Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Megy az ajvékolás: kizárás vagy pontlevonás "rasszista visel
  2013-01-24 21:59:29, csütörtök
 
  Megy az ajvékolás: kizárás vagy pontlevonás "rasszista viselkedésért"
2013, január 24 - 21:00



Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke szerint a rasszista szurkolói megnyilvánulásokat az adott csapat kizárásával kellene büntetni.

"A pénzbírság nem elég, a zártkapus mérkőzés egy lehetséges szankció, ugyanakkor úgy gondolom, hogy a pontlevonás vagy a kizárás lenne a legjobb büntetés, ugyanis a klubok a felelősek szurkolóikért" - nyilatkozta a svájci sportvezető.

A FIFA január 8-án jelentette be, hogy a magyar válogatottnak zárt kapuk mögött kell lejátszania a románok elleni, március 22-én sorra kerülő világbajnoki selejtezőjét, mert az augusztus 15-én rendezett, Izrael elleni barátságos mérkőzésen a hazai szurkolók egy csoportja állítólag antiszemita rigmusokat kiabált, és sértő jelképeket mutatott fel (hogy az iráni, vagy palesztin zászló miért az a FIFA szerint, nem tudni - a szerk.)

Barikad.hu kommentár: Természetesen sem a FIFA, sem az UEFA, sem maga a rasszizmus elleni küzdelem lánglelkű harcosa, Joseph Blatter nem tett semmit, amikor a magyarságot sértegették Moldovában és Romániában, vagy amikor magyar szurkolókat vertek össze tót rendőrök Dunaszerdahelyen. Működik a kettős mérce.

MTI nyomán - barikad.hu

http://barikad.hu/megy_az_ajvekolas_kizaras_vagy_pontlevonas_rasszista_viselkedes ert-20130124
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki kapcsolja le a villanyt a Colosseumban?
  2013-01-24 21:48:13, csütörtök
 
 

Ki kapcsolja le a villanyt a Colosseumban?
2013, január 24 - 15:31


Gianni Alemanno kis túlzással az olasz Szegedi Csanád. A fasiszta örökséget kezdetben nyíltan felvállaló politikus egészen 2008-as polgármesterré választásáig nagy népszerűségnek örvendett olasz radikál jobbos körökben. Azóta a római városvezető versenyt fut a zsidók kegyeiért, holokauszt múzeumot építtet és Izrael államot ünnepelteti.

képSzerda este robbant az azóta világhálót bejárt hír, hogy január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján a Colosseumban lekapcsolják a világítást, Róma városa és a helyi zsidó közösség így kíván tiltakozni a Jobbik ,,antiszemita tettei és kijelentései" ellen. A tárgyi tévedésekkel és csúsztatásokkal tűzdelt hírre a barikad.hu szerkesztősége vicces mémekkel válaszolt, érdemes azonban komolyabban is megvizsgálni az első hallásra szánalmasnak tűnő akció hátterét.

Duce! Duce!

Giovanni Alemanno 1958-ban született Bariban, és ifjú titánként csatlakozott az Olasz Szocialista Mozgalomhoz (MSI), amelynek 1988-ban nemzeti titkára lett. A fasiszta örökséget nyíltan felvállaló szervezet 1995-ben kettészakadt, és Gianfranco Fini elnökletével Nemzeti Szövetség (Alleanza Nazionale) néven alakult újjá.

Alemanno politikai karrierje a 2000-es években ívelt felfelé, amikor is 2001-2006 között több cikluson keresztül betöltötte a Berlusconi-kormányok agrárminisztere posztját.

A fordulat éve 2008 volt, amikor is áprilisban Gianni Alemannót előrehozott választásokon Róma polgármesterének választották. Régi hívei a győzelem mámorában ,,Duce! Duce!" felkiáltással és karlendítéssel köszöntötték, ami természetesen nem kerülte el a baloldali lapok és a külföldi sajtó figyelmét.

kép

Gianni egykori hívei

Fasiszta is meg nem is

Az újdonsült főpolgármester ettől kezdve 180 fokos fordulatot vett, és megtagadta addigi múltját. A Norumbega online portálnak néhány héttel a választások után azt nyilatkozta, megtanulta gyűlölni a totalitarianizmus minden formáját, legyen az bal- vagy jobboldali. Elmondása szerint sose tartotta magát fasisztának, és bár a 70-es, 80-as években azt hitte, hogy a fasizmus történelmi hagyománya alapvetően pozitív, később rájött, hogy ennek épp az ellenkezője igaz. ,,A rómaiak nem őrültek meg, hogy egy fasisztát válasszanak polgármesternek (...) Rómának erős demokratikus gyökerei vannak" - nyilatkozta a politikus.

Az elhatárolódásra szükség is volt, a legnagyobb példányszámú olasz napilap, a balliberális Corriere Della Sera ugyanis kínos fotókat közölt a városvezető fiatalkori ,,botlásairól". (Ezekről a barikad.hu is beszámolt, a képek ide kattintva tekinthetők meg.)

kép

"Fiatalkori botlások"

A frissen megválasztott városvezető csak fokozta az ellenzéki sajtó dühét, miután bejelentette, hogy nem támogatja a Rómában 1994 óta minden évben megrendezett Meleg Büszkeség (Gay Pride) felvonulást. ,,Tisztelem a homoszexuálisokat, de attól tartok, hogy a Meleg Büszkeség parádé a szexuális exhibicionizmus egy formája, én pedig az exhibicionizmus minden formáját ellenzem" - jelentette ki akkor.

2008 szeptemberében a fasizmust ,,összetett jelenségnek" nevezte. A Corriere Della Serának kifejtette, akkoriban nagyon sok ember hitt a fasizmusban, és ő nem bélyegezné meg őket, csupán a faji törvények tekinthetők ,,abszolút rossznak".

A zsidók szolgálatában

A folyamatos magyarázkodásra és elhatárolódásra kényszerített Alemanno Izraelnek és az olaszországi zsidóknak tett látványos gesztusokkal próbálta feledtetni politikai múltját. 2008 májusában, Izrael 60. születésnapján a Capitoliumon felhúzatta az izraeli zászlót, fél évvel később pedig bejelentette, hogy múzeumot építtet a holokauszt áldozatainak emlékére, kivívva ezzel a helyi zsidó közösség vezetőjének, Riccardom Pacifininek a dicséretét.

kép

Szülinapi ajándék Izraelnek

2009 januárjában, miután Izrael gázai vérontására válaszul számos olasz kereskedő bojkottra szólított fel a zsidó import ellen, Alemanno bevásárló körutat hirdetett az izraeli áruk védelmében. Filoszemita buzgalma odáig ragadtatta, hogy júliusban tiszteletbeli állampolgárságot adományozott egy Glad Salit nevű foglyul ejtett - és hazájában háborús hősként tisztelt - izraeli katonának.

A zsidók körül udvarlásának meg is lett az eredménye, Gianni Alemanno népszerűsége 2009 januárjára 51-ről 60 százalékra emelkedett.

kép

Barátok közt

Megtagadta a múltját

A barikad.hu megkereste az 1995-ben kettészakadt mozgalom nemzeti radikális utódpártját. Denis Scotti, a Movimento Sociale - Fiamma Tricolord ifjúsági vezetője portálunknak úgy nyilatkozott, Alemanno ,,politikailag jelentéktelen alak", megtagadta saját múltját, és méltó örököse lett Gianfranco Fini iskolájának.

A Külügyminisztérium nem reagál

Mivel az MTI információi szerint a január 27-i eseményre Magyarország római nagykövetét is meghívták, a barikad.hu megkereste a Külügyminisztériumot, hogy Balla János is részt vesz-e az eseményen. A tárca Sajtó Főosztálya szóban nem volt hajlandó válaszolni kérdéseinkre, délelőtti írásbeli megkeresésünkre pedig mostanáig nem kaptunk visszajelzést.

Bencsik János

barikad.hu

http://barikad.hu/ki_kapcsolja_le_a_villanyt_a_colosseumban-20130124
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simon Wiesenthal Központ: csalódás Képíró Sándor pere
  2013-01-24 21:42:16, csütörtök
 
  Simon Wiesenthal Központ: csalódás Képíró Sándor pere
Bálint Marcell, az MTI tudósítója jelenti:

Az utóbbi időszak "legnagyobb csalódást" keltő ügye volt Képíró Sándor felmentéssel végződött pere - áll a Los Angeles-i székhelyű Simon Wiesenthal Központ csütörtökön kiadott éves jelentésében, amelyben a szervezet a náci háborús bűnösök felkutatása és felelősségre vonása területén 2011 áprilisától 2012 márciusáig tartó időszakban végbement fejleményeket foglalta össze.

A Simon Wiesenthal Központ "Utolsó esély" elnevezésű nácivadász programjának honlapján közölt jelentésben kiemelték, hogy a rendszerváltás utáni Magyarországon Képíró Sándor volt az első "helyi náci háborús bűnös", akit bíróság elé állítottak. Felmentése "felettébb megkérdőjelezhető", és "legalább részben a magyarországi politikai légkörnek és a holokauszt helyi elkövetőinek elítélésére irányuló akarat hiányának tulajdonítható" - tették hozzá az Efraim Zuroff, a szervezet vezetője által jegyzett jelentésben.

Képíró Sándor volt csendőr századost az ügyészség azzal vádolta, hogy 1942. január 21-e és 23-a között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járőrcsoport parancsnokaként közreműködött ártatlan civilek törvénytelen kivégzésében, amivel háborús bűntettet követett el. A Fővárosi Bíróság 2011 júliusában a vádlottat bizonyítottság hiányában felmentette első fokon. Képíró Sándor 2011 szeptemberében meghalt.

A Simon Wiesenthal Központ jelentése szerint a vizsgált időszakban Németország, az Egyesült Államok és Olaszország volt a legsikeresebb a náci háborús bűnösök felkutatásában és felelősségre vonásában. Elmarasztaló ítélettel összesen 10 bírósági ügy végződött - 9 Olaszországban és 1 Németországban - , ami az előző évben regisztrált 2 büntető ítélethez képest ötszörös emelkedés.

A szervezet 42 országban tanulmányozta a folyamatokat. Az országokat hét kategóriába sorolta annak alapján, hogy mit tesznek a náci háborús bűnök elkövetésével gyanúsítható személyek felkutatásáért és elszámoltatásáért. Magyarország a központtól a legrosszabb, F2-es minősítést kapta, egyebek között Ausztriával, Ausztráliával és Észtországgal együtt.

A 2012. április 1-jei állás szerint tíz országban, összesen 1138 ügyben folytattak a hatóságok nyomozást feltételezett náci háborús bűnösök ellen. Összesen 63 ügyben a vizsgált időszakban indult a nyomozati eljárás. Az ügyek száma alapján Németország az első, Lengyelország a második, az Egyesült Államok a harmadik.http://www.operationlastch ance.org/...012new.pdf


Forrás: MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyorshír: Készülnek a magyar csapatok Maliba
  2013-01-24 21:30:33, csütörtök
 
  Gyorshír: Készülnek a magyar csapatok Maliba



A Magyar Honvédség csapatokat szervez Maliba. Március környékén szeretnék küldeni az un. békefentartókat vagy egészségügyi csapatot. Hódmezővásárhelyen már szervezik a katonákat, és már beadványokat is intézik. Többen jelentkeztek már, lassan alakulóban lesz a kiinduló csapat. Gondolom, ott még nem halt meg magyar katona, így küldjünk oda is. Afganisztán már olyan megszokott és unalmas hely, de Maliról haza lehetne hozni még egy-két trófeát, meg némi pénzt...

A média még hallgat, Hende Csabával együtt.

Varró Péter - Jövőnk.info
2013. január 24.

http://jovonk.info/2013/01/24/gyorshir-keszulnek-magyar-csapatok-maliba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apróságok, amire érdemes odafigyelni!
  2013-01-24 21:28:50, csütörtök
 
  Apróságok, amire érdemes odafigyelni!



Az írásomban néhány érdekes összefüggést írok le.Nem fog mindenkinek tetszeni.

Tavaly, 2011 őszén a debreceni zsidó hitközség immár a tizenkettedik konferenciáját tartotta "Rólunk szól" címmel. A 160 résztvevőből 100 fő a jelenlegi, trianoni határokon túlról érkezett. Tehát a kongresszus határozottan Kárpát-medencei léptékben gondolkodik.

Ezen a tavalyi 12.-ik összejövetelen beszéltek egy új szerveződésről, amit idén, létre is hoztak.

Ennek megfelelően 2012 március 11.-én a Közép és Kelet-Európai Zsidó Hitközségek és Szervezetek Szövetségének az alapító okiratát is Debrecenben írták alá.A hitközségek hálózata Brassótól Kolozsváron át Révkomáromig, Szabadkától Aradon keresztül Pozsonyig terjed. Természetesen mai, magyarországi települések is benne foglaltatnak.

A legfontosabb elv " Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a zsidóság jelene és jövője a Kárpát-medencében biztosított legyen ! A cél az együttműködés vallási és világi értelemben!"

Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium parlamenti államtitkára beszél a debreceni Megyeházán tartott ünnepségen, amelyen megalakult a Közép és Kelet-Európai Zsidó Hitközségek és Szervezetek Szövetsége

A debreceni izraelita vallású emberek életét az 1842-es évektől való napjainkig Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára (magyarán miniszterhelyettes), mesélte el.(Tehát itt sem volt több száz, vagy több ezer éves dokumentálható jelenlét, a civis város fenntartásokkal engedte be falai közé az izraelitákat a XIX. század derekán) Egy ilyen pozíció kulcsfontosságú egy ország életében. Nekem azonnal a rendszerváltás éveinek kulcsfigurája, a kereskedelmi és idegenforgalmi minisztérium vezetője és a privatizáció folyamatának felügyelője, Suchmann Tamás jutott eszembe. Ő volt az, aki a miniszterelnöki hivatal államtitkáraként (és a MAZSIHISZ alelnökeként) azt nyilatkozta, első, másod és harmadsorban zsidó, azt is elmondta, hogy elérkezett Magyarországon a zsidó reneszánsz, de még nem az igazi"

Ez a kijelentés önmagáért beszél, mindent elmond a rendszerváltásról és a privatizációról.A magyar nemzeti vagyon gyakorlatilag elveszett, illetve nem a magyarok kezében van ...És természetesen napjainkban sem változott semmi.



A privatizáció kulcsfigurája Suchmann Tamás, a MAZSIHISZ alelnöke

A privatizáció elmúlt, de a nemzet létét befolyásoló pénzcsapoknál , döntéshozó funkciókban hasonló figurák állnak, világnézet azonos,a vallási elkötelezettség is,csak a nevük más ...

Néhány érdekes tény, amiről eszmecsere folyt.. A vallási és polgári élet összehangolása az élet minden területén nagyon fontos dolog- ez az egyik legfontosabb szempont. A magyar tanulóknak meg kell mutatni, hogy a határon túli területeken a zsidóságnak mekkora jelentősége volt. E célból a zsinagógákat, temetőket,emlékhelyeket és mindenféle zsidó kulturális jellegű emlékhelyet be kell mutatni.A "magyar tanuló ifjúságnak"be kell mutatni Auschwitzban a holokauszt szörnyűségeit, mert csak a helyszínen érezhetik át a szörnyűségeket.

Mindehhez természetesen a magyar állam biztosítaná az anyagi feltételeket.

Szóba került a kiválóan működő pozsonyi példa.Nagyon fontos, hogy a felnövekvő fiatal generáció egyre többet tudjon a történelmi előzményekről, mert a Pozsonyi Zsidó Múzeumba a gyerekek már első osztályos koruktól rendszeresen járnak,az iskolákban pedig túlélők tartanak előadásokat.Ebben a szabadkai és az aradi hitközség elnöke is egyetértett.

Fiatal generációk kérdése. Ennek kulcsmondata, hogy a legjobb befektetés a fiatalok minél magasabb szintü tanítása.(Ejnye ! A magyar gyerekek oktatásában miért az ellenkezőjét alkalmazzák ?) Fontos a vallási és világi támáju stratégiák összehangolása.Nagyon fontos , az internet felhasználása, mert haladni kell a korral ! Furcsa volt az a megjegyzés, hogy a a magyarokat folyamatosan szembesíteni kell a holokauszttal, de az izraeliták számára a folyamatos holokausztmegemlékezések már nem jelentik a zsidó jövőt, erre már őnekik nincsen szükségük !!! Ezután egy nagyon érdekes téma következett ; hogyan ismerhetik fel egymást a zsidók apró, látszólag észrevétlen jelekből? Egy villámgyors, nonverbális úton (testbeszéd, mimika stb), megkülönböztethetik a kívülállókat és felismerhetik egymást. Gyakorlatilag a tetteikkel is felismerhetik egymást, de ez hosszabb időt igényel.Úgy állapodtak meg, hogy ehhez felkészülésre lenne szükség, ezért egy speciális kommunikációs és felismerési rendszert kellene kidolgozni.

(Amikor a magyarok széthúznak és nem tudnak összetartani, az nem mindig a magyarok hibája, hanem "bizonyos felforgató elemeké ! Bizonyos időközönként megfigyelhetőek ilyen összehangolt bomlasztási hullámok a pártokban, nemzeti szerveződésekben és a paramilitáris szervezetekben is!! Varázsütésre ...)

Számomra az az érdekes, hogy néhány év konferenciájának eredménye egy szövetség. Ez a szövetség pedig gyakorlatilag a történelmi Nagy-Magyarországot foglalja magában. Bár a régi Galícia területére is nagyon sok turista utazik manapság, a "gyökereit keresve".

Jó részük többnyire jelentéktelen kicsiny kis földecskét, rossz dűledező borospincéket vásárol, csak a nosztalgia kedvéért... No persze ...Érdekes hallani, ahogy a helyiek értetlenül és mosolyogva mesélik , hogy a csoportosan idelátogatók mindenféle vacak földdarabot felvásárolnak, mert honvágy ébredt bennük annyi év után." Egy szóösszetételt lehet hallani mindig ; ".. a gyökereiket keresik..."

Lépjünk ki a Kárpát-medencéből és gondolkodjunk nagyban !!

A világ parlamentjeiben legkevesebb 2-300 zsidó képviselő van.Ezek a képviselők néhány évente, mint parlamentek feletti csoport összejönnek egy-egy konferencián és beszámolnak a gazdaországukról.Ez az országuk általános állapotától a zsidó közösségek életén át a zsidó szervezetekig terjed. Ez a folyamat most intezívebbé vált. A konferenciák közti "üres" időszakokban a kapcsolattartást egy bizottság végzi. A bizottság most folyamatosan tájékoztatja a konferenciák résztvevőit az aktualitásokról.

Ebben az évben, 2012-ben ez a kongresszus Olaszországban van tervezve, utána a következőt Fónagy János külön kérésére Budapesten rendeznék meg.

Washigtonban, a Capitoliumban 2011-ben ennek e kongresszusnak a tagjai előtt - így Fónagy János előtt - az USA képviselőház tagjai kijelenteték, hogy garantálják Izrael biztonságát.

Fónagy János, (a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára) a világ parlamentjeiben lévő zsidó származású tagokból szerveződő, interparlamantális csoport magyar tagja.


Honlapjának mottója; "Nincs reménytelenebb rabszolga annál, mint ki magát tévesen szabadnak hiszi!"

Mint fentebb írtam, a Kárpát-Medencét illetően egy magasabb szintű szerveződési formátum jött létre idén tavasszal. . Nos Európában is hasonló a tendencia !

Ennek megfelelően 2012. február 16.-án Brüsszelben , az Európai Parlament épületében megalapult Simon Peresz álma, a 120 képviselőből álló Európai Zsidó Parlament. (47 ország adja a tagjait, Magyarország 5 tagot ad. Ez az öt "magyar" tag ; Banyai László, Bodnár Dániel, Köves Slomó , Kürti Csaba, Olti Ferenc ) . Tehát már nem csak a félhivatalos interparlamentális szervezet működik, hanem egy attól komolyabb, magasabb szintű is létrejött.

Nos, akkor nézzük, hogy működik gyakorlatban ez a rendszer, mire jó ez a nagy szervezkedés !

Nemrég, ugyebár Baráth Zsolt Jobbikos képviselő megemlítette a híres tiszaeszlári pert !

Az az igazság, hogy a zsidók sokszor öltek meg keresztény szűz lányokat, a zsidó húsvét idején.Ez tény, felesleges vitatkozni, pereskedni,mert visszájára fog elsülni a dolog.

Ha valaki nem hiszi el, vegye meg Ariel Toaff ; Véres husvét cimű könyvét, ( Allprint kiadó 2009-ben kiadva, 1114 Budapest Kinizsi u.6, ISBN 978 963 9575 31 8)

Ennek a könyvnek az első kiadása rendkívül kategórikusan számol be ezekről a rituális gyilkosságokról. Szó szerint idézve a könyvből ; ".. a fundamentalista askenázi zsidók egy kisebb csoportja valóban, többször követett el rituális gyilkosságokat." Nem akarok idézni több tényt a keresztény szűz lányok meggyilkolásáról , el kell olvasni a könyvet, minden le van részletesen írva.

A könyv írója Ariel Toaff, zsidó származású író és történész. Izraelben él,a Tel-Aviv melletti Ramat Gan-i Bar Ilan egyetem történész professzora.A könyv megírása után fel kellett állnia a professzori székéből és rendőrök őrizték az életét- a szélsőséges zsidók támadása miatt.

A könyv sikeres és botrányos lett, a második, kissé átszerkesztett kiadása magyarul is olvasható. Mert a professzor volt olyan bátor és másodszor is kiadta a könyvet, mert ugyebár az igazság kimondása nem bőrszín, vagy vallás függvénye.

Ki segíthetett neki ebben a kényes témában ? Ariel Toaff édesapja Elio Toaff, aki 1951-től 2002-ig , tehát 51 évig volt Róma főrabbija és kiemelkedő szerepe volt a zsidó-katolikus ellentétek enyhítésében.

Tehát adott a nagytudásu római főrabbi, akinek az Izraelben történész professzorként élő fia kutatások alapján kiad egy könyvet a rituális gyilkosságokról. Van-e valaki , aki egy dokumentumokkal alátámasztott történelem professzor munkáját meg akarja cáfolni ? Normális, épeszű ember nem lesz ilyen ! Fanatikus cionista barom annál több lesz !!

De mi fog történni a tiszaeszlári per felemlegetése után ? Mert ugye a "pók a hálóját megszőtte" ! Megcsörren a telefon a bizottságnál. A bizottság körbetelefonálja a kongresszus tagjainak százait és a világ parlamentjeiben Spanyolországtól az USA-át Norvégiáig jobb és baloldali politikusok fognak tiltatkozni....Gyakorlatilag "világméretü" lesz a felháborodás. ...és az egész csak egy telefonba került ...

Tiszaeszlárra visszatérve néhány tény.

Korniss Ferenc törvényszéki tanácselnököt 1883 augusztus elején gróf Dégenfeld József téglási kastélyában gróf Tisza Kálmán miniszterelnök személyesen fenyegette meg.Amennyiben elítéli a zsidó saktereket, akkor a bécsi Rotschild bankház nem adja meg Magyarországnak a 60millió forintos hitelhosszabítást és Magyarország csődbe megy, a nemzetiségek fellázadnak. (kissé Trianonra emlékeztető helyzet 1883-ból)

Korniss Ferenc teljesítette az ultimátumos, de soha többé nem ült bírói székbe.

Solymosi Eszter holtteste soha nem került elő, de találtak egy másik női hullát, akit az ő ruháiba öltözve fogtak ki a Tiszából.

Az Ariel Toaff féle könyvben van egy nagyon jó mondat. Minden nemzetben van olyan fanatikus csoport, amely bármilyen brutális cselekedetekre képes, ezt felesleges tagadni. Szerintem ez igaz is., Visszatérve az írásom kezdetére , remélhetőleg néhány dolgot megértett az olvasó. Az elkövetkezendő időben nagy nyomás alá fognak kerülni a magyarok. Ez a nyomás, balszerencsék sorozata nem a véletlenek műve, hanem egy ellenünk irányuló , összehangolt alattomos támadás eredménye lesz. Csak az fogja ezeket túlélni, aki lélekben erős és felkészült lesz.

Most Izraelben tragikusan száraz a klíma, ez az egyik oka annak, hogy el kelljen költözniük a zsidóknak.De hová ?Évek óta erről beszélnek a magyar zsidók is. Magyarország vízekben rendkívül gazdag, mondhatni paradicsomiak az állapotok. Valakinek a világpolitika és a klímaváltozás miatt száraz és forró a lába alatt a talaj ! Egy bölcs, Izraelben élő rabbi szavait idézném , ő átlátja a lényeget ! Átlátja, pedik csak szakrális síkon gondolkodik !

"Az eső mindennél fontosabb.Ha még sokáig elmarad, nem él meg semmilyen ember;se zsidó, se muzulmán, se pedig keresztény.Ha békésen megférnénk ezen a földön,talán gyakrabban nyílnának meg az ég csatornái. Mind a zsidó,mind pedig az Iszlám hagyományi szerint az eső az ember cselekedetei szerint jön jutalomként,vagy nem érkezik idejében büntetésként".

A zsidók nagyon készülnek valamire, állandóan arra utalnak, a Mindenhatójuk hamarosan változást hoz az életükben.

Nem tudom mire céloznak, de erre a céltudatos szervezkedésre oda kellene figyelnünk jobban !

Teljesen felesleges pártokban gondolkodni, mert minden pártba beférkőztek, hangadók , befolyásolnak és manipulálnak mindenkit.Csak nemzetben szabad gondolkodni és kicsit tanulni kellene tőlük ! A pitiáner "zsidózások" ideje már régen lejárt !!

...és nekünk sem ártana szorosabbra zárni a sorainkat !

Dr Nagy Levente

Kunhegyes
2012. április 23.

http://jovonk.info/2012/04/23/aprosagok-amire-erdemes-odafigyelni?honnan=Nemzeti_ Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Talpasok vajon lesznek-e?
  2013-01-24 21:19:38, csütörtök
 
  Talpasok vajon lesznek-e?

2013.01.21. 09:51

Szidjuk, rágalmazzuk egymást orrba szájba erről fog szólni a kampány, nem másról. De vajon elhangzik-e valamikor majd a kampány során, hogy azért akar valaki kormányra kerülni, hogy a népét felemelje, jobb sorba juttassa? Dehogy hangzik. Csak a gyalázkodás és a pozícióba kerülés annak védelme és a mérhetetlen harácsolás ami számít. Ezért akarnak már választást nyerni innen is meg onnan is. Hogy embereket a halálba küldtünk a népnyomorító intézkedésekkel? Kit érdekel már... Leírható veszteség... És nem, nem csak most az elmúlt két és fél évben, előtte évtizedekig. Ez utóbbi időszak már csak hab a tortán, ha lehet így nevezni. Kábé egyharmad ami elveszett, nem fog már szavazni. Egyharmad tépelődik..., és majd jól megoszlik...

De ki fog majd szaladgálni, plakátolni, embereket győzködni? Ki? Ki fog majd lépcsőházról lépcsőházra járni bekopogni mindenhová és vállalni az ódiumát, hogy esetleg még jól el is tángálják? Vajon ki? Lesznek ezrek akik ezt végigcsinálják? Előkerülnek-e azok a mára már eltaszítottak akik 2010-et végig gürizték? Az egyszerű "talpasok" akik tűzbe mentek egy ideáért, vajon most is megteszik ezt? A napi gondok és megélhetési problémák mellett szán erre valaki időt és energiát? Vagy újak jönnek? Kérdések amiket nem tudok megválaszolni csak kavarognak a gondolatok a fejemben és egyre másra az ugrik be, hogy ilyen rágalomkampány ami ránk vár az utóbbi időszakban nem volt. És hosszú kampány vár ránk ami nagyon nehéz lesz. Mert hiába lesz tucatnyi "jól felkészült" kampányfőnök ha nincs a "talpas".... Nélkülük bizony megette a fene az egészet....

Eltaszítottunk egy réteget magunktól, sorsára hagytuk... Elengedtük a középréteg jelentős részének a kezét, szintén sorsára hagytuk... Ki lesz az a bázis amire számíthatunk? Az erdélyiek? Vagy más "külföldi" magyarok? Egyáltalán lesz bázis? Van bázis? Vagy múló szeszély és emlék mára már a kétharmad ereje, ha egyáltalán volt olyan és nem csak egy lila ködfátyol okozta fantáziavilág ami láttatta velünk...


http://jadrankavilaga.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jönnek a fizetéscsökkentések Magyarországon
  2013-01-24 21:10:59, csütörtök
 
 
Jönnek a fizetéscsökkentések Magyarországon
2013. január 21., hétfő 7:10 Kiss Melinda - Napi

Az egyes ágazatok, illetve vállalatok helyzetének eltérése mellett az új adó- és cafeteriaszabályokkal való ismerkedés is gátolja a bértárgyalások beindulását. Az új Munka törvénykönyve adta lehetőségeket addig is elkezdik kihasználni a munkáltatók.

A Napi Gazdaság hétfői számának cikke
Akadozva indulnak a helyi bértárgyalások, nagy a tanácstalanság a munkaadók és munkavállalók körében is. A szakszervezetek szerint az országos bérajánlás hiánya, az egyes ágazatok, illetve vállalkozások anyagi helyzete és gazdasági környezete közti eltérések nagyon megnehezítik a tárgyalások megkezdését. A munkáltatók viszont éppen az ilyen eltérések miatt sem tartják célravezetőnek az országos bérajánlást, miközben a szakszervezetek továbbra is szeretnék újranyitni erről a vitát a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán (VKF). Az általános tapasztalat mindenesetre az, hogy a minimálbér-emelésen túl másra nincs hajlandóság, a cafeteriakereteket is inkább szűkítenék, ráadásul sok helyütt kezdik kihasználni az új Munka törvénykönyvében (Mt.) rejlő fizetéscsökkentési lehetőségeket.

Mindenhol fennakadásokat okoz az országos bérajánlás hiánya - mondta lapunknak Fiedler Péter, a Liga Szakszervezetek szóvivője, a konföderáció a VKF-en belül szeretné újrakezdeni az erről szóló egyeztetéseket (először a munkaadókkal akarnak megállapodni). Számukra a reálbér megőrzése a legfontosabb; szerintük erősíti a tárgyalási pozícióikat, hogy a rezsicsökkentés miatt alacsonyabb lehet az idei infláció. Tagszervezeteik azt tapasztalják, hogy a munkáltatók is kivárnak, a legtöbb helyen most zajlik az új adó- és cafeteriaszabályok hatásának felmérése, illetve az, hogy az Mt. milyen lehetőségeket ad a munkáltatóknak.

Szinte nem is lehet bérfejlesztésről beszélni

A családi adókedvezmény és az egykulcsos adó miatt szinte nem is lehet egységes bérfejlesztésről beszélni, ráadásul egyelőre semmi sem teljesült a minimálbér-megállapodás mellett kiadott ajánlásainkból, ezért szeretnénk, ha újra napirendre kerülne az eredetileg 5,5 százalékos országos bérajánlás - mondta lapunknak Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke. Sok helyről azt a visszajelzést kapták, hogy alig van hajlandóság a minimálbér és a bruttó 200 ezer forint közötti keresetűek reálkeresetének rendezésére, efölött pedig a szuperbruttó kivezetéséből fakadó keresetnövekedéssel tudják le a bérfejlesztést. Számos munkáltató emellett egyre inkább áttér a 4 hónapos munkaidőkeretre - így nem kell a túlórákat megfizetniük -, terjed a túlóra ellentételezése szabadnapkiadással és az éves túlmunkakeret kihasználása.

Azzal, hogy 2013-ra nem állapodtunk meg országos bérajánlásban, jeleztük: a versenyszférában nem látunk lehetőséget a két kötelező bérelemen felüli bérfejlesztésre, de nem látjuk ennek racionalitását sem - közölte Dávid Ferenc, a VOSZ főtitkára. Már az is nagy dolog lenne, ha a cafeteriánál a tavalyi bázis megmaradna. A cégek számára továbbra is a túlélés, a piacszerzés, az exportlehetőségek felkutatása a fő prioritás, de ő személy szerint csak biztatni tudja a sikeres ágazatokat, vállalkozásokat az emelésre, mivel az segítené a lakossági fogyasztás, így a gazdaság növekedését. Tapasztalataik szerint a vállalkozások jelenleg lázasan számolnak, hogy a munkahelyvédelmi akcióterv kedvezményeit mennyiben tudják kihasználni.

Nincs értelme egységes bérajánlást tenni

Annyira különböző még az egyes ágazatokon belül is a vállalkozások helyzete, hogy nincs értelme egységes bérajánlást közzétenni, a kétoldalú béralku egyébként is helyi ügy, ami a céget leginkább ismerő felek megállapodása kell legyen - mondta Rolek Ferenc, az MGYOSZ alelnöke. Szerinte még azt sem lehet megmondani a cégeknek, hogy a bérkompenzációval vagy a munkahelyvédelmi akcióterv kedvezményeinek igénybevételével járnak-e jobban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tücsök és a hangya
  2013-01-24 20:59:45, csütörtök
 
  A tücsök és a hangya

EREDETI
VERZIÓ::


A hangya a forró nyarat szorgalmasan
végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre.



A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a
nyarat



Eljött a tél, a hangya nem fázott és nem éhezett, ám a tücsök élelem
és szállás híján a hidegben lelte halálát.
A
HUMÁNUS VERZIÓ:

A hangya a forró nyarat
szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre.

A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat .


Eljött a tél, és a tücsök bekönyörögte magát a balek hangyához,
ahol tovább mulatozott.


A
MODERN VERZIÓ:

A hangya a forró nyarat szorgalmasan végigdolgozta, építgette-szépítgette házát, és élelmet halmozott fel, felkészülvén a kemény télre.

A tücsök úgy gondolta, a hangya bolond, és végigmulatta a nyarat.

Eljött a hideg tél, és a nélkülöző tücsök sajtótájékoztatót
hívott össze azt a kérdést feszegetve, hogyan lehet az, hogy míg egyesek
kint fagyoskodnak a hidegben, mások úgy élnek, mint a hangya.

A CNN, az RTL Klub, a TV2 és az MTV felvételeket mutatott be a
didergő tücsökről, és a melegben, terített asztal mellett henyélő hangyáról.

A világ döbbenten konstatálta az égbekiáltó különbséget.
Hogyan lehetséges egy ilyen jól fejlődő, épülő országban a tücsköt
így sorsára hagyni?
A NZSZ(Nemzetközi Zöldbogarak Szövetsége) vezetői több
hírműsorban is "zöldellenes elfogultsággal" vádolták a hangyát, és
felhívták a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy a világon sok
tücsök áldozata ennek a kirekesztő mozgalomnak.


Breki, a béka, a tücsökkel együtt lépett fel a Mónika Show-ban,
és mindenki könnyekre fakadt, amikor az "Azért Vannak A
Zöldbarátok" című slágert énekelték.

A Köztársasági Elnök és felesége egy jótékonysági
bálon támogatásukról biztosították a tücsköt, és olyan javak
juttatását helyezték kilátásba, amiből a tücsök az előző kormányzati
ciklusban kimaradt; ahogy a miniszterelnök fogalmazott:
"..hogy ne süvölthessenek újra az előző rendszer szelei".

Lengyel László politológus a "Mélyvíz" adásában kifejtette, hogy a
hangya a tücsök kárára szépen meggazdagodott, és egyúttal az
ilyen típusú jövedelmek elvonását célzó adójogszabály
szükségességét hangoztatta az "egyenlő közteherviselés" szellemében.

Végül, az "Egyenlő Esélyeket Az Anti-Zöldekkel" szervezet hathatós közreműködése nyomán a hangyát visszamenőleges hatállyal megbírságolták, mert nyári munkái közben nem foglalkoztatott
elegendő számú zöld bogarat, adótartozásait behajtották, és házát az állam elkobozta.

A történet végén látjuk, amint a tücsök felélte a hangya utolsó
téli élelemtartalékait a kormánytól kapott házban (ami
nemrég még a hangyáé volt), a hangya pedig eltűnik a hóban.

Másnap reggel pedig a tücsök fogta a cókmókját és (mivel
sikerült teljesen felélnie a hangya vagyonát) elindult egy újabb hangyát
keresni.

Ha a mai magyar valósággal bármi összefüggést vél
felfedezni, az csak a véletlen műve!
Azt pedig nem
is mondtam, hogy a hangya egy rohadt rasszista!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik miatt kapcsolják le a Colosseum világítását
  2013-01-24 20:05:28, csütörtök
 
 

A Jobbik miatt kapcsolják le a Colosseum világítását
2013, január 23 - 21:41

Friss hírek
Külföld

Lekapcsolják a Colosseum világítását a Jobbik elleni tiltakozásként január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján - jelentették be szerdán Róma városa és a Római Zsidó Közösség kezdeményezését.

Vasárnap este sötétbe borul Róma egyik jelképe, a világ egyik legismertebb műemléke. Az idei holokauszt emléknapon lekapcsolják a Colosseumot sötétedés után megvilágító reflektorokat. Róma városa és a Római Zsidó Közösség így kíván tiltakozni a Jobbik "antiszemita tettei és kijelentései" ellen. A kezdeményezést a római Capitolium-dombon levő városháza szerdán jelentette be sajtóközleményben.

Támogatását jelezte az önkormányzati testület Keresztény Identitás nevű frakciója is. Meghívást kapott Magyarország római nagykövete is.

Gianni Alemanno, az olasz fővárosnak az egykori jobboldali Nemzeti Szövetség (AN) színeiben 2008-ban megválasztott főpolgármestere arra emlékeztetett, hogy az Európai Zsidó Parlament (EZSP) kedden elítélte a Magyarországon a "szélsőjobboldali Jobbikkal aggasztóan terjedő antiszemitizmust". "A Colosseum elsötétítésével Róma városa és a Római Zsidó Közösség jelképesen el akarja ítélni a xenofób tetteket és ideológiákat nem csak a magyar szélsőjobboldali pártokban, hanem egész Európában"- fogalmazott Alemanno.

A főpolgármester arra szólította fel az európai fővárosokat és az egész civil társadalmat, csatlakozzon az "emlékezés tanítására és átadására".

Barna ingben mennek a parlamentbe

Riccardo Pacifici, a Római Zsidó Közösség elnöke kijelentette: "ma egy európai ország az antiszemitizmus rémálmában él, a múltba, a harmincas évekbe való visszaugrással. Mi olasz és európai polgárok ezt nem tűrhetjük." Mint állította, "azt tudni, hogy Magyarországon barna ingben mennek a parlamentbe, az utcán masíroznak és egyedül arra gondolnak, hogy zsidókat vagy izraelieket listázzanak, merénylet az évtizedek alatt újraépített értékek ellen és elborzaszt bennünket. De nem maradunk közömbösek. A közömbösség az intolerancia szövetségese".

A Colosseum fényeinek kikapcsolása gyakori tiltakozási mód Rómában. Minden évben a november 30-i halálbüntetés elleni világnapon a Szent Egyed közösség így követeli a halálos ítéletek eltörlését. Tavaly a maffia áldozatainak emléknapján is sötétbe borult a műemlék.

MTI - barikad.hu

http://barikad.hu/a_jobbik_miatt_kapcsoljak_le_a_colosseum_vilagitasat-20130123
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kartellezés ártalmai
  2013-01-24 19:55:02, csütörtök
 
 
Kartellezés ártalmai

Liberális kapitalizmus mocsarába tévedt az emberség . Képtelen gátat szabni egyesek tevékenységének a józan ész, a szolidaritás, mert ezek nem kivánatos szavakká váltak . Amikor gazdaságtant tanul az ember, az üzleti szellem megsértését jelenti az, amikor egyes nagyobb szereplők érdekazonosságuk révén olyan eszközök használatához nyúlnak, amely ártalmas az adott közösség egésze számára . Ezért születtek törvények a múltban, amelyeket lassan átírnak az Új Világ lovagjai .

Mindannyian hallottunk már a tőzsde számisztikai bonyodalmairól, ami akkor jelentkezik, amikor profitszerzés érdekében összebeszélnek nagyobb szereplők . Befolyásukkal valóságos értéket rabolnak el a társadalomtól, s helyette értéktelen játékpénzt adnak, számokat, amelyeket rajtuk kívül nem garantál senki . Az állam szerepe ezzel megszűnt létezni, mert a nagytőke befolyása ránézve is kötelezővé válik . Magukat a pénzbirodalom legmagasabb csúcsára feltornázó pajzsosék, megfertőzték az egész világot . Nemzetközi csalássorozatuk eredményeként, megszerezték maguknak az egyes nemzetek pénzkibocsátási, és adószedési jogát . Természetesen ezzel maguknak is adómentességet szereztek, s azon intézményeknek, amelyek őket szolgálják .

Amikor a legnagyobb szeletet kisajátító játékos nem osztja meg a többiekkel mindazt, amit általuk szerzett magának, akkor hiány keletkezik a társadalomban . A nemzeti szolidaritás ezért kötelezi a tehetősebbeket, az erősebbeket arra, hogy az elesetteket, a tehetetleneket segítse, támogassa a legjobb tudása szerint . Egy atomizálódott társadalom eltaszítja a gyengéket, felbomlik miatta a család, s zárt kapuk, vicsorgó ebek fogadják az arrajárókat . Minden egyes család, az összes nemzet, az egész emberiséggel együtt itt, ezen a kék bolygón kell, hogy békében éljen . Régebben mindenki megtermelte a betevő falathoz szükséges anyagokat, amit megosztott közvetlen környezetével, sőt jellegzetes szokásává vált az a tevékenysége, amiből eltartotta magát . Voltak olyan országok, akik hajózással foglalkoztak, vagy halásztak kedvükre a végtelen óceán közelében .

Mások kidolgozták az állattartás és a földművelés kultúráját, ami megadta a mindennapi kenyér örömét azoknak, akik részt vettek a munkálatokban . A gyermekek, és az öregek is hasznot hoztak ennek a társadalomnak, pedig munkájuk értéke nem érte el a javakorabeli emberek munkaképességét, de tapasztalatukkal, előrelátásukkal nagyban segítették a közösséget . A gyermekek nevelése, tanítása is az ő feladatuk volt . A jövő generációjának életképesnek kellett mutatkoznia ahhoz, hogy megmaradhasson más népek mellett, a szülőföldjén . Ebbe a körforgásba nyúlt bele az iparosodással együtt megjelenő gépesítés, amikor előtérbe kerültek a pénzkölcsönző központok, akik biztosították a vásárláshoz való hitelt .

Ekkor távolodott el az elvégzett munka értéke, a számok tologatásával keletkező vagyon nagyságától, ami napjainkban is teljesen más megméretés alá esik . Miként kereshet egy bankár milliókat, tízszer annyit, mint a miniszterelnök, aki a parlamenti demokrácia rendszerében, a legmagasabb poziciót tölti be az adott országban . A demokrácia neve alatt nyakunkra telepedtek azok, akik kezükben tartják a politikusokat ugyanúgy, mint egyes országok irányítását . Egy láthatatlan, tőkeerős osztály telepedett a korábban egységes nemzetek hátára, akik létrehozták az EU-t .

Minden egyes únió központosítja az államigazgatást, miközben globális hatalomra tör . Ezt a korlátlan hatalmat reprezentálja a pénzoligarchia néven emlegetett bankár dinasztia, akik örökidőktől fogva az emberiség nyakán ülve, azok vérét szívja . A gőzgép feltalálásával megindult a tömegember vándorlása az ipartelepek központjai felé, ahol maga is a gép szolgájává lett . Amíg a gyár termelt, azon a helyen, maradt ő is . Függő helyzetbe került, a gyártuljadonos által működtetett munkahelytől, amihez egyébként semmi köze sem volt . A munkahelyével együtt megszünt a lakása is, ha nem talált magának megint ugyanott munkát . Az ilyen kiszolgáltatott munkások alkotják mára a szürkearcú tömeget, akik géppé váltak maguk is a termelés egyhangúságában .

Valakik úgy határoztak, hogy a térségek jellegzetességeit elviszik más országba, ahol a munkabér töredékéért többet termelnek, s ezzel megszerezték maguknak a kereskedelem által gyakorolt hatalmat is . A hajózással együtt, a szárazföldi szállítást is kiépítették az egész világon . Ma már Kína és India az egyedüli terület, ahol valódi termelés folyik, de a tulajdonosok arcát eltakarja előlünk a részvényesek összefoglaló hálózata . Minden a kezükbe került az utóbbi másfélszáz év alatt, amit adómentes alapítványaikon keresztül működtetnek, s a haszon visszaforgatása révén, újabb ágazatokat kebeleznek be, miközben szolidáris kötelességeiket elhanyagolják .

Korunk tájékoztató birodalma összeolvadt a szórakoztató ipar működtetőinek az érdekkörével, akik elhallgatják az igazság fontos árnyalatait, amelyek kideríthetnék valódi működtetőinek a kapcsolatait . Szinte sohasem hallunk a Vörös Pajzsos család tagjainak a vagyonáról, amikor a világ leggazdagabb embereit veszik lencsevégre . Bár dollármilliárdos vagyonokkal rendelkeznek ők is, de meg sem közelítik a földünk Reserve System-jét ( tartalék pénzrendszerét ) működtető bankárcsaládok vagyonát, amit visszaforgatnak a monopolizált érdekeltségeik tulajdonlásának az érdekében .

Dollármilliók milliói bújnak meg adófizetés nélkül ezekben az intézményekben, akik saját gyarapodásuk érdekében megtagadják embertársaiktól a velük együtt élés egyéb költségeit . Nekik szolgáló törvényeket hoznak az éppen soron lévő politikusok, akik minden erejükkel azon vannak, hogy ez a képtelen rendszer fennmaradjon . Színjáték csupán a választás, mert ebben a játékban kialkudott szerepek vannak csupán, amit jóelőre kialkudtak, a politikus pályafutásának a kezdetén . Egyedül az élniakaró nemzetnek létfontosságú megőrizni az identitását, mert az arctalan tömegember képtelen egyéb értéket felfedezni, mint amit a médiabirodalom elébe tesz, s kialakítja vásárlási szokásait neki, s családjának egyaránt . S a fogyasztó ember elsikkad az általa elfogyasztott árú mellett, amelynek a forgalmazásában van neki is szerepe .

Milliárdok születtek levegőből, amelyek további milliárdokat teremnek a pénzes fa ágain . Almafáról lehullott magból almafa lesz, ahogyan a bankárcsemete is folytatja felnőttkorában a szülei tevékenységét . A feudalizmus idejében a királyok megvesztegethetetlen voltak, akik az egyházzal vállvetve vezették a népet, akik el voltak foglalva a mindennapi kenyér megteremtésével, s az erkölcseik vezették őket . Ma az ösztönök felszabadításával ráeresztették a fiatalságot az élvezetekre . Ennek az eredményét láthatjuk szerre körülöttünk, de vannak a jövőnk érdekében működő fiatalok, akik a földön járnak, utódokat nemzenek, s valóságos életre tanítják őket .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 576 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1121
  • e Hét: 3043
  • e Hónap: 6788
  • e Év: 160284
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.