2012-11-29 18:47:09, csütörtök
|
|
|
Hozzávalók:
10 db burgonya
1 db tojás
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk őrölt bors
1 ek só
1 db nagy vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 marék liszt
Elkészítése:
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszelem és hagyom állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzom. A burgonyát a levétől kinyomkodom hozzáadom a zúzott hagymákat a felaprított petrezselyem zöldet a tojást a sót és a borsot, végül a lisztet de csak annyit hogy éppen összeálljon és amikor korongokat formálunk belőle a széle szálas maradjon. Forró olajban barnára kisütöm.
Olcso-receptek Link |
|
|
0 komment
, kategória: Receptek |
|
|
|