Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
A légy a falról azt jelentette...
  2012-07-11 21:47:21, szerda
 
 
A légy a falról azt jelentette...

Néhány hónappal ezelőtt, a Belügyminiszter irodájában megszólalt a telefon.
- Szervusz, én vagyok!
- Én?
- ...?
- Persze, Viktor, szervusz!
- Sanyi, sosem tudom, hogy ez nálad egy poén, vagy ennyire lassú a felfogásod... A buzik miatt hívlak.
- Már megint baj van a Fidelitassal?
- Nem, Sanyi, azoknak most ehhez semmi köze.
- Rendben, mert már akartam szólni, hogy nyomozunk az Éjszaka Császára ellen és eléggé összefutnak a szálak. Valahogy ezek a kis köcsögök mindig nála partiztak és...
- Ne! Sanyi, ne! Miért van az, hogy ahányszor felhívlak, mindig egy ilyen üggyel jössz?! Kicsit elegem van már! Belőled, az ügyeidből, meg a Simicskából... Az a másik!
- A Simicska meleg?!
- Úristen! Neeem! A Simi éhes, nagyon éhes. De a buzik miatt...
- Éhes?! Tízszer gazdagabb, mint én! És neki lehet, nekem meg...
- Sanyi! Sanyi bá'! Ne most, jó?! Itt állok az izraeli nagykövet folyósóján, még egy széket sem adtak, sőt még a testőreim seggébe is belenéztek...
- Köcsögök!
- Na, na! Erről van szó! Lesz ez a buziparádé, vagy melegfelvonulás pár hónap múlva. Tudod, tavaly is volt.
- Tudom, hülyét is csináltunk a rendőrségből. Megtiltottuk, merthogy zavarják a közlekedést. Pedig Viktor, megígérted, hogy a bíróság helyben fogja hagyni a határozatot! Aztán...
- Sándor! Sándor! Mi ,,aztán"?! Mondtam, hogy még akkor nem teljesedett ki a NER, ezért!
- De mi szívtunk, Viktor! A rendőrség! Pedig mi nem vagyunk buzik!
- Igen, de azért vehetted vissza a Garamvölgyit, hogy elvigye a balhét, nem?! Megbeszéltük, hogy minden szart ő fog kimagyarázni! Ő is tudja, hogy különben a gyöngyöspatai örsön rohadna meg járőrként! Nem?
- Rendben, rendben! Most akkor mi legyen?
- Most is meg kell tiltani, oszt jónapot!
- Megint?!
- Igen, megint! És azért azt a ,,két hét alatt rend lesz" beszólást se felejtsd el, mielőtt most bármit mondassz!
- De amiatt már bocsánatot kértem egyenként az összes kormánytagtól...
- Sűrűn fogod ezt még ismételgetni, Sándor! Sűrűn! Old meg ezt a buzikérdést és kész!
- Rendben, megtiltjuk. Majd megpróbáljuk ráfogni a Brúsz Viliszra, hogy itt forgat és a homokosok már nem férnek el...
- Na, na! Kezdetnek egész jó! Sanyikám, ezért tartalak! ? Most le kell tennem, mert itt a kipás... Oldjátok meg a buzikérdést! Én sem nyavalygok, pedig ezek folyamatosan szivatnak.

Sándor ezután még vagy két percig bámult maga elé. Nem tudta, hogy kit sajnáljon jobban; saját magát, vagy az ország kedves vezetőjét.

Gyenge Zsolt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még hogy a gyarmat nem lesz gyarmat?
  2012-07-11 20:38:38, szerda
 
 


Itt a pénzügyi világbirodalom követelés-listája a rabszolga-kormánynak

Még hogy a gyarmat nem lesz gyarmat?

2012. július 10. 10:45
Kiss Péter - Hunhír.info

A nemzetközi hitelcsomagért cserébe a kormánynak várhatóan jóvá kell hagyatnia Brüsszellel és az IMF-fel a jövő évi magyar költségvetést, és több, a kormány számára fontos intézkedés módosítása is napirendre kerülhet a tárgyalások során - szivárogtatta ki a jobbára zsidók uralta pénzügyi világbirodalom az egy tőről metszett haverok tulajdonában lévő magyarországi portálnak. Emlékezzünk arra, mit mondott hétfőn a jobbikos Balczó Zoltán. A jegybanktörvény módosítása az ország szuverenitásának föladását jelentette. A két éve még szabadságharcról kommunikáló kormányzat most annak örül, ha visszajön az IMF tárgyalni - közölte a mindenki által ismert tényt a politikus, és a most ismertetett dokumentum maximálisan alá is támasztja megállapítását. Minden olyan tétel, amely a közteherviselést árnyaltabbá tenné, hogy ne csak a magyar rabszolga vérét lehessen szívni, elvetendő az újgyarmatosítók parancsa szerint. A bástyáik, a bankok és a multik érdekei nem sérülhetnek, gigaprofitjuk nem csökkenhet, viszont a rabszolgát tovább kell nyúzni, hogy a kormányra vesse a követ, és visszasegítse a halalomba a világhatalom magyarországi csahosait, hogy ismét totális legyen a megkívánt gyarmati rendszer.

A hvg.hu "birtokába került" egy bizottsági dokumentum, amely tételesen felsorolja, mit kérhet az EU-IMF a 10-15 milliárd eurós hitelkeret-megállapodás megkötéséért. A feltételek javát a Magyarországra vonatkozó májusban közzétett országspecifikus parancsokk képezik, de Brüsszel várhatóan további feltételeket is szabhat.

A kritériumok mindenekelőtt az államadósság hiányának csökkentésére, a befektetői környezet javítására összpontosítanak. Olyan tételek szerepelnek benne, mint az ingatlanadó bevezetése, a bankadó csökkentése, illetve a válságadók kivezetése.

Ahogy azt múlt pénteken bejelentették, július 17-én Budapestre érkezik az Európai Bizottság (EB), a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Központi Bank (EKB) közös tárgyalódelegációja. Azzal, hogy az MNB-törvényt a nemzetközi szervezetekkel leegyeztetve múlt pénteken módosította a parlament, az Orbán-kormány csak a hivatalos tárgyalások megindításáig jutott el tavaly november közepe, vagyis a hitelkérelem bejelentése óta. Arról azonban, hogy milyen feltételeket kell teljesíteni a kedvező elbírálásához, eddig egyelőre mindenki csak találgatott.

A hvg forrása szerint az EB várhatóan azt parancsolja, hogy a magyar parlament addig ne szavazzon a jövő évi nemzeti költségvetésről, amíg arról a kormány képviselői az IMF és az EU szakembereivel nem konzultálnak. Az Orbán-kabinet tervei szerint még csütörtökön, a nyári rendkívüli ülésszak utolsó napján elfogadják a képviselők a büdzsé fő számait, az azon belüli átcsoportosításokról, a képviselői módosítókról csak ősszel döntenek.

Az EB a költségvetési tervezésre és a Költségvetési Tanács hatáskörére vonatkozóan elutasítja a gazdasági stabilitásról szóló sarkalatos törvényt, és annak módosítását követelheti. Így megparancsolja a magyar bunkóknak, hogy a törvény pontosan definiálja a költségvetéshez kapcsolódó középtávú kitekintés szabályait, mert jelenleg nincs erre vonatkozó egyértelmű törvényi elvárás, és a bunkók kormányának maradt néhány kiskapuja, amit viszont nem enged használni a Birodalom.

A Bizottság emellett arra is nagyon megorrolt, hogy a Költségvetési Tanácsnak csak javaslattételi joga van a többéves költségvetési kitekintéssel kapcsolatban, így nincs érdemi ráhatása, ha a kormány nem a gyarmattartóknak megfelelő költségvetési pályát rajzol fel.

A Bizottság követeli: a kormánynak meg kell lépnie az energiaadók növelését vagy az ingatlanadó kivetését. Nehézséget jelenthet a tárgyalások során, hogy az Orbán-kormány nemrég a kkv-k, valamint a kisadózók támogatására adó- és járulékcsökkentő javaslatokat tett közzé, de ez elfogadhatatlan a multik érdekeit képviselő rebszolgatartóknak.

Az EB azt is megparancsolja a cigány-magyar ellentét további fokozása miatt, hogy a kivételezett kisebbséget újabb közpénz milliárdokkal támogassa a kormány, hogy még jobban szembeforduljon vele az éhes proletár, és inkább a gyarmatosítók magyarországi bóhereire szavazzon.

A Bizottság megparancsolja, hogy a cégekre nehezedő adminisztratív terhek csökkenjenek, a kormány számolja fel a jobbára a zsidók kezében lévő multikat sújtó "piactorzító szabályokat", valamint célzottan támogassa az innovatív kis- és középvállalkozásokat. A bankadó felülvizsgálatát is követelhetik: mértéke nem haladhatná meg a 0,5 százalékot. A kiszámítható adórendszerről szóló fejezet részeként a távközlési adó "EU-konformmá tételét", valamint a zsidó bankok és multik gigaprofitját csökkentő a válságadók kivezetését megparancsolja.

Az oktatás terén a Bizottság a a cigányok újabb pozitív diszkriminációját követeli
Brüsszel azt parancsolja, hogy a kormány a közösségi "közlekedés költséghatékonyabbá tételére vonatkozó reformot" hajtson végre. Ezzel kapcsolatos új elem, hogy a Bizottság mind a tömegközlekedési, mind az energetikai szektorban a még állami kézben lévő vállalatok privatizációját követeli a gyarmat kormányától... Emellett az energiaszabályozó hatóságok "függetlenségének" biztosítását, és ezen keresztül a rögzített energiaárak felszámolását is megparancsolhatja az EU.

Hunhír.info kommentár:
Harsoghatja több százezer torok, hogy nem leszünk gyarmat. Azok vagyunk totálisan.


Hunhír.info - hvg.hu nyomán

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55526
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy barát a kulturális államtitkárról: több nőgyógyász élt s
  2012-07-11 13:11:10, szerda
 
  Egy barát a kulturális államtitkárról: több nőgyógyász élt szexuális aktivitásodból
2012. július 11. 08:25:44

L Simon László főiskolai szexuális aktivitásából több nőgyógyász és patikus is megélt- derült ki Klein László facebook bejegyzéséből, aki felelősségre vonta az államtitkárt a liberális oldal támadása miatt.

,,...azon csak röhögök, hogy bizonygatnod kellene, hogy nem vagy buzi," (...) fősulis korodban több nőgyógyász és patikus élt meg jól szexuális aktivitásodból - írta egyik ismerőse L. Simon László kulturális államtitkárnak az egyik közösségi oldalon.

Úgy tűnik, L.Simon Lászlót erős szálak fűzik a balliberális oldalhoz, ugyanis egy tévés szereplése miatt komoly felelősségre vonást kapott baloldalról az egyik közösségi oldalon. ,,Laci, a legrosszabb formádat hoztad, vagy igazi kormánypolitikussá értél? :( Próbállak védeni ismerősök dühös támadásaikor, hogy nem vagy szar ember, csak Politikus, és kifejezetten jó költő (voltál, mikor még írtál verseket), de így nagyon nehéz" - írta L.Simon Lászlónak Klein László nevű ismerőse a facebookon az államtitkár pénteki Hír Tv-ben való szereplésével kapcsolatban.


Kritika balról

L. Simon a Barikád hetilapnak adott interjújában tagadta, hogy a Fidesz liberális szárnyát képviselné: ,,Sokféle jelzőt tudnék magamra mondani, de a liberális nem lenne közöttük." Azonban az államtitkár súlyos kritikát kapott Klein Lászlótól, aki azért is felelősségre vonta, hogy L. Simon miért akar Alföldi Róbert helyére más vezetőt a Nemzeti Színház élére, illetve, hogy miért szidta a balliberális sajtót. De a liberális számonkérésből az is kiderül, hogy L.Simon László nem a másik nemhez vonzódik, hiszen főiskolai szexuális aktivitásából több patikus és nőgyógyász is megélt.

Határsértés a törtetés és az arrogancia között

,,Ha a szimpatikus határozottságod, nagyon kedvelhető, lendületes törtetésed átcsap arroganciába, az nagyon rossz. Ha a médiatevékenységéért az Obersovszky-emlékdíjat bőven megérdemlő Csermely Péter annyira nyal neked, hogy azt már viszonzásra méltónak ítéled, akkor a nézőben könnyen felmerül a szervilizmus gondolata. Kiálltál korábban a Jobbik ellenében Alföldy mellett, kvalitásait most is dicséred, de egy kevésbé támadható, konzervatívabb (ízlésű?) bábot akarsz a helyére ültetni? Kinek muszáj megfelelni ezzel?

Megtanították, hogy mi a liberalizmus

Egészen vad sztorik keringenek rólad, de azon csak röhögök, hogy bizonygatnod kellene, hogy nem vagy buzi, hiszen tisztes családapa vagy, vagy ami nyomatékosabb érv, fősulis korodban több nőgyógyász és patikus élt meg jól szexuális aktivitásodból.) Ami viszont egészen kínos: a liberális/baloldali sajtó szidása. Nem hiszem, hogy ennyire félned kellene tőlü(n)k. Jó, értem, HírTv, kell gesztusokat tenni, de neked is megtanították a fősulin, hogy mi a liberalizmus, az SZDSZ-t meg bőven elfelejtette már mindenki, mi ez az ellenségkép gyártása még mindig? S ha lehet még egy kérdésem: te tanultad iskolában, tanfolyamon, szervezett formában bárhol a politizálást? Mert igazad van, mikor kiváló kulturális teljesítményt felmutató, de hivatalnokként-politikusként-vezetőként gyenge teljesítményt mutatóknak beszólsz, de azt azért ne felejtsd el, hogy nem te találtad fel a spanyol viaszkot. (Szerénység, elvtárs, szerénység! Én is azt szeretem magamban az eszemen kívül legjobban)" - írta Klein László.

SSZ

barikad.hu



Forrás: barikad.hu

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=101941
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forradalom" után is ugyanaz a kommunista történelemhamisítás
  2012-07-11 13:09:10, szerda
 
  2012-07-11. 12:30
"Forradalom" után is ugyanaz a kommunista történelemhamisítás megy az MTV-ben, mint korábban

Modern korunkban, amikor az emberek nagy többsége, főleg a fiatalok lassan leszoknak az olvasásról, a tájékozódásnak, a világnézet kialakulásának, illetve kialakításának feladatát az elektronikus média, főleg a tévé veszi át.
Ezért vártam nagy érdeklődéssel a Megszállás, felszabadulás, megszállás c. műsort, mert az elmúlt évtizedekben ezekről az eseményekről csak meghamisított, a valóságtól elrugaszkodott ,,tényeket" /?/ lehetett ismertetni.
Úgy gondoltam, hogy a választófülkék forradalma után egy elfogulatlan történész egyenlő mércével fogja ismertetni és értékelni a 30 perces műsor keretében az 1944. március 19-cel kezdődő egyéves német megszállást, a 8 hónapig tartó ,,felszabadító" /?/ harcokat és a 46 évig tartó szovjet megszállást.
Azonban már az első percben csalódnom kellett, mert a pártatlan és elfogulatlan történész helyett a posztkommunisták és kozmopolita liberális történelemhamisítók műhelyéből, az ún. 56-os Dokumentációs és Kutatóintézet által kinevelt és futtatott ifjú titán adta meg a műsor alapgondolatát. Nem mértem stopperórával, de nagyságrendileg, hozzávetőlegesen az alábbiakban alakult a 30 perces műsor?
15-20 percig az egyéves német megszállás borzalmait fejtegették. A zsidóság deportálását, az ország kifosztását, a felrobbantott hidakat, a harcok anyagi veszteségeit stb. Egy szó sem esett arról, hogy egy háborúban -sajnos - az anyagi veszteségek elkerülhetetlenek. A hidakat minden visszavonuló hadsereg felrobbantja maga mögött, és az ellenség által hasznosítható gépeket, felszereléseket, értékeket igyekeznek visszavonni és biztonságba helyezni. Így került ki Németországba a vasúti gördülőanyag, a dunai hajópark, nagyon sok gép és nyersanyag, a műkincsek , a Nemzeti bank aranytartaléka, a Szent Korona stb. Ezek döntő többsége a háború után hazakerült, és alapja lett az ország újjáépítésének, a jó forint megteremtésének. Gondolni sem merek arra, ha mindez a ,,felszabadító" szovjetek kezébe kerül, mi lett volna a sorsa...
8-10 perc jutott a ,,felszabadítás" tárgyalására. Ezen belül is legtöbb időt a zsidóság szenvedéseinek, a zsidóüldözés borzalmainak szentelték. Elhangzott az a képtelen számadat is, hogy a nyilasok 15 000 zsidót lőttek a Dunába. Ez olyan képtelenség, amit csak a legelvakultabb, a valóságtól elszakadt ,,történész" /?/ állíthat. Azt a mellékes tényt meg sem említették, hogy Szálasi Ferenc egyetlen szavába került volna, és a gettóban és a védett házakban összegyűjtött zsidókat könnyen elszállíthatták volna. Wallenberg sem tudta volna mentőakcióját megvalósítani, ha nem működik együtt a hungarista kormánnyal. Valószínű, hogy ez is közrejátszott a szovjetek általi elrablásában.
Az valóban tény, hogy a zsidóság felszabadulásként élte meg a magyarországi harcok végét, de a lakosság döntő többségének számára az ország elfoglalása idegen, barbár megszállást jelentett.
Végezetül alig 1-2 perc jutott a 46 évig tartó szovjet megszállás ismertetésére. Itt is főleg a szocializmus építésének eredményeit emelték ki. Mellékesen, a hitelesség látszatáért, megemlítve a meggyalázott asszonyokat és a fogságba hurcolt civileket, de szót sem ejtettek a 46 év borzalmairól. A kitelepítésekről, a kivégzettek ezreiről, a koncepciós perekről, a bebörtönzöttek, az internáltak és elhurcoltak százezreiről. Meg sem említették a mérhetetlen elnyomás ellen kirobbant 1956-os forradalmat és annak véres leverését, a megszállásnak köszönhető, nyugattól való évtizedes elmaradásunkat gazdasági, erkölcsi, szociális kulturális téren.
Tehát a közelmúltban sugárzott történelmi tévéműsor semmiben nem különbözött az előző évtizedek történelmi értékelésénél. Hasonlókat csak a kommunisták uralma alatti évtizedekben hallhattunk, láthattunk, olvashattunk.
Mikor szűnik meg a történelemhamisítás, ami féligazságokkal, hazugságokkal és csúsztatásokkal vezeti félre a jóhiszemű embereket és főleg a diákságot?
Szalay Róbert történelemtanár

További részletek: http://kuruc.info/r/20/98558/#ixzz20JMFOaf3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ahmadinezsád: Amíg a cionista rendszer létezik, nem lesz bék
  2012-07-11 12:37:32, szerda
 
  2012-07-11. 11:47
Ahmadinezsád: Amíg a cionista rendszer létezik, nem lesz béke a világon

Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő július 10-én, a nők helyzetével foglalkozó teheráni nemzetközi konferencián kijelentette: Izrael a globális hegemónia központja, ezért a fennálló világrend elleni forradalmi mozgalmak első számú célpontja sem lehet más, mint a cionista rezsim.
“Ez a rezsim a hegemón nagyhatalmak és a hegemóniára épülő világrend bázisa, ezért amíg a cionista rendszer létezik, nem lesz béke a világon" - fogalmazta meg röviden és tömören a világhelyzet lényegét az iráni államfő a nők és az iszlám ébredés témájával foglalkozó teheráni konferencia megnyitó ülésén. Ahmadinezsád beszédének további részében azt fejtegette, hogy az ,,iszlám ébredés" az alapfeltétele a világban fennálló állapotok kedvező irányú megváltozásának. ,,Semmi sem fog megváltozni, ha az emberek nem ébrednek öntudatra" - fogalmazott.
Ami a nőknek a világban játszott szerepét illeti, Ahamadinezsád úgy vélekedett, hogy ,,ha ők elszántak, és határozottan akarják a változást, akkor egészen biztosan történni is fog valami, amit mi megtapasztaltunk Iránban, és látjuk a folyamat jeleit másutt is". Európa és Amerika véleménye szerint tönkretette a nőket, melynek következményei is roppant súlyosak: ,,Mindaddig, amíg a nők nem játszhatják az ő sajátos szerepüket, addig a fosztogatás, a gyarmatosítás és a bűnözés lesz jellemző a világban. Napjainkban a legdurvább visszaéléseket a nők ellen követik el, és őket nyomják el a leginkább" - fogalmazott Ahmadinezsád, akinek országát Nyugaton előszeretettel állítják be úgy, mint ahol durván megsértik a nők jogait. Az iráni elnök felhívta a részvevőket arra is, hogy ,,isteni missziójukat" ne korlátozzák faji, földrajzi, etnikai vagy nyelvi szempontok alapján.
Ahmadinezsád beszédében a szabadságszerető és igazságkereső embereket testvéreknek nevezve hangsúlyozta, hogy az ,,USA és Izrael bizonytalan alapokon álló globális hegemóniáját az igazság meg fogja szüntetni". A cionista világhódítókkal bátran szembeszegülő perzsa elnök kimondott még egy további igazságot is: mégpedig azt, hogy míg a rabszolgaság idején az emberek elnyomása nyíltan történt, napjainkban a hegemón nagyhatalmak az emberi jogokra és a szabadságra hivatkozva vezetik félre és csapják be a világot.
Ahmadinezsád továbbá világosan leszögezte azt a nyilvánvaló (de politikailag inkorrektnek, antiszemita jellegűnek és gyűlöletkeltőnek hazudott) tényt, hogy az USA-ban nincsenek szabad választások, mivel “cionista kapitalisták egy csoportja tevékenykedik a színfalak mögött, és uralkodik 300 millió amerikai, valamint más nemzetek fölött." ,,Az amerikaiaknak nincsen meg a szabad választási lehetőségük - a cionisták azok, akik eldöntik, ki lesz az ő érdekeiket képviselő amerikai elnök" - mondta ki Ahmadinezsád azt az igazságot, melynek még a megemlítésétől is rettegnek a gyáva és talpnyaló nyugati politikusok és lefizetett médialakájaik.
A kétnapos teheráni konferencián 1500-nál is több, a gyengébbik nem helyzetével foglalkozó női kutató, újságíró, politikus és civil aktivista vett részt, a Föld 80 országának képviseletében. A tanácskozáson számos iráni közéleti személyiség is felszólalt, többek közt Ali Akbar Velajati, az Iszlám Ébredés Világtanácsának főtitkára (aki egyúttal az Iszlám Köztársaság vallási vezetőjének, Sejjed Ali Khamenei ajatollahnak a tanácsadója), Mohammad-Reza Naqdi magas rangú tábornok, továbbá megjelent a konferencián az Iraki Legfelsőbb Iszlám Tanács elnöke, Sejjed Ammar al-Hakim is.
Perge Ottó - Press TV nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/4/98560/#ixzz20JEG46HA
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuroff ismét Budapesten: hogy újabb idős magyart hurcoljon m
  2012-07-11 12:34:18, szerda
 
  2012-07-10. 13:43
Zuroff ismét Budapesten: hogy újabb idős magyart hurcoljon meg, s közölje a bűnös néppel, hogy nem tarthatják hősnek Nyirőt és Horthyt

Megint hazánkba érkezett a Képíró Sándort (a bíróság szerint is ártatlanul) a halálba kergető magyargyilkos zsidó - most újabb idős embert akar hasonló sorsra juttatni. Egyúttal bement a Szekta TV stúdiójába, ahol Kálmán Olgával rettegett egy sort a "fasizmus előretörésétől", s elmondta nekünk, hogy Nyirő és Horthy nem lehet számunkra modell, mert "a magyar társadalom legrosszabbjai közé tartoznak".

Megtudtuk azt is, hogy Hitler esetében nem lehet különválasztani a festőt a politikustól (de érdekes módon Kertész Ákos esetében ugyanezek a zsidóknak mégis sikerült ez a "szerencsétlen cikk" esetében), s ezért "nagy problémával nézhetünk szembe, ha Magyarországnak olyan hősei lesznek, mint Nyirő és Horthy"; helyettük olyan embereket kellene választanunk, akik a második világháborúban zsidókat mentettek - hangzott az iránymutatás, melyet mától bizonyára minden magyar követni fog, hogy Zuroff úr kedvében járjon...

http://www.youtube.com/watch?v=bGQm1hsbElU&feature=player_embedded

(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/98519/#ixzz20JDFYLIY
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormányszóvivői iroda azzal védekezik, hogy annak idején a
  2012-07-11 08:57:08, szerda
 
  A kormányszóvivői iroda azzal védekezik, hogy annak idején az MSZP-SZDSZ-maffiával is összejátszott a Közgép
2012. július 10. 21:55:22

Aki ezt támadja, az vagy nem látja a valós nemzeti érdeket, vagy rövidtávú pártpolitikai haszonszerzés mozgatja - vagy túl sokat tud és ezért le kell vadászni
Aki ezt támadja, az vagy nem látja a valós nemzeti érdeket, vagy rövidtávú pártpolitikai haszonszerzés mozgatja - vagy túl sokat tud és ezért le kell vadászni
A kormányszóvivői iroda szerint a Közgép a 2002-2010 közötti szocialista-szabad demokrata időszakban erősödött meg a piacon, munkájával kapcsolatban kifogás nem volt, és az elmúlt öt évet tekintve ma sem bír nagyobb részesedéssel, mint például a Strabag.

A szóvivői iroda mindezt azután írta az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a nap folyamán az LMP és a Demokratikus Koalíció (DK) is a Közgépről tartott sajtótájékoztatót. Az LMP frakcióvezető-helyettese, Karácsony Gergely lemondásra szólította fel Gajdos Róbertet, a Közbeszerzési Hatóság elnökét, mert a párt szerint nem a magyar állampolgárok, hanem a Közgép Zrt. érdekeit képviseli; a DK alelnöke, Molnár Csaba pedig arról beszélt: pártja bizonyítottnak látja, hogy a Fideszhez és a párt volt pénztárnokához, Simicska Lajoshoz köthető Közgép Zrt. több mint háromszáz milliárd forint értékben nyert el közbeszerzéseket az Orbán-kormány első két évében.

A kabinet a közbeszerzésekkel kapcsolatban három dolgot tart fontosnak: a közbeszerzést elnyert cég tartsa be a törvényeket, végezze el a munkát, és fizesse be az adót - írta közleményében a kormányszóvivői iroda, hozzátéve, hogy éppen ezért a kabinet céljait "teljes mértékben támogatják a közbeszerzés területén végzett európai uniós vizsgálatok".

Az ellenzéki állításokkal szemben - folytatták - a Közgép a 2002-2010 közötti szocialista-szabad demokrata időszakban erősödött meg a piacon, más cégekkel ellentétben munkájával kapcsolatban kifogás nem volt, és az elmúlt öt évet tekintve ma sem bír nagyobb részesedéssel, mint például a hazai, építési piacon szintén jelenlévő Strabag.

"A kormány értetlenül áll az ellenzék azon magatartásával szemben, hogy folyamatosan egy magyar tulajdonú, Magyarországon foglalkoztató és Magyarországon adózó cégcsoportot támad, miközben ugyanakkora, korábban még jelentősebb részesedéssel bíró nemzetközi cégeket pedig nem" - írta a szóvivői iroda, hangsúlyozva: Magyarország érdekelt abban, hogy a gazdaság legfontosabb területein hazai tulajdonú, magyar embereket foglalkoztató, az adójukat a Magyar Államkincstárba befizető cégek erősödjenek meg. "Éppen ezért a kormány - az ellenzékkel szemben - üdvözli, hogy a MOL, az MVM, a Richter és más fontos vállalatok mellett a gazdaság újabb területein is láthat magyar cégeket megerősödni. Aki ezt támadja, az vagy nem látja a valós nemzeti érdeket, vagy rövidtávú pártpolitikai haszonszerzés mozgatja" - zárták közleményüket.

(MTI)



Forrás: kuruc.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=101929
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kezd kínossá válni a Nemzeti Konzultáció!
  2012-07-11 08:54:31, szerda
 
  Kezd kínossá válni a Nemzeti Konzultáció!
2012. július 11. 03:54:46

Érdektelenségbe látszik fulladni a politikai közbeszédet a nyári uborkaszezonban tematizálni hivatott ,,nemzeti konzultáció" - írja a HVG.

A kormány május végén meghirdetett újabb “nemzeti konzultációja" besülhet. A HVG cikke szerint az érdektelenség borítékolhatónak tűnik, miután a május végén-június elején 8,2 millió címre kipostázott válaszküldeményből egy hónap alatt mindössze 368 ezret küldtek vissza, és erősen kétséges, hogy az augusztus 20-ai “urnazárásig" hátralévő másfél hónap - ami a nyári szabadságolások ideje - érdemi fordulatot hoz az aktivitásban...

A kormány ezúttal a gazdasági élethez kapcsolódó kérdésekben kérte ki a választók véleményét. Ebben a kabinet 16 olyan sugalmazott kérdést tett fel, amelyek megfogalmazásában már benne foglaltatik a válasz -írja a HVG. Ráadásul egy sor olyan kérdés is szerepel a listán, amiben a kabinet, illetve a parlament korábban már döntött, vagy - mint azt a miniszterelnök hétfői, a munka világát érintő parlamenti bejelentései jelezték - mostanság készül dönteni.

A konzultáció valódi célja persze nem is feltétlenül az, hogy a kormány megismerje a választók valódi akaratát. Valójában a politikai apátia ellenszerét keresi a kormány, az intenzív propagandára pedig jó apropó, ürügy az úgynevezett nemzeti konzultáció. Ráadásul a járműveken, óriásplakátokon népszerűsített konzultáción keresztül a kormány, a Fidesz és személyesen Orbán Viktor úgy lehet jelen a politikai piacon, hogy annak költségei nem is a pártkasszát terhelik. A lap számításai szerint az akció közel egymilliárdosra becsült költségvetése - a korábbi konzultációk során közölt nyomtatási, postázási, feldolgozási költségekkel számolva - csak a közvetlen kiadásokra nyújt fedezetet, a kapcsolódó - ismeretlen nagyságrendű - reklámkiadások alighanem ezen felül értendők.

A HVG emellett arra is emlékeztet, hogy a kabinetnek a jelek szerint ezúttal sem sikerült a törvények maradéktalan betartásával abszolválnia a feladatot: a konzultációs kérdőívet ugyanis azok is megkapták, akik korábban letiltották adataik ilyen célú kiadását. Emiatt az Eötvös Károly Intézet már vizsgálatot is kezdeményezett az adatvédelmi ombudsmani hivatal örökébe lépett Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

HVG nyomán barikad.hu

Kommentár: Nemhiába nevezik egyre többen Nemzeti Inzultációnak a kormánypropaganda újabb förmedvényét. Hiszen, ha valaki elolvassa az abban lévő kérdéseket és a választási lehetőségeket (előre megírt válaszokat), azonnal láthatja, hogy Orbánékat egyáltalán nem érdeklik a válaszok. Legfeljebb akkor fognak rá hivatkozni, ha az megegyezik az elképzelésükkel, mert akkor magukat fényezhetik. Ha pedig mégsem jól sül el a dolog, akkor átháríthatják a választókra a felelősséget, mondván, ,,mi csak a választók akaratát teljesítettük". Nem mondom, ügyes megoldás. Így lehet kirázni a nyakukból a felelősséget. Pontosan azt a módszert követik, mint a globalizmus vezérei, akik vagy befeketítik azt, akit tönkre akarnak tenni, hogy a világ elítélése után likvidálhassák, vagy veszélyesnek állítják be, hogy a világ védelmében tehessék el láb alól. Lényeg, hogy a felelősség másoké legyen! Kit érdekel a valódi válasz? A Kormányt semmiképpen nem, az látható, már a választható válaszokból is. Akkor lenne igazán hihetőbb, ha lenne szabad válaszadási lehetőség is! (Híradmin - NIF)

Nemzeti InternetFigyelő
Forrás: internetfigyelo.wordpress.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.