Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Kolompár közlegény megmentése
  2012-08-06 21:45:58, hétfő
 
  Kolompár közlegény megmentése

Részlet Efraim Zuroff és Ajvékházy Sámuel új regényéből

(Első fejezet)

A vezérkari putriban nyomott volt a hangulat. Rostás Guccsi tábornok szárnysegédje épp most viharzott be a hírrel, hogy egy Gárdafantom zászlóalj kiszabadította Csatáry SS-Obergruppensexführert a börtönből, és most vonulnak, masíroznak, kart lengetnek és félelmet keltenek Bükkösfitymán.

- Be kell vedni a tártálékkot! - csapott az asztalra Kolompár Szebasztián vezérezredes-rezes. - Csoportosíccsuk át a 17. Avasi Pujáró Hadozstályt a bükközsfitymai frontra!

- Az nem fog menni, more! - szólt közbe Sztojka Ramszesz vezérkari vajda. - A tizenhetesegnek elfogyott a benzinpízük, nincs mivel mennyen a csapatszállító kocka Ladájug! A segíly meg csak kedden gyün meg!

- Ajvék! - sopánkodott Ciceszbeiszter Slomó, az összekötőtiszt. - Ez azt jelenti, hogy a faszista szarmagyarok előtt nyitva az út! A vezérkari putrinkig előretörhetnek ellenállás nélkül.

- Segíccséget kell serezsnünk! - csörgette meg réznyakláncát a nagyobb nyomaték kedvéért Orsós Kolombó, a Baranyai Shukár Gránátosdandár fővajdája. - A csapatajim máris erőzs masírozás alatt állnag. Álítólag két félelemkeltő Zorbánista hadozstáj vonút fel ellenüg.

Mohácsi Viktória, kanadai nagykövetünk arca felderült:

- Mi lenne, ha azt mondanám a Júronyúvszba' meg a CéeNeN-nek, hogy az ablakom alatt nácik jelentek meg, és azt énekelték, hogy "Dzsipszí krájm iz egziszt, olé-olé-olé!", na? Az Amneszty Internesünel biztos küldene segélyt!

A vezérkari rajok összenéztek; Sztojka Ramszesz pofon vágta a nőt.

- Kuzzsolj Vigi, ne mongy hülyezséget! Iten most a pujaricágnak kuzzs a neve! A férfijak bezsélgetnek! - azzal társaihoz fordult. - A 4. Nógrádi Fémezőhadtest oldalba támadhatná a faszistákat, akig Bükkösfigymát ozstromojják.

- De akor vídtelen maradna a tarjáni színesfémlerakatunk, more! - kiáltott fel Balog Adonisz, akin daliásan feszült a Gyémántos Mafiák elitezred lila műselyem inge. - Be kel ázsni magunkat a dökkutakba! Azokbó' kaját is lophatunk, ézs kihúzhattyuk valahogy segílyosztázsig. Akkor azstán lessz nemulazs! Megszájjuk a pozstákat, és elvesszük a szarmagyarok fizetísít meg családdiját! A pízbő' felfegyverezük szamurájkardal a Bátonyterenyei rajfelkelőket, ők meg hátba támagyák a gárdistákokat!

- Jáj, a Devlá ággyon neked sok árányláncot, de okozs vágyol! Ez a shukar haditerv, dikkházom a károdat! - kiáltotta Rostás tábornok. A többiek is elismerően nyilatkoztak Balog ezredes tervéről.

- Megengedem hogy megcsinálj hátulról, ó, megmentőnk, Adonisz! - lihegte szerelemittasan Mohácsi Viki, és már húzta is fel a szoknyáját. - Csak aztán szúrj le jó sok cigányozó faszisztát!

De a nagy rajoskodásnak egyszerre vége szakadt, mikor az ajtón vérző fejű, D&G pólós pujáró esett be. A shavo futár volt, üzenetet hozott Rostás Guccsi tábornoknak Kolompár Orbán ügyvezető miniszterelnöktől. Rostás tábornok átfutott a négysoros levélkét - ehhez alig fél órára volt szüksége - aztán elsápadva így szólt vezérkarához:

- Szopjon le minden gádzsi, bajba vagyunk! Kolombár tezsvírüng most írja: tizenhat fija közül tizenöt megdeglett, mert fertőzöt döghúst ettek egy roma bálon. Az egyetlen életbe marat fia a seregünkbe szógál, rájadásul pond a bükkösfitymai csapatunkná'. Ki kell mentenünk őtet onnan, mielőtt a náczik elfognák vagy megölnég! - sóhajtott egyet, és hozzátette: - Nem szabad, hogy vezérünk utolsó fija is megdököjjön! Hiszen akkó ki lopná az elnög úr ebéggyére a tyúkokat!

A hősies, beilleszkedni vágyó roma tábornokok összenéztek. Egy emberként érezték át a helyzet fontosságát.

- Majd én kimetem a kis shavót a frontró'! - csapott a mellére Orsós Kolombó. - Engem kűggy el a mentőexpedicijóval!

- Nem, inkább engem! Engem! - kiabálták nagy összevisszaságban a többiek. Rostás tábornok szeme könnybe lábadt ennyi önfeláldozó férfiú láttán.

- Mind nagyon rajosak vagytok - mondta meghatottan -, de azs akcijót személyezsen vezetem. Megezsküszöm Bódi Guszti összezs áránylemezére - folytatta emelt hangon a beilleszkedni vágyó roma -, hogy legyilkolok minden csicska parasztgecit meg szarozs öregaszonyt, aki egy ujjal is hozzá merne érni Kolombár Orbán egyetlen megmaratt fijához!

- Éjjen! Éjjen! Divilá-devlá zsámó-zsár! - kontráztak lelkesen a tisztek.

Másnap hajnalban Rostás Guccsi tizenkét válogatott rajpujáró-kommandóssal nekivágott a bükkösfitymai útnak.


http://naczivadasz.com/?q=kolompar_kozlegeny_megmentese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szexrobot
  2012-08-06 21:40:44, hétfő
 
  Szexrobot

Egy nő éppen hempereg a szeretőjével a 30. emeleti lakásukban, amikor hallja, hogy a férje hazaérkezik.
Gyorsan szól a szeretőnek, hogy merevedjen szobor formába és meg ne mozduljon.A férj belép és azonnal kérdőre vonja:

- Ki ez a pasas? Ez egy szexrobot. Azért vettem, hogy amikor úton vagy, akkor legyen akivel szexeljek. Oké.

Akkor most szexeljünk! Nem drágám. Most nem lehet, hiszen pont tegnap jött meg nekem.Inkább kimegyek a konyhába és főzök neked vacsorát. Miután az asszony kimegy a konyhába a férj hangosan mondja magának:
-A francba! Pedig olyan kanos vagyok. Na nem baj, majd én megdugom a robotot! És hozzá is lát a szexhez.

Ekkor a szerető megszólal egy robot fémes hangján:
- RENDSZER HIBA ! ROSSZ LUK ! RENDSZER HIBA ! ROSSZ LUK !
Mire a férj újra hangosan:
- A francba ! Ez a robot nem működik. Kivágom az ablakon ! A szerető azonnal átlátja a bajt, hogy a 30. emeleten vannak és újra megszólal a robot fémes hangján :

- SZOFTVER FRISSÍTVE ! PRÓBÁLJA ÚJRA !


 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Bogár László: Hová tűnt megint több száz milliárd dollár,
  2012-08-06 21:32:53, hétfő
 
 
Bogár László: Hová tűnt megint több száz milliárd dollár,

2012. augusztus 03. 17:20
Hunhír.info

1978-ban a legfejlettebb nyugat-európai országok dolgozóihoz képest 48 százalékon állt egy magyar munkás teljesítménye, a bére azonban csak 36 százalékon. Mára a magyarok teljesítménye a nyugati szint 66 százalékára nőtt, a bérei azonban a nyugati szint 22 százalékára estek vissza!

Orbán Viktor miniszterelnök úgy fogalmazott a közelmúltban egy sajtótájékoztatón, hogy hitelből nem lehet bért emelni. Egészen pontosan úgy hangzott a kijelentés, hogy a kormány nyitott a bérek emelésére, de határozott álláspontja: hitelből nem lehet sem béreket emelni, sem szociális rendszert építeni. Mindebből egyértelműen kiderül, hogy a miniszterelnök szerint valójában lehetne ugyan, de nem szabad bért emelni hitelből, és ebben az a feltételezés is benne rejlik, hogy más sem szabadott volna, de voltak kormányok, amelyek megtették, de ő nem teszi meg.

Mivel a bér a népesség döntő többségének, (és egyúttal a népesség legkiszolgáltatottabb részének) egyetlen anyagi létalapja, így a kérdés társadalomstratégiai jelentősége aligha vitatható. Ezért kellene igen alaposan elgondolkodni Orbán kijelentésén. Az első, amit le kell szögeznünk, hogy nemcsak ő, de senki más sem emelt béreket hitelből, és nem feltétlenül azért, mert nem akart, hanem azért, mert ez az elképzelés értelmezhetetlen. Hogy miért, annak jobb megértéséhez szembe kellene nézni azzal a megrendítő ténnyel, hogy az ország közvéleményének döntő többsége (politikai hovatartozástól függetlenül) osztja azt a közkeletű állítást, hogy a Kádár-korszak gulyáskommunizmusának csődjét pont az jelentette, hogy az ország nyugati hitelekből fedezte a hazai életszínvonal emelését. Nos, ez az állítás tökéletesen hamis, sőt veszélyesen hazug, és ezt könnyen bizonyíthatjuk.

Az eladósodás, pontosabban a tudatos eladósítás időszakában, vagyis 1970 és 1990 között a magyar társadalom életszínvonalának emelésére, illetve megtartására, magyarán a fogyasztásra körülbelül 1200 milliárd mai dollárnak megfelelő összeget költött. Abban az időszakban mai értékben kifejezve nagyjából hatvanmilliárd dollárnyi adósságot halmozott fel a magyar állam. Ám ennek az összegnek a kilencven százalékát valójában már az úgynevezett árfolyamveszteség, illetve a kamatok tették ki, tehát a tényleges hitel hatmilliárd dollár lehetett az 1970-től 1990-ig tartó húsz esztendő során. Ezt akár életszínvonal-növelésre is fordíthatta volna az ország, de ehelyett különböző nyugati termelési technológiákat vásárolt belőle. Többnyire elavult technológiákat, úgy, hogy a kudarc eleve borítékolva volt. Viszont ezeken keresztül ezermilliárdokat lehetett kifolyatni a pártközeli kedvezményezetteknek, valahogy úgy, ahogy tették ezt 1990 után az autópálya-építéseknél. De még ha életszínvonal-növelésre fordítottuk volna is ezt az összeget, az az összes fogyasztás fél százalékát jelentette volna csupán. Ez alig érzékelhető mérték. Sőt nemcsak, hogy nem fordítottuk életszínvonalra, hanem az életszínvonal meghatározó elemét jelentő élelmiszer-termelésünk igen jelentős részét Nyugatra exportáltuk, hisz akkor ez volt Magyarország legfőbb devizabevétele.

Azért olyan elgondolkodtató mindez, mert nemcsak arról van szó, hogy a magyar társadalom alapvető többsége úgy fogad el egy pusztító hazugságot évtizedek óta, hogy soha nem is vizsgálta annak megalapozottságát, hanem azt sem észleli, hogy ezzel valójában saját magát alázza meg. Méghozzá azért, mert annak feltételezésével, hogy viszonylagos jólétének alapját a nyugati hitelek képezték, azt ismeri el, hogy igazak a gyanúsítgatások, amelyek szerint bajaink fő okát a magyar társadalom lustasága, hedonizmusa, naplopása okozza. Vagyis, hogy Orbán Viktor egy másik kijelentésével éljünk, ,,félázsiai népség" vagyunk, amellyel csak az ,,erő nyelvén" lehet beszélni, tehát a pedagógia és a szigor eszközeivel kell jobb belátásra bírni. Kádár János 1978-as híres kijelentése óta (,,Elvtársak! Már megint tovább nyújtózkodtunk, mint ameddig a takarónk ér.") minden nagy magyar megszorító kormány az ő logikáját követi.

Mondván: válság van, s hogy ennek oka a magyar társadalom felelőtlen ,,túlfogyasztása", ezért kell visszavenni az ,,illetéktelenül" megszerzett jövedelmeket, (ez maga a megszorítás), és aztán a végén mindenki megígéri, hogy így ,,majd jobb" lesz. Ez így megy már több mint harminc éve, és valószínű, hogy így fog menni a jövőben is. Ami azért érdekes, mert ez azt jelenti, hogy az aktív korosztályok lassan mindegyike csak ezt hallotta/hallja.

Ehhez képest az egy keresőre jutó reálbér most is a 34 évvel ezelőtti, 1978-as szinten van, és egyre nagyobb a valószínűsége, hogy 2018-ban sem fogja azt jelentősen meghaladni. Talán az is elárul egyet és mást, hogy 1978-ban a legfejlettebb nyugat-európai országok dolgozóihoz képest 48 százalékon állt egy magyar munkás teljesítménye, a bére azonban csak 36 százalékon. Mára a magyarok teljesítménye a nyugati szint 66 százalékára nőtt, a bérei azonban a nyugati szint 22 százalékára estek vissza! Azaz relatíve több mint kétszerese lett a kifosztottsága, hiszen akkor a teljesítmény és bérolló elnyílása 133 egység volt, ma pedig 300 egység!

Ebben a helyzetben nem igazán illendő újra csak a magyar munkavállalókat gyanúsítgatni azzal, hogy ,,mértéktelen" bérköveteléseikkel felelőtlenül arra kényszerítenék a kormányt, hogy ,,hitelből" fedezze a bérigényüket. Sőt inkább talán azon kellene elgondolkodni, hogy hová is tűnt az a több százmilliárd dollár, amit a fenti drámai bérlemaradás testesít meg. És itt bizony logikailag sem juthatunk más következtetésre, mint arra, hogyha nem a munkavállalók zsebébe csorgott ez a pénz, akkor csakis a tőkésekhez kerülhetett. Vizsgálni tehát inkább azt kellene, hogy miért lehetett s lehet ma is zavartalanul és következmények nélkül tőkét és profitot növelni - hitelből! Ráadásul úgy, hogy annak minden pusztító terhét a magyar dolgozókra, munkavállalókra hárítjuk.

Magyar Hírlap


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=56266
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó magyarok dillemája
  2012-08-06 21:30:32, hétfő
 
 


Zsidó magyarok dillemája



Magyarországot feldarabolták közkivánatra 1920 június 4-én azért, mert nemzetiségeinek aránya egyes országrészeken megváltozott . Kialakítottak egy fordított állású, disznó formájú kicsike országot középen, amit azóta Magyarországnak hívnak . Ebben a csonka országban a magyarok nemzetiségi aránya 99% volt . Valódi nemzetállam . Elszakított területeinken sem változtak meg az eredeti arányok, új uraink sem rendelkeztek abszolút többséggel, mert az ott élő más nemzetiségűek megint csak többségben voltak, hasonlóan Nagymagyarország korábbi állapotaihoz a Kárpátmedencében . Fordítottak az arányokon, de békét ez sem hozott e körzetre . Kevesebb mint két évtized elteltével a megcsonkolt tagok visszakivánkoztak, és két bécsi döntést követően visszatértek a többségében magyarlakta területek .



Pünkösdi királyság volt mondhatnánk, nagyon rövid ideig tartott, s a megtorlások rendkívül kegyetlenek voltak . Kicsi Anna sírkeresztje történetében ismerteti az idegenek visszajöttét Wass Albert, a kommunista kovács és a zsidó boltos miként hálálták meg ennek a gyereklánynak, sőt az egész falunak azt, hogy elrejtették őket a nácik elől . Ez a megrendítően szomorú írása elgondolkodtathatna mindenkit, de napjaink Magyarországában feje tetejére álltak a józan érvek . Kovácsunk története a megvilágosodásának, és büntetésének kegyetlen kettőssége . Boltosunknak sincs többé ideje a falura, igyekszik felépíteni furcsa kommunizmusát, amit népe próbált ráerőltetni hazánkra, és az egész világra abban az időben .



Galiciából nyugatra vándorolt a gettó lakossága, rájuk szabadította őket a nagypolitika . Első állomásuk Magyarország volt, majd Németország és Amerika következett . Állampolgárságukat örökérvényűnek tartják ! Egy galiciai zsidó ha nálunk élt pár évig, esetleg néhány nemzedékig, akkor is zsidó marad a szívében, ahogyan a tőlünk elvándorolt magyar menekültek is megmaradnak magyarnak örökre . A zsidó nevet cserél . Megváltoztatja fizimiskáját, leborotválja pajeszát, eldobja a kaftánját, s máris egy magyar embert üdvözölhetünk benne, gondolja . Ez pedig nem így van, mert a legjobb szinészeink is képesek eljátszani bármilyen szerepet, de mégsem válnak teljesen a hőseikké, csak a függöny összezártáig .



Rengeteg zsidó honfitársunk él közöttünk Magyarországon, kevesebben maradtak az elszakított területeken, mert valami különös oknál fogva ott sem szerették őket annyira . Jó példa erre a Tiso féle fasiszta kormány, akik túlbuzgóságukban szinte minden zsidót Hitler kezeire juttattak, sőt vele együtt szövetségben támadták meg Lengyelországot a második világháború kezdetekor . A Szovjetúnió is belemart a lerohant országba, megszállta keleti területeit . Ez az ortodoxia előretörését jelentette a Nyugat testébe, ami az istentelen szovjet kommunistákat nem érdekelte . Északerdély visszafoglalásakor nyitvamaradt egy alsó folyosó, amelyet nem lehetett elzárni az egyesített szerb-román seregek elől, bár az utóbbiak egészen a háború végéig nem sok vizet kavartak vitézségükkel . Ezek a hátulról támadó rác partizánok, tót és oláh seregek szemközt képtelenek verekedni az érdekeikért, csak tenyerüket tartva a másét kivánják .



Zsidó honfitársaink elkülönülnek a nemzet testétől . Idegennek, kisebbségnek tartják magukat ebben a keresztény országban, de maguknak többletjogokat követelnek közben, kiváltságokat kárunkra, maguk előtt tolva a szapora cigányságot, akik hasonlóképpen könnyebbik végén fogják meg a munkát . Viszont elkötelezettségük a magyarság iránt, egészen a XX-ik század közepéig megtalálható . Rendszerváltásunk koldusai ők, akiknek etetésével manipulálja a politikai hatalmat, a szociáldemokrácia köntösébe bújt globális-liberalizmus . Mindenféle izmusok indultak világgá ettől a mindenkitől különböző lelkületű néptől, akik szerencsétlenségünkre, nálunk vannak arányszámukhoz képest a legtöbben . Szüleik kikeresztelkedtek ugyan, de ez cseppet sem zavarja őket születésük adta kiváltságaik megtartásában .



Jól látható ez a budapesti gettó lakóinak viselkedésében, hiszen a kommunizmus éveiben a velünk elkeveredő zsidók mára visszaköltöztek a Margit-híd és az Árpádhíd közötti területre Pesten, ami a belvárosi gettóval együtt a zsidóság túlképviseletét adja . Rózsadomb újgazdagjai is hozzájuk tartoznak, akik a rendszerváltás zavarosában meggazdagodtak, paktumokat kötöttek a megszálló nyugat képviselőivel, akik azóta is menedékjogot adnak nekik mind politikai, mind gazdasági téren . Ezek az emberek nemzetbiztonsági veszélyt jelentenek a magyarság számára, mert háttéralkut kötöttek kárunkra az ellenségeinkkel . Megszállóink, és az őket kiszolgáló meghatározott gyarmatosító csoport szinte minden tagja zsidó származású . Lehet, hogy elfeledte vallását az utóbbi évszázad embertpróbáló idejében, még is szorosan együttműködnek a globalizmus térnyerésében . Ugyancsak őket használták fel a háttérbeli szálakat mozgató nagybankárok a vörös terror évtizedeiben, de a nagy átalakulások legutóbbi negyedszázadában is tovább dolgoznak ellenünk .



Hazaárulóknak kötél jár normális viszonyok között, de nálunk inkább kitüntetéseket eredményez a számukra . Törvénybe is foglalták ezeknek a büntehetetlenségét ! S ezek a törvények maradéktalanul átvándoroltak a volt diktatúrából a demokráciába . De miről beszélek én ? Most is a demokráciáért harcolunk Közel-kelet országaiban a NATO mellett ! Terjesztjük azt a demokráciát, amitől nagy nehezen sikerült megszabadulnunk 1989-ben . Rengetegen menekültek nyugatra a volt demokráciából, amit a Német Demokratikus Köztársaságból menekülő németek döntöttek meg a mi segítségünkkel . Forradalmi nemzet mondhatnánk, de a háttérerők működését látva, csak felhasználtak bennünket saját céljaik érdekében .



Kedves zsidó származású honfitársaim, ideje lenne már valamilyen szolidaritást felvállalni a többségi magyar nemzet jeles képviselőivel, mert ez a belső bomlasztás mára elviselhetetlenné, úgy mond tarthatatlanná vált, mert jól látszik, erősen érezhető egy általános támadás a csak nevében európai únió zsidójaitól, akik készpénznek veszik a majd száz évvel korábbi határmódosításokat . Minden eszközzel igyekeznek ártani Magyarország érdekeinek ezek a soknemzetű kaméleonok . Khon-Bandit és társai a teljes vezetéssel egyetértésben támadhatják szemérmetlenül hazánkat, mintha az önszántából egyesült Európában ezt hosszabb ideig meg lehetne tenni . Mi csak kis része vagyunk ennek az EU-nak, de mint a Szovjetúnió korábban, ez sem fog sokáig tartani, ha reánk támadnak . Nem bújhatnak el továbbra is előlünk a magyar zsidók, segíteniük kell Magyarországon, ha egyáltalán számit nekik valamit a nemzetünk . Mindannyian tudjuk, hogy a százmilliós áldozatot követelő vörös terror az egyesült zsidóság eszköze volt .





VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csatáry-ügy - Budapesti Nyomozó Főügyészség: alaptalan a kam
  2012-08-06 21:26:29, hétfő
 
  Csatáry-ügy - Budapesti Nyomozó Főügyészség: alaptalan a kamenyec-podolszkiji deportálásokról szóló állítás

Alaptalannak találta a Budapesti Nyomozó Főügyészség a nácivadász Efraim Zuroff állítását, miszerint a háborús bűntettel gyanúsított Csatáry Lászlónak köze lehetett az 1941-es kamenyec-podolszkiji deportálásokhoz - értesült az MTI Hírcentrum.

A Kossuth Rádió Esti Krónika című műsorában hétfőn elhangzott: a kirendelt szaktanácsadó szerint Csatáry 1941-ben nem tartózkodott Kassán, és lehetősége sem lett volna beavatkozni a deportálásokba. Csatáry László ellen az 1944-es deportálások miatt tovább folyik a nyomozás.

A hírműsorban kitértek arra, hogy Csatáry Lászlót, a kassai internálótábor volt parancsnokát kétszer jelentette fel Efraim Zuroff, a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ igazgatója. Először az 1944-es, majd később az 1941-es deportálások miatt.

Az 1944-es kassai eseményekkel kapcsolatban a Budapesti Nyomozó Ügyészség a múlt hónapban háborús bűntett miatt gyanúsítottként hallgatta ki a most 97 éves férfit. Az 1941-es kassai deportálásokkal, vagyis a munkaszolgálatból visszahívott, majd haláltáborokba küldött emberekkel kapcsolatban azonban a kirendelt történész szaktanácsadó tisztázta Csatáryt.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a műsorban elmondta: "A nyomozás során eddig beszerzett adatok szerint a feljelentő állításával szemben a gyanúsított a kamenyec-podolszkiji deportálásokkal nem hozható összefüggésbe."

A szóvivő rámutatott: a kirendelt szaktanácsadó szerint dokumentumok bizonyítják, hogy Csatáry László az 1941-es deportálások idején nem tartózkodott Kassán, ráadásul akkori beosztása miatt nem is tudta volna befolyásolni a háromszáz hontalan zsidó deportálását. A szaktanácsadó kiderítette azt is, hogy az akkor hatályos jogszabályok alapján hontalan zsidókat nem küldhettek munkaszolgálatra, így őket Csatáry nem is hívhatta vissza.

Az 1944-es deportálásokkal kapcsolatban azonban az ügyészség tovább vizsgálja Csatáry szerepét - tette hozzá.

Csatáryt - aki a náci bűnösök után nyomozó Simon Wiesenthal Központ szerint 1944 tavaszán Kassán rendőrparancsnokként kulcsszerepet játszott 15.700 zsidó ember Auschwitzba deportálásában - július 18-án a nyomozó ügyészek háborús bűntettel gyanúsították meg, és őrizetbe vették, néhány órával később a Budai Központi Kerületi Bíróság házi őrizetbe helyezéséről döntött.

A kassai gyűjtőtábor egykori parancsnoka tagadja bűnösségét.


Forrás: MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magukfajta magunkfajta, avagy jobbikos a siratófalnál
  2012-08-06 21:20:10, hétfő
 
  Magukfajta magunkfajta, avagy jobbikos a siratófalnál

2012-08-06 18:04:09




Bombaként robbant a nemzeti radikális közéletben a tegnapi hír, miszerint Szegedi Csanád, aki a múlt héten még a Jobbik országos alelnöke, Borsod megyei elnöke, EP-képviselő és jó pár viruló gazdasági vállalkozás birtokosa volt (hogy mást ne említsünk, övé a ,,100% magyar" márkát forgalmazó hazaffyas Turulbolt és a radikális Barikád c. újság, igaz, ezt felerészben Vona Gábor birtokolja) - találkozott Magyarország egyetlen ortodox rabbijával, Köves Schlomóval és ott, finoman fogalmazva, sokak számára érthetetlenül viselkedett. Sokaknak megkésett áprilisi tréfának tűnt a hír, e sorok íróját viszont csak e profi megoldás pofátlan gyorsasága döbbentette meg.

Szegedi Csanáddal életemben először egy MIÉP juniálison találkoztam, ahová ezt az ember-féleséget, mint a Magyar Keresztnevek Tára c. könyv szerzőjét hívtuk meg. Azóta a dolgok mentek útján, és a rendezvényünkön iszogató kopasz fiatalemberek közé kissé félszegen érkező fiatalember (kiről nem tudtuk, hogy ifjúkorában még a Fidelitas nevű csapatot, khm, erősítette, mert akkor eszünkbe sem jutott volna meghívni) azóta bőszen csalámbozott, rovástáblákat avatott, Turulboltot épített (melyben kis alkalmazottja, barátja az azóta már Jobbikos pártigazgatóvá avanzsált Szabó Gábor is, mint eladó vett részt) majd megint rovástáblákat avatott, facebookon nyomult, szóval, ahogy rajongói fogalmaztak (mert bizony ilyenek is akadtak az elmúlt napokig, nem is kis számmal) ,,sokat tett a hazáért". Épült-szépült a nagymagyar imázs, a nemzeti radikális kirakat-magyarság, fejlődött a Szegedi Csanád márka.

Kis (Klein!) Csanádunk azonban mindenekelőtt üzletember volt, készültek is sorban szitázva a 300 forintos kínai pólók, hogy azután 2500 forintért kelljenek el a Turulboltban, a nagy nemzeti érzést ápolván. Mint utólag kiderült, a 100% magyar feliratú térdzoknikra és a Kossuth-címerrel ellátott zsebkendőkre és efféle nyalánkságokra a holokauszt-kárpótlásból futotta Csanádéknak - erről persze a vásárlóréteg mit sem tudott.

Ment is volna ez a mocskos, hazug biznisz sokáig, ha nincs Endréssik Zsolt és a ,,legnépszerűbb" nagymagyar portálon rendre csak fegyverkereskedőnek gyalázott borsodi gazdálkodó. Mert biznisz volt ez a javából, a hallgatás árát az EU-pénzekből fizették Kürk Rolandnak, Novák Elődnek és társaiknak, mint ez utóbb, szintén kiderült.

A mocsok, amely elborította a magát Jobbiknak hazudó liberális társaságot (péniszpumpa, helóták, pornós gárdista és egyéb nyalánkságok) egyre magasabbra kúszik. Vona Gábor, aki mostanában előszeretettel tart rózsaszín ingecskében lakossági fórumokat, éppen csak pár dologról nem hajlandó továbbra sem beszélni. Például, hogy miért kívánta eltussolni Szegedi Csanád származását, miért tette lapátra a kérdést firtató borsodiakat, miért beszélt arról még a közelmúltig, hogy Szegedi Csanád igaz magyar ember, miért ködösített, miért terelt, mint egy pulikutya? Ha Vona Gáborban lenne egy hajszálnyi kis tökösség - ami nincs - akkor elküldené ezt az egész farizeus társaságot a búsba, s mély alázattal próbálna meg bocsánatot kérni azoktól, akiket ezidáig megbántott, leügynöközött, lespiclizett, satöbbi.

Ezek után bizony már arról is beszélhetne Vona Gabi, hogy tényleg szefárd zsidó származású-e, (Navon-Vona név!) hogy mi a helyzet e téren Morvai (Swartz) Krisztinával, vagy éppen a héberül is értelmes szót névként viselő Gaudi Tamással. Vagy éppen arról, miért hozta be ő, Vona Gábor a kampány előtti finisben Pősze Lajost, és elmagyarázhatná rózsaszín ingecskéjében egy lakossági fórumon végre a sok hőbörgő, nagyszájú, sztalinista jobbikos kommentelőnek, hogy bizony ha Endréssiknek az a legnagyobb bűne, hogy egy fényképen található Pősze Lajossal, akkor vajon mekkora a bűne annak, aki ezt a Pősze Lajost a pártba annak idején behozta, sőt, jóformán programfelelőssé tette? Hm? Nem esik le a tantusz?

Amikor még néztem tévéműsorokat, akkor az alábbi jelenségre lettem figyelmes. Kulturális, gazdasági és egyéb műsorokban, zsidó riporterek, zsidó énekesek zenészek stb, mind mind előszeretettel vették (veszik) körbe magukat zsidóval. Ezekben a műsorokban persze egymást fedezik, fényezik, egymás ülepét tisztogatják nagy-nagy nekibuzdulással. Ha elgondolkozok azon, hogy ez a sok zsidó mind azután jelent meg a Jobbik vezetésében, hogy Vona Gábor egy másik zsidó fiatalembert (Kovács Dávid) követvén a Jobbik elnöke lett, akkor számomra ez csak egy újabb adat arra nézve, miért követeljem, mint egykori jobbikos, Vona Gábor származási papírjainak napvilágra kerülését.

Egészen a tegnapi napig egy kínzó kérdés kerülgetett: Szegedi Csanád magunkfajta-e még, vagy már magukfajta? Vagy hogy is van ez? Vártam, hogy Swartz manöken kicsi leánya, a metszett vesszőkhöz szokott Morvai ,,liberális jogvédő" Krisztina - újabban volt rajongóinak már csak nyilasbarbie - okos, mélyenszántó újabb fejtegetését. Persze az éter üres maradt. Sehol egy biztató hang, sehol egy okos gondolat a Jobbik vezérkarából. Beszartak a fiúk és lányok, ez a csönd oka.

Az Ausvitzba zarándokutat hirdető, őseihez megtért lárvaarcú rabbinikus politikust látván, ez a fenti kínzó kérdés mára már eldőlt. Javaslok még Vona Gábor kedves barátjának, a kurucinfós hódolói körében a tegnapi napig szinte a legnagyobb magyarnak kikiáltott ortodox zsidónak egy körutat Izraelbe is. Ott számos rokonnal, ismerőssel összefuthat, a Siratófal árnyékában. Ott majd elmesél majd - s ebben biztos vagyok - mindent, amit csak tudni akarnak ezek a jóképességű világuralmisták. Hacsak már nem tudnak mindent, ugyebár. (A kezdetek óta...)

Amúgy nem tanácsolom a kis Klein Csanádnak - Csalárdnak, ahogy egy volt rajongója fogalmazott - hogy mostanában rovsírásos táblákat avasson, lakossági fórumokat tartson, azaz hogy ,,sokat tegyen a hazájáért". Talán a HVIM fenegyerekei egyszer a büdös életben betartják majd a szavukat és bizony a szart is kiverik ebből az esküszegő, hazug, sunyi politikusból.

Itt az ideje, Csanád, hogy sokat tegyél az ÚJ hazádért: költözz ki, minél hamarább. Nemkívánatos vagy, persona non grata, egy nyomorult, áruló hegedűs hadnagy. Júdás ennél kevesebbért is felakasztotta magát... Ennek tart ma már a nemzeti radikális társadalom, a többi pedig még ennél is nagyobb ívben köp tereád. A te siratófalad már megépült, oda járnak most zokogni volt hódolóid. Az 5 perc Gyűlöletnek hamarosan vége, az EP képviselői pénz viszont megmarad, mert buta a goj, és okos ám a zsidó.

Mindenesetre, nekem, taán a klasszikus műveltség hatásaként, az alábbi sorok jutotak eszembe:

,,Amely kéz felemelt, az ver most porba viszontag,
benned az emberiség ügye bosszulva vagyon!"

Úgy hallottam, most érdemes Brüsszelben lakást venni, aztán köpni az összes hülyére, majd magadban jókat somolyogni a sok buta firmán, akiknek jó volt a nemzeti címer meggyalázása alsónadrágon, térdzoknin és zsebkendőkön.

Hányni kell tőled, Csanád, egészen. Undorom nem tudom kellőképpen megfogalmazni, megteszik majd helyettem volt barátaid. Az aktuális pártvonal örök sztalinista követői...

Én viszont továbbra is várom Vona Gábor nagybeszámolóját, melyben a kínos kérdéseket sem kerüli el, s nem csöndben kussol, elmismásolni kívánván saját mocskos kis szerepét. Beszélj, beszélj, Vona Gábor, mert ez már a Te ügyed, beszélj, vagy hallgass mindörökre!

hunikum.info


http://www.hunikum.info/Magukfajta_magunkfajta_avagy_jobbikos_a_siratofalnal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tiltólistára kerül az akác
  2012-08-06 21:09:17, hétfő
 
  Az EU megirigyelte,
- hogy finom akácmézet termelünk,
- hogy megkötjük vele a Duna - Tisza közén a futóhomokot,
- és hogy jó tűzifa.
Az Orbán kormány is - mint korábban a szoclibek - szolgai módon ismét a gazdái mellé állt a választói, a népe ellenében! :(((
Milyen emberek ezek? A szavaik és tetteik szöges ellentétben állnak egymással.

Tiltólistára kerül az akác, és még 5 másik fajta.


http://www.origo.hu/idojaras/20120702-kormanyrendelet-faultetes-korlatozasarol-fe her-akac-balvanyfa-invaziv-noveny-fafaj.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb milliárdok a volt MFB-vezető cégének
  2012-08-06 20:31:22, hétfő
 
  Újabb milliárdok a volt MFB-vezető cégének

2012, augusztus 6 - 11:22


Két év alatt több mint hárommilliárd forintot költ marketingre a Magyar Turizmus Zrt - írja a Népszabadság. A cég a kül- és belföldi kommunikációs és marketingfeladatokra egy-egy gyorsított közbeszerzési eljárást írt ki. A külföldi turisztikai marketingre kiírt tender nyertese a Mediaedge:cia Hungary Kft lett, a nettó 1 milliárd 575 millió forint értékű belföldi marketingre vonatkozó pályázat nyertese pedig az I.M.G. Inter MEdia Group Kft.

Utóbbi cég vezérigazgatója Patonai Péter, aki az előző Orbán-kormány idején a Magyar Fejlesztési Bank élén állt. Az Index korábbi információi szerint vezetése idején került a pénzintézethez Németh Lászlóné jelenlegi nemzeti fejlesztési miniszter is.

Az I.M.G. Inter Media Group Kft. nem első ízben kap állami megbízást: a cég 2011-ben 180 millió forintért népszerűsíthette a népszámlálást, az összeg jelentős részét a Simicska Lajos által résztulajdonolt Mahir Cityposter Kft. reklámfelületeinek megvásárlására fordították.

2011 januárjában az I.M.G.-t választotta ki pályázaton a Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft. óriásplakátjai, citylight- és telefonfülke-hirdetései kihelyezésére - az év végéig nettó 21 millió forintos megbízási díjért. Februárban ugyancsak az I.M.G. kapott nettó 24,9 milliós megbízást a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Új Széchenyi-terv pályázatainak meghirdetéséhez kapcsolódó médiavásárlási és médiaügynökségi feladatokra.

Később a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium kötött az I.M.G.-vel nettó 272 millió szerződést a tárca média-, márkakommunikációs stratégiájának kidolgozására, médiakampányok tervezésére, médiavásárlásra, kampányok utóértékelésére és kutatások elkészítésére. Az I.M.G. nyerte a Mol Nyrt. 2011-es meghívásos médiatenderét is.

Idén márciusban szintén Patonai cége nyerte azt a bruttó 800 millió forint keretösszegű tendert, amelyben a Miniszterelnökség a kormányzati intézkedések népszerű formába foglalt magyarázó kampányaira adtak megrendelést.

Népszabadság, Népszava, Index nyomán barikad.hu


http://barikad.hu/ujabb_milliardok_a_volt_mfb_vezeto_cegenek-20120806
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor Viktorovics egy napja
  2012-08-06 19:05:26, hétfő
 
  Viktor Viktorovics egy napja

bastya | 2012-07-27 21:46:23

A konszolidáció időszakát éljük. Ezért a július 23-i közlönyben (egy nap) többek között az alábbiak találhatók (van még benne sok más is, aki megnézegetné, biztos találna még csemegéket):

Az állami vagyonnal összefüggő egyes rendelkezésekről: 13 (ez valami misztikus szám lehet) állami ingatlan ingyenes átadása, 12-t különféle egyházaknak, egyet a Lungo Dromnak adnak át.

Ebben a közlönyben hirdették ki a szociális segélyek egy részének Erzsébet-utalványban vagy természetben történő juttatásának szabályait is. Ebben annyi korlátozás van, hogy ez csak akkor lehetséges, ha a családban a Gyermekvédelmi törvény 68. §-a szerint védelembe vett gyermek él.



Fotó: Mudra László [origo]

Egy apró előírás a perrendtartást módosítja: adóhatóság elleni perekben felülvizsgálata eljárás csak egymillió forint feletti összeg esetén kezdeményezhető. Rengeteg érdekes előírás van még ebben a törvényben, például egy sor ügyben (főleg kisebb jelentőségű cégügyekben) fogalmazók illetve bírósági titkárok is eljárhatnak.

Előírások hosszú sora rendelkezik a hivatalos iratok elektronikus kézbesítéséről. Na ez legalább jó irányba mutat.

A Közúti közlekedésről szóló törvény módosítása, benne az ominózus külföldi rendszám-ügy: ezúttal úgy, hogy akár lakhelye, akár tartózkodási helye van a magánszemélynek külföldön, lehet külföldi rendszámú autója. Ez a kihirdetéstől számított 15 nap múlva lép hatályba. Kivéve azt az előírást, amelyik módosítja a külföldi gépjármű belföldi vezetőjére vonatkozó kivételeket (és visszaállítja a vezetés lehetséges időtartamát, amelyet az eredeti 30 napról 1 napra módosítottak, 30 napra) ez hatvan nappal a kihirdetés után lép hatályba.

Ugyanezen törvénymódosítás szerint lakott területen villanyoszlopon nem helyezhető el reklámhordozó. (Ez a terület az ESMA, nem a MAHIR hitbizománya.)

Ugyanebben a közlönyben a Közúti Közlekedésről szóló törvényt módosítja a fent említett törvény az Állami vagyonnal összefüggő egyes rendelkezésekről: a rendvédelemért felelős miniszter a rendvédelmi szervek állományának tagjai, járművei és magánútjai, valamint az általuk üzemben tartott járművek forgalomba helyezése és időszakos vizsgálata tekintetében a törvénytől eltérő rendelkezéseket állapíthat meg.

Ez utóbbi egyben lehetővé teszi, hogy a nemzeti mobil fizetési rendszert száz százalékos állami tulajdonban álló szervezet száz százalékos tulajdonában lévő szervezet is üzemeltetheti. Ha jól értelmezem, ezzel nyílt meg ez az üzletág a negyedik állami mobilszolgáltató előtt, mert előtte eltolták az arról szóló törvényt.

Emellett persze itt a tranzakciós adóról (hivatalos neve: pénzügyi tranzakciós illeték - lehet, hogy ezért került egy olyan előírás a költségvetési törvénybe, hogy: "A 2012. november 30-át követően a NAV által beszedett vagy beazonosított illetékbevétel a központi költségvetést illeti meg.") szóló törvény és az "egyes törvényeknek az iskolakerülés elleni fellépést biztosító módosítása".
Kormányrendelet szól arról, hogy ha egy önkormányzati EU-s beruházás megvalósítása veszélybe kerül, akkor a kormány dönthet a beruházás saját hatáskörben történő megvalósításáról.

Ezentúl a tojás kilogrammonkénti árát is fel kell tüntetni a rendeletben meghatározott egységsúly alapulvételével.

Ivan Gyenyiszovics


http://magyarcitrom.postr.hu/viktor-viktorovics-egy-napja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Judeokrata tömegmészárlás
  2012-08-06 18:54:53, hétfő
 
  Judeokrata tömegmészárlás

2012. 08. 6. hétfő. - 16:36


Hirosima és Nagaszaki, ez a két japán város neve soha nem merül, soha nem merülhet feledésbe! Hirosimára 1945. augusztus 6-án, Nagasakira 1945. augusztus 9-én dobták le a világ két első atombombáját. Japán akkorra már egyértelműen elvesztette a háborút, minden csak idő kérdése volt. Bár nem kevés idő kérdése, mert a japán katonák a megadás szót addig csupán hallomásból ismerték, de ilyen mérvű, civilek ellen elkövetett háborús bűnt semmi nem indokol, vagy ad felmentést alóla. Mert a tömegpusztító fegyver alkalmazását akkor és azóta ezerszer megmagyarázták, változatos indokokat gyártottak hozzá, de józanul gondolkodó ember nem fogadja el, hogy hadászatilag bármi módon is igazolható a XX. század egyik legnagyobb emberiség elleni bűne.

Az áldozatok pontos száma nem ismert, csak becslések vannak. Legfőképpen azért, mert még ma is szedi áldozatait. A robbanások perceiben is minimum több tízezer ember halt meg azonnal, majd órák, napok múlva még többen, szintén tízezrekben mérhetően. A sugárzás, a tűzvészek, az orvosi ellátás szinte teljes hiánya miatt az első napokban a romok alatt rekedteknek, az utcákon heverőknek esélyük sem volt, embertelen kínok között haltak meg. Az elhunytak száma a két városban összességében bizonyára több mint kétszázezer, ha csupán az első napokat, heteket vesszük is alapul.



Addig ismeretlen betegségek tűntek fel, a mai napig szedi áldozatait a leukémia, a "hirosimai rák", s még ma is gyermekek születnek genetikai torzulásokkal és nem tudni mennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy már ne éreztesse hatását az atombomba. Az utóhatások mértéke, s főleg ideje ugyanis nem ismert, majd valamikor az utókor talán pontosabb adatokkal fog rendelkezni. Talán...

A bevetésre parancsot adók természetesen soha nem ültek a vádlottak padjára, hiszen ők voltak a győztesek. Senki nem vonhatta őket felelősségre azért, amiért az atombombákat városokra dobták, tudván, hogy az áldozatok jelentős többsége civil lesz. Valójában ez volt az elsődleges szándékuk, ugyanúgy, mint pl. Drezda esetében. Látni akarták, valamint megmutatni mindenkinek a bombák városokra, lakott területekre gyakorolt hatását. Nem Japánnak szólt ez, hanem a leendő hidegháborús ellenfélnek, a Szovjetuniónak, valamint az egész világnak. Megmutatták: ,,Nekünk ilyen fegyverünk is van, és nem félünk bevetni, ha nem az van, amit mi akarunk!"

Aztán persze a helyzet megváltozott, amikortól a szovjetek is rendelkeztek nukleáris fegyverrel, megszűnt az egyeduralom. S ezzel azonban csak még rosszabb lett a világ sora, mert szaporodtak az atomhatalmak, és a Földet többszörösen elpusztítani képes mennyiségű fegyvert gyártottak, amelyek nagy része ma is megtalálható, s gyártják ma is, mert sok ország, amelyik képes valahogy elkészíteni a sajátját, az meg is teszi. Gondolom mondanom sem kell, hogy ma már a feketepiac egyik legkeresettebb, legdrágább és legveszélyesebb árucikke is lett a nukleáris fegyver.

A kettős mérce természetesen nem kerülte el a nukleáris energiát- és/vagy fegyvert előállítókat sem. Az egyiknek szabad, a másiknak nem. Olyanok fenyegetik és adott esetben igázzák le a csak nukleáris energiát előállítani akaró -tehát nem fegyverben gondolkodó- országokat, amelyek rendelkeznek különböző számú és típusú nukleáris fegyverrel. Természetesen nem az igazságérzet vezeti őket ilyenkor, hanem a hatalom, a saját hatalmuk féltése, fenntarthatósága. A békés célokra létesített erőművek is veszélyesek, elég ha a hozzánk közeli, csernobili katasztrófára gondolunk. Ostoba emberi mulasztások láncolatának végeredménye volt, s a mai napig betegszenek, halnak meg következtében emberek tízezrei. Tulajdonképpen a betonszarkofág, melybe elzárták, egy időzített nukleáris bomba. Állandóan foltozgatni kell, mert olyan energia, amely nem az ember által biztonságosan kezelhetőek közé sorolható. A fukusimai erőmű sérülése, melyet földrengés váltott ki, igazából még ismeretlen, több a találgatás, mint amit biztosan tudnak. A sors iróniájaként ez utóbbi pont Japánban található...

Ezzel vissza is kanyarodtam a szigetországhoz. Csak remélhetjük, hogy az erőműben keletkezett károk nem egy harmadik japán atomkatasztrófát hoznak. Úgy Japánnak, mint az egész emberiségnek épp elég volt az akkori kettő, amely nem is annyira a II. Világháborút (Világszabadságharcot) zárta le, hanem a hidegháborút nyitotta meg. 1945-ben a háborúk, mint olyanok, nem értek véget. Csak ma már nincs hadüzenet, nincs lovagiasság. De atomfegyver az van, s még akkor sem lennénk biztonságban, ha mindet szétszerelnék, noha kicsit nyugodtabban aludhatnánk. Ám az agresszív, magukat mindenki felett állónak képzelő, mindenkit leigázni akarók megfékezése minden körülmények között, mindig kötelességünk. Ha a mi generációnk nem éri meg a győzelmet, akkor majd egy későbbi; de leállni nem szabad, az a jövőnk, gyermekeink és unokáink elpusztítása volna.

A harc közben, így az évfordulók napján mondjunk egy csöndes imát az ártatlanul legyilkoltakért, a meghurcoltakért. S ne feledjük: bár a történelmet a győztesek írják, de mindenki olvassa, és egyre kevesebb embert lehet becsapni!

Ladányi Kálmán - Kitartás.hu


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/judeokrata-tomegmeszarlas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 4074
  • e Hónap: 15185
  • e Év: 168681
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.