Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Aki egyszer maoista volt,
  2012-06-28 22:10:43, csütörtök
 
 
Aki egyszer maoista volt, azt életének hátralévő részében már nem szabad vezető beosztásba engedni. A budapestieknek fájdalmas tanulságaik vannak erről. Az ötvenéves HÉV-szerelvények, 22 éves buszok szörnyű bizonyítványt állítanak ki a maoistáról.
És ezek ellentéteként a horvát tengerparton álló luxusvilla?
Az Európai Unió is szenved a maoizmustól. Ennek friss és borzalmas dokumentuma a tyúkokról szól: ?A tojótyúkok csak fészkelő hellyel, kapirgáló térrel és ülőrúddal feljavított ketrecekben, illetve választható struktúrákban tarthatók. Minden tojónak 750 négyzetcentiméter területet kell nyitni a ketrecben; emellett fészekládáról, alomról, ülőrúdról és karomfenő kőről is gondoskodni kell, hogy a tyúkok kielégíthessék biológiai és viselkedésbeli kívánalmaikat.?
Az uniós maoista nem veszi észre, hogy csak Budapesten ? a tengerparti villatulajdonos világvárosában ? több tízezer a hajléktalanok száma. Nem tyúkok hajléktalanok. Hanem emberek.
Az uniós maoista nem az emberek ?biológiai és viselkedésbeli kívánalmaival? törődik.
A maoista a tyúkketrec ülőrúddal való feljavításával foglalkozik. És büszke magára. Az Unióban már akkora a rend, hogy a tyúkok kapirgáló terével kell foglalkozni. És a tyúkok kedvéért embereket kell ellehetetleníteni. Fillérekért kapirgáló embereket kell baromfigazdaságuk bezárására kényszeríteni, hogy a maoista a tükör elé állhasson, és vállon veregesse önmagát.


Mikor anno megtudtam hogy Brüsszel egyik "legfontosabb" feladatának tartja az osztrák paraszt traktor ülésének formáját és méretét meghatározni fejvesztés mellett, azt hittem hogy ennél nagyobb baromságot már a semmitevő here bürokraták sem tudnak kitalálni.
Ime a bizonyíték hogy tudnak bizony!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teljesen behódolt az IMF-nek a magyarországi csicskakormány
  2012-06-28 22:07:16, csütörtök
 
 

Teljesen behódolt az IMF-nek a magyarországi csicskakormány

Wed, 2012/06/27 - 18:41


A jegybanktörvény módosításának parlamenti elfogadása után megkezdődhetnek a hivatalos tárgyalások az IMF-fel és az Európai Unióval - erről tájékoztatta az IMF főzsidója, Christine Lagarde a magyar(országi) kormány képviselőjét, Varga Mihályt és az MNB elnökét, a Simor András nevű fajtársát.

Az erről beszámoló Varga Mihály tárca nélküli miniszter, IMF-főtárgyaló szerdán Budapesten, újságírók előtt kifejtette: Christine Lagarde "egyértelmű és világos állásfoglalásában" tudatta, hogy az IMF üdvözli az MNB-törvény módosítására tett kormányzati javaslatot. A nemzetközi terrorszervezet nem is titkolja, hogy lényegében tollba mondta a jogszabály módosításait, amelyek Lagarde szavai szerint "teljes egészében kielégíti a zsidók elvárásait". Ha ezeket a - már a Ház előtt fekvő - változtatásokat a magyar(országi) országgyűlésben lébecoló gombnyomogatók elfogadják, a tárgyalások megkezdődhetnek az IMF-fel és az EU-val.

A jegybanktörvény Valutaalap által elvárt változtatásai gyakorlatilag garantálják, hogy a Magyar Nemzeti Bank a jövőben is a demokratikusan megválasztott Országgyűlés által ellenőrizhetetlen módon működjön.

A valutaalap vezetője üdvözölte azt is, hogy két fő elvtelen kiszolgálója, Orbán Viktor miniszterelnök és a parlament gazdasági bizottságának fideszes elnöke, Rogán Antal vállalta: további jegybanki kinevezésekre most nem kerül sor.

"Utalt arra is az elnök asszony, hogy azok a szempontok, amelyek felmerültek az elmúlt hónapokban, azokban még esetleg lehet a jegybankelnökkel egy további egyeztetést folytatni, de ez nem feltétele annak, hogy a tárgyalások a módosítások után megkezdődjenek" - idézte Christine Lagarde-ot a miniszter.

Varga Mihály azt mondta, az Országgyűlés legkésőbb július 12-én fogadja el a jegybanktörvény-módosítást és így másnaptól, "13-ától kezdve bármikor" megkezdődhetnek a tárgyalások. Jelezte ugyanakkor, hogy a változtatások elfogadása nem a magyarországi kormány és nem is a magyarországi parlament hibájából csúszik, ugyanis akár már ezen a héten megszavazhatták volna a képviselők az MNB-törvény módosítását, azonban a másik gyarmatosító gazdi, az Európai Központi Bank (EKB) tudatta, július elejéig észrevételezni fogja a jogszabályjavaslatot, a magyar kormánynak nevezett elvtelen és hitvány helytartóság pedig ezt meg szeretné várni.

Legkésőbb július 12-én azonban mindenképp "pont kerül a történet végére", a tárgyalások pedig megkezdődhetnek - jelentette ki az IMF-főtárgyaló.


http://szentkoronaradio.com/belfold/2012_06_27_teljesen-behodolt-az-imf-nek-a-mag yarorszagi-csicskakormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az LMP neokohnjai a zsidó pénzügyi világhatalom érdekeinek c
  2012-06-28 21:52:20, csütörtök
 
  Az LMP neokohnjai a zsidó pénzügyi világhatalom érdekeinek csorbulása miatt rettegnek

2012. június 28. 19:35
Hunhír.info

Az LMP arra kéri a kormányt, hogy ha megindulnak az IMF tárgyalások, akkor semmilyen megszorítást ne fogjanak majd a Nemzetközi Valutalapra - mondta az MTI-nek szerdán Scheiring Gábor, aki a szervezet vezetőjének szerdai üzenetére reagált.

Na ugye, kis liboldó. Köszönjék meg, hogy évtizedek óta gyarmatosítanak és kirabolnak bennünket. Mi van Scheiring, aggódsz a f.társak gigaprofitjáért? Miért nem húzol el inkább hozzájuk bóhernek? Annak talán még alkalmaznának egy lenézett kelet-európait.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55178
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A keresztény értelmiségiek feltétel nélkül megadták magukat
  2012-06-28 21:49:43, csütörtök
 
  A keresztény értelmiségiek feltétel nélkül megadták magukat a zsidó gyűlölködőknek

2012. június 28. 20:10
Hunhír.info

Visszavonta kezdeményezését Keresztény Értelmiségiek Szövetsége Prohászka Ottokár Szobráért Alapítvány, így nem állítanak szobrot Prohászka Ottokárnak a XIII. kerületben - közölte a liberálisok, hiperliberálisok, lángoló kettős keresztet vizionáló cionprolik vezette városrész polgármesterének sajtószóvivője.

Az alapítvány kuratóriumának elnöke korábban azt kérte, a sajtóban ne szerepeljen a neve.
A Jobbik eredeti helyén, az V. kerületi Károlyi-kertben szerette volna felállítani a katolikus püspök a zsidó kultúrterrorista, Faludy György által a hazaáruló gnóm, a Trianont előkészítő Károlyi Mihály kérésére 1947-ben ledöntött szobrát. Az előterjesztést Csomós Miklós főpolgármester-helyettes javaslatára a Fővárosi Közgyűlés levette napirendjéről. Lesz helyette zsidó terrorista szobra, vagy újabb 88 holokauszt emléktábla. Mert ebben az országban nem az történik, amit a zsidók magyargyűlölő rétege akar, és tombol az antiszemitizmus, meg a fasizmus. A megalkuvó keresztények meg fussanak az újlipótvárosiakhoz bocsánatot kérni, hogy Prohászka nevét egyáltalán ki merték mondani. És Tom Lantos elmebeteg lánya még azt rikácsolja, hogy bűnös, antiszemita nép a magyar. Nem az. Viszont nagy része agymosott, beszari, és megfelelés kényszeres. Nem lehet szobra Prohászkának, mert a gyűlöletzsidóknak nem tetszik, a többi, normális és integrálódni akaró zsidó meg úgy fél tőlük, mint ördög a szenteltvíztől.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55180
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyargyűlölő ultracionista lánya nyiltan fenyeget
  2012-06-28 21:40:54, csütörtök
 
  A magyargyűlölő ultracionista lánya nyiltan fenyeget

2012. június 28. 17:59
Kiss Péter - Hunhír.info

Mint beszámoltunk róla, a rákban megpusztult magyargyűlölő zsidó, a magyarországi gyökerekkel rendelkező néhai Tom Lantos lánya még apján is túltesz a fröcsögésben és hazánk gyalázásában.

Lantos Swett felszólítja az Orbán-kormányt, hogy "vessen véget a kettős mércének, amely megengedi, hogy Magyarország külügyminisztere belátó szavakkal nyilatkozzon Magyarország múltjának sötét epizódjairól, miközben hagyja, hogy egy államtitkár elmenjen egy olyan fasiszta ideológus ünnepére, amilyen Nyirő volt."

,,A kétség legkisebb árnyéka nélkül tudom, hogy apám a magyar kormányt sokkal többre szólítaná fel azért, hogy az antiszemitizmus réme soha ne ereszthessen gyökeret újra a Duna partjain" - zárja cikkét Lantos Swett. Na, ezt az egyet elhisszük,gondoljuk, hogy a zsidó vipera mit követelt volna ettől a szegény országtól. Azért utálta madagaszkári makimajom apádat minden jóravaló zsidó és magyar, és várta, hogy mikor rakják már sírjára a köveket, mert annyit ártott ennek a szegény országnak, és még a holokauszt-cápánál is jobban gyűlölte a magyar népet.

Az ultracionista Tom Lantos 1981-től egészen haláláig tagja volt az amerikai képviselőháznak. A Magyarországról elpucolt zsidó származású demokrata magyargyűlölő a kongresszus egyetlen állítólagos holokauszt-túlélője volt. Cionista parancsra tavaly hozták létre a Magyarországon Tom Lantos Intézetet, mert egy gyarmaton intézménynek kell szolgálnia a bennszülötteket kollektív bűnösnek megjelölő szemétládákat, ha azok éppen zsidó származású cionisták, különben jön a leminősítés.

Kapcsolódó hírek:

A rákban kimúlt zsidó, Tom Lantos lánya folytatja apja Magyarország-ellenes gyűlöletkampányát


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55176
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre több a munkanélküli fiatal
  2012-06-28 21:36:45, csütörtök
 
  Egyre több a munkanélküli fiatal


ecoline.hu

2012.06.28., 09:28 Frissítve: ma, 09:29 654 0

2012. március-májusban a munkanélküliek létszáma 485 ezer fő volt, ami az egy évvel korábbihoz hasonló, 11,2 százalékos munkanélküliségi rátát eredményezett. A férfiak munkanélkülisége kismértékben emelkedett, míg a nőké egy év alatt lényegében nem változott, írja közleményében a KSH.

A munkanélküliek 485 ezer fős létszáma 20 ezerrel több, mint egy évvel korábban. A teljes megfigyelt sokaságra vonatkozó munkanélküliségi ráta 11,2 százalékos értéke 0,2 százalékponttal haladta meg az egy évvel ezelőttit (a változások a mintavételi hibahatáron belül maradtak).

2012. március-májusban a 15-74 éves férfi munkanélküliek száma 269 ezer fő volt, ami 12 ezerrel több, mint 2011 azonos időszakában. Így a munkanélküliségi rátájuk 0,3 százalékponttal, 11,5 százalékra nőtt. A munkanélküli nők száma 217 ezer fő volt, lényegében azonos az egy évvel korábbival, munkanélküliségük mértéke, 10,8 százalék.

A munkanélküliek 15,9 százaléka a munkaerőpiacon csak kis létszámban jelenlévő 15-24 éves korosztályból került ki. A korcsoport 27,0 százalékos munkanélküliségi rátája 2,0 százalékponttal haladta meg az előző év azonos időszakit. A 25-54 évesek, azaz az ún. legjobb munkavállalási korúak munkanélküliségi rátája 0,3 százalékponttal emelkedett, 10,5 százalékra.

A munkanélküliek 46,5 százaléka egy éve vagy annál régebben keresett állást. A munkanélküliség átlagos időtartama 18,2 hónap volt.

http://ecoline.hu/makro/2012/6/28/Egyre_tobb_a_munkanelkuli_fiatal_2XO4OM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi százezren
  2012-06-28 21:26:55, csütörtök
 
  Mi százezren

2012.06.28. 11:49

A magánnyugdíj-pénztári szektor fölött elült a lőporfüst, a Nemzeti Dúlás kormányának seregei épp más vidékeken menetelnek dicsőségesen a semmibe. Március 31-ével lejárt a magánnyugdíj-pénztárakban maradt, alig százezernyi tag törvényi határideje az állami nyugdíjrendszerbe visszalépésre. A kormány előzőleg megígérte (már amennyiben a kormány ígérete bárkinek is jelent még valamit), hogy a tagok a pénztári tagságuk idejére teljes jogú állami nyugdíjjogosultságot szereznek. Ez egyrészről nemes gesztus, mert közénk is lövethettek volna, másrészt viszont próbált volna Matolcsy György teljes járulékfizetés után részleges nyugdíjat ajánlani...

Egy dolog viszont kiderült: Orbán Viktor és kormánya végig hazudott mindenben.

Hazugság volt a szektor rossz befektetési teljesítményéről megfogalmazott vád, mivel maga az állam még rosszabb befektetési eredményt produkált a lenyúlt vagyonon.

Hazugság volt az egyéni számla ígérete. Másfél éve megmondtuk, és úgy is lett: az Orbán-kormánynak esze ágában sincs egyéni számlás nyugdíjrendszert bevezetni.

Hazugság volt, hogy az elvett vagyont kizárólag nyugdíjakra és adósságcsökkentésre használják, mivel folyó kifizetésekre és pénzügyi befektetésekre is költöttek belőle.

Hazudtak hárommillió példányban, amikor azzal próbálták rávenni a tagokat az átlépésre, hogy a magánnyugdíj-pénztári ág megszűnik. Nem szűnt meg, még mindig létezik, bár ebben a formában tényleg semmi értelme.

Hazudtak az Országgyűlés fideszes többsége által elfogadott politikai nyilatkozatban az állami nyugdíjba befizetett pénz értékállóságának garantálásáról. Ilyen garanciát a magyar állam azóta sem adott. Sőt, a járulékot is átkeresztelték adónak, hogy alkotmányos alapja se legyen a járulékfizetés ellenében elvárható nyugdíjnak.

Mondtak egyáltalán valamiben igazat? Közel hárommillió embert vertek át, és csalták ki előre megfontolt szándékkal az öregkori nyugdíj-megtakarításaikat. Oké, lépjünk túl rajta: nem lehet véletlen, hogy ez a húsz éve a hazugságai meghazudtolásának megúszásából élő maffiapárt teljhatalmat kapott Magyarországon — eszerint pontosan erre van igénye a választóknak.

Egyrészt voltak azok, akiket átvertek, és morogva, vállvonogatva vagy kifejezetten a párt dicsőségét zengve visszaléptek az állami nyugdíjrendszerbe. És voltak azok, akik jogfenntartó nyilatkozatot tettek a Stabilitás Pénztárszövetség ajánlása alapján. A nyilatkozatban említett hátrányos jogkövetkezmény meg fog szűnni, amint a parlament elfogadja a T/7414 számú törvényjavaslatot, amivel a társadalombiztosítási nyugellátásról szóló törvényben módosítják azt a részt, amellyel a magánnyugdíjpénztárak tagjait kizárták az állami öregségi nyugdíjból, függetlenül attól, hogy egyébként tb-járulékot (oppardon, "szociális hozzájárulási adót") fizet utánuk a munkáltató. Ezt a botrányos rendelkezést nem az Alkotmánybíróság törölte el, mivel ők inkább reszketni méltóztattak, és addig halogatták a döntést, amíg legnagyobb megkönnyebbülésükre a pártállam parlamentje el nem vette tőlük a kérdés vizsgálatának jogát. Nem, a kormány saját elhatározásából engedi szabadon túszait.

Fogalmam sincs, mi oka lehetett erre a Fidesznek. Megbízható ökölszabály, hogy ha az ember nem látja át elsőre az Orbán-kormány valamilyen lépésének célját, akkor vagy nagyon ki akarnak cseszni valakivel, vagy egyszerűen csak lopni akarnak. Legyünk résen, de azért az a legkevesebb, hogy mind a Stabilitás, mind a Vegyipari Dolgozók Szakszervezete felkarolja az átvert és megkárosított volt pénztári tagok állammal szembeni kártérítési pereit.

Mindeközben a kormány folytatja kisded játékait a pénztárak kriminalizálására. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal három pénztár jelentett fel az ott tapasztalt visszaélések gyanúja miatt. Blogunk szellemiségétől távol áll, hogy folyamatban lévő rendőrségi, bírósági és ideggyógyászati vizsgálatokat kommentáljunk — kivéve, ha mondanivalónk van róluk. Ezért csak néhány apróságra szeretném felhívni a figyelmet. Egy: a KEHI — és tágabb értelemben az államigazgatás — belső revizorai nincsenek tisztában sem a vállalati pénzügyek alapjaival, sem a gazdasági társaságok számvitelének sajátosságaival. Ez nem szemrehányás: valójában nincs is szükségük erre a tudásra. Mármint amíg nem akarnak befektetési döntéseket minősíteni. De akartak, és csak utólag ismertté vált piaci információk fel nem használását kérik számon az alapkezelőkön. Hülyék. Kettő: a menedzsment esetleges visszaéléseinek, törvénytelen személyi összefonódásainak feltárásához ugyanakkor van megfelelő szakmai kompetenciájuk — mint ahogy a PSZÁF-nak is. Semmilyen szakmai indoka nincs tehát annak, hogy Orbán nem Szász Károly embereire bízta a vizsgálatot, hanem a közvetlen kormányirányítás alatt álló KEHI-re. Hacsak nem pont ez.

A magánnyugdíj-pénztárakban maradt alig százezer lánczi andrási értelemben vett polgár körül közben tovább fogy a levegő. Tagsági díjat csak az adózott jövedelmükből fizethetnek, az ebből a pénztár működtetésére levonható költség egyenlő a semmivel. (Számoljunk utána: mire elég egy ötezer fős pénztárnál az ötezer forintos átlagos tagdíjbefizetés 0,9 százaléka? A PSZÁF felügyeleti díjára? Arra ugyan aligha.) A kormány szándéka egyértelmű (lásd a fenti ökölszabályt): a magánnyugdíj-pénztárakat meg kell fojtani. A tagok nem vihetik át a pénzüket önkéntes pénztárba, nem vehetik fel (még akkor sem, ha esetleg elérik az öregségi nyugdíjkorhatárt), és vissza sem léphetnek az állami pillérbe (hogy honnan vette ennek az ellenkezőjét a DK, azt nem tudtam megfejteni). Ennek megfelelően elindult a szektorban egy összeolvadási és megszűnési hullám. Néhány pénztár (Erste, Honvéd, Dimenzió, Generali, Aegon, Quaestor) már bejelentette, hogy jogutód nélkül megszűnik, illetve beolvad egy másik pénztárba. Ezeknek a tagjai vagy átléphetnek egy olyan pénztárba, amely jelezte szándékát a folytatásra (ING, Allianz/Szövetség, Budapest, MKB, Pannónia, OTP, Aranykor, Budapest), vagy automatikusan visszakerülnek az állami rendszerbe.

A magyar magánnyugdíj-rendszernek befellegzett. Orbán Viktor és Matolcsy György hiúsága, korlátoltsága és gátlástalan túlélési ösztönei nyírták ki. A legközelebbi poszt-orbáni kormánytól a legjobb esetben is csak az ágazat rendezett kivezetése várható el: a meglopott és becsapott tagok részleges kártalanítása, a pénztárak mellett kitartó tagok megtakarításainak átterelése hosszú távú magán-megtakarítási formákba, önkéntes alapon, és a meghurcolt pénztári dolgozók megkövetése.

Addig ki kell tartania a százezernek, ki kell tartanunk. Nemcsak magunkért, hanem azokért is, akikben nem volt elég erő, hogy ellenálljanak az erőszaknak.


http://orulunkvincent.blog.hu/2012/06/28/mi_szazezren
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraelbe készül Áder - alig várja, hogy a nagy felvásárlóva
  2012-06-28 21:11:45, csütörtök
 
  2012-06-28. 12:39
Izraelbe készül Áder - alig várja, hogy a nagy felvásárlóval találkozhasson

A köztársasági elnök tegnap kapott hivatalos meghívót az izraeli államfőtől a jeruzsálemi Wallenberg-megemlékezésre. Áder János az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: ott lesz a megemlékezésen, és "nagy várakozással tekint a tárgyalás elé Simon Peresz államfővel".
Zoom
Főpróba: Schweitzer rabbinál már megejtette a gyakorló nyelvcsapásokat
Miután köztársasági elnökként vállaltam a Wallenberg-év fővédnöki tisztét, mi sem természetesebb, hogy ezt a felkérést elfogadom - hangsúlyozta az államfő.
Vasárnap egy jeruzsálemi lap azt írta, hogy Kövér László házelnök meghívását visszavonta Izrael, mert részt vett a Nyírő József emlékére tartott rendezvényen. A házelnök kabinetfőnöke ugyanakkor azt mondta: korábban jelezték Izraelnek, hogy szervezési okok miatt nem Kövér László, hanem Áder János képviseli Magyarországot a megemlékezésen.
Karambol - talán kipáért sietett éppen
Belehajtott az államfő szolgálati gépkocsijába egy szabálytalanul közlekedő autós csütörtök reggel a fővárosban; a balesetben sem Áder János, sem a vétkes gépkocsivezető nem sérült meg - tájékoztatta a Terrorelhárítási Központ (TEK) az MTI-t.
(InfoRádió - MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/98033/#ixzz1z7IvkXf6
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hamisan rágalmazta Ángyán szövetségesét a fideszes államtitk
  2012-06-28 09:02:26, csütörtök
 
  Hamisan rágalmazta Ángyán szövetségesét a fideszes államtitkár (videó)

2012. június 28., csütörtök 06:45

A fideszes földmutyikat feltáró Ángyán Józsefnek és segítőinek fideszes rágalmazása nem ért véget a hírhedt ,,Napraforgó" bloggal.

Tállai ,,nem fújom meg a szondát" András államtitkár úr a borsodi földmutyik miatt felszólaló Sárvári Attilát próbálta lejáratni. Ugyanis a borsodi földpályázaton a pedagógus végzettségű Fidesz képviselő mellett még egy műkörmös (!!) is nyert. Sárvári Attila a Borsodi Mezőség Gazdakör titkáraként próbált felszólalni a földrablások ellen. Meg is kapta a magáét az államtitkártól. Közölte, hogy Sárvári Attila ,,egri villanyszerelő", akinek nem jött be a számítása, hogy a nyertes gazdáktól jutalékot szedjen. Ezt az ótvar hazugságot még a HírTV is helyreigazította. A helyreigazító videó, amelyben Sárvári Attila elmondja, hogy: 1. már 22 éve nem villanyszerelő. 2. A rendszerváltás óta falusi turizmussal foglalkozik, és sikeres vidékfejlesztési programot készített. 3. 15 esztendeje a borsodi Mezőség kistérségben állandó lakos.


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FM_08CBGzQg

Sárvári Attila egyébként arról is szólt, hogy 1998 óta segítette Tállai és a Fidesz kampányait. Azaz Tállai korábbi segítőjét rágalmazta meg. Azt már eddig is gyakran tapasztaltuk, hogy a Fidesz az ellenfeleivel kíméletlenül számol le. Most azonban látszik: a korábbi tisztességes támogatóival is így tesz, ha azok veszélyeztetik harácsolásukat.

http://egyenlito.blog.hu/2012/06/28/hamisan_ragalmazta_angyan_szovetsegeset_a_fid eszes_allamtitkar_video
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tárki: közel áll egymáshoz a Fidesz és az MSZP támogatottság
  2012-06-28 08:25:47, csütörtök
 
  Tárki: közel áll egymáshoz a Fidesz és az MSZP támogatottsága

A Tárki Társadalomkutatási Intézet júniusi felmérése szerint továbbra is közel áll egymáshoz a Fidesz és az MSZP támogatottsága, bár kismértékben nőtt közöttük a különbség. A bizonytalan szavazók és a választásukat titkolók aránya változatlan, továbbra is a választók mintegy fele tartozik ide.

A cég szerdán az MTI-vel azt közölte: a felmérés eredménye szerint a Fidesz-KDNP támogatottsága a teljes népességen belül a májusi 16-ról 18 százalékra nőtt, a szocialista párté pedig 15-ről 14 százalékra csökkent. A biztos pártválasztók körében a kormánypártok támogatottsága a májusi 32 százalékról 36 százalékra emelkedett, az MSZP-é 31-ről 27 százalékra csökkent. A pártszimpátia kérdésében bizonytalanok vagy titkolózók aránya nem változott: az elmúlt hónapban 49 százalék volt, jelenleg pedig 48 százalék.

A Tárki felmérése szerint a többi parlamenti párt támogatottsága sem változott jelentősen. A Jobbik a teljes lakosság körében júniusban is 11 százalékon áll, a megkérdezett biztos pártválasztók között pedig 21-ről 22 százalékra nőtt a támogatottsága. Az LMP a teljes népességen belül változatlanul 5 százalékos támogatottságot, a pártválasztók körében pedig a májusi 11 százalékot követően 10 százalékot ért el. A Demokratikus Koalíció (DK) szavazói a teljes népességen belül változatlanul 2 százalékot tesznek ki, arányuk a pártválasztók körében egy hónap alatt 4 százalékról 3 százalékra csökkent.

A kutatás ezer, 18 éves vagy annál idősebb ember megkérdezésén alapul, az adatokat június 14. és 20. között vették fel.

A Nézőpont Intézet legfrissebb, a Heti Válasz számára készített reprezentatív felmérése szerint, amelynek az eredményét szintén szerdán tették közzé, tovább nőtt az MSZP-vel nyíltan szimpatizálók száma; a szocialisták támogatottsága 12 százalékról 16 százalékra nőtt a megkérdezettek körében. Eközben a Fidesz elérte a ciklusban a legalacsonyabb szimpátiaindexét: 28 százalék szimpatizál nyíltan a kormánypárttal. A részvételüket biztosra ígérő, aktív választók körében 44 százalékkal a Fidesz továbbra is jelentősen vezet, az MSZP 27, a Jobbik 16 százalékot szerezne.


Forrás: MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2012.05 2012. Június 2012.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.