Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Fidesz-MSZP összeborulás Debrecenben?
  2012-12-01 20:32:41, szombat
 
  Fidesz-MSZP összeborulás Debrecenben?
2012, december 1 - 17:46

Belföld
Friss hírek

A Jobbik Magyarországért Mozgalom debreceni frakciója a leghatározottabban visszautasít minden olyan szándékot, amely arra irányul, hogy az országosan megnyilvánuló tendencia kapcsán valamennyi jobbikos képviselőt antiszemitaként és rasszistaként állítson a közvélemény elé. Ezért nem ül fel a provokációnak és nem írja alá a debreceni Fidesz és MSZP összeborulásából született nyilatkozatot - áll a párt debreceni frakciójának pénteki közleményében.

Emellett szeretnénk, ha már véget érne ez a mesterségesen gerjesztett tömeghisztéria! Ugyanis Gyöngyösi Márton sajtótájékoztatója után nyilvánvaló és egyértelmű lehet mindenki számára, hogy nem volt szó faji alapon történő listázásról, hanem csak az izraeli-magyar kettős állampolgársággal rendelkező képviselőkről érdeklődött a képviselő úr, mivel ezek a személyek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek hazánk számára! Mivel Gyöngyösi Márton bocsánatot kért a félreérthető fogalmazás miatt, az ügyet lezártnak tekintjük.

A megfelelési kényszer szülte erőltetett elhatárolódás és hisztériakampány helyett a Jobbik Debrecenben is az emberek valós problémáival akar és fog foglalkozni a jövőben is!



barikad.hu

http://barikad.hu/fidesz_mszp_osszeborulas_debrecenben-20121201
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barna bácsi igazsága: agyonvert egy 82 éves magyar nénit az
  2012-12-01 20:28:27, szombat
 
  2012-12-01. 20:12
Barna bácsi igazsága: agyonvert egy 82 éves magyar nénit az áramütést túlélő uborkatolvaj

A borsót, a babot a falu központjában lévő kis piacra hordta egész nyáron, így egészítette ki nyugdíját a kesznyéteni Szoboszlai Barna. A hetvenes évei elején járó férfit azzal vádolták, hogy közvetve egy cigány halálát s kettő sérülését okozta, pedig ő csak a sajátját védte: 2008-ban olyan drótfonattal vette körbe veteményeskertjét, amelybe áramot vezetett - és persze ha a cigányok nem mentek volna lopni, nem esett volna bajuk.
Mint ismeretes, a három bűnöző éjjel uborkát akart lopni a kertből, amikor áramütést szenvedtek. Az idős embert, akit első fokon gondatlanságból elkövetett emberölés és életveszélyt okozó testi sértés vétsége vádjával egy év, két évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélt a Borsod megyei bíróság, a debreceni ítélő tábla jogerős ítéletével végül megrovásban részesített. A perköltség egy részét - több mint hatszázezer forintot - azonban meg kell fizetnie: a nyugdíjából havonta vonják a törlesztést, mert senki nincs ebben az országban, aki kifizesse helyette, csak siránkozunk az összefogás és a szolidaritás hiányáról.
Emiatt egy hónapban nagyjából negyvenezer forintot kell beosztaniuk a feleségével: az asszony világéletében kacsát, libát, tyúkot tartott, ezeket adta el a piacon, ám mivel nem volt munkaviszonya, nyugdíjat sem kap. Szepessy Zsolt volt monoki polgármester a kesznyéteni eset után szárnyai alá vette a férfit, akit csak Barna bácsiként emleget. A polgármesteri hivatal emeletén lakást biztosított a falujukat az eset miatt hátrahagyó házaspárnak. Még a választási törvényt is felhasználta, hogy menedéket biztosítson a méltatlanul meghurcolt férfinak: az általa alapított Összefogás Párt miniszterelnök-jelöltként indította el a nyugdíjast, így a férfi automatikusan mentelmi jogot kapott, s a bírósági eljárást hónapokra fel kellett függeszteni.
Szoboszlai Barna és felesége 2010 őszén tért vissza Kesznyétenbe: pártfogójukat nem választották újra Monokon, az új, fideszes polgármestertől pedig nem reméltek megértést vagy támogatást.
- A monoki nép barátságosabb, mint a kesznyéteni, pedig minket itthon is nagyon szerettek - mondja az idős asszony, aki még most is elsírja magát, amikor arról beszél, hogy négy éve ott kellett hagyniuk a házukat. ,,Más végett" - teszi hozzá.
Barna bácsi természetesen ma is jogosnak érzi, amit tett. Azt mondja, nem fogadja el, hogy mások a munkája gyümölcsét büntetés nélkül elvehetik, ellophatják. Az időközben megszületett, a magántulajdon védelméről szóló új törvényt is mentségül hozza fel, mondván: ma már senki nem büntetné meg azért, amit 2008-ban tett. A házaspár szerény körülmények között él a régi házban. Sparhelttel fűtik a konyhát, ahol idejük nagy részét telente most töltik, vezetékes vizük nincs, a kútról hordanak. A kertjük felszántva, felásva: cukorborsót még november elején is szedtek a veteményesből, pár szál hagyma, zöldség most is virít még az ágyásokban.
- Régebben házhoz jöttek hozzánk zöldségért, gyümölcsért, de az ,,áramozás" óta már nem csengetnek annyian - fogalmaz az asszony. Így most már a templom előtti kis piactérre járnak eladogatni, amit megtermeltek.
Barna bácsi azt mondja: sok az elkeseredett ember, aki az állandó lopások miatt ugyanúgy szeretné megvédeni a portáját, mint ő. - Senkinek se az égből hányják azt a krumplit, amit megtermel, keserves munka van azzal - mondja. Elárulja, hogy nemrég két asszony kereste Miskolcról, s azt kérték: magyarázza el, hogyan kell megépíteni és árammal ellátni egy drótfonatot.
- Elmagyarázta nekik?
- Nagyjából - válaszolja. Aztán kissé indulatosan azt taglalja, hogy senkinek nem lenne félnivalója, ha mindenki egyformán dolgozna. S ha ő egyszer az életben parlamenti képviselő lehetne, ez volna a legfőbb célja. - Mindenki dolgozzon! Minden magyar és minden cigány - nyomatékosít. Amikor a Népszabadság firkásza azzal mentegeti a tolvaj cigányokat, hogy munkát szerezni manapság egyre nehezebb, s lám, többen is külföldön keresik a boldogulást, azt mondja: egy hét alatt bárhol találna munkát magának, mert ő nem fél megfogni az ásót, a kapát, a szerszámot. Bújjon képzeletben egy cigány ember bőrébe, és induljon el úgy munkát keresni, vajon tárt karokkal várnák-e a munkaadók? - akadékoskodnak a cigányimádó ballibek. Azzal vágja ki magát, hogy a faluban két cigányt is ismer, aki dolgozik. Az egyik a diósgyőri focicsapatban, a másik Németországban keresi a kenyerét.
Miniszterelnök már nem lenne, ahhoz túl idős, de országgyűlési képviselőként még el tudná magát képzelni - mondja. Komótosan a konyhaszekrény fiókjához ballag, s két régebbi szórólapot is elővesz: az egyiken kapál, a másikon Szepessy Zsolttal szerepel. Látszik az arcán: élvezte azokat az időket.
Zoom
- Szerencsen vettünk öltönyt, a monoki polgármester meg adott kölcsön nyakkendőt. Még a szemöldökömet is kiigazítottam csipesszel meg kisollóval, hogy ne legyen olyan bozontos. Voltunk a tévében, jártuk a falvakat, hordtuk a nyomdából a plakátokat. Az is szóba került, hogy tanuljak egy kicsit angolul, de arról aztán letettem, van nekem nyelvem, a magyar - idézi fel a boldog kampányidőszakot.
Monokon elmondta az ottani cigányoknak, hogy nem kell tőle félniük, a légynek se tudna ártani. A kesznyéteni cigányok az eset óta kerülik: köszönnek ugyan, de a korábbi szívélyesség elmúlt.
A firkászok próbálták megkeresni azokat, akik - népszabós szóhasználattal - "áldozatai" voltak az áramütésnek. A fogát otthagyó Veres Zoltán veje, Irhás Iván egy kis házban él az egyik faluszéli utcában, de szomszédai azt mondják, napok óta nem látták, talán rokonoknál lehet (de esélyesebb, hogy börtönben - a szerk.). Takács Richárd, a másik "sérült" előzetes letartóztatásban ül: ő az egyike annak a négy támadónak, akik idén januárban úgy megvertek egy nyolcvankét éves idős asszonyt Kesznyétenben, hogy később belehalt sérüléseibe.

Ha akkor ő is felfordul, az a magyar néni talán még ma is élne...
(Kuruc.info - Nol korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/104837/#ixzz2DpX7ay5X
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Soknevű idegenek
  2012-12-01 18:48:12, szombat
 
 


Soknevű idegenek

Nagy felháborodást keltett Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő felszólalása a Parlamentben, amikor nemzetbiztonsági kockázat szempontjából, meg szerette volna tudni a parlamenti képviselők, kettős állampolgárságából adódó valós identitását . Érthetetlen, hogy miért nem készítenek a hazánkban élő kisebbségekről ezirányú statisztikát . Egyedül a cigányokat tartjuk számottevő kisebbségnek Magyarországon, pedig létszámában a korábban emancipált zsidóság száma sem lebecsülendő .

Felsőoktatási intézményeinket nem csak megszállták ezek az élelmes, kozmopolita világpolgárok, de az oktatási törvényeket, sőt annak a programját is ők adják ma már . A kommunizmus éveiben mindannyian tudtuk, hogy idegen hatalom által megszállt országban élünk, ahol zsidókról sem szólhatott senki elitélő hangnemben . Teljesen eltakarták előlünk ennek a szétszóródott népnek a valódi identitását . Amikor a XIX-ik század második felétől kezdve kezükbe ragadták a sajtó nagyobbik részét, átvették a magyarság tudatának intézményesített manipulálását is . Jó példa volt erre a tiszaeszlári gyermekgyilkosság, nemzetközi viszhangot is keltő elterelő hadművelete, ahogyan felmentették a bűnös saktereket, akik vérét vették Solymosi Eszternek .

Az igazságszolgáltatás ekkor veszítette el a jó hírnevét, s a nevéből adódó tisztelet megkövetelését . Egyszerű szolgáltatássá aljasodott e korábban patinás intézmény . Jól láthattuk azután, hogy miként estek neki a jól működő hivatalok kisajátításának, a háborút követő őszirózsás forradalom által megtévesztett emberek, akik a mai baloldalt jelképezték, a vesztett háború nyomorúságában . Ez a baloldal ahol csak tehette eladósította, megsarcolta az egész intézményrendszert, túlköltekezett, magának extra jövedelmet biztosítva, ami erőteljes inflációt eredményezett később, sőt aláásta vele az adott valuta nemzetközi értékét is .

Ma sem változott semmi ebben a megvilágításban . Amikor lehetőségük van rá, azonnal visszatérnek, ha kell idegen segítséggel is ezek a politikai kalandorok . Bécs felé menekül mind, mégha Moszkvából is érkeztek volna korábban . Mára egy kicsivel nyugatabbra húzódtak, az egyesített Berlinbe . Rátelepedtek Európa egyik legbiztosabb államára, a nagy húzóerőt képviselő Németországra . Ez a bűntudatot reájukerőszakoló cselszövő banda állandó sápot szed Hitler örököseitől, akik már jónéhány generációval később születtek németnek, de még sem engedik fellazulni a gyűlöletbeszéd törvények által megfélemlített, bűnösnek kikiáltott népet .

Franciaországban is hatalomra került a nemzetközi baloldal, miután lecserélték a magyarnevű Sarkozyt, egy Holland nevű ?franciára? . Összehangoltan működő médiatevékenységük folytán bárkit földreránthatnak azonnal, amikor úgy vélik, hogy a helyzetük gyengülni látszik . Összeesküvés ez a javából, még is, ők kiáltanak farkast, amikor konspirációról hallanak . Ezek az ártatlan, soknevű cionisták megbénítják az egész emberiség működését . Segélyezés révén rabszolgaságba terelik a kevert fajú tömeget . Az európai fehér ember végét akarják az állandó konfliktushelyzetet teremtő fegyvergyártó lobbi zsidó tagjai . Nagyon jó üzletet jelent számukra az elhasznált urániumból készült lövedéket minden tagállamnak továbbadni . Így fizetni sem kell az alapanyagért ! Sőt ! Magas árat fizetnek nekik a veszélyt jelentő, sokezer évig erősen mérgező, atomerőművek hulladékának az átvételéért .

Érthető ugye ezáltal a végnélküli háborúk valódi oka ? 2001-beli események is ennek az érdekében lettek megszervezve . Azóta minden korábbi jogától megszabadították a civileket, kiket bármikor terroristának nyilváníthatnak a véleményformáló hatalmat birtokló, bár láthatatlan, a pénzbirodalom részvényeit is a kezükben tartó, zárt családi vállalkozások jóvoltából . 300 család ez mindössze, akik összeköttetésük révén a tőzsdéket belső információk segítségével tudatosan lerabolják, beleértve a magánkezelésű nyugdíjakat is . Ez a kettős mércével fémjelzett nyitottság lett a veszte a globalizmus magánvállalkozásának . Nem működhet miatta semmi sem rendesen, mert a nyitott határokon kicsurog a fejlesztésre szánt akármekkora összeg .

Globalizmus intézményrendszere a cionistáink kezében, csak Izrael állampolgárainak jövedelmez, a többiek faji alapon kimaradnak belőle, pedig a zsidóság sem egységes ezen az alapon . Így épülhetett fel ez a műállam 1948-ban, s fejlődhet azóta is a világ adófizetőinek a pénzéből . Amerikai fegyverek védik a zsidó érdeket Közel-keleten, s ezáltal hatalmi pozicióra tett szert környezetében ez a sosemvolt állam . Mindenhonnan a világból odasereglenek a zsidók, igyekszenek megmenteni ezt az államot, ami Délafrikát is megszégyenítő, megosztó fajpolitikát folytat . Nem véletlen az sem, hogy a délafrikai államban is erős befolyással rendelkező zsidó lobbi vezetője Cecil Rhodes, Rhodézia(ma Zimbabwe) névadója, a cionizmus egyik megteremtője, az afrikai gyémántbányák korlátlan ura is ezt az érdeket támogatta .

Nézzünk szét bármerre a világban, mindig megtaláljuk a nagyhangú zsidó érdek képviseletét . Minden kontinensen jelen vannak . Összehangolt tevékenységükkel építik ezt a birodalmat adófizetők pénzéből, illetve abból a pénzből, amit adófizetésre kellene beszolgáltatni . Ügyes társasági törvények segítségével kiépítették a zsidók világpolitikai stratégiájának az intézményrendszerét . Ezért nyomorgunk évszázadok óta, de pusztító erejét csak most érezzük igazán, amikor magukhoz ragadták az egyes országok valutakészletét, nemzetek vagyonát, és ebül szerzett pénznyomtatás jogán eladósították azokat . Meddig tartható fenn ez az egyoldalú politika, amelynek hitelt a demokrácia hamis értelmezésével adnak, a tömegmanipuláció kézhezvétele során ?

Hazánk kétpárti-egypártrendszerébe beleavatkozó szeleburdi JOBBIK-osok hibát követnek el, amikor zsidózni kezdenek idegenek által megszállt sorok között, mert ezzel fegyvert adnak a kezükbe . A nekik életet jelentő antiszemitizmus, bűntudatából eredő médiafegyver segítségével . Buták lennének ezek a fiatalok ? Nem tudom . Ebben a témában óvatosan kell fogalmazni, mert a ?gyűlöletbeszéd? törvény megjelenésével ellehetetlenítették azokat, akik ebben a témában nyilatkozni mernek . Mindezt a rendszerváltás után 22 évvel képesek lenyomni a magyarság torkán ? Negyvenöt évig tartó kommunista diktatúra bukása után, amit úgyszintén zsidó elvek alapján működtettek, a többségben zsidó származású, de magyarosított nevű elvtársak .

Szólásszabadság nevében terrorizálják embertársaikat a Hitlert is megszégyenítő, liberálfasiszta diktatúrárát építő, de mégis az örök áldozat szerepében megjelenő zsidók, akiknek az egész földgolyóra kiterjedő cionista Birodalmáról, nem szabad beszélnie senkinek . Eközben felvásárolják Magyarországot, Romániát, Lengyelországot, Manhattant és idővel mindenkit a számolatlan mennyiségű, kétes eredetű játékpénzükkel . Ezt akartuk ugye ? Vagy mégsem ?

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolcon büntetendő az önvédelem
  2012-12-01 17:09:55, szombat
 
 
Miskolcon büntetendő az önvédelem

Péntek délután a miskolci rendőrség minden indoklás nélkül elhurcolta az avasi lakótelepen tájékozódó bejárást folytató jobbikos önkormányzati képviselőt, a szervezet városi alelnökét. Jakab Péter, aki egyben a Jogi, Ügyrendi és Közrendi Bizottság tagja, sajtótájékoztatóját követően a Szebb Jövőért Egyesület tagjai körében egy rövid sétára indult. Ekkor állították elő a rendőrök, majd 13 társával együtt rabosították. Bár eljárásuk okairól nem tájékozatták őket, feltételezhetően a Szebb Jövőért Egyesület öltözéke szúrt szemet nekik. Mindez felettébb érthetetlen annak ismeretében, hogy az egy hónappal ezelőtt megrendezett Magyar Élet Menetén a hatóság nem emelt kifogást a civil egyesület megjelenése ellen. Pillanatnyilag annyi értesülésünk van, hogy szabálysértés elkövetésével vádolják és gyorsított eljárással már szombaton bíróság elé kívánják állítani őket. A vádpont szerint cselekményükkel a "közrend fenntartásának látszatát" keltették. Ez nyilvánvalóan ellenérzést váltott ki a hatóság köreiben, akik ennek már a látszatát sem tudják fenntartani.

A Jobbik határozottan elítéli ezt a nyilvánvalóan politikai megrendelésre indított koncepciós eljárást. Álláspontunk szerint az ilyen jellegű intézkedések a lakosság megfélemlítését szolgálják azzal a nyilvánvaló céllal, hogy megakadályozzák a társadalmi önszerveződés minden formáját. Jelen esemény is azt bizonyítja, hogy a rendvédelmi szervek felsőbb utasításra nem a településünket sújtó bűnözési hullám felszámolásával foglalkoznak, hanem az őket jogos kritikával illető állampolgárokkal szemben lépnek fel. Ez a szemlélet pedig teljesen egyértelmű folytatása az MSZP-s városvezetés korábbi gyakorlatának, amelynek következtében a kiszolgáltatott, önvédelem lehetőségétől megfosztott lakosság immár tömegesen menekül el városunkból.

A Jobbik Miskolci Alapszervezete

Kapcsolódó:
"A közrend fenntartásának látszatát keltették" - előállították az Avason sétáló SZJPE-seket
Komlón és Pécsett is betiltotta a kettős keresztet a Fidesz (Jobbik.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyugdijasoknak)))
  2012-12-01 16:58:25, szombat
 
  Nyugdijasoknak)))
Három nyugdíjas ül egy kávéházban egy csésze kávé mellett.
December közepe van. Nézik, hogy odakint nagy pelyhekben
hull a hó, az emberek csomagokkal megpakolva jönnek-mennek.
Megszólal az első:
- Mégiscsak jó dolog a karácsony.
Második:
- Az lehet, de a szex jobb.
Harmadik:
- Igen, de karácsony többször van.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Vasile, a román hegyiparaszt holtrészegen hazatántorog a koc
  2012-12-01 16:13:55, szombat
 
 
Vasile, a román hegyiparaszt holtrészegen hazatántorog a kocsmából. Bemegy a
fiához és megkérdi :

- Mircea fiam, mondd csak, hányadik osztályban is vagy te ?

- Hát nem tudod, apu ? Harmadikban!

- Hásze akkor ejsze tucc diktálásra írnval

- Há' persze, hogy tudok!

- Na akkor szedj csak elő egy új füzetet és írd belé: "Erdély a
miénk!"

A gyerek előszed egy füzetet, beleírja, amit apja diktál.

- Leírtad?

- Le!

- Akkor írd le mégeccer: "Erdély a miénk!"

Leírja a gyerek mégegyszer.

- Kész vagy ? Akkor írd le mégegyszer !

És így tovább, amíg a füzet tele van azzal, hogy < Erdély a miénk ! >

Látja a paraszt, hogy megtelt a füzet, elégedetten visszatántorog a
kocsmába.

A fiú pedig sírva felhívja anyukát a tanácsnál.

- Anyu, anyu, ilyen részegen aput még sohase láttam !

- Bántott, édes fiacskám ?

- Nem bántott !

- Rendőrök hozták haza ?

- Nem, egyedül jött !

- Mi van vele? Összeesett, kómában van?

- Nem, anyu, sokkal rosszabb!

- Mi van vele?

- Azt képzeli, hogy ő magyar!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU és Izrael vezetői közötti megállapodás Magyarországra
  2012-12-01 16:03:16, szombat
 
 
Az EU és Izrael vezetői közötti megállapodás Magyarországra nézve kötelező

Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, mint közérdekű nyilvános kárelhárítás a Ptk. 484-487. § szerinti megbízás nélküli ügyvitel keretében, az Agroanalízis Tudományos Társaság gmk v.a./PJT-nél, Tejfalussy András által (korábban mint Környezetvédelmi Minisztérium és Országgyűlés által megbízott) szakértőként végzett hatás-kalibráló mérésekre és a Tudományos Rendőrség PJT által folytatott nyomozások eredményeire alapozva.

TISZTELT HONFITÁRSAIM!

Az EU és Izrael vezetői közötti megállapodást Magyarországra nézve kötelezőnek elfogadó 2010. dec. 8-i hazai országgyűlési hazaárulás eredményeként liberalizáltan idetelepülni engedett izraeli cégek tulajdonosai az ideszült gyerekeikre fogják ráíratni a cégként felvásárolt országterületeink tulajdonjogát. Munkánk sem lesz, mert a Cionista Káté előírja, hogy zsidó cégek csak zsidókat alkalmazhatnak. Nemzetbiztonsági kockázat! Akárkik nem szavazták volna meg. Az egyéni földvásárlási moratórium lejártán aggódás ehhez képest figyelem elterelési célt szolgál. A nemzetbiztonsági kockázat növekedés egyéb bizonyítékait, s a fenti eltitkolt alapproblémánk mózesi-talmudi törvényi főokait lásd a mellékelt 80. email könyvemben. Célszerű, ha ezekről is minél több hazánkfiát mielőbb felvilágosíthatuk, pl. email-en, a MEHNAM segítségével.

Verőce, 2012. 11. 30. Tisztelettel: Tejfalussy András

Érvényteleníteni kell a mózesi-talmudi terrorizmust fenntartó törvényeket:

Könyvemmel az alábbi jogi megoldást ajánlom az illetékeseknek, a béke érdekében:

Törődjön bele a zsidó és keresztény papság, hogy a jobbikos országgyűlési képviselő által a napokban a Magyar Országgyűlésben lévő zsidó képviselők vonatkozásában felvetett fokozott nemzetbiztonsági kockázatot csak úgy lehet kiküszöbölni, ha maguk a zsidók vagy az illetékes bíróság hatályon kívül helyezi azokat a mózesi és talmudi zsidó törvényeket, amelyek valamennyi zsidó származású személy részére kötelezővé teszik, hogy minden lehetőséget megragadva, mindenhol megcsalják, kirabolják, kiirtsák a nemzsidókat. Ugyanis ezek a zsidó törvények az ENSZ által elfogadott Általános Emberi Jogi Nyilatkozat minden tagállamra kötelező érvényű jogszabályai szerint is tűrhetetlenül jogellenesek. Indítványommal ezúton az Európai Bírósághoz fordulok, mint személyes sértett is, azokkal, a hatáskalibrálási mérési stb. bizonyítékokkal, amelyek tanúsítják, hogy a hazai törvényhozás rendeletei és bírósági diszkriminációi jelenleg is folyamatosan fedezik a zsidó bűncselekmények elkövetőit.

MEGENGEDETT ELJÁRÁSJOGI CSALÁS MAGYARORSZÁGON, hogy az ügyészek sorozatban elutasítják a zsidók elleni megalapozott feljelentéseket, hogy megakadályozzák az előzetes büntetőpert, ahol elítélnék a bűncselekmény elkövetőt, akik ellen csak büntetőperi ítéletre alapozva lehetne kártérítési igényt érvényesíteni.

Verőce, 2012. november 30. Tejfalussy András

Tartalomjegyzék
Email könyv 80, Címoldal (1/62.)
I. Érvényteleníteni kell a mózesi-talmudi terrorizmust fenntartó törvényeket (2/62.)
II. Miért fokozott nemzetbiztonsági kockázat az országgyűlési zsidó képviselő? (3/62-4/62.)
III. Magyar Holokauszt elhárítás (5/62.)
IV. ORBÁN VIKTOR HÁZI PÁLINKAFŐZÉST TÁMOGATHAT, HÁZI IVÓVÍZÁTPÁRLÁST NEM? (6/62.)
V. EU-ban megtűrt maximumnál több száz százalékkal több az arzént tartalmazó vízzel itatnak (7/62-16/62.)
VI. MIÉRT AKADÁLYOZZÁK AZ OTTHONI VÍZÁTPÁRLÁST? /Email könyv 79./ (17/62-57/62.)
VII. EGYÉRTELMŰEN KIMUTATTA AZ ASZÁLYHATÁS-STRESSZT KALIBRÁLÓ ANTIRANDOM SOFTWARE-em, HOGY HAZAÁRULÓK VEZETIK AZ MTA-t? (58/62-62/62.)
VIII. MEGENGEDETT ELJÁRÁSJOGI CSALÁS MAGYARORSZÁGON (62/62.)
Az 1-10./ mellékletek irtatjelei:
1./ mehnam-start-info-121126.doc
2./ birosagi-kezbesitesi-csalasok-120519
3./ kuriaelnoknek-csalasaikrol-121017
4./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105
5./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105fax1
6./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105faxok1
7./ birosagikezbesitesicsalastbizonyitas-110127lfb
8./ birosagi-iratatveteligazolasi-csalas-121130
9./ nemzetbiztonsagizsidokockazat121229s
10./ emailkonyv80-nemzetbiztonsagikockazat.pdf

-------
Az irat a következő feljelentés email-függeléke: "nemzetbiztonsagi-kockazatot-csokkentes-121130"
Orbán Viktor miniszterelnök segítésére, közzéteszem az interneten is a Ptk. 484-487. § szerinti közérdeku bűnügyi nyomozásunk legújabb "eredményét":

A magyarok saját hazájukban is tapasztalható jogfosztottságának a (zsidó stb. bűnözők) elleni bizonyítékaink bírósági aktákból eltüntetésére is alkalmat biztosító hivatali iratregisztrálási diszkriminációs csalás folytatása a titkos(szolgálati) fő oka:

MIT AKAR ÁTVETTKÉNT IGAZOLTATNI VELEM A BÍRÓSÁG A TÉRTIVÉNYEN? MI LEHET A ZÁRT BÍRÓSÁGI BORÍTÉKBAN?? NEM NEMZETBIZTONSÁGI KOCKÁZAT FOKOZÓ HATÁSÚ A TALMUD ÉS TÓRA ZSIDÓ TÖRVÉNYEIK ÁLTAL HAMIS TANÚVALLOMÁSOKRA ÉS EGYÉB ÜGYVITELI CSALÁSOKRA ALAPOZÁSRA KÉNYSZERÍTETT ZSIDÓ ÜGYÉSZEK ÉS BÍRÁK HAZÁNKBAN IS MŰKÖDNI ENGEDÉSE? HA NEM, MIÉRT NEM? A PAPOK VAGY A NEMZETKÖZI BÍRÓSÁG helyezzék hatályon kívül a zsidókat velünk szemben rablógyilkosságra is kötelező Talmudi és Tórai törvényeket!

Polt Péter legfőbb ügyész az engem, mint nemzsidót is sértő bírósági és ügyészségi ügyiratkezelési, iratigazoltatási diszkriminációt folytatók elleni feljelentésként kapja. ÍTÉLKEZÉSI csalási alkalom teremtés, hogy hasonló, kissé más ügyiratszám lehet a postai értesítőkön és más az iratszám a borítékon, vagy semmilyen. Ismételten kérem a Bp. II-III. ker. Bíróság elnökségét és a többi címzettet is, hogy vessenek már véget az előző (BirosagiCsalasiTechHuSum090311) feljelentésemben részletesen és konkrétan bizonyított ügyirat kézbesítési csalásoknak! A nyilvánvaló bizonyíték semmibevételi, szembehazudási stb. csalásokon alapuló ügyészségi és bírósági határozatokon azért nem íratják ki olvashatóan az ügyészségi és bírósági irathitelesítők nevét, hogy ne jussunk hozzá hiteles bizonyítékhoz a hivatali csalók ellen!? Számos hamis hitelesítésű hivatalos iratot tettem közzé a www.aquanet.fw.hu honlapon is! Kérem, hogy az ilyen ügyeket maradéktalanul vizsgálják ki és ítéljék el a diszkrimináció felelőseit!

A múltkor például a MATÁV felé pénzzel nem tartozásomat igazolás példányai a II-III. ker. bíróság elnökségi irodájánál és végrehajtó irodájánál is eltűntek, 5 év után. Így próbálták volna árverésen átjátszani árverési 30%-os áron a verőcei ingatlanomat valakinek?! Részemről arányos jogos védekezés, ha csakis a tudomanyos.rendorseg.pjt@gmail.com email-címemre küldött ügyészségi, bírósági iratot veszek át, ezért szíveskedjenek mindent erre a levél címemre küldeni!
Jelen beadványt, mint feljelentést is magában foglaló nyilvános közérdekű bejelentést kapják: Orbán Viktor miniszter-elnök, Budapesti II. és III. ker. Törvényszéki elnökség, Polt Péter legfőbb ügyész, Kúria bírósági elnökség, valamint az Európai Bíróság és a Strasbourgi Nemzetközi Emberi Jogi Bíróság (utóbbiaknak az emberi jogaimat sértő bírósági iratkezelés elleni vádként is). Faxok: +361/4414806, +361/4306570, 361/3545645, +361/2684740, 00/33388-412730, +361/3111216 ......

Melléklet: előző feljelentőiratok: 1./ birosagi-kezbesitesi-csalasok-120519, 2./ birosagi-kezbesitesi-csalasokat-megengedoket-feljelentes-121105, 3./ Postaládámban talált értesítők azonos levélről, de kissé másként ráírt bírósági ügyiratszámokkal. Kód: "birosagi-iratatveteligazoltatasi-csalas-121130"

Budapesten, 2012. november 30-án. Tisztelettel:
Sydo Tejfalussy András Béla Ferenc
okl. vill. mérnök (sz.sz.: 1-420415-0215, a.n.: Bartha Edit)
AGROANALÍZIS TUDOMÁNYOS TÁRSASÁG gmk v.a.
végelszámoló, Hungary 1036. Budapest, Lajos u. 115. 3/18.
Copy: Fővárosi Törvényszék t. Cégbírósága részére, szíves tájékoztatásul. Hiv.: Cg.01-04-231575











 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Véreskezű román kommunista pribék menedéke volt Magyarország
  2012-12-01 15:45:10, szombat
 
  Véreskezű román kommunista pribék menedéke volt Magyarország
2012. 04. 25. szerda. - 21:09

A rendszerváltás utáni Magyarország haláláig bújtatta a román kommunista rezsim egyik legkegyetlenebb alakját, "a román Péter Gábort". Alexandru Draghici Antall Józsefnek és Boross Péternek köszönhetően halhatott meg ágyban, párnák közt - a román kormány 1992-ben hiába kérte Budapesttől a kiadatását. Jakab Attila írása.

Boross Péter volt miniszterelnök szerint az állampárti titkosszolgálatok ügynökeit ma bolygatni nem más, mint "sérült lelkek" ambícióinak a megnyilvánulása. Ő ezt a kérdést különösen bonyolultnak látja. Igaza van. Tényleg bonyolult. A kommunista állambiztonsági szervek ugyanis hatalmas információmennyiséget gyűjtöttek össze; és együttműködtek egymással (pl. a román Securitate és magyar ÁVH 1956-ban). Hálózato(ka)t építettek és működtettek. Még ma is érdemes a mozaik darabjait apródonként összerakni, habár elborzasztó képet kapunk. Ebben az esetben is kiderült ugyanis, hogy a de facto Boross Péter irányította magyar kormány annak idején egy prominens, véreskezű román kommunista pribéknek nyújtott menedéket, megmentve őt a román igazságszolgáltatás karmaiból.

Alexandru Draghici (1913. szeptember 27. - 1993. december 12., Budapest) Gheorghe Gheorghiu-Dej román kommunista pártvezető bizalmi embere és közvetlen munkatársa volt. 1952 és 1965 között belügyminiszterként - és az állambiztonsági erők (Securitate) irányítójaként - irányította a lakosság bestiális terrorizálását és a Román Kommunista Párt teljhatalmának megszilárdítását. Szerepe volt a vezető román kommunista, Lucretiu Patrascanu halálra ítéltetésében (1954).

Gheorghiu-Dej halála után és Ceausescu hatalomra kerülésével azonban háttérbe szorult. Gyakorlatilag azonnal leváltották a BM éléről (1965). A Központi Bizottság titkára, majd a minisztertanács alelnöke lett. Amikor a Párt Patrascanut rehabilitálta (1968. áprilisában), Draghici-ot minden funkciójától és rangjától megfosztották, kizárták a Pártból, és egyszerű közkatonaként helyezték tartalékba (1968. november 14.). 1969-ben egy állami gazdaság élére került, majd 1972-ben nyugdíjazták. Nyugdíjából, mondhatni, fényűzően élt, pazar villában. 1989-ben elutasította, hogy visszavételét kérje a Pártba.

1991-ben, amikor volt politikai foglyok a felelősségre vonását kezdeményezték, Draghici a feleségével, Czikó Mártával, családegyesítés címén, a lányához menekült Magyarországra - miközben fia Romániában maradt.

1992-ben a román kormány kérte a kiadatását. A kérelmet az Antall-kormány azzal utasította el, hogy a magyar jog szerint Draghici - többek között az erdélyi magyarság tagjai, intézményei, egyházai ellen is elkövetett - bűntettei elévültek.

A magyar nemzeti-keresztény kormány jóvoltából Alexandru Draghici ágyban és párnák között halt meg Budapesten, 1993-ban, morbid módon ugyanazon a napon, mint Antall József. Tetteiért soha nem kellett felelnie. Halála után a felesége valamikor visszatért Romániába a fiához. Draghici Magyarországon minden interjútól elzárkózott, és soha semmiféle jelét nem adta annak, hogy bármit is megbánt volna egykori tetteiből.

Ami Romániában közismert tény, arról a magyarországi közvélemény gyakorlatilag semmit nem tud. Talán ideje lenne, hogy az újságírók kicsikét behatóbban érdeklődjenek.

Elképzelhető, hogy Alexandru Draghici olyan titkok tudója volt, ami nem tartozik a pórnépre? Márpedig, aki idős korában joggal számíthat életfogytiglanra egy bíróság előtt, könnyen válhat bőbeszédűvé. Egy politikailag érzékeny tárgyalás - különösképpen, ha nyilvános - mindig kiszámíthatatlan. Jobb tehát nem kockáztatni.

Ki volt ebben az időszakban a magyar belügyminiszter? Boross Péter (1990. december 21. - 1993. december 12). Külügyminiszter: Jeszenszky Géza (1990. május 23 - 1993. dec. 12). Igazságügyminiszter: Balsai István (1990. május 23. - 1993. december 12.).

Azt sem lenne érdektelen kideríteni, hogy Alexandru Draghici lánya (Alexandra) mikor és miért költözött Magyarországra a Kádár-korszakban. Érdemes lenne tudni, hogy itt vajon milyen életpályát/karriert sikerült befutnia.

Érthető, hogy Boross Péter nem híve annak, hogy a kommunista közelmúlt aktáit turkálják. Ki tudja? Lehet, hogy a Draghici-ügyön kívül (amely gyakorlatilag a webről összeállítható) még más csontvázak is kiborulnának a szekrényből. Esetleg maga az egész szekrény a magyar nemzeti-keresztény politikai elitre borulhat.

(hvg)

http://kitartas.mozgalom.org/hirek/vereskezu-roman-kommunista-pribek-menedeke-vol t-magyarorszag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
LÚDMILLA GORDOn
  2012-12-01 15:44:02, szombat
 
  LÚDMILLA GORDON

Lám, lám! Mit találtam a pártoktól független "szakemberről" az archívumban... Sőt, a listából hiányzik a Hajdú-Bét.

Bajnai - cégek felsorolása, a teljesség igény nélkül. (Idézet a Helyi Téma folyóiaratból)

1. Bajai Lakberendező Építő és Vasipari Szövetkezet Felszámolás: 1994-1997-ig. Cégjegyzékből törölve:1997.

2.Creditum Pénzügyi Tanácsadó Kft. Felszámolás: 1997-1999-ig.

3.Möbeltrade Külkereskedelmi Kft.1989. Felszámolás: 1993-2002-ig. Cégjegyzékből törölve:2003.

4.Baja Design Termelési és Kereskedelmi Kft.1990. Felszámolás: 1993-tól. Cégjegyzékből törölve:1997.

5.Agromercat Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kereskedelmi és
Szolgáltató Részvénytársaság. Bejegyzés kelte:1991. Végelszámolás kezdete: 1993.

6.Földművelő Mezőgazdasági, Termelő és Kereskedelmi
Betéti Társaság. Bejegyzés kelte:1994. Végelszámolás kezdete:1994. Megszűnés kelte: 2004.

7.International Food Részvénytársaság. Bejegyzés kelte:1994. Felszámolás: 1998-2001-ig. Cégjegyzékből törölve:2001.

8.Pekár,96 Malomipari Kft. Bejegyzés kelete:1996. Felszámolás: 1999-től. Cégjegyzékből törölve:1999.


Miért kell ennyi céget nyitni, és főként miért kell megszüntetni, vagy miért kell ennyi céget párhuzamosan futtatni?
Miért, ha tisztességesen dolgozik és tisztességesen adózik?
Ha meg nem jól működött, csödbe kellett vinni, akkor, hogy volt annyi bátorsága újabb cégek nyitására?
Ahogy elnézem legalább tíz különböző műfajban működtek cégei.
Azt szokták mondani, aki mindenhez ért, az valójában nem ért semmihez.
(Lakberendezés, építőipar, vasipar, pénzügyi tanácsadás, bútor külkereskedelem, design termelés és kereskedelem,
mezőgazdasági élelmiszeripar kereskedelem és szolgáltatás, földművelő mezőgazdaság, nemzetközi élelmiszer, malomipar.)
Hogy legyen bizalmunk abban aki a cégeit nem tudta rendesen működtetni, hogy fogja az országot irányítani?
Vagy talán már megtanulta?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tüzelőnek még jó volt :)
  2012-12-01 15:41:32, szombat
 
  Eltűnt az Alaptörvény asztala Debrecenből

Tavaly előírásszerűen fölállították az Alaptörvény asztalát a debreceni városházán, de az mára eltűnt - holott a fölállításáról rendelkező államtitkári intézkedés még érvényben van.

NOL 2012. december 1.


A debreceni polgármesteri hivatal Új városháza elnevezésű tömbjében hiába keressük az Alaptörvény asztalát, az mára eltűnt. Holott tavaly szeptembertől az előírásoknak megfelelően fölállították a városháza földszintjén, s egy dolgozót is odaültettek mögéje. Az Alaptörvény asztala hónapokig funkcionált, ám hetekkel ezelőtt eltávolították, holott az asztalra vonatkozó államtitkári rendelkezés még érvényben van.

Az asztal áthelyezésről valószínűleg nem beszélhetünk, az új városházán ugyanis érdeklődésünkre nem tudták megmondani, hogy az asztal hol található. Arra sem tudták a választ, hogy pontosan mikor vitték el. Egy dolgozó tegnap délelőtt ottjártunkkor úgy fogalmazott: nemhogy az asztalt, de azt a fiatalembert sem látták hetek óta, akit tavaly az asztal mögé ültettek, s akinél meg lehetett rendelni az Alaptörvényt.

A titok nyitja valószínűleg az, hogy az Alaptörvény asztalának fölállításáról rendelkező Szabó Erika államtitkár elfelejtette közölni, hogy az önkormányzatok meddig kötelesek az asztalt biztosítani, ezért Debrecenben úgy gondolták: ha nincs rá igény, megszűntetik az asztalt.

A területi közigazgatásért felelős államtitkár tavaly augusztusban részletesen előírta, hogy miként kell az asztalt felállítani: egy külön helyiségben egy székkel együtt kell elhelyezni, szükséges üveglappal lefedni, és dekorációval is el kell látni. Rá kell rakni az Alaptörvényt, fölé pedig egy táblát kell elhelyezni ,,AZ ALAPTÖRVÉNY ASZTALA" felirattal. Az Alaptörvény asztalának "szolgálatára és gondozására" a jegyzőnek külön munkatársat kell biztosítania, aki szükség esetén az állampolgároknak is segítséget nyújt az Alaptörvény megrendelőlapjának kitöltésében.

Úgy tudjuk, hogy habár Debrecenben eleinte volt érdeklődés iránta, idén év elején szinte már senki nem ment oda az asztalhoz. Valószínűleg ezért döntöttek úgy, hogy az asztalt eltávolítják, annak ellenére, hogy Szabó Erika államtitkár nem vonta vissza a szolgáltatással kapcsolatos rendelkezéseit. A városházán későbbre ígértek tájékoztatást.


http://nol.hu/belfold/eltunt_az_alaptorveny_asztala_debrecenbol

Ellopták?
Se asztal, se ember,se törvény.
Debrecenben dúl az önkény?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 583 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1513
  • e Hét: 5277
  • e Hónap: 9022
  • e Év: 162518
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.