Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Matolcsy amnéziás
  2013-01-18 22:17:15, péntek
 
 
2013.01.18. 03:36
Matolcsy amnéziás


Kusza Szemnek elment az esze, ezt mondogatjuk rég. De én mostanában tényleg aggódni kezdtem a szentséges jobbkéz mentális állapotáért. Olvasgatom a sok marhaságot amit hétről hétre kierőlködik magából, és egyre inkább szembetűnik, hogy valami nem stimmel. A rögvaló mellé fejben felépített párhuzamos, tündérmeseszerű valóság nem újság, ahogy az unortodoxia sikerébe vetett töretlen hit sem. De az mégis ijesztő, mikor azt látod az emberen, hogy a saját múltját is kiradírozza az emlékezetéből és úgy tesz, mintha 2010 április 25-én született volna, létezését a Fülkeforradalom napjától számítja, előtte gyakorlatilag a világon sem volt.

,,Senki nem veszítene azon, ha az állam visszaszerezné a hibásan eladott belföldi monopóliumokat: a befektetőknek már sokszor megtérült, és megelőznék későbbi veszteségeiket" - írja éppen, a magántulajdon szentségében hívő világ meg pislogó izom lázat kap a biluxolástól: mi van? Hibásan eladott belföldi monopóliumok? He? Ez egyenes folytatása ennek?: ,,Aki helytelenül privatizációs vagyonhoz jutott a természetes monopóliumok területén - energia, szennyvíz, víz, csatorna -, attól vissza fogjuk venni, mert önként visszaadja. Mert olyanok lesznek a feltételek".

Miről beszél ez? Már azon kívül, hogy ismét a Múzeum kertben sétáló Pásztornak érzi magát, és nyíltan fenyegeti a tulajdonhoz jutott cégeket?



Hibásan eladott belföldi monopóliumok, helytelenül privatizált vagyon? Gyurikám, töki, hunyd le a szemed, menj le alfába és próbálj emlékezni hol voltál és mit csináltál akkor, mikor ezek az ügyletek végbementek. Ha végképp elvesztél az önimádat tengerében akkor segítek kicsit felidézni:

- 1985 - 1990 között, a spontán privatizáció időszakában a Pénzügyminisztérium osztályvezetője, majd a Pénzügykutató Rt. tudományos főmunkatársa voltál.

- 1990 augusztusában, amikor a parlament a "Tulajdon és privatizáció" címen elhíresült előterjesztést elfogadta, és ezzel "helytelenül privatizálhatóvá tette a belföldi monopóliumokat" akkor egyenesen te voltál a privatizációs kormánybizottság elnöke. A te elnöklésed mellett határoztátok meg ügyesen a tulajdonreformot, a vállalkozásélénkítést és a privatizáció irányát. Utána közel tíz évig kutattad személyesen a privatizációt, vagyis szemmel tartottad a történéseket a Privatizációs Kutatóintézet igazgatójaként.

Jól értjük, Gyuri, ez a kamingaut akkor azt jelenti, hogy elkúrtátok, nem kicsit, nagyon?

Innentől pedig érdekelne, ha a mindent visszacsinálnák dolog jár a fejedben, akkor vajon a te személyes felelősségeddel - igen, az anyagival is - mi lesz? Pukedlizel egyet zavartan vigyorogva, hogy oppardon, az unortodox privatizáció nem jött be, de több is veszett Mohácsnál? Vagy most, hogy így emlékeztetted magad kis segítséggel, az éppen megint fejedre boruló költségvetés rémálma mellé feliratkozott egy újabb lidérckép, ami kísérteni fog egész a választásig? Mert az valahogy csak bedereng az álomvilágodba, hogy egy adásvétel esetén nem a vevő, hanem a belföldi monopóliumokat felvásárolhatóvá tevő eladó(k) a hunyó(k).



Azért meséld majd el feltétlenül a gyakorlatban hogy tervezed ezt kivitelezni. Odamész mittom a Dajcse Telekomhoz, hogy sziahelló, mostan adjad vissza az egykori Matávot de máris, mer' csak, különben úgy rábaszol, hogy Merkel Endzsi fog sírva térdepelni az NGM küszöbén a visszavételért esdekelve? Hogy tervezed ezt átverni Brüsszelen, és ki fogja a károkat megfizetni? Mert csalánt kaszálni a saját pöcsöddel és nem a miénkkel, ez ugye világos?

Nem tudjátok Csernus rendel még? Mert ahogy nézem egy ordítozós terápia elengedhetetlen lesz lassan, hogy ez a félnótás kikerüljön a fuga állapotból, és emlékezni kezdjen egykor is dicsőségesen unortodox önmagára.

http://varanus.blog.hu/2013/01/18/matolcsy_amnezias
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Isten hozott Közép-Európa szegényházában!
  2013-01-18 21:39:15, péntek
 
  Isten hozott Közép-Európa szegényházában!

2013. január 18., péntek, 06:30 • Utolsó frissítés: 12 órája
Szerző: Nagy Gergő

Majdnem egy évtizedes gazdasági stagnálás, a társadalmi egyenlőtlenségek növekedése, hatalmas méreteket öltő kivándorlás. Az uniós átlaghoz történő felzárkózás egyre inkább a ködbe vész, sőt lassan már a többi visegrádi ország gazdasági és társadalmi mutatóinak megközelítése lesz a cél.

A gazdasági átalakulás sikertörténete. A külföldi tőke kedvence. Éltanuló. Ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel illették politikusok, szakértők és maga az Európai Unió (EU) is a kilencvenes években és kétezres évek elején Magyarországot. Az uniós csatlakozási szerződés 2003. április 16-i athéni aláírásakor még a legtöbb magyar arra számított, hogy a lehető legjobban ki tudjuk aknázni az unió adta lehetőségeket, és saját magunk javára is tudjuk fordítani a tagságot. Ez ugyanakkor döntően belföldi okok és tényezők miatt nem így lett.

A régióban ugyanakkor a velünk egy "klubba", a visegrádi négyekbe tömörült másik három ország - Csehország, Lengyelország és Szlovákia - élni tudott a megnyíló kapukkal, legalábbis az elmúlt évek adatai ezt mutatják. A tátrai tigrisnek is becézett északi szomszédunk például az EU-csatlakozás óta majdnem felével növelte GDP-jét. Eközben Magyarország nyolc év alatt mindössze 3 százalékot kicsivel meghaladó pluszteljesítményre volt képes.

A magyar mutatók eközben nem csak a gazdasági teljesítmények összehasonlításakor kiábrándítóak. Átlagbérek, anyagi nehézségekkel küzdők és szegények aránya, munkaerő-piaci aktivitás: mind olyan jelzőszámok, melyekben egyre inkább távolodunk nemcsak Európától, hanem attól a közép-európai régiótól is, amelynek 10-15 éve még éllovasának számítottunk. Ha a stagnálás és - bizonyos területeken leszakadás - így folytatódik, akkor hamarosan az EU mostani szegényházának tekintett Románia és Bulgária szintjére "zárkózunk fel".

A gazdasági stagnálás bajnokai vagyunk

Magyarország lemaradása a régiótól talán a legfontosabb mutató, a gazdasági fejlettség területén a legszembeötlőbb. Az alábbi táblázatban a hvg.hu összeszedte a visegrádi országok gazdasági növekedésére (visszaesésére) vonatkozó adatokat. A tavalyi évre vonatkozóan az Eurostat előrejelzését vettük alapul. Az utolsó oszlopban pedig a kumulált, 2005 óta elért GDP-növekedést mutatjuk be, százalékban megadva.
A V4-ek 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012* 2005-2012
Csehország 6,8 7,0 5,7 3,1 -4,5 2,5 1,9 -1,3 22,3
Lengyelország 3,6 6,2 6,8 5,1 1,6 3,9 4,3 2,4 39,2
Magyarország 4,0 3,9 0,1 0,9 -6,8 1,3 1,6 -1,2 3,5
Szlovákia 6,7 8,3 10,5 5,8 -4,9 4,4 3,2 2,6 41,8

A táblázatban összegzett adatokból kiderül, hogy míg északi szomszédunk és Lengyelország mondhatni majdnem felével növelte GDP-jét, addig hazánk nyolc év alatt 4 százaléknál is kevesebb növekedést tudott felmutatni. Magyarország egyértelműen növekedési problémával küzd, a rendszerváltáskor többé-kevésbé hasonló gazdasági fejlettséggel induló négy ország közül három komoly mértékben ki tudta használni az uniós lehetőségeket, míg hazánk, úgy tűnik, hogy elvesztegette ezt az időszakot. Magyarország helyzete mellesleg komoly hasonlóságot mutat az évek óta válságban lévő - amúgy hasonló méretű és népességű - Portugáliáéval: az ibériai ország 2005 és 2011 között mindössze 1,4 százalékos gazdasági növekedést tudott felmutatni, a tavalyra várt 3 százalékos recesszióval pedig már a 8 évvel ezelőtti szint alá is megy a portugál GDP.

A vásárlóerő-paritáson mért egy főre lebontott uniós átlag GDP-nek Csehország 2011-ben 80, Lengyelország 64, Magyarország 66, Szlovákia pedig 73 százalékán állt. Lengyelország ugyanakkor tavaly beelőzhette Magyarországot a listán, mivel hazánkban szinte biztos, hogy gazdasági visszaesés volt, míg a lengyelek masszív növekedést produkáltak. Ezzel hazánk a V4-ek között a legszegényebb uniós tagállammá válhatott 2012-ben. Ez mondhatni történelmi rekord, mivel a csoport megalakulása óta még sosem szerepeltünk ebben a pozícióban.

Varsó pénzügyi negyede - a többi visegrádi ország elhúz mellettünk
Fotó: AFP / Peter Ginter

Eközben egyes visegrádi régiók fejlettsége már olyan szintet ért el, hogy bekerültek a top 10 legfejlettebb uniós régió (NUTS 2 szint) közé is, ahol zömmel brit, luxemburgi, svéd, finn, német és belga régiók találhatóak. Pozsony és környéke 2009-ben - frissebb adat egyelőre nem érhető el - az EU-átlag 178, Prága pedig 175 százalékán jár az egy főre jutó GDP (PPS) tekintetében, ezzel pedig az 5. és 7. helyet foglalják el a listán. A Budapestet is magában foglaló közép-magyarországi régió a maga 105 százalékos szintjével a középmezőny legvégén található.

A magyar átlagbérek a béka feneke alatt

A rendkívül gyenge gazdasági produktum mellett az átlagbérek tekintetében sem állunk fényesen, itt is az utolsó helyen állunk a V4-ek közül. Az adatok az egyes országok statisztikai hivatalainak oldalairól származnak, euróban megadva.
A V4-ek nettó bruttó dátum
Csehország 1056 1222 2012 harmadik negyedéve
Lengyelország 759 1061 2012 harmadik negyedéve
Magyarország 646 962 2012. október
Szlovákia 811 980 2012 harmadik negyedéve

Ahogy azt már sokan elmondták, Magyarországon a legfelső jövedelmi tized is alig 15 ezer eurónyi forintot visz haza egy évben, ráadásul mivel az adatok bruttóban vannak, a magas adóék miatt Magyarország jövedelemlemaradása még ennél is nagyobb Európa nyugati felétől, és hovatovább a régiós országoktól is. Ahogy az a táblázatból is látszik, a magyar adó- és járulékterhelés az adóváltozások ellenére még mindig elég magas, Magyarországon az átlagjövedelem 33 százaléka megy el ilyen formában, míg Csehországban mindössze 14 százalék és Lengyelországban is csak 29 százalék.

Ennek következtében euróban megadva és nettóban a cseh átlagbérek 63 százalékkal magasabbak, mint a hazai bérek, Szlovákiában - ahol a bruttó bér szinte megegyezik a magyarral - pedig 25 százalékkal keres többet nettóban egy átlagszlovák, mint egy átlagmagyar.

Emellett azt is érdemes megjegyezni, hogy az Eurostat egyik statisztikája szerint a magyar állampolgárok több mint 75 százaléka - a társadalom háromnegyede - egyáltalán nem tudna mit kezdeni egy váratlan kiadás esetén. Lengyelország esetében ez a mutató 55, Csehország és Szlovákia esetében pedig 40 százalék alatt áll. Ezzel mind a négy ország elmarad a 36 százalékos EU-átlagtól, ám megdöbbentő, hogy arányait tekintve mintegy kétszer annyi magyar nem tud megbirkózni egy váratlanul beeső pluszkiadással, mint szlovák, vagy cseh. Ötből négy magyarnak tehát nincs olyan megtakarítása, melyet ilyenkor fel tudna használni.

Lényegesen kevesebb magyar dolgozik mint cseh, lengyel és szlovák

A munkaerő-piaci aktivitás területén is lemaradóban vagyunk a visegrádi országoktól. Az Eurostat statisztikája szerint 2005 óta romlott a magyar munkaerő-piaci részvétel, 2011-re 62-ről 60 százalékra csökkent a 20-64 év közötti népességen belül a dolgozók aránya (az Eurostat azt a személyt tekinti aktívnak, aki legalább egy órát dolgozott a megelőző héten), kisebb ingadozásokkal a közbülső években. Hasonló ingadozásokkal a régiós országokban is találkozhatunk, ám mindenhol magasabb az ingadozás bázisértéke. Csehországban a munkaképes korosztály legkevesebb 70 százaléka számít aktívnak, Szlovákiában a 65 százalékos szint körül mozog a szám (2008-ban volt 68 is), Lengyelországban pedig 64-65 százalék körül.

Emellett egy másik jelenségre is érdemes felhívni a figyelmet. Míg Lengyelországban a növekvő gazdaság és bérek következtében megindult a korábban milliókat megmozgató lengyel kivándorlók visszaáramlása, addig Magyarországot az utóbbi években folyamatosan, egyre erősödő hullámokban hagyják el a polgárok. Nem csak a fiatalok, diplomások kelnek útra, hanem sokan már az idősebbek és kevésbé képzettek közül is a kivándorlás mellett döntenek, családostul. A tendenciából egy komoly, több százezer főt érintő "exodus" rajzolódik ki, London például lassan az ötödik legnagyobb magyar várossá válik.

Prága a 7. legfejlettebb európai uniós régió
Fotó: Stiller Ákos

Magyarok tömegei a szegénységben

Hazánk a szegénység területén is a V4-ek közül a legrosszabb adatokat produkálja. Az Eurostat statisztikája szerint 2011-ben a magyar társadalom 23 százaléka súlyos anyagi nélkülözést élt meg. A sokáig "szegényellenes, neoliberális" politikája miatt bírált Szlovákiában ennél kisebb a súlyos anyagi szegénységben élők hányada (10 százalék), Csehország mutatója (6 százalék) pedig közelíti a nyugat-európai átlagot, Hollandia mellé zárkózott fel a közép-európai állam. A komoly munkanélküliséggel küzdő Lengyelországban is sikerült jelentős eredményeket elérni, 2005 óta majdnem harmadára csökkent ez a mutató, 2011-ben 13 százalékon állt. Csehország és Szlovákia is hasonló utat járt be, Szlovákia ráadásul a mostani magyar szinttel 2005-ben "találkozott" utoljára, a szlovákok 8 év alatt jelentősen képesek voltak csökkenteni az anyagi nélkülözésben élők arányát.

A magyar számok ráadásul romló tendenciát jeleznek előre, 2008-ban még csak 17 százalékon állt a mutató, 2010-ről 2011-re pedig 1,5 százalékkal nőtt az anyagi nélkülözésben élők aránya. A magyar recessziós környezet és reálbércsökkenés következtében, ami idén is folytatódhat, nem lehet azzal számolni, hogy ez a mutató is hamar javulásnak indulna.


http://hvg.hu/gazdasag/20130118_KozepEuropa_szegenyhaza_leszunk#utm_source=hvg_da ily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2013_01_18&type-id=HvgDai ly&user-id=572662BE&utm_content=top
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tücsök vagy a hangya pártján?
  2013-01-18 20:24:55, péntek
 
  A tücsök vagy a hangya pártján?


2013.01.16. 06:30 timargabor

Néhány intézkedés a közelmúltból: végtörlesztés, árfolyamgát. Önkormányzati adósságok állami átvállalása. Nyugdíjeinstand. Kicsit korábbról, korábbi ciklusokból: féktelen devizahitelezés állami beavatkozás és érdemi kontroll nélkül. Bank-konszolidációk. Mi a közös bennük?

Nyilvánvaló: a fentiek mind azokat támogatták, akik bármilyen okból erejükön felül költöttek, eladósodtak, esetleg rosszul gazdálkodtak, a pénzt pedig minden esetben a közösség, az egész társadalom, illetve a manyup-einstand esetében a tagok fizették. A posztban nem célom minősíteni, pláne elmarasztalni mindazokat - legyenek bár egyének vagy közösségek -, akik az elmúlt évtizedekben hitelt vettek fel, mindössze arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy milyen üzenetet hordoznak ezen lépések, állami döntések a polgárok és az ő gondolkodásmódjuk számára.

Először is, nem erősítik a polgárok és közösségeik felelősségérzetét. Az üzenetnek ez a része nyilvánvaló: ha elegendően sokan adósodnak el erejükön felül, akkor - legalábbis adósságuk egy részére vagy bizonyos típusára - át fogja vállalni az állam, gyakorlatilag a teljes közösség a tartozásukat, részben mert sokan vannak és sok szavazatot jelenthetnek, részben azért, mert az át nem vállalás össztársadalmi kára - pl. a sok otthonát vesztő család - egyes mérlegelés szerint több lehet, mint az átvállalás ára. Részben pedig akár azért is, mert az állam felelősséget érez amiatt, hogy korábban - más színezetű kormányok alatt - nem lépett fel jóval hatékonyabban e nagyon kockázatos típusú eladósodás ellen. Azért azt itt is meg kell jegyezzük, hogy a döntéshozók, parlamenti képviselők végtörlesztése véleményünk szerint etikailag több, mint aggályos, morális üzenete védhetetlen.

A másik dolog, hogy a "hangya-üzemmód", tehát a befektetések ösztönzése, az egyszerűen nem működik. Amilyen deficitben van az állam, minden fillérre szüksége van, és ahonnan tud, onnan el is veszi. Ahonnan meg nem tud, ott pedig mindig megvan az inflációs félelem, a forintban történő felhalmozások értékvesztésének veszélye. A takarékoskodás, mint pozitív társadalmi érték még azoknál is visszaszorul, akik azt egyáltalán megengedhetik maguknak, családjuknak.

A harmadik dolog ezeknél hosszabb "futamidejű", és emiatt talán még károsabb is. Ez pedig nem egyszerűen a felelős gondolkodás elkerülhetősége, hanem a hosszú távú tervezhetőség hiánya. Ma Magyarországon a középtávú befektetések is átlagon felül kockázatosak, egy bizonyos időtáv feletti befektetésekben pedig egyszerűen nem praktikus gondolkodni. Tizenöt-húsz éves befektetési konstrukciók? Ugyan már! A jogszabályi környezet, az adószabályok, az inflációs- és árfolyamkockázat éven belül is drasztikusan változnak, nemhogy ennyire nehezen belátható időtávon. Összességében ez is azt erősíti: élj a mának, ne gondolkodj előre, mire odaérünk, úgyis más szabályok lesznek. Pedig konzervatív alapállásból pont az ellenkezőjét kéne tenni.

Nehogy valaki azt gondolja, hogy ezt a kritikát én valamiféle kormánybírálatnak szánom, ez annál sokkal tágabb időkeretet érint - arról nem is szólva, hogy a jelenség nemcsak hazánkban virul. A rendszerváltás óta nem is nagyon tudok felidézni olyan időszakot, ahol az össz-üzenet ne ez az "élj a mának" lett volna, bár a kormányzati kommunikáció és intézkedések a kilencvenes években mintha pozitívabbnak tűnnének így visszatekintve. Viszont ha nem változtatunk ezen, akkor egy újabb generáció szokik bele ebbe - vagy szökik el az országból.

Végezetül hadd írjam ide La Fontaine meséjének egy viccesebb (?) változatát. A hangya egész nyáron szorgalmasan dolgozott, gyűjtögetett, a tücsök meg csak bulizott, hegedült, mit sem törődött a jövővel. Ősszel aztán meg is döglött mint a kettő.

Ugye nem erre játszunk?

http://kard.blog.hu/2013/01/16/a_tucsok_vagy_a_hangya_partjan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar lelátó: ülj és kussolj!
  2013-01-18 20:18:44, péntek
 
  Magyar lelátó: ülj és kussolj!

2013. 01. 17. csütörtök. - 15:07

Csányi Sándor, milliárdos és a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke a Magyar Labdarúgás Fórumán tegnap bejelentette, hogy az MLSZ megkezdte a magyar-izraeli mérkőzésen ,,botrányosan viselkedő" szurkolók beazonosítását, akik ellen hajtóvadászatot indítanak.

,,Elfogadhatatlan események zajlottak a mérkőzésen néhány szurkoló részéről. Csak párszáz néző viselkedett így, de ennek következményeit most több 10 ezer szurkoló fogja viselni... A büntetés teljesen jogos olyan értelemben, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül. A büntetés mértéke azonban méltánytalan, méghozzá azért, mert a korábbiakban nem volt különösebb rendbontás magyar válogatott mérkőzésen, vagyis fehér lappal szerepeltünk"

Csányi Sándor azt is elárulta, hogy a renitensek komoly büntetésekre számíthatnak. ,,Mi továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a diszkriminatív és rasszista cselekvéseket kiűzzük a stadionokból. A jövőben mindenkit ki fogunk vezetni és tiltani, akik így viselkednek. Egyébként a kezünkbe kerültek olyan felvételek, melyeken jól látszik, hogy kik voltak azok, akik miatt a FIFA a példátlan büntetéssel sújtott minket. A beazonosítás után polgári peres úton megpróbáljuk behajtani rajtuk a veszteségünket és a pénzbeli büntetést is"

Csányiék álma

Az MLSZ ennek jegyében (és a FIFA 1413-as sz. körlevelében kinyilatkoztatott zérótolerenciával is összhangban) a következő határozatokat hozta:

"- E szerint a ,,mocskos zsidók", Auschwitz, Buchenwald, Mussolini skandálása, éltetése rasszista és antiszemita magatartásnak minősül, és minden körülmények között tiltott a sportpályákon.

- Az Árpád-sávos címer és a Nagy Magyarország szimbólum sporteseményeken nem jeleníthető meg.

- A mérkőzésen a Palesztin zászló használatát, a Palesztina skandálását politikainak és provokatívnak ítélte meg, amelynek sporteseményen való jelenlétét elítéli és a büntetés alapjául szolgáló cselekmény részének tekinti.

- A valamely csapat himnusza alatti füttyölést, és a himnusz alatt a játéktérnek való hátat fordítást elítéli és a büntetés alapjául szolgáló cselekmény részének tekinti.

- A Bizottság a fenti szabálytalanságokat, kifogásolt magatartásokat kirívóan megdöbbentőnek, agresszívnak és visszataszítónak minősítette."

Nem nagyon lehet mit hozzáfűzni a fentiekhez: a zsidó szellemi terror erősebb mint valaha.

Szabadságot a szurkolóknak!

Csiszár Gábor - Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/magyar-lelato-ulj-es-kussolj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez már körbevizelés
  2013-01-18 20:02:16, péntek
 
  Ez már körbevizelés


A Mazsihisz honlapja a következő hírrel örvendeztet meg bennünket:

,,Pénteken Magyarországra érkezett Maram Stern, a Zsidó Világkongresszus főtitkárának általános helyettese, hogy előkészítse a szervezet budapesti közgyűlését.

Maram Stern budapesti tartózkodása során találkozott a magyarországi zsidóság vezetőivel: Dr. Feldmájer Péterrel a Mazsihisz elnökével és Zoltai Gusztáv ügyvezető igazgatóval.

Látogatása során fogadta őt és a MAZSIHISZ vezetőit Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár, akinek tolmácsolta a ZSVK vezetőinek meghívását és egyben átadta az Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett meghívólevelet.

A tervek szerint a ZSVK Közgyűlését ez év május elején tartják Budapesten, amelyet a Zsidó Világkongresszus a Magyarországi Zsidó Hitközség Szövetségével közösen szervez.

Hosszú évtizedek óta ez az első alkalom, hogy a Közgyűlését nem Jeruzsálemben tartják."

Hiányzott ez nagyon.

Zsidó Világkongresszus 1948-ban

Mi is ez a Zsidó Világkongresszus? Talán nem mindenki tudja pontosan, hiszen nem vele kelünk és fekszünk.

A World Jewish Congressről (WJC) a Wikipédia bőséges ismertetőt nyújt.

1936-ban alapították Genfben, napjainkban a központja nem is olyan meglepő módon New Yorkban van, és hat regionális székhelyet működtet Brüsszelben, Jeruzsálemben, Párizsban, Moszkvában, Buenos Airesben és Genfben. Fő célja, hogy ,,a zsidó nép diplomáciai karjaként" szerepeljen.

Működésük eddigi 77 évében nagyon széles spektrumban tevékenykedtek. Már az is elég, amit nyilvánosságra hoznak, hát még amit nem. A második világháborúban odáig jutottak a befolyásban, hogy a vége felé személyesen Himmlerrel, a birodalmi SS-vezetővel is tárgyalni tudtak, és valamilyen úton-módon elérték nála például azt, hogy Ravensbrückből 4500 foglyot kieresszenek. A háború után persze ,,győztes félként" rohamosan megnőtt a hatalmuk, részt vettek Izrael állam megalakításának kibulizásában, a vesztes felek hadseregei ,,háborús bűnöseinek" felkutatásában, üldözésében és mindenféle hivatalos vagy stikában működő megtorló szervezetek kezére juttatásában, zsidó vagyonok visszaszerzésében, egyéb vagyonok megkaparintásában, a Vasfüggöny mögé került zsidók érdekvédelmében, az országonkénti zsidó szervezetek működésének koordinálásában, a mindenkori aktuális ajvékolási kampányok vezénylésében, Izrael állam fényezésében, a nem annyira diplomáciai szintű zsidó operatív szervezetek tevékenységének fedezésében és hálózati támogatásában. Napjainkban a fő slágerük ,,az antiszemitizmus terjedése elleni küzdelem".

Vélhetőleg a májusi budapesti banzájnak is ez lesz a naponta ezerszer eldanolt refrénje.

Immár felesleges feltenni a kézenfekvő kérdést, hogy miért Magyarországra hozzák a gyűlésüket, ha egyszer itt állítólag rettegnek. Mostanra túl vagyunk ezen. Egyszerűen nincs értelme rájuk bizonyítani, hogy hazudnak. ,,Na és" alapon természetesnek veszik, hogy hazudoznak, és szemrebbenés nélkül folytatják tovább. Kajakból.

A vadászterület körbevizelése folyik. Elegánsabb szóval elbirtoklás. Sokszorosan és folyamatosan körbevizelték már az úgynevezett kultúrát, a médiát, nem véletlenül csapnak akkora ajvét, ha ezeken a területeken érdeksérelem éri őket. Mert nem is az adott konkrét veszteség a kínjuk olyankor, hanem a fegyverüket, az üzemmódjukat, a körbehugyozás (bocs) intézményét érzik fenyegetve.

Ez a körbepisálósdi mostanra léptéket növel. Hozzákezdtek igazán nagyban csinálni. Felpörögtek és megsűrűsödtek az aktusai. A vallási ünnepnek maszkírozott agresszív, kihívó és önmutogató nyíltszíni hanukázás, a futballmeccsnek és megtorlásának álcázott brutális provokáció után most alig fél éven belül itt jön Budapest harmadik körbepisálása. ,,Ez a miénk." A látszattal egyre kevésbé törődnek. Mint ahogy Csányi is elszólta magát azzal, hogy a bekiabáló szurkolókat ,,nem magyar tévéfelvételek alapján" kívánja visszakeresni. Ahá, filmeztek persze, nem magyarok, de nem is tévések... Visszakereshetők vagytok egyenként, lépre mentetek.

Tehát nincs különösebb értelme rámutatni a logikai önellentmondásaikra, és nincs sok értelme kérdéseket feltenni sem.

A mostani szakaszban már kajakból teszik, amit tesznek, és a zsákmányterület körbevizelésének is egyértelmű a jelentése.

És még mindig akadnak, akik nem fogják fel!

(radicalpuzzle.blogspot.hu)
2013. január 17.


http://www.jovonk.info/2013/01/17/ez-mar-korbevizeles
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy nyerte a Birkanyíró vb-t
  2013-01-18 19:47:48, péntek
 
  Matolcsy nyerte a Birkanyíró vb-t

2013. január 17., csütörtök | Szerző: Angyal_Bandi

Nemzetközi sportsikerrel indult a 2013-as év, Matolcsy György nyerte a Wellingtonban megrendezett 14. Birkanyíró Világbajnokságot.



,,Egy konferencián vett részt a miniszter úr Új-Zélandon, ahol egy korszerű, Magyarországot Új-Zélanddal összekötő barnakőszén vezeték tervéről tartott előadást. A 24 perces hivatalos program után elvitték egy profi birkanyíró versenyre, ahol egy újabb unortodox húzással lepte meg a szakma és a sajtó képviselőit" - mondta a kormányszóvivő, Nyíró-Száz-Százalék-Gyapjú András.

A Birkanyíró vb-n díszvendégként megjelenő gazdasági miniszter az egyik selejtezőn hirtelen átugrotta a kordont, és 12 másodperc alatt puszta kézzel az összes szőrt, bőrt és húst lefejtette egy merinói juhról. A szervezők, akik ilyet még csak veszett farkastól meg elkóborolt kombájntól láttak, óriási ováció közepette, azonnal világbajnoknak nyilvánították Matolcsyt.

A tudósítások szerint a miniszter elárulta módszerét, aminek a lényege: ,,A birka kérem, ne vegyen észre semmit." Ez kiválóan működik korosabb magyar birkák és békemenet-nyájak esetében. Ha egy fiatal bak meg netán ugrabugrál, más, dúsabb mezőn akar legelni, egyszerűen levágással kell megfenyegetni, és utána a rövid póráznak meg egy alapos nyírásnak is nagyon örül.

http://hircsarda.blog.hu/2013/01/17/matolcsy_nyerte_a_birkanyiro_vb-t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigányok senkinek sem kellenek
  2013-01-18 19:17:17, péntek
 
 

A cigányok senkinek sem kellenek

2013. 01. 17. csütörtök. - 06:44

A kanadai vendégszeretet is végesnek látszik. Miközben a Kanadából hazaküldött cigányok gyerekeit a magyar gyámügy veheti gondozásba, az észak-amerikai állam egy hónapos ,,lebeszélő kampányt" indított Miskolcon, amelyekkel megpróbálják otthon marasztalni az élősködőket.

"Magyarországon biztonságos demokrácia van, ezért az onnan érkező menedékkérőket a jövőben pár héten belül visszafordítják Kanadából." Erről tájékoztatta Miskolc polgármesterét Tamara Guttman kanadai nagykövet. Kriza Ákos, polgármesterrel a nagykövetségről közölték, hogy megszigorították a bevándorlási politikájukat és a jövőben a menedékkérelmeket pár hét alatt elbírálják. A kivándorolni szándékozókat most már visszaküldik abba az országba, ahonnan Kanadába érkeztek. Ezzel kapcsolatban tartanak ,,négyhetes tájékoztató kampányt a miskolciak részére".

Kanada ugyanis azt állítja, hogy a legtöbb kivándorló Miskolcról és annak agglomerációjából érkezett hozzájuk. Kriza szerint viszont például a Fészekrakó program körül kialakult botrányban is kiderült, hogy nem miskolci cigányokat költöztettek az Avas városrészbe.

Kriza Ákos azt is megelőlegezte, hogy a ,,Miskolcra visszatérő romákat eljárás alá fogják vonni, így aki egykor eladta a lakását vagy visszaadta a bérlakást, nem kaphat másikat", a hatósági ellenőrzések számát pedig megnövelik. Ugyanez a helyzet a segélyezéssel. ,,Akinek viszont gyermek elhelyezési problémája adódik, a gyámügyesek megoldják" - tette hozzá. ,,Senkit nem küldhet Miskolcra Kanada, ebből nem engedek!" - jelentette ki Kriza Ákos.

A kanadai cigányok kapcsán egy dolog biztosan kiderült: Európa és lassan a civilizált világ súlyos gondját, a cigánykérdést nem lehet megoldani azzal, hogy ide-oda utaztatjuk a cigányokat, hiszen egyértelmű, hogy egyik országnak sem kellenek. Megoldást csakis a cigány lakossággal rendelkező államok közös fellépése hozhat. Láthatjuk, hogy milyen könnyen hagyják el hazánkat ezek az élősködők egy kis segély reményében, ne féljünk tehát nyíltan képviselni a cigányok kitelepítésének gondolatát.

Magyarok! A cigánykérdés lassan már puszta léteteket fenyegeti. Mikor hagytok már fel végre a "politikai korrektség"-nek, "toleranciá"-nak nevezett maszlaggal, és álltok végre ki a saját érdekeitekért? Merjük végre kimondani: elegünk van a toleranciából, elegünk van az integrációból! Cigánymentes országot akarunk!

(hvg.hu nyomán - Kitartás.hu)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/a-ciganyok-senkinek-sem-kellenek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nagykoalícios ajvékolás ellenére Gyöngyösi Márton országjá
  2013-01-18 19:09:23, péntek
 
  2013-01-18. 15:52
A nagykoalícios ajvékolás ellenére Gyöngyösi Márton országjárásra indul - fő témája a Jobbik erős és igaz Izrael-kritikája



Azóta, hogy tavaly november 26-án az országgyűlésben elhangzott Gyöngyösi Márton beszéde, és ismertté vált a Jobbik álláspontja a kettős állampolgárságú politikusokkal, illetve az ezzel összefüggő potenciális nemzetbiztonsági kockázatokkal kapcsolatosan, a Jobbik soha nem látott bel- és külföldi támadásoknak lett kitéve. A bel- és külföldön egyaránt erőtejesen jelen lévő, hatalmas lobbi- és zsarolópotenciált megtestesítő cionizmus minden erejét nyíltan bevette, világméretű lejárató kampányt indított a Jobbik ellen, létrehozva itthon egy pillanat alatt a Fidesz-MSZP-LMP-DK politikai nagykoalíciót annak szinte a teljes médiát lefedő kommunikációs arzenálját is csatasorba állítva - írja közleményében a nemzeti radikális párt.
A Jobbik szerint jól mutatja Magyarország helyzetét és jelenlegi függőségének fokát az a kompenzálási spirál, amibe a szabadságharcos retorikát hangoztató Orbán-kormány az utóbbi időben lavírozta magát. A Jobbik meglátása szerint Lázár János megnyilatkozása a holokauszt-emlékévről, Budapest felajánlkozása mint a soron következő helyszíne a Zsidó Világkongresszus éves tanácskozásának, illetve az Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium konzultálása Köves Slomóval a Büntető Törvénykönyv módosításáról mind ebbe a sorba illeszthető.
A Jobbik ellen indult lejárató kampány elsődleges célja az volt, hogy a Jobbikot meghátrálásra kényszerítse, és visszahívja Gyöngyösi Mártont képviselőségéből, valamint a Külügyi Bizottság alelnöki tisztségéből. A Jobbik a nyomásnak természetesen nem engedett, hanem folytatja azon kampányát, amelynek révén a kettős állampolgársággal rendelkező országgyűlési képviselők és kormánytagok által potenciálisan okozott, nemzeti szuverenitásunkra is kihatással bíró kockázatokra hívja fel a figyelmet. Ráadásul a Gyöngyösi Márton elleni feljelentést is elutasította az ügyészség, illetve nemrég az ügyészség vizsgálata arra is fény derített, hogy az egy éve a The Jewish Chronicle angliai zsidó lapnak adott nyilatkozatát az újság meghamisította, ezzel támadva a Jobbikot és annak egy vezető politikusát.
A Jobbik kampányának részeként a párt országos elnöksége felkérte Gyöngyösi Mártont, hogy januártól tavaszig, március végéig bezárólag induljon országjárásra, jusson el mind a húsz megyébe, elsősorban megyeszékhelyekre, és tartson előadást a Jobbikot és személyét ért támadásokról, a Jobbik külpolitikájáról, külön összpontosítva a Jobbik erős és igaz Izrael-kritikájára. A képviselő a felkérést elvállalta, és már jövő héten megkezdi országjáró körútját, aminek első állomása Székesfehérvár lesz - írják a nemzetiek.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/106798/#ixzz2ILsUXjR1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aranyvonat
  2013-01-18 19:06:44, péntek
 
 
Aranyvonat

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Európa . Ez az Európa hatalmasra duzzadt, isteni eszmékből táplálkozott, s így tündökölhetett addig, amíg a világ, világ volt . De egyszer aztán, létrejött egy furcsa egyezmény az egyház vezetői, és a világi emberek között, akik rávették a bíborba öltözött, svájcisapkás embereket, hogy hallgassanak egy darabig, amíg ők kezükbe veszik a kormánykereket egy rövid időre . Észre sem vette senki, hogy a szakadék felé rohannak a lejtőn, mert a jóindulattal kikövezett út mentén, senki sem látta meg a figyelmeztető táblákat, mert azokat valaki eltávolította a helyéről . Nagyokat nevettek, pezsgővel koccintottak, miseborral áldoztak főpapok, és az őket támogató pénzvilág hitelezői .

Észre sem vették, hogy elment a fék közben . Az utólsó kanyarnál rájöttek arra, hogy nincs tovább . Ennyi a történet . Aki nem hiszi, az járjon utána . Amikor eltűnt az aranyvonat minden parányi unciája a felszabadítók keze alatt nyugaton, még nem is tudtuk, hogy hányszor veri ezt vissza rajtunk Ludas Mátyás, rákosi unokaöccse, akik valahogyan megmenekültek a száguldó busz, füstölgő roncsai közül . Amikor később eltakarították a baleset maradványait, egy apró történet kelt szárnyra az áldozatok hozzátartozói között, akik azt hitték, hogy a jó papok mind odavesztek a szakadék alján . De nem így történt . Néhányan túlélték a száguldás okozta ütközés szörnyűségeit, ami, mint később kiderült, nem is volt annyira súlyos mint kezdetben gondolták, mert a szakadék aljára érve megszünt a lejtő, lelassult a busz, és amikor az utólsó kanyarhoz értek, már majdnem megállt a jármű, amikor az oldalára dőlt .

Szemtanuk viszont csak azt látták, hogy lefelé megy a lejtőn teljes sebességgel, s eltűnik a sok kanyar egyike mögött . A többi már a gondolat szüleménye volt, ami az idő múltával alaposan kikerekedett . Már egész buszkonvojról beszéltek, melyekkel a vélt áldozatokat szállították a meredek oldalú szakadék felé, de a derékban kikerekedett papocskák helyére derék polgárok kerültek, akik minden megtakarításukat erre a buszkirándulásra költötték . Az eredeti történetre alig emlékszik valaki, pedig az még a két világháború között történt Szibériába, ahová elszállították ezeket a szerencsétlen csuhásokat, amikor a grúz diktátor úgy gondolta, nem kellenek már neki szakállas papok többé . Nem mintha azelőtt jobban szívlelte volna őket, akik egy olyan történetre emlékeztetik a világot, ami semmi esetre sem fér bele az ember eldeformálódott világképébe .

Mindenesetre a történet egyre szélesebb körben vált sajnálat tárgyává, mire az egész emberiség szenvedéstörténetét átírták emiatt . A keresztrefeszítés is gyerekjátéknak tűnt emellett, mert ott csak egyetlen embert fegyelmeztek meg, a többség akaratát követve azok, kik fegyverükkel az adott kor ideológiáját szolgálták . Milliónyi buszszerencsétlenség okozta áldozat nagyobb figyelmet követel magának, mint egy renegát megfeszítése, gondolták az Új Kor igéinek hirdetői, akik egy új vallás alapigazságainak tették a buszszerencsétlenség átalakított történetét . Mert igaz, hogy megtörtént a baleset . Fék nélkül is meg tudtak állni, de az oldalán fekvő busz ajtajait nem lehetett kinyitni, ezért az emberek egymásra voltak utalva egy ideig . Egyikük képtelen volt kiszabadítani egyik kezét a szék alól, amiben még mindig ott szorongatta a pezsgős pohár letört talpát, és a mellette fekvő csuhás kellett, hogy tótágast álljon és kiszabadítsa őt .

Mindegy . A történet alakul tovább . Amolyan metamorfózison megy át, amikor egy gondolatból valósággá válnak a kor elképzelései . A darvini evolúció is ezen alapszik . Egy gondolat, amire rengeteg példát hoz fel e derék biológus, de a végén még is rájön arra, hogy Isten nélkül elképzelhetetlen az egész, mert a kezdeti csíra, az élet parányi darabkája, isteni törvények szerint az életét Istentől kapta . Mutálódott ugyan, elkorcsosodott, majd alkalmazkodott, növekedett a kor igényei szerint, míg végre európaivá lett, mai emberré, aki már útjában van a történelem, és a tudományok újraértelmezőinek .

Németország úgy gondolta visszaveszi, hazahozza aranytartalékait Párizsból, mert a hidegháború veszélye elmúltával jó helyen lesz az Franfurtban is, a többi mellett . New Yorkból is hazahozzák nagy részét, csak Londonban hagynak belőle egy kicsit, mert az nem lehet, hogy annyi szív ... De itt a szívnek semmi köze ehhez az elhatározáshoz, mert az arany dolgában érzékek nélkül itélkeznek, s mintha tudnának valamit előre azok, akik a világ dolgait igazítják . Ne legyenek illúzióink, nekünk már szinte csak aranytöredékeink vannak, aranymorzsáink ha úgy tetszik, mert jó Surányi urunk megszabadított bennünket az ilyesfajta agodalmaktól, amikor a kilencvenes évek közepén, hatvanöt tonnányit értékesített, kétszáz dolláros unciánkénti áron belőle .

Ezt nevezem ! Most már semmi agodalomra sincs ok . Nem veheti el tőlünk senki, mert ami nincs, az nem is fáj senkinek . Fájjon annak, akinek ilyen problémái vannak . Sírjon akinek nincs bora, ez a fekete zongora, - mondá a költő, akinek ma már teljesen mindegy, hogy kinek van bora . Nekem nincs . Antialkoholisták lettünk közben, még a dohányzásról is leszoktunk . Mindenről, ami pénzbe kerül, de így sem jutunk sehová . Adóságunk az egekig ér, pedig mindent eladtunk már, amit még árúba tudnánk bocsátani . Még is, az egyik legeladósodottabb ország vagyunk Európában, a fehér ember földjén, akiket túlszaporodtak már az Afrikából és Ázsiából idemenekített színesbőrűek . Nem baj, mondhatnánk akkor, ha ezek az idegenek ne hozták volna magukkal tájidegen szokásaikat is, ami leredukálta életterünket annyira, hogy ma már a levegővétel is súlyos dollárokba kerül a világpiacon, környezetvédők jóvoltából .

Jóváírás jár mindenkinek ebben az országban, csak nekünk, magyaroknak nem, mert bennünket bűnössé nyilvánítottak a két világháborút követően, az örök békét garantáló, igazságosztók . Ma már a buszbalesetről is mi tehetünk csak egyedül, pedig nem úgy történt ahogyan mondják, nem is volt baleset, de ha ennyit írt róla az újság, s ennyien nyertek Oscár díjat vele, a filmipar amerikai központjában készült mesés rémtörténetekkel, akkor minek is próbáljuk hallatni a hangunk, amikor senkit sem érdekel többé, mert a Mammutba új cuccok érkeztek tegnap . Kit érdekel a gulágok széleskörű hálózata, ahová a keleti papokat szállították málenkíj robotra, majd a vesztes országok volt katonáit, civileket, oda nem illő egyedeit, akik még emlékeztek az eredeti baleset körülményeire . Minden elmúlik egyszer ...

A vonat siklik tovább hangtalanul a síneken . Európa vasútját jól kiépítették korábban az egyeduralom nevében . Ma is tökéletesen működik, szolgálja azokat, kik buszra sem ülnek amióta elterjedt a híre annak, hogy megrongálta valaki a fékeket valamikor régen . Már a holló sem kosztol egyebet, mint az útszélén maradt utasok poggyászából kihullott morzsákat . Szemét sem vájta ki senkinek, a hiresztelések ellenére sem . De ami késik, nem múlik .

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A "Tégy a magyargyűlölet ellen" Mozgalom nyílt levele a Magy
  2013-01-18 18:45:20, péntek
 
  2013-01-18. 17:18
A "Tégy a magyargyűlölet ellen" Mozgalom nyílt levele a Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére



A Magyar Holokauszt-2014 Emlékbizottság részére
Tisztelt Emlékbizottság!
Mi, ma élő magyar emberek sem 1944-ben, sem azóta és különösen 2014-ben nem tartjuk magunkat felelősnek a zsidók II. világháborús deportálásáért. Személyünk elleni kollektív bűnösséggel történő megvádolásnak tekintjük, ha a nevünkben bárki, bármilyen bocsánatkérést fogalmaz meg vagy fizet a mi adónkból bármilyen összegben kártérítést a zsidóság felé. Mi nem követtük el azt, amit az emlékbizottság a magyarság egészére terhel rá!
Tudomásunk szerint létezik olyan zsidó érdekeltségű szervezet, amely feladatának tekinti, hogy az általuk bűnösnek tartott személyek után nyomozzon. Nincs tudomásunk viszont arról, hogy e szervezet bármilyen bizonyítékot talált volna arra, hogy a ma élő mintegy 10 millió magyar embernek 1944-ben köze lett volna valamely zsidó halálához!
Éppen ezért követeljük, hogy a vádlók és a bocsánatot kérni szándékozók tételesen, személyenként mutassanak fel bizonyítékokat! Amennyiben nincs bizonyíték, nincsenek bűnösök sem!
Mindezek alapján mi, 10 millió ártatlan magyar ember, nem kívánunk bocsánatot kérni a zsidóságtól és nem fogadjuk el, hogy a mi munkánkból származó adóból akár egyetlen fillér kártérítést is fizessenek, mert nincs miért. Vezekeljenek és fizessenek a bűnösök! De csak ők!
Ha az emlékbizottság tagjai a zsidóságtól bocsánatot akarnak kérni avagy kártérítést akarnak fizetni, ám tegyék, de csak a maguk nevében, a saját anyagi forrásaikból! De miért is? Talán mert ők maguk elkövettek valamilyen bűnt? Akkor viszont miként lehetnek az országunk közéleti személyei? És vajon mit követtek el? A magyar közvéleményt kötelesek e kérdésben tájékoztatni!
Megjegyezzük továbbá, hogy Magyarország 1100 éves történelmének tragédiáit a magyar nép az egyetemes magyar nemzet elleni támadások, erőszakos cselekedetek szerint tartja számon, mint például a mongol-tatár támadás, a török uralom, mely alatt magyar gyerekek tömegét vitték el janicsárnak és vált az ország nagy része lakatlanná. De ugyanilyen tragédiának tartjuk a Habsburgok vérengzéseit, különösen a '48-49-es szabadságharc leverése után avagy a Kun (Kohn) Béla-banda 133 napos szadizmusát, a trianoni gyalázatot vagy a II. világháború utáni kommunista terrort, abban az ávh-s, ávós gyilkosok kegyetlenkedéseit az ártatlan magyar emberek tömegével szemben. Jelen helyzetben nem kívánjuk a magyar nemzeten belüli kegyetlenkedéseket (Kun [Kohn] Béla és Rákosi [Rosenfeld] terrorja) faji alapon vizsgálni, mivel ez a mostani tiltakozásunknak nem tárgya, pedig érdekes és fontos összefüggéseket tárna fel az emlékbizottság által kezelt témával.
Felhívjuk az emlékbizottság tagjainak figyelmét, hogy az önök által szervezett rendezvényt, annak költségeit és eseményeit csak az e témához olyan, önként csatlakozó személyek körében szervezzék, akik ezen ügy mellett személyesen kiállnak és saját anyagi forrásaikból fizetnek rá hozzájárulást! Mi, ártatlan magyar emberek nem vagyunk hajlandóak ennek a műsornak semmilyen formában, sem anyagilag, sem közéleti programként a részesei lenni.
Éppen ezért felszólítjuk a magyar kormányt, hogy erre a programra is csak a más nemzetiség számára e célra biztosított mértékű támogatást nyújtson, annak ellenére is, hogy a zsidóság, mint népcsoport nem is szerepel a magyar nemzetiségek listáján!
Kelt, Budapest, 2013. január 17.
,,Tégy a magyargyűlölet ellen" Mozgalom

További részletek: http://kuruc.info/r/2/106802/#ixzz2ILmJOaNc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 576 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 988
  • e Hét: 4752
  • e Hónap: 8497
  • e Év: 161993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.