivel ez a rész okkal került bele a módosításba, így lehet találgatni, hogy vajon mit terveznek?

A Magyar Nemzeti Bank devizatartaléka jelenleg 35,5 milliárd euró, vagyis kb. 10 000 milliárd forint.

Hogy mekkora devizatartalékra van szüksége az országnak, azt nem tudom, erről biztosan holnap reggelig tudnának vitatkozni a közgazdászok és a politikusok, de a kormány már többször célzott rá, hogy szívesen hozzányúlna ehhez az összeghez.

Simor András elnöki megbízatása jövő év tavaszán lejár, sőt a két alelnöké is: Karvalits Ferencé március végén, Király Júliáé pedig július elején.
Vagyis Orbán Viktor javaslatára Áder János 2013 első félévében egy MNB elnököt és 2 alelnököt fog kinevezni, nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy mindegyik fideszes / fidesz közeli lesz. Remélem, legalább azért közgazdászok lesznek...

- Miért nem várnak ezzel a módosítással 2013-ig? Simor úgysem fogja eltitkolni az összeget, akkor miért ilyen sürgős, hogy kockáztatják az IMF-tárgyalások megkezdését?

- Ha megkötik az IMF-el a hitelmegállapodást, és az IMF tényleg kiveti a rövid pórázt akkor itt nem lesz választási költségvetés. De a devizatartalék titkos lesz .... lehet továbbgondolni ....

- Az IMF-től egy 10-15 milliárd eurós hitelkeretet szeretnénk(?), illetve már eltelt 8 hónap, de még a hivatalos tárgyalásokat sem sikerült elkezdeni. 2008-ban az egész mindössze két hétig tartott. Lehetséges, hogy úgy gondolkoznak, hogy ha már sikerült kihúzni 8 hónapot, akkor ki tudnak húzni még 8 hónapot, hiszen a kért hitelkeretnél 2x-3x nagyobb összeg hever a Nemzeti Bankban. Ha nincs IMF-hitel, nem is tud az IMF beleszólni a magyar gazdaságpolitikába ...

A kérdést persze úgyis feltehetjük: szeretné-e Ön, hogy Matolcsy György rátegye az unortodox kezét erre a 10 200 milliárd forintra, illetve a titkosított összegű devizatartalékra?


http://vastagbor.blog.hu/2012/06/22/nehez_abbahagyni_a_trukkozest
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem értem Simicskát
  2012-06-25 10:43:21, hétfő
 
  2012.06.24. 17:07


Nem értem Simicskát



Friss hír, ami az értetlenkedésem okozta: A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Építő-és Fémszerkezetgyártó Zrt. újabb munkát nyert el konzorciumtársaival együtt, ezúttal a jánossomorjai hulladékválogató- és kezelőművet építheti meg nettó 1,46 milliárd forintért.

Azt még értem, hogy a Pártunkhoz és Kormányunkhoz közel álló cégnek kell nyernie minden közbeszerzést. Tudom, hogy a Kedves Vezetőnek és a pártnak is kell csurrantani-cseppenteni belőle, ami nem két forint. Azt is tudom, hogy a Kedves Vezetőnk lázálmai is sokba kerülnek, főleg így, hogy Kusza Szem a fő gazdasági tanácsadója. Róla pedig (saját bevallása szerint is) köztudomású, hogy tündérmesékben él. A tündérmesék pedig sosem racionálisak, miért pont most lennének azok?!

Szóval azt értem, hogy Simliska úr miért ragaszkodik ahhoz, hogy minden közbeszerzést az ő cége nyerjen. Azt viszont nem értem, hogy miért blamáltatja magát, miért nem ad legalább ő a látszatra, ha már a pártban nincs senki, aki adna rá. Miért hagyja, hogy a köznyelv, sőt most már a nemzetközi nyelv is a szájára vegye. Miért jó neki, hogy folyamatosan oligarcházzák? Miért jó neki, hogy már a nemzetközi szervezetek is sanda szemmel néznek rá? Mit néznek! Már vizsgálódni is ide járnak! Kell ez neki?

Több megoldás is lenne arra, hogy ezt a vegzálást kikerülje. Például rávehetné kollégiumtársát, hogy hagyják már abba ezt a színjátékot, hisz úgyis mindenki tudja, hogy a közbeszerzés már rég nem KÖZbeszerzés, hanem KÖZGÉPbeszerzés. Mennyivel egyértelműbb lenne egyszerűen törölni a közbeszerzési törvényt, és helyette új törvényben szentesíteni a Közgép kizárólagos jogát. Hogy ezzel elismernék, hogy ez már Orbánisztán? De hisz már köztudott, és úgy sem adnak már a látszatra sem, miért pont ebben kellene?

De van másfajta megoldás is. Igaz, az nem olyan elegáns, hisz van benne egy kis trükközés, na de a trükközés nem áll távol se a Kedves Vezetőtől, se a holdudvarától. Volt egy idő, amikor eladták a cégeket (igaz jelentős köztartozásokkal), most viszont venni kellene néhányat. Na, jó, persze most normális cégeket. Ne legyen köztartozásuk, ne legyen rossz hírük. Lehetőleg nem Kaja Ibrahimtól kellene venni. És persze annak ellenére, hogy Simliska úr venné, tulajdonosként valaki mást kellene szerepeltetni. Mondjuk, legyen Stróman Lajos, vagy Gül Baba, ha már ennyire ragaszkodnak a török vendégmunkásokhoz. Ezzel meg is szűnne szegény Simliska úr állandó zaklatása. Szépen beosztanák, hogy melyik közbeszerzést melyik cég vinné el.

Természetesen itt felmerül a kérdés, van-e a csapatban olyan ember, akinek a nevére meglehet venni egy céget úgy, hogy az később minden ellenvetés nélkül vissza is adja, sőt a búsás haszonból sem nyúl le egy fillért se? Belátom, hogy ez nehéz ügy, de azt hiszem nem lehetetlen, hisz van Orbánisztán praxisában már ilyen. Gondoljunk csak egy bizonyos őrző-védő cég eladására, ahol a vevő olyan valaki volt, aki egy párszázezres kft tulajdonosa (ráadásul a kft 2 éve alszik) mégis megvette a több milliárdos céget. Igaz még nem fizette ki, de nem is az volt a cél. A cél csupán annyi volt, hogy névleg átkerüljön a cég valakire, ezáltal az összeférhetetlenség megszűnjön a miniszter úrnál. Ha egy esetben találtak megfelelő személy, többet is találhatnak.

Igaz ezzel semmi nem változna, hisz Orbánisztánban csak az nyerhet, akit a Kedves Vezető kijelöl, de legalább a lóláb nem lógna ki annyira. Persze az is előfordulhat, hogy épp az a cél, hogy lássuk a lólábat, és amíg azon rágódunk, nem foglalkozunk mással. Így viszont már értem Simicskát!

http://okos-tojas.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2012.05 2012. Június 2012.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 230
  • e Hét: 2490
  • e Hónap: 19283
  • e Év: 152200
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.