Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Végjáték
  2012-11-08 23:04:47, csütörtök
 
 





VÉGJÁTÉK


Végjáték- EndGame (2007) Teljes film (hun,eng,fin,pol,port,rus,serb,spa,swe, sub)

Link



Ez a fim azokat az embereket mutatja be akik a háttérből irányítják az egész világot!
Ezeknek az embereknek a csicskásai: Orbán, Gyurcsány,Bajnai, Matolcsy, és sorolhatnám....
Az összeesküvés elmélet pedig nem más, mint a nem bizonyítható igazság. Ezzel a jelzővel degradálják le az embert, akit automatikusan paranoid személyiségnek tekintenek, a hülye kis teóriájával. Ami nem más ,mint a jól elrejtett igazság.

Nekik az a bizonyítékuk,hogy nem tud az ember rájuk bizonyítani semmit...


Elkerülhető-e az összeomlás? ~ VNTV

Link



Civilizációk végnapjait éljük, de még mindig lehetőségünk van, hogy az elkerülhetetlen bukást enyhítsük. A jelenlegi értékrendünk műszaki tudása nem ad megfelelő esélyt a túlélésre. Tanulhatnánk a korábbi civilizációk bukásaiból, de csak egy teljes társadalmat átfogó érték, és tudatváltozás segíthetne abban, hogy megváltozzon az elkerülhetetlen összeomlás.


VNTV - 2012-01-20 - Orbán Viktor történelmet ír vagy a csőd szélén táncol?

Link



Van remény! Vezér Szörényi László évtizedes tapasztalatokkal rendelkező pénzügyi tanácsadó, egy átgondolt koncepciózus tervet sejt a jelenlegi kormányzat döntései mögött. Spekuláció lenne csak az államcsőd elmélete, vagy egy jól kitervelt mesterterv része? Egy biztos, az ellenség az, aki minket fosztogat. Társadalmi összefogást szuggerálva és felelősséget szétosztva nyerhetünk csak az elnyomással szemben.




 
 
0 komment , kategória:  Hazánk - otthonunk  
Az igazi baloldali
  2012-11-08 22:40:57, csütörtök
 
 




AZ IGAZI BALOLDALI
Pozsonyi Ádám - 2012. augusztus 11., szombat


Van egy gondolkodásbeli ficam, félresiklás, ami még ma is rendre visszatér a jobboldali átlagember szóhasználatában. Értem én, hogy fél évszázad alatt beléverték az emberbe, s a következő húszban is deformált gondolkodásúak szónokoltak a képernyőről, a megszokott kliséktől pedig nehéz szabadulni, de talán eljött az ideje, hogy az 1972-ben kiadott lexikonokat meg a '83-as gimnáziumi történelemkönyvet kidobáljuk végre.

,,Az igazi baloldali." Ezzel példálóznak rendszerint, amikor döbbenten csodálkoznak rá a valóságra, tehát hogy a macska nyávog, télen hideg van, a vaj elolvad a napon és a baloldali ember hazaáruló. S akkor felsóhajtanak, majd miután röviden ostorozták a szóban forgó cselekvéssort, megjegyzik: de bezzeg az ,,igazi baloldali" az nem ilyen.

Nem, tisztelt hölgyeim és uraim, jó szándékú, '69-es Gondolat-kiadványokon túlnőni nem tudó, derék nemzeti lelkek, ha eső idején nem állunk eresz alá, bizony megázunk. És hideg ellen sapka és kabát kell, nem elég csak sóhajtozni arról, hogy ej, most megfáztunk, de bezzeg, ha ez a tél ,,igazi tél" lenne, akkor mezítláb mehetnénk a havas utcákon.

Az 1972-es lexikonokon túlnőni képtelenek valami olyan öncsalásba ringatják magukat, hogy a baloldaliság az alapból helyes dolog, csak ,,elromlott valahol".

Meg hogy a baloldaliság az humánus, embereken segítős, szociálisan érzékeny, derék dolog, helye van a nap alatt, csak a kommunisták elrontották. S közben az sem zavarja őket, hogy a baloldal nem gondolkodik úgy, hogy az ellenoldalnak helye van a nap alatt. Nem, azt fel akarja számolni, meg akarja szüntetni, ám a derék jobboldali az rendes, és várja egy életen át az ,,igazi baloldalit". Aki persze nem jön. Nem is jöhet, mert az, amit a derék, egyszerű jobboldali hisz, egyszerűen nem létezik. Próbálom megvilágítani, hogy miért nem. Az univerzum jobboldali. Az ember is. Tehát van a normális, és ami ettől eltér, az a baloldali. Jobboldali, aki úr létére a hölgyeket szereti, és baloldali, aki ettől eltér. ,,Más." Jobboldali, aki termel és félretesz, baloldali, aki ujjaival malmozik, és segélyt vár. Jobboldali, aki gyönyörű képet fest, mert az univerzum csodás, baloldali, aki pacákat halmoz és ,,másképp" látja a világot.

A jobboldali elfogadja a helyét a teremtés rendjében (tudja, hol a helye), a baloldali ellenben kapálódzik ellene. Sem a teremtést nem ismeri el, sem önnön helyét.

A baloldali nem az, aki sajnálja az éhezőt, és kenyeret ad neki, majd szól a gyárosnak, hogy emelje a szegény éhező fizetését. Nem. A baloldali úgy tesz, mintha az előbbit csinálná, de az éhezőt felhasználva igyekszik tönkretenni a fölötte állót, s elfoglalni a helyét. Az emberi nyomorúság a baloldalinál mindig ugródeszka, hivatkozási alap, hatásvadász szlogen. Mert a baloldali legfőbb jellemvonása az irigység, s mivel tehetségtelen - aki hozzáértő és becsületes, az nem baloldali - gyűlöli azt, aki valamit elért.

A baloldaliság lelki betegség. Magától baloldali ember nincs, hacsak nem uszítják és manipulálják. Alapból az ember úgy indul az életnek, hogy szeret enni, az ellenkező neműeket nézi, a szüleit szereti, nem a vadidegen szüleit, el akar érni valamit az életben, és a példaképei hősök. (Ezért imádta régen minden fiú Mayt, Vernét meg Jókait.) Ennek ellenkezője csak propagandával és agymosással (média) alakítható ki. Ebben az álvalóságban, ahol az idegent ugyanúgy kell szeretnem, mint a saját véreimet, és ahol a deviancia érték, ebben nem lehet tartósan létezni és boldogulni. Ilyen világ nem is alakul ki magától, csakis háttérerők támogatásával és segítségével tartható fenn. (Nem véletlen, hogy a baloldal bázisa eleinte egy szűk élősködő és deviáns réteg volt, de hát ezeket normális helyeken kiközösítik). És mihelyt beüt az összeomlás, a krach, pillanatok alatt visszaáll az, hogy a férfi az férfi, a haza az haza, van vezető réteg, és termelni kell. Mert ha nem áll vissza, elpusztul a közösség. (Mint ahogy pusztulás vár a fejlett, haladó szellemű és elképesztően demokratikus nyugati társadalmakra.)

Baloldali az alkoholista, aki nem köszön vissza a nyugdíjas pedagógusnak. A suttyó, aki firkál a liftben, s ha rászólnak, köp. A segélyért sorban álló, aki életében nem dolgozott, de követeli a lapos tévét. Az ,,akasszuk fel az uraságot" mondatot kiabáló Lenin-fiú. A ,,Vegyük el, mert neki több van", a ,,Dögöljön meg, mert műveltebb". A ,,Verjük meg, mert magasabb, szebb, iskolázottabb és tehetségesebb". Ez a baloldal.

Szamuely Tibor, Korvin Ottó, Marosán György, Aczél Endre, Kádár János, Lukács György, Heller Ágnes, Tóta W. Árpád, Szabó Ervin, Biszku Béla.

Meg a médiasenki, aki felpofozná az aranyéremtől boldogan kiáltozó riporternőt, és ezt élő adásban be is mondja.

Nincs más. Ez az ,,igazi baloldal".

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/az-igazi-baloldali







Baloldali a segélyért sorban álló, aki életében nem dolgozott, de követeli a lapos tévét
2012. augusztus

Hunhír.info
Az univerzum jobboldali. Az ember is. Tehát van a normális, és ami ettől eltér, az a baloldali. Jobboldali, aki úr létére a hölgyeket szereti, és baloldali, aki ettől eltér. ,,Más." Jobboldali, aki termel és félretesz, baloldali, aki ujjaival malmozik, és segélyt vár. Jobboldali, aki gyönyörű képet fest, mert az univerzum csodás, baloldali, aki pacákat halmoz és ,,másképp" látja a világot. Ez a baloldal. Szamuely Tibor, Korvin Ottó, Marosán György, Aczél Endre, Kádár János, Lukács György, Heller Ágnes, Tóta W. Árpád, Szabó Ervin, Biszku Béla.


Link





 
 
0 komment , kategória:  Média  
Magyar fülbe magyar zenét!
  2012-11-08 17:28:39, csütörtök
 
 




MAGYAR FÜLBE MAGYAR ZENÉT! II.


Mottónk:
"A zene felold, örömöt ad, és jobbá tesz!"
"Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene."


Magyar fülbe magyar zenét II.


Kormorán - Ki szívét osztja szét

Link



Kovács Nóri - Elindultam szép hazámból

Link



Holdviola - Mikor lesz már nyár

Link


Ez a videó már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


Link



Csillagok, csillagok...

Link



Látod édesanyám... ( Hungarian Folks Songs )

Link



Lakner Sándor - Kis lak áll a nagy Duna mentében

Link



Harangozó Teréz - Minden nap ...mikor eljön az este...

Link



Van egy kicsi házikó

Link



Máté Péter - Hull az elsárgult levél

Link



Magyar Rózsa - Csak azért szeretem a mesét

Link



Dancs Annamari - Az a szép...

Link



Beatrice - Lesz, lesz, lesz ...

Link



Régi Magyar nóták (1)

Link



Szól a nóta (2005) - magyar nóta műsor

Link



Még azt mondják nincs Szegeden...(csárdáscsokor)
/Katalin bál a kispiaci Delta csárdában/

Link











 
 
0 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 40 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 511
  • e Hét: 3659
  • e Hónap: 43480
  • e Év: 221355
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.