Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Jentés a Magyar "Honvédség(?)" állapotáról
  2012-06-07 19:35:03, csütörtök
 
 

Jentés a Magyar "Honvédség(?)" állapotáról

Dátum: 2012. June 07. Thursday, 19:16

Belföld

A Magyar Honvédség gyakorlatilag nem létezik, sem nevében, sem célkitűzésében!

A Magyar Honvédség maradék fegyveres ereje ebben a mostani formájában az ország megvédésére teljesen alkalmatlan, tartalékokkal és hadfelszereléssel egyáltalán nem rendelkezik, viszont a beépült nemzetidegen tisztjeik irányítása alatt - feltételezhetően - a saját magyar lakosság ellen(!) zavaros helyzetben bevethető lenne!

Javaslom ennek elkerülésére a Honvéd Vezérkar mielőbbi tájékoztatását...




JELENTÉS...


KATONA A KATONÁNAK!


JELENTÉS a Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnokságának megbízásából, a Magyar Honvédség jelenlegi helyzetéről, állapotáról és képességéről.

(részlet)

(I.)


NYÍLT LEVÉL dr. Benkő Tibor vezérezredes, a Magyar Honvédség Vezérkari Főnöke részére

>A MAGYAR NEMZETI HADSEREG ÜGYELETES PARANCSNOKSÁGA

RÉSZÉRE

(részlet)


.......a rendelkezésemre bocsátott adatok, megfigyelések és egyéb kapcsolódó információk alapján - a Nyílt Parancsom értelmében - az alábbi nyilatkozatot teszem;



INDOKLÁS


Sajnálattal állapítjuk meg ezért a következőket:

A Magyar Honvédség már sem nem magyar, sem nem honvédség!

Ez a katonaság még nevében sem honvédség, hanem egyenruhás fizetett munkavállaló ,,hagyományőrzők" szervezete, akik csak mindössze katonai mintára szerveződtek...

Többségük a szegényes - de biztosnak gondolt - fizetésért lépett be a szervezetbe és nem hazafias érdekből!

A hazafias érzelmeket emiatt gyorsan kigyomlálták belőlük és ők nem harcolni és nemzetüket, országukat megvédeni akarják, hanem csak mindössze valahogy megélni, életben maradni...

Kiábrándultak, céltalanok és morálisan összetörtek, emberileg szedett-vedettek.

Látják és tapasztalják azt a ki nem mondott, de mindenütt ott lebegő ellehetetlenítést és égbekiáltó korrupciót, esztelen pazarlást, ami ezt a csak nevében létező katonaságot és annak mindennapjait jellemzi.


A pénz hiánya általános és rendszeres, szinte a legalapvetőbb dolgokra sem jut belőle.

Sok egység már áprilisra elhasználta azt a számukra kiutalt minimális üzemanyag mennyiséget, amelyet egy egész évre(!) jelöltek ki a számukra!

A járműveik inkább a sznob, pazarló és katonai-hadrafoghatósági szempontból teljesen alkalmatlan kategóriákból kerülnek ki, és javításukra a járművek eredeti értékének(!) többszörösét költötték már el...

A valamikori szívós és katonai feladatokra tervezett, jól használható harcjárműveket lecserélték, elkótyavetyélték, elherdálták, pótlásukról nem gondoskodtak.

Egész motorizált ezredeket számoltak fel, harckocsikat és páncélozott szállítójárműveket, rohamlövegeket és légvédelmi rakétás- és tüzérosztályokat - működőképes állapotúakat(!) is - selejteztek le és vontak ki a hadrendből, pótlásuk legkisebb reménye nélkül!

Már ez felért egy ország- és nemzetárulással, annak minden következményével!

Vonatkozik ez mindegyik(!) fegyvernemre, a Légierőt és a Folyami Flottillát is beleértve!


Nem egy ,,magyar (zsidó)tiszt" szerzett ezen jogtalanul vagyonokat, illetve segédkezett ezek sunyi kiárulásában, eltüntetésében, természetesen igazodva a ,,Haderő Reform" ezen irányú államilag szervezett tönkretételében, a nemzetünk védtelenné ,,selejtezésében", megfosztva azt az ellenállás legcsekélyebb esélyétől is!

(,,Rózsadombi Paktum" antalli hazaárulás, hazánkat zsidó gyarmattá téve, eladva!)


A volt katonai létesítmények esetében, általánosnak mondható az a megfigyelés, hogy:

......a nagyszerű fekvésű és katonai szempontból is jelentős előnyökkel rendelkező valamikori légvédelmi területeket és annak vasbeton bunkereit, most drogos és alkoholista kretén (zsidó)ifjoncok használják alkalmi zenélésre, berúgásra, buziskodásra és sarokba vizelésre...

Ugyanis ők oda érdekes módon bemehetnek...

Vonatkozik ez a valamikori (350!) katonai létesítmény szinte mindegyikére, a mostani működtetett mindössze huszonöttel szemben!


A magyar katona felszerelése silány és alkalmatlan, ruházata célszerűtlen, lábbelije ugyan látványos, de rendkívül rövid életű...

(Sokan inkább a kis pénzükből vásárolnak maguknak erre alkalmasabbat a vadászboltokból.)

A magyar katona ellátása és élelmezése gyatra és szegényes, már megjelentek a félalmák is(!) az ebédhez, békeidőben, egy olyan országban, ahol a megtermelt nagymennyiségű almát már eladni sem tudják!

(A mi (MNH) tisztjeink azt eszik szolgálatban, amit a legénység, hogy tudják, mit bírnak...)

A magyar katona demoralizált, tekintélyét vesztett, mert látja a kinti élet égbekiáltó igazságtalanságait és érzi a saját tehetetlenségét ennek megváltoztatására, mert parancsnokai a tenni akarását tétlenségre és állandó várakoztatásra kárhoztatják!

Parancsnokaiknak azonban nem áll érdekükben változtatni a fennálló helyzeten!


A magasabb rendfokozatú tisztek, nagyjából alezredestől felfelé, de főleg a tábornokok, dandártábornokok és a vezérkari tisztek életkörülményei ettől teljesen eltérnek.

Olyan jólétben, gazdagságban és bőségben dúskálhatnak, amit egy ,,mezei katona" még elképzelni sem merne!

Hatalmukat és jólétüket élvezik, milliós értékű luxus járművekkel közlekednek ők és családtagjaik is, mindenféle kiváltságokat élveznek és sajnos el is fogadnak...

(Lásd: rejtett erdei, álnevű(!) ,,továbbképző- és oktató központok", melyek nyitottak mindenféle testi ,,élvezetre"...)

Jóléti lakóparkokban - megfordított zsidó ghettókban - ,,zárt és ellenőrzött területeken" laknak családjukkal, onnan járnak ,,munkába", mert ez számukra már csak munka, vagy inkább jóléti katonásdi és nem a nemzet fegyveres és lelkiismeretes, odaadó szolgálata.

Ezen lakóparkokban, úszómedencés kertes luxusban számukra már teljesen minden rendben van, még az is, hogy itt a zsidók a családjukon keresztül zsarolhatják, kényszeríthetik őket az ember- és nemzetellenes zsidótörvények feltétlen betartatására, elvárt ,,szolgálásukra"...


,,A magyar hadsereget elárulták és kiárulták, a nemzet védőerejét hamis kifejezésekkel és angol-magyar ,,hunglisokkal", áljövevény kifejezésekkel ,,politikamentessé", vagyis közömbössé tették!

Főtisztjeik magyarérzelmű tagjait nyugdíjazták, kirúgták, vagy olyan helyre tették, ahonnan már nincs beleszólásuk saját országuk dolgaiba, sorsába...

A többieket egyszerűen megvették, mint a marhahúst, kilóra!

A magyarvérű parancsnokok helyét átmosott agyú, tudatlan maflamagyaroknak, zsidófajú ifjoncoknak, vagy zsidóhű ,,lojális", csak a parancsokat betartó, önállóan gondolkozni vagy az ország helyzetét átlátni képtelen nőkkel és férfiakkal töltették be.

Magyar katonai egyenruhát hordanak, de zsidóérdekeket szolgálnak, olyan hűséggel, mintha az a hazájuk érdekeit szolgálná!

,,Csalással viselj háborút!" - ez a nemzetidegen zsidóság, a mossad, a cáhál, és az iosa jelmondata és követendő eszménye...

És a marhamagyarok - egyenruhában vagy anélkül, - ezt hivatásuknak és törvényeiknek tekintik, és született fegyelmükkel, alaposságukkal, ,,becsületükkel, hűségükkel és bátorságukkal" szolgálják a nemzetközi zsidóság emberellenes és gyűlöletes tevékenységét a saját hazájukban, Afganisztánban, Irakban, a Balkánon, vagy bárhol, önmaguk és a világ emberisége elleni EU-NATO baromságokkal ködösítve, és más jóravaló népek zsidóellenes szabadságharcát gátolva! A világ már hány a zsidóság puszta hallatára is...


Emlékeztetni szeretnénk Önöket, hogy a fogadott Katonai Esküjük gyakorlatilag minden sorát ez a szemfényvesztő és hazug álkormány már mind megszegte, léte pusztán csak arra való, hogy hazánkat, nemzetünket, törvényesnek látszó(!), de alattomos célból teljesen kiszolgáltassa, el- és kiárulja!

Az ezt elfedő hazugságok ne tévesszék meg Önöket, évente egy kisebb városnyi magyarságunk hal bele a kilátástalanságba, a tehetetlen jövőtlenségbe, az éhezésbe(!), a létbizonytalanságba, ellehetetlenítésbe, és öli meg magát, mert nem bír így élni!

Ez 25.000(!) embertársunkat jelenti évente, amelyről a zsidómédia mélyen és cinikusan elégedetten hallgat! Ez a nemzeti közömbösségünk ára, vérben és fájdalomban!

Ez már ténylegesen népirtás, de valójában ezt is akarják, átvenni a helyünket, melynek uzsorás-zsidó módszere: a tartozásba és öngyilkosságba hajszolás!"

("A Fehér könyv" - Harcban az emberiség! Csatlakozz! - részlet)


,,A hágai Nemzetközi Katonai Törvény Könyv értelmében; ,,akik csalásból más nemzet katonai egyenruháját hordják annak megtévesztése, félrevezetése érdekében, azok kémeknek minősülnek és úgy is kell őket büntetni!"

A zsidó nem a mi nemzetünk(!), hanem bizonyítottan a halálos ellenségünk!"


Az alattuk szolgáló magyarjaink, kik ,,elöljáróikban" harci erényeink, bátorságunk, hűségünk, hagyományunk(!) megtestesítőit látják, valójában fel sem foghatják ennek a gazságnak a hatalmas és káros méreteit és személyes(!) bűnrészességüket!

Ennek ára a nemzetünk, emberi magyarságunk pusztulása lesz, mivel ez egy olyan fajiháború, amelyik csak az egyik fél pusztulásával végződhet! A zsidópestis halálos kór...

(,,Hungarian homeless army", a Magyar Hajléktalan Hadsereg - részlet)


Megállapításainkról és a JELENTÉS egyes részleteiről javaslom a Honvéd Vezérkar mielőbbi tájékoztatását, hogy zsidóérdekből magyar magyart többé ne öljön! Talán megértik...

MNH-LH119 (Hírszerzés-Hírközlés)

Forintos Gyula vfr.ezr.sk.


NYÍLT LEVÉL


A MAGYAR HONVÉDSÉG VEZÉRKARI FŐNÖKÉNEK


A MAGYAR NEMZETI HADSEREG ÜGYELETES PARANCSNOKSÁGA

MEGBÍZÁSÁBÓL


T Á J É K O Z T A T Á S


Dr. Benkő Tibor vezérezredes úr részére

Erőt, Egészséget Vezérezredes Úr!


A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága nevében, annak engedélyével lépek Önnel kapcsolatba.

Az Ügyeletes Parancsnokság utasítására jelentést - felmérést - kellett készítenem a Magyar Honvédség és annak személyi állományának állapotáról.


Én az MNH katonai hírszerző-hírközlő részlegénél állok szolgálatban, ismert elnevezésünk LH119, én ennek vagyok a parancsnoka ezredesi rendfokozatban és olykor dandártábornoki beosztásban is...


A nevem Forintos Gyula vfr.ezr., talán ismerősen cseng Ön előtt, hiszen egyrészt azonos a korosztályunk, másrészt tevékenységünk a KBSZ, vagy inkább NBH- KBH előtt is ismert, és nagyon úgy tűnik, hogy őket viszont kimondottan azon nemzeti érzelmű magyar tisztek megfélemlítésére és terrorizálására hozták létre zsidómegfelelésből, akik felismerték ennek a háborúnak a valódi lényegét, ember- és nemzetellenes tényleges céljait...

Természetesen hazug és alattomos világunkban nagyobb bűn nem lehet, mintha két magyar katona megérti egymást szeretett Hazája ügyében.


A 2011.szeptember 1.-én megalakult MNH másként szerveződik, másként kommunikál és másként is harcol, melynek létrejöttét nyilvánosan is bejelentettük.

Ennek oka a belső ellenség alattomos és arctalan jelenléte, minek következtében az emberek félnek kimondani az igazat, ezért most a hazugság népe lett az úr...

Viszont valakinek, valakiknek ezt is fel kell vállalniuk, hiszen a hazugság fenntartása egyenértékű annak gyáva szolgálatával is.

A mi vallásunk és hitünk az igazság kimondása, amely az arcképes MNH igazolványok hátoldalán, mint Harci Esküszöveg is megtalálható. (A Magyar Hiszekegy)


A ,,JELENTÉS" Önnek is elküldött részleteihez mi már beillesztettük a magyarázatokat, de ajánlom a Tisztelt figyelmébe a ,,Fehér Könyv", a ,,Hungarian Homeless Army", a ,,Mindenáron a Fény felé" stb. stb., valamint a blogunk egyéb tájékoztató jellegű ismereteit, melyről vezérkari tisztjei is adhatnak egyéb érdekes információkat.

Régebbi - és alaposan agyonhazudott és eltitkolt - katonai tevékenységem kapcsán emlékezhetnek is talán rám, országosan is...

Magamról nem szándékozom többet írni, de tény, hogy a rendőrségi és katonai irattárakban ,,olvasott" vagyok, melynek egyetlen indítéka:

,,Ki egy kardért mindenről lemondani és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az igazság dolgában!"

Mi az egyenruhánkat a szívünkben hordjuk, és morzsákból élünk meg, hogy az Igazság Kardját megtarthassuk...


A dolog lényege, hogy mi - Önnel ellentétben - teljesen más következtetésre jutottunk, mint amilyent Ön adott a bencsik-féle ,,Demokrata" című újság május 30-án megjelent; ,,A haza biztonságban van." nevezett cikkében, melynek egyéb részleteivel foglalkozni nem akarunk.


Ennek kiváltó oka többféle lehet, talán még a megnyugtatás is szóba jöhet...

Ismerjük a sajtót és a médiát is, mindegyik sunyin cenzúrázott, képmutató és zsidógyökerű.

Katonaként tisztában vagyok az Ön helyzetével és beosztásával, de ez nem lehet erre mentség, hanem épp ellenkezőleg, hiszen Ön a tekintélyét használja fel ennek bizonygatására ...

Szakmailag bizonyára kiváló tiszt és tudatában van egy háború törvényszerűségeivel.

Azonban azzal is tisztában kell lennie, hogy nincs két egyforma háború, és az soha sem győzhet, aki csak állandóan védekezik, kivár, és másban esdeklőn reménykedik...

,,Addig nincs elvesztett csata, ameddig azt a parancsnok a szívében el nem veszíti!"


A katonának morálisan is katonának kell lennie!

,,A magyar katona esküjében fogadalmat tesz arra, hogy akár az élete árán is szolgálni fogja nemzetét és annak érdekeit!

Ez politikától független kötelesség."


Idézet Öntől, ami nagyon szép, csak kérdés az, hogy most, amikor a politika már benne van a lábasunkban, az üres hűtőszekrényünkben, az éhesen korgó gyomrunkban, a kiürült üzemanyag tartályunkban, a be nem fizetett sárga csekkjeinkben, a kilakoltatásunkban, a cigány- és zsidóbűnözésben, az országunk gyarmattá silányításában, beözönlő fajidegen telepesek jóléti lakóparkjaiban, ávh-s rendőri terrorban, katonai biztonsági szolgálatokban, akik mind csak egyetlen dologért vannak jelen: a magyar elnyomására, tönkretételére, akkor milyen szíve kell, hogy legyen ennek a ,,politikamentes" katonának?

Talán közömbösnek, ami jó a zsidógyarmatosítónak, de halálos az emberi magyarnak?!

,,Aki bajban nemzete sorsa iránt közömbös, az annak egyben árulója is!"

( I. Rákóczi Ferenctől, aki a szívében hordozta a katonahűségét, ,,katonapolitikáját".)


Önnek, akinek tanulnia kellett Katonai Pszichológiát, tudnia kell, hogy az ember szükségleteinek leszűkítése pusztán biológiaiakra, ,,az embert állattá degradálja le", és a hazánkba beférkőzött zsidóság pontosan ezt teszi az életkörülményeink szűkítésével és jóravaló gyanútlan nemzetünkkel!

Egyszerűen leél, és fajilag felcserél minket zsidókkal és cigányokkal, kiirtva ezzel azt az eredeti igaz, teremtőképes emberi népességet, amelyet ténylegesen embernek és magyarnak hívnak itt a Kárpát Hazában, ahol a zsidó sohasem volt őshonos! Ez ugyanis nem sivatag...

Ez a béke, ez a zsidó álbéke most jobban pusztít, mint egy valódi háború!

Ennek a harcnak a neve: fajiháború, amelyet óvszerrel és nem fegyverrel kellett volna vívni!


,,A látszólagos jólét és gazdagság, lakóparkok és dőzsölés nem a magyar ember jóléte, hanem az azon élősködő idegenszívű és nemzetidegen betolakodóké!

Minket ők osztanak meg és gátolják egységes fellépésünket, és most már a halálunkat is akarják, persze sunyin és gyáván, mint ahogyan mindig is tették!


Felvállalják Önök ebben a bűnrészességüket pusztán csak az ismereteik hiánya miatt?!

Mi van akkor, ha parancsnokaik csak ,,szakmailag" jók, de emberileg, morálisan és hazafiasságuk tekintetében már önzően megalkuvók?!

Mi van akkor, ha a ,,magyar hadsereg" vezetői, parancsnokai már valójában ,,nem magyarok", csak ezt a nyelvet beszélik?!

Mi van akkor, ha a megemelt fizetésükért, jólétükért, egzisztenciális-hatalmi befolyásukért mindent, míg a hazájukért tenni már semmit sem akarnak?!

Mi van akkor, ha a jelenlegi álmagyar kormány és katonai-belügyi vezetés kimondottan ezirányú szempontok alapján készteti tehetetlenségre a nemzet férfierejét?!


(Beszéltünk olyan ,,magyar" tábornokkal is, aki felháborodottan tiltakozott ,,közeledésünkre", mondván, hogy ő tulajdonképpen nem is magyar...

Egyszerűen szólva undorító volt.)


,,Ennek a mindössze hadosztállyá töpörödött Össztehetetlenségi Erőnek a felduzzasztott tábornoki kara a haláltól sem fél, csak a szegénységtől!

De attól nagyon, mert azt szégyennek éli meg...

Nem a talpnyalást és a nemzetsanyargató zsidókenyeret adó kéz csókolgatását - azt fegyelemnek és erénynek állítja be torzult morálján keresztül - hanem a szegénységet!"


Ezen keresztül kormányozhatók, ösztönözhetők és felhasználhatók bármire, de főleg az elnyomott és tiltakozni merészelő, fegyvertelen saját magyarszívű népesség irtására, és megint és megint csak zsidóérdekből, ameddig meg nem értjük végre, hogy a zsidóság nem vallás, vagy kultúra, hanem egy emberidegen és embergyűlölő faj, amely beilleszkedni képtelen!

Csak a morál és az erkölcs tesz emberré, és nem a pénz, a kényelem és a megrögzött hazudozás, gyűlölködés, ember ilyen népességgel együtt élni képtelen! Undorodik tőle!

Ez a roppant káros a zsidóértékrend elfogadásában és követésében, megnyomorít mindent, embert, állatot, természetet, de legfőképpen az alkotó, jóravaló emberi nemzeteket!"


Tehát Tisztelt Vezérezredes Úr, már nincs hazánk, nincs biztonságunk és már nincs magyar honvédségünk sem, amit Önnek kellene a legjobban tudnia, ez egy ,,gyarmati hadsereg"!

Amennyiben lenne, akkor most mindketten a Magyar Nemzeti Hadseregben szolgálnánk, egy erős központi hatalomban és jóléti nemzetszocializmusban tanítanánk fiataljainkat tudásra, erőre, kitartásra, bátorságra, erkölcsre és feltétlen, mindenáron történő hazaszeretetre a Szent Korona oltalmában, Szent Anyaföldünk védelmére!

Aki a lényeget nem érti, az a részleteket sem fogja, mert a lényeg megértése a legnehezebb!


Ehelyett azonban most - egy bajtársi beszélgetés helyett - nem győzhet tőlünk elhatárolódni, Igazoló Jelentést írni a kapcsolatfelvételről és mentegetőzni a hazaáruló és zsidóbérenc politikai ,,elitnél", kitől jólétét és egzisztenciális hatalmát kapta!

Az igazi katona számára azonban ez értéktelen kell, hogy legyen!

Szebben beszél egy teljesköpenyű kilencmilliméteres, amit a szívébe kapott a katona nemzete védelmében, hiszen;

,,A magyar katona esküjében fogadalmat tesz arra, hogy akár az élete árán is szolgálni fogja a nemzetét és annak érdekeit!"

Ugyanis ez a katona kötelessége, munkaköri leírása és nem a kényelmes élet, amely mint tudjuk a kezdeményező bátorság és harci kedv biztos halála.


Tiszti különítményünk további tájékozódása érdekében a rendelkezésére áll.

Éljen a felkínált lehetőséggel, hiszen elvégre ,,a haza biztonságban van", talán csak nem a magyaroktól kell azt féltenie...


,,Ha egy egész nemzet gyávává vált, és csak ezer ember maradt, akik valami nagyot akarnak, és akiknek erejük is van az állam alapítására, akkor ez az ezer ember maga a nemzet!"


Minket a Hazugság Népének hazugságai osztanak meg, választanak el egymástól, ezt kell felismernünk és megértenünk, ezért kell az Igazat mindenáron kimondanunk!

Ők a hazugságon keresztül jelentek meg, és az Igazságon keresztül fognak eltűnni!

Mondjuk ki bátran; gyalázatos igazságtalanság az, amiben élünk és a Magyar Hadsereg még soha ilyen nyomorultul gyenge nem volt, amióta megalakult!

És ha ezt megértjük, akkor tehetünk is ellene, ha viszont letagadjuk, akkor cinkosak vagyunk az ezt elkövető hazaárulókkal!


Különbség van a katonabecsület és a vállalkozásban működtetett ,,szerződéses munkavállalás" között!

Az előbbi a Hazának, az utóbbi a munkaadónak szól...

Mi a Haza Nevében keressük Önökkel a kapcsolatot, mert egy olyan gyalázatosan aljas és eltitkolt háborúban állunk, amelynek csak áldozatai vannak és nem hősei...


,,Ahol a zsidóság a lábát megveti, ott a végső cél nem a hatalom vagy a pénz, hanem az élet kioltása!"

Ez Vezérezredes Úr, egy alattomos és kegyetlen fajiháború, amit nem tankokkal és atomfegyverekkel vívnak, hanem felhasználják ellenünk a saját emberségünket, szeretetünket, hogy azon keresztül váljunk átjárhatóvá és kijátszhatóvá egymással szemben! A gyáva zsidó az álbékében pusztít a legjobban, mert ott észrevehetetlen!


Megtisztelő figyelmét köszönve búcsúzóul a hősi halált elszenvedett Schweidel József tábornok úr utolsó szavait idézném az aradi vár sáncárkának bitója alól:

,, A mai világ a Sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár...

Csak egy igazi forradalom, a világforradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott meghasonlott világot!"

(Haynau németül beszélő zsidó volt, ahogyan most minálunk is az egész parlament zsidó, kik mellékesen csak magyarul beszélnek...

A magyar szó még nem magyar érdek és nem magyar sorsvállalás!)

,,Aki a lényeget nem érti, az a részleteket sem fogja!"


Bajtársi üdvözlettel, találkozunk Égen, Földön;

Erőt s Erényt!


Beke altbgy. Ügyeletes Parancsnok sk.

Forintos Gyula vfr.ezr. sk.

MNH-LH119

2012. június 4.


http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4760

Nemzeti Internetfigyelő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Folytatódik: Az olasz válogatott is "vezekelt"
  2012-06-07 19:30:43, csütörtök
 
 
Folytatódik: Az olasz válogatott is "vezekelt"
2012. 06. 6. szerda. - 14:30

Ahogy várható volt, Giancarlo Abete, az olasz sportági szövetség (FIGC) elnöke és Cesare Prandelli szövetségi kapitány vezetésével a kedden Lengyelországba érkezett olasz nemzeti együttes első útja Auschwitzba, majd Birkenauba vezetett.
A játékosokat olaszul beszélő "holotúlélők" kísérték el, továbbá az olasz zsidó közösségek (Ucei) képviselői és a római Shoah Múzem igazgatója.

Mese a focistáknak

A játékosok a világhódítók által elvárt nyilatkozatokat adtak, pl.: "ennek a tragédiának soha többé nem szabad megtörténnie", és hasonlók.

Riccardo Pacifici, a római zsidó közösség elnöke a szokásos maszlagot nyilatkozta, miszerint csakis a sportolók "határozott és egyértelmű állásfoglalásával" lehet megfékezni a stadionokat uraló idegengyűlöletet.

Bár nem egészen világos a "holokausztnak" ehhez mi köze van, biztos, hogy van, hisz az egész világ központjában az áll. Ennek megfelelően az Európa-bajnokság alatt várhatóan minden válogatott "vezekelni" fog.

De miért nem megy el senki Katynba?

Cs. Vendel - Kitartás.hu


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/folytatodik-az-olasz-valogatott-is-vezekelt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.05 2012. Június 2012.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.