Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kiütött egy diplomássá tett primitív oktalan gyűlöletével
  2012-07-15 09:08:46, vasárnap
 
  Napok óta nem térek magamhoz. Hatalmas fájdalmaim közepette is megpróbálok időnként írni, bár legszívesebben egész nap azt írnám, kik bántottak és aláztak meg egész életemben, mi történt ember áldozása közepette az elmeosztályoknak és börtönnek, kezdve az Omegával, Benkő Íziszes fülbevalójával a Pszichografológiának születésemkor, Debreczeni nevével Debrecen és környéke felemelésésével, kitermelésével, Kóbor Jánossal a Bi Aranyketreces bolondok pusztai népének emelésével, ezek általában a három gyerekesek, Adamis Anna nevével a Vörös Oroszlán főhősének nevével Adam Cacmon is Anna jelentéssel a Vörös Oroszlán kommunistáinak, erdőjének, meseszereplőinek, rózsakereszteseinek, antikrisztusainak, farizeusainak, sadduceusainak emelésével. És az Omega csak egy része a börtön Szentháromságának az Illés és Metro mellett, s hol van a többi, mint a Bizottság beállításával, ember áldozóival és a többi együttes, mint a Neurózis, Orvosok, Elmeosztály, Bonbon, Fekete Vonat már ismétlésében a táncdalfesztivál sakk-kártyáját.

Az együtteseket neveik alapján állították be a családom áldozázói, túlélők névtárával, akár a költőket, mint az olajhegyek királyát, aki helyett én lettem a költő és engem tettek feszületre, agyi defecktjét is én kaptam meg, miközben ő kiállításokat rendez, könyveket ad ki. Cs. Károly már 1986 óta kitermelten túlélő Halmajról keletes társaival együtt, ők kezdték előlről a sakk-kártyát és a hintás Mákostésztás Bródy sorozatot ideköltözésem után.

Egy magazint találtam nem rég, egy kis életet lehelt haldokló testembe, lelkem nincsen, szívemet hatalmas súlyok égetik és nyomják.

Egy primitív asszony támadott ki négy napja már. Reggel megköszöntem a hozzászólását egyik cikkemhez, majd látom az üzenetét, megszólítva engem, hogy én és a barátaim - nem tudom, kik azok - lefűzfapoétáztam őt, ezért én vagyok az angyal arcú ördög, fröcskölte gyűlölettel. Előtte elpanaszoltam a magazin vezetőjének az egyik fordító cinikusságát, versemnek átírását, lenézését. Másnap odaírtam az üzenőfalra egy napi fekvés, értelmetlen szembenézés után a gyűlölettel, hogy engem itt megsértettek oktalan kitámadással. ismét kitámadott, hogy itt van, aki őt lefűzfapoétázta, most is kötekszik bele. Még érthetetlenebbül álltam vele szemben. Ezt a szót, hogy fűzfapoéta nem is ismertem. Képzelte, vagy oktalanul az őt sértő helyett támadott rám, mint szerinte gyengébb emberre?

A magazin vezetője letörölte a sértelmemet és ismételt kitámadását.
Egyszer a múlt hónapban átváltott a rendszer 1971-es dátumra. Már akkor sejtettem, hogy nem véletlen, valamennyien túlélők, embernél különb életet élve, hiszen az embereket megölték, megcsonkították, kínzásra ítélték minden perverz, Rákóczi téri emelésével, akik kezdték anyám fogatlanításával a termékenységi Innin történetet barna színű termékenységi leányzó helyett velem Bagoly Katalin mellett.

Utána néztem az engem megsértőnek, J. Rózának. V. a születési neve, 1990 után végezte el iskoláit akkor, mikor engem értelmiségként legyőztek.. A sorsa az lett volna, amit neki írtak le társaival együtt: a homokot reggeltől estig hordták volna, leülnek a tükör elé és elmondják: mennyi minden nem lettem, amit én mondok most magamról. Az emberi családok megáldozásával, családjukban a szeretet elvételével élnek szeretetben és jólétben, ebbe a bérházba berendezték anyám áldozói között is a nevüket, vagyis nálam régebbib ember áldozásuk, még akkor is, ha maguk nem tudnak róla, hiiszen folyamatosan mennek végig a borsodi utcákon és emelik a névtár alapján utcákba rendezetten könyvek szerint a megváltott karmikus szülötteket és elmeosztályt.

 
 
0 komment , kategória:  Érzelmek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 89
  • e Hét: 497
  • e Hónap: 12202
  • e Év: 51203
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.