Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
a fény rezgése
  2012-11-11 22:07:15, vasárnap
 
 




Minek kéne történnie 2012-ben?

Számtalan elmélet találunk arról, hogy minek kéne történnie 2012-ben - kezdve a sötét világvége teóriákon át a teljes megvilágosodásig és spirituális felemelkedésig, vagy, hogy egyszerűen semmi sem fog történni. Fontos, hogy a nagy felhajtás mögé lássunk, hiszen a sok keringő 2012-es előrejelzésnek semmi köze a tényleges Maya próféciához, hanem egyszerűen a reményeken és félelmeken alapulóemberi psziché előrejelzései.

John Major Jenkins 2012-es Galaktikus Együttállás elmélete nagyon népszerű lett és meg kell említeni, hogy Jenkins több évtizedes kutatómunkát fektetett abba, hogy dekódolja az ősi mayák időről alkotott tudományát. Az Izapa városából kiinduló mitológiai és csillagászati tanulmányai alapján, ahonnan az ősi maya Nagy Kör naptára származik, azt állítja, hogy 2012-ben lezáruló13-as Baktun ciklus világítja meg a ritka 26000 évente előforduló decemberi napfordulón áthaladó nap együttállása a Galaktikus egyenlítővel. Kijelenti, ez a folyamat már történik, és nem olyan, ami egy bizonyos napon fog megvalósulni. Ez tükrözi a világkorszak ciklusok változásának ősi spirituális tanításait, a maya próféciák tekintetében. A teremtés mítoszok ábrázolják a korok változását, ahol a hatalom hamis egoista játszmái, korrupt uralkodása legyőztetik, így utat nyit egy új korszak felé, melyet a magasabb bölcsesség irányít, és az egység-tudat ural

A 2012.12.21-es dátum átlépéséig végső soron, minden változó, és minden ismeretlen, kiszámíthatatlan, senki sem tudja megmondani bizonyossággal, mi történik, vagy nem történik pontosan 2012-es téli napfordulóig, mint ahogy azt sem, hogy milyen intenzitással fog az összes változás lezajlani.

Nincs mire várni, már a kellős közepén vagyunk! Közös utunk a jelen pillanathoz kapcsolódik és aszerint nyilvánul meg, ahogyan az ,,itt és most"-ban tudunk eligazodni.
A maya Ajq'ij (idő őre) Carlos Barrios fontos részletre hívja fel a figyelmet, az ősöktől való figyelmeztetésről az esetleges katasztrófák eljövetelével kapcsolatban, hogy fontos, rájöjjünk arra, hogy az erő bennünk van, hogy megváltoztassuk a kimenetelét. Azt mondja, hogy a mi erőnkön múlik, hogy megakadályozzuk a legrosszabb esetben az önpusztítás forgatókönyvek bekövetkeztét, hogy helyette az evolúció egy új szintre emelkedhessen.

Barritos a következőket mondja:

"Eljött az idő, hogy az emberek tudniuk kéne mi a célja saját életüknek. Ez egy veszélyes időszak, mert eljuthatunk a polaritás átmenetéből, fúziójából a következő lépcsőfokra, vagy ez az az idő, mikor meg is semmisülhetünk. A materialista életmódnak, a világ gazdasági és társadalmi helyzetének változnia kell , és az embereknek szükségük van, hogy magukba mélyedjenek, hogy tudják kicsodák valójában, és hogy megtalálják harmóniát az anyafölddel, az emberi lényekkel, testvéreikkel, az állatokkal, növényekkel. Ez az időszak azért fontos, mert jelenleg a próféciák pillanatában élünk, és mindent egybe véve az emberiséget nem csak elpusztítani, hanem megmenteni is lehet."


Ebben az erőt próbáló folyamatban, fontos, hogy figyelmünket ne a 2012-es időpontra irányítsuk, mint egy lineáris pontra a jövőben, amikor néhány olyan esemény fog történni, ami meghatározza sorsunkat. Meg kell értenünk, hogy ez egy FOLYAMAT, amiben már benne vagyunk, nem pedig egy termék, amely szükségszerűen érkezik egy adott napon és időpontban. Nyilvánvaló, hogy a jövőbeni előrejelzésekre való fókuszálás egy figyelemelterelés a jelen pillanatról és annak lehetőségeiről. Fenntartása mellett a figyelmet a nagyobb összefüggésben ezúttal a prófécia, tudjuk, hogy az itt és most, amikor az életünk játszódik, sokkal inkább, mint képeket vetíteni jövőbe, ez a felhatalmazás pillanata.

Ha egy tágabb értelemben szemléljük az Apokalipszis témáját, amit a 2012-es próféciával társítanak, akkor sokat tanulhatunk az Apokalipszis szó eredeti jelentéséről: a rejtett feltárása, a fátyol felemelése, leleplezés. Láthatjuk ezt a jelenséget világunkban, amint a fedél felnyílik, a fátyol egyre átlátszóbb, és több dimenzió is láthatóvá válik, ami korábban rejtve volt. A világban a korrupció a hatalmi pozícióban lévők tébolya lassan lelepleződik, ahogy szívünkben felfedi magát a kiaknázatlan mélységben lévő szépség és a bölcsesség.
 
 
0 komment , kategória:  ezotéria  
mandala
  2012-11-11 21:08:10, vasárnap
 
  tündérmese


 
 
0 komment , kategória:  ezotéria  
idézet
  2012-11-11 20:43:28, vasárnap
 
  Ügyelj gondolataidra
„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”

(Charles Reade)



 
 
0 komment , kategória:  idézetek  
bohókás
  2012-11-11 20:42:38, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  bohókás  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 488 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 114
  • e Hét: 603
  • e Hónap: 2654
  • e Év: 30877
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.