Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
A NAV mindent lát: jól gondold meg, mit hirdetsz a neten!
  2013-02-13 21:44:25, szerda
 
 


A NAV mindent lát: jól gondold meg, mit hirdetsz a neten!
2013. február 5., kedd 11:05 Pénzcentrum.hu




Fokozottan figyeli idén az adóhatóság a világhálóra felkerülő adatokat - derült ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mai sajtótájékoztatóján. Tapasztalatok szerint arcátlanul hirdetnek az interneten illegálisan forgalmazott termékeket, ennek feltárására egy kiválasztási rendszer is felállt, és több ellenőr specializálódott kifejezetten erre a területre. Kiemelten ellenőrzi az adóhatóság az élelmiszer-nagykereskedőket, különösen a cukrot, az édességet, az élőállatot és húskészítményeket értékesítőket.
hirdetés

Az adózói kör szélesítése a legfontosabb célkitűzése az idei évben az adóhatóságnak. Új kihívásokat és lehetőségeket rejt az adóellenőrök számára, hogy illegális forgalmazók gátlástalanul hirdetik az interneten a termékeiket. Ezek kiszűrésére külön kiválasztási rendszert dolgozott ki a NAV, és több ellenőrt is ráállított ennek kontrolljára - mondta el sajtótájékoztatón Varga Árpád, az adóhatóság elnök-helyettese.

Kiemelten ellenőrzi az adóhatóság az idei évben a nagykereskedőket. Célkeresztbe kerül egyebek között a cukor, az édesség, az élőállat- és a húskészítmény nagykereskedelem. Nem aludhatnak nyugodtan az elektronikus és egyéb háztartási cikk-, számítógép, szoftver-, elektronikus, híradástechnikai berendezés és alkatrészei nagykereskedők sem, ha eltitkolják a jövedelmeiket, mivel ugyancsak fokozott ellenőrzésre számíthatnak. Fokozottan ellenőrzi a NAV a dísznövény, vetőmag, műtrágya kiskereskedőket, a munkaerő-piaci szolgáltatókat, illetve a biztonsági, nyomozói tevékenységet is.

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a következő évek adóellenőrzéseit előkészítő adatgyűjtést folytat az adóhatóság a csomagküldő, illetve az internetes kereskedelem területén. Továbbra is figyelmet kíván fordítani az adóhatóság a jogi, számviteli, adószakértői tevékenységre, valamint a magánorvosok, fogorvosok, humán-egészségügyi szolgáltatókra is, ezeken a területeken szintén a következő években indítandó adóellenőrzéseket megalapozó adatgyűjtéseket kíván folytatni a NAV.

Nagy reményeket fűz az adóhatóság ahhoz, hogy tovább növeli az adóbeszedés hatékonyságát az új intézmények bevezetése. Ilyen például a belföldi áfaösszesítő jelentés, amelyben minden beérkezett számlát tételesen fel kell tüntetni, amelynek az áfatartalma meghaladja a 2 millió forintot. A pénztárgépek online összeköttetése is jelentős lépés lehet az adóbevételek növelésében.

Jövedelmezőség szempontjából kiemelten ellenőrzi az adóhatóság a használt cikk bolti kiskereskedelmével, biztosítási ügynöki, brókeri tevékenységgel foglalkozó vállalkozásokat. Tovább folytatja a NAV az induló vállalkozások esetén a fantomcégek kiszűrését, és a jövőben is alkalmazza a fokozott adóhatósági felügyelet intézményét.



http://www.penzcentrum.hu/adozas/a_nav_mindent_lat_jol_gondold_meg_mit_hirdetsz_a _neten.1035390.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nézzük csak, hogy is néz ki egy magyar ingatlanhirdetés Tel-
  2013-02-13 21:33:44, szerda
 
  Nézzük csak, hogy is néz ki egy magyar ingatlanhirdetés Tel-Avívban? Hát így:

http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=themarker&am p;Channel=ors&Prod=gif_tadmit&Size=100X100

Ugye, hogy "Ezek ide akarnak jönni"?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Millióikat mentik a vízmű vezetői
  2013-02-13 21:16:10, szerda
 
 
Millióikat mentik a vízmű vezetői
2013.02.09. 09:00 | K. Cs.

Egyszerű trükkel tartották meg pénzüket a 80 százalékos prémiumtól megfosztott állami cégvezetők. Bérüket növelték meg 40-50 százalékkal. Az egyik vízmű csúcsvezetői így 2013-ban legalább 160 milliót vihetnek haza.

,,A pofátlan vég­kielégítéseket és prémium­juttatásokat megfékeztük" - mondta Orbán Viktor tavalyi évértékelőjében. De mi a valós helyzet?

A közművállalatok adatait néztük át, köztük a többségi álla­mi tulajdonú Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. vezetőinek bérlistáját. A rubrikákból kiderül: van egy kiskapu (a fizetések növelése), amely lehetővé teszi, hogy a prémiumok csökkenésével is ugyanannyit kapjanak kézhez. Ez havi kétmillió forintos bruttó bérig legális.
Fotó:Bors
Kis túlzással a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.-nél még a csapból is pénz folyik. Törvényesen

A gazdasági és pénzügyi igazgató, Arday Zoltán például 2012-ben havi brut­tó 1,05 milliót keresett, ehhez társult 80 százalékos prémiuma. Idén ez már csak 30 százalék, jövedelme mégsem csökken, mert fizetése januártól bruttó 1,454 millióra ugrott. Arday a felső vezetők közül egyébként a második legkisebb mértékű béremelést kapta.

Az átlag 44 százalék, de van, aki 59 százalékos emelésben részesült, miközben prémiumuk 80 százalékról 25-30-ra esett vissza. Megjegyezzük: a tizenegy tagú menedzsment tavaly összesen bruttó 117 milliót (+prémiumot) keresett.

A vezérigazgatót, Winkler Tamást nem érintik a változások: ő tavaly - ahogy idén is - havi 1 milió 963 ezer forintot keresett, változatlanul 80 százalékos prémiummal. Jövedelme így évi bruttó 42 millió forint felett várható. És ez jogilag teljesen szabályos.


http://www.borsonline.hu/20130209_millioikat_mentik_a_vizmu_vezetoi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó fegyvere a pénz. A pénz az ő kardja, pajzsa. És ő ez
  2013-02-13 20:43:03, szerda
 
 
A nép kifosztása a hitelezés fegyverével - Hogyan működik?

Beküldte Mr. A - cs, 03/29/2012 - 21:05

"A zsidó fegyvere a pénz. A pénz az ő kardja, pajzsa. És ő ezt a fegyvert arra fogja használni, hogy megfizessen az ellenségeinek..."

Forrás: szombat.org -amit nem lehet antiszemita orgánumnak nevezni...




http://harcunk.com/2012-03-29/nep-kifosztasa-hitelezes-fegyverevel-hogyan-mukodik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó arcképcsarnok: Az agitátor
  2013-02-13 20:38:14, szerda
 
  Zsidó arcképcsarnok: Az agitátor (IX. rész)
2013. 02. 13. szerda. - 15:02

A Kitartás.hu feleleveníti szellemi elődjének, a Fiala Ferenc által szerkesztett legendás Összetartásnak egy 1944 nyarán közölt sorozatát. Minden héten bemutatunk egy olyan zsidó típust, amelyet mindannyian ismerhetünk, hiszen utcán, strandon, színházban, televízióban, kávéházban találkozhatunk ezekkel az alakokkal; reméljük, hogy a közeljövőben végleg eltűnnek városainkból, községeinkből ezek az alakok, akik nemcsak hogy magyarok nem tudtak lenni, hanem bebizonyították, hogy az ő érdekük s az ő célkitűzésük merőben ellenkezik a magyarság érdekeivel és célkitűzéseivel.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a sorozat írásai 1944 nyarán készültek, azokban a hónapokban, amikor úgy tűnt, hogy Magyarország végre megszabadul a zsidó mételytől. A cikkek is ebben a szellemben íródtak, így értelmezhetők.

Lássuk a kilencedik részt!

Az agitátor

,,A zsidók mindig arra törekedtek, hogy a vezetést politikai téren is megszerezzék, vagy legalábbis annyira ,,befolyásolják", mint a közgazdasági és kereskedelmi életet. A Talmud tanítása szerint is a zsidóság mindig világuralomra törekedett, viszont a történelemből tudjuk azt, hogy ezek a világuralmi törekvések mindig beleütköztek a másfajú népek ellenakcióiba. A zsidók mindig készségesen álltak egye-egy politikai megmozdulás vagy párt mögé, ha úgy látták, hogy céljaik elérésében az segítségükre lehet. A francia forradalom jelszavait éppoly szívesen puffogtatták, mint Marx tanításait. A liberális világ szellemisége nagyon kedvezett a zsidóság politikai törekvéseinek. Megnyílt előttük minden lehetőség, bejuthattak a képviselőházba, a felsőházba, sőt a miniszteri bársonyszék sem volt elérhetetlen számukra.

Mégis legjobban az ő szájuk íze szerint alakított pártokban érezték jól magukat, ahol kitombolhatták politikai demagógiájukat. A marxizmus születésétől kezdve el volt jegyezve a zsidósággal, hiszen a proletár paradicsom agyszörnye egy zsidó koponyájában született meg. Ott láttuk őket minden felfordulásban, forradalomban, uszítottak a kapitalizmus ellen, de közben maguk is kapitalisták voltak, belegéppuskáztattak a proletártömegekbe, akiket ők tettek proletárrá és tüzeltek osztályharcra.

A magyarságnak emlékezetében él még Kun Béla és társainak tipikus zsidó agitátor portréja. Most az utolsó leszámolás folyik ezekkel a nemzetközi politikai kalandorokkal és a zsidóság világuralmi törekvése most is csődöt mondott és ezzel sorsa beteljesedik."

(Összetartás)

Napjaink példányai:

Steiner Pál (MSZP)



Fónagy János (Fidesz)



Reiner Péter (Magyar Gárda)

Kapcsolódó:

I. rész (a rongyos zsidó)

II. rész (a Talmud-zsidó)

III. rész (a kezdő zsidó)

IV. rész (a betörő)

V. rész ( a művész úr...)

VI. rész (a földbirtokos)

VII. rész (aszfaltbetyár)

VIII. rész (a nyaraló)

Kitartás.hu



http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/zsido-arckepcsarnok-az-agitator-ix-resz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EGYSZERŰEN NÉPHÜLYÍTÉs!
  2013-02-13 20:27:52, szerda
 
  Már az MTV1 híreit sem bírom nézni! Úgy hazudnak, megvezetik a szerencsétlen embereket, hogy rossz nézni! Pl. hitelekből, állampapírok eladásából törlesztjük a kamatokat is! Közben elmondják, mennyit spórolunk!? Vagy itt van ez az oktatás szétverése. Egyszerűen kizárják a szegényebb ifjúságot, aztán meg ehhez találnak v. "lefizetnek" majmokat, akik "tanulni" akarnak, vagy magyar munkahely nélküli röghöz kötést "szorgalmazzák" (utóbbi öregúr jó, ha 8 elemit végzett?)!? Röhejes! - És így megy a többi témában is! EGYSZERŰEN NÉPHÜLYÍTÉS!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Biztos, hogy minden határon túli kedveli az Óhaza beteg poli
  2013-02-13 20:27:20, szerda
 
  Biztos, hogy minden határon túli kedveli az Óhaza beteg politikusait?


Megkaptam persze én is Orbán Viktor miniszterelnök levelét. Akárcsak többszázezer anyaországon kívül élő magyar.

Azt írja: ,,Tisztelt Honfitársam! (...) Tudnunk kell egymásról, és rendelkeznünk kell minden fontos, aktuális információval Magyarországról. Ezért a magyar kormány úgy döntött, hogy a jövőben rendszeresen tájékoztató levelet küld Önnek, amely hozzásegíti, hogy bekapcsolódhasson Magyarország sorsának alakításába. Tisztelettel, Orbán Viktor"

Én viszont ezt olvasom: ,,Na helló, Örs! (...) Az van, hogy már megint kampány van. És hát ránk kellene szavazni majd. Megoldható? Tisztelettel, Orbán Viktor".

No, én meg akkor a jelen válaszlevelet intézem a kormányfőhöz. Amúgyis rég érett már, legyen akkor.

,,Tisztelt Honfitársam!

Nem ígérhetek semmit. Megtettem már párszor amúgyis, ám az Ön mostani levele nyomán ismét elgondolkodtam a felvetésén.

Nos, a helyzet az, hogy az elmúlt évek intézkedései húzásai között számos olyat találni, amelyet én speciel sötétnek, arrogánsnak, lelketlennek, illetőleg Magyarország számára károsnak ítélek meg. Annak a Magyarországnak a számára, amelynek ugye mindketten a javát akarjuk. Én legalábbis biztosan. Akár állampolgára vagyok, akár nem.

Nem ért persze meglepetésként, hiszen az előző kormányzati ciklusuk során már ugyanezt voltam kénytelen tapasztalni, a kezdeti várakozás után. Most azonban egyenesen kétharmados többség áll a rendelkezésükre. És sajnos sokszor nem élnek, hanem visszaélnek vele. Nemcsak politikai síkon, hanem gazdaságtól a kulturális életig mindenütt. És ez már igazán zavar, sőt, aggaszt, sőt, elvetendőnek tartom.

Na persze a másik politikai oldal - valamint a vele lepaktált romániai magyar politikai erő - sem jobb. Sőt. Tudjuk, tudom, persze, persze, persze. Szóba sem jönnek. Ez azonban semmiben nem érinti azt, hogy Önök mit művelnek sokszor. Nem az számít, hogy van-e rosszabb, hanem az, hogy maga a vizsgált párt milyen vonalvezetésű.

Tehát nem ígérhetek semmit. (Amúgysem én vagyok kampányban, úgyhogy nem is nekem kell ígérgetnem. Meg különben is.) Ahogy figyelemmel követtem a történéseket, nagyon valószínű, hogy nem óhajtok részt venni az alternatíva nélküli, sőt, igazából tét nélküli voksolgatásban, a teljesen kilátástalan anyaországi politikai pártvetélkedésben. Egy ideje már az itthoniban sem szoktam a szavazatommal egyik szekértábort sem megtámogatni, hiszen teljesen hiteltelen maffiák harca ez csupán, úgyhogy az otthoni dolgokba való belevoksolásom még kevésbé sanszos.

Mellékelten küldök egyébként egy székely zászlót. De nem azért, hogy Magyarországon tűzögessék ki és lobogtassák összevissza, a korteshadjárat részeként. Ehelyett szeretném látni, ahogy a kampány után - mondom: utána - eljönnek majd ide vele, s itt állnak ki a ,,zászlójogért", meg miegymásért. Minden olyasmiért, amik a kampányokban olyan jól csengenek.

Egyébként köszönöm a beígért további ,,tájékoztató leveleket", de mentálhigiénés megfontolásokból úgy határoztam, hogy az ilyen jellegű küldeményeket csak a választások után fogom megtekinteni. (Már ha egyáltalán.)

Tisztelettel,

Szeghalmi Örs

Ui.: Nagyon vagány viszont a borítékon és a levélpapíron is a címer. Jó volt látni. Kicsit kár, hogy kampányanyagon szerepel. Á, de mindegy végülis. "
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A jegybank hetente jelentett az IMF-nek
  2013-02-13 20:23:02, szerda
 
  A jegybank hetente jelentett az IMF-nek

Makkai Mária felügyeleti vezető közölte: az MNB a 7 legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank finanszírozási helyzetéről, nettó devizapozíciójáról az IMF felé naponta adott adatokat egészen 2010. augusztus 23-ig, míg az Európai Unió felé hetente közölt ilyen adatokat, míg ugyanezen bankok swap ügyleteiről az IMF-nek hetente jelentett adatokat az MNB.

*****************


tök mindegy ki az MNB vezére, marionett figura...
Úgy csinálnak, mintha most szerzett volna tudomást róla a kormány. Hihetetlen.
ahogy az államok turkálnak népük zsebében,úgy a cionisták is turkálnak a "független nemzeti bankokban".
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Aki elfelejtett sírni, az újra megtanult, amikor elpusztult
  2013-02-13 20:21:12, szerda
 
  "Aki elfelejtett sírni, az újra megtanult, amikor elpusztult Drezda."
2013. 02. 13. szerda. - 16:18

1945. február 13-án 22 óra 10 perckor történt a brit Királyi Légierő hírhedt támadása Drezda ellen. A várost a német hatóságok a sebesült katonák evakuációs központjává tették, ráadásul a lakosságot menekültek százezrei is növelték. A szörnyű gaztettről azóta is hallgatnak, sőt a védtelen áldozatokról készült fényképeket gyakran a zsidó holokauszt bizonyítékaként tüntetik fel.

A mintegy ezer bombázó 1945. február 13-án éjjel érkezett a város fölé és néhány perc alatt több, mint 3460 tonna hagyományos és gyújtóbombát dobott a légvédelem nélkül maradt városra.

A három óra múlva újabb 1950 tonna gyújtóbomba hullott az Elba parti Firenzére. Akiket nem öltek meg a robbanások, azok szinte megfőttek a forró levegőben. Két nap leforgása alatt több százezer ember esett áldozatul az emberiesség ellen elkövetett bűncselekménynek.

A szörnyű pusztítást jól adják vissza egy amerikai író, Kurt Vonnegut szavai:

"Amerikai katonaként német hadifogságban éltem túl Drezda bombázását. Másnap kihajtottak minket a város romjaira, túlélőket keresni és romokat takarítani. Félig megfőtt gyermekeket cipelni egy félig leomlott kórház emeletéről elmondhatatlan, és feldolgozhatatlan borzalom volt."

Kitartás.hu


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/aki-elfelejtett-sirni-az-ujra-megtanult-ami kor-elpusztult-drezda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furcsa véletlenek
  2013-02-13 20:09:36, szerda
 
  Furcsa véletlenek II.


A Jobbik után Bajnai is "megalapította a Magyar Reményt". Bajnai Gordon az Együtt 2014 "kormányértékelő" rendezvényén lépett Vona Gábor nyomdokába (aki mindjárt hiteltelennek is nevezte...). Bajnai szónoklata már komikusan "reményteli" volt. Úgy mantrázta az általunk nem véletlenül névként választott kifejezést, hogy az egymást követő mondatokból szinte ki sem maradhatott. Ha nem szándékosan erre lett volna építve, ilyen szóismétlést vastagon húzott volna át a szövegírásért felelős stáb.

A "remény koalíciója", és persze korszakváltás! A teljesség kedvéért meg kell említeni azt is, hogy a bőnyi családi vállalkozás új címerét is lekoppintották az Együtt 2014 arculattervezői. Alább a reményteli mondatok.

"Remény nélkül nem lehet emberhez méltó életet élni, mert ez a holnap sikerébe vetett hit. Ebben nem tudnak már hinni azok, akik az elmúlt két évben elmentek a hazájukból. És ennek az elveszett reménynek a visszaadásában hiszek én. Amire vállalkozunk, nagy felelősséggel jár, az emberek reménye nem játék. A Fidesz 2010-ben azzal nyert, hogy sok csalódás után újra reményt ígért Magyarországnak. De ma már látjuk: ez az ígéret beteljesületlen maradt, avagy eleve hazugság volt - folytatta a volt miniszterelnök.

Ez a kormány nem tudta kihasználni a remény erejét. Nem tudta munkára fogni. Eltékozolta. Az Orbán-kormány a reménytelenség kormánya! Ezért a mi feladatunk most az, hogy megépítsük és győzelemre vigyük a remény koalícióját - mondta Bajnai Gordon. Mert a remény mindig legyőzi a reménytelenséget - folytatta - és éppen ezért fogjuk legyőzni az Orbán-rezsimet! Orbán Viktor legnagyobb felelőssége, hogy reményt kínált, de reménytelenséget hozott: az ember, aki valaha a rendszerváltás jelképe volt, ma annak a rendszernek a jelképe, amelyet le kell váltanunk."

Magyar Remény Közösség
2013. február 13.

http://www.jovonk.info/2013/02/13/furcsa-veletlenek-ii
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 543 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1109
  • e Hét: 2596
  • e Hónap: 13707
  • e Év: 167203
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.