Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
II. János Pál és a Szűz anya
  2012-08-19 21:56:57, vasárnap
 
  Bakó Istvánné - korall 44-től kaptam, -nem továbbítom körlevélként- itt teszem közzé,
nézzétek, olvassátok szeretettel:

Nézd nagyon megilletődve az alábbi képet:

Ez csodálatos -- nem tudom elmagyarázni, mit éreztem.

Nem kell katolikusnak lenned ahhoz, hogy fel tudd mérni ennek az üzenetnek és imának az erejét.
Kérlek, olvasd végig az egészet, imádkozz hittel.






Nem tudjuk, miért akarta II. János Pál elrejteni ezt a képet évekig. A Vatikán mostanában hozta először nyilvánosságra. Ezt a képet a pápa egyik testőre készítette, amikor a pápát megtámadták és ő az automobiljába esett. Láthatod arcán a fájdalmat.
Vess egy pillantást a fenti képre. Láthatod, amint a Szűz anyánk II. János Pált a karjaiban tartja, amikor 1981-ben lelőtték. Ez 1981. május 13-án történt. II. János Pált akkor lőtték le, amikor a Szent Péter térre érkezett az ott összegyűlt tömeghez, hogy beszéljen hozzájuk. Amikor lelőtték, a kezében tartotta a rózsafüzért, amelyet mindig magával vitt. Amikor lerogyott a földre, egy asszony sietett melléje és megcsókolta őt. Fent ezt mutatja a kép. A kép azt is mutatja, hogy valaki a pápa testőrei közül azzal foglalatoskodott, hogy lefényképezze a történteket. Az asszony olyan gyorsan tűnt el, ahogyan megjelent.

A fegyveres merénylőt elfogták és börtönre ítélték. A pápa állapota kritikus volt, megsebesült, de túlélte az azonnali kórházi kezelés után és sokáig tartott, míg meggyógyult. Hihetetlen tény az, hogy a golyók egyetlen fontos belső szervet sem érintettek. Mikor végre felgyógyult, az első dolog, amit kért, a rózsafüzér volt. Amikor már a kezeiben tartotta, azt mondta, hogy a Szűz anya irányította a golyók útját benne. Bizonyára, hiszen II. János Pálnak szokása volt a rózsafüzér rendszeres imádkozása. Egyszer azt mondta, hogy a legjobb ima, amit szeretek imádkozni, a rózsafüzér.
Joaquin Navarro Valls, aki a Vatikán egyik szó vivője, azt mondta, hogy évekig tanulmányoztatták ezt a hihetetlen képet, és a kép előhívásának minőségét, mert amikor előhívták, senki sem láthatta jól, a kép nem volt tisztán kivehető. Végül és emiatt oly sok, a világ szakértőinek ellenőrzése és ellenőrzése, újra ellenőrzése után döntöttek úgy, hogy a kép nem trükk-felvétel és ma már elfogadhatjuk úgy, mint az Isten Anyjának csodálatos ajándékát a számunkra. Láthatod, hogy Isten Anyja II. János Pált a karjaiban tartja. Csodálatos, igaz?
Nem tudom, vajon hiszel-e nekem vagy sem. De sokan hittek... mint például Thomas Wenski püspök úr, aki újraalkotta a képet üveg festményként a Floridai rezidenciáján. Ezt alább láthatod.






Kérlek, hittel olvasd.
Ez egy csodálatos ima. Higgy, és áldott leszel. Sokunkkal az a probléma, nem hiszünk abban, hogy Isten ki fog nyitni egy ablakot és kiontja áldásait és akkor majd nem lesz helyünk, hogy befogadjuk azokat. Bátorítok mindenkit, forduljon Istenhez. Ő hű a Szavához. Isten nem hazudhat és Ígéretei igazak. Három dolog fog történni az eljövendő héten. 1. Váratlan segítségben lesz részed. 2. Túl fontos lesz ahhoz, hogy semmibe vedd. 3. Találkozni fogsz Istennel, és már nem leszel ugyanaz.

Az én mai imám érted:

A szemeid, melyek megpillantották ezt az üzenetet, ne lássák meg az ördögöt, a kezek, melyek elküldik ezt az üzenetet másoknak, ne munkálkodjanak hiába, a száj mondjon áment erre az imára és nevessenek mindörökké. Maradj meg Isten szeretetében, amint elküldöd ezt az imát mindazoknak, akik a listádon szerepelnek. Legyen szép az élet utad! Bízz Istenben teljes szíveddel és Ő nem fog megfélemlíteni téged, mert Ő maga a Legfőbb, Legfenségesebb, Leghatalmasabb, Legcsodálatosabb, Legirgalmasabb Úr!

Égi atyánk, Legdicsőségesebb és szerető Isten, Hozzád imádkozom, bőséggel áldd meg családomat és engem. Tudom, hogy te elfogadod azt, hogy a családhoz mások is tartoznak, mint egy apa, anya, nővér, fivér, férj és feleség, vagyis mindazok is, akik hisznek és bíznak Benned. Atyám, most küldök fel hozzád egy imát, kérem áldásodat nemcsak arra, aki ezt az emailt nekem küldte, hanem önmagamra és azokra is, akik ezt továbbküldik. És tudom, hogy az ide illesztett imát elmondók imái - akik hisznek és bíznak Benned - erősebbek, mint bármi más a világon. Előre is köszönöm áldásaidat.
Istenem, Atyám, mentsd meg az olvasót most nyomban az adósságától, és az adósság terheitől. Áraszd ki rám Isteni Bölcsességedet, hogy jó gazdája lehessek mindannak, amit adtál nekem Atyám, hogy megismerhessem, milyen Dicsőséges és Fenséges vagy és hogyan engedelmeskedjünk, hogyan kövessük Igédet, hogyan legyen a hitünk akkora, mint egy mustármagé, hogy kiáraszd ránk áldásaidat. Köszönöm azokat az áldásaidat, melyeket eddig kaptam, azokat is, melyeket még adni fogsz, mert tudom, hogy még nem tetettél meg mindent velem.

Jézus nevében imádkozom. Ámen.

Ezután helyezd kényelembe magadat és figyeld Isten hatalmát, erejét amint munkálkodik életed tennivalóin, hogy tudd, Ő szeret téged.

Maradj mindig áldott!
 
 
1 komment , kategória:  Áldások, imák, Istenes versek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 81 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 355
  • e Hét: 7156
  • e Hónap: 12194
  • e Év: 141901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.