Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
egyensúly
  2012-11-29 13:10:56, csütörtök
 
  Minden ember arra teremtetett, hogy egészséges, boldog életet éljen.
A betegségek forrása a lelkünkben tartósan fennálló nyomásként, negatív érzésként megélt élethelyzetek.
A gyógyulás azonnali lehet, ha megengeded magadnak azt,
hogy észreved mi az a negatív minta (érzelem) harag,
félelem, kétség, düh, írigység...ami benned megtapadt.
Ahhoz, hogy eltávolísd magadtól ezeket a lenyomatokat,következőt kell tenned.
Hozd magad egyensúlyba.



1. Az egyensúlyi állapot elérésében, Földünknek nagy szerepe van. Végy 2-3 mély, hasból beszívott, orron keresztűl kiengedett lélkzetet. Közben hunyd le a szemed ,és érzékeld, ahogy a tested a légzésre reagálva elcsendesedik. Képzeld el, hogy a szíved körül egy aranyos-zöld gömb rezeg. Ebből a gömbből, a Föld irányába testeden keresztül enged meg, hogy egy zöld színű sugár elinduljon. Minden kifújt lélekzettel, egyre mélyebbre és mélyebbre hatol, míg végül bekapcsolódik a Föld vas- kristály magjába. Ezt az állapotot földelésnek nevezik.
2. Figyelmedet fordítsd vissza a szíved körüli gömbhöz, és engedd meg magadnak, hogy ebből ,egy arany színű sugár a fejtetődön keresztül elinduljon. Minden kifújt lélekzettel egyre feljebb és feljebb jut míg, becsatlakozik az Ötödik Dimenzió szeretetteljes energiájába.( nem baj ha nem tudod ezt értelmezni, csak tudd, hogy oda ér a sugár.)
3. Most szíved, egy kapocs, Ég és Föld között. Ebben az egyensúlyi állapotban a tiszta szándékodon keresztül jelensd ki, hogy azt az érzést( harag...) amit érzékelsz elengeded, feloldod és helyette megtöltöd magad a Szeretet Fényével. Megbocsátod önmagadnak azt, hogy azonosítottad az érzést önmgaddal és kiengeszteled magad szeretettel.
4. Ekkor kiegyenlítődnek energiáid azokon a helyeken, ahol egy blokk formájában összegyültek az érzelmi minta hatására, és elindul az öngyógyulás folyamata.Tudatban, lélekben majd a testben. Ha szükségét érzed naponta többször is egyensúlyozd ki magad. Tudd, hogy az az érzés ami megjelenik benned nem Te vagy. Te, egy Fényforrás vagy a Teremtő Mindenható részeként és azért jöttél, hogy az Ő szeretetét, és békéjét megtapasztald itt a Földön.
5. Szép lassan figyelmedet fordítsd a külvilágra, érzékeld a helyet ahol vagy, és lassan nyisd ki a szemed.
6. Figyeld meg hogy, az érzelmi minta szeretne hozzád visszatérni. Az elkövetkező napokban részed lesz abban, hogy olyan helyzetek álljanak elő, amik az elengedett érzelmeket akarják visszahozni. Ekkor neked csak egy dolgod van.Légy éber, vedd észre és tudd, hogy nem Te vagy az az érzelem, ha kell újra és újra Old fel magadból addig, amíg utoljára látogat el hozzád, hogy megbizonyosodhass róla már nem érhet el.
II. A Védelem energiájának behozása energia rendszerünkbe. A Ma körülöttünk megnyilvánuló zavaró tényezők miatt nagyon fontos szerepet kap a Védelem az Egyensúly mellett. Az Öngyógyítás folyamatán végig lépkedve amikor össze kapcsoljuk szívünket a Földdel és az Éggel abban az egyensúlyi állapotban kell a következő lépéseket tennünk.
1. Figyelmedet fordítsd vissza a szíved körüli gömbhöz. minden kifújt lélekzettel növeld meg a gömböt testedben. Hagyd, hogy átérje testedet és körbe vegye kívülről.
2. Most a gömböt színezd át képzeleteddel rózsaszínűre. Ott ülsz egy rózsaszín gömbben. Kérd meg a Védelem angyalait, hogy minden alacsony rezgést, minden olyan megnyilvánulást ami nem a Fény és az Igazság tartsanak tőled távol, és csak a Szeretet Fénye hatoljon át a gömbön.
3. Maradj egy kicsit ebben az állapotban és hagyd hogy rögzüljön. A gömböt magad körül hagyva érzékeld a külviágot és egy nagy lélekzettel szép lassan nyisd fel a szemed. Ezt akár naponta is megteheted, főleg reggel és este, hogy a napod és az álmod ne zavarja ártó energia. Mindemellett nem tudjuk elkerülni, hogy külső hatásra kibillenjünk ebből az egyensúlyi állapotból, de a figyelem a fontos , hogy észre vegyük és a nehéz, nyomasztó érzéseket elengedve újra vissza találjunk a középpontunkhoz.
III. Gyógyulás a mindennapokban A tested változásai melyek követik a Föld rezgésváltozásait és a tudatod ébredésének rezonínciáit folyamatos jelzéseket ad. Néha ezek a jelzések kellemetlenek, zavarodottság, hangulat változások, egy egy kisebb fájdalom a testben, szívtáji nyomás, fel-fel törő félelem minták a múltból...
Segíthetsz testednek a változásban, ha a nehezebb pillanatokban mélyeket lélekzel és szeretettel fogadod be az energiákat. Tudd, hogy érted van. Mérgelődéseiden nevess, és igyál sok, tiszta vizet. A víz fogyasztás igénye a testednek ciklikus, de a legalacsonyabb energiaciklusban is igényli szervezeted a 1 és 1/2 l vizet. Segíts magadon. Ha teheted pihenj töbet, sétálj a szabadban és legyél többet fák közelében. Az alvásigény is nagyobb, ne legyél rabja az eddigi szokásaidnak hogy kitartóan megvárod a tíz órát, vagy a megszokott műsor végét. Aludj többet. Vannak napok, amikor kevesebb bevitt kalória is elég tested megnövekedett energia szintjéhez. Figyelj a jelzésekre és megszokásból ne egyél többet mint amennyit tested kíván.
Szeretettel gondoskodj testedről: levegő, víz alvás és ha jól esik, végez olyan mozgássort ami harmonizál veled. Tánc, Jóga, Csikunkg, Taj-csi... Világgyógyítás Miután meganultuk kiegyensúlyozni magunkat, felfedeztük önvalónk lényegét és szeretjük ,tudatosan is világgyógyítást végezhetünk. (Hiszen tudat alatt oly sokszor teszük.)



Minden megnyilvánulásunk
gondolat, szavak, tettek hatást gyakorolnak mindenre ami körbe vesz minket,
látható és láthatatlan világunkból.
Ha örömet érzünk és észre vesszük belső és a külső szépségeket
legyen az ember, napsütés, , felhő, falevél, szín bármi amiben örömünket leljük gyógyítjuk vele világunkat.
Szívünk az ilyen pillanatokban megemelkedett rezgést közvetít minden létezőnek.
Vannak helyzetek, amikor azzal találkozunk ami rombolja a szépségeket
éppen az ellenkező hatással nyilvánul meg, nem okoz örömet.
Ekkor kérjük a Teremtő Isten segítségét,
hogy változást,
gyógyulást hozzon az általunk tapasztalt helyzetekre, életekre.
Mindkét kiáradásunk, tudatos gyógyítása világunknak.
Így járulunk hozzá lényünkkel a Világ Virágának nyílásához
és
végezzük el azt a feladatot
ami szívünkből fakadó lényegünk.
 
 
0 komment , kategória:  ezotéria  
idézet
  2012-11-29 13:00:21, csütörtök
 
  Egész életünkben arra lettünk kondicionálva, hogy bizonyos gondolataink legyenek a dolgokról. A gondolatok tesznek bennünket boldogtalanná - de a gondolatainkat megváltoztathatjuk! Az életszínvonaladon úgy javíthatsz, ha a gondolataidon javítasz, és gondolataid hatással vannak érzéseidre.

(Andrew Matthews - Hallgass a szívedre)



 
 
0 komment , kategória:  idézetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 488 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 264
  • e Hét: 1118
  • e Hónap: 3169
  • e Év: 31392
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.