Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Lélek-váró
  2013-01-09 21:47:17, szerda
 
 



Lélek-váró

Ezt a tanítást égi segítőkön keresztül kaptam, kiknek feladata a földi létből távozó lelkek további útjának segítése. Ez a "köztes tér", hol ők tevékenykednek, arra szolgál, hogy a lélek továbblépése előtt megnyugvást találjon és felkészülhessen.

Mivel sok kérdésem volt, feltettem őket!


VÁRAKOZÓ



A lélek a köztes tér felé egy Fényalagútban halad... Folyosóján kétoldalt halvány és erősebb fények is világítanak. A folyosó egy nagy, kör alakban kiszélesedett részbe torkollik. A fénylő térben körben, több sorban, mint egy előadóteremben, vagy körszínházban, emberek (lelkek) ülnek. A terem teteje tejszerű kupolát formáz. A lelkek szótlanul és nyugodtan ülnek, láthatóan várakoznak valamire. Békesség és csend jár át mindent, lelki megnyugvást hoz a lágyan rezgő angyali energia.

Ekkor hallom a tanítást:

Ők azok a lelkek, kik arra várnak, hogy utuk a Földön befejeződjék, s máshol folytatódjon. Vagy égi pihenéssel, tisztulással, vagy egy másik fizikai síkon való megnyilvánulással, hol befejezhetik az itt elkezdett tanulást, hasonló körülmények között.
- De ők már eltávoztak a fizikai síkról?

- Igen. Vagy az általatok halálnak nevezett dolog által, vagy mert testükből kilépve, szintén a ti szavatokat használva, kómában vannak, mert még eljövendő feladatukról nem döntöttek, de vissza már nem térnek. Várják, hogy azok a földi energiakötelékek, mik még tartják őket, felbomoljanak.

- De most a Földön vagyunk?

- Nem. Ez egy Földhöz közel lévő köztes tér. Nem tartozik már a Földbolygó anyagi energiáihoz, de még a felsőbb szférák rezgéseit sem vette át teljesen. Ezért a köztes elnevezés. Ez a két dimenzió közötti várakozó.

- A lelkek ilyen nyugalommal várakoznak?

- Igen. Megértik, ez jövendő sorsuk első állomása. Itt már nem emberi léptékűek a gondolatok. Itt már életutakban gondolkodnak. Átérzik a lét minden aspektusát és Tudatukat kiterjesztve a lélek fejlődését látják. Tudják, létük örök megújulás.

- Hová mennek innen ezek a lelkek?

- Akik a tisztulást választják, s nincs olyan tenni valójuk mi halaszthatatlan lenne, mondjuk egy másik lélek szempontjából, ők a felsőbb szférákba mennek pihenni, míg egy másik dimenzióban le nem születnek, amennyiben feladatuk ez. De a lélek fejlettségéhez mérten vállalhat és kaphat más megbizatást is.

- Nem a Földre jönnek újra le?

- Ha befejezetlen feladataik még az elhagyott rezgésekhez kötik őket, akkor hasonló körülmények közé kell jönniük. Ha a Földön ez nem biztosított az emelkedés és rezgésszám-növekedés eredményeképp, akkor itt nem tudnák azt elvégezni. Tehát másik dimenzióba kerülnek, az eltávozásukkor fennállt körülmények közé. Aki feladatát itt nem tudja tovább folytatni, mert a lelke még nem kész az emelkedésre, egy másik dimenzióba kerülve folytatja azt, hogy elvégezhesse mielőtt pihenni menne.

- Hogyan döntik el a lelkek, hogy hová kerülnek?

- Az égi Tanácsok és a lelkek segítői által. Az elemzés ugyanúgy megtörténik, s a helyszín, az élet ugyanúgy megtervezhető, mint mikor a teljes életút után áll a lélek eléjük. A döntést pedig meg kell hozni...
- Mi van azokkal, kik itt hagyják családjukat, földi segítőiket?

- Új segítőket jelölnek ki nekik. Ha valakik életfeladatai szorosan összekapcsolódnak, akkor mindegyik lélek a tanács elé kerül (ez lehet a test alombéli szakasza alatt, amikor is megkérdik a még Földön lakó lelket is), és az együttes sorsfeladatok tükrében születik döntés. Ez lehet maradás, mikor új feladatmegoldásokat állítanak fel célként, vagy együtt kerülnek új dimenzióba, a beteljesítéshez, így együtt távoznak a Földről.

- Ez azokra a lelkekre is vonatkozik, kik még nem döntöttek az emelkedés, vagy távozás mellett?

- Igen. Az ő lelkük felkészítése is, testük ,,álmában" történik, hogy így folyamatosan készülhessenek az emelkedés vagy a távozás döntésére. Dönteniük kell! A választás már megvolt, mert a Földön mindenkit megkérdeztek. A léleknek csak a kilépésről, annak idejéről és módjáról kell dönteni. Emelkedés nélkül lelkük nem képes az új rezgésekbe beilleszkedni, azokat elfogadni. Akkor távoznak, s feladatukat máshol fejezik be.

- Az őrangyalaikkal mi lesz?

- A lélek és az angyal együttes döntése alapján, vagy követik a lelket az új életszínhelyére, s ott is őrzői feladatot látnak el, vagy az angyalok új feladatot kapnak, s a lélek mellé másik őrzőt jelölnek ki. Míg a lélek várakozik, az angyal is pihen és készül a döntésre. Az ő munkájukat is ugyanúgy értékelik, ahogy a lélek fejlődését, ezáltal az angyalok is más-más feladatkörbe kerülnek értékelés után. A fejlődés minden lehetőséget biztosít a tanulásra és a tapasztalatszerzésre. Aki idekerül, ezzel tökéletesen tisztában van és létét lelki bölcsességgel látja. Ezért minden, ami segíti a lélek megérkezését ide, a létezés hasznára válik. Segíthet az elfogadás, az ima ereje, az áldás fénye és a segítők hívása. Sokszor segít belépni a Fényfolyosóba a léleknek, ha érzi a "háta mögött" hozzátartozói szeretetteljes támogatását. Ha ide megérkezik, elmehet egy olyan térbe, ahol találkozhat azokkal a szeretteivel, kik a lelki dimenziókban léteznek és segítenek neki az "átállásban". Így könnyebben megérti ennek törvényszerűségeit.


Végignézek a lelkek sokaságán, áldást kérve rájuk. Tudom, hogy az általunk "halálnak" nevezett dolog csak átlépés abba a térbe, hol megtisztulva és lelki békét találva továbbléphetünk fejlődésünk útján. Egy újfajta létezés kezdete, Új Életre születés!

Köszönöm a tanítást.


Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
1 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
A lélek útja
  2013-01-09 21:41:01, szerda
 
 



A lélek útja

Minden léleknek a teremtett világban van egy lélekösvénye, mely az adott lélek minőségéhez tartozik.

Ez a lélekösvény dimenziókon és életeken át az Univerzum középpontjába vezet, oda csatlakozik, a Forrás Központi Szívébe, Isten Teljességébe. Ezeknek a lélekösvényeknek meghatározott irányultságuk van, kijelölt ,,pályájuk". Ezt úgy lehet elképzelni, mint a Földön a repülők légifolyosóit, melyek központja a repülőtér. Irányuk, mint a csillag sugarai, mindenfelé szétszóródnak, de mégis mind a középpontba tartanak.
Hogy a lélek melyik úton és milyen messziről indul a Középpont felé, azt saját vállalása, feladatai és érettsége határozzák meg. Minden lélekösvényen meghatározott szakaszonként MÉRŐKÖVEK vannak (azért ez a nevük, mert úgy néznek ki, mint a tányér alakú lapos fehér kövek, vagy mint a mérleg serpenyői). Ezek a Mérőkövek olyan ,,semleges energiájú" terek - körülöttük energiagömbök, amik a tér frekvenciáját szabályozzák és beállítják -, ahol a lélek megáll, és visszatekinthet megtett útjára.
Ez még a fizikai megtestesülés közben történik, a lélekvilágban. Ekkor szoktak földi szinten is előjönni álomban vagy csak úgy felvillanva előző életbeli cselekedetek, érzések, gondolatok. A Nagylélek ismeri minden feladatát, hiszen a lélekrészek egységtudatával rendelkezik, így értékel, mértéket von az eddigi történésekből.
Azaz a lélek megmérettetik az eltelt útszakasz alapján (részeredmény:)). Kiderül, hol tart a fejlődésében. Itt a lélek egységtudatába belehelyezkedve felismeri mulasztásait, jócselekedeteit, kijavítani valóit, összehasonlíthat, elemezhet, és bizonyos határokon belül alternatívákat dolgozhat ki az addigi életút alapján például a javításra, vagy helyesbítésre, és ezek szerint dönt a további lépésekről.
A döntés következményeként a Mérőkő energiagömbje feltöltődik azzal a Fényenergiával, amiben benne van a döntésnek megfelelő kegyelmi-, és áldásFény. Ezek az energiák az Univerzum Központ Magjából származnak, az atyai teljesség Fényéből.
A Mérőkövek segítenek, hogy az életszakaszokat összehasonlítva a vállalt életúttal, azok eltérései kijavíthatók és korrigálhatók legyenek. A fizikai létben ekkor szoktak történni a ,,nagy" változások és felismerések, mert mindig felismerhető, hogy minden mindennel összefügg...
Ez is csak azt bizonyítja, hogy Isten kegyelme és szeretetet végtelen az Ő gyermekei iránt.


Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Angyali üzenet
  2013-01-09 21:01:51, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Szép téli estét!
  2013-01-09 20:48:46, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szép estét!  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 172 db bejegyzés
e év: 2276 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1968
  • e Hét: 6482
  • e Hónap: 11520
  • e Év: 141227
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.