Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Egy nagy titok...
  2013-01-26 09:35:39, szombat
 
  ,,Áldottak legyetek magyarok, Attila népének örökösei! Félszázados tanulmányaim meggyőztek arról, hogy a hunok feltétlenül a magyarok ősei voltak, s így a mai magyarság az ősi szkíta népek leszármazottja. Így a magyarságnak a történelme a ma élő összes nemzetek egyik legősibb történelme. Kutatásaim során a hunokat olyan nemzetnek ismertem meg, amelynek dicsősége a mai szomorú világot is beragyogja. Attila a világtörténelem egyik legnagyobb hőse, aki mint minden igaz hős, lovagias és nagylelkű is volt, amit Róma alól történt visszavonulásával a legcsodálatosabb módon bizonyított be."





Nem sok idő múlva egy nagy titok, mely az egész Magyar múltról fellebbenti a fátylat a Világszeme (napvilág) elé tárul....

,,Nem sok idő múlva egy nagy titok, mely az egész magyar múltról fellebbenti a fátylat, a Világszeme elé tárul.... És a Világ megszégyenül!Elismeréssel tekint majd a megcsonkított, szétzúzott magyar népre. A hideg szívű politikusok gaztettei nyilvánosságra jutnak: tönkrezúztak egy népet, mely szellemileg sokkal magasabb szinten állt, mint azt a Világ gondolta. Az őseredet tudata megvilágosítja, felemeli, megtisztítja majd a lelkeket. Mélyreható irányításokat nyer, hazát növeszt és kiteljesedik a szellem! Öntudat elvesztésével elpusztul az erkölcs is, de az öntudat visszaszerzésével megteremtődik újra a tiszta élet is.
Fölemelt fővel fogtok járni a Világ színe előtt, mert az Igazság világossága Fényt ad minden homlokra... Legyen szívetekben a Jézusi szeretet békéje és éljetek a nagy események várásával és reményével. Emelje fel szíveteket a szomorúságból az a biztos tudat, hogy jó helyen vagytok, jó föld, Szent Föld az, amelyen éltek! Az ősök őrködnek a határokon, az ősi bérceken és óvják, védik népeteket.
Az Isten karja vezérel benneteket!"

,,Mi, magyarok, Túr nemzetsége vagyunk. Istent keresők, tökéletességre igyekvők: a nagy világosság, az örök fényforrás: Napunk felé tekintők. Fel, fel tehát a magasságba! Lelketek sorsdöntő pillanatában napbíró tekintettel, sasokként szárnyaljatok!
Ti pedig, akiknek értelme immár megvilágosodott - ne tétlenkedjetek, hanem menjetek el mindenfelé, ahol magyarok élnek. Tudásotokból adjatok mindenkinek. Istenünkért, országunkért, népünkért éljetek és munkálkodjatok mindenkor és minden időben. Így lesz egész életetek és halálotok is áldott."

Szükségünk van a megújulásra valóban. De ennek ,,a megújulásnak alapja csak szent hagyományaink ismerete, vallásos kegyelettel való ápolása és igaz történelmünk tudatosítása lehet"
- szögezte le Badiny Jós Ferenc professzor.

Ez a felemelkedés, vagy ha úgy tetszik az ébredés. Nem ma kezdődött, de nem is 2012 december 21.-én. Hanem 1999. augusztus 11-i teljes napfogyatkozás utáni pillanatban indult. Akkor született meg az új nap. Azóta munkálkodik.
Ezt éli meg minden olyan ember aki lelkében Magyar, ezt érzi, és ezen elámul. A változáson ami benne belül a lelkében zajlik, és azt kérdezi: hogyan jutottam idáig, és miért most? Mert most ébreszti, rázza fel az Úr a Magyart, hogy a dolgára hívja újra.

S újra életre hívott lelketekből hamarosan felröppen a régóta várva-várt égi madár!

forrás: - https://www.facebook.com/groups/szakraliskorona/ (- Julius Radics
,,ÁLDOTTAK LEGYETEK MAGYAROK, ATTILA NÉPÉNEK ÖRÖKÖSEI!")
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 130 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 146
  • e Hét: 533
  • e Hónap: 2461
  • e Év: 8477
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.