Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Friss házasok első hete
  2012-01-23 09:24:06, hétfő
 
 

Férj: Ez volt minden álmom!!
Feleség: Szeretnéd, ha elhagynálak?
Férj: Dehogy. Ezt mégegyszer meg ne halljam!
Feleség: Szeretsz engem?
Férj: Még jó hogy!
Feleség: Képes lennél engem valaha is elhagyni?
Férj: Soha. Képtelen lennék rá!
Feleség: Megcsókolnál szerelmem?
Férj: Igen. Az arcod, a tested; mindenütt...
Feleség: Képes lennél engem valaha megütni?
Férj: Soha!! Én nem olyan férfi vagyok!
Feleség: Bízhatok benned?
Férj: Igen...
Feleség: Oh, Kedvesem!

Hét évvel később: (olvasd alulról felfelé)
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Nemzed - ékek
  2012-01-10 21:40:09, kedd
 
  A SE-SE /se egyetemista, se dolgozó/ nemzedéknek

Egy roskadásig tömött buszon egy feltételezhetően egyetemista srác nem
sajnálta az időt, hogy megmagyarázza egy mellette ülő idős úrnak, miért
nem képes megérteni az idősebb nemzedék a fiatalokat.

-Maguk /szándékosan nem önöknek fordítottam/ egy más, majdnem primitív
világban születtek és nőttek fel - mondta elég hangosan, hogy mindenki
jól hallhassa. - Mi, mai fiatalok az internet, a tévé, a repgépek, a
szuperszonikus repülők, az űrutazások, a Holdon járó ember korában
nőttünk föl. Űrszondáink a Marson járnak, atom hajtotta hajóink,
villanyárammal és hidrogénnel járó autóink, szinte fénysebességgel
számoló számítógépeink vannak. Sőt.

Egy kis csend után az idős ember így felelt :

-Igazad van, fiatalember, nekünk mindez nem volt meg, amikor fiatalok
voltunk, következésképpen feltaláltuk őket! És most mondd meg nekem, te
kis hülye ifjonc, TE mit készítesz a következő nemzedéknek!

Falrengető tapsot kapott.


 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Orbán és a televízió
  2012-01-05 10:34:22, csütörtök
 
  Józsi bácsi elmegy a zaciba, hogy beadja a TV-t. Útközben találkozik az Orbán Viktorral. Mondja neki Orbán:

- Józsi bácsi hát ne adja be a TV-t a zaciba, mert jövő héttől nagyon jó műsorok lesznek benne!

- Tényleg?! - kérdezi az öreg - és milyen műsorok fiam?

- Hétfőn én leszek, - kedden a feleségem, - szerdán a családom, - csütörtökön a pártom! - Péntek- Szombat - Vasárnap - az emberek!

Na az öreg hazamegy, az asszony meg kérdezi tőle, hogy miért nem adta be a TV-t a zaciba? Mire Józsi bácsi:

- Találkoztam az Orbánnal , és azt mondta, hogy jó műsorok lesznek, inkább visszahoztam!

- És milyen műsorok lesznek ?

- Hétfőn: A Félkegyelmű, kedden: A makrancos Hölgy, szerdán: A rém rendes család, csütörtökön: Ali Baba és a 40 rabló, -péntek-szombat-vasárnap: A Nyomorultak!
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Munkahely teremtő beruházások helyett nyomorba döntés
  2012-01-04 18:37:15, szerda
 
  A jólétben dőzsölő politikai elit munkahelyeket szűntet meg, felszámolta a legfontosabb gyárakat, mely tendencia 1989 óta tart. Akkor számolták fel a szénbányákat, s a bányászok jobb híján rokkantosították magukat, megtalálták hozzá a kiskapukat is.

Azóta is tart a munkahelyek felszámolása, s a kormány ahelyett, hogy felülvizsgálná, mennyi csaló rokkant van, mindenki felé odatette a pallost, állandó bizonytalanságban élnek az amúgy is nyomorra ítélt emberek, akik valóban képtelenek munkát végezni.

Az alkoholistákat, drogosokat, füveseket, gyilkosokat, alulról jött néptömeget emeli, ezeket integrálja a politika, ezek karmikus iszonyatos életét ráterhelve a gyenge emberiség vállára, sőt ezeket helyezte felelős pozíciókba is.

Először munkahelyeket kellett volna ismét teremteni, utána munkába állítani a táppénz csalókat, megteremteni a lehetőségét annak, hogy senkinek se jusson eszébe visszaélni a rokkantságival, szívesen dolgozzanak az emberek, mert meg tudnak élni fizetésükből, úgy, mint amire szívesen emlékeznek vissza, mint régen volt a kommunizmus idejében nekik, mert a borsodi embereket már akkor, pontosan 1967 óta nyomorra ítélték a Nyomorultak emelkedésekor, ami a jelenlegi kormányt is jelenti. Nem csoda, hogy pazarolnak, nem csoda, hogy királyságot hirdetnek, még a mesében sem lenne ilyen jó dolguk,mint a valóságban a 21. században.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A sérült aura (rokkantsági)
  2012-01-02 18:12:12, hétfő
 
  1992-ben írtam egy cikket a betegségekről. Akkoriban levelezgettem a Nyugdíjfolyósítóval, hogy rehabilitáljanak engem, küldjenek szanatóriumba gyógyulni. Ezt mereven elutasították azzal, hogy erre nincs lehetőség. Megrokkanásom fóbiával kezdődött, nem tudtam utcán közlekedni és boltba bemenni, sem máshová, még szülői értekezetre sem, mert remegett minden részem.

Cseh Károly a cikkemet (Nem vagyok jó cikkíró, csak saját tapasztalataimból, mások elmondásából tudok merítkezni, de ugyanez jellemzi minden írásomat, különösen, amióta 1991-ben a fejem megtámadásra került, valamint 1998-ban, ezt követően agyi defectem lett dr. Almássi, a Nyírő Gyula zsidó kórház orvosa szerint, akitől segítséget kértem 2001-ben, de semmi mást nem mondtam, csak azt, hogy eutanáziát kérek. Erre megkérdezte tőlem: - Mikor látott fényt? Furcsa orvosi társaság kezébe kerültem, szerintem valamennyinek beütése van, különösen, hogy körbevették az ágyamat, mintha űrhajón lennék, s egymás ellen beszéltek, nevettek rajtam.) sérült aurára, amit akkor nem értettem, sőt azt sem tudtam még akkor, hogy én egyszeri életű embernek születtem, aki soha nem lehet beteg, nemhogy a karmikus elmeosztályi szülöttek sorsát hordozza, velük együtt kerüljön megáldozásra, ami itt történik születésem óta.

A sérült aura töréseket jelent a testen, a törések mentén a fekete mágikus elmeosztályok, börtön és menhelyi főleg cigányság, egészségügyi Ufó kíséretek, média horrorisztikus csűrhéjével, a Vörös Oroszlán alkémistáival és Zorobabel Talmud démonikus népével csapásokat, rontásokat küld a testbe. Ezek először az aurára tapadnak rá, majd később a törések mentén a testbe hatolnak. Az elektromos csapásoknak, foglyuggatóknak, melyek a református börtön karmikusok, Gabik, Ágik, Imrék, Ildikók, Erikák, halak szülöttek népét emelték fekete mágusi kinövéseket produkáltak, deformálták elektromos rontásaikkal az embereket, akár mint Zoltán Erika puffasztó elektromos felettese.

Nekem volt férjem a fejemet hátul, az orromat, a bal fülemet, a bal arccsontomat törte össze, de rengeteg sérülést szereztem gyerekkoromban is figyelmetlenségem miatt, mely külső befolyására utal az elektromos suttogó hangú szörnyetegének a médiának, melynek hangja az RTL klubban volt egy ideig hallható.

1991 augusztusában pszichopaták emelése közben Miskolc városa a csanyiki szanatóriumba utalt dr. Vass elmebeteg pszichiáter osztályára, ahol furcsa dolgok történtek, s megfenyegetett egy rendőr, hogy mert kihívtam az újságírókat, bosszút fognak rajtam állni az orvosok. Dr Padúr Ildikó karmikus szülött utalt oda be, aki akkor a vasgyári belgyógyászatra lett kiemelve. A körzeti orvos, dr. Sz. László félt a főorvosnőtől, csak az asztalt verte.

Erről eszembe jut 1990-ben a TIGÁZ későbbi igazgatója, T. A. Ildikó, akit szintén ember áldozással emeltek, s tették meg később polgármesternek. Álmoskönyvemben is szerepelt, vagyis apokaliptikus szülött is, nemcsak karmikus, Tóth férje Tóth atyafiak néven kiválasztott.
Egyszer azt mondtam neki, mikor beszélgettünk, hogy minden ember egyforma. Ez így is van, egyforma benső törvényekkel, egyforma jogokkal rendelkeznek az emberek szerintem. Nincs olyan ember a világon, aki áthágná az emberiességi törvényeket, vagy erkölcstelenül viselkedik önmagától. Ildi azt felelte, kikéri magának, őt ne emlegessem egy napon a züllött alakokkal, ő különb másoknál. Nem tudom, mennyire különb egy karmikus előző életében nagy bűnt elkövető ember áldozással tanult emberi külsővel rendelkező szülött egy kihalatásra ítélt emberfajnál?

Öcsém már meghalt négy esztendeje, cigányság sorsát hordoztatták el vele születése óta, leköpdösték, lecigányozták, éheztették, nyomorgatták, szexuális csapások, alkoholisták, drogosok, füvesek helyett egyszerűen beszállították a kórházba és megsokkolta dr. Bohács elmeszülött orvos 12-szer emberi agyát. Arcát a fotókon az éppen akkor emelt kormánytagok helyett X alakban keresztül húzta - ez a jobbikos vezér is, Vona nevét felvéve a Miskolc-kiliániaknak -, személyiségét megszűntették. Állítólag a pszichózist az öcsémen a menhely hajtotta végre.

Nem tudtam nézni a szenvedését, Cseh Károly a róla szóló történetet 1991-ben Feketebárányra javította át. Nagyon sokan voltak bűnösek sorsában, nemcsak jegyzők, mentősök, rendőrök, hanem a média háromnegyed része is az összes elmeosztállyal együtt, amelyek reformálják önmagukat, különösen 1995 óta, egy barcikai Margó nevű dr. M. betege fekete özvegyként való megjelenése óta a kórházban.

Tisztában vagyok azzal, hogy vannak szerepjátékosok, akiket legyőztek, vannak gonosz karmikus szülöttek, akiket kitermeltek, ezek győzelemittasan élik csodálatos életüket, de azt is tudom, hogy rengeteg táppénz csaló van. 1998-ban Petrezselyem-szigeteki háborsút mutattak, ahogyan kiabáltak Amerikának a négerek mindenfélét, egymás ellen hadakoztak, s itt a II-es fokú orvosi bizottságon velem együtt ült egy Petrezselyem nevű cigány férfi, vagyis olyan érzésem volt, hogy a az egészségügy emberei a cigánysággal ismétlik a média történéseit is.

A miskolci orvosi bizottság orvosai között volt olyan, aki egy mázsa krumpliért százalékolta le a cigányokat, melyekről az emberek tudtak, ezért félve mentek az orvosi bizottságokra.
1989-ben megszűntették a bányákat. Egyik bányász ismerősöm, aki már azóta élvezi magas nyugdíját elhagyva a borsodi körzetét is karmikus színhelyének, leányait férjhez adta, három gyerekesként már régóta ember áldozásból élt, pénzt adott a vasgyári kórház akkori sebészének azért, hogy adjon papírt neki a bizottsághoz, s mellette munkát is tudott végezni.

A mezőkövesdi orvosi bizottság vezetőjéről beszélték régebben, hogy korrumpálható, tartottam is tőle, mert utána odakültek engem. Az egész vizsgálat olyan volt, mint egy színjáték, kezdve a ravasz róka kinézetű asszisztensnővel, amelyik arcára rossz volt még ránézn is, annyira lesült róla a ravaszság, a rosszindulat.

Nem kérem, hogy válasszák szét a megérdemelt betegségeket a meg nem érdemelt emberekétől, de rengeteg táppénz csaló van, s ez mint írtam, a rendszerváltással kezdődött, a munkahelyek felszámolásával. Addig, míg munkahelyeket nem biztosítanak, nem lehet szétválasztani a nyugdíjrendszert és a rokkantságit, mert emberek százezrei kerülnek az utcákra betegen, eltekintve azoktól, akik valóban csalók és tudnak, bírnak dolgozni. Szerintem éppen nekik van a legnagyobb hangjuk.

Nekem minden napom szenvedéssel telik, gondolkodásom 1997-ben alakilag meglassult Medveczky Ilona Mici Mackós régi és a Kovács-féle új Pagony meseszereplők helyett, én értelmiség legyőzés áldozataként nem érdemlem meg, hogy teljes százszázalékos rokkantnak tekintsenek. 1998-as agyi defectes állapot óta írni alig vagyok képes, mint ahogyan a volt férjem kiabálta mindig a Bertalan utcai lakók és nyanyák sorsát rám terhelve, elintézi, hogy még takarítónőnek se vegyenek fel. Vaszily Mária betegein 1995 óta haladnak végig már ismétlésben is. Majd elkezdem bemásolni Benedek István BI Aranyketrecét is, melyből kiderül, a honfoglaló puszta népe valójában valamennyi karmikus bolond, már minden szerepet eljátszottak, amire érdekes módon emlékeznek is.

Csodára van szükségem, olyan csodatévőre, aki felveszi a harcot a hóval, esővel pusztító hatalom ellen, az elektromos médiával, kiszedi a testbe küldött élő, eleven csapásokat. Innen emelték egész keletet, az emberek gyengék voltak ahhoz, hogy védekezzenek a pusztító hatalmak ellen. A karmikusok között szép számmal vannak olyan cigányok is, amelyek szenesként meghalnak, eltemetik őket, majd ismét feltámadnak. Ezekkel a szenes cigányokkal temettettek 1945 előtt és talán után is. A médiába állították be a nevüket, s már elég régi múltjuk van. A történelem ismétlés miatt születtek a halottak, akik sziklákban múltak el megint, hiszen a világ kezdetével indultak születésemkor, az összes megjelent könyvet ismételve és végrehajtva, beleértve a meséket is.

Remélem, nevünket a jövő majd tisztázni fogja, s nem úgy maradunk fenn, ahogyan a sánta karmikus S. László és társai Sátoraljaújhelyben híresztelték, hogy mi vagyunk a betegek. Az emberek soha nem lehetnek betegek, nincs karmikus múltjuk, előző életük, tisztán születtek és tisztán haltak meg. Irigységből tettek tönkre engem, mert tehetséges, szép és ötös tanuló voltam, még a gyerekeimet is cigányság helyett áldozták meg, valamint a simontornyi elmeosztály helyett, innen kezdték 1986-ban a torzításokat.

Minden szereplőt megmentettek, minden bábot felemeltek, pedig a báb olyan, mint a falkavezér népe, önálló döntésre nem képes. A kormány jutalmazza a megmentettek miatt harcoló feketéket, mint a Bábu vagy előadóját, aki a Táncdalfesztiválon adta elő Bábu vagy számát.

 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Ismeretlen: A Lélek hangja
  2012-01-01 16:56:57, vasárnap
 
  A Lélek hangja

Nézem az égen, ahogy futnak a fények,
Én közöttük élek, ma mégis elégek.
Legyen ünnep az égben, ünnep a menyben,
És gyertya a kézben, egy mennyei fényben.

Ma égjen a gyertya, úgy szálljon a lángja,
Hogy szóljon egy dalban a béke harangja.
Szóljon az ének, hogy a lélek elégjen,
S a szeretet lángja mindenkit elérjen!

Az éjszaka árnya száll árva fejemre,
Hozzon a hajnal fényt ma minden lélekre.
Szálljon a béke, szóljon a mennyben dala,
Ma égen és földön terjedjen dallama.

Lassan az éjjel, mennyei fénnyel dalt hoz,
S egy angyal az égből reménnyel feloldoz.
Most a szívekben él a szeretet lángja,
És ma messzire száll a léleknek hangja.

Telve reménnyel dobban a szív, a lélek,
Holnap eljön a Béke, nem lesz több vétek!
Hittel és reménnyel élhetünk boldogan,
Örömben gazdagon lebegünk súlytalan...

Boldog Új Évet,
 
 
0 komment , kategória:  Újévi köszöntők  
Boldog Új Évet Kívánok!
  2012-01-01 09:49:10, vasárnap
 
  Az Óév búcsúztatása nagyon régi eredetű. Sokan nem értik a nagy csinnadrattát, ami a tüzijátékokat, trombitákat jelenti, de ez a szokás is régi időkre nyúlik vissza. A babona szerint nagy zajokkal, mint ahogyan teszik ezt a természeti népek mai napig, ördögöket, gonosz szellemvilágot lehet távol tartani, így az emberek nyugodtan, békésen készülhetnek az Új Év fogadására. Jeles Szilveszter több is élt, mint akiről a Szilveszter ünnepe kapta a nevét, aki megalapította a kereszténységet Európában. Nevéhez fűződik állítólag az első számológép is, sőt a nulla és az arab számok bevezetése a 365 napos év mellett.

Petőfi Szilvesztere sem született véletlenül éppen éjfélkor, hiszen nagy sorsra hivatott ember volt, olyan, aki megváltja akár az egész világot. Forradalmiságát, hazafiúi szeretet-lángolását Petőfi talán magáról mintázta. Szomorú, hogy Szilveszter osztályrésze az éhezés, a családja széthullása, éhen halása lett, pedig mennyire bízott szavaiban, tetteiben saját asszonya is!

Ilyen reménykeltőnek várjuk mindannyian az új esztendőt, amikor megszűnik a békétlenség, a családi szeretet összekovácsolja a szíveket, az embereket, s az országot, amikor politikusaink az igazság fehér zászlaja mellett teszik le esküjüket, s érezzük, értük vannak, szívük a miénkkel együtt dobban. S mikor minden ember szívében a szeretet, emberiesség törvénye uralkodik, elmondhatjuk, megérkezett az igazi Új Év, mely valóban jólétet és bőséget terem.

Szilveszterhez számtalan babona kapcsolódik, egyik régi magyar szokás a malacpecsenye fogyasztása. A halat csak halban gazdag vidéken lehet fogyasztani, mert a halpikkely sok pénzt jelent, egyébként nem szerencsés, mint a baromfi sem, amelyik kikapirgálja a házból a pénzt, elviszi a szerencsét. A lencsét bármilyen módon elkészíthetjük, mindenképpen vonzza a gazdagságot, a jólétet.

A leányoknak szerencsés ilyenkor gombócot gyúrniuk, s mindegyikbe egy-egy fiúnév elrejtését papircetlin. Amelyik leghamarabb jön fel a vízbe, olyan nevű kérője lesz a leányzónak.

Ha kéményseprőt látunk, háromszor forgassuk meg egyik gombunkat, s kívánjunk valamit!

A bőség szimbóluma a pezsgő, nemcsak buborékjai miatt, hanem eleganciája igézi a gazdagságot, s ne felejtkezzünk meg a gyümölcsös bólékról, mert a sok gyümölcs szintén a jólét jele. A régi világban elképzelhetetlen volt ünnep gyümölcsös tálon roskadozó gyümölcsök nélkül. Adjuk meg a testnek vitamindús táplálékát, s adjuk meg a léleknek a szeretet, összetartozás ünnepivé emelt erejét!
Kívánok sikerekben, szeretetben, szerencsében gazdag Új Esztendőt, s azt, hogy minden ember a világon érezze, fontos valakinek, szükség van rá. Éreztessük környezetünkkel fontosságukat, mert közeli ismerőseink, barátaink is minket jelentenek, hiszen mi választottuk őket személyiségeik alapján!

Fogjuk meg egymás kezét, kívánjuk sok szerencsét, hozza el az Új Év a jólétet és a bölcsességet!

Boldog Új Évet Kívánok!

2011. december 31.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 152
  • e Hét: 423
  • e Hónap: 3265
  • e Év: 42266
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.