Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Mit szólt volna,ha az apja megerőszakolta volna - KGabriella
  2012-04-30 14:33:04, hétfő
 
  1974-ben apa ismételten magához akart venni, hogy tanuljak. Anyám azt híresztelte a városban, hogy velem akar élni "úgy". Apa sírt a nővérénél, Piri néninél, de tehetetlen volt ennyi gonoszsággal szemben. Ezt ismételte 2001-ben dr. K. Gabriella, a vasgyári idegosztály főorvosa, mikor felvette nekem a kérdést:

- Mit szólt volna hozzá, ha az édesapja megerőszakolja?



Bővebbet a nyomorultakról olvashatnak a Rock-évkönyv 1981-es számában, valamint a Punkok életéről szóló könyvben, melyek az Illyés könyvben bűnösök a füves egészségüggyel együtt.



2000-ben megbízták dr. K. Gabriellát, vizsgálja ki ügyemet, vizsgáljon meg engem. A doktornő a tükörbe nézett, majd közölte velem, hogy "neki már neve is van". Kinél, kiknél van neve, s hogyan foglalkozhat egyáltalán mágiával, vagy démon-féle tanokkal?



Furcsa csillogó szemei vannak. Bement hozzá pár cigány, addig kinn viháncoltak a folyosón, majd nevetve jöttek ki receptekkel. Azt hittem először, azon nevetnek, hogy soron kívül mentek be.



Dr. K. Gabriella idegosztály főorvos közölte velem:



- Mit szólnék hozzá, ha engem is apám megerőszakolt volna?



Hasonló megjegyzést tett a szombathelyi T. magánrendelést is folytató orvos, akit ajánlott egy zsidó nő - aki a mensest betegségnek nevezi - nekem dr. B. Botonddal együtt, aki beajánlott engem 2001-ben a Nyírő Gyula kórházba, ahol a könyvek szerint a sokkolásokat végezték, Bubu - féle betegeik a megyeszékhely tisztelt személyeit jelentik.

Itt egy homokos volt az osztályvezető főorvos, aki a feje fölött nézett valamit. Talán súgnak neki? Segítségre van szüksége? Látja a láthatatlant?

Egy fiatal doktornő mondta az akkor felvett betegnek:

- Mondja el saját hangján, mi a problémája!

Ezek szerint a zsidóknak van egy benső hangjuk is, amit médiában is láthattunk, lakosuk.


Megszólított egy férfi, közölte, hogy itt csak zsidók vannak, s hogy kicserélik őket a zsidók szerint. Bubu ölében ugrált az ANTSZ egyik tagja az egyik katalógus áruház kosztümében, melyet nem nevezek néven.



Az egyik ismerőse a lányom rokonának mondta, mielőtt elmentek volna Amerikába, Mauriciába ....:

- Nem olyan családba születtek meg, mint amilyet megérdemeltek volna. Ez már a karma valósága!



A Nyírő kórházban kendősök szolgálták fel az ebédet, rugdalták előttem a székeket.

Hatalmas gyűlölet volt bennük. Tetováltak voltak a betegeik javarészben.



A szülővárosomban a rendőrök együtt ünnepeltek három éve az ismeretlen meghívottakkal, kitettek egy plakátot, melyre ráírták dr. Pethő meghalt szülészorvos nevét (aki engem szüléskor lekvárnak hívott, s azt mondta, úgy fekszem, mint egy kérdőjel) a megyeszékhely elmeosztályának vezetőjének nevével. dr. T. Juditéval. Nem értettem, amikor megláttam neveiket, a plakátot elhoztam magammal, de a gyerekeim kidobták.



Írtam levelet 1995-ben a pesti orvosi bizottságnak, igazságügyi minisztériumnak azzal, hogy megfenyegettek engem azzal, hogy elmére akarnak juttatni. Azt felelte az orvosi kamara a fővárosban: semmit sem tudnak tenni az itteni orvosok elle
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kórházi jelzőtábla - Nyírő Gyula a kendős rugdosó kutyákka
  2012-04-30 14:28:30, hétfő
 
  Ez egy találó tábla, az igazi betegségek okai rejtőznek mögötte. A lélek a pszichológusokat jelenti, a szex a freudista elmeosztályokat, pszichiátriákat, a család az összes többi testrészekre szedett osztályt betegségeivel együtt. A munka nem tartozik a kórházhoz, legfeljebb a sivárság, a munkaképtelenség, a hivatástudat leértékelése mellett a csökkentértékűség létrehozása saját médiája és elmebetegei, azok felett álló irányítóik által.



Cikket lehetne írni arról, hogyan építenek le embereket előbb anyagilag, mint ahogyan a börtön teszi ezt, dicsekedvén azzal, milyen jól élnek.



Nekem 2001-ben azt írta az egyik általam addig nem ismert Rákóczi téri bűnöző interneten:

- Meghívlak téged egy vacsorára.



1967. óta vagyunk Nyomorultak, amióta éhezünk. A cigányság hangosan járt fel-alá a családi ház előtt, ahol laktunk, sorolva kiabálva, miket főznek, s vásárolnak a boltokban, húst hússal esznek. A pesti kórházban azt mondták a nővérek, akik felmondtak később:

- Azt mondta a kórház vezetősége, engem csak cigányoknak lehet kiszolgálni, nem lehet szalvétával adni a reggelit és vacsorát sem. Hatalmas nagy kuczik lett a számon, ami soha nem múlott el, illetve a helye. A nővérek azt énekelték: mindenki másképp csinálja.



Már semmin sem lehet csodálkozni, mert a menhelyiek kezdték az emberek lecsökkentését, megalázását, mert nekik nem voltak szüleik. Saját vallással, bibliával rendelkeznek. A megyeszékhelyen is ők alapították az első televíziót, rádiót, mely mozgalomhoz csatlakoztak később az egyetemisták is. Mivel diplomájuk van, nem kell félteni ezeket, ha elhagyják az országot, a várost, mint a többiek, el tudnak helyezkedni, még a nyelvi tudásukkal is dicsekszenek. Mi az oka vajon ennek? Kiket gátoltak meg benne, hogy dicsekvésre kerülhetett sor?



Az utazásaikkal dicsekednek. Nekem a Chiromantika szerint rengeteg hosszú utazásom lett volna. Már a gimiben is egyik sánta tanár külföldi útjaiból tartotta az órákat együtt K. nevezetű tanárral, amelyiknek a fia fiatal leányokat rontott meg leitatva őket a hetvenes években.

Kezdte a média, amelyik mint írtam és megtaláltam az elmeosztályokról van a fogai mutogatásával, majd folytatta a nyelvi dicsekvésekkel, diplomával, pénzzel való dicsekvéssel, utazással való dicsekvéssel, majd áttért arra, hogy kitörtek a cigányok innen, mint akik végett fehér embereket hurcoltak meg, s mentek húst enni külföldre.



Tehát a Média képviselőinek kellett volna kiesni a fogainak, mint ahogyan N. Róbertnél be is mutatták, hogy kirepült a protézise a kocsi ablakán. Így hagynak jeleket vérrel, tűzzel, vassal - írták -, hogy történelmet "csinálhassanak", hogy észrevegyék őket iszonyatos tetteikkel együtt.



Egy munkahelyi vezető, igazgató fejétől bűzlik a légy, szól a mondás, vagyis, amilyen a felettes, olyanok a beosztottak.

A munkahelyi vezetők mindenkori fizetésük felével kötelesek biztosítani baj esetén a munkahely biztonságát. Ez vonatkozik a parlamenti képviselőkre, s a börtönből, elméről kikerültekre is.



Kun könyve szerint, mely 1990-ben jelent meg a borsodi bűnözők központjában egy kis holt tengeri tekerccsel, ceruza rajz figurával kihalatásra ítélték a népeket, s a régi kommunista vezetők már a hetvenes években saját repülővel, saját birtokkal rendelkeztek Afrikában, mint Szűrös Mátyás. Kun könyvében Szaddam Husszeinről és Tőkésről is írt, valamint az új-Barbárokról.





Tudom, ezt a honlapot nem sokan olvassák, s nem tudják megakadályozni, hogy a bűnözők véglegesen elhagyják a székhelyeiket, de el kellett volna vinni egy normális hatalomnak innen az embereket időben, hogy védjék a jövőt, azt a jövőt, akiben egyedül reménykedhetnek, mint tisztességben és tökéletességben, szavahihetőségben, megbízhatóságban, nem belekeverni őket az elme-börtönkarmába, belelökni a gödreikbe, s rájuk aggatni saját keresztjeiket.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Azt hittem, hogy a maga nevén vannak a gyerekek - Miskolc bé
  2012-04-30 14:26:12, hétfő
 
  Éppen Szombathelyen ment végig a város forgószélben, egy ottani V. Piros nevű halak szülöttet emelt ki, s tette diplomássá, sikeressé gyerekeit. Vas megye bevonását Borsod négy világtáj névtárába a vasfeszületeseket jelentette, Inry, Jézus sorozatokat gyalázattal.







Mikor a megyeszékhelyre költöztünk albérletbe, első dolgunk volt bérletet vásárolni, készíttetni, hogy bejárhassunk a szürke, felhős várost és környékét.



Elmentünk a színjátszó város Adyról elnevezett hídjának bérlet árusához, ahol hosszú sor állt. Odaadtam a gyerekek és saját fotómat a személyi igazolványommal együtt, melyet nemrég lecseréltek, s az új amerikai tipusun úgy nézek ki, mint anyámnak az édesanyja.

A régi sértette a személyiségi jogait a börtön bűnözőknek, a nem tisztességes egyedeknek, mert bele volt írva a munkahely, családi állapot, a gyerekek mellett a munkahely, az állandó és ideiglenes lakás, szakma és foglalkozás. Nagyon szerettem a régi igazolványomat.

1986. óta több munkahely került bele, bár 13 éves korom óta dolgozom, azóta van munkakönyvem is, amit szintén megszűntettek, mindaddig egy helyen tevékenykedtem különféle munkakörökben.

Lehetne írni arról, hogy az ország másik végén elkérték az én igazolványom fénymásolatát ahhoz, hogy a harminc éves gyerekem vásárolhasson televíziót, a munkahelyek oldalát is lemásolták, hogy miért tették,s miért utasították el az egyik nagy kereskedelmi üzletközpontnál, s hogy mennyire nevettek, amikor személyit újíttattam -bár volt még egy fényképhely benne - azon a tanácsi dolgozók, milyen iszonyatos betegségek vannak itt.

Ilyeneket alkalmaznak.



Ekkora kitérő után visszatérek a bérletkészítéshoz, tény az,hogy a bérletárus elkészítette, érvényesítette, becsomagolta a bérleteket, kifizettem az árát, s akkor vettem észre, hogy az én nevemre állította ki a gyerekek vezetéknevét. Kértem, hogy kezdje újra, ekkor azt felelte:

- Azt hittem, hogy a maga nevén vannak a gyerekei!
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Elnöknő, Telefongyár- zöld szemű boszorkány helyett...
  2012-04-30 14:22:34, hétfő
 
  A KTSZ nem járult hozzá, hogy továbbtanulhassak jogi egyetemen, vagy számvitelin, mert nem voltam káder.

Az elnöknő együtt járt iskolába anyámmal, nagyon szegény többgyermekes családból származik. Soha nem nevelte fiát, csúnyán is beszélt róla, ennek ellenére első ember volt egy nagyüzem élén.



Felmondásomat a továbbtanulás megakadályozásával indokoltam meg. A VASÚT-on megígérték, hogy ők hozzájárulnak majd a tanuláshoz, ekkor, a csernobili robbanás másnapján strumám lett, kidagadt teljesen a nyakam.

Akkoriban történt,hogy azt álmodtam a börtön bűnözők álom-szimbolikája alapján, melyekből rengeteg verset is írtam, övék a kígyó szimbólum is -, hogy fekszem az ágyon, valami belém bújik, hatalmas bűz kíséretében. Reggel már nem tudtam leszállni az ágyról. Ez 1986-ban történt. Úgy teltek napjaim, hogy a vérszegénységtől és ismeretlen csapástól reggel nehezen felkeltem, utolsó percben beértem a munkahelyre, hazamentem, s szinte eszméletlenül feküdtem.

Leforráztam a combomat forró pörkölttel, majd lehűtöttem a sebet hideg vízzel, így nem maradt nyoma és szégyelltem magam apa futballista társai előtt, s felmondtam, mert táppénzre kellett mennem odamenetelem után egy héttel.



Ezután kerültem az Elzett-be, ahol D. György elmondta, hogy már sokan dolgoztak itt, de mindenkit tönkretettek.

Az egész osztálynak stencilre kellett gépelnem, majd széthordani a rengeteg utasítást az üzemben, beszerezni a sört a főnökömnek.

Dr. Sz. Máté bőrgyógyász osztályára kerültem nem sokkal utána teljes kimerüléssel, remegéssel, hajkihulással, vérszegénységgel, mintha ninóznának a véremben a leírtak szerint az apró kis csapások, melyek szabályszerűen kiszívják a testből az életerőt. Ott mondták bőrgyógyászaton: az Elzett-ből rengeteg embert kezelnek szifiliszre. Volt ott egy pap K. faluból, ahol volt férjem lakott, római volt. Tele lett az egész teste fekélyekkel, ezt kezelte a főorvos dr. B. Andreával együtt. Diszkópapnak is nevezték, ivott és cigizett, ami nagy szó abban az országban, ahol a Szepes Mária-féle zsidó pszichografológiát követik az egészségügyben. A pap hétvégente a Borbarlangban táncolt az asztalon. A földszintes T.-né Marika járt utána, még K.-ra is kiment a miséjére, a pap rámutatott, s azt mondta:

- Ő maga a sátán!

Nem sokkal utána a fiatal pap meghalt, mint a többi főleg római pap.



A három havi próbaidő lejárta után a személyzetis megkeresett azzal, hogy másnaptól ne menjek be dolgozni, de ha jót akarok magamnak, keressem meg Sz. igazgatót, aki nem volt benn, a szomszéd Sz. István, a párttitkár szabadságra ment ekkor. Azt mondta a személyzeti osztályvezető, hogy személyes ügyből küldenek el próbaidő lejárta után. Ezt sem értettem.

Nem volt pénzem, felkerestem V.-nét a szociális osztályon, aki megkérdezte tőlem:

- Egyáltalán járnak iskolába a gyerekei? - mintha én egy bűnöző lennék.

Mint kiderült azóta, anyám az ótörök-finnugor nyelvi rokonság maradványa volt, az új magyarok - kutyák, alulról jöttek - előtt a régi történelem megszűntetése a fontos, amit meg is találtam az apokalipszis lovasai elnevezésű költők írásaiban, akik lírai karámnak nevezték el magukat.



Az Elzett-ben dolgozott Jenő bácsi, a német tolmács, akihez jártam egy ideig németet tanulni már másodszor, először ifjú természetjáró vezető tanfolyamon sajátítottam el a régi német könnyebb nyelv fontos elemeit.

Jenő bácsi mutatta a fiát, akinek egyik szeme kék, a másik zöld volt, közölve velem, hogy azért ne bántsam a gyermekeimet, amikor dührohamaim vannak, mintha velem élt volna a lakásban. Valóban ok nélküli düh öntött el, amit nem értettem - ezt megelőzően azzal fogadott, hogy jó a német akusztikám -.



Az Elzett-ben dolgozott vörös róka becenevű M. Nóra, aki rúgdosta gyermekeit az utcán, majmoknak és különböző ismeretlen anyanyelven szólítva őket. Ő rám hozott egy nőket követő fiatalembert, H. Attilát, aki lejáratott engem naponta a bérház előtt. Mivel hipnózisos állapotban voltam már ekkor - a többit nem ismerem -, a börtön csövesei is rám támadtak, bár tudták, hogy ki volt a férjem, édesapám, akit volt férjem minden g-nek elmondott, s hogy két gyermekem van, akiket imádattal neveltem, pontos időbeosztás szerint, senkit soha nem engedve az életembe, a családba.

Egyik nap a benzinkutas Nórával jöttek csövesek a bérházba, majd szétfújták a halonnal oltót a lépcsőházban.

Én tehetetlenül álltam az eseményekkel szemben,mivel a rendőrség is részt vett egy rendőr fia elmondása szerint ebben az iszonyatban, az alkoholistákat, utcalányokat, bűnözőket emelték a maguk módján.

Ezt követően mentem a Telefongyárba, melynek központja Bugyi községben van, ahol a volt osztálytársaim a gépíró iskolából nem akartak megismerni engem. Itt analitikus könyvelő voltam. Dr. B. Dániel három hónapos bújtatott létszámként alkalmazott, mintha tilos lenne engem felvenni dolgozni addig, amíg kicsit megpihenek. Nem értettem, mitől kell megpihennem. Itt zöldszemű boszorkánynak szólítottak engem.

Ők ajánlottak az Egyesített szociális otthont, amelyhez a ricsei elmeosztály és a köveshegyi szociális otthon is tartozott az öregek napközi otthona mellett. Cs.-né éppen szülésire ment.

Dr. Sz. Máté azt mondta, nekem ott nem lesz jó - a ricsei felesége is ott dolgozott, aki mondta, hogy az orvosok a k.-kat veszik el feleségül -, mert túl sok a nő. Dr. Sz. Máté nemrég halt meg végbélrákban, mint egy homokos.

Ezt követően 1987. Szilveszterkor elkészítettem a gyermekeimnek a debreceni töltött karajt a süteményekkel, s akkor börtön bűnözők támadtak rám. A gyerekeket bezárták a szobába, melynek fogták az ajtaját, s a kisszobában egyikük megerőszakolt. N. Erikának a földszinten volt tetovált, bűnöző testi társa, s minden gyereke más apától. Ekkor közölte velem: - Te tehetsz róla.

Másnap elköltöztem anyámhoz, nem mondtam meg, mert nem is tudtam elmondani, mi történt, csak sírtam hetekig egyfolytában, s albérletet kerestem másik városban.



(A Rock-évkönyben találtam meg, hogy B. Gyula színész-énekes küzd vipera módjára hegyközi birtokáért, s az alulról jött énekeseket, zenészeket.)



Így kerültem megyeszékhelyre füstölő kémények, bűnözők, alvilági személyek, cigányság, az ötágú emberszabású Dávid csillag sátánistái közé, melyek jele: fekete kereszten hét vörös rózsa kék ruhás hölggyel, Hagia Sophia néven. Ezt tanulták a freudista pszichiáterek is.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Pongó Tibor - Rákóczi téri zsidók sorsának ismétlése
  2012-04-30 14:19:53, hétfő
 
  Pongó Tiborral a nyolcvanas években ismerkedtem meg furcsa körülmények között.

Én voltam akkor a családban és a munkahelyemen a törvény, amit kimondtam, az úgy is volt, bárki hozzám fordulhatott ügyével, egyből elintéztem neki. Nem tudtam hazudni soha, s ezt mindenki tudta rólam.



Pongó a vasalóteremben volt vasaló cigány kinézettel, én soha nem vettem észre, hogy ott dolgozik, átnéztem rajta, mint veszedelmes alakon.



Két szilveszteren voltam együtt a KTSZ dolgozóival. Az elsőre Sz. Valéria -aki megkapta Pestről lejővén egy kádár MIK lakását, nem tudni, hogyan, amikor a nekem húskloffolót készítő kádár meghalt - adott kölcsön nekem mohazöld bársony estélyiruhát.

Megnyertem a sorsolási tombolát, a fődíj egy óriási torta volt. Ezt felvágtam egy hatalmas késsel. Közben a volt helyettesítő tornatanár, K. Csaba, aki lehülyézte az osztályt egyik alkalommal zenélt Tristál nevű együttesével. Én nem szeretek táncolni, legfeljebb lassú táncra vagyok alkalmas, bár népi tánc kötelező volt az iskolánkban. Azt sem szerettük.



Pongó felkért táncolni. Volt férjem beosztottja volt ekkor, a férjem azt mondta, menjek el vele nyugodtan. Lassú tánc volt. Közel húzott magához és a fülembe súgta:

- Úgy érzem, hogy kívánsz engem!



Megdöbbentem ekkora szemtelenségtől. Szóltam J. Gyulának erről, mert nem akartam verekedést, de Gyula semmit sem tett.



Sz. Valéria, akivel összetévesztett engem bűnbocsánatot kapott, majd gyógyszertári asszisztenssé emelték, azután rákban meghalt, mint unokatestvére, Sz. Katalin, aki elmondása szerint férfiakat tett tönkre, az Elzett-ben dolgozott, mikor Pestről visszajött, s nem volt foga. Három gyermeke három apától volt. Azt mondták, ha odaköltözik az udvarba, rövidesen meghal a főbérlője, s így is történt. Megkapta Katalin a lakást, amit leánya, M. Katalin vásárolt meg, majd eladta, Pestre költözött zsidó nagynénjéhez. Anyámat eláraszotta az ócska zsidó ruhákkal, melyeket nekem hordott fel.



Bátyja, A. Gábor meghalt öcsémmel egyidős volt. 1986-ban, amikor többen mondták, költözzel el jó messzire szülővárosomból, mert tönkre akarnak tenni, Gabi azt mondta cinikusan:

- Ne menj azért nagyon messzire!



1975-ben bocsánatot kért anyjuk K.-tól, mert a bátyját tönkretette T. Mari barátnőjével Sz. Katalin - állítólagos volt "bugyi"-bálos, amelyet az iskolával szembeni bérházban rendeztek -, majd jött a férjjelölt, a fogait megcsináltatta, s tisztességet adott Katalinnak, elvette feleségül. Ezt követően Katalin magasra emelt fejjel járt, nem köszönt többé senkinek. Szintén gyógyszertári asszisztens lett, nem sokkal később rákban meghalt. M. Marianna már a férjétől volt, szintén Pestre költözött két éve.



Valériának kapcsolata volt az ózdi H. Tiborral, szexuális hármasban éltek a férjével a két gyermeke előtt. Mivel a hatóság saját Rákóczi terükből került ki, szociális búvópataknak nevezték azelőtt őket, így senki nem tett semmit ezek ellen az erkölcstelenek ellen, ha tudták, hogy Halál jár velük, rák és tisztulnak rossz vérükből.

Miután vérszegény lettem, állandóan elaludtam reggelente, vasat írtak fel nekem Folsavval, vasösszekötővel, amire szintén allergiás voltam, mint az összes méregre, amit az egészségügy eddig felírt nekem, amióta engem is sikerült bevonni saját hatáskörükbe. Sz. Valéria, amikor a bátyámhoz mentem lesápadva - aki lakásnélküli nincstelen lett szülővárosában, miután a Pályafenntartást is felszámolták ott - kiborította a táskámat, rácsapott a Folsavra, mutatta a sógornőmnek - akinek a családja csak bajt hozott ránk, mivel Keresztesiek -, hogy én kábítószert szedek. Később ezt megismételték a megyei kórházban 1996-ban, akkor a köhögéscsillapítóra csapott rá, a Radiponra az orvos,aki az azóta meghalt dr. K. Kálmán helyettese volt, állandóan a gyógyszerpatikában ült, a gyógyszereket tanulmányozta. Ekkor szétszakította az akkor vásárolt bőrtáskámán a nap és a holdzárat is. Dr. K. Kálmán osztálya valamilyen Mici mackós társulatot és a gyógyszereseket jelentette.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Sárkány nővér-1990-es öngyilkosság csokisok, cigányság helye
  2012-04-30 14:17:39, hétfő
 
  Sárkány nővér az Idegosztályon





1990-ben szabadságot vettem ki, bár bejártam a munkahelyemre prémium munkát végezni. A gyerekeim éppen a nagyanyjuknál voltak falun.

Hétvégén anyámhoz utaztam vonattal, aki megkérdezte tőlem:

- Miért jöttél ide?

Nagyon szomorúan tértem vissza a gyűlölt, értelmetlenségekkel teli városba, ahol albérlet utáni becsapással jutottam lakáshoz, teljes kisemmizés mellett, de ez más történet.

Anyám adott nekem egy receptet, váltsam ki, de azt nem mondta, hogy fogom majd visszajuttatni neki. 100 db Kemadrin volt felírva rajta. Kiváltottam.

Kergetett egy cigány férfi, amelyik egyszer meglátott, s utána állandóan megállított az utcán, menjek el vele vacsorázni, mire vágok fel, nekem semmim nincs, nekik saját vállalkozásuk, butikjuk van hatalmas házzal.

Kinn ültem a bérház előtt a földszintes Erzsike nénivel, amikor meglátta a cigány,hol lakom.

Két napig nem mertem kimenni az utcára miatta.

Egyszer csak csöngettek, kinyitottam, ott állt a cigány társaival az ajtóba tett lábbal. Ekkor jött le az első emeletről Jutka és taxis élettársa, kivette a lábát a cigány és gyorsan becsuktam az ajtót.

- Mire játszod meg magad, most vetetted el tőlem a gyereket! - kiabálta hangosan. Csak ennyit jegyeztem meg belőle.

Eljött az este. Az amúgy is titokzatos lakásban voltam bezárva már majdnem egy hete, ahol az ablakok, ajtók maguktól kinyíltak, a magnó teljes hangerőre emelkedett, s furcsa álmosság volt rajtam mindig.

Elmentem a piacra nagybevásárlás végett reggel, ahogyan letettem a szatyrokat, úgy maradtak a földön. Valamiért nem pakoltam ki, csak ültem egy helyben, meredtem magam elé, s egyszer csak szedni kezdtem be a gyógyszereket, ötösével vízzel, időnként odamentem a tükörben megnézni a szememet, szomorú-e még.

Miután beszedtem a gyógyszereket, felmentem a negyedik emeletre Józsinak becsöngetni. Ő talált rám az asztal alá beesve.

Kimosták a gyomromat, mindent hallottam, amit beszéltek közben, s utána is, ahogyan feküdtem kómában az ágyon, magasra emelt lepedőn követtem az írásokat, mintha szöveg lett volna odaírva, amit idétlen hangon (a cső ledugás miatt) olvastam.

Két hét szépen eltelt, egy kislány vezetett tusolni, mert nem láttam a szememre. Szobatársaim válogatottak voltak, volt gépíró kiszedett méh miatt leszázalékolva, akinek egy Sity taxis megkérte a kezét, de volt buddhista udvarlója is, aki külföldre vitte nyaralni. Egy öreg zsidó néni adott egy verset Wass Alberttől Üzenet haza címmel, egy volt pszichiáternő magatehetetlenül jött utána a helyére, maga alá vizelve, járóképtelenként, beszélni sem tudott. Évikének hívták. Azt mondták, hogy nagyon rendes volt, gyógyítani akart. A férje az egyik gyár vezetőjeként elmondta, hogy aki kezeli fizikoterápián a feleségét pénzért megy el mindenkivel, egy szép szőke nő. Annak az anyja is bekerült öngyilkossággal.

Volt ott egy fiatal nő, aki évente többször volt öngyilkos, én fürösztöttem meg,mert semmije sem volt. Ez a nő és a sorsa később is visszalépett az életembe.



Előtte már volt kapcsolatom azzal az Idegosztállyal, melyről F. Csaba azt írta, hogy aki oda belép, hagyjon fel minden reménnyel, dr. B. Gizellát kerestem meg lelki segélyszolgálati ajánlásra határozatlanságommal. Közölte velem, ha nem tanulok meg rugdosni,mint az itteni lakosok, akkor depressziós leszek én is és a gyerekek is.

Amikor jobban éreztem magam, dr. B. Gizella és dr. S. Ilona inzulin kómát hajtott végre rajtam minden reggel. Előző este befektettek a haldoklók közé azzal, hogy ne egyek csokoládét előtte, még a zsebeimet is átkutatták. Soha nem ettem ilyeneket. Még a szempillám is tele lett tetű serkével, a cigányok, haldoklók között feküdtem majdnem a földön az intenzíven.

Dr. S. Ilonáról írtam egy cikket, Orvoshoz csak aranylón címmel. A TSZ ágazat Sz-ből származó K.-né lányát, állítólag nagyon züllött személyt meggyógyított depresszióból egy aranygyűrűért. De amúgy is hajlongtak az orvosok azok előtt, akik telepakolták magukat ékszerekkel. Sajnos, én allergiás vagyok még az aranyra is,nem nekem találták ki ezeket a drágaságokat. S. Ilona mondta, hogy gyorsabban pörög a gondolatom, mint ahogy tudnám követni. Feltételezés és a lementett vélemények szerint elektromos csapásokat kaptam a kórházban a fejembe. Azt írták rólam: csoda, hogy az elektródák nem gerjednek be egymásra.

Előtte odaadták az ágyamat hétvégén egy cigány asszonynak, aki ellopta mindenemet, egyedül a kést és a villát hagyta meg nekem.

Az inzulin beadása után bekómáztam, elvesztettem az eszméletemet. Az inzulin kómát megtaláltam Isekutz Béla Módszertani kézi útmutatójában, amit tisztességes orvosoknak írt nagyon régi szavakkal és eljárási módszerekkel, kiemelve volt a Nyírő Gyula kórház benne, ahol sokkolásokat hajtottak végre, s ezt átvitték más városokba is, nem elmebetegeken dr. Bohács végzett ilyen sokkolásokat hozzátartozók tudta és beleegyezése nélkül.

Amikor a szomszéd, aki megőszült egy pillanat alatt, mikor rám lelt a konyhában bejött megkérdezni a kórházba, mi bajom van - mert tőlem még ezt sem kérdezték meg soha -, azt felelte dr. B. Gizella:

- Csavargóknak nem nyilatkozom.

Mellettem a másik ágyon haldoklott egy férfi, aki sósavat ivott. Megnézték röntgenen, két milliméterre összezsugorodott a gégéje, s ezen hahotázott Sárkány nővér, akit mindenki így nevezett. Mindenki rettegett ettől a nővértől, s volt egy társa, akit mini nővérnek csúfoltak.



A pszichiátriáról átjött az orvos megnézni,nem tudták, hogyan került hozzám pszichiátriai gyógyszer, s közölte, hogy nem tartozom az elmebetegek közé, amit H. Zsuzsanna is megerősített, aki az ideggondozóban rendelt, s felkerestem határozatlanságommal.



Mire a gyerekek hazajöttek, a kórházban találtak meg, ahová az apjuk behozta, s ott is hagyta őket, rábízva az ismeretlen csavargó szomszédra.



Józsi befizette nekik az ebédet egy étteremben, reggelire, vacsorára adott pénzt nekik.



Miután hazamentem, lecsökkentettek hamis váddal munkakörömet illetően a munkahelyről, ahol egész nap kapkodni kellett. Behivatott egy vastag szájú ürge és az új igazgató - a régi odamenetelemkor infarktusban halt meg -, közölték, hogy másnaptól ne menjek be dolgozni.



Amikor odamentem, a nagyobbik lányom mondta:

- Anya, itt neked nem lesz jó, nézd már meg, milyen rosszindulatú arcuk van a nőknek, akik jönnek ebédelni!

Így kerültem utcára két kisgyerekekkel.



Következő év viszontagságairól a társoldalon számolok be a héten, ami egy szanatóriumban, s a munkahelyeken történt, amiket mondtak, s hogy hogyan bántak velem a kórházban minden esetben.

Furcsa öngyilkosság volt, nem készültem rá, vártam haza a gyerekeimet. Előző nap a bérházban lakó táncosnővel elmentem sétálni is. A táncosnő nem sokkal utána meghalt.

Az intenzíven mezítelenül fektettek, csak egy lepedővel voltam letakarva. Akkor voltam 32 esztendős kislányos alkattal és arccal. A lecsökkentő munkahelyen nagy volt az erkölcstelenség. Éváékkal és a néger mérnökkel mentek vacsorázni, s Éva másnap nekem mondta, mennyire büdös volt. Éva adott nekem egy elektromos dolgot, hogy próbáljam ki, de visszaadtam neki azzal, hogy nincsen rá szükségem. Azóta Évát elküldték, a vastag szájú pedig igazgató lett állítólag. Viselkedést is oktattak az ott dolgozóknak, melyet viselkedés terápia néven a kórház a betegek szerint pesti orvosokkal 1995-ben is berendezett.

B. Gizella mondta, le is írta a zárójelentésre, keressek magamnak másik munkahelyet jóval azelőtt, hogy munkanélkülire küldtek együtt a cigánysággal.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Halottak a családi házban - tisztulni jöttek 1995.
  2012-04-30 14:15:35, hétfő
 
  1995-ben elmentem a város jósnőjéhez, mondta, hogy egyik ismerősöm keres engem.

Meglátogatott engem egy fiatal reikis Szirmabesenyőről.

Közölte velem: a fotelben ül egy régi ismerősöm Ózdról, aki meghalt, s vele beszélgetett, a reikis nekem közvetitette, mit mond a halott. Majd a fotója alapján volt költő barátomnak elmondta, hogy nagyon nagy tudású, de az elmeosztályra fog kerülni. Ketten vannak ilyen hatalmasok az országban, a társa Győrben tartózkodott akkor. K. Katiról rossz véleménye volt. Kati előzőleg hozta el nekem anyja nyakláncát azzal, hogy allergiás rá - névnapi ajándékként. Nem sokkal később férjhez ment egy rendőrhöz, azóta nem ismeri meg a régi barátait. Kivirult, alig lehet ráismerni.

A reikis, amelyik felesége Sz. faluban az én névrokonomként Marianna néven dolgozott a postán, démon - halott tisztítást hajtott végre a házban, azt mondva: tisztulni jöttek. Terelgette kifelé a házból ezeket a lényeket. Majd tettek valamit a fejemre, azt mondták, hogy védősátor-féle.

Cs. K. költő ismerősöm fotóját megnézve azt mondta, hogy nagyon sokat tud és az elmeosztályra fog kerülni. Ezt követően hidegség tapadt az oldalamra, melyet a kutya is érzékelt, ijedten nézett rám, nem tudott közel jönni hozzám. Így mentem a halottal ambizió terápiára a Szentpéteri kórházba dr. M-hez, aki megkérdezte, hány férjem volt.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Fizessék meg a kávét, cigit az orvosok!
  2012-04-30 06:22:17, hétfő
 
  Ne igyon majd annyi kávét! - Szelep





1995-ben lejárt az 1992-ben megadott három éves szociális járadékos időszak, orvosi bizottáságra kellett mennem. Ezúttal Pestre küldtek. Nem volt kitől papirt kérnem, megkerestem dr. S. Ilonát az Idegosztályon, akinek nem volt ideje rám, egy fiatal doktornőhöz küldött, aki fóbiát diagnosztizált nálam, majd közölte, hogy van ambíció - viselkedés terápia a pszichiátrián, ahová át is kísért. Ott rendelt a szülővárosomból szármadó dr. D. M. férje, dr. M. József.

Adott papirt a bizottsághoz, ráírta, hogy terápiára fogok járni, majd közölte, hogy gondolkozzam rajta. Megígértem, hogy felhívom, a szavam még törvény volt ekkor.

A pesti doktornő megkérdezte tőlem: otthonülő, vagy kitárulkozó vagyok-e? Ennyiből állott a vizsgálat. Kaptam továbbra is a segélyt.



Dr. M. József a kartonomat V.-ék hármas számú családi házának címére állította ki.

Közölte velem, majd ne igyak annyi kávét, ha lehet, csak filtereset - többek között.



Az első kávét 1976-ban ittam tejszínnel, de szapora szívdobogást okozott, ezért, ha lehetett, mellőztem - egyszer dupla kávét ittam véletlenül, s alig tudtam hazamenni, annyira felment a vérnyomásom -. Ekkor már jelentkezett az Időjelek tompalátása, miatta kerültem be 1997-ben a kórházba, maga vitt be oda, a Talmudos apja csapásával a bal szememben, helyette lettem én tompalátó. Szelep beceneve a kávésokat jelentette, ezért közölhette dr. M, hogy majd ne igyak annyi kávét.



Kávéfőzők tucatja ment tönkre, volt, hogy naponta kiégett a szelep belőlük. Olyan is előfordult, hogy a leányom Dunántúlon vett kávéfőzőt, Sheherezádé néven, s szelep nélkül adták el neki. A leányom rokona mérgelődött, mit teszek, hogy kiég a szelep a kávéfőzőkből, amit én nem értettem...



1996-ban közölte egy nagy darab cigányasszony a kórházban az orvosokkal:

- Fizessék meg a kávéjukat és a cigarettájukat!





l995. Húsvét előtti péntek 13.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Fény a kamrában - ki emelte ki Cs. K--t művészeti vezetőnek?
  2012-04-30 06:14:45, hétfő
 
  Egyik költő ismerősöm mesélte ezt a történetet 1991-ben.



A kezdő költő, akkor még általános iskolai tanító volt. Kis szülőfalujában élt feleségével és leányával. Nem volt híres a hűságéről, s többen vallották, hogy mágiával foglalkozik.

A kis házban szénnel és fával fűtöttek, ezért fát kellett hasogatnia naponta.

Egyik nap a kamrában vágta a fát, amikor hatalmas nagy fény jelent meg neki. Kiszaladt onnan ijedtében - amúgy is olyan furcsa volt a viselkedése, mindig gyors volt, mintha félt volna valamitől -.

Tény, hogy azóta sikeres ember lett belőle, művészeti vezető, több kötetet kiadott, bár "elköltözésre készült innen" már a nyolcvanas években.

Lehet-e összefüggés a fény és karrierje között, csak maga tudná megmondani. Ismerősei szerint, ha valamit egyik városban mondanak, volt költő ismerősöm tud róla. Létezhet-e ilyen? Milyen hatalommal bír az ilyen ember és honnan veszi?

Egyfolytában a fejem körül hadonászott, amikor időnként behívott a városba az irodalmároknak megmutatni. Egyik tanárnő azt mondta rám, hogy sajnál engem. Nem tudom, mit láthatott a fejemen, de nekem címzett írásai árulkodnak az általam meg nem értett gonoszságról. Nemrég díjjal tűntették ki a városban, ahol élek, sőt Bibliát is szerkesztett.

A tanárnőről elmondta, hogyan viselkedik, aki állandóan részeg volt, táskájában ott lapult mindig a pálinka - egyszerre tiz fickóval is képes volt nemi aktust létesíteni az egyik vendéglőben. Majd az egyik város tulajdonát képező pályázati anyaggal pályázott igazgatónői állásra, amit meg is kapott.
















Szintén 1991-ben eljött meglátogatni volt költő ismerősöm, hozott magával egy üveg bort. A borosüvegből a dugó felemelkedett, mozgott az asztal, leesett a gitárom. Ekkor nagyon megijedt, szaladt a fürdőszobába letusolni a fejét, mint ahogyan a Reikis könyvekben leírták: a rontások, amiket akár közlekedési eszközökön is küldhetnek mit sem tudók felé, megtapadnak az aurán, s ha sérülés van rajta a fizikai testtel együtt, ott befúrják magukat, ezért nagy vízsugárral is lehet védekezni a napközben összeszedett csapásoktól.

Ezután folytatta a beszédjét arról, hogy egyik költő barátja most halt meg, ivott sok bort és gitározott.

Majd közölte velem, hogy a televízió felől fognak támadni az asztráltestek. El sem bírtam képzelni, mik ezek a lények.

1998-ban találtam meg a komódra rajzolt ismeretlen jelet, egy kört, benne egy kereszttel.

 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
Emberi gének, karmikus szülöttek közötti különbségek
  2012-04-28 10:00:23, szombat
 
  Tegnap kaptam egy levelet, mely szerint az orvosok és pszichológusok az egyetemen azt tanítják, hogy a gyerekek viselkedésében a szociális környezetnek van szerepe, nem az öröklődött tulajdonságok szabják meg, milyen felnőttek lesznek.

Az embereket a karmikus sátán népe elmeosztályával száz éve számolják fel titkon csapásaikkal. Egyedül ők örökölhetik a szülők génjeit, az emberi szíveket, külső és belső tulajdonságokat, ezeket az orvosok és pszichológusok már azért nem tanítják, mert az emberekre már ebbena sátáni világban többé nincsen szükség, különben nem áldozták volna fel őket, nem mentették volna meg a fertelmeseket.

A karmikusok közül a hagymaszagúak ember gyilkosok voltak, úgy születtek már meg, ez a karmikus törvényük, szív gyilkosok szavakkal, vagy láthatatlan világbeli csapásaikkal.
Nagyon sok karmikus eredetű nép van, ezeket születésem óta emelik, s mentik meg. Ezek nem öröklik a szülők tulajdonságait, olyanok, mint teremtőjük, akikhez tartoznak, vagyis a sátán népei lehetnek szeretetről prédikálók, mint Müller Péter, de lehetnek nagyképűek, mint a börtön karmikus megmentett Csernus Imre Halak pszichiáter, lehetnek nagyon agresszívak, mint az apokaipszis végét jelentő cigányok.

Mivel az embereket felszámolták, a jövő pszichiáterei a genetikai öröklődést leírták a tudományból, szocializálják a különféle karmikus népeket, mesterségesen emelve, jobbtva életüket, mert születésem óta ők élnek szerető életet, az embereket nem lehet szeretni, szívük nem is érti, mi történik, csak fáj, egyre jobban, majd átmennek a másik világba,mert súlyos csapásokkal terhelték meg őket.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2012.03 2012. április 2012.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 343
  • e Hét: 614
  • e Hónap: 3456
  • e Év: 42457
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.