Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Azerbajdzsán nem vesz magyar államkötvényeket
  2012-09-03 20:28:04, hétfő
 
  Azerbajdzsán nem vesz magyar államkötvényeket


2012. 09. 3. hétfő. - 18:58

Azerbajdzsán Állami Olajalap (orosz rövidítése: GNFAR, angol rövidítése: ARDNF) bejelentette, hogy nincs szándékában magyar államkötvényeket vásárolni, és nem kíván Magyarországon befektetéseket eszközölni.

Mindezt a cég azután látta szükségesnek közölni, többek között honlapján is, hogy sajtóhírekben felmerült: Azerbajdzsán Ramil Szafarov kiadatását azzal hálálná meg, hogy magyar államkötvényeket vásárol.

Közben a Népszabadságnak adott interjújában Vilajat Gulijev, Azerbajdzsán Magyarországra akkreditált nagykövete "nonszensznek" nevezte, hogy Azerbajdzsán magyar államkötvényeket szeretne vásárolni.

(ann.az, oilfund.az, nol.hu)

(www.oroszvilag.hu)

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/azerbajdzsan-nem-vesz-magyar-allamkotvenyek et
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért nem képes sem Kína, sem Oroszország szembeszállni a ci
  2012-09-03 19:11:25, hétfő
 
  Miért nem képes sem Kína, sem Oroszország szembeszállni a cionista terjeszkedéssel?
2012. szeptember 3. 09:54:47

Az el nem kötelezett államoknak Teheránban lezajlott csúcsértekezlete egyértelműen igazolta: a világ országainak jelentős része nem kér Izrael, az USA és csatlósaik gátlástalan terjeszkedéséből, agresszív háborúiból, a ,,célzott gyilkosságoknak" nevezett mészárlásokból, a blokádokból és embargókból, a zsarolásokból és fenyegetőzésekből, a belső konfliktusok gerjesztéséből, az államok belügyeibe történő folyamatos durva beavatkozásokból. Kérdés azonban, hogy vajon miféle konkrét erőt tudnak felmutatni az el nem kötelezett államok, valamint Kína és Oroszország a világuralomra törekvő cionista birodalommal szemben?

Irán az el nem kötelezett országok teheráni csúcsértekezletén szerette volna bebizonyítani, hogy az elszigetelésére irányuló cionista törekvések kudarcba fulladtak. Kétségtelen tény: az elfogadott záródokumentumban a konferencián részt vevő államok állást foglalnak a nyugati hatalmak hódító törekvéseivel szemben, elítélik az Iszlám Köztársaság ellen foganatosított nyugati szankciókat, támogatásukról biztosítják a palesztinokat igazságos harcukban, és általánosságban véve egy új, igazságosabb világrend létrehozása mellett törnek lándzsát. Az el nem kötelezettek továbbá elismerik Irán jogát a békés célú nukleáris programjának folytatásához.

A szép szavaknál többről is szó van, mivel Irán eredményesen igyekszik gazdasági kapcsolatokat kiépíteni azokkal az ázsiai, afrikai és dél-amerikai államokkal, amelyek - ellenállva a cionista parancsoknak - nem hajlandók részt vállalni a Teherán ellen meghirdetett gazdasági embargó végrehajtásában. Mindamellett a nagy kérdés természetesen az, hogy a 120 el nem kötelezett ország képes lesz-e elrettenteni a vérszomjas cionista birodalmat az Irán elleni támadástól? Márpedig erre a kérdésre határozott nemmel kell válaszolnunk. Az el nem kötelezett mozgalom egységes fellépésére semmiféleképpen sem lehet számítani, mivel a szervezetben tömörülő államokat nemzeti, vallási, törzsi, ideológiai ellentétek tömkelege osztja meg. Ráadásul többségük mélységes szegénységben élő ország, amelyek a nyugati politikai és pénzügyi központok függőségében állnak. Azt még csak-csak elnézik nekik Tel-Avivban és Washingtonban, hogy semmire sem kötelező záródokumentumokat és nyilatkozatokat aláírnak. De ha bármelyik el nem kötelezett állam vezetője tettekkel is szembefordulna a hegemón nyugati hatalmakkal, akkor rövidesen vagy Szaddam Huszein, Moamer Kadhafi illetve Bashar Al Asszad szíriai elnök sorsára jutna, vagy pedig rezsimjét teljes elszigeteltségbe taszítanák.

Az a tény, hogy a különböző vallási, ideológiai hátterű, eltérő történelmi múlttal és kultúrával rendelkező államok nem képesek egységesen fellépni, részben érthető - habár a nyugati hatalmak is régóta igyekeznek az ,,oszd meg és uralkodj" stratégiájára építve ellentéteket szítani a világban. Megjegyzem egyébként, Teheránban történtek örvendetes kezdeményezések az egység megteremtése érdekében. A leginkább reményt keltő fejlemény Egyiptom és Irán közeledése, habár a szíriai válság megítélésében továbbra is jelentősen eltér a két fél álláspontja.

Az igazi nagy kérdés azonban az, hogy miért nem akarják vagy tudják a cselekedni képes és viszonylag erős közép-és nagyhatalmak egyesíteni az erőiket annak érdekében, hogy lefogják az őrjöngő háborús uszítók kezét? Vajon miért nem lép szorosabb szövetségre Oroszország, Kína és Irán? Miért nem működik úgy a nemzetközi rendszer, ahogyan régebbi korokban, amikor is egy-egy túlzottan erős és agresszív hatalom terjeszkedését megakadályozandó koalícióra léptek a függetlenségüket fenyegetve érző nagyobb és kisebb államok? Egy orosz-kínai-iráni politikai és katonai szövetséghez alighanem más, az izraeli-amerikai hódításnak ellenálló országok is csatlakoznának (pl. Venezuela, Brazília, és más dél-amerikai államok, India azonban a Kínával fennálló konfliktusa miatt aligha lenne bevonható a koalícióba), és idővel egy olyan szövetségi rendszer születne, amely valóban képes lenne elrettenteni a világhódítókat az újabb és újabb háborúk kirobbantásáról. De talán az is elegendő lenne, ha Oroszország és Kína határozottabban lépne fel a nemzetközi porondon - esősorban természetesen a Közel-Keleten - az izraeli-amerikai törekvésekkel szemben. Tapasztalható ugyan a kínai diplomácia megélénkülése a térségben (az új egyiptomi elnök az el nem kötelezettek csúcstalálkozójának megnyitása előtt Pekingben vendégeskedett), azonban Kína továbbra is roppant óvatosan igyekszik elkerülni, hogy túlságosan felingerelje a Nyugatot. Peking gazdasági téren ugyan világszerte hihetetlen szívóssággal terjeszkedik, azonban egyelőre politikai és főleg katonai téren nem kíván konfliktusba keveredni Izraellel, Amerikával és csatlósaikkal. Hasonlóképpen az óvatos meghátrálást választja Oroszország is, amennyiben az agresszív nyugati birodalommal szembekerül. Ha csak az úgynevezett ,,terrorellenes háború" néven ismertté vált cionista hódítást tekintjük, sem Moszkva, sem pedig Peking nem állított komoly akadályt a terjeszkedő nyugati birodalom útjába. Amerika csatlósaival együtt lerohanta Afganisztánt, Irakot, belső felkelést szítottak Líbiában és Szíriában a Nyugatnak nem tetsző rezsimek megdöntése céljából, rendszeresek az amerikai rakétatámadások Pakisztán nyugati területein, valamint Jemenben és Szomáliában. Oroszország és Kína lényegében nem tett semmit az Irán elleni gazdasági szankciók bevezetése ellen sem, és ha a zsidók mégis megtámadnák a perzsa államot, az agressziót elítélő nyilatkozatok kiadásán túl akkor sem cselekednének. Ami Szíriát illeti, Peking és Moszkva lényegében már kihátráltak a damaszkuszi rezsim mögül, kiszolgáltatva a közel-keleti államot a cionisták kénye-kedvének. Az egyetlen akadály a világhódítók útjában a stratégiailag kulcsfontosságú Közel-Keleten Irán maradt, amely azonban csak abban az esetben tudna sikerrel ellenállni a rettenetes nyugati nyomásnak, ha Oroszország és Kína (és nyomukban számos el nem kötelezett állam) határozottan felsorakozna mellette. Csakhogy a jelek arra mutatnak, hogy a két hatalom alighanem a perzsa államot is a sorsára hagyja.

Természetesen lehetséges nyomós okokkal magyarázni Moszkva és Peking sorozatos meghátrálását. Először is mindkét állam egyelőre gyengének érzi magát, és attól tart, hogy ha most kerülne sor a kenyértörésre az USA és Izrael vezette szövetséggel, akkor abból csak súlyos veszteségek árán tudnának kikeveredni. Egy idő előtti konfliktus megakasztaná a lendületes ,,gazdasági építkezést", amely főleg Kína esetében kecsegtet kiváló eredményekkel - néhány évtized múlva. Addig azonban - gondolják a kínai (és jó ideje az orosz) vezetők - lehetőleg mindenütt, akár súlyos engedmények árán is a béke és a stabilitás fenntartására kell törekedni. Nem szabad elfelejtkezni továbbá arról sem, hogy mindkét hatalom belsőleg sebezhető, és még egy hidegháborús jellegű szembenállás esetén is a hatalmas lélekszámú etnikai és vallási kisebbségeiket fel lehetne használni ellenük. Végezetül pedig a Közel-Kelet iszlám nemzetei, így a perzsák melletti határozottabb orosz és kínai fellépést megnehezíti az a körülmény, hogy mindkét ország belső stabilitására veszélyt jelentő, sokmilliós lélekszámú etnikai kisebbségek tagjai jelentős részben muzulmán vallásúak.

Elképzelhető azonban, hogy a szívós és csöndes gazdasági építkezésre és terjeszkedésre, valamint a politikai, katonai konfliktusok kerülésére alapozott kínai és orosz stratégia nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Tanulságos ebből a szempontból a líbiai példa. Hatalmas nyereséggel kecsegtető kínai és orosz üzletek estek kútba, és évtizedek kemény munkája nyomán kiépített üzleti kapcsolatok szakadtak meg, amikor a NATO erőinek segítségével a ,,lázadók" elsöpörték Moamer Kadhafi rendszerét. (Az új, a Nyugat járszalagjára fűzött rezsim természetesen a nyugati pénzügyi körökkel kénytelen üzleteket kötni.) Hasonlóan súlyos veszteségek érik a kínai és orosz befektetőket Szíriában, és ugyanez fog történni másutt is, ahol - gazdasági terjeszkedés ide, gazdasági terjeszkedés oda - Izrael és az USA katonai eszközöket is bevet befolyásának megteremtése, illetve erősítése érdekében.

A lehangoló tanulság (mely a kínai külpolitikai stratégiát követő oroszok számára persze nem újdonság) a következő: a gazdasági (és kulturális) téren megnyilvánuló hatalom ingatag alapokon áll, és könnyen semmivé válhat, ha nem áll mögötte katonai és az abból fakadó politikai erő. Ha a stratégiailag kiemelten fontos és energiaforrásokban gazdag közel-keleti és közép-ázsiai térségek fölötti uralom a nyugati birodalom kezébe kerül, úgy Kína, mint Oroszország elveszti az esélyét arra, hogy a világhódító cionistákkal sikerrel szembeszálljon.

Perge Ottó - Kuruc.info


http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=103871
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendszámcserére magyar!
  2012-09-03 18:37:14, hétfő
 
 
Rendszámcserére magyar!

bastya | 2012-08-30 12:40:20 | Módosítva : 2012-08-30 12:44:56


Honnan szerezzünk pénzt, honnan, honnan, gondolkodnak erősen a kormány nagyságosságai. Aztán eszükbe jut, hogy nini, ott a rendszám-kérdés, amit egyszer már felvettek, és amiből idén 12 milliárd forint bevételét terveztek. Aztán valahogy ez a kérdés elsikkadt, mert sokkal szuperebb és nagyobb volumenű adók jutottak az eszükbe. A terv nem halt el, csak jegelve volt, szerencsére, így aztán majd a jövő évi költségvetési lyukakat lehet vele tömögetni fenemód.

Forrás: belsoseg.blog.hu / Fotó: Soma

A jelenlegi rendszer szerint, három betű három szám variációja, 16 millió különböző rendszámot tesz lehetővé. Jelenleg az M-betűnél tart a rendszámok kiosztása, ami nagyjából a közepén van, így elmondhatjuk, hogy nagyjából 40 évre elegendő variációs lehetőség van, tehát még 2030-ig működne ez a rendszer. De valamiért nem jó ez.

Most éppen azt tervezik, hogy külföldi mintára szabják át a rendszámokat, és mint a németeknél vagy az osztrákoknál, körzetekre lebontva fogják adni a rendszámot. Mert erre egy ekkora országban fenemód szüksége van. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy az olaszok éppen most szakítanak ezzel, és inkább a felségjelzés és a zászló alatt jelölik a tartomány vagy egy-egy nagyobb város nevét. Arra egyelőre még nem sikerült rájönnöm, hogy ennek mi a fene értelme van azon kívül, hogy megint ki lehet majd húzni pár tízezer forintot az autós zsebéből.

Mondjuk értem én, hogy egy ilyen rendszámcsere nem egyszeri biznic, hiszen ha az autós meg az autója új körzetbe teszi át a székhelyét, akkor újra lehet rendszámot cserélni, meg akkor már forgalmit is ugye, mert oda is be kell jegyezni a változást. Ez is belekerül néhány forintba. Aztán az is lehet, ha elválnak az útjaik, akkor, ha változik a körzet, újra rendszámot kell cserélni, és az is jó kis pénz. Szóval látom én, hogy jó buli ez, meg értem is én, csak azt nem tudom, hogy ettől az egyszeri autósnak miért lesz jó?

Nem akarok én konteókat gyártani, de ilyenkor mindig az rémlik fel előttem, hogy valahol, valaki, aki sokat tett már a pártunkért, most előkerült, és szeretné a jussát. Mondjuk egy jó kis rendszám-monopóliumért cserébe. Vagy ki tudja? A Közgép lehet, hogy egy újabb területre próbál meg betörni. Mert valami épeszű, elfogadható oka csak van annak, hogy ezt most így kipattant valakinek a fejéből. Mert 12 milliárd csak nekünk nagy pénz, az államnak nem. Bár az is igaz, hogy még egy lyukas kétforintosért is lehajolnának, ha arról van szó.

http://magyarcitrom.postr.hu/rendszamcserere-magyar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Navracsics hazudik, az örmény igazságügyi miniszter meg is
  2012-09-03 18:36:14, hétfő
 
 
Navracsics hazudik, az örmény igazságügyi miniszter meg is írta neki

“Engedje meg, hogy kételkedjek az őszinteségében, amikor azt állítja, hogy megelégedett az azerbajdzsáni fél garanciáival." - áll Hrayr Tovmasyan lentebb olvasható levelében a news.am örmény hírportál információi szerint. A levél magyar fordítását az atv.hu tette közzé.

*

Íme a levél, szóról szóra:

*

,,Navracsics Tibor, magyar közigazgatási és igazságügyi miniszter részére!

Kedves Navracsics,

nagy felháborodással és aggodalommal fogadtam a gyilkos Ramil Safarov kiadatását Azerbajdzsánnak a magyar Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztérium által. Az európai értékek egyetemesek, és rendelkeznek emberiességgel, valamint az 1983-as Strasbourgi Konvenció az elítélt személyek átszállításáról megadja a lehetőséget, hogy emberiességi alapokon áthelyezzenek elítélteket. Ellenben más, és nem kevésbé jelentős európai értékek tartalmazzák az igazságszolgáltatást és a büntetés elkerülhetetlen voltát. Nincsenek kételyeim, tudnia kellett, hogy mi lesz Safarov sorsa Azerbajdzsánban. Tudnia kellett, hogy egy rasszista indítékból végrehajtott gyilkosság elkövetőjét olyan országnak adja ki, ahol hősként ünneplik.

Engedje meg, hogy kételkedjek az őszinteségében, amikor azt állítja, hogy megelégedett az azerbajdzsáni fél garanciáival.

Az azerbajdzsáni fél nyilván azt állította, hogy folytatják a gyilkos büntetésének a végrehajtását. De még ha ilyen garanciákat is kapott, nem lett volna szabad kiadni Safarovot egy olyan országnak, ahol évek óta hősként tekintenek rá a hatóságok.

Én az ön helyében lemondanék.

Bár, még ha le is mond, Gurgen Margaryan családja, az örmény nép, valamint a fejlett emberiség úgy fog önre emlékezni, mint aki 'igazolta' a gyilkost.

Tekintettel a fentiekre, valamint Szerzs Szargszján örmény elnök nyilatkozatára az örmény Igazságügy Minisztérium bejelenti, hogy megszakít minden kétoldalú együttműködést, mind az Európai Tanácson, mind pedig a többi nemzetközi szervezeten belül a magyar Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztériummal.

Hrayr Tovmasyan, örmény igazságügyi miniszter."

*

*

Ez pedig a levél angol nyelvű változata:

*

“To the Minister of Administration and Justice of Hungary Tibor Navracsics

Dear Navracsics,

I received news about murderer Ramil Safarov's extradition to Azerbaijan by the Ministry of Administration and Justice of Hungary with deep indignation and concern. The European values are universal and they include humanity and the 1983 Strasbourg Convention on the Transfer of Sentenced Persons provides the opportunity for criminal transfer based on humanity. However, other not less significant European values include also justice and inevitability of punishment. I am completely sure that you should have known what will happen with Safarov in Azerbaijan. You should have known that you transfer a person, having committed a murder based on motive of racial hostility, to a country where he is considered a hero. You must have known that the heroism is a slap first of all to the justice of Hungary and generally to the whole European value system.

Let me not believe in your honesty when you say that you were satisfied by some assurances of the Azerbaijani side.

You must have been assured by the Azerbaijani side that the murderer will continue his punishment in his country. Moreover, even if those assurances were given you should not have transferred Safarov to a country where he was made a hero by the Azerbaijani authorities for years.

I would have resigned in your place as a minister.

However, even in case of resignation, the family of Gurgen Margaryan, the Armenian people and the whole progressive humanity will remember you as the one having ‘justified' the murderer.

Taking into account the aforesaid, as well as the statement by the Armenian President Serzh Sargsyan, the Ministry of Justice declares about breaking all the bilateral relations within the European Council and other international organizations with the Ministry of Administration and Justice of Hungary.

The Minister of Justice of Armenia Hrayr Tovmasyan."

*

Forrás:

http://news.am/eng/news/119184.html

http://atv.hu/cikk/20120902_en_az_on_helyeben_lemondanek_nem_hisz_orbaneknak_az_o rmeny_miniszter


http://mariablogja.wordpress.com/2012/09/03/navracsics-hazudik-az-ormeny-igazsagu gyi-miniszter-meg-is-irta-neki/#more-4251
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Államositás, magánositás-kollektivizálás, privatizálás
  2012-09-03 18:23:03, hétfő
 
 

Államositás, magánositás-kollektivizálás, privatizálás


Furcsa szavak ugye ? Régebben nem is hallottunk e félét, mert minden a Szent Koronáé volt . Tized az egyháznak, tized az államnak . Viszont, az állam én vagyok mondta egy király . Kié lehet az egyház vagyona, Vatikán kincsei ? Nem öröklődhet, mivel gyermek nem születhet olyan vallásban, ami önmegtartóztatást hirdet . Ez az egész egy olyan intézmény, ahol a vezetők egymást nevezik ki magasabb posztokra . Egy biztos, felül helyezkedik el a pápa . II-ik János Pált, polgári nevén Karol Wojtillát tavaly, azaz 2011 május elsején avatták boldoggá . Miért ezen a napon ? Szentté avatásán most is dolgoznak csodákat lesve .

Kik nevezték ki X-ik Leót pápának 1513-ban ? Hogyan kerülhetett Giuliano Medici a pápai székbe ? Amikor Atilla királyunk, az Isten ostora szétverte Róma seregét, és elérkezett Róma kapui elé még 451-ben Jézus után, kijött elébe II-ik Leo, Róma püspöke, és kegyelemért könyörgött . Kérte, hogy ne rombolja le az ,,örök" várost, kegyelmezzen polgárainak, amiért a város adót fizet majd neki . Atilla visszafordult akkor, nem úgy mint a németvérű barbárok, akik felégették többször is a szent várost . Mégis, Vatikán fogadótermében azt hirdeti Raffaello festménye, hogy két apostol kergette el Atillát lángoló kardjaikkal .

Bizonyára azért ábrázolja agg Leo-t a Medici pápa arcvonásaival a híressé lett festő, mert ő volt az, aki megrendelte tőle a festményt . Mennyi titkot őrizhet a Vatikán ! Mitől lesz szent valaki ? Az Árpádház adta az emberiségnek a legtöbb szentet ! Mi lehet a közös a lengyel pápa, és a világ egyik leggazdagabb családjából kikerülő Medici pápa között ? Régebben királyokat zavartak el a magasrendű papok, most őket zavarták el az újgazdagok, akik bevásárolták magukat egyetemes egyházunk intézményeibe a II-ik Zsinat előtt . Mikor lesz egy Rotschield pápa ? Vagy nekik a királyságot szánták ? Mindenesetre érdeklődéssel figyelem miként hallgat mostanában a Szent Szék .

Nagyobb változásokat követően a vesztes állam javait széthordják, elherdálják az előző rendszer kedvezményezettjeinek a birtokával együtt . Egy átmeneti időszakot követően helyreáll a rend . Értékkel bírnak megint azok az intézmények, amelyek működtetik az országot . Így volt ez hazánkban is, a 133 napos patkánylázadás idején, mindent meglovasítottak amit csak lehetett, majd Bécsbe menekültek a zsákmánnyal . Előtte hivatalokat adtak egymásnak, fizetésüket tizszeresére emelték, de munkát nem végeztek . Országépítés helyett rombolni jöttek a nyakunkra . Mindenkitől elkobozták a birtokát, száműzték földjéről, netán kidobták kastélyából, sőt életét is elvették volna, ha sikerül elkapni őket . Helyreáll a Rend hamarosan, de a felforgatás reánk hozta Trianont . Eltüntek a föld alá, ahonnan korábban előbújtak, néhányukat kivégezték, de kárpótlást soha sem fizettek káros tevékenységük súlyos következményei miatt .

Jött a második nagy háború, egymillió magyar esett áldozatul a világ átrendezésének ideje alatt . Visszajöttek patkányaink orosz zászló védelme alatt, és államosítottak mindent, amit csak az országban találtak . Elcsatolt területeinken egy másik nép csinálta ugyanazt a nemzetköziség nevében . Negyvenöt év múlva ránkzuhant nagy hirtelen a szabadság . 1989-et írtunk, s elvitték az orrunk elől ügyesen mindazt, amit korábban tulajdonítottak el tőlünk .

Adósságunk viszont maradt a nyakunkban, miközben felszámolták a mezőgazdaságot, az ipart, a teljes foglalkoztatottságot, feltőkésített gyárainkat eladták fillérekért, mint bankjainkat, és más stratégiailag fontos intézményeinket . Lába kelt a hadsereg elhelyezésére kiutalt laktanyáknak, repülőtereinknek, a vasút egy részének, nemzeti légitársaságunknak, külföldi kirendeltségeink épületének, vízszolgáltatásunknak, csatornázási vállalatainknak, mindennek a 22 év alatt . Már az 1990-t megelőző két évben lába kelt legnagyobb intézményeink felének szinte fillérekért, amiből milliárdossá lettek sokan, a korábbi rendszert vezető elit élelmesebb tagjai közül . Összehangolt tevékenységüket törvényes rendeletek szabályozták, amiért képtelenség felelősségre vonni őket most .

Kormányunk elhatározta, hogy visszavásárol néhány fontos szolgáltató ágazatot szintén Úniós európai államtól . Először is, mit kerestek ezek a vállalatok idegen tulajdonban ? Milliárdokat költünk ezekre az ellopott értékekre, de senki sem garantálja azt, hogy a következő kormány nem herdálja el megint felelőtlenségében azokat . Egyik eladja áron alúl . A pénzt szétosztja köreiben offshore bankszámlák segítségével, majd másikuk visszavásárolja borsos áron az államadósság terhére ! Micsoda aljas tevékenységet folytatnak egyes politikusok Magyarországon ! Visszavásároltuk a MOL egy részét, a veszteséges MALÉV-et, államosították nevünkben a magánnyugdíjpénztárakat, de ha nem tették volna, akkor azt is teljesen felemészti a reá telepedett tolvajok népes családja .

Mindezt csak azért tehették meg velünk, mert ősi alkotmányunkat felfüggesztették 1944 márciusában, amikor német csapatok szállták meg hazánkat . Felszabadultunk, majd rendszertváltottunk, de alkotmányunkat még most sem szereztük vissza a szabadságunk jegyében . Egyik diktatúra olyan mint a másik . A lényeg a törvények eltérítésén alapul . Ameddig nem állítják vissza a Szent Korona jogrendjét, addig hazánk a szabad rablás felségterülete marad, egy emancipált kisebbség felügyelete alatt . Magyarországot csak a magyarok szeretik úgy, hogy áldozatot is hozzanak érte . A többiek csak a lehetőségük szerint használják, majd a zsákmánnyal együtt tovább állnak ha tehetik . Új Honfoglalóink teljesen megszálltak minden államigazgatási intézményt, amelyekből busásan ajándékozgatták magukat, különleges privilégiumokat adva minden egyes rokonnak .

Semmiben sem különbözik mai helyzetünk a vesztes csatáinkat követő állapotoktól, mégis azt mondják, hogy most nyertünk ! Szabadok lettünk . Mindent szabad . Azt csinálhatjuk amit szabad ! Szabadon . Ki hitte volna, hogy ekkora bolondok vagyunk mi barátaim ? Észre sem vettük mi történt velünk ! Talán még mindig félünk volt munkásőrök fegyvereitől ? A kommunistáktól ? Egyetlen egyet sem sikerült megbüntetni még eddig közülük ! Eközben egyre több öreget, háborús veteránokat hurcolnak bíróság elé koholt vádakkal, méghozzá magyar bíróságok elé ! Nem akarjuk észrevenni sosem, hogy mi történik körülöttünk ?


VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
73 éve tört ki a II. világszabadságharc
  2012-09-03 18:18:16, hétfő
 
 

73 éve tört ki a II. világszabadságharc
2012. 09. 1. szombat. - 16:36

A világháború tehát kitört. A történészek egyetértenek abban, hogy a második világháború a lengyelországi támadás megindításával vette kezdetét. Szerintünk már sokkal korábban. Alapjait a Szovjetunió Amerika által történt elismerésekor rakták le. Konkrétan pedig a német-szovjet szerződés megkötésével vette kezdetét 1939. augusztus 23-án.

Hogy mennyire igaz az is, hogy a háború kirobbantása amerikai- angol- francia-szovjet mesterkedés következménye, had emlékeztessünk Hitlernek 1939. szeptember 3-án Mussolinihez küldött üzenetére "Mégis azt hiszem, lehetett volna kiutat találni, ha Anglia jó előre nem határozta volna el, hogy ez az ügy minden körülmények között háborúvá fajuljon. Én nem tértem ki az angol fenyegetés elől, mert én Duce nem hiszek többé abban, hogy a béke fél évnél, vagy mondjuk egy évnél tovább fenntartható. Ilyen körülmények között mindennek ellenére az ellenállás jelenlegi időpontját tartom megfelelőnek. Most a német Wehrmacht Lengyelországban technikai szempontból minden téren olyan óriási fölényben van, hogy a lengyel hadsereg rövid időn belül össze fog roppanni. Vajon ezt a gyors sikert egy, vagy két év múlva is el lehetne érni? Azt hiszem ebben kételkedni kell."

Hitler és a német kormány bölcsen ítélte meg a helyzetet. Igazolhatjuk őt Lloyd George első világháborús miniszterelnök nyilatkozatával, amellyel 1940. májusában Majszkijnak a Szovjetunió londoni nagykövetének adott. Amikor a németek megtámadták Franciaországot, a német eredmények láttán Majszkij mindenáron arra szeretett volna választ kapni, hogy mit tesz Anglia abban az esetben, ha Franciaország esetleg elbukik. Eden után az agg politikust kereste fel vidéki birtokán. A feltett kérdésre - bár az aktív politikában nem vett ekkor már részt - válasza egybehangzó volt Edenével: "Hitlerrel nem köthetünk békét! Nem létezik!... Németország mindig erősebb volt és lesz a szárazföldön - már úgy alakultak a történelem útjai... Németország ma erősebb nálunk a levegőben is... Egyetlen, amiben elmarad mögöttünk, a tenger, a hadiflotta. De tegyük fel, hogy békét kötünk velük... Milyen alapon volna napjainkban lehetséges az ilyen béke? Nyilván azon az alapon, hogy Hitlernek teljesen szabad kezet adunk az európai szárazföldön. S mi lesz akkor? Hitler megszállja az európai földrész minden országát, kivéve önöket, s a maga szolgálatába állítja minden gazdasági, pénzügyi és ipari tartalékukat. Úgy aztán Hitlernek öt éven belül erősebb flottája lesz, mint a miénk, s ura lesz a tengernek is. Mi történik akkor majd velünk? Mi lesz a szigetünkkel? Mi lesz a birodalmunkkal?" Majszkij hűen ecseteli az agg politikus lelkében zajló indulatokat. Megírja, hogy az arcán valóságos elszörnyedés futott át, a keze pedig ökölbe szorult. Churchillhez hasonlóan Hitlert emlegette, de Németországra értelmezte.

Lloyd George véleménye teljesen megegyezett az angol kormány, de még az ellenzék felfogásával is. Pedig maguk is tudták, hogy az igazság nem egészen fedi ezt, már ami Hitler céljait illeti. Roosevelt megbízásából 1940. február 17-én Sumner Welles amerikai külügyminiszter-helyettes Európába utazott. Párizsba, Rómába, Berlinbe és Londonba látogatott, hogy tanulmányozza a szembenálló felek álláspontjait. Hitlerrel is részletes megbeszélést folytatott. Hitler kifejtette; a következő feltételekkel hajlandó bármely pillanatban megkötni a békét; Lengyelország rovására elégítsék ki a Szovjetunió terület igényét, a lengyel korridort és Danzigot adják vissza Németországnak. Autonómia Cseh-, és Morvaországnak, adják vissza a volt német gyarmatokat, lehetővé tenni és elismerni Németország jogát Skandinávia, Közép-, és Délkelet-Európa területén gazdasági és kereskedelmi tevékenységére. Hitler a Szovjetunióval is széleskörű gazdasági kapcsolatok kiépítését tervezte.

Amint látjuk, Hitler nem világuralmi pozíciókat követelt, hanem csupán annak visszaállítását, amelytől az első világháború cselszövései során megfosztották.

Hitler Lengyelország legyőzése után a reichstagi beszédében ismét békejobbot kínál Angliának és Franciaországnak, nem akarván a háborút kiterjeszteni. Úgy gondolta, a lengyelországi villámháború esetleg észre térítette az angolokat, megismerve a német haderő ütőképességét, talán mégis hajlandó lesz Versailles békés revíziójára. Úgy vélte, a háború - még ha maguk helyett másokat ugratnak is bele, a németek ellen - nekik sem lesz mindegy, nem is beszélve arról, hogy esetleg maguk is közvetlen hadműveletekbe keveredhetnek. De tévedett, sietve már 1939. október 12-én Anglia is, Franciaország is elutasítja Hitler békeajánlatát. Az angolok úgy gondolták, most, hogy oly sok és válogatott módszeres erőfeszítéseik nyomán végre sikerült beugratni a németeket a háborúba, talán megőrültek, hogy békéről tárgyaljanak velük.

(Hernádi Tibor: A II. világháború igaz története - részlet)




http://kitartas.mozgalom.org/tallozo/71-eve-tort-ki-ii-vilagszabadsagharc


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baltásorbán: hülye legyek, vagy olcsó?
  2012-09-03 18:05:28, hétfő
 
  2012.09.02. 05:37
Baltásorbán: hülye legyek, vagy olcsó?


Hej, szegény Selmecziki Gabriella hiába mondta tegnap délben, hogy: mámma' már mámma' van már, igaz tennap' eladtunk egy baltás gyilkost, de mámma'má mámma' van, úgyhogy le van ez már zárva, mert a piac bezárt, Orbánnak csak nem sikerült a szopórollerről lekászálódni. Pedig Selmeczinek segítsége is akadt, a Leghűségesebb Csatlóssá előlépett Jobbik, és Gyöngyösi Márton személyében. Aki gyakorlatilag szóról szóra elismételte amit Gabirella kiköhögött magából:

Selmeczi:

"az ügyben minden a nemzetközi jog szabályainak megfelelően történt. Ez egy nemzetközi jogilag rendezett és lezárt ügy"

Gyöngyösi:

"Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt. "

Hiába no, így megy ez, ha a szövetségesek túl közel állnak egymáshoz: az egyik tarkójáról visszaverődik a másik hangja.

Érdekes párhuzam, hogy a Jobbik Faszpumpa Pistije éppen Erdély autonómiájáért és a Székely Mikó kollégiumért tüntetett, amíg itthon Gyöngyösi Márton Nagora Karabah autonómiáját simán elcserélné azeri olajpénzre, ha megtehetné. Érdekes lenne látni mit szólnának ezek a keresztény mélymagyarok, ha a székely autonómiát - a példa kedvéért - mondjuk a grúzok kérdőjeleznék meg a románoktól remélt aprópénz reményében.

De ne kalandozzunk el ennyire. Szóval ott jártunk, hogy a lezárt ügy csak nem lezárt ügy, hiszen az internetet elárasztották a mémek, bocsesz - Örményország csoportok alakultak a faszbúkon, Magyarországot meghirdették a eBayen, örmény hekkerek a baltás gyilkosra cserélték Ilham Alijev honlapján a képet, és az azeri diplomácia meglepő nyilatkozatot tett: egy éve ment a titkos tárgyalás, ne játsszuk már a hülyét, és ne legyünk meglepődve, hogy Safarovot nem, hogy le nem csukták, hanem az elnöki kegyelem után még elő is léptették.

Mit volt mit tenni, berendelték a kuministákat akiknek a Vezért Halhatatlan Tettei akció keretein belül helyt kellett állni a kuminista szombaton. Jöttek is serényen minden fórumba, és lökték az előírt sablonszöveget: bezzeg mikor az ír gázoló! Bezzeg bizony, bezzeg. A bezzeg írek pont ugyanazt csinálják Tobinnal, mint amit a bezzeg azeriek Safarovval: tesznek magasról a magyar bíróság ítéletére. Az írek és azeriek kezet foghatnak nyugodtan, mi meg könyveljük el, hogy azok vagyunk akikkel ezt meg lehet tenni.

Délutánra aztán mit volt mit tenni, tarthatatlanná vált a Hajdu féle monnyál kevesebbet abba nem tudnak belekötni, és a magyar külügy és igazságügy is kiszenvedett magából egy nehezen értelmezhető közleményt:

"Magyarország messzemenően tiszteletben tartja a keresztény Örményországot, továbbá az örmény nép kultúráját és hagyományait. Magyarország az örmény fél diplomáciai kapcsolatokat érintő lépését sajnálatosnak tartja."

Ezen a ponton már Balaványnak is elgurult a gyógyszer, hiszen mondhatták volna azt is, hogy bocs, de minket ez nem fog visszatartani attól, hogy a kiadatás napja a Népeink Barátságának Ünnepe néven kerüljön be a naptárba, amin minden évben megrendezzük a ki a baltás a gáton vetélkedőt nemzeteink vezetői között.

orbán favágó_1.jpg

Ráadásnak Orbánt elkezdték körbe rugdosni Európán, úgyhogy estére sürgősen ki kellett találni valamit. A Magyar Nemzet online felületén megjelent egy levél, miszerint az azeri diplomácia írásba adta, hogy Safarovnak le kell ülnie a büntetést. Ezzel két apró probléma van:

1: A levél kizárólag az mno.hu felületén van kint, a kormány vagy a minisztériumok honlapján nincs. Nincs hozzácsatolva a külügy és igazságügy által kiadott hivatalos közleményhez sem, annak szövege nem változott, nincs utalás sem ígéretszegésre. Vagyis ez így pont semmi. A hazai közélet lecsillapítására szolgáló mutatvány, amit hivatalosan senki a világon el nem ismert.

2: Tételezzük fel, hogy a levél igaz, és a kormány nem véletlenül nem szól egy szót sem, ugyanis a lóvé még nincs itt. Hivatalosan hazugsággal vádolni az azerieket nettó lemondás a pénzről, ezért lapítanak az odúban tovább. Így viszont az a kérdés, hogy mekkora gazdasági és politikai géniusz az, akit ennyire át lehet verni, és vajon mit érdemel ezért?

Orbánnak döntenie kell, hogy gumicsizmás hülyegyereknek tettesse magát akivel bármit meg lehet etetni, vagy ennyire olcsónak, hogy egy kis pénzért képes ekkora baromságot elkövetni.

Könnyű dolga nem lesz. Az éves tárgyalást sem cáfolták, ha kicsit túrunk a gesztusértékű állami kitüntetések között akkor megtaláljuk az ilyenkor kötelező pusziszkodás nyomait is. 2012 április 30-án Csutora Zsolt bakui nagykövet a Magyar Érdemrend Középkeresztje kitüntetést adta át Dr. Nargis Pashayeva Narif Kizinek, aki az azeri államfő családi színházának vezetője. Gondolom egy ilyen fityegő jól mutat, és segített kicsit Csutorának tető alá hozni, hogy az azeri nemzeti olajalap akarjon vásárolni állampapírt. Az csak érdekesség, hogy Csutora Zsolt nagykövet annak a Csutora Lászlónak a testvére, akit a Fidesz fővárosi pénztárnokaként, és Simicska Lajos bizalmasaként szokás emlegetni. Simicskával a háttérben azért olyan nagyon sokat találgatni nem kell, hogy vajon mi is történt egészen pontosan.

Innentől viszont két nyitott kérdésünk van:

1: Mi lesz az IMF hitellel? Örülni ezer százalék, hogy nem fognak ennek a cirkusznak amibe Orbán sodorta magát. Szigorodni fognak a játékszabályok, keményedni a feltételek, Orbán pedig egy másodperc alatt ott toporog majd az "útelágazódásban", mint bélhurutos szarógalamb a parlament párkányon: vagy ők és a biztonság szigorral és feltételekkel, vagy hazárdjáték egy olyan féllel, aki az első alkalommal akkora lendülettel vágott át a palánkon, hogy még le se estünk, és pénz még sehol.

2: Volt ma egy elejtett mondata Ali Ahmedovnak, a kormányzó Új Azerbajdzsán Párt alelnökének és végrehajtó titkárának: "Ramilt elengedték, a következő lépés Karabah felszabadítása". Nem egy szívderítő mondat annyi szent. Ha a jómunkásember és pártja beváltja fenyegetését, és Karabah "felszabadítására" vezényli a csapatait, akkor a kirobbant háború ártatlan áldozataiért hogy számolsz el a lelkiismereteddel, Viktorkám?

Mert félmunkát végezni nem szoktak, ha örmény népirtásról van szó. Idézd fel mi történt a Shusha pogrom alkalmával és kezdj imádkozni, hogy Ahmedovban ne a következő Khosrov bek Sultanov szelleme lakjon.


http://varanus.blog.hu/2012/09/02/baltasorban_hulye_legyek_vagy_olcso

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újraválasztották Lázár Jánost
  2012-09-03 17:48:21, hétfő
 
  2012.09.03. 05:17

Újraválasztották Lázár Jánost


Új test, régi lélek. Nagyjából ennyivel foglalható össze a hódmezővásárhelyi lázárutódlási kérdés. A város polgármesterét Almási Istvánnak hívják, de ez többé kevésbé teljesen lényegtelen. Ennyi erővel lehetne Jóska Pista Béla is, ha Lázár egykori alattvalójáról volna szó, és a hűségesküig elkötelezett híve lenne - nem, nem a Fidesznek - Lázár Jánosnak.

A számszerű eredmény azért beszédes:

33%-os részvétel mellett:

Almási István - Fidesz: 52,31% ; Kis Andrea - MSZP: 22,72% ; Kovács Sándor - Jobbik: 14,01% ; Nagy László - független: 10,95%.

A Rapcsák András utcával, jól fejlett Lázár kultusszal megáldott és milliárdokkal kitömött fideszes mintavárosban két év alatt 14%-ot bukott a Fidesz, - Lázár az önkormányzatin 66%-ot kapott - és - micsoda véletlen - 14%-ot erősödött az MSZP. ( Kis Andrea 2010-ben 8%-al az utolsó helyen zárt) Pedig a véletlenre nem volt bízva semmi. Szombaton ingyen pia a Kossuth téren, kulturális városnegyed átadó, egész napos dínom dánom, koncertek és a mámoros fekvehányás lehetősége hajnalig mind adott volt. Az Origó kampánykukkoló körútján pedig jókor előre bemutatták ország világnak ezek ketten, hogy nyugi gyerekek, csak a test változik, a bólogató fejet mozgató kéz marad.

almási-lázár.gif

Mondanám, hogy kutyakomédia a kutyás bolt előtt, de van abban valami - nem röhejes, pfff - megható, ahogy a rajongott de magasabb posztba elszólított félisten becangázik a tömegbe, egy másodperc alatt szétosztja az árokkaparási feladatokat, és emígyen kommentálja: "István megígéri, hogy megcsinálja, én pedig nyomást gyakorolok rá, hogy meglegyen". A deklarált kiabohóc addig elugrott a mikrofon elől, nehogy láb alatt legyen, Lázár pedig elégedetten konstatálja, hogy neki ettől bizony feláll. Éljen az altesti egészség, úgyis "növelni kéne a gyerekszámot, én a magam részéről már ma este gondoskodni fogok erről" - mondja Vásárhely Duzzadó Makkja, mi pedig a szükségesnél eggyel több információ birtokában mi mást tehetnénk? Kitartó altesti vérbőséget, számtalan gyermekáldást és sokasodó svájci bankszámlákat kívánunk a Lázár családnak.

Azért a magabiztosság álarca mögött csak bujkált a kétség Lázárban és a vásárhelyi Fideszben. Mi lesz, ha a kis performansz és a szombati banzáj sem lesz elég meggyőző? Mi lesz, ha a baltáskormány hülyesége rányomja bélyegét a választásra, és a népnek nem lesz egyértelmű: a kánaán csakafidesz és semmi más? Nosza nekiültek és legott írásba adatták Almásival a hűségesküt, amit hogy, hogynem - egyes állítások szerint - vasárnap reggel találtak postaládákban Vásárhelyen: (olvasható méretért katt)

Miután tudomásom szerint hivatalos bejelentés kampánycsendsértésről nem érkezett, én pedig innen ellenőrizni nem tudom, hogy ez bizisten vasárnap volt, mondjuk inkább, hogy csak kimaradt a menetrend szerinti leveleket kézbesítő békegalamb járat, mert Bakuból hazafelé Örményország fölött lelőtték és megették, a pótlás meg csúszott egy kicsit.

De a hűségeskü szövege azért cuki: az elmútnyócév bélyegét 50 milliárdos állami támogatással lesuvickolták az elmúltkétév alatt, csuhaj, és, hogy ez továbbra is így maradjon, arra Lázár János tekintetes úr személye a garancia. Éppen rá lehetett volna írni, hogy az 50 potya milliárd ellenére Vásárhely a legeladósodottabb megyei jogú város, de minek piszmogni holmi valósággal? Sokkal fontosabb ezekben a vészterhes, baltás gyilkosos időkben, hogy a kedves nép ha másért nem, legalább a garanciaszemély miatt legyen már kedves elballagni a szavazófülkéig.

A bevetett minden és a garantált változatlanság mellett a választásra jogosultak 33 százalékának picivel több, mint fele húzta a kívánt rubrikába az egymást keresztező vonalakat. Ha Itt Nem Nyerünk Akkor Sehol városban sem tudjátok hozni a legutóbbi, teljes népességre mért közvéleménykutatás adatát (18%), akkor talán ideje lenne észrevenni, hogy azok sem bíznak bennetek, akik eddig megtették valamilyen általunk ismeretlen okból. Márpedig, ha a mintavárosokban is ilyen eredményt hoztok, akkor lesz miért aggódni 2014-ben is.

http://varanus.blog.hu/2012/09/03/ujravalasztottak_lazar_janost
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Impotens külügy: Orbánék állítják, nem volt semmiféle titkos
  2012-09-03 17:29:22, hétfő
 
  2012-09-03. 11:47
Impotens külügy: Orbánék állítják, nem volt semmiféle titkos megállapodás Azerbajdzsánnal

A miniszterelnököt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján kérdezte a HVG arról, van-e titkos megállapodás Azerbajdzsánnal Ramil Safarov kiadatásával kapcsolatban.
"Ez egy demokratikus európai állam. A nemzetközi jog szabályait nem titkos megállapodások szerint alakítják, hanem ahogyan azok írva vannak, nyilvánosan" - mondta a miniszterelnök. Orbán Viktort a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanévnyitóján kérdezték arról, volt-e titkos megállapodás az azeriak és Magyarország között.
A köztévé reggeli műsorában Szijjártó Péter külkapcsolatokért felelős államtitkár is azt mondta, "túl élénk a fantáziája" annak, aki ilyen háttéralkut sejt Ramil Safarov kiadatása mögött.
(HVG nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/100812/#ixzz25Q9a04vo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orosz hírportál: Baku és Budapest nem tárgyalhatott a CIA tu
  2012-09-03 17:25:36, hétfő
 
  Orosz hírportál: Baku és Budapest nem tárgyalhatott a CIA tudta nélkül a szabadon bocsátásról
2012. szeptember 3. 11:26:40

A Regnum orosz hírportál hétfőn több olyan internetes forrást idézett, amely szerint az Egyesült Államok előre tudott az életfogytiglanra ítélt Ramil Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadásáról.

Ilgar Mamedov azeri politológus Facebook-oldalán kifejtette, hogy az Egyesült Államok tudatában volt az azerbajdzsán és a magyar kormány közti ügyletnek, ezért naivitás azt állítani, hogy Ramil Safarov kiszabadulásának híre újdonság volt Washingtonnak.

Mamedov szerint Magyarország mint NATO-tag nem köthetett volna ilyen üzletet Bakuval Washington tudomása nélkül. "Az amerikaiak csak örülhetnek Safarov kiszabadulásának. Márcsak azért is, mert az örményországi oroszbarát politikai rendszert súlyos megrázkódtatás érte" - írta az azeri politológus.

Hasonló véleményt fejtett ki Twitter-bejegyzésében Gejdar Dzsemal, az Oroszországi Iszlám Bizottság vezetője. Szerinte a Ramil Safarov kiszabadulása körüli botrány összefüggésben áll a Szíria miatt Oroszország és a Nyugat között kialakult konfliktussal.

"Szerintem nyilvánvaló, hogy a kiadatás pillanatát nagyon gondosan választották meg, s az Oroszország és a Nyugat Szíriával kapcsolatos konfliktusához kötődik. Örményország Moszkva szövetségese" - írta a Regnum szerint Gejdar Dzsemal.

Az internetes oldal által szakértőként idézett Alekszper Mamedov szerint "a NATO létrehozása óta a szervezet tagjai egyetlen lépést se tehetnek Washington tudta nélkül. Nem gondolhatja komolyan senki, hogy Baku és Budapest hosszabb időn keresztül a CIA tudta nélkül tárgyalhatott Ramil Safarov szabadon bocsátásáról. Ez lehetetlen. Ezért Obama és Clinton minden kijelentése arról, hogy felháborítja őket Safarov kiadása, csupán az egyesült államokbeli örmény lobbi lecsendesítését szolgálja" - állította Alekszper Mamedov.

(MTI)

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=103875
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 274 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 4881
  • e Hónap: 8626
  • e Év: 162122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.