Belépés
koszegimarika.blog.xfree.hu
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti."--- "Nem az a fontos, a ... Kőszegi Marika
1955.09.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Vízesés
  2012-08-16 19:25:10, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép tájak  
Cseppek vagyunk
  2012-08-16 18:52:44, csütörtök
 
  Cseppek vagyunk a tengerben. Sok-sok cseppel együtt. Önmagunkban hamar elvesznénk, felszáradnánk, de sok-sok csepp együtt hatalmas erő. Vannak cseppek, melyek közelebb állnak hozzánk, minden apró rezdülésük átfut a mi létezésünkön is, magával sodor, s ugyanez történik velük is, ha mi mozdulunk. Közel vagyunk. Érezzük egymást. Megbízunk egymásban. Kitárulkozunk, mert tudjuk hogy, kitárulkozhatunk. Mert barátok vagyunk.

 
 
0 komment , kategória:  BARÁTSÁG  
I love summer
  2012-08-16 18:36:52, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  NYÁR  
Uram szeretlek,és szükségem van rád
  2012-08-16 18:10:15, csütörtök
 
  Uram, szeretlek, és szükségem van Rád.
Jézus nevében költözz a szívembe, és a családomba,
az otthonomba és a a barátaiméba.
Ámen!

 
 
0 komment , kategória:  HIT- Vallás  
Szép napot, szeretetben
  2012-08-16 17:48:50, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A boldog emberek mindig nyitottak
  2012-08-16 17:11:27, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  FÓKUSZBAN "A NŐ"  
Tenger, szikla
  2012-08-16 17:09:15, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép tájak  
Hosszú hétvége jön
  2012-08-16 16:19:38, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Virslis bucik
  2012-08-16 15:46:53, csütörtök
 
  Hozzávalók a tésztához:

50 dkg liszt
30 dkg margarin
2 dl tejföl
2 db tojássárgája

A lekenéshez:

olvasztott zsír

A töltelékhez:

virsli

A tálaláshoz:

friss kapor apróra vágva
2 dl tejföl (joghurt is lehet)

kicsi őrölt bors
1-2 derezd fokhagyma reszelve
saláta

Elkészítés:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Két részre vágjuk. Egyenként vékonyra kisodorjuk, lekenjük olvasztott zsírral. Feltekerjük, mint a bejglit. Folpackba becsomagoljuk, hűtőbe tesszük, felhasználásig, de legalább 1-2 órát pihenjen. Másnap is felhasználható. A tésztába se só, se cukor nem kell. Bármely módon formázhatjuk, ízlés szerinti töltelékkel tölthető. Szép leveles, porhanyós a tészta.

Téglalap alakúra vágjuk a kisodort tésztát. Fél virslit teszünk bele, majd feltekerjük. A tetejét 3 helyen bevágjuk úgy, hogy a virslit is egy kicsit. Felvert tojással lekenjük és sütjük.

A kapros saláta elkészítése:
A salátát megmossuk, 2-3 cm-es darabokra vágjuk. A többi hozzávalót összekeverjük és a salátára önjük

 
 
0 komment , kategória:  Ételek-italok  
Panonhalmi Arborétum
  2012-08-16 15:37:33, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  HIT- Vallás  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 379 db bejegyzés
e év: 6830 db bejegyzés
Összes: 69029 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2760
  • e Hét: 14844
  • e Hónap: 33817
  • e Év: 262754
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.