Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
LUTHER MÁRTOn
  2013-02-01 20:15:10, péntek
 
  LUTHER MÁRTON

" . Ismernetek kell a zsidók gyalázkodását és erőszakra való hajlamát a Megváltó nevében napról napra. Emiatt Uraim, a hatalom nevében ne tűrjék őket el, hanem utasítsák ki őket. Ők a mi nyilvános ellenségeink akik szakadatlanul gyalázzák Urunkat Jézus Krisztust, Szűz Máriát kurvának nevezik és szent fiát fattyúnak, és minket a fattyú és a torzszülött jelzővel illetnek. Ezért bánjatok keményen velük mivel mást sem tesznek, mint kínzó módon káromolják Urunkat, Jézus Krisztust, és megpróbálnak minket életünktől, egészségünktől, becsületünktől és javainktól megfosztani."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Offshore lovag a közbeszerzési bizottság elnöke?
  2013-02-01 19:41:09, péntek
 
 
2013.02.01. 03:59 Fabius
Offshore lovag a közbeszerzési bizottság elnöke?


Két bekezdéses senkit nem érdeklő hír volt pár napja, hogy pártunk és kormányunk kiosztott 20 milliárdot szélessávú körzethálózati fejlesztésre. A január 16-án megjelenő közlönyben közzétették amit közzé kellett az egymilliárd fölötti nyertesek nevével (739. oldalig tessék lapozni) , de mint rendesen, az ördög és a stikli ezúttal is a részletekben lakik. Ha fölmegyünk a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapjára, és az eredmények menüpont alatt a támogatott projekt kereső szűrési paraméterének megadjuk felső sorban az ÚSZT-t, legalul kiválasztjuk a szélessávú körzethálózati fejlesztéseket, akkor máris megkapjuk a milliárd alatti nyertesek névsorát is négy oldalon keresztül sorolva.

Na, innentől kezd a dolog bonyolódni, nem állítom, hogy könnyű lesz követni, de tegyünk egy próbát. Szóval, a nyerteseket átböngészve feltűnik, hogy öt cég halászta le a 20 milliárdos kiírás felét, összesen 10,54 milliárdot. Jó-jó, de hol van itt a kilógó lóláb? - kérdezitek teljes joggal, én meg mutatom:

ScreenShot104.bmpÉrdekes, nem? Ugyanazon a napon alapították őket ugyanakkora jegyzett tőkével, mind egy címre vannak bejegyezve - 1134 Budapest, Váci út 19. - és fura azonosságokat és átfedéseket mutat a tulajdonosi kör is. Ott kezd még jobban bonyolódni a történet, amikor a tulajdonosokat körbejárjuk egy kicsit.

Az EQNet Zrt. 1999.-től működik, a jegyzett tőkéje tartósan 20 MFt volt. 2012-ben ugyanakkor négy tőkeemelést hajtott végre és így 2012.07.10.-től 30 MFt-ra, 2012.09.21.-től 35 MFt-ra, 2012.09.21.-től 55 MFt-ra, 2012.09.21.-től 60 MFt-ra nőtt a jegyzett tőkéje. A 2011. évi záró mérlegadatai alapján egyebekben veszteséges gazdálkodás miatt olyan mértékű vagyonvesztése van, hogy a saját tőkéje 2,3 MFt apadt.

Az Enternet 2001 Kft. ugyancsak 1999-től működik és jegyzett tőkéje 2011.08.03.-tól már 119 MFt. A céggel szemben 2012.08.24.-től APEH végrehajtás van folyamatban, valamint a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kezdeményezésére 2011.12.16.-tól büntetőjogi intézkedés van a cégjegyzékben nyilvántartva. Jelenlegi tagjai három magánszemély (Hegedűs József Zsolt, Bauer Róbert és Smuk Zoltán), valamint két cég:

- Enternet Invest Zrt. (aminek a tulajdonosai között Bauer Róbert mellett az Enternet 2001 Kft., valamint két ciprusi cég található és 2011. év végi mérlegadatai szerint 133 MFt vesztesége van, a halmozott saját tőke pedig -601 MFt),

- LiberCom Kft., amelynek a tagjai között három magánszemély (László Márton, Smuk Zoltán, Bauer Róbert) mellett az Enternet 2001 Kft. és egy ciprusi cég is tag, továbbá az a Trezorg Vagyonkezelő Kft., amelynek egyszemélyi tulajdonosa a Magyar Fejlesztési Bank Rt. 100%-ban.

Rutinosabb olvasóinknak az Enternet Investről rögtön beugorhat Demján Sándor nemzeti nagyvállalkozó neve, mert annak idején címlapon hozta minden újság, hogy ő is beszállt az internetbizniszbe, és a ciprusi Mogul Consulting Ltd. nevű offshore cégén keresztül vásárolt magának részesedést az Enternet Investből. Ha a cég nyilvános adatai közt böngészünk egy kicsit még érdekesebb dologra bukkanunk, amitől az offshore lovagok halálos ellenségének, Fénylő Csillagunknak is haragos francia bulldog szerűvé gyűrődik az ábrázata, és éktelen lesz az ő haragja. Nyilván. Mert az van, drága Feleim, hogy a cég felügyelő bizottságában nem más ül, mint dr. Seszták Miklós, aki a parlamenti adatlapja szerint nézzétek csak hol mindenhol elnök és tag:

http://m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/ScreenShot105.bmp

Lássuk be, azért csak úgy jó tíz-húszmilliárdos pályázatokon indulni, ha a cég felügyelő bizottságban ott ül a gazdasági és informatikai bizottság, az informatikai és távközlési albizottság tagja, a közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottság elnöke egyszemélyben. Nem is jó ezt a véletlenre meg a vakszerencsére bízni, legfeljebb kicsit bukés mikor bizottsági tag-elnök-országgyűlési-önkormányzati-megyei közgyűlési képviselő-választókerületi elnök a cégkivonaton ciprusi kollégájával látható szoros barátságban.


http://m.cdn.blog.hu/va/varanus/image/Fabius/k%C3%A9p/ScreenShot106.bmp

Kíváncsi vagyok a svájci számlafürkészek és fölesküdött offshore lovag üldözők elintézik-e ezt is egy legyintéssel, hogyaszongya ÉdesViktor csak azt mondta jegybankelnök nem lehet offsór lovag, de azt egy szóval sem említette, hogy képviselő, bizottsági tag vagy közbeszerzési tótumfaktum se lehet. Úgyhogy oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló, a Fizess Magyar Offsórdemokrata Párt és a Kereszténydemokrata Pénzpárt alkotta szövetségnek talicska platformja is van, ami már csak lehet neki, ha Lázár Boldinak is lehet svájci betétje. Oszoljunk. Tényleg. Ne avatkozzunk bele a politikai elit örök körforgásába.

http://varanus.blog.hu/2013/02/01/offshore_lovag_a_kozbeszerzesi_bizottsag_elnoke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó és cigány rendetlenkedés a Gede Testvérek irodájánál (
  2013-02-01 19:31:19, péntek
 
 

Zsidó és cigány rendetlenkedés a Gede Testvérek irodájánál (Hollán Ernő utca, 2013.02.01)

Ma kora este zsidó és cigány emberek hőzöngtek a Gede Testvérek irodájánál a Hollán Ernő utcában, mert szerintük a cég üzletet csinál a "nácizmusból". Aztán jött a rendőrség, és elmagyarázta nekik, hogy bejelentés nélkül utcán rendetlenkedni csúnya dolog.

A videón látható roma fiatalember utólag nem adta az arcát a riporthoz, ezért takarom ki. 66 másodperces összefoglaló.

http://www.youtube.com/watch?v=b6NL6T4rSXw
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nehéz hete volt a Punnyadtnak, a mi Lánglelkű Vezérünknek
  2013-02-01 19:29:10, péntek
 
  2013. január 31., csütörtök
PÁVATÁNCOK

Nehéz hete volt a Punnyadtnak, a mi Lánglelkű Vezérünknek - egyszerre kétfelé is lengetnie kellett a nyelvét.
Egyrészt Brüsszel irányába, másrészt Moszkva felé, ahol is Putyinnal kellett eszmét cserélnie a magyar energetikai helyzetről.
Brüsszelbe nagy várakozással ment, sleppje előre beharangozta, hogy a tárgyalásai végén a sajtótájékoztatón fontos bejelentések hangzanak el, ehhez képest csak a szokásos ,,mi vagyunk a faszacsávók" dumára futotta, ami a jelenhelyzetet tekintve kevés, mint költöző libában a sugárhajtómű.
A tárgyalópartnerek mosolyogva bíztatták reménykedő Reménységünket - hajrá Magyarország, hajrá magyarok - de a túlzottdeficit-eljárás megszüntetését nem tartották indokoltnak, emellett újabb kötelezettségszegési eljárás is indult éppen a napokban, úgyhogy sikersztorinak nem nevezném a kirándulást.
Barroso meg megveregette a Nemzet Eszének vállát és elmagyarázta neki, hogy nem kell az Unióra hisztizni, ha megvizsgálja a szerződésben vállalt kötelezettségek betartását, hiszen az Unió csak a dolgát teszi.
Majd egy bravúros zuhanórepüléssel leszállt Orbán szellemi színvonalára és elmagyarázta: az Unió ez esetben olyan, mint futballpályán a bíró, egyrészt a pálya tartozéka, másrészt ítéletei megfellebbezhetetlenek.
Nem ringatom magam abban az ábrándban, hogy a kis pökhendi megértette volna a hasonlat lényegét, hiszen nála a funkcionális hülyeség is bejátszik zavaró tényezőként.
Azt sem akarja istennek se megérteni, hogy sem az Unio, sem az IMF nem kíván a számára bianko csekket kitölteni, márpedig amit ő szeretne kierőszakolni, az egy olyan ígéret, hogy csináljon unortodox ámokfutása közepette bármekkora baromságot is pénzügyminiszterével, annak következményeiért majd az Unió vagy az IMF helytáll.
Persze abban igaza van, hogy senki nem szereti, ha felügyelet alatt tartják, aki viszont a pénzét kockáztatja, az szeretné azt biztonságban látni, márpedig Orbán biztonsági szintje kissé elmarad a kívánatostól.
Moszkvai útja sem hozott semmi újat, azon túl, hogy nyilvánosan szembeköpdöste korábbi álláspontját és igencsak nagyokat nyalt Putyin hátsójába, aki cserébe udvariasan megemlítette, hogy na ja, Magyarország is rajta van a térképen.
Mindez semmit sem jelent, mert ameddig nincs megegyezés vagy legalább magyar döntés a paksi bővítésről, nem kerül eldöntésre a Déli Áramlat nyomvonala, nem lesz megállapodás a hosszútávú gázszállítási szerződésről, addig egy ilyen langyos nyilatkozatokkal végződő látogatás legfeljebb arra jó, hogy russzofób miniszterelnökünk lelkét sajgó fájdalommal töltse meg.
Közben itthon az LMP -s Jávor Benedek pártja halálközeli állapotának következtében összeesküvést vizionál: "Orbán Viktor titokban seftel az ország energiaellátási és környezeti biztonságával Putyin elnökkel."
A titok egyébként nem titok, a seftelés pedig az üzleti világban nem számít a nagy bűnök közé, a nyilvánosság pedig roppant fontos, de ilyen ügyekben nem mindig kívánatos, majd ha elkezdődnek erről a hivatalos tárgyalások, akkor lehet ezt - bizonyos megszorításokkal - követelni.
Ez a tárgyalás nem volt alkalmas arra, hogy ebben a kérdésben döntsenek, legfeljebb arra, hogy a felek eldöntsék, hogy kezdődjenek erről szakértői szintű tárgyalások.
Jávor is russzofób, de hát mit tegyünk, a magyar jobboldal úgy szocializálódott, hogy Ivánnal ijesztgették őt gyermekkorában, ő viszont ennek ellenére bátor.
Vagy korlátolt, tetszés szerint.
Orbán még egy nagy bejelentést tett a héten, elmondta, hogy javaslatát a Jegybank új vezetőjére csak az utolsó percben, a jelenlegi jegybankelnök mandátumának lejárta előtt egy nappal jelenti be. "
Mindent megteszek annak érdekében, hogy megvédjem Magyarországot a spekulációtól, ami az új elnök személyéhez kötődne" - mondá.
Sok hűhó ez semmiért, hiszen legyen bárki is a jegybankelnök, Orbán csak olyat lesz hajlandó választani, aki az ő személyes lekötelezettjeként úgy fog táncolni, ahogy ő fütyül.
Ha még nem vette volna észre valaki, akkor most már ideje lesz felfedezni, hogy ez egy latin-amerikai típusú diktatúra, a kis akarnok pedig diktátor, latin-amerikai kollegájának szociális érzékenysége és olajtengere nélkül
A Nemzeti Bank kirablása viszont alkalmas lesz arra, hogy választás előtt osztogasson, és hogy kiknek kíván osztogatni, az nem kétséges.
Akkor is le fogjuk váltani.
Viszont azon azért érdemes lenne elgondolkodni, hogy egy masszív bűnvádi eljárás nélkül rettenetesen nehéz lesz a rengeteg pártkatonáját eltakarítani és helyreállítani a demokráciát.
Erre csak akkor van esély, ha az ellenzék egymás nyírása helyett azzal foglalja el magát, hogy gyűjti és rendszerezi a bizonyítékokat arra, hogy ami itt folyt az utóbbi években, az puccs volt a javából, a demokratikus berendezkedés felszámolása, egyszemélyi uralom megvalósítása.
Nemigen hiszem, hogy erre gyúrnának, de hát majd meglátjuk...

:O)))

http://www.pupublogja.hu/2013/01/pavatancok.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Klebelsberg nevében: einstand!
  2013-02-01 19:16:21, péntek
 
  Klebelsberg nevében: einstand!

2013.02.01. 16:06

2013. Igen, 2013-at írunk, és az iskola-államosítás második hónapja valami hajmeresztő sztorival indul. Nyíregyházán az iskolákból szedik össze a Klebelsberg Iskolafenntartó Központ helyi tankerületi irodáinak berendezését.

Megérkezik az iskolába a siserehad, körülnéznek, és viszik, ami megtetszik. Kölcsönbe, ja. Meg csak azt amit nem használnak, mondják később. A tanárok, diákok szerint meg pont hogy az újat, a szépet, azt, amit épp használnak. Épp csak nem teszik hozzá, hogy davaj csaszi.

Jó, tudom, egy intézmény, mit akadékoskodom. De azért teszem mégis. Mert aki ezt az egyintézményt megálmodta, annak ez nem jutott eszébe? Hogy kell az irodába bútor, miegymás? Vagy most épp takarékossági intézkedés keretében nem lehet bútort venni az állami fenntartású intézményekbe? Lehet. De ez így akkor is a végiggondolatlanság és az arrogancia mostanság idehaza nagyon is ismerős elegye. És hát azt sem gondolom, hogy azon reform közepén, amelynek mottója az, hogy "nem tudom, meg kell kérdezzem", ezt a helyi tankerületi igazgató találta volna ki. Arról nem is szólva, hogy egy újabb érv Pokorni Zoltán jóslata mellett, hogy ez az egész katyvasz lefelé nivellál: onnan visznek el, ahonnan van mit. Volt már ilyen ez elmútháromévben?

Nekem azért lenne két kérésem/kérdésem:

1. Most adjunk ennek az egész katyvasznak valami más nevet. Ez már annyira méltatlan Klebelsberg Kuno szelleméhez és munkásságához, hogy fáj.

2. Ezt az erkölcstan-dolgot fel kéne függeszteni egy átgondolásra. Most komolyan az akar az erkölcsoktatás tankerületi, vagy bármilyen őre lenni, aki egy ilyent megcsinál?

http://kard.blog.hu/2013/02/01/klebelsberg_neveben_einstand
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon kínos
  2013-02-01 19:15:26, péntek
 
  Nagyon kínos: az IMF udvarias szavakkal azt közölte, Orbán pofátlanul hazudott saját népének
Mindig is készenléti hitelkeretről volt szó a magyar kormánnyal folytatott tárgyalások során, jelentette ki csütörtöki washingtoni sajtótájékoztatóján Gerry Rice, az IMF külkapcsolatokért felelős igazgatója arra reagálva, hogy Orbán Viktor szerdán azt mondta, rugalmas hitelkeretet kért a magyar kormány, de az IMF erre nemet mondott, írja a portfolio.hu.

Rice hozzátette, ezt a hitelkeretet a magyar kormány kezelheti elővigyázatosságiként, azaz nem hívnak le belőle keretet, csak rendelkezésre áll. Ezek a tárgyalások azonban jelenleg fel vannak függesztve - mondta még Gerry Rice. Az IMF januárban ugyanis nem az új hitelmegállapodás ügyében, hanem a korábbi, 2008-ban megkötött hitelmegállapodás utókövetésére tartózkodott Budapesten. Ezek tehát nem voltak a mi az a hivatalos tárgyalássorozat részei.

Orbán Viktor szerdán a Reuters hírügynökség beszámolója szerint úgy fogalmazott, hogy Magyarország egy rugalmas hitelkeretet kért a Nemzetközi Valutaalaptól, de az IMF erre nemet mondott. "A tárgyalások még mindig zajlanak, de most egyre közelebb vagyunk ahhoz a nem-hez" - jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve: az IMF azt mondta Magyarországnak, hogy az országnak szüksége van a hitelre, de nem a rugalmas hitelkeretre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A főgonosz
  2013-02-01 19:13:22, péntek
 
  A főgonosz
2013. 01. 31. csütörtök. - 09:45

Mai korunkban így írható le a ,,főgonosz": keresztény, heteroszexuális, fehér, európai és férfi. Ha van, akit gyűlölni kell, akkor ő az. Hozzá talán csak a keresztény, heteroszexuális, fehér, európai nő megvetettsége közelíthet, aki ilyen férfit választ párjául, bár ő se feltétlen gonosz, inkább csak a férfiak és az Egyház által agymosott és elnyomott szegény pára.

Csodálkoznunk kell, hogy így kifordult a világ? Voltak, akik megdolgoztak érte. Susan Sontag (1933-2004) marxista és feminista filozófus - nem mellesleg és korántsem véletlen zsidó - az alábbit írta 1967-ben: ,,A fehér ember az emberiség történetének rákfenéje. A fehér ember, és egyedül ő, minden önálló civilizációt kiirt, amerre csak jár. Az igazság az, hogy Mozart, Pascal, a boole-i algebra, Shakespeare, a parlamentáris kormány, a barokk templomok, Newton, a nők emancipációja, Kant, Marx és a Balanchine-balett együtt sem teheti jóvá mindazt, amit ez a civilizáció hozott a világra."

Leventék - szilárd, ifjú koruk ellenére is férfias kiállásuk már felért egy protoholokauszttal.

Ma ennek a gondolatmenetnek a virágzását láthatjuk. A ,,főgonoszt" gyűlölni kell, hiszen elnyomó és erőszakos - ilyen, mert keresztény, ilyen, mert fehér, ilyen, mert európai, és ilyen, mert férfi. Figyeljük meg, hogy ezek a szavak milyen megvetetté váltak manapság. Ha valaki büszke, mert buddhista, néger, afrikai vagy nő, akkor annak tapsol mindenki. Nagy-Britanniában egyenesen a Pride (Büszkeség) nevet viseli egy néger nőknek szóló magazin (képzeljünk el egy fehéreknek szóló magazint, főleg ilyen névvel - már rögtön ordítoznának, hogy ez fajgyűlölet). Vagy elég csak a Meleg Büszkeség-felvonulásokra gondolni. Hisz mindenkinek büszkének kell lennie arra, ami! Egyedül akkor vannak gondok, ha te arra vagy büszke, hogy keresztény vagy, fehér, európai és férfi. Nem kell, hogy ezek feltétlen egyszerre legyenek jelen személyedben: ha már a többsége igaz rád és büszke vagy rá, akkor megkapod a fundamentalista, rasszista, gyűlölködő, fasiszta jelzőket, és természetesen te leszel a toleráns világ leggyűlöltebb ellensége.

A kettős mércét vetik be ellenünk, ami sajnos sokszor működik: miközben az európai fehér embert szapulják azért, mert betette a lábát Amerikába és Afrikába, addig nekünk el kell fogadnunk azt, hogy más kontinensekről tömegesen vándorolnak be ide emberek és kezdik szép lassan - akár erőszakkal is - az őslakosokra ráerőltetni saját kultúrájukat. Amíg Európa sok helyén vegzálják azokat, akik ellenzik az abortuszt vagy az egyneműek ,,házasságát", ne adj' Isten keresztet hordanak a nyakukban, addig a más meggyőződésűekkel toleránsnak és elnézőnek kell lenni, sőt támogatni kell őket a vallásuk szabad gyakorlásában és meggyőződésük kifejezésében.

Az európai média és a kormányzatok is ezek mellett a törekvések mellett vannak, csak más-más mértékben: ömlik ránk a szodomita (homoszexuális), férfigyűlölő, multikulturális, keresztényellenes propaganda.

Gondoljunk csak az ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó EB zenéjére: egy németországi félnéger nő énekelte angolul. Hogy ennek mi köze Ukrajnához és Lengyelországhoz...? Jó kérdés. Vagy ott van egy svéd videó, amelyben egy szépséges szőke svéd nő néger férfin élvezkedik, miközben énekli a svéd himnuszt, népszerűsítve a rasszok közötti keveredést. (A sors fintora, hogy a nőt egy néger bevándorló erőszakolta, majd gyilkolta meg és hagyta ott olyan állapotban, hogy az a legszörnyűbb rémálmainkat is felülmúlja.) Esetleg figyeljük meg azokat a modern filmeket, amelyekben teljesen oda nem illő helyekre raknak be négereket, pl. Tuck barátnak a BBC Robin Hood sorozatába vagy germán istennek a Thor c. filmbe.

A multikulti-propagandán kívül nagyon nagy gondot okoz a marxi, ateista gyökerekből táplálkozó gender-feminizmus is. Tulajdonképpen a nőket lázítják a férfiak ellen, tagadva, hogy a két nem arra adatott, hogy kiegészítse egymást; hogy a férfi másmilyen mint a nő; hogy a férfi és a nő más dolgokra hivatott, más a feladatuk. A gender-világképben a két nem nem kiegészíti egymást, hanem a genitális különbségeken kívül szinte egyforma, bár azért a legtöbb feminista bevallja, a nő mégis csak jobb... A valóság azonban egészen más, így a nagy egyenlősdi nem vezet másra, minthogy beteg lelkű, nőies férfiak és férfias nők legyenek mindenütt, hogy a családok széthulljanak, már ha létrejöttek egyáltalán, és hogy alig szülessenek gyermekek, vagy ha születnek is, akkor őket jószerivel a tv nevelje föl. A gender-feminizmus nem más, mint a férfi és a nő ellensége, ezáltal a családé is. Rothadó gyümölcsei már nap mint nap szemünk elé tárulhatnak, ha látjuk a nyegle, kislányos új férfitípust, és a férfire irigy, annak jogaiért rikácsoló, de kötelességeit elfeledő új nőtípust.

A gender-feminizmushoz szorosan kapcsolódik a szodomita propaganda. Mivel a férfi férfiassága és a nő nőiessége sátáni dolog a szemükben (a patriarchális elnyomás gonosz terméke, ami a nők ellen irányul), valamint a férfi és a nő felcserélhető fogalom, ezért teljesen normális, ha valaki buzi, leszbikus vagy transzszexuális. Ezeket a hajlamokat nem mint (ha lehet, és sok esetben lehet) kezelendő betegségeket fogják fel, hanem ugyanolyan természetes és normális dolognak mondják őket, mint a heteroszexualitást. Szép új világunkban már nem két nem van, hanem öt: a heteroszexuális férfi, a heteroszexuáls nő, a szodomita férfi, a szodomita nő és a transzexuális egyén...



A liberális álom megvalósult: a niggerrap menő, az európai klasszikus zene pedig ciki.

Manapság minden, ami számunkra érték, offenzíva alatt áll. Tulajdonképpen minden értékünk lenézett és gyűlölt fogalom lett, és elvárják tőlünk, hogy magunkból kivetkőzve mi is gyűlöljük azt, aminek lennünk kell. Nem szabad büszke kereszténynek, büszke fehérnek, büszke európainak, büszke magyarnak, büszke férfinak lennünk (vagy büszkének lennünk arra, hogy egy ilyen férfi a párunk), mert akkor mi leszünk a ,,főgonosz", akire vak gyűlölet és a maró gúny fegyverével fognak rátörni a szabadság, egyenlőség, testvériség hangzatos szólamaiba burkolózva, de közben felénk egyiket se gyakorolva.

A kultúrmarxista propagandának hála az Új Világrend urai a ,,főgonosz" ellen mesterségesen felheccelték azokat, akik különböznek tőle. A nőknek beadagolták, hogy a férfiak összeesküdtek ellenük és elnyomják őket. A más rasszba tartozók előtt hajbókolásra kényszerítik a fehér embert a rabszolgaság, az indiánokkal való mostoha bánásmód és az Apartheid-rendszer miatt. Ezek hangoztatásával a fehér embereket imperialista, gyűlölködő, kegyetlen és elnyomó gazemberekként festik le, más rasszbelieket pedig békés, kedves, ártatlan embereknek mutatják be, és ezzel a kettős mércével öngyűlöletre tanítják a fehéreket, a színesbőrűekkel pedig elhitetik, hogy ők jobbak a fehér embernél. A szodómia betegségében szenvedőknek nem gyógyírt kínálnak, hanem elhazudják, hogy ők betegek, és a heteroszexuális emberek ellen uszítják őket, hogy boldogtalan katonákként bontsák le az egészséges család falát. Szerencsétleneket, akik betegek és csak boldogok szeretnének lenni, még betegebbé teszik testileg-lelkileg, ráadásul egy rettenetes cél zsodosaivá. A keresztény vallást pedig mint az európai kultúra egyik fő alkotóelemét és a kontinens népeinek erős identitásképző elemét is ugyanezzel a módszerrel akarják lehetetlenné tenni: inkvizíció, boszorkányperek... Arról szó sem esik, hogy a keresztény vallás igaz-e és hogy az Egyház mi mindent adott a világnak, benne Európának. A legszörnyűbb pedig az, hogy az ébredezőket azzal etetik meg és tartják távol Jézustól, a mindenség Urától, hogy a kereszténység tulajdonképpen zsidó dolog és az igazi európai kultúra gyilkosa. Így néz ki az igazi oszd meg és uralkodj...

Nincs szükségünk négerekre és sárgákra ahhoz, hogy sokszínűek legyünk!

Mit lehet tenni ez ellen? Úgy gondolom, hogy elsősorban magunkban kell megvalósítani azt, hogy merjünk büszkék lenni értékeinkre!

A multikulturalizmus elleni ellenszer, hogy megismerjük a saját fajtánk értékeit, hazánk, nemzetünk és kontinensünk múltját és szépségeit. Másrészt fehér emberként csak fehér embert akarjunk párunkul, de még jobb, ha magyarként magyart választunk, ez fokozottan igaz az elszakított területek magyarságára.

Az európaellenességre válaszul azt kell mondjuk, bár Ázsiából jöttünk, de 1100 éves országunk, történelmünk és vallásunk ide köt minket. Nem kell megtagadni sztyeppei gyökereinket, de nem szabad megvetni Európát sem csak azért, mert az utóbbi időben olyan, amilyen. Őseink Európáért véreztek, a keresztény és fehér Európáért, és ha ez a kontinens nem is volt hálás, akkor sem szabad elfordulnunk tőle, ahogy az Úr sem fordul el a sokszor hálátlan emberiségtől.

A szodomita-propaganda ellen minden ilyen kapcsolat elítélése a fő, még az olyan divatos játékokba se szabad belemenni, mint amikor tinédzserek üvegezőset játszanak, és az a szenzáció, hogy két lánynak kell megcsókolnia egymást. Férfiként nem szabad a két szexi egymást kényezteti című perverziónak adóznunk, nőként pedig nem szabad ellágyulnunk két lányosarcú férfi mangafigura romantikus szerelmének. A szodómiáról ki kell mondani, hogy betegség, megélése pedig bűn. Aki önmegtartóztatóan viseli beteg hajlamait, azt viszont nem szabad gyűlölnünk, hanem szeretnünk kell és támogatnunk; viszont aki propagálja a szodómiát, azt igenis el kell ítélnünk!

A gender-feminizmus ellen úgy tehetünk, ha férfiként férfiasan, nőként pedig nőiesen viselkedünk. Persze a férfias viselkedés nem jelent igénytelen bunkóságot, folytonos erőszakoskodást és végletekig menő ridegséget, a nőies viselkedés pedig álnaiv agyatlanságot vagy azt, hogy a legnagyobb szintű szellemi tevékenységünk annak eldöntése, hogy kell-e tejföl a hagymalevesbe, esetleg a piros vagy a rózsaszín tűsarkút vegyük-e föl. Mindez nem férfiasság vagy nőiesség, hanem azok karikatúraváltozata; ezek kopírozása olyan lenne, mintha valaki egy zsidó propagandafilmből akarná megtanulni, hogyan legyen igaz nemzetiszocialista.

Merjünk büszkék lenni mindarra, amik vagyunk: keresztény, fehér, európai magyar férfiak és nők! Utasítsuk el az idegen kultúrák és fajok erőszakos propagálását, ismerjük meg kontinensünk, országunk kultúráját és történelmét, hitünkben pedig tartsunk ki halálig!

B. Bernadett - Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/a-fogonosz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy élet Németországért és Európáért
  2013-02-01 19:08:10, péntek
 
  A Nagy Idő megkezdődött...
2013. 01. 30. szerda. - 15:35

Rendhagyó írást nyújtunk át a Tiszelt Olvasónak. Hármas összefogásból született megemlékező gondolatokkal szeretnénk tisztelegni ezen a kerek évfordulón.

80 esztendő. Szerencsés esetben egy átlagembernek ennyi idő adatik ezen a világon. Ma pontosan ennyi ideje, hogy egy osztrák születésű úriember, aki a semmiből érkezett a németség elé lépve kijelentette a Nagy Idő beköszöntét:

Mit is jelenthet ez? Számomra azt, hogy olyan erő került hatalomra, amely az "emberi létet" mind szellemi, mind lelki, és testi síkon egy magasabb szintre kívánta emelni. Ilyen erő nem volt még egy az ismert történelemben...


http://www.youtube.com/watch?v=4W-eLF_bCD4&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ilgj3VBkIAc

(A kisfilmek forrása a Youtube ennek minden hátrányával - a szerk.)

Hans Kammler (köszönet két Bajtársamnak a segítségért)

Egy élet Németországért és Európáért

Európa ezen a napon különösen hálás lehet annak a lánglelkű férfinak, aki megkísérelte megmenteni népét, nemzetét és fajtáját az erkölcsi, szellemi, fizikai fertőtől. Egy német, aki különösen égő szerelemmel lángolt hazája iránt. Tudta, hogy jutalma csak halál lehet, de mégis felvette a harcot. Ő az, akit 80 éve ezen a napon nevezett ki kancellárrá Hindenburg birodalmi elnök, ezzel Németország vezérévé téve Adolf Hitlert.

Követői bátran meneteltek utána a halálba, mert tudták, hogy az igazság, és a nemzetvédelem vezette igaz ügy fontosabb, mint a porszemnyi, jelentéktelen emberélet a haza örökkévalóságához és nagyságához képest.

A nép és a haza szeretete nem csak annyiból áll, hogy egyenruhában vonulunk végig parádé közepette az utcán. Nem! Egy igazi hazafi nem ismer fáradtságot a munkában, mely holtáig és azután is tart. Az örökös lángolás a hazaért, és a népért, mely naggyá teszi a benne élőket kiolthatatlan tűz kell, legyen, mely a sötétben fáklyaként világít a jelentben, és a jövőben mindörökké!

A Führer képe ne csak egy homályos emlékfolt legyen számunkra, ő mutasson utat a lelki sötétben. Fáklyaként ragyogjon emléke, elhozva a fényt, és példát mutatva, hogy a legsötétebb időkben sem szabad feladni. Erre még csak gondolni sem lehet!

Tekintetünk csakis nemzetünk felé irányulhat, meg kell látni a rá leselkedő veszélyeket, és féltőn borulni rá, hogy saját testünkkel védelmezhessük őt mindenkor! Így tette ezt Adolf Hitler is, személye azonban mára -a zsidó média befolyásának hála - negatív. Őt vérengző fenevadként ábrázolják azok, akik a sárga csillag mögé bújva vezénylik a sortüzet nőkre, gyerekekre, ártatlanokra. Így hát nem hallgathatunk gyilkosokra, de meg kell hallanunk az igazság hangjait!

Dalma Staß

Küzdelem az Idő ellen

1933-ban az NSDAP kormányra kerülésével egy olyan szellemiségű mozgalom ragadta magához a hatalmat, amelynek célja az újfajta embertípus megteremtése volt. Ez az ˝új ember˝ az első világháború lövészárkaiban született meg, ahol az átélt katarzis és öntudatra ébredés következtében véglegesen kiábrándult a polgári világ dekadenciájából, a szabadságot, egyenlőséget és jólétet hirdető, ám a kommunizmus és az anarchia felé egyre inkább közelítő társadalom víziójából. Nietzsche félelmetes Übermenschének előképe derengett fel benne, mely magában hordozta az ókor és a középkor minden tradícióját. A filozófus által ˝alkotott˝ huszadik század 1919 és 1945 közötti bő két évtizedében a fasizmus, mint korszak megpróbálta a lehetetlent: szembeszállni az Idővel, reakcióként felszámolni a francia forradalomból származó ˝modern˝ világot.

Adolf Hitler, vezér és kancellár, egy erős és büszke Németországgal Európa élén harcot hirdetett a Sötétség erői ellen, reményt adva a nemzeteknek, hogy az öreg kontinens a maga kezébe veheti sorsát...

Walter S. Schellenberg

Kitartás.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fiala Ferenc: A visszahozott zászló
  2013-02-01 18:56:37, péntek
 
  Fiala Ferenc: A visszahozott zászló


Ha a régi nemes eszmékért küzdve, a hajdani címmel újjáéled egy lap, hogy továbbvigye a nagy okok miatt lehanyatlott zászlót, akkor az ember kissé romantikus lesz és elgondolkozik a régi eseményekről és elsüllyedt napokról.

Összetartás!...

Valamikor zászló volt. Zászló, amely egy gondolatot szolgált kezdettől fogva egészen addig, amíg az örökre megszűnt magyar reakció urai reá nem kényszerítették a hallgatást. Olyan független volt, mint kevés magyar újság azokban az időkben. Nem függött semmiféle tőkétől és semmiféle párttól. A becsületet, a Hungarizmus tiszta gondolatát szolgálta olyan önkéntességgel és odaadással, ami már egymagában szálka volt a politika akkori hatalmasai előtt.

Amikor 1944 őszén a miniszterelnökség páncélszekrényében őrzött sajtóalap számláit egészen 1920-ig visszamenően átnéztem, akkor a juttatások listájából csak az ,,Összetartás" hiányzott. A negyed évszázad alatt nem volt magyar napi- vagy hetilap, amely hosszabb-rövidebb ideig tartó ellenállás után be ne kopogtatott volna a kormánypénzek felett rendelkező sajtófőnökök, vagy a magyarországi nagytőke fellegvárát jelentő GyOSz ajtaján. A listában a kormánylapoktól kezdve egészen a Szociáldemokrata Párt lapjáig ott szerepeltek az összes napi- és hetilapok. Ekkor láttam, hogy az ellenzéket játszó szociáldemokrata Népszava huszonnégy éven keresztül megkapta a miniszterelnökségi sajtóalapból a ráeső koncot. Ez amolyan elkötelező dugsegély volt, amelyről senki sem beszélt, különösen nem a sajtófőnökök, akiket nemcsak személyi becsületük, de a hivatalos titoktartás is hallgatásra kényszerített. A Népszava utolsó nyugtáját a párt akkori főtitkára és a lap főszerkesztője, Szakasits Árpád írta alá, 1944. január 3-án. Az utolsó összeg, amelyet az ellenzéki szerepet játszó szociáldemokrata lap főszerkesztője fölvett — pontosan negyvenezer pengő volt.

Összetartás!...

1937 februárjában történt, hogy a belvárosi Pilvax Kávéházban előzetes tárgyalás után, vitéz Mecsér András kétezer pengőért megvette a nagykőrösi ,,Összetartás" című lapot, azt felhozta Budapestre és átadta nekem. Szerényen, azaz inkább szegényesen jelent meg a lap első példánya a kálvin-téri református Egyházközség kis nyomdájában. Örültünk, amikor az első ötszáz példány elkészült, s mégjobban örültünk, amikor kifizettük az első szám nyomdaköltségeit. A második héten már ezer, de pár hónap múlva már tízezer példányban jelentünk meg, annak ellenére, hogy Keresztes-Fischer Ferenc belügyminiszter soha nem adta meg a kolportázs-jogot, azaz a lapot csak zárt helyiségben volt szabad árusítani — de az utcán nem. És mégis, hétről-hétre többet kellett nyomnunk, mert az olvasók megérezték a lap szelleméből kiáradó becsületet és tisztességet. Rövid félesztendő alatt már az egész ország ismerte az újságot és 1938 tavaszán a Kálvin-téri kis nyomda már nem vállalta a további nyomást. Így került a lap a Gyulai Pál-utcai Centrum nyomdába, ahol modern rotációsgép ontotta magából az Összetartás sok tízezer példányát. És ahogy emelkedett a példányszám, úgy nőttek a vádak is. Az egyik baloldali párt parlamenti képviselője interpellációt jegyzett be, mert mint mondotta, a lap mögött ,,idegen pénzek" állanak. Az akkori szociáldemokrata és liberális sajtó valóságos pergőtüzet zúdított felénk. Elképzelhetetlennek tartották, hogy akadjon Magyarországon egy lap, amely minden tőkeérdekeltségtől függetlenül tudjon megjelenni, illetve lemondjon olyan magától értetődő pénzekről, amely egyrészt a lelkiismereti szabadság elvesztését, másrészt a megnemjelent cikkek negatív rovatából hoztak pozitív pénzeket. Az a szociáldemokrata Népszava támadta meg az Összetartást az ,,idegen pénzek" vádjával, amely kézségesen közölte a hitleri Németország hirdetéseit, felvette a miniszterelnökség pórázát jelentő táppénzeket és egyáltalán nem utasította vissza a bankoknak és nagyvállalatoknak a GyOSz által kiutalt súlyos ezreseit. És most, több mint két évtized után, ha visszatekintek az akkori időkre, akkor látom, hogy a magyar közélet akkori szereplői valóban bolondoknak, vagy szenteknek tarthattak bennünket. Nem közöltünk hirdetést és nem hallgattunk el semmit. Egyedüli létalapunkat a magyar nép bizalma jelentette. És ez a bizalom többet ért mindennél, mert csak ennek segítségével tudtunk utat vágni a magyar dzsungelben.

Összetartás!...

Pontosan emlékszem, hogy amikor elértük a százezer példányt, akkor rövid tíz nap leforgása alatt két ajánlatot kellett visszautasítanunk. Először megjelent szerkesztőségünkben egy szerény kinézésű ügyvéd, aki közölte, hogy a Gyáriparosok és a Bankok Országos Szövetsége a napilapoknak kijáró dotációval óhajt a lap anyagi helyzetén segíteni. Minden szégyenkezés nélkül elmondotta, hogy ezzel szemben csak az a kérése, hogy a gyárakról és a bankokról szóló cikkeket megjelenése előtt mutassuk be a GyOSz sajtóosztályán. Pár nap múlva meghívást kaptam a miniszterelnökségre, ahol az akkori sajtófőnök diplomatikus csodálkozással mondotta, hogy valami tévedést fedezett fel a sajtóalap körül, mert nem találta az Összetartás nyugtáját. A kikötés természetesen hasonló volt, mint a gyáriparosok megbízottjáé. A miniszterelnökség sem kért mást, csak annyit, hogy közöljük politikai híreiket. A két tárgyalás azonban eredménytelenül végződött. Bolondoknak, vagy szenteknek tartottak bennünket, márpedig egy ingatag alapokon álló rendszer nem szereti sem a józan bolondokat, sem a tiszta szenteket.

Az 1938 évi karácsonyi számunk vezércikkét a mártírhalált halt Hubay Kálmán írta, a harmadik oldalon pedig Szálasi Ferenc ismertette a Hungarizmus politikai alapeszméjét. Ezt a számot már több, mint százezer példányban nyomtuk, de a terjesztők még márciusban is további példányemelést kértek. Ekkor tettük fel az első oldalra a négy hasábon átfutó feliratot:

,,Nagypéntek nélkül nincs feltámadás!"

Nemcsak híreket, de elsősorban hitet, gondolatot adtunk. Elsőnek közöltük Szálasi Ferenc nagy politikai megnyilatkozását az Út és Célt, amely heteken keresztül a lap első oldalán jelent meg. Visszautasítottuk és megcáfoltuk Sulyok Dezsőnek a Szálasi családról a parlamentben elmondott rágalmait, amiért Sulyok Dezső a magyar bírósághoz fordult védelemért. Mert kritikánkban kemények és könyörtelenek voltunk, hiszen tudtuk, hogy minden állítása nélkülözte az igazságot. A heteken át tartó per után a független magyar bíróság felmentett bennünket, mert Sulyok Dezső állításaival szemben letettük a Horváth-tanács asztalára Szálasi Ferenc nagyapjának azon sorozási levelét, amelyet a Szamosújváron működő Honvédelmi Bizottmány állított ki 1848 májusában a tizennyolc éves Szálasi Ferenc személyére.

Összetartás!...

Nem toboroztuk a híveket, s azok mégis jöttek maguktól, hogy segítsék továbbvinni azt az eszmét, amelyet úgy a Horthy-korszak alatt, mint 1945 után csakis erőszakkal, börtönnel, kivégzésekkel lehetett elnémítani. Jöttek az írók és költők és lassan az Összetartás köré egy olyan komoly írói társaság tömörült, amely bizonyította, hogy nemcsak milliós tömegeink, hanem szellemi elitgárdánk is kialakulóban van. Egy tavaszi napon, 1938 májusában bekopogott az Andrássy-út 60 alatti szerkesztőségbe lelkiismeretlen baloldali újságíróktól Pestre cibált és testileg-lelkileg tönkretett bissei parasztfiú: Sértő Kálmán, aki akkor már nemcsak tüdőbajt, de egy nagyváros minden csúnya betegségét magában hordozta. Órákon át vallott és beszélt íróasztalom mellett és sokat elmondott, amit később szegény Gellért Vilmos fogott össze Sértő Kálmánról írott életrajzában. Szomorú és megdöbbentő volt az út, amit Sértő Kálmán megtett a Klár Zoltán-féle Társadalmunk szerkesztőségétől az Összetartásig. Megjelentettük az ,,Esett a hó" című verseskötetét és az Összetartásban írta Istenáldotta tehetségéből fakadó, ragyogó és rövid elbeszéléseit. Aztán megérkezett a bihari puszták küldöttje: Sinka István, jött Erdélyi Jóska és sokan mások.

Összetartás!...

Erősek voltunk, mert hittünk a szociálisabb életet jelentő Hungarizmus nagy gondolatában és hittük, hogy sikerül jobbra, vagy emberibbre fordítanunk a magyar életet. Nem pártpolitikát űztünk, mert tudtuk, hogy a párt csak vetülete a mozgalomnak, amelynek célja a pártokon és társadalmi osztályokon felül Magyarország megteremtése. A párt csak a szükséges rossz a politikai életben és semmit sem ér, ha nincsenek mögötte tiszta emberek és tiszta ideálok. De az életet realitások jelentik, minél fogva a politikai élet nem nélkülözheti a pártot, mint látható és így a politikai porondon támadható politikai szervezetet. A párton keresztül kellett tehát megsemmisíteni a Mozgalmat.

Az ország még mit sem tudott, de a belügyminiszter íróasztalában már 1938 végén ott feküdt az 1939 évi választás programja. Ennek a programnak első feltétele volt lehetetlenné tenni a Nyilaskeresztes Pártot, illetve a Hungarista Mozgalmat. Megindult tehát a gépezet, azaz a mozgalom olyan pergőtűz alá került, ami messze felülmúlta az addigi támadásokat. Az első jel Sulyok Dezső előbb említett Szálasi interpellációja volt. Azután jött a Dohány-utcai zsinagóga ellen intézett bombatámadás. A tettesek csakis ,,nyilasok" lehettek! Ellenzéki és kormánypárti sajtó csodálatos módon közös nevezőre jutott. Sombor-Schweinitzer és Hetényi pontos információt adtak a lapoknak a kézigránátdobás minden körülményéről, csak azt nem indokolták meg, hogy miért nem volt ennek a megrendezett merényletnek nemhogy áldozata, de még csak sebesültje sem. És a nagy zenebonában, a nagy hazugsághadjárat kellős közepén megjelent az Összetartás különkiadása, tanukkal, adatokkal bizonyítva, hogy az egész Dohány-utcai ügy megrendezője a Zrinyi-utcai politikai rendőrség vezetői voltak. Fakszimilében közöltük a bizalmas utasításokat és mégpontosabban közöltük a rendőrség által letartóztatott ,,nyilasok" alibijét. Mikor közreadtuk ezt a számot, mindenre gondoltunk, csak arra nem, hogy ez lesz az akkor már százhúszezres példányszámban megjelenő újság hattyúdala. Ekkor sem kerestünk mást, mint az igazságot és a mögöttünk álló milliók becsületének a megvédését. De olyan korban és olyan társadalomban éltünk, amikor ezek a dolgok súlyosabban estek latba a bűnnél, mert ennek a társadalomnak a vezetői fontosabbnak tartották a hatalmi állományuknak megvédését, mint az igazságot és a milliók becsületét. Az Összetartás ezen számát elkobozták s pár nap múlva a miniszterelnökség kikézbesítette bizonyos formai okokra való hivatkozással a lap végleges beszüntetését jelentő végzést. Ezt megelőzőleg már ugyancsak hallgatásra kényszerítették a mozgalom mögött álló Magyarság című napilapot. Felszámolták a mozgalom vidéki lapjait, feloszlatták a Nyilaskeresztes Pártot, elkobozták vagyonát és azután 1939 áprilisában kiírták a májusi választásokat. A mozgalomnak nem volt se pártja, se lapja — csak hívei maradtak — s ezek a hívek a régi Magyarország utolsó választásán, 1939 májusában, minden propaganda és sajtó hiányában a leadott szavazatok 45 százalékát adták nekünk.

Ugyanennek az évnek az őszén a lengyel mezőkön kitört a háború és Európa elindult a végzetes jövő felé. A széles magyar néprétegekre támaszkodó mozgalmat a régi rendszernek nem sikerült megállítania és 1944 őszén a Mozgalom egy elvesztett háború küszöbén mutatta meg, hogy nemcsak hirdetni, de gyakorolni is tudja a Szálasi Ferenc által meghirdetett hősi életszemléletet. Egy harcot, egy háborút kétféleképpen lehet elveszíteni: becsületesen és becstelenül. Pillanatnyilag talán előnyösebb a Nemzetre, ha a sorsdöntő percekben a körmönfont macchiavellizmussal próbálja menteni a menthetőt, de a Nemzet becsülete és jövője szempontjából az ilyen próbálkozások sohasem lehetnek eredményesek. Ha akkor 1944 október 15-én — a tragédia közvetlen küszöbén —, Szálasi Ferenc nem veszi át a hatalmat, akkor a Szovjetunió karjaiba szédült magyar reakció nemcsak a maga, hanem a Nemzet becsületét is elveszítette volna a nemzetek nagy ítélőszéke előtt. Ha akkor a Hungarista Mozgalom nem vállalja az utolsó harcot, ha az olaszokhoz és románokhoz hasonlóan hátbatámadja a hasznos időkben megfelelő volt szövetségesét és fegyvertársát — Németországot, akkor nincs 1956 forradalma sem és örökre elintézettnek tekinthetnénk a Szovjetunió csizmája alatt gyötrődő Nemzetünk jövőjét.

S hogy ez ma nincs így, s hogy a világ lelkiismerete pontosan tudja, hogy mivel tartozik ennek a Duna-Tisza közén élő kis Nemzetnek, azt azoknak köszönhetjük, akik annakidején, 1944 október 15-én nem politikai rövidlátásból, hanem a Nemzet becsületének a történelem előtt való megvédése céljából elég bátrak voltak ahhoz, hogy árulás helyett tovább folytassák a — ma már az egész világ szabadságát fenyegető — szláv bolsevizmus elleni küzdelmet.

Magyar fiatalok, az anyaországban és mindenütt szerte a világon, emeljétek magasra és vigyétek tovább azt a tisztán visszahozott zászlót, amelyet valamikor az ,,Összetartás“ jelentett a magyar végeken.

Összetartás (Kanada) 1960. december hó

(betiltva.com)
2013. február 01.

http://www.jovonk.info/2013/02/01/fiala-ferenc-visszahozott-zaszlo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átnevezések jöhetnek a tankönyvekben is
  2013-02-01 18:45:45, péntek
 
 
Átnevezések jöhetnek a tankönyvekben is

2013. február 1., péntek

,,Nem látom, miért ne lehetne Széll Kálmán Oroszország fővárosa" - nyilatkozta a Nemzeti Tankönyvkiadó igazgatója a tervezett változtatásokról.



Nem csak a budapesti közterületek neveit, de az egy hónap alatt megújuló tankönyveket is átírná a kormány - jelentette be Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár. Hoffmann elmondása szerint ,,ideje túllépni a meghaladott nézeteken" - így a szeptembertől bevezetett tananyagban már II. János Pál amerikai elnök lesz Roosevelt helyett, Oroszország fővárosa Széll Kálmán lehet, valahová pedig az ígéret szerint Elvis Presley-t is beszorítják majd.

,,Úgy vélem, hétfőre kész is lesz, minden a legnagyobb rendben van, nincs itt semmi látnivaló" - nyilatkozta újságírói kérdésre az államtitkár, majd cáfolta, hogy a Klebelserg Intézményfenntartó Központ Padlássöprés 2013 néven indított volna programot az iskolákban.

Az új tankönyvek egyébként igazi nemzeti együttműködés keretében születnek: az illusztrációkat (kivéve a dinoszauruszosokat, mert az nem úgy volt) Kerényi Imre rendeli meg magyar festőktől, egyes fejezeteket pedig maga Szájer József ír majd az iPadjén, amennyiben sikerül megtalálnia a töltőt.

http://hircsarda.blog.hu/2013/02/01/atnevezesek_johetnek_a_tankonyvekben_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 543 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.