Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Nem megy a bodza! Rossz idők járnak Kanadában is!
  2012-12-17 20:22:12, hétfő
 
 




Nagyon tanulságos kis kanadai történetről van itt szó!!!!

Cigányok Kanadában

Olvassátok végig, és ha egyetértetek, vele küldjétek tovább!

Felhívás!

"Már a nagyvilág se a régi. Rossz idők járnak Kanadában is. Nem megy a bodza. De ez még mind hagyján. Honvágy van. Méghozzá gyötrő. Így aztán az üldözöttek vállalva a rasszista kockázatot, az üldöztetést és a félelmet, hazatérnek. A szív megszakad, szem nem marad szárazon. Cudar ez a világ...

Nyíregyházáról összesen közel 60 ember ment el tavaly, de úgy néz ki, előbb-utóbb valamennyien hazajönnek majd, mert gyötrő honvágyuk miatt nem bírják elviselni a kinti életet - sírta tele a napokban a sajtót Balogh Artúr, a városi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke.

Majd így folytatta: - Nem jószántukból mentek el. Tavaly a cigányok elleni gyilkosságok, támadások félelmet keltettek, a közhangulat rendkívül feszült volt, a Huszár-telepen élők is napokig nem aludtak, rettegtek éjszaka. A munkalehetőségek ezzel együtt még inkább beszűkültek, a szegénység nyomasztóvá vált. Én megértem ezeket az embereket. Nem rablókról, gengszterekről, törekvő családokról van szó, akik megpróbáltak új életet kezdeni, de nem bírták a távollétet feldolgozni. Ezt is meg lehet érteni.Most itt állnak fedél nélkül. Nem hagyhatjuk, hogy az utcára kerüljenek.

Gondolom, most sokakban felmerül a kérdés: nem ezek azok, akik tavaly a világban végigköpködték és elmondták Magyarországot mindenféle rasszistának, nácinak, aztán kivándoroltak Kanadába, mondván ezt itt annyira szörnyű hely, hogy itt képtelenség élni?

De igen, ők azok.

A rettegők, akik néhány hónappal ezelőtt úgy húztak el, de előtte még a nagy félelemben teljesen lepusztították és szétlopták a számukra kiutalt szociális lakásokat.

Ők azok, akik aztán a tengerentúlon menekültstátuszért folyamodtak, majd lekarcolva a kanadai államot, ott is próbálták azt az élősködő életet élni, amire itthon rászoktatták őket a nagyon liberális politikusok. Azonban Kanadában mások a játékszabályok, ott nincs vég nélküli ingyen élet, mint nálunk. Ott, ha segélyt kapsz, akkor tenned is kell érte valamit. Ha mást nem, akkor rendszeresen iskolába járni, hogy megtanuld a nyelvet, hogy később tudj állást vállalni, aztán kell egy kis önkéntes munka is, hogy bizonyítsd az elkötelezettségedet az ottani értékek iránt.

Így egy idő után kitelik a cigány becsület, és a kanadaiak rájönnek arra, hogy ezek az üldözöttek valahogy se tanulni, se dolgozni nem akarnak.

Aztán elindulnak az első eljárások az elkövetett bűncselekmények miatt, majd néhány hónap után - ahogy a bürokrácia malmai őrölnek - eljön az az idő, hogy a menekültügyi bíróság döntsön az ügyükben. Mivel az esetek többségében, figyelemmel az életvitelükre elutasító válasz születne, a romák kitalálják, hogy ők mégiscsak hazajönnének. Ekkor a kanadai állam felülteti őket egy repülőre, és a kanadai adófizetők pénzén visszaküldi őket, hogy ezután már rajtunk élősködjenek tovább. A statisztikai adatok szerint a Kanadába menekült cigányok 97 százaléka így jár és egy éven belül visszatér Magyarországra.

Azonban azt a vérlázító képtelenséget, amit most csinálnak, eddig még kevesen merték megtenni. Azt követelik, hogy az önkormányzat soron kívül utaljon ki lakást a számukra.

Hogy miért is? Mert az nekik jár. Sőt még azt is kijelentették, hogy nem ideiglenes szállásra gondolnak, mert azt csak a legvégső esetben fogadnák el, hanem külön-külön önálló lakásokra.

Szerencsére az önkormányzat illetékesét nem nagyon hatotta meg a siránkozásuk. Közölte velük, hogy mivel annak idején a lakástörvény értelmében nem jelentették be, hogy 60 napon túl el fogják hagyni a rászorultsági alapon kapott bérlakást, ezért a bérlemények állagmegóvása érdekében a lakásokat visszavette a város, majd a lelakott és igen rossz állapotú otthonok többségét felújította és új bérlőknek adta ki. Így aztán azokat a lakásokat biztosan nem kaphatják meg, de másikat se nagyon, mivel a rendelet szerint öt éven belül új lakásigénylést nem adhatnak be.

Természetesen mindjárt elindult a hőbörgés, és Balogh Artúr helyi főretek is nyomban exponálta magát: - Nekünk az a célunk, hogy a hazatérő családok valamilyen formában minél hamarabb lakáshoz jussanak és minden demokratikus eszközt meg fogunk ragadni ennek érdekében, fórumot szervezünk, nyilvánosságot keresünk, ha kell, az utcára is kimegyünk.

A történet egyelőre itt tart, de amilyen eurokonform cigánybarát szabályozás van ma Magyarországon, előbb-utóbb biztosan kisírnak majd maguknak valamit és aztán beleröhögve az arcunkba, tovább élősködnek rajtunk. Nem kérdés, hogy az ügy törvényi szabályozásért kiállt, mert vérlázító, hogy ilyen megtörténhet, hogy egyáltalán eszükbe mer jutni ilyen követelés. Eközben magyarok százezrei erejüket megfeszítve, de mégis törlesztik devizahiteleiket, fizeti adóikat, amiből újabb ingyen lakást akarnak maguknak a cigányok!

Aki mondvacsinált okokból megtagadta ezt az országot és elment innen, az már többet ne akarjon visszajönni. Vagy ha igen, akkor az ilyen tettekért nem lakás meg segély jár, hanem börtön. Hazaárulásért.

Azonban ilyen szabályozás jelenleg sajnos nincs, úgyhogy más megoldást kell találni. Az lenne a legjobb, hogyha a visszatérők beköltöznének egy-egy nagyszájú liberális cigány védő otthonába. Most bizonyíthat Mohácsi Viktória, Gusztos Péter, Kuncze Gábor. Most meg lehet mutatni, hogy, van fény az alagút végén.

Elempé! Itt a lehetőség, fel lehet ajánlani egy-egy szobát!

Most ne hallgasson Tamás Gáspár Miklós se, meg akik tele szokták sírni a médiát a cigányok sanyarú sorsáról. És itt a jó alkalom Németh Sándornak meg a Hit Gyülekezetének. Most meg lehet mutatni az együttérzést.

Mindegyikőjük fogadjon be egy-egy cigány családot!!

Gyerünk, rajta hát!"


Nem megy a bodza! Rossz idők járnak Kanadában is! Hazai történetek: retekvándorlás!

Link



Aki nem osztja a fentieket, nyomjon delet-et, felejtse el, és finanszírozza tovább az ingyenélőket! Szeretettől vezérelve, esetleg fogadjon be a lakásába hazaáruló, kalandor cigányokat, és várjon, hogy mi történik!

Aki azonban hasonló véleményen van, a tisztánlátás érdekében, küldje tovább minél több embernek!

OSSZÁTOK!!!











 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Nekem muszáj?
  2012-12-17 19:20:18, hétfő
 
 




NEKEM MUSZÁJ?


Olvasom meg nézem a bejegyzéseket, a híreket... Szeretek "képbe lenni" és ezért aztán sok mindent kénytelen vagyok olvasni, nézni és ezáltal mérgezem a drágagyönyörűszép szervezetemet, mert rongálom a delikált idegrendszeremet!

Aszongya egy videó-felvételen az egyik gyerek, majd még néhány, mert hát tudjátok, nekem már csak az, hiába gondolja, hogy akkor ő most valaki lett ám, szóval aszongya a lelkem, hogy márpedig ő nem hagyja, meg követeli, meg egyáltalán, meg nahát stb.

Teljesen fel vannak páran háborodva, de úgy istenesen ám: tetőtől-talpig, tokától-bokáig! Nem hagyják, hogy ekkora gazság, ami most van előkészületben, megtörténjen a felsőoktatásban, felsőoktatással! Mit képzel azorbánviktor, aki késdobáló lebujokban "tárgyal" valakikkel, de nem velük és hát akkor innentől igazándiból nem lehet komolyan venni, mert amúgy is hazug, megbízhatatlan, meg link is!

Ezek a történelemalakítók szerepében tetszelgő - megint csak finoman mondom - gyerekek tényleg elhiszik, hogy nekik minden jár, mindent szabad, mert hát nekik az a valami kell, meg hát aszonták!
Én meg azt mondom, hogy majd akkor lehet esetleg követelni valamit, ha már letettek valamit az asztalra! Mert eddig csak elvettek onnan! Ha nekik tudja a fene, mennyi mindenhez joguk van, akkor nekem nincs jogom eldönteni, hogy az én adóforintjaimon ne azért járjanak iskolába, egyetemre, ide-oda, mert még erre a korukra nincs annyi elementáris tisztelet bennük, hogy az ország miniszterelnökét, ne per "orbánviktorozzák"?!

Gondolom, ha most ezt a kis elmélkedésemet valamelyikőjük elolvasná, meg is kérdezné, mit akar ez a vén k...(retén)? Tőlük semmit! Ennyi jutott nekik osztályrészül: a 15 perc ismertség!

Ellenben ha kérhetném, számítson már az is valamit, amit én akarok, végül is én - is! - adom hozzá a pénzem! Márpedig egy ilyen neveletlen, nyegle, követelődző, beképzelt és buta gyerekeknek a további továbbképzéséhez én nem szeretnék hozzájárulni! Jelzem: sokan vagyunk, akik ezt így gondoljuk, csak mi nem megyünk ki hidakat foglalni, meg fenyegetőzni, mert nekünk azért kell dolgozzunk, hogy nekik legyen miből grasszálni "ingyen"!

Mert hát vannak akiknek kötelességei is vannak, széles e hazában, nem csak jogaik... Például nekem és ezért muszáj valakiknek a társadalmi rendet elfogadni, mert másképp megbénul nem egy-két híd forgalma, hanem maga a társadalmi rend.

Félreértés ne essék : akár igazat is tudnék adni nekik, de a hangnem amit megengednek maguknak, számomra kifejezetten elfogadhatatlan és taszító.

Rossz hír nekik, hogy egyre többünk számára az.







Azért végül számoljunk csak egy kicsit is:

2010 végéig felhalmoztunk 22.500.000.000.000 Ft állami adósságot.
Ennek az összegnek csak az éves kamata 1.500.000.000.000 Ft.
Ez lebontva 4 tagú családokra: a tartozás 9.000.000 Ft -1före: 2.250.000Ft, aminek az éves kamata: 595.000 Ft.

Ez a nagy büdös helyzet.

Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy ennek a kifizetéséhez az országnak legalább a fele nem tud hozzájárulni. Pontosítok, az ország feléből nem lehet kipréselni, akkor kiderül, hogy a ,,fizetőképes családok terhe 18.o millió Ft, aminek az éves kamata 1.190.000 Ft.

Tehát durván havonta 200.000 Ft-ot kell behajtani minden egyes fizetőképes családon ahhoz, hogy az adósságunk stagnáljon és ne emelkedjen tovább!

Ez ugye lehetetlenség! Amit az előző kormány ránk hagyott, az tehát nem teljesíthetők.


A számok 2010 óta bár kicsit változtak, de ezek a családokra eső tartozás összegét alig befolyásolják:

Magyarország jelenlegi államadóssága fenti Link szerint: 21.000 Mrd Ft.
Kamata: 1,4Mrd Ft
4 fős család esetén: 8.400.000 Ft /1 főre 2.100.000 Ft

Ennek éves kamata: 560.000 Ft
Fizetőképes családok terhe: 8.400.000 X 2 = 16.800.000 Ft
" " kamatterhe: 1.120.000 Ft

Ez bizony még így is 190.000 Ft/hó.

Minek is /kiknek is/ köszönhetjük?

Link








 
 
0 komment , kategória:  Magyar sorsot - magyar kézbe!   
Selena Gomez
  2012-12-17 16:11:23, hétfő
 
 







SELENA GOMEZ


Selena Gomez amerikai színésznő és énekesnő. Karrierjét a Disney csatorna indította be a Wizards of Waverly Place című sorozattal, ahol ő alakítja Alex Russo karakterét. Jelenleg őt tartják a legnépszerűbb Disney sztárnak.

Forrás: http://starity.hu/sztarok/selena-gomez/#ixzz2FK2MvQ1F

Selena Marie Gomez (Texas, 1992. július 22. -) mexikói származású amerikai színésznő és énekesnő. A még alig 20 éves színész-énekesnő ma a legnépszerűbb Disney sztár.

Karrierjét alig 10 éves korában, 2002-ben a Barney & barátai című gyerekeknek szóló sorozatban kezdte. 2007-ben kezdődött a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozat, amelyben Selena játssza az egyik főszereplőt. 2008-ban két filmben is szerepelt, melyet később újabb filmek követtek.2010-ben forgatta Monte Carlo című filmjét, ami egy romantikus vígjáték. A forgatások 2010. május 5-én kezdődtek Budapesten. A filmben hallható Selena nagy sikerű Who Says című slágere is. 2010. június 20-án mutatták be a Round & Round videoklipjét, amelyet Budapesten forgatott.

Zenei karrierje 2006-ban kezdődött a Brain Zapped című filmben, majd több videóklipben szerepelt és több dala vált ismertté. 2009-ben alakította csapatát, a Selena Gomez & the Scene-t, még ez év szeptember 29-én megjelent Selena első szólóalbuma Kiss & Tell címmel. 2010-ben Selena elindult első saját turnéjára az együttesével, a The Scene-nel, első koncertjét a hollywoodi The Roxy-ban tartotta.

Magánélet:
2011-ben a nála 2 évvel fiatalabb Justin Bieberrel kezdett el járni. Mai friss hír, hogy a hírek szerint végleg vége a szerelemnek a jóképű Justin Bieber és a bájos Selena Gomez között, ezt állítják legalábbis az énekesnő közeli barátai. Pedig nagyon összeillő, szép kis pár voltak!







Selena Gomez & The Scene - Love You

Link


Ez a videó már nem érhető el - Sajnálom!
Helyette az alábbi Link:


Link



Selena Gomez & The Scene - Naturally

Link



Selena Gomez & The Scene - Who Says

Link



Justin Bieber - Baby ft. Ludacris

Link



Justin Bieber, Selena Gomez Break Up: Stars End Romantic Relationship After 2 Y

Link








Selena Gomez évről évre képekben

Link



Egyéb képek

























Selena Gomez & Justin Bieber












 
 
1 komment , kategória:  Zene, zene, zene...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4844 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1817
  • e Hét: 10272
  • e Hónap: 50093
  • e Év: 227968
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.