Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Önmagukat verték a tüntetők 2006 októberében
  2012-12-09 20:55:27, vasárnap
 
  Önmagukat verték a tüntetők 2006 októberében
2012. december 7. 12:01 Gondola

Épületes tisztázás kapott nyilvánosság az európai térségben. Kiderült, hogy rosszul látták a tévénézők a különböző jeleneteket a képernyőn. Ami úgy látszott, hogy egy földön fekvő olimpikont kékruhások rugdosnak és ütnek, az nem úgy volt.

Önmagát rugdosta meg a földön fekvő áldozat.

Amikor úgy látszott, hogy kékruhások elől menekülő állampolgár egy utcahajlatban elakad, majd a kékruhások viperával véresre verik, optikai csalódás volt. Az áldozat önmagát verte véresre négy viperával is.

Sőt hasba is rúgta magát.

A fiatalok, akiket egy udvarban órákon át a fal mellett térdepeltettek, mazochisták voltak, önmagukat térdepeltették. Sőt, verték hátulról fejbe magukat, s a betonra ömlő vért ők maguk mosták fel.


Kezüket is maguk bilincselték hátra.

Sőt, volt, aki hátrabilincselt kézzel egy horgost is behúzott magának. Azok a fiatalok pedig, akiket köztörvényesek közé zártak, saját magukat ítélték el statáriális módon. Csak optikai csalódás volt, hogy fiatal bírók előtt ülnek a tárgyaláson.

A fiatal bírók ártatlannak akarták nyilvánítani az ártatlanokat.

De az ártatlanok súlyos büntetést követeltek önmaguk ellen. Ezért a humánus bírók csak enyhíteni tudták az ítéletet. Emiatt frusztrálódtak az ártatlanok, és bírálják a bírókat. Pedig dicséretet érdemelnek a fiatal bírók, akik csak néhány hónapra zárták köztörvényesek közé a jogkövető, törvénytisztelő fiatalokat.

Vágott film! - mondta egy nagyvárosi rendőrparancsnok.

Az látszott ugyanis, hogy bőszen ütlegelnek egy védekezésre már képtelen embert azonosíthatatlan kékruhások. Azért látszott így, mert kivágták azokat a kockákat, amelyekből kiderült, hogy az áldozat a gyomorszájával maga ütötte meg a kékruhások öklét.


Hátával pedig belerúgott egy kékruhás csizmájába.

A teljes felvételen ez világosan látszik. Alátámasztja mindezt, hogy a gyomorszájával ütlegelő férfi maga javasolta, hogy a fő rendőrparancsnokot tüntesse ki a tojások elől ügyesen elugráló önkormányzati vezető.

A főrendőrt áldozatai a vállukon vitték a központba, hogy vegye át a plecsnit.


Önmagát lőtte ötven méterről fejbe gumitölténnyel egy fiatalember. Egy tömeg pedig fondorlatos módon lovas rohamot vonzott magára, a rendőrök alig tudták visszatartani a pacikat.

Az azonosító jelvényeket pedig a tüntetők szaggatták le a kékruhásokról.

Amikor a kékruhások viperával verték véresre a nyugdíjas asszonyokat, akkor azonosító jelvényük visszaszerzéséért küzdöttek. Őket ugyanis kötelezi a törvény, és azt az alvilág elleni küzdelem bátor vállalásával is be akarják tartani.

Mindez most a napnál is világosabban kiderült egy épületes műből. Szerzője minden bizonnyal megkapja a jutalmát, keményen megdolgozott érte.

Kovács G. Tibor

Kapcsolódó:
A részeg Révész Mártíriusz igaz története - Ilyen ország pedig nincs CCCXLVI.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fekete autók éjszakája
  2012-12-09 20:54:34, vasárnap
 
  Fekete autók éjszakája

2012. december 9., vasárnap kaslerarpad.hu

Amiről sokan azt hitték hogy elmúlt, elmúlt végérvényesen, itt tombol közöttünk.

Fel kell mindenkinek készülnie arra, - ha egyáltalán erre fel lehet, - hogy a hatalom bármikor érte jöhet éjnek évadján és elragadja a családjától. Két napja Posta Imrét, három gyerekes családapát éjfélkor vitték el otthonából kihallgatásra. Lefoglalták a számítógépét is. Aki nem tudja kiről van szó, az keressen rá a google-ban. Tény és való, hogy Posta nem "Tisztelt Bíróság"-ozik, de mindenki a saját maga által vélt harcmodort használja. De elhurcolásának körülményei mindent elárul. A hatalom nincs tekintettel sem családra sem gyermekekre, ha a megfélemlítés szerinte célravezető. Hát ezzel ismét mellé trafált, mint annyiszor a történelemben.

Talán ugyanazon a napon egy másik letartóztatás is történt, Borbély József személyében. Meg kell hagyni, hogy ezek az emberek nem mindennapi figurák, de rendkívüli időkben rendkívüli módszerekhez kell folyamodni. Egy biztos, Borbély úr azzal, hogy Kormányzónak kiáltotta ki magát, semmilyen veszélyt nem jelentett a hatalomra, annál inkább azok a korrupciós ügyek felderítése, amelyeket közel két évtized nyomozó munkájával göngyölítettek fel Minda Zoltánnal karöltve. Teszem hozzá mindannyiukat elmeszakértői vizsgálat alá vetették.

Az időjósok szerint én következek. Sebaj! Le kell futni a tiszteletköröket mindenkinek. Ez csak a vajúdás időszaka, a szülés csak ezután jön. Akinek van füle, az hallja meg az idők szavát és készüljön testben és lélekben, mert az új rendszer megszületése fájdalommal jár, mint minden születés.

http://www.emberiseg.hu/portal/blog/2012/12/ragalmazasert-letartoztatas/#more-900 7

http://www.mindazoltan.hu/

Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2012. 12. 09-én
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyors államosítás után még gyorsabb privatizáció?
  2012-12-09 20:18:36, vasárnap
 
  Gyors államosítás után még gyorsabb privatizáció?
2012, december 9 - 17:26



Bő egy hónap alatt szavaztatta meg a kormány a narancsos kétharmaddal az "Egyes szakosított szociális és gyermekvédelmi szakellátási intézmények állami átvételét". A Jobbik folyamatosan aggodalmát fejezte ki a vita alatt az ügyben, hogy nincs garancia az átvett ingatlanok elidegenítésének tilalmára - olvasható a párt mai közleményében.

A kormány válasza erre egyszerűen az volt, "nem forráskivonásról, hanem forráskoncentrálásról beszélünk", valamint "az elidegenítésre a garancia éppen maga a törvényjavaslat, hiszen tartalmazza az elidegenítési garanciákat".

És lássunk "csodát" a törvény kihirdetése előtt egy nappal a központi költségvetéshez benyújtott 100 oldalas zárószavazás előtti módosításában felülírják ezt, a szociális és gyermekvédelmi feladatellátásra szükségtelenné vált állami tulajdonú ingatlanok értékesítését lehetővé teszik - áll a közleményben.

Kérdésünk most már csak annyi: hogyan is alakul ez a forráskoncentráció? Az önkormányzati tulajdont elveszi az állam, majd bizonyos kormányközeli körökben jó pénzért értékesíti az ingatlanokat?

A Jobbik felszólítja a kormányt, kezdje meg az állami tulajdon teljes körű leltárfelvételét és hozza azt nyilvánosságra. Vonja vissza az irányú tervét, hogy az állami tulajdonú ingatlanokat kiárusítja! Hanyatlás helyett lépjen a gyarapítás útjára, egy szűk magántulajdon további gazdagítása helyett a magyar nemzet gyarapodását segítse elő! Fejezze be azt a szemfényvesztő politikát, melyet évek óta folytat, beszéljen és cselekedjen világosan! Ne idegen érdekek és egy a Fideszhez szorosan kötődő szűk gazdasági kör helyett végre kezdje el Magyarország, a magyar nemzet és a magyar emberek érdekeit képviselni! Ha pedig erre nem képes, ismerje el, hogy ismét a vitatható intézkedések sorozatát tetézi ebben a javaslatban is forráskoncentrációnak álcázva - áll a Baráth Zsolt által jegyzet közleményben.

barikad.hu

http://barikad.hu/gyors_allamositas_utan_meg_gyorsabb_privatizacio-20121209
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan szavazhat Magyarországon kettős állampolgár
  2012-12-09 17:18:28, vasárnap
 
 



Hogyan szavazhat Magyarországon kettős állampolgár

A Kárpátmedence magyarsága nem jelentett veszélyt sohasem a megcsonkított Magyarország számára, mert egyek vele azok, akik a határainkon kívül élnek 1920 június negyedike óta . Bár ha más állam polgáraiként élnek is, magyarságunkban egyek vagyunk velük mindannyian . Ezek a kettős állampolgárság birtokában, szavazzanak azok között a magyarok között, akik a határainkon kívül egyazon országban élnek . Például a Romániában élő erdélyi magyarok szavazzanak arra, hogy mely pártok képviseljék őket Európában, és a Magyar Országgyűlésben . Tegyék ezt az amerikai és az ausztráliai magyarok ugyanúgy, mint a többi országokban élők . Izrael magyarjai kevesen vannak, mert ők idegenként szereztek magyar állampolgárságot 1867-ben, a Kiegyezés emancipáció törvényével . Ha ezek az emberek ezután egy másik ország állampolgárságát is felvették, akkor ne tarthassák meg a magyart, mert ők nem magyarok, hanem zsidók .

Kárpátmedence magyarsága egységes, legyenek azok székelyek, kunok, jászok, palócok, bunyevácok, elmagyarosodott tótok, svábok, szászok, oláhok, rácok, vagy horvátok, de akkor miért vették el tőlünk a hazánk kétharmad részét a két világháborút követő békediktátum alapján ? Egy magyar nemzetállamból született tíz később, a szláv törzsek jóvoltából, akikhez a románokat is bátran hozzászámolhatjuk, ha vallási szempontból vizsgáljuk őket . A Nyugat kulturális határait lezáró Kárpátok vonulata, elzárta a kelettől Európát . A lengyelek, csehek és a horvátok átalakultak, átvették a nyugati kultúra értékeit, de a többi ortodox közösség Európán kívül rekedt . Legyenek bár európaiak a görögök, tótok, szerbek, ukránok, vagy románok, a vallások között húzódó törésvonalakat képtelenek lesznek átlépni .

István király államvallássá nyilvánította a Római Katolikus vallást, bár Erdély erdőelvi vajdái, már korábban elkötelezték magukat a Görög Katolikus vallásnak . Magyar küzdött a magyarral, avarral, kunnal, Jézus Krisztus nevében, ahol a saját királya csapott össze fejedelmével, akit akkor Gyulának, vagy Vajdának neveztek . Kós Károly élvezetes regénye tárgyalja ezt a témakört Országépítő címen . Szent István belefáradt az egységes vallás megteremtésébe a Kárpátmedencében . Halála után 16 évvel kettészakad a Keletrómai és a Nyugatrómai birodalom Kereszténység címe alatt létrejövő egységes hatalma, mert az ortodox vallás általi Jézusi eszmék kibékíthetetlenek maradtak Rómával, akik az egyetemességet hirdették a Katolikus vallás nyugati birodalmában . Athén és Róma harca kiengesztelhetelennek bizonyult azóta is, bár Bizánc elesett 1453-ban, de a keleti egyház minden szláv államban saját vallási vezetést alkot azóta . Ez köti össze a szerbeket az oroszokkal, ami az első nagy háború pusztításait is okozta .

Budapest állam az államban, megszállták az idegen államok érdekében tevékenykedő üzletemberek, nemzetközi társaságok, akik titkosan működnek . Parlamentünk 383 képviselőjéből a legközelebbi választáson, már csak 200-at választhatunk meg, de helyükre létrehozhatnák az eredeti 383 helyébe a határainkon kívül élő nemzetiségek képviseletét, meg az elszakított területeken élő magyarok képviselőit . 183 hely marad azoknak, akik magyarok, de máshol élnek ! Ezeknek a képviselete ne keveredjen azokéval, akik kizárólagos magyar állampolgárként Magyarországon is élnek . Szavazhasson minden magyar, de lakóhelye szerint . Azok a kettős állampolgársággal is rendelkező magyarok, akik hazánkon belűl rendelkeznek ingatlannal, szavazzanak az idegenben élőkkel együtt, mert képtelenség megállapítani valódi elkötelezettségüket .

Ez az állampolgársági törvény további kiskapukat nyitott meg azok számára, akik erősebb tőkeerővel rendelkeznek a haza társaiknál, akiket lássuk be, mostohán kezelt a kádári diktatúra után, a rendszerváltás rendszere is . Döntsenek a kizárólagos állampolgársággal rendelkező magyarok az ország helyi vezetőségének a megválasztásáról, de az összmagyarság szempontjából vegyék figyelembe, minden magyar elképzelését az őket képviselő kormány mikéntjéről . Bár megteremtették Palesztína államának a területén Izrael államot, nem kötelezték a világ zsidóságát arra, hogy oda is költözzenek, csak stratégiai érdekeik szerint állampolgárokká válva, tovább képviselik a zsidó érdeket más államok polgáraiként . Európa vezetésében ezért jól láthatjuk a zsidóságukban egy, bár nemzeti meghatározásukban minden más ország képviseletében megjelenő izraelieket, akik bizonyára Izrael érdekeit képviselik majd .

Nem véletlen, hogy ódzkodnak beszélni ezekről a dolgokról a zsidó világbirodalom építői, a nemzetköziesített média hasábjain, mert a titokban felépített, és globálisan elfogadott játékpénzére alapozott, Világkormányt szervező, talmudista eszméken nevelkedett zsidó nemzet minden tagja, nemzetbiztonsági veszélyt jelent földünk összes más nemzetét képviselő, minden emberi fajra . Egy új Hitler megjelenését láthatjuk az áldozat szerepében tevékenykedni, aki szemtelenül ráfogja áldozataira az általa elkövetett emberiesség ellenes bűnöket . Milliós nagyságrendben élnek menekülttáborokban olyan palesztínok, akiket elüldöztek ősi lakhelyeikről 1948 óta . Három, négy generáció született hazátlanként, idegenben csak azért, mert a szövetségesek úgy gondolták, hogy az Otomán birodalomtól visszavett palesztínok lakta területeket, a zsidóknak adják . Ki hatalmazta fel őket arra, hogy állandó háborús gócpontot teremtsenek a Közel-keleten ?

Európa nemzetei alkotta Úniót még el lehetne fogadni, mert mindannyian egy kultúrkört alkotva, azonos erkölcsi neveltetést kapva, Jézus törvényeihez alkalmazkodva egyek lehetnek, de az idegen elemeket el kell távolítani Európa testéből azonnal, vagy beolvadnak azok, akik európaiként akarnak élni közöttünk . Nincs helye e kontinensen a muzulmánok dzsámiainak, minarettjeinek ugyanúgy, mint az emberellenes zsinagógáknak, akik a talmudi törvények szerint nevelik az önkiválasztott zsidókat . Vannak szélsőséges vallási irányzatok, amelyek képtelenek együttélni a kereszténység évezredes eszméit követő európai emberrel . Ezektől kell megtisztítani Európát, s akkor élhetővé válik megint ez a földrész . Ha korábbi gyarmatosító múltja miatt megnehezedik a sorsa Angliának, Franciaországnak, vagy Hollandiának, csak magukra vessenek . Talán egységesülhetne a valamikori Bizánc Rómával, de a zsidók nélkül .

Lesznek akik antiszemitának tartanak a zsidóság megnevezése miatt, de ha a valós történelemre tekintünk, azonnal megláthatjuk, hogy kik azok, akik az emberiség kerékkötői voltak mindig . Nem vagyok szemita . Magyar vagyok . Zsidóellenesnek sem érzem magam, mert nekem semmi kifogásom sincs a zsidó emberekkel szemben Izraelben, vagy ha mégis kritikával illetem őket, az csak a cselekedeteik miatt van . Miért gondolják a hazánkból továbbvándorló zsidók, hogy megtarthatják örökideig a magyar állampolgárságukat, amikor nem is magyarok ! Majd ha bizonyították magyarságszeretetüket, akkor más szemmel nézi őket a világ, de addig nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni őket .

VGb


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hanukázók a népek legyilkolását nem megbánják, hanem megün
  2012-12-09 16:05:49, vasárnap
 
  A hanukázók a népek legyilkolását nem megbánják, hanem megünneplik
2012. december 09. 12:10
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zsinagoga.jpgKormánypárti és ellenzéki képviselők behízelgő macskaként egyformán dorombolnak Izraelnek. Újabb bizonyságot tesznek erről a hanukázók ünnepén való részvételükkel is. A tegnapi nyilvános gyertyagyújtás vendégei Fischer Iván karnagy, Hegedűs D. Géza színművész és Székhelyi József színművész voltak. A későbbiek során Tarlós István főpolgármester, Mesterházy Attila MSZP-elnök, Hende Csaba honvédelmi miniszter, Heller Ágnes filozófus, Ilan Mor, Izrael állam nagykövete és Mága Zoltán hegedűművész is feltűnik a hanukázók között.

Mivel rendre elhallgatják, sőt letagadják a korunk médiumaiban legtöbbször idézett történészek és teológusok, nem lehet elégszer hangsúlyoznunk, hogy közismert kirekesztőink ünnepnapjai mennyire gyökeresen különböznek a többi vallásokétól, mindenekelőtt a keresztényekéitől, ugyanis egyikük sem szakrális, hanem kizárólag politikai természetű: az ókorban más népek ellen állításaikkal szemben korántsem önvédelmi, hanem egyenesen gerillaharcokat vívó dinasztiáik gyakran feneketlen orgiákba és lakmározásokba torkolló megünneplései.

Közéjük tartozik a legtöbbször emlegetett hanuka, amikor is a Krisztus születése előtti második században a görögség ellen gerillaharcot folytató, saját népüket is sanyargató Makkabeus-dinasztiát - és azok utódait, a vallási hagyományokat nem ápoló, másokat egyenesen leigázó, Jézus által a jeruzsálemi templomból korbáccsal kikergetett szaddúceusokat és farizeusokat - ünneplik Amerika- és Európa-szerte köztéri rituálévá vált gyertyagyújtásaikkal és fülsiketítő klezmerkoncertjeikkel.

A rabbinikus források még nálánál is előbbre helyezik azonban a purim ünnepét: a kifejezés a héber ,,pur" (sors) többes száma, a ,,sorsok" ünnepe, amely szerint a törzsükből született Márdokeus unokahúga és gyámleánya, Eszter, felesége lett Ahasverus perzsa királynak, akinek udvari tanácsadójával, Hámánnal leszámolva, a Krisztus születése előtti ötödik században lemészároltatta a perzsákat: az erre való, farsangi díszletekben bővelkedő lakodalmi ünneplésre mi sem jellemzőbb, minthogy mindmáig nem zajlik le lerészegedés nélkül, hiszen rajta legalább négy pohár bor elfogyasztása még a gyermekeknek is kötelező. (Mellesleg az ünnepnek az eredeti héber kifejezésből eredő többes számát sem véletlenül használják, hiszen így beleértik valamennyi mások elleni vérontásukat, ahogyan ezt Julius Streicher is értette, amikor a korántsem csak a nemzetiszocialista rendszer, hanem az egész német nemzet elleni nürnbergi pert úgy jellemezte, hogy az nem más, mint ,,Purim 1946-ban!".)

De talán a két iménti vérbosszúünnepüknél is jobban mutatja, miféle lelkületűek, a jom kippur, a vezeklés napja alkalmából zsinagógáikban elmondott imaszövegük, amelyről néhai amerikai üzletemberük, Benjamin Friedmann megvallotta, hogy ilyenkor bemennek zsinagógáikba, felállnak és háromszor megismételnek egy rövid imát, a Kol Nidré-t, amelyben ,,szerződésre lépnek a Mindenhatóval, hogy minden eskü, fogadalom vagy ígéret, amelyet a következő tizenkét hónap alatt tesznek, érvénytelen".

Számukra a bűneikért való ,,imavezeklés" persze nem a másokkal szembeni magatartásuk megváltoztatása szándékának kinyilvánítása, hanem, amint már az Osztrák-Magyar Monarchia írásban és képben című honismertető albumsorozat 1898-ban megjelent, Galíciát bemutató kötetében Herzberg-Fränkl Leó leírta, az Újszövetségből is tipikusan ismert farizeizmus: ilyenkor harminchat órára bezárják boltjaikat, majd a zsinagógába sietnek, ahol öklükkel verik mellüket, miközben állandó nyögéssel, sóhajtozással, siránkozással jelzik ,,bűnbánatukat".

Tanulság: a hanukázók a népek legyilkolását nem megbánják, hanem megünneplik, miközben eltűnőben vannak nemcsak a szabadság állítólagos őshonában, hanem kontinensünkön is a hagyományos betlehemi játékok, sőt a boldog karácsonykívánó szavakat is törölték az amerikai és nyugat-európai médiumok s iskolák zöméből, szóval hovatovább csak hanukázni lehet, betlehemezni, boldog karácsonyt kívánni nem.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=60006
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan mondom: nem lesz tandíj!
  2012-12-09 15:22:22, vasárnap
 
  Lassan mondom: nem lesz tandíj!
2012. december 8. 22:50:42

Ha azt mondom, hogy reform, akkor az nem tandíj! Passz!

Politikai szélhámosok körében dívik a köpönyegforgatás. A "felsőoktatási reform" bejelentése alkalmával emlékeztessünk a Fidesz kampányidőszaki retorikájára, akik ellenzékben még nagyon ellenezték a fizetős felsőoktatást, a választások előtt pedig mélyre... hajoltak a hallgatók előtt.

Pokorni Zoltán idézve 2008-ból: "A Fidesz a március 9-iki népszavazás eredményessége esetén törvényjavaslatot nyújt be az Országgyűlésben annak érdekében, hogy a tandíjat, a vizitdíjat és a kórházi napidíjat ne csak jövő év január elsejétől, hanem az addig hátralévő időszakban se lehessen beszedni." Valamint: "Ahhoz viszont elegendő (a tandíj bevezetése), hogy tehetséges fiatalokat távol tartson az egyetemektől és főiskoláktól."

Valamint álljon itt Orbán Viktornak a hallgatói önkormányzatokhoz címzett kampánylevele 2009 novemberéből.


"Tisztelt HÖK Elnök!

Mindenekelőtt kérem, engedje meg, hogy megköszönjem munkáját, hiszen a hallgatói önkormányzatok nagyon fontos szerepet töltenek be az egyetemisták és főiskolások érdekeinek képviseletében.

Meggyőződésem, hogy mi, magyarok leginkább az eszünkkel, a tudásunkkal boldogulhatunk a világban, nekünk ez a legfőbb erőforrásunk. Ezért szülőként és politikusként is érthetetlen számomra, hogy a Gyurcsán-Bajnai korszak megszorításai miatt az intézmények támogatása évek óta folyamatosan csökken. Hovatovább az egyetemek és a főiskolák puszta fenntartása is megoldhatatlan gondot fog okozni.

A józan ésszel teljesen ellentétes volt, hogy a kormány magántőkét bevonó beruházásokba kényszerítette a felsőoktatási intézményeket,amelyek emiatt veszedelmes mértékben eladósodtak, és ha 2008 márciusában nem fogunk össze a szociális népszavazáson, akkor ma minden hallgatónak tandíjat kellene fizetnie.

Ráadásul a kormány által előterjesztett jövő évi öltségvetés újabb komoly veszélyt jelent, hiszen a Bajnai-csomag már a felsőoktatási rendszer létét veszélyezteti.

A közvetlen veszély elhárítására, így a felsőoktatási intézmények működésének biztosítására irányuló módosító javaslatok elutasításával az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők világossá tették, hogy nem a józan eszükre, hanem a pártutasításra hallgatnak a költségvetési szavazásnál.

Ezért én az igazi megoldást a változásban látom, ami jövő tavasszal bekövetkezhet, ha a többség úgy akarja.Bizakodó vagyok, mert egyre erősödik azoknak a hangja, akik azt mondják: Magyarország megérdemli, hogy olyan kormánya legyen amely az ország és az emberek érdekeit tartja szem előtt, odafigyel az emberek mindennapi problémáira,és a józan ész megoldásaival segíti őket céljaik elérésében.

Itt az idő, hogy a politika végre meghallja Magyarország hangját.

Amennyiben a választópolgárok megtisztelnek bizalmukkal,a következő polgári kormány nem ellenfelekként, hanem a jövő erőforrásaiként tekint majd a fiatalokra.

Munkájához jó egészséget és sok erőt kívánok!

Budapest, 2009 november

Tisztelettel:

Orbán Viktor

a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség elnöke"


Változnak az idők. A hazug azonban hazug marad!


Bányai Péter - Jövőnk.info


Forrás: jövőnk.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=107798
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
vajon 2014-ben is Orbánra szavaznának-e?
  2012-12-09 14:58:32, vasárnap
 
  - A minimálbér megadóztatása és a tehetősebbek adójának csökkentése
- A magánnyugdíjak államosítása, az egyéni nyugdíjszámlák megszüntetése és a begyűjtött összeg folyó kiadásokra történő felhasználása
- Visszamenőleges hatállyal történő jogalkotás
- A magyar alkotmány kiiktatása és lecserélése egy saját készítésű alaptörvényre, rákényszerítve azt a többi pártra és a magyar népre
- Az alkotmánybíróság hatáskörének korlátozása, a fékek és ellensúlyok rendszerének eltörlése, illetve hatástalanítása
- Szólásszabadság korlátozása a médiatörvény által
- Olyan demokratikus jogok korlátozása, mint a sztrájk és a gyülekezési jog
- A független demokratikus intézmények alávetése egy központi hatalomnak, melyet egyetlen ember, a kormányzó párt elnöke tart kézben, akár kormányváltás esetén is
- A választói körzetek és választási törvény átalakítása oly módon, hogy azzal gyakorlatilag lehetetlenné válik a kormány leváltása egy látszatra demokratikus választás révén.

Mindezek miatt azt gondolom, hogy a Fidesz ma a legradikálisabb parlamenti párt. Vajon azok a jobboldali szavazók, akik a Jobbik radikalizmusától tartva, 2010-ben inkább a Fideszre szavaztak, vajon 2014-ben is Orbánra szavaznának-e? S ha nem, akkor látván a Jobbik eddigi megnyilvánulásait mégis a Jobbikra szavaznának, vagy inkább egy demokratikus középpártra adnák le voksukat? Ki, mit gondol erről?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fanatikus őrültek kezében a nyugati világ
  2012-12-09 14:53:44, vasárnap
 
  Fanatikus őrültek kezében a nyugati világ
2012-12-09. 10:11 Kuruc.info

Mindaz a döbbenetes eseménysorozat, amely Szíriában lejátszódik, valójában újabb nyomós érv azok számára, akik úgy vélik: a szeptember 11-i merényleteket az izraeli és amerikai titkosszolgálatok közreműködésével szervezték meg. Afganisztán, Irak, Líbia után Szíria a negyedik ország, amely ellen a cionista birodalom terrorista hadereje agressziót indít. Immár nyílt szövetségben azokkal, akik állítólag felelősek az ikertornyok elleni támadásokért.


Ami most a szemünk előtt Szíriában lejátszódik, megerősíti azt a gyanút, hogy egy vérszomjas, az emberi életet a legteljesebb mértékben semmibe vevő, a világuralmi mámorba beleőrült, bűnöző "elit" irányítja Amerikát és Európát. Ennek az "elitnek" a titkosszolgálatai működtek közre a szeptember 11-i merényletek végrehajtásában, ennek az "elitnek" a lakájmédiája terjesztette el az "iraki tömegpusztító fegyverek" meséjét, ennek az "elitnek" a hadereje rohanta le Afganisztánt és Irakot, és szervezte meg a véres felkeléseket Líbiában és Szíriában. Érdemes lenne végre a közvélemény figyelmét felhívni arra a tényre is, hogy a nyugati világ népeinek adójából fenntartott fegyveres erők és titkosszolgálatok az agresszióik nyomán kirobbant háborúkban a katonai összecsapások évezredek óta érvényes szabályait nyíltan semmibe veszik. A Nyugat úgynevezett "terrorellenes háborújában" nincsenek hadifoglyok, és az ellenséggel szemben a cionista haderő semmiféle kíméletet nem tanúsít.

Miként korábban Líbiában, most Szíriában is a minket is gátlástalanul kiszipolyozó bűnöző oligarchia fegyverrel és pénzzel támogat olyan fegyveres csoportokat, melyek háborús bűncselekmények sokaságát követték el. Mi több, ismét előállnak azzal a hazugsággal, mely közel tíz évvel ezelőtt az Irak elleni agresszió egyik hivatkozási alapja volt: mindenféle konkrét bizonyíték nélkül azt állítják, hogy a damaszkuszi kormány vegyi fegyverek bevetésére készül. Egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy maguk a szíriai felkelők fognak majd vegyi fegyvereket használni a nyugati hatalmak legteljesebb jóváhagyásával, majd a bűncselekmény elkövetését a szíriai kormányerőkre fogják. Megteremtve így a jogalapot arra, hogy a NATO és Izrael összehangolt támadást indítson a cionista világuralmi tervek útjában álló szíriai rezsim ellen.

Némi reményre feljogosító fejlemény, hogy a világ közvéleményének jelentős része ellenzi a Szíria elleni agressziót, és nem hiszi el a damaszkuszi rezsim szándékairól terjesztett hazugságokat. De hiába az orosz, a kínai ellenkezés és a harmadik világ államainak tiltakozása, egyelőre nincsen olyan hatalom a világban, mely képes lenne lefogni a vérszomjas cionista "elit" kezét. A nyugati birodalom ugyanis még mindig óriási katonai erőfölényben van riválisaival szemben. Sajnos arra sincsen esély, hogy a nyugati világ tudatosan "válságba" taszított népei megálljt tudnának parancsolni a világuralmi álmokat kergető őrült oligarchia ámokfutásának.

A "demokrácia", az "emberi jogok", az "emberi méltóság", a "humanizmus", a "tolerancia", a "béke" és a "jólét" hamis jelszavai mögött megbújó nyugati uralkodó köröknek egyre gyakrabban villan elő az igazi arca. A szeptember 11-i terrormerényletek, Afganisztán és Irak lerohanása, a Líbiában, Palesztinában, Szíriában, valamint a muzulmán világ más pontjain elkövetett döbbenetes bűncselekmények, a szemérmetlenül hazug médiakampányok sorozata, a háborúskodás évezredes törvényeinek gátlástalan felrúgása mutatta meg igazán, miféle emberi mivoltukból kivetkőzött bűnözőkből és fanatikus terroristákból tevődik össze a nyugati világ - és benne sajnos hazánk - fölött is egyre erőszakosabb eszközökkel uralkodó cionista "elit".

Perge Ottó - Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ben Stein írása, aki zsidóságát nem szégyenli, sőt nem is r
  2012-12-09 14:52:34, vasárnap
 
 
Ben Stein írása, aki zsidóságát nem szégyenli, sőt nem is retteg!
2012.12.09, 02:42 Nemzeti Hírháló

A Fehér Ház a Karácsonyfát - első alkalommal -, Karácsonykor "Ünnepi Fá"-nak nevezte. Ez a tény arra késztette a CBS műsorvezetőjét Ben Steint, hogy megírja a lenti cikkét. Úgy gondolom, ezek a gondolatok mindenhol érvényesek .

A lenti eszmefuttatáson, mindnyájunknak érdemes elgondolkodni...

Az alábbiakat Ben Stein írta és olvasta fel a CBS rádió vasárnapi kommentárjában.

Dr. Bene Gábor S.

Bevallom:

Zsidó vagyok és minden egyes ősöm is zsidó volt. És engem nem zavar egy csöppet sem, ha az emberek ezeket a gyönyörűen kivilágított, feldíszített fákat, Karácsonyfának nevezik. Nem érzem magam fenyegetve. Nem érzem, hogy meg lennék különböztetve. Ezek a fák azok, amik: Karácsonyfák.


S egyáltalán nem zavar, amikor az emberek 'Boldog Karácsony'-t kívánnak nekem. Nem gondolom, hogy megaláznának, vagy gettóba akarnának csukni. A tény az, hogy valamiképpen kedvelem is. Azt bizonyítja nekem, hogy mi mindannyian testvérek vagyunk, akik együtt ünnepeljük az évnek ezt a boldog időszakát. S egyáltalán nem zavar az sem, hogy egy jászol-jelenet van felállítva az egyik forgalmas útkeresztezésben, közel a tengerparti házamhoz, Malibu-ban. Ha az emberek egy betlehemet akarnak, az ugyanúgy rendben van számomra, mint a Menorah néhány száz yardnyira arrébb.


Nem szeretem, ha piszkálnak amiatt, hogy zsidó vagyok és ugyanúgy nem gondolom, hogy a keresztények kedvelik, ha piszkálják őket azért, mert keresztények. Gondolom, az istenhívők belefáradtak és belebetegedtek a piszkálások időszakaiba. Fogalmam sincs, honnan származott ez az "Ünnepi Fa"ötlet, miután Amerika kifejezetten ateista ország.

Vagy akár kifejezhetem másképp is: honnét jött az ötlet, miszerint imádnunk kell a hírességeket, de tilos Istent imádnunk? Viszont sokan vagyunk akik elgondolkodnak azon, honnan jönnek ezek a hírességek, s hova lett az az Amerika, amit mi ismertünk...

Billy Graham (a prédikátor) lányát interjúvolták az Early Show-n és Jane Clayson (a riporter) ezt kérdezte: 'Hogyan lehetséges, hogy Isten engedte, hogy ilyesmi (Katrina hurrikán) megtörténjék?' Anne Graham egy rendkívül mélységes és éles elméjű választ adott. Azt mondta, 'Úgy hiszem, Isten mélyen elszomorodott emiatt, ahogy mi is, de évek óta mondjuk Istennek, hogy takarodjék ki az iskoláinkból, takarodjék ki a kormányzatunkból és takarodjék ki az életünkből. S mivel, úgy vélem, Ő egy igazi Úriember, végül csendben kihátrált. Hogyan várhatjuk el Istentől, hogy áldását adja ránk és védelmezzen minket, ha mi azt követeljük Tőle, hogy hagyjon minket békén?'

A legutóbbi események fényében... terrorista támadások, iskolai lövöldözések, úgy gondolom, hogy ez akkor kezdődött, amikor Madelaine Murray O'Hare (megölték, tetemét néhány éve találták meg) arról panaszkodott, hogy nem akar imádkozást az iskoláinkban, és mi azt mondtuk, rendben van. Aztán valaki azt mondta, jobb, ha nem olvassuk a Bibliát az iskolában. A Biblia mondja: ne ölj; ne lopj és szeresd felebarátodat, mint tenmagad. És mi azt mondtuk, rendben van.

Aztán Dr. Benjamin Spock azt mondta, ne fenyítsük gyerekeinket, amikor csintalankodnak, mert kicsiny személyiségük eltorzul és meglehet, hogy megrongáljuk önbecsülésüket (Dr. Spock fia öngyilkos lett). Azt mondtuk, egy szakember kell, hogy tudja, miről beszél. És mi azt mondtuk, rendben van.

Most meg azt kérdezzük magunktól: miért van az, hogy

- a gyerekeknek nincs lelkiismeretük,

- miért nem tudják, mi a jó és mi a rossz,

- és miért nem zavarja őket, ha idegeneket ölnek, akár osztálytársaikat, vagy önmagukat?

Valószínű, ha hosszan és elég keményen elgondolkodunk ezeken, lehet, hogy végül is rájönnénk. Úgy vélem, nagy része van ebben, annak, hogy 'AZT ARATJUK, AMIT ELVETÜNK'.

Vicces, milyen egyszerű az embereknek megvetniük Istent, aztán azon csodálkozni, hogy miért halad a világ a pokolba.

Vicces, mennyire elhisszük, amit az újságok mondanak, de megkérdőjelezzük, amit a Biblia mond.

Elgondolkodtató, hogy email-en küldünk 'vicceket', amelyek aztán futótűzként terjednek, de ha üzeneteket kezdünk küldeni, amelyek az Úrra vonatkoznak, az emberek kétszer is meggondolják, mielőtt megosztják azokat.

Elgondolkodtató az is, hogy fajtalan, durva, vulgáris és obszcén cikkek mennek át szabadon a világhálón, de nyilvános vita Istenről tilos az iskolákban és a munkahelyeken.

Tetszenek már nevetni?

Vicces, ha ezt az üzenetet netán továbbítod, szelektálsz: nem küldöd sokaknak a címlistádon, mert nem vagy biztos, miben hisznek, vagy éppenséggel mit gondolnak rólad, hogy ilyesmit küldesz.

Ugyancsak vicces, hogy jobban aggódunk amiatt, amit mások gondolnak rólunk, mint amiatt, hogy Isten mit gondol rólunk.

Küldd tovább, ha úgy gondolod, van értelme: mindenkinek.

Ha nem, csak dobd el... senki nem fogja tudni, hogy így tettél.

De, ha kidobod ezt a kis elmefuttatást, ne dőlj hátra a székedben és panaszkodjál arról, milyen rosszul alakul a világ.

Megbecsüléssel, őszintén és tisztelettel,

Ben Stein

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mesterházy: "Így gondozd a magyarodat"
  2012-12-09 14:51:07, vasárnap
 
 
Mesterházy: "Így gondozd a magyarodat"
2012. november 13. 10:50 Gondola

"Fasisztázni, rasszistázni kell idehaza és külföldön, tévécsatornákon és újságokban, lakossági fórumon és kampánygyűléseken. Harsogva és vonítva, nyüszítve és uszulva, demokratikus szólamoktól habzó szájjal és öklöt rázva. Ahogy most Mesterházy Attila tette egy olasz baloldali napilapnak, a l'Unitának adott interjúban. Az MSZP-vezér kétségbeesést mímelt az itthoni fasisztaveszély miatt, pedig valójában csak attól fél, hogy 2014-ben megint nem az ő pártját választják a - nyilvánvalóan fasiszta - szavazók. Ki merte jelenteni, hogy a Nobel-békedíjas Európai Unió "nem nézheti tétlenül Magyarország fasisztává válását".

(...) Mesterházy tanult a főnökétől. Ha Gyurcsány a The Timesban 2007-ben kormányfői pozícióból (!) leantiszemitázhatta a Fideszt, akkor ő, az MSZP-s, szerény kis neoliberális ellenzékiként miért ne támadhatna rá az egész országra? Utoljára Rákosi tette ezt meg azon siránkozva, hogy neki tízmillió fasisztával kell felépítenie a kommunizmust. (Nekünk meg tízezer kommunistával a nyakunkban kellett életben maradni.)" (...)

Körmendy Zsuzsanna, mno



Emlékeztetőül:
Esterházy Péter: Így gondozd a magyarodat!
A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk. Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése után túrónak használhatjuk...
További részletek: http://kuruc.info/r/23/80003/

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 583 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 817
  • e Hét: 6549
  • e Hónap: 17660
  • e Év: 171156
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.