Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Pécsett van, aki már az utcára sem mer kimenni, de a rendőrs
  2012-09-19 22:07:03, szerda
 
  Pécsett van, aki már az utcára sem mer kimenni, de a rendőrség szerint nem romlott a közbiztonság
2012. szeptember 18. 22:06:57


A rohadt rasszisták!
Otthon maradnak és ezzel megfosztják
a nemzetépítő kisebbséget jogos bevételétől!

A napokban meglehetősen parázs hangulatú lakossági fórumot tartottak Mecsekszabolcson. A rendezvény középpontjában a városrész közbiztonsága szerepelt, az ott élők szerint ugyanis lassan elviselhetetlen lesz élet a környéken. Érdeklődésére a Pécsi Újság a rendőrségtől újra egy sablonválaszt kapott, miszerint "az elmúlt évekhez képest nem nőtt a bűncselekmények száma".

Az idősebb lakosok egy része már az utcára sem mer kimenni, félnek ugyanis a környéken garázdálkodó tizenévesektől - ecsetelte a mecsekszabolcsi mindennapokat a lap egyik olvasója. A romló közbiztonság témája a nemrég tartott lakossági fórumon is felmerült, a panaszok pedig csak úgy áradtak.

A rendezvényen többek közt az elmúlt időszakban megszaporodott lopásokról és betörésekről, csendháborításról, valamint az egyre gyakrabban előforduló garázdaságról panaszkodtak. A rendőrségnél viszont már koránt sem látják ennyire borúsnak a városrész mindennapjait.

- Nem romlott a közbiztonság Mecsekszabolcson - hazudta Mindenszky Nikoletta, a Pécsi Rendőrkapitányság szóvivője. Hozzátette: az év elején valóban emelkedett a vagyoni elleni bűncselekmények száma, ám "erre a rendőrség hatékonyan reagált".

Ugyan a lakossági fórumon a helyiek azt is szóba hozták, szerintük járőr csak elvétve fordul meg a városrészben, a rendőrség úgy látja, pont a gyakoribb ellenőrzések miatt sikerült visszaszorítani a bűncselekmények számát. Azt azonban, hogy egy adott időszakban hány járőr figyeli a területet, nem mondták el. Mint Mindenszky Nikoletta fogalmazott, ,,a járőrszolgálat gyakorisága az aktuális bűnügyi és közrendvédelmi helyzet függvényében alakul".

A lapnak nyilatkozó mecsekszabolcsiakat nem győzte meg a rendőrségi statisztika. Úgy vélik, a zsaruk azért érzékelik a közbiztonság javulását, mert sokan be sem jelentik, ha áldozattá válnak. Az okok között elsősorban a megtorlástól való félelem, illetve az áll, hogy sokan egyszerűen nem látják értelmét bevonni a rendőröket, mert úgysem ,,tudnak semmit sem tenni".

(Pécsi Újság nyomán)

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=104447
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiába könyörgött az életéért Terka néni - nevetségesen enyhe
  2012-09-19 22:04:15, szerda
 
  Hiába könyörgött az életéért Terka néni - nevetségesen enyhe büntetést kaptak a brutális fiatal cigány gyilkosok
2012. szeptember 18. 23:19:37

A hatalom félrenézéssel bíztatja a cigányt:
nyugodtan bűnözhetsz!


Első fokon hat és fél illetve hat év börtönre ítélt kedden a Kecskeméti Törvényszék két brutális fiatal cigánybűnözőt, akik tavaly kiraboltak egy idős, beteg asszonyt Dunaegyházán. A sértett fejét többször ököllel és mángorlófával ütötték meg. Terka néni pár nappal később belehalt a sérüléseibe.

A pernek öt vádlottja volt. Közülük a leggátlástalanabb a most is még csak 18 éves dunaegyházi cigánybűnöző Lákátos Viktor, aki 2011. február 25-én először még egyedül rabolta ki a Mikszáth Kálmán utcában egyedül élő, mozgásában korlátozott (bottal közlekedő) 72 éves asszonyt. Az elsőrendű vádlott bemászott a ház kerítésén, lekapcsolta a villanyórát, majd az elsötétedett ház bejárati ajtajának üvegét betörve bejutott a lakásba. A zajra felébredt a sértett és rákiáltott a cigánybűnözőre, hogy azonnal hagyja el a házát, de a cigánybűnöző ehelyett elvett egy fél pár arany fülbevalót. Az asszony egy műanyag bottal rásuhintott támadójára, aki erre fellökte őt, letépte a nő nyakából arany nyakláncát, majd a zsákmánnyal elmenekült.

Lákátos Viktor pár nap múlva, március 1-jén már két cigánybűnöző társával, az akkor 18 éves dunaegyházi B. Lászlóval és 20 éves dunaújvárosi P. Péterrel (a per negyed és ötödrendű vádlottjaival) próbálta meg az idős nőt kirabolni. Amikor lekapcsolták a villanyórát, az asszony rájuk kiabált, mire a vádlottak eliszkoltak.

Március végén L. Viktor a másodrendű vádlott, 17 éves Sz. Mihállyal és a gyerekkorú cigánybűnözővel, 13 éves Lákátos Sándorral rontott éjszaka az alvó sértettre (Lákátos Sándor ebben az eljárásban nem volt felelősségre vonható, de egyébként jelenleg egy fegyveres rablásért szintén előzetesben ül...).

A fiatal cigánybűnözők berúgták a ház ajtaját, és kutatásba kezdtek. A nőt felébresztették, majd a gyermekkorú cigánybűnöző ököllel többször fejen ütötte. Terka néni hiába könyörgött, hogy átadja az ékszereit, csak ne bántsák, a kegyetlen cigánybűnözők tovább ütlegelték. Lehúzgálták a nő kezéről a gyűrűit, leszakították arany láncát, majd Lákátos Viktor egy mángorlófával közepes vagy annál nagyobb erővel többször homlokon ütötte az idős asszonyt. A sértett a bántalmazás következtében pár nap múlva a kórházban elhunyt. A szakértők szerint halálának oka az arcán és a fején észlelt, kiterjedt bőrelhaláshoz társuló vérmérgezés, melyhez előrehaladott szív és érrendszeri megbetegedései is hozzájárulhattak. A harmadrendű vádlottat, a 18 éves B. Józsefet felbujtással vádolta meg a főügyészség. A fiatal rablók az elvitt ékszereket egy zálogházban értékesítették.

Dr. Endrődi Attila ügyész vádbeszédében Lákátos Viktorra és Sz. Mihályra célozva kijelentette: gátlástalan, brutális módon követték el a bűncselekményt, hiszen még akkor is ütötték a sértettet, célzottan a fejét, amikor az asszony az életéért könyörgött. A vád képviselője azt is elmondta: a fiatal vádlottaknak élettapasztalatuk alapján számolniuk kellett azzal, hogy az idős asszony a bántalmazás következtében meghalhat.

És ennyit kaptak ezek az akasztófára való véglények. A bíró vagy toleranciabajnok, vagy retteg a jogvédőktől. Aztán pár év múlva jöhet a következő Terka néni...

Forrás: hunhir.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104455
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Regisztráció: egyenlőek vagyunk a határon túliakkal. Majdnem
  2012-09-19 22:00:53, szerda
 
  012.09.19. 05:15
Regisztráció: egyenlőek vagyunk a határon túliakkal. Majdnem.


Kedves Népem!

Ezúttal elektronikus formában terjedek, mint spam, mert azt hallottam papír alapon összegyűrtök, kidobáltok, és én leszek a szemét, ti szemetek. Így most két kamuviagra és három mi lenne a nerneved, ha Cukkerbergen múlna reklám között próbállak megszólítani titeket, mert ez fontos!!!!!!

Az van, hogy beszartam. Végleg. Tőletek.

Felháborít, hogy ráadásul kénytelen voltam írásba is adni 128 oldalon részletezve. De magatokra vessetek, ti nem szerettek eléggé, ti nem hisztek a Füstbement Terveknek, és ti röhigcséltek mikor hivatalosan is módosítani kell a feritélt. Tudom, most azt mondjátok olyan vagyok, mint aki a ronda randira akar regisztráltatni benneteket, fenyegetve a legkedvesebb plüss nyulatokat, ezt a demokráciaizét.

orbán regisztráció.jpg

De én azért igyekeztem mindent megtenni, hogy ne érezzétek a szükségesnél jobban hátrányos helyzetbe hozva magatokat. Itt van mindjárt a levélben regisztráció ügye, mert nektek is lehetővé tettem ezt a kényelmes megoldást ahogy a határon túliaknak. 2013 szeptember 1 és 15 között. Nonono, azért nem oda Buda, nem kell mindjárt leköpni a nenyit az előcsarnokban. Lássátok be szépen, hogy itthon a posta gyorsabban jár, mint a világ egyéb részein, így hamarabb kézbesülnek a levelek, úgyhogy majdnem egyenlőek vagytok. Meg amúgy is van hat hónapotok kiállni a sort az ügyeletes regisztrációs ablaknál, felesleges a felháborodás.

További figyelmesség tőlem nektek, hogy a Nemzeti - jóhogy, höhö - Választási Bizottság 7 tagját az általam bevezetett rendszer szerint 9 évre választjuk, mert a holtig tartó tagságot azért erősnek gondoltuk. A választási irodát is átnevezzük Nemzeti Választási Központra, ami autonóm - hihihihi, ezt csak röhögve tudom leírni a Szalmonella Mária Hivatal után, bocs - szerv lesz az államigazgatásban. Ettől függetlenül ti csak tekintsetek úgy erre a folyamatra, mint államilag finanszírozott közösségépítő és jellemfejlesztő tréningre. Micsoda baráti társaságok alakulnak majd a sorban állva, hajaj, és milyen tudatos választók lesztek ti a beszélgetések közben megvilágosodva. Nem hisztek majd semmilyen ígéretnek, nem lesztek félkilós száraztészta jobbágyok, és nem akartok eladni egy vekni kenyérért az utolsó pillanatban.

Ráadásul személy szerint nem vádolhattok a demokratikus jogaitok szűkítésével sem. Legalábbis szerintem. Én meg csak akkor szerintemezek, ha úgy van, és általában úgy van. Most is. Megkaptátok a jogot a többes jelölésre. Nem tudjátok eldönteni, hogy a fideszes és maszopos jelölt közül melyiknek hányingerkeltőbb a stílusa? Nem is kell. Ajánlhatjátok mindkettőt egyszerre, és mellettük a jobbikost és elempést is akár. Szavatok nem lehet, eddig egy cetli egy ajánlás, innentől meg firkálhat boldog boldogtalan amennyit csak akar. Ne gyertek most azzal, hogy így egy nagyobb pesti panelban össze lehet gyűjteni egy házszám alatt a minden párt-minden jelölt indításához szükséges aláírásokat, és utána nem kell csinálni semmit. Lárifári. A cetlizés borzalma megszűnt, az smafu? Elhanyagolható apróság, hogy jelölni csak az tud aki már nem hezitál hanem regisztrált. Még, hogy két héttel a választások előttig lehet gondolkodni, hehe.

A bevezetés után azonban térjünk a lényegre amiért ennek a levélnek egyáltalán nekiálltam. Szóval, drágáim, most az van, hogy húszra is lapot húztam. Na és, én így szoktam, ne kalandozz, figyejjé'. Ezek az ellenzéknek nevezettek meg a) tovább sírnak a bojkotton, b) nekilátnak megszervezni a mozgósítást. Ha előbbit választják kiröhögjük őket, de ha utóbbit akkor baj van. Mert a pakliban benne maradt a lehetőség, hogy én ezt nagyon megszívom. A tömeges regisztrációval vissza lehet ütni, a választási törvény szerint kicsit veszíteni nem lehet. Ha bukok akkor előre kilőttem a magyarázkodást, hisz én mondtam itt most szinte kizárólag a tudatos választók voksolnak majd. Nem lesz mire kenni, nem lesz mire mutogatni, és nem lesz mód vekkerezéssel sem túlkiabálni a saját szabályaimmal legyőzött politikai hullám fölött röhögők hangorkánját.

Ezt nyilván ti sem akarjátok, ezért igyekezzetek nem menni sehova. Nem kell nektek az a regisztráció, ne hagyjátok rábeszélni magatokat. A labanc agitátorokat zavarjátok el, plakátjaik előtt takarjátok be szemeteket, szirén énekük elől zárjátok el füleiteket ÉS MARADJATOK A SEGGETEKEN OTTHON!!!!!!!

Nem vagy okide ges, a b ille ntyű zets em rem ega a ke zama latt. N OFE AR!!!

Csókpuszi, Viktor

http://varanus.blog.hu/2012/09/19/regisztracio_egyenloek_vagyunk_a_hataron_tuliak kal_majdnem
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 274 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.