Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Aszad elnök: Szíria képes szembeszállni a zsidó fenyegetések
  2013-02-03 21:44:16, vasárnap
 
  2013-02-03. 16:15
Aszad elnök: Szíria képes szembeszállni a zsidó fenyegetésekkel és minden agresszióval

Izrael a Damaszkusz környéki katonai kutatóközpont elleni szerdai légitámadással próbálta megingatni és meggyengíteni Szíriát, de az ország képes szembeszállni a jelenlegi fenyegetésekkel és minden agresszióval - jelentette ki vasárnap Bassár el-Aszad szíriai elnök.
Az államfő, akinek szavait a SANA hivatalos hírügynökség idézte, akkor mondta ezt, amikor a Damaszkuszban vendégeskedő Szaíd Dzsalílival, az iráni legfelsőbb nemzetbiztonsági tanács elnökével tárgyalt. Ez volt Aszadnak a sajtó által közölt első reagálása az Izraelnek tulajdonított támadásra.
Az izraeli támadás a dzsamrajai kutatókomplexum ellen "leleplezi Izrael valódi szerepét, amelyet a külföldi ellenséges erőkkel és szíriai földön lévő ügynökeikkel együtt játszik, hogy megingassa és meggyengítse Szíriát" - mondta iráni vendégének Aszad.
Dzsalíli megismételte, hogy Teherán - a damaszkuszi rezsim fő térségbeli szövetségese - kész "folyamatosan egyeztetni Szíriával, hogy szembe tudjanak szállni a térség biztonságának megingatására irányuló összeesküvésekkel és külföldi tervekkel".
Ehud Barak izraeli védelmi miniszter vasárnap Münchenben közvetve elismerte, hogy Izrael hajtotta végre a szerda hajnali légicsapást.
Izrael mindig is figyelmeztetett, hogy nem tűri el, ha Szíriából fegyverekkel támogatják a libanoni Hezbollah radikális, Izrael-ellenes síita szervezetet. A szerdai támadásról szóló sajtóhírek "újabb bizonyítékát jelentik annak, hogy ha valamint mondunk, azt úgy is gondoljuk" - mondta Ehud Barak.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/107519/#ixzz2Js3qbYuT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kezünkbe kellene venni a dolgokat végre
  2013-02-03 18:53:07, vasárnap
 
 
Kezünkbe kellene venni a dolgokat végre

Ideje lenne felébredni, s elkezdeni végre cselekedni, mert ha jó szokásunkhoz híven, csak az államra várunk, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy fejünk fölé nőhetnek észrevétlenül . Segíts magadon, Isten is megsegít ! Mennyiszer hallottuk már ezt a felszólítást a múltban, amikor cselekednünk kellett, elvégzendő munka sokasodott fölénk . Árvíz idején mindenkinek a gáton van a helye ! S amikor elvonul az ár, akkor a lehető legrövidebb idő alatt vissza kell álljon minden az eredeti állapotába .

Így volt ez emberemlékezet óta a Kárpátmedencében . Nekünk magyaroknak megvan az a jótulajdonságunk, hogy képesek vagyunk félretenni sértődéseket, baj esetén egyemberként próbálunk segíteni úgy magunkon, mint másokon is . Településeink többnyire folyók mellett helyezkedtek el, tapasztalatot nyerve áradások levonulásáról, csak a szárazon maradt földre építettek házat . Ezt a szabályt soha sem sértették meg azok, akik őseik tudásával rendelkeztek . Az újonnan közénk érkező nomádok gyakran építettek árterületre, ahol valóban csodálatos környezetben, termőföldek közelében éltek, de amikor kiöntött egy szunnyadó patak, az alig nedves kis folyócska esőzést követve, akkor jajveszékeltek mindannyian . Mint kiöntött patkányok, menekültek amerre csak tudtak .

Kormányunk politikája a békesség nevében sokkal elnézőbb azokkal szemben, akik még a kisújjukat sem mozdítják a közösség érdekében . Szavazataikat többre becsülik, mint hogy a társadalom részére hasznos embereket faragnának belőlük . Ezek a tanulékony semmirekellők azután csak tartják a markukat, tátják a szájukat, s várnak szorgalmasan a sültgalambra . Ha kormányunk képtelen olyan törvényeket hozni, amelyek valóban az egész társadalomra hatnak, akkor a többségi nemzetnek kötelessége jó példával előljárni, ragaszkodva ősei életviteléhez a jövője nevében . Ha ezektől a jött-ment csirkefogóktól eltűrjük, hogy törvényen felűlinek gondolják magukat, akkor ne csodálkozzunk azon se, ha a fejünkre nőnek .

Az EU intézményrendszere romantikus szemüvegen keresztül szemléli a dolgokat . Észre sem veszik, hogy mekkora kárt okoznak máshol is, ezek a megregulázhatatlan egyedek rossz szokásaikkal . Ha kutyánk bent a házban végezné szükségletét, akkor megfelelő időben való ráhatással, meg lehet tanítani arra, hogy ez nem helyes . Ezeket a tisztátalan csoportokat is kényszeríteni kellene legalább arra, hogy a börtönben se legyen jobb dolguk, mint otthon . Miként lehetne elvenni kedvét annak a bűnözőnek, aki szabadulása után még inkább felbátorodik, s a közösség ellen fordul, mert nem fél a következményektől . Önellátó börtönök sora megoldaná a problémát hamar, de úgy látszik ez egyelőre nincs szándékában a bennünket irányító felsőbb hatalomnak .

Oktatási politikánk csapnivalóan silány, bár szóban javulásról vitáznak, de a liberális nevelési módszerekkel többet ártanak a magyarságnak mint gondolnánk . A muzulmánok sem fogadják el az eléjük vetett lehetőségek közül azt, ami ellenkezik a vallásukkal, miért gondolják, hogy az ezeréves keresztény gyökerekkel rendelkező többség elfogadja azt, ami számára pusztulást jelent ? Az új világ, a magyarok torkán tolná le a téziseit ha hagynánk ! Amikor moziba megy a gyerek, akkor azt látja, amit az amerikai médiabirodalom láttatni akar vele . De a magyar filmgyártás sem jobb ennél, mert eggyökerű tájékoztatásban érdekeltek ők is.

A rendszerváltás szemfényvesztése idején gyorsan felvásárolták a helyi újságokat, a televízió adókkal együtt . A reánk telepedett kábeltévék világában száz csatorna közül válogathatunk ugyan, de a legtöbbjét nem értjük, de ha még is, akkor sem érdemes leülni elébe, elpazarolni drága időnket, amit senki sem pótolhat számunkra később . A kisgyermek agya olyan mint a szivacs . Mindent megőriz, igaznak vél, elraktároz magában örökre . Ezért nem szabadna őket ellenőrzés nélkül a TV, vagy a számítógép elé ültetni fiatal korban . Az ismeretlen világ végtelen sokszínűsége elkábítja, olyan mint a légyölő galóca, ami talán a legszebb gomba, de ha megeszi akár bele is halhat .

Amikor a nagy testvér bekéredzkedett hozzánk az ablakon a hatvanas évek közepén, akkor sem volt más a televízió mint most, de még nem tudtunk az ártalmairól . Úgy látszik minden generációnak át kell esni ezen a megmérettetésen válogatás nélkül . Bensőnkben kifejlődő lekiismeret ellenőrizheti a fejlődésben lévő utánpótlást, akiknek talán jobb példát mutattunk magunk, mint a kommunizmusban élő, megfélemlített szüleink . Édesapámnak nehéz élete volt . A második világháború után hároméves hadifogság jutott neki, amit málenkíj robotnak hívtak akkor . Édesanyáméktól elvették mindenüket . Kuláknak mondták őket az új törvény nevében . Ki a fene akart volna magának házat venni ezután újra ? Mert akiknek semmijük sem volt, sőt még igazi magyarok sem voltak, azok ma díszes palotákban élnek . Ők voltak a rendszerváltás igazi nyertesei .

Nekünk kijutott a megszorításokból, s a derékszíj meghúzása is csak ránk vonatkozott . Azt mondják, most demokráciában élünk, de még is, egymillió szavazó támogatta parlamenti pártot szüntetnének meg azok, akik kedvezményezettjei voltak az előző, úgy nevezett népi demokráciának is . Ez a hangos kisebbség vette kezébe a többség irányítását a demokrácia nevében . Másnak még beleszólása sem lehet . Akinek több jut kampányra, azt választja inkább a mit sem sejtő választó . A felére csökkenő parlamenti férőhelyre szinte esélytelenül indul az a magyarságot képviselő párt, akiket legszívesebben beszüntetnének ezek a nemzetközi szélhámosok, akik egyre nagyobb teret nyertek a politikában .

Ideje lenne saját kezünkbe venni a sorsunkat, s felzárkózni az egyetlen nemzeti érdekeltségű párt mögé, akik még nem bizonyíthatták tehetségüket, elkötelezettségüket a magyarság iránt . A többiek inkább szolgálják a háttérben meghúzódó, láthatatlannak vélt birodalmat, akik a pénznyomtatás jogát is a kezükbe vették, s így annyi pénzzel rendelkeznek, amennyire csak szükségük van . Milyen valószerűtlenül hangzik a zsoldos hadsereg kifejezés, amikor eladósodott világunkban már csak katonákra tellik azoknak, akik a nemzetközi politika jóvoltából láthatatlanok maradtak . Amerika szinte minden konfliktusban vezető szerepet vállal, pedig nekik van a legnagyobb adósságuk is egyben .

Kinek adósodhatott el így az egész világ ? S miért nem változtatunk rajta ? Az ellenség összehangolt munkával, egy virtuálisan működtetett világképet nyújt nekünk, ahol bár minden kapható, de vannak sokan, kik semmit sem tesznek a köz érdekében, de mégis a legnagyobb szeletet vágják ki maguknak az asztalunk mellől . Ideje lenne megnevezni ezeket a nemzetközi szélhámosokat, akik mintha egy nagy család másnevű tagjai lennének . Ugyanazt mondják, ugyanazt cselekszik, ugyanúgy néznek ki, pedig más népet, más nemzeteket képviselnek mindannyian .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden régiónak lesz kiskirálya - Ángyán szerint az orbáni m
  2013-02-03 17:21:02, vasárnap
 
  2013-02-03. 14:18
Minden régiónak lesz kiskirálya - Ángyán szerint az orbáni mezőgazdasági rendszerben hét oligarcha fog irányítani

Ángyán József, az Orbán-kormány lemondott mezőgazdasági államtitkára szerint minden egyes régió mezőgazdaságának meglesz a maga ura. Neveket nem említ.
"Az állam az agrár-integrációs feladatokat a hét euro-régiónak megfelelően szétosztaná, és egy-egy nagytőkés integrátornak koncesszióba adná több évtizedre. Így a gazdálkodás teljes haszna ezekhez az integrátorokhoz vándorolna, ezek lennének az abszolút profitcentrumok - olvasható abban a nyílt levélben, amelyet Ángyán József, az Orbán-kormány lemondott mezőgazdasági államtitkára írt az őt támogató gazdaszervezeteknek.
A jelenleg is a Fidesz-frakcióban ülő politikus szerint a kormánypárt - azzal, hogy az alaptörvénybe foglalta a Magyarországon korábban ismeretlen integrációs modellt - felülírta azt a néppárti agrárprogramot, amelynek a vidéki szavazók támogatását köszönhette. Mint emlékezetes, tavaly év végén Ángyán az integráció "alaptörvényesítése" ellen szavazott, és emiatt 250 ezer forintos büntetést szabott ki rá a Fidesz-frakció vezetése.
A képviselőcsoportban az adott ügyben kötelező szavazást rendeltek el, Ángyán szerint alkotmányellenesen: "amennyiben a frakció megtiltja képviselője számára a legjobb szakmai meggyőződése és lelkiismerete szerinti álláspont kialakítását és képviseletét, úgy éppen a szó szoros értelmében vett népképviseletet, illetve végső soron saját működésének jogalapját, azaz az Alaptörvényt, ezzel a rendszer egészét kérdőjelezi meg".
A mostani levelével azoknak a gazdaszervezeteknek köszönte meg a segítséget, amelyek demonstratívan kiálltak mellette, és - gesztusukat tiltakozásnak is szánva - összegyűjtötték a pénzt Ángyán helyett. "A parlamenti szavazás során a kormánypárti frakciók módosító indítványomat két fideszes képviselőtársam kivételével elvetették, ezzel a családi gazdasági és szövetkezeti modell helyett a nagytőkés integrációs modellt választották, ezért az emberektől kapott felhatalmazás birtokában jó lelkiismerettel mást nem tehettem, mint hogy - az Alaptörvényben rögzített önálló mandátumra vonatkozó jogosultságommal élve - nemmel szavaztam az Alaptörvény harmadik módosítására vonatkozó törvényjavaslatra" - írja lépése indoklásaként Ángyán.
Az agrárpolitikus az integrációról úgy véli, hogy "az szöges ellentétben áll az általunk képviselt szövetkezeti modellel. A szövetkezet ugyanis az azt létrehozó egységeknek, családoknak a teljes vertikum hasznát visszaosztja, így azok válnak "profitcentrummá", a munka haszna helyben marad, és a helyi gazdaságot, a helyi közösséget erősíti."
Ángyán József úgy fogalmaz: "erősíti jövőbe vetett bizakodásomat, hogy azóta megalapítottátok a Gazdálkodó Családok Szövetségét, és soraitokba várjátok azokat a gazdatársakat, akik úgy érzik, hogy gazdaságuk fejlődése nincs biztosítva, így családjuk megélhetése és jövője veszélybe kerülhet. Igazi öröm számomra, hogy mozdulni látszik a falu, a vidék, szerveződni látszik a gazdatársadalom".
(Nol nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/107512/#ixzz2JqzaN5Re
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Maffiózó, cigányok, Hit Gyülekezete
  2013-02-03 17:17:46, vasárnap
 
  Maffiózó, cigányok, Hit Gyülekezete
2013, február 3 - 12:31



Maffiózó ül a Hit Gyülekezete soraiban. Száva László maffiavezért Hajdú Péter Frizbi című műsorában és a Hetekben egy interjú keretében mosdatják, sőt, emelik piedesztálra.

Szávának természetesen megvan a magyarázata arra, hogy miért lett bűnöző belőle, ő ugyanis már óvodásként is úgy érezte, szégyellnie kell magát cigány származása miatt, ebből pedig elfojtás következett, ami agresszióba csapott át. ,,Nem tudtam, mi az, hogy cigány, csak éreztem, hogy valami nagyon rosszat jelenthet, ami miatt szégyenkeznem kellene. Kialakult bennem egy rettegés és visszahúzódás, ami a későbbiekben agresszivitásba fordult, és mivel a korosztályomhoz képest erősebb testalkatú voltam, a megaláztatásokért verekedéssel vettem elégtételt" - közli az interjúban.

Az iskolában állítólag kiemelkedő tehetsége miatt próbálták jó útra terelni, de Száva László bevallása szerint akkorra már annyira nem gondolta értékesnek magát, hogy menthetetlen volt a helyzet, vagy maffiafőnök vagy rendőr akart lenni.

Az interjúból kiderül: első komolyabb munkáját egy nyomdában kapta, ám nem tetszett neki, hogy a főnöke dirigál, ezért leütötte.

Az írásban arról is mesél, hogyan lett belőle alvilági figura: ,, Öcsémmel eleinte csak a diszkókban szereztünk hírnevet, a bátyáim pedig bent a sitten. Miután kijöttek, mindketten disszidáltak Kanadába, és átmentek az Egyesült Államokba is. Rövidesen ott is feltalálták magukat, úgyhogy egyikük önszántából, a másikuk hatósági segítséggel tért haza. Akkor jártunk a rendszerváltás éveiben, és összeült a család, hogy hogyan húzhatunk ebből hasznot. A két bátyám révén volt úgymond nyugati tapasztalatunk, így megalapítottuk Magyarország első vagyonvédelmi cégét. Előre láttuk, hogy pár év múlva óriási nevünk lesz, és uralni fogjuk az egész országot. Objektum- és személyvédelemmel foglalkoztunk, mozgolódtunk, alakult a hírnevünk. Az első komolyabb legális munkánk az volt, hogy szerezzünk vissza 60 ezer dollárt, amit egy román állampolgártól rabolt el egy vidéki csapat. Miután úgy értesültünk, hogy felállnak ellenünk, sőt bérgyilkosokat fogadtak ránk, tíz autóval mentünk Esztergomba rendezni a helyzetet. Hármas védelmi gyűrű fogadott minket: 200 kommandós, 200 határőr és 200 rendőr. Ezzel be is vonultunk a bűnügyi krónikák történetébe, miattunk zajlott az első nagy hatósági megmozdulás a szervezett bűnözés ellen. Annyira féltek tőlünk a rendőrök, hogy többen bevizeltek a helyszínen."

Száva büszkén meséli, hogy az eset után még börtönben sem kellett ülnie, sőt, kissé cinikusan megjegyzi: büntetlen előéletű a mai napig, annak ellenére, hogy az interjúban is bevallja, szórakozóhelyek, éjszakai lokálok, diszkók védelmét látták el és ,,szakosodtak" a szerencsejáték, prostitúció, fegyverek területére. ,,Családon belül leosztottuk, hogy melyikünk csapata mivel foglalkozik. Mindnyájunknak megvolt a rátermettsége, karaktere, fazonja hozzá. Dőlt a lé, simán jól éreztük magunkat."
Az interjúból az is kiderült, hogy különböző politikai pártokkal is kapcsolatban voltak, 90-es években, a nagy olajügyek idején pedig az olajmágnások védelmét látták el.

Azonban Száva László állítása szerint mára már felhagyott a bűnöző életformával, ebben pedig a Hit Gyülekezete volt segítségére. ,,Amikor néhány fegyverrel a kesztyűtartóban begurultam a Hit Parkba, már a parkolóban egy olyan atmoszféra vett körül, hogy nem tudtam megszólalni. Teljesen összeomlottam, a sok brutalitás, agresszivitás után hosszú évek óta újra emberszerűnek éreztem magam. Fizikailag is átéltem valami furcsát, mert megroggyanva tudtam csak a helyemig elbotorkálni. Olyan erővel tört rám a bűntudat és a bűnbánat az addigi életemért, és amiatt, amire a későbbiekben készültem, hogy el akartam bújni az oldalra felstószolt székek alá. Elszoktam attól, hogy a gyengeségnek bármilyen jelét mutassam kifelé, de ahogyan elkezdtek körülöttem énekelni az emberek, úgy rázott a zokogás, mint egy kisgyereket. Mintha mindig is idetartoztam volna. Teljesen más emberként mentem haza." Száva szerint ettől a naptól minden megváltozott, felhagyott az illegalitás világával, visszament megcsalt feleségéhez és azóta mintaapaként, mintaférjként és becsületes vállalkozóként éli mindennapjait.

Száva László létrehozta a Roma-Magyar Kézfogás Alapítványt, amely a cigány-magyar együttélés helyzetén szeretne javítani. Az alapítvány Facebook-oldalán egyébként előszeretettel teszik közzé a Hit Gyülekezete megnyilvánulásait, az ATV pedig beszámol a szervezet minden lépéséről.

fotó: hetek.hu
atv.hu - barikad.hu


http://barikad.hu/maffiozo_ciganyok_hit_gyulekezete-20130203
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa vél
  2013-02-03 17:09:44, vasárnap
 
 

Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
privatkopo.hu 2011.06.07. 16:55:00

Hat történet a belügyminiszter életéből, amelyek azt bizonyítják, hogy nem szerencsés az altábornagy úrral bajuszt akasztani - mert furcsa, már-már a parajelenségek kategóriájába sorolható dolgok eshetnek meg a ,,kellemetlenkedőkkel". Persze véletlenül...


Pintér Sándor karrierje az úgynevezett rendszerváltás után vett bődületes lendületet, amelynek első lépcsőjeként - szemet hunyva MSZMP-s múltja felett - 1990-ben a Pest megyei rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettesévé léptették elő. 1990. október 25-én taxisok ezrei vették blokád alá az ország nagyobb városait és a határátkelőket. Ekkor jelentették be a 65 százalékos benzináremelést. Budapest akkori rendőrfőkapitánya, Barna Sándor kijelentette: amennyiben parancsot kap a tömegek elleni erőszakos fellépésre, lemond tisztségéről. Rendőri berkekben lábra kapott legenda szerint Pintér ezidőtájt ajánlotta magát az MDF meghatározó személyiségeinek figyelmébe, azzal, hogy amennyiben ő lenne a főváros első számú rendőre, kemény kézzel, radikális eszközök igénybevételétől sem visszariadva lépne fel az elégedetlenkedőkkel szemben. Rendet ígért - bármi áron. Ami tény: 1991 márciusában már ő volt Budapest főrendőre. Fél évvel később, 1991 szeptemberében az akkori belügyminiszter kinevezte országos főkapitánnyá. Az MDF - és annak legbefolyásosabb alakja, Boross Péter - maximális, feltétel nélküli bizalmát élvezte.

A Juszt-ügy

Kuncze Gábor volt az, aki 1996-ban - a szinte teljes rendőri vezérkarral, köztük Valenta László az ORFK akkori gazdasági főigazga­tójával együtt - felállította Pintért az országos főkapitányi székből. Az indokokat azóta is homály fedi, de akadtak, akik már a '90-es évek közepén Pintér sajátos kapcsolatrendszeréről, és a tőle elválaszthatatlan Valenta megkérdőjelezhető gazdasági döntéseiről suttogtak. A Magyar Televízió Kriminális című bűnügyi magazinműsora 1996-ban foglalkozott a Teve utcai Rendőrségi Igazgatási Központ (RIK) építése körüli súlyos pénzügyi visszásságokkal. Nem sokkal később már nem Pintér Sándornak hívták az országos rendőrfőkapitányt... A műsor főszerkesztője Juszt László volt, aki így nyilatkozott az esetről a 168 órának: ,,Pintér Sándor meg volt győződve róla: én buktattam meg".

Pintér 1998-ban belügyminiszterként tért vissza a közéletbe. 1999 tavaszán a Juszt által főszerkesztett Kriminális című hetilapban olyan dokumentumok láttak napvilágot, amelyek a rendőrség gyanúja szerint államtitoknak minősültek. Az ügy miatt a Magyar Televízió szerződést bontott Juszttal. A rendőrség házkutatást tartott a tévés irodájában, lakásában és vidéki birtokán. Az újságíró ellen büntetőeljárás indult. Néhány hónappal később az ORFK - a fővárosi főügyész utasítására - megszüntette az államtitoksértés bűntette elkövetésének alapos gyanúja miatt a Juszt László ellen indított nyomozást. A fővárosi főügyész megállapítása szerint ugyanis Juszt sem az államtitoksértés bűntettében, sem a szolgálati titok vétségében nem volt bűnös.

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve...

Vagy nem?

A Clodo-ügy

1998 őszén súlyos vádak láttak napvilágot Pintérrel kapcsolatban. A Parlament nemzetbiztonsági bizottsága megnézte Boros Tamás, a májusi Aranykéz utcai robbantás áldozatául esett vállalkozó korábbi vallomását tartalmazó videófilmet. Továbbá Keleti György az említett bizottság elnöke is elkérte és megnézte az MTV Kriminális című műsorának egy - addig még le nem vetített - felvételét. A filmen Dietmar Clodo élettársa nyilatkozott, miszerint több alkalommal is járt Clodónál egy volt rendőri vezető, aki jelenleg is magas beosztásban dolgozik. Az eset alighanem úgy történhetett, hogy P. S. megvacsorázott Clodóval, elkortyolgattak egy-két pohár bort, aztán véletlenül itt-ott berobbant egy fideszes és egy kisgazda lakásajtó, persze mérnöki precizitással megtervezve, amelynek eredményeként senki nem sérült meg. A nép megsajnálta a két ,,üldözött" pártot és rájuk szavazott... Pintér eleinte tagadott, majd egyetlen találkozót ismert el, azzal a megjegyzéssel, hogy - az akkor résztulajdonában álló Preventív-Security Rt. vezérigazgatójaként - a Clodo cége által kínált biztonsági üveget nézte meg, de üzletet végül nem kötöttek. És egyébként is: nem gondolta volna, hogy ez a Clodo az a Clodo... Érthető, hiszen a Dietmar Eduard Clodo meglehetősen gyakori, mondhatni tucat név hazánkban, így könnyen keverhető más személyekkel... Csakhogy: Pintérnek legalábbis illett volna tudnia, kicsoda a nemzetközi bűnelkövetőként hírhedtté vált Clodo, hiszen egy ízben ő intézte a kiadatását is, amelyet Németország kért.

A szóbeszédek szerint Pintér azzal nyerte el Orbán Viktor szimpátiáját, hogy az 1998-as választások előtt megesküdött a Fidesz vezetőinek: ha ő lesz a belügyminiszter, véget vet a robbantásoknak. Ő lett. És valóban véget vetett. Dietmar Clodót 1998 júniusában vette őrizetbe a rendőrség. A német férfit bűnszervezet tagjaként elkövetett robbanóanyaggal és robbanószerrel való visszaéléssel, lőfegyverrel, illetve lőszerrel való visszaéléssel, illetve két rendbeli közokirat hamisítással vádolták. 2001-ben tíz év fegyházra ítélték Magyarországon, de kiadták hazájának.

,,Az áldatlan emlékű Kuncze belügyminisztersége idején naponta voltak robbantások, emberek haltak meg, utcán robbantak az autók. Ha jól emlékszem, még Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatása napján is volt robbantás. Pintér Sándor lett a belügyminiszter, másnap megszűntek a robbantások. Hogy hogy csinálta, az az ő dolga" - ezt mondta 2010 tavaszán Pintérről Semjén Zsolt a Hír Tv egyik műsorában.

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve...

Vagy nem?

A Lakatos Csaba-ügy

1998 őszén az említett Boros-kazetta nyomán szárnyra kapott információk szerint a Lakatos Csaba ügetőhajtó elleni 1996-os merénylet helyszínén Pintér kicserélte (más források szerint elvitte) az ott talált fegyvert. Pintér erre úgy reagált: az ominózus este Lusztig Péterrel, az Országgyűlés rendészeti bizottságának akkori, MSZP-s elnökével vacsorázott, s a termet csak egyszer hagyta el - telefonálni. T. Gábor alhadnagy, a helyszíni szemlét végző bizottság vezetője jelentésében azonban a merénylet helyszínelésén megjelentek között nevezte meg Pintért.

Egy volt rendőrtiszt így elevenítette fel a 15 évvel ezelőtti eseményeket: ,,A Salgótarjáni utcában a járőr feltartóztatta a Tanyi-ikreket, mert az alapos gyanú szerint meglőtték Lakatos Csaba fogathajtót a lovi közelében...Tanyi-ikrek! A régi szép idők... Elkopott a cipőtalpunk egy hónap alatt, amikor utánuk kajtattunk! Ketten jártak egy személyivel... A priuszukat csak WC papírra lehetett volna kinyomtatni, olyan hosszú volt.. Amikor bevittük őket, azt beszélgették az előállítóban, hogy ,,de jó, hogy a Sanyi bácsi a főkapitány... addig semmi gondunk nem lesz!" Másnap jött a végzés: el kell engedni őket... Fütyörészve távoztak. Szóval az első jelentés szerint - ami már nincs meg!- az elkövetés eszköze a helyszínen előkerült, de az a kiérkező Sanyi magával vitte. Hazudik a járőr, állítják, mert Pintér együtt vacsorázott éppen akkor barátaival: Bodrácska, Túrós, Kacziba, Valenta... Madarat tolláról... Később tábornokék meg is erősítették, hogy Pintér Sanyi velük nyelte a pékné csülköt. A dolog szépséghibája én vagyok. Én is ott voltam. És tudom, hogy Pintérnek csöngött a 2110i Nokiája, felkapta a ballonját és lelépett. És csak sokkal később jött vissza - én a szakáccsal dumcsiztam, előtte egy barátnőmmel múlattam az időt a tetőtérben."

T. Gábor, a szemlebizottság vezetője, az első jelentés készítője 1995-ben az ,,Év rendőre" volt. A helyszínelést követően kegyvesztett lett a rendőri vezetőknél. Mindenféle eljárásokat, vizsgálatokat indíttattak ellene. Kicsinálták. Ellehetetlenítették. Távoznia kellett a rendőrség kötelékéből.

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve...

Vagy nem?

A Tasnádi-ügy

A kilencvenes évek közepén Tasnádi Péter biztonsági cége őrizte a józsefvárosi piacot, ám időközben megjelent a színen az akkoriban vállalkozóként tevékenykedő Pintér-érdekeltségű Preventív Kft. is. Tasnádi elmondta, hogy Pintér tárgyalást kezdeményezett vele a piac védelmének megszerzéséért, ám az nem járt sikerrel. Pintér Sándor azt nyilatkozta, hogy soha nem találkozott Tasnádival, utóbbi viszont kijelentette: az ominózus tárgyalásról ,,rendvédelmi feljegyzés" is készült. Tasnádi közölte: ,,több tanú is állította, hogy ott voltak olyan beszélgetéseken, amikor Pintér azt mondta, hogy el kell venni a Tasnáditól a piacot. Ezt Láposi Lőrinc volt rendőri vezető is megmondta."

Tasnádit 1999 szeptemberében, a Ferihegyi repülőtéren őrizetbe vették, majd annak leteltét követően előzetes letartóztatásba helyezték. Önbíráskodással, súlyos testi sértéssel, adócsalással, sikkasztással, lőfegyverrel való visszaéléssel, valamint bűnszervezet létrehozásával gyanúsították. A Legfőbb Ügyészség 15 évi fegyházbüntetést kért Tasnádira, akit végül - jogerősen - 4 és fél évi börtönre ítéltek. Tasnádi Péter 1999 szeptemberétől (eddig) összesen mintegy 8 évet töltött rácsok mögött. Jelentős részét jogerős ítélet nélkül. Egy közeli ismerőse szerint: ,,amíg Pintér irányítja a rendőrséget, addig bérelt helye lesz a Venyige utcában"...

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve...

Vagy nem?

A Sándor-ügy

Sándor István (Papa) az ORFK Központi Bűnüldözési Igazgatóságának (KBI) kiemelt főnyomozója volt. 1989-1990-ben a rendőrség szervezett bűnözés elleni szolgálatának operatív tisztjeként, később az Országos Rendőr-főkapitányság kábítószer-felderítési osztályának csoportvezetőjeként tevékenykedett.
1999-ben felajánlotta segítségét az olajügyeket vizsgáló, Pallag László által vezetett parlamenti bizottságnak. 2000. október 28-i meghallgatása előtt egy nappal őrizetbe vették hivatali visszaélés és vesztegetés alapos gyanújával.

Végül - amint akadályoztatása megszűnt - Sándor István megjelent a bizottság előtt, és szót ejtett Pintér Sándorról is. A volt operatív főnyomozó - egyebek mellett - arról tájékoztatta a képviselőket, hogy a bombagyáros Dietmar Clodo bűntársa, Leonid Kolcsinszki kihallgatásán egyszer azt mondta, valamit nem szeretne jegyzőkönyvbe mondani. A vallomást azonban videóra is rögzítették, így megörökítették, amikor a férfi kijelentette: ,,én Pintér tábornoknak több megbízást hajtottam végre". Később azonban mindenki hallgatott erről a videófelvételről - mondta Sándor, aki beszélt Pintér jobbkezéről, Valentáról is. A nyugalmazott alezredes arról számolt be, hogy egy étteremben találkozott ,,Valenta tábornokkal", aki arról érdeklődött tőle, mint jó kapcsolatokkal rendelkező bennfentestől, hogy a józsefvárosi kínai piacot hogyan lehetne megszerezni Tasnáditól. Sándor István az elnök kérdésére Valenta László rendőrségen belüli becenevéről is beszélt:
,,Elnök: Valenta Lászlónak mi volt a beceneve a rendőrségen belül?
Sándor István (Nevetve): Hány százalék?
Elnök: Konkrétan.
Sándor István: Nem mondom.
Elnök: Én 12 százalékról tudok. (Közbeszólás.) Maradjunk a realitások talaján.
Sándor István: Ezért vagyok itt. És ha nem félteném a családomat, akkor még két napig is tudnék tényeket mondani. Egy olyan pozícióm volt akkor, hogy rajtam minden információ keresztülment, a manuális és a technikai információ is."

Sándor István fél évet töltött előzetes letartóztatásban, majd 2002-ben vádat emeltek ellene vesztegetésért, hivatali visszaélésért és hamis tanúzásra való felbujtásért. 2004-ben minden vádpont alól felmentették. A Papa-ügyet 85 évre, 2086-ig titkosították, így a bírósági tárgyalásnak is csak az ítélethirdetése volt nyilvános, a per során a tárgyalásokat mindvégig zárt ajtók mögött tartották. 2008-ban pert nyert a állam ellen, mert jogtalanul ült fél évet előzetesben, de ezt a polgári eljárást is titkosították.

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve...

Vagy nem?

A Szima-ügy

A rendvédelmi dolgozók a nyugdíjkedvezményeik csökkentése érdekében az elmúlt hónapokban többször tüntettek, miután a kormánnyal - többek között Pintér Sándor belügyminiszterrel és Orbán Viktor miniszterelnökkel - folytatott tárgyalásaik nem vezettek eredményre. A követelések mellett a Szima Judit nevével fémjelzett Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete állt ki a legeltökéltebben, a leghatározottabban. Az érdekvédelmi szervezet képviselőit ugyan meghívták, de a 3 fős delegációt végül nem engedték be az Országházba az Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott, június 2-i egyeztetésre. A rendőrség legnagyobb létszámú szakszervezete tiltakozó demonstrációt hirdetett június 6-ára a Parlament és a Belügyminisztérium épülete elé. Az eseményen azonban Szima Judit nem lehetett ott, ugyanis június 3-án - hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával - őrizetbe vették. A főtitkár asszony ellen a Kaposvári Nyomozó Ügyészség indított eljárást. A vádhatóság előterjesztést tett előzetes letartóztatására, ezt azonban a bíróság elutasította és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben. Szima Judit évekkel ezelőtt tragikus hirtelenséggel veszítette el 11 éves kisgyermeke édesapját, párját, támaszát, azóta csemetéjét egyedül neveli.

,,A jelenlegi kormányzat a jelek szerint az erőszak fegyverét is beveti. A kormányzat tudta nélkül erre a gyalázatos cselekedetre nem kerülhetett volna sor. A kormányzat retteg egy bátor nőtől, ügyészek hada szakít el egy félárva kislányt az édesanyjától. Ma, 2011-ben amikor a szemünk előtt valóban rablók, szélhámosok és tolvajok járkálnak szabadlábon a kaposvári ügyészek 10 fős csapata egy egész napot szánt arra, hogy valamilyen homályos koholmány alapján meghurcolják a Tettrekész főtitkárt" - olvasható a szakszervezet honlapján. Tettrekészes körökben egyébként azt kifogásolják, hogy a mostani eljárásban olyan feljelentésekre alapozva indítottak nyomozást, amelyet már másfél éve, bizonyítékok hiányában megszüntettek, most mégis 2010-es keltezésű ügyiratszámokra hivatkoznak.

A hvg.hu ,,Szima-ügy: van-e vaj a fején?" című riportjából idézzük a következő részletet:

,,(...) Szima kivitte az anyagot! - mondta Pintér Sándornak az egyik rendvédelmis szakszervezető a Belügyminisztériumban tartott, múlt csütörtöki egyeztetés végén, utalva arra: bármit is kommunikálnak a sajtónak, számításba kell venni, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének (TMRSZ) vezetője, Szima Judit is részt vett a tárgyaláson, így megkapta azt a 25 pontból álló dokumentumot, amit a kormány alá akar íratni a szakszervezetekkel. Amikor ez a mondat elhangzott, akkor Szima már nem volt a teremben, ő ugyanis még a tárgyalás első félideje előtt lelépett. Egy másik szakszervezeti vezető pedig arra hívta fel a miniszter figyelmét, hogy amíg Szima jelen volt, hangfelvételt készített arról, ami a teremben elhangzott. Pintér Sándor ekkor megnyugtatta a jelen lévő szakszervezetiseket. Azt mondta, a TMRSZ-vezér hiába viszi ki és teszi fel az internetre a tárgyalás elején kiosztott papírt, az csak egy munkaanyag, ami időközben bővítve lett, részinformációkat tartalmaz és ezért ,,egyikünk sem vállalja érte a felelősséget". Pintér egyik kijelentése pedig arra utalt, a belügyminiszter csütörtökön már tudta, mi vár másnap a Tettrekész vezérére. (...)"

A két esetnek bizonyára nincs köze egymáshoz. Csupán a véletlen műve...

Vagy nem?

Pintér Sándor nyugdíjas belügyminiszter bevallott vagyona:

Bp. VII. 155 nm társasház - 1994
Bp. II. 61 nm lakórész társasházból - 1994
Bp. II. 400 nm ház + 2.246 nm telek - 2008
Csömör 809 nm zárt kert - 1982
Sarud 2.158 nm ingatlan - 1987
Sarud 7.264 nm szántó - 2005
Siófok 224 nm ház + 1.100 nm telek - 2004
Bp. IV. 20 nm garázs - 1993
Bp. VII. garázs - 1995
Bp. II. 18 nm garázs - 2004
Bp. II. 160 nm lakás - 2006
Bp. II. 160 nm lakás - 2003
Bp. II. 106 nm lakás - 2005
Bp. II. 17 nm garázs - 2005

Szihalom 150 nm nyaraló
Szihalom 70 nm nyaraló
Szihalom telek
Pásztó 3.701 nm kert - 1990
Pásztó 2.350 nm szántó - 2001
Pásztó 7.322 nm szántó - 2001
Szigetmonostor 18 nm nyaraló + 574 nm telek - 1995 öröklés
Bernecebaráti 1.517 nm kert - 1990

Wartburg 1 db - 1994 öröklés
OTP részvény: 10.700.000.-
OTP befektetés jegy: 42.019.-
Állami Nyomda részvény: 584.048.-
OTP zárolt részvény: 1.500.000.-
Magyar Államkötvény: 630.000.-
MOL Nyrt részvény: 43.000.-
Állami Nyomda: 170.815.-
Folyószámla lekötött: 278.500.000.-
Folyószámla látra szóló: 38.708.631.-
Feleség nevén (összesen): 479.785.028.-
Követelések összesen: 1.500.000.000.-

Lássuk be, nincs könnyű élete Magyarországon egy tisztességes, nyugdíjas zsarunak!


http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM&AN=pinterugyek&MN=Kozerd ekuCimekTelefonszamok&LN=Hungarian
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Magyarországot a magyar vér elapadása, részben elhull
  2013-02-03 17:08:50, vasárnap
 
  ,,Magyarországot a magyar vér elapadása, részben elhullása, részben elkorcsosodása terítette ravatalra"
2013. február 03. 13:14
Hunhír.info

Hatvan éve, 1953. február 4-én hunyt el kisapsai Méhely Lajos zoológus-biológus egyetemi tanár, akit két világháború között megjelent fajvédelmi írásaiért 1945-ben a ,,Népbíróság" ,,népellenes és háborús bűnös"-nek mondott ki, így, kilencvenegy évesen is fegyházbüntetésre ítélve, a váci rabbörtön szalmazsákján hunyt el . Nem győzte hangsúlyozni, hogy ,,Magyarországot a magyar vér elapadása, részben elhullása, részben elkorcsosodása terítette ravatalra", továbbá, hogy történelmünk, különösen is a kiegyezés utáni alapján ,,lehetetlen arról álmodozni, hogy a zsidó és a magyar nyílt és becsületes küzdőtársak lehessenek valaha is közös nemzeti és társadalmi célok szolgálatában", végül, hogy ,,vérbeli magyarnak tulajdonképpen csakis magyarral volna szabad összeházasodnia".

1862. augusztus 24-én született Kisfaludszögin. Tanulmányait a kassai és eperjesi gimnáziumban, a lőcsei állami főreáliskolában, majd a budapesti egyetemen végezte. 1880-tól tanársegéd a József Műegyetemen, 1885-től a brassói állami főreáliskola tanára, 1896-tól a Magyar Nemzeti Múzeum Állattárárának munkatársa, 1911-től igazgatója, 1915-től fővárosi bölcsészkari egyetemi tanár. 1899-től a Magyar Tudományos Akadémia levelező, 1910-től rendes tagja, továbbá számos olyan külföldi tudományos társaságé is, mint a londoni Zoological Society, 1906-ban pedig a kolozsvári Ferenc József Tudományegyetem tiszteletbeli doktora.

1919-ig zömében állattani tanulmányok fémjelezték tevékenységét (ő fordította magyarra például Brehm Alfréd híres sorozatának (,,Az állatok világa") első három kötetét), majd ettől kezdve jelentek meg folyamatosan fajvédelmi írásai ,,A Cél" című folyóiratba - amelyet 1926-tól 1940-ig szerkesztett -, miközben a Pázmány Péter Tudományegyetem Antropológiai Intézetének lett igazgatója. 1930-ban lemondott Magyar Tudományos Akadémia-tagságáról, 1932-ben nyugdíjba vonult. 1945-ben a ,,Népbíróság" ,,népellenes és háborús bűnös"-nek mondta ki, így, kilencvenegy évesen is fegyházbüntetésre ítélve, a váci rabbörtön szalmazsákján hunyt el.

Mi sem mutatja jobban szellemi életünk tragédiáját, mint az, hogy műveit ab ovo tudománytalannak bélyegzi mindmáig már a ,,faj" szó kimondását is rasszizmusnak, antiszemitizmusnak tekintő hivatalos antropológia és történelemtudomány (üdítő kivételt alighanem csak Gyurgyák János könyve képez (A zsidókérdés Magyarországon, 2001), amely minden életművét általa ért kritika ellenére legalább hűen bemutatja téziseit) , holott művei nélkül nincs magyarságtudomány. Ezt ismerte fel kortársai közül Gáspár János orvosprofesszor tanulmányában (Méhely Lajos és a tudományos fajvédelem Magyarországon, 1934) és Bosnyák Zoltán szerkesztő, polgári iskolai tanár pályáját ismertető művében (A magyar fajvédelem úttörői, 1941).

Miért állítsunk fel magyar fajbiológiai intézetet?

,,A tizenkilencedik században a szellemi tudományokban a historikus szemlélődés, a természettudományokban pedig a környezetelmélet uralkodott, ami alapjában véve nem helytelen, csak tökéletlen, mert egyoldalú. Mindig csak a függőség, a viszonosság, szóval a fejlődés szempontjai vezéreltek bennünket, miközben megfeledkeztünk arról, hogy a dolgoknak saját változhatatlan énjük, önmagáért való lényük is van." - írta ,,Állítsunk fel magyar fajbiológiai intézetet!" című írásában (A Cél, 1927).

Aligha lehetne ennél pontosabban s tömörebben kifejezni szellemi életünk már akkor elindult hanyatlásának okát, mely kísértetiesen emlékeztet Szabó Dezső sorsregénye, ,,Az elsodort falu" kordiagnózisára: egy ,,tudós" számára ,,ha Vörösmarty azt írta: a tó befagyott, német hatás volt, mert Goethénél is összeszilárdul null fokon alul a víz. Ha Arany azt írta: Isten, segíts, az megint német hatás volt, mert 1117-ben egy reichenaui szerzetes, aki eddig hibás állítás szerint 1086 július másodikán Altenburgban született, pedig az ő helyes felderítése szerint 1086 július negyedikén lélegzett be először a világba, szintén így kezdte imáját." Saját jellemünk, szellemi-testi énünk, egyszóval önazonosságunk megőrzése sem politikai, sem köz- és tudományos életünk irányítóinak nem volt szívügye.

Amint Méhely idézett írásában megvallotta, az első világháború és különösen is a történelmi Magyarország 1919 133 napja során bekövetkezett összeomlása kellett annak felismeréséhez, hogy ,,a fajiság a tengely, mely körül a népek léte forog, minden egyéb, ami ezen kívül mint tünet, jelleg vagy hatás felötlik, csak folyománya a fajiság alkotó vagy romboló erőinek, miért is minden szociológus-, politikus- és államférfinak mindenekfölött való kötelessége, hogy tisztában legyen a fajiság mibenlétével és lendítőerejével", továbbá, hogy ,,Magyarországot a magyar vér elapadása, részben elhullása, részben elkorcsosodása terítette ravatalra". (A hamelni patkányfogók (A Nép, 1923))

Már ekkor felismerte, hogy ,,Magyarországon 1867 óta egy, a természetes kiválogatódással ellentétes faji szelekció folyik, amennyiben a zsidókat és a nemzetiségeket mindenki dédelgeti s aktive támogatja, a magyarsággal ellenben nem törődik senki, minek következtében mindinkább erőtlenedik s rohamosan pusztul. Elmondhatjuk, hogy valamiként egykoron Athén athéniek hiányában veszett el, úgy elszánt, tettre kész magyarok hiányában szakadt reánk az októberi és márciusi veszedelem s ennek folyományaképpen a sorsunkat megpecsételő trianoni gyásznap." Teendőinket pedig így összegzi: ,,a magyar vértudat felébresztése, a további korcsosodás elhárítása, illetőleg kiküszöbölése, a vezető magyar társadalmi rétegek megerősítése s védelme a fordított irányú társadalmi és faji kiválogatódás ellen".

Az örök idegenek

Óriási vitákat váltott ki hosszas kutatási eredményeinek végkövetkeztetésével: ,,Nem szeretheti, sőt meg sem értheti a magyar a zsidót, mert mindkettőnek olyan egyedül való külső és belső vonásai vannak, amelyek viselőiket boldogítani tudják, de a másik fajta viselőire nézve elriasztók, sőt visszataszítók." (Farizeusok. A Cél, 1927) Szigorúan antropológiai és eugenikai vizsgálatokkal igazolta az 1930-as években, hogy a zsidóság ,,a természetes kiválogatásnak saját kebelében való lecsökkentése miatt a kórhajlamoknak egész sorát halmozta fel szervezetében, melyek öröklődvén, degenerálják nemcsak a velük érintkező idegeneket, hanem saját fajtájukat is", hiszen ,,vannak betegségek, melyek szinte kizárólag vagy túlnyomóan a zsidóságot terhelik (cukorbaj, bőrbetegségek, elme- és idegbajok stb), a lelki élet terheltségei (hisztéria, neuraszténia stb.) pedig oly általánosak és nagyfokúak, hogy sok szerző (Ziemssen, Buschan, Pilcz, Beadles stb.) szerint a zsidóság lelki alkatához hozzátartoznak. Méhely a zsidóság egész szellemi életén a »psychosis judaicá«-t, sőt »furor judaicus«-t látja uralkodni, ezért - amint Gáspár János összegezte tanítását - ,,lehetetlen arról álmodozni, hogy a zsidó és a magyar nyílt és becsületes küzdőtársak lehessenek valaha is közös nemzeti és társadalmi célok szolgálatában".

Ítéljék meg olvasóink politikai és médiaéletben - csupán 1945-től - való szereplésük alapján, fején találta-e a szöget Méhely professzor fentebbi soraival, továbbá a ma már nemcsak a köz- és politikai, hanem az egyházi életben is elterjedt ,,zsidó-nem zsidó" vagy ,,zsidó-keresztény párbeszéd" lehetetlenségének okairól kifejtett álláspontjával, miszerint ,,nyílt és becsületes mérkőzésben nem is félteném a magyart, mert tudom, hogy amely faj egy Arany Jánossal, Vörösmarty Mihállyal, Madách Imrével, Verbőczyvel, Pázmánnyal, Széchenyivel, Bolyaival, Petényivel, Irinyivel s még sok hasonló szellemóriással ajándékozta meg az emberiséget, az a művelődés legmagasabb fokára tud és akar emelkedni. Azonban nem bízom a verseny kimenetelében, mert a zsidó bámulatos művészettel tudja adminisztrálni a maga érdekeit s mesés biztonsággal tudja elhitetni a világgal, hogy »a Nap csak azért süt a földre s az eső csak azért termékenyíti meg, mert zsidók laknak rajta«, ennek következtében a kedvező látszat mindig a zsidók pártján lesz s ennek gyakran még olyanok is bedőlnek, akik különben eléggé ismerik a kiválasztott nép »apró« csalafintaságait, ezért mint hozzánk testük minden sejtjében, vérük minden cseppjében s gondolat- és érzelemviláguk minden atomjában teljesen idegen emberfajtát véglegesen és megmásíthatatlanul kirekesztjük a magyarság faji közösségéből. De nem is mi rekesztjük ki őket, hanem ők maguk s a természet megmásíthatatlan törvényei, s ezen sem a magyar név felvétele, sem a kikeresztelkedés, sem a magyarokkal való összeházasodás nem tud változtatni. " (Kultúra, magyarság, szelekció. A Nép, 1922)

,,Vérbeli magyarnak tulajdonképpen csakis magyarral volna szabad összeházasodnia"

,,Vérbeli magyarnak tulajdonképpen csakis magyarral volna szabad összeházasodnia: azonban, minthogy az alpesi és kelet-balti fajta gyökerében szintén mongoloid fajta, nagyon sikerült utódok keletkezhetnek például a magyar és a fentebbi fajták valamelyikéhez tartozó német, tót, lengyel, rutén, ukrán vagy kisorosz összeköttetéséből. A törökös magyarságban rejlő kaukázusi vér a horvát6 és szerb származású élettársat is elfogadhatóvá teszi, azonban a földközi fajta vérével telített oláhság fajilag teljesen idegen lévén a magyarnak, vérbeli összeköttetése sem lehet szerencsés", ugyanakkor ,,a zsidóval való minden közösség kárhozatos".

Ezen eugenikai alapgondolata jegyében sürgette a fajegészségtani oktatás kötelező bevezetését és a házasság előtti orvosi vizsgálatot az ,,igazi fajnemesítés" érdekében, ,,amikor ugyanazon fajta legkiválóbb, tehát legértékesebb egyénei kereszteződnek s amikor valóban összegeződnek mindama tulajdonságok, melyek a fajta fennmaradása szempontjából a létért való küzdelemben értékesek". E vizsgálatot ,,1. a fajdiagnózisra kell irányítani, azután 2. az egyén és családja esetleges örökletes terheltségeire és kórhajlamaira, mind testi, mind szellemi tekintetben, végül 3. a vér egyéniségét megmutató vércsoport-vizsgálatokra", nyomatékosítva, hogy ,,a vércsoportok nem a vér fajiságának, hanem egyéniségének mutatói."

Méhely tucatnyi tanulmányából máig érvényes, fizikai és mentális egészségünk megőrzését célul kitűző nemzetépítő alaptervezet körvonalai bontakoznak ki. Ennek, amint Bosnyák Zoltán összefoglalta (A magyar fajvédelem úttörői), ,,első követelménye a tiszta erkölcs , amelynek hordozói, megtartója nem a kiválogatódás nélküli tömeg, hanem a létért való küzdelem válságai között megedződött faji eszményekkel telített és a nemzet életigényeivel harmóniában kitenyésződött életerős és nemes jellemű rétegek, akikben él az áldozatkészség eszméje, a lelkesedés tüze. A magyarabb Magyarország a második követelmény. Tarthatatlan és megalázó állapot az, amikor a magyarság az ország anyagi, gazdasági és szellemi életében alárendelt szerepet játszik." A harmadik követelmény a nemzeti birtokpolitika , amely nélkül ,,nincs remény a magyarság faji megerősödésére: a meddő nagybirtokokat a kalásztengerrel ékes, de ember-üres rónaságot" kizárólag nemzeti ,,telepítési célokra kell felhasználni". A negyedik, hogy nemzeti művelődéspolitikánk ,,legsürgősebb feladata arról gondoskodni, hogy ifjúságunk bevezetést kapjon a fajegészségtani ismeretekbe". Ennek jegyében ,,a nőt vissza kell adni természetes hivatásának: a mai nőnek az a legnagyobb gyengéje, hogy nem akar anya lenni s nem gondol arra, hogy a legnagyobb nemzet is elpusztul, ha a születések száma túlságosan megcsappan".

Testi-lelki talpra állásunk érdekében minden magyar - kiváltképpen orvosi pályát választó - értelmiségi számára (darwinizmussal való helyenkénti kacérkodásai ellenére) kötelező olvasmánnyá kellene tenni 1945-ben bezúzásra ítélt fajvédelmi értekezéseit.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=61564
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az állam mindig a rövidebbet húzza
  2013-02-03 11:32:38, vasárnap
 
  2013.02.03. 07:40
Az állam mindig a rövidebbet húzza

Ha a privát szektorral üzletel. Ami nem lenne akkora tragédia, ha a veszteségeket nem az adófizetők finanszíroznák.

Amikor a szokásos, az állam nem jó gazda szövegemet darálom gyakran felbukkannak olyan hozzászólások amelyek azt firtatják, hogy miért vagyok ebben ennyire biztos. Elméletileg létezhet hatékonyan működő állami vállalkozás Magyarországon is, de a gyakorlat sajnos nem ezt mutatja.


Az Állami Számvevőszék decemberben megjelent horrorjelentését az Index szúrta ki:

Eszerint a különböző állami szervek összesen 271 ingatlant adtak ingyenesen használatba: közülük 65-t piaci szereplőknek, 10-et állami tulajdonban lévő gazdasági társaságnak, 30-at társadalmi szervezeteknek adtak oda. Az ÁSZ jelentéséből azonban nem derül ki, hogy konkrétan milyen ingatlanokról van szó, mely állami intézmények mondtak le ingyen a tulajdonukról, illetve az erről szóló döntésüket mivel indokolták. - Ingyen adta ingatlanjait az állam - Index

Az ingatlanokkal kapcsolatos nagyvonalúság nem is lenne annyira érdekes, ha a padlás nem lenne tele az állam által kötött előnytelen bérleti szerződésekkel.

MTV székház, Markó utca

A 65 ingyen ingatlan esete eltörpül az általános ingatlanhasznosítási adatok mellett:

Összesítésében az ÁSZ azt írja, hogy a központi költségvetési szervek 3613 ingatlant adtak bérbe, 2835-öt pedig más szerepelőktől béreltek. Hiába volt 27 százalékkal több az állam által bérbe adott ingatlanok száma, mint a bérelteké, előbbiből mégis csak negyed annyi pénz folyt be, mint amennyit az utóbbira költöttek. Az ingatlanok hasznosításából 2010-ben havonta 370 millió forint bevétel származott, a bérleményekre pedig havi 1,4 milliárdot költött az állam. - Ingyen adta ingatlanjait az állam - Index

480%

Ha az Állami Számvevőszék adatai pontosak, akkor úgy néz ki, hogy az állam egy ingatlant átlagosan 102000 forintért adott ki, miközben 493000 forintért bérelt.

Elég hanyagul bánnak a rájuk bízott ingatlanvagyonnal. Ennél valószínűleg egy számológéppel felszerelt 7 éves is jobb eredményeket tudna felmutatni.

http://sorkoz.blog.hu/2013/02/03/az_allam_mindig_a_rovidebbet_huzza
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszország csak akkor vállal kötelezettséget, ha ez mindkét
  2013-02-03 11:22:45, vasárnap
 
 

,,A modern Oroszország már semmilyen kötelezettséget nem vállal a kelet-európai államok felé, csak és kizárólag akkor, ha ez mindkét fél számára előnyös." Majd Putyin kifejtette, hogy az Európai Unió tagállamai a belépéssel gyakorlatilag elfogadták, hogy tönkre teszik a gazdaságukat, és mint tagállam, Brüsszel segélyein fognak tengődni. Most, hogy ennyi romba döntött tagállam segélyezésére már nincsen pénz, a nyugat Oroszországhoz fordulna forrásokért..."

-Magyarország csődhelyzetben van! Ezt tudjuk-érezzük. A valódi csődöt csak azért kerültük el, mert a Fidesz-kormány embertelen megszoritásokkal csavarja ki a pénzt az emberekből. A csőd elkerülése csak a lakosság kifosztása árán lehetséges!
-Az EU pedig ezt jóváhagyólag tudomásul vette!
MAGYARORSZÁG EGYETLEN "MENEKÜLÉSI" LEHETŐSÉGE OROSZORSZÁG ÉS UKRAJNA!
Érdemes izlelgetni Oroszország elnökének szavait: "Oroszország csak akkor vállal kötelezettséget, ha ez mindkét fél számára előnyös."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb milliárdok a Fidesz cégeknek
  2013-02-03 11:01:59, vasárnap
 
  Újabb milliárdok a Fidesz cégeknek


Két, egyenként egymilliárdos pályázati pénzt nyertek el az elmúlt hetekben. Valamennyi nyertes cég a Fidesz köreihez kapcsolódik. Ez addig nem volt átlátható teljesen, amíg az Opten céginformációs adattárából meg nem szellőztették a nyertesek tulajdonosi körét.

Az egyik nyertes 984 millió forintos pályázati pénzt nyert el, ez a Mahir Kiállítás és Rendezvény KFT. A Mahir nem közvetlenül, hanem áttételesen Simicska tulajdona, ugyanis a Mahir tulajdonosa a B-Reklám Kereskedelmi és Szolgáltató KFT, amely Simicska cége.

A másik nyertes a 700 milliós pályázat elnyerője a Young and Partners KFT, amely a szintén Fideszes Kuna Tibor tulajdona. Az ő neve nem ismert annyira, annak idején a Fidesz sportminisztériumában dolgozott, mint kabinettitkár.

A két pályázó közösen osztozik egy 560 milliós nyomdai keretösszegen. A két cég ezt megelőzően, a tavalyi évben is jelentős nagyságrendekben nyert el pályázati pénzeket. A MKR egy 600 milliós, majd egy 275 milliós pályázatot zsebelt be. A Y&P egy 700 milliós, majd egy 315 milliós pályázatot tudhatott magáénak. Mindkét vállalkozás az MSZP kormány ideje alatt sok tízmilliós veszteséggel rendelkezett. A 2011-es évben közel 160 milliót osztottak ki csak nyereség osztalékokban a tulajdonosoknak.

Valamennyi pályázat PR, rendezvényszervezési, a Fidesz és az EU eredményeit propagáló pályázat. Vagyis mindegyik olyan pénzelnyelő pályázat, amely követhetetlen, és rejtett Fidesz propaganda - állami pénzből.

Hidfő.net

http://www.hidfo.net/2013/02/02/ujabb-milliardok-fidesz-cegeknek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Készül az új ingatlanadó
  2013-02-03 10:59:07, vasárnap
 
  Készül az új ingatlanadó

Ahogy korábban írtuk, a kormány újabb és újabb bőrt húz le az emberekről. Miközben az utolsó bank is beadta a derekát - magyarul a lakosságra hárította az összes banki adót (a multik és a szolgáltató cégek mindet továbbhárítanak a fogyasztókra, mint például a telefonadót is), a kormány egyre inkább a kispénzűeket szipolyozza.

Az új rendelkezés szerint, valamennyi zártkerti ingatlant be kell jelenteni 6000 forint bejelentési kötelezettség mellett, amennyiben gyümölcsöt vagy zöldséget termel saját fogyasztásra. Vagyis megint azt büntetik, aki termel, dolgozik. Ennek két oka lehet. Az egyik, előkészíteni az USA-ban már bevezetett zöldség- és gyümölcs termelési tilalmat. Ott ugyanis már tilos saját részre a zöldség, gyümölcs, gyógynövény termesztése. A másik, az eddig nehezen felmérhető, hatalmas munkával kontrollálható kis ingatlanok megadóztatása.

Ez a bejelentési kötelezettség 350 000 családot érint (kétmilliárd egyszeri tiszta bevétel). Az EU talpnyaló atlantista kormányzat leginkább azzal a céllal találhatta ki ezt a kötelezettséget, hogy felmérje hányan termesztenek saját maguknak, ugyanis egyre többen termelnek saját fogyasztásra és drasztikusan csökkent a bolti árucikkek iránt a kereslet (ezzel csökkentve az EU-s árufelvásárlást). Most felmérik mekkora keresletnövekedést okozna, ha betiltanák a gyümölcs- és zöldség termesztését - illetve komoly adózáshoz kötnék. Mielőtt valaki úgy gondolja, hogy: 'á ezt úgysem vezetik be', az gondoljon arra, hogy a pálinka hazájában minden további nélkül betiltották a pálinkafőzést (aztán a Fidesz kormány nagy kegyesen engedett 50 litert - csakhogy adjon valami hülyeséget az értelmes dolgok helyett). Hogy mekkora bajban vannak, alátámasztja az is, hogy a szerb vámmentes árubevitelt is kierőszakolták a szerb kormánytól (Szerbiában már vámmentesen szállíthat árut az EU, annak ellenére, hogy nem EU-tag).

Mindebből az látszik, hogy a kormány továbbra is a magyarság ellen dolgozik, és a gazdasági problémákkal képtelen megbirkózni. Semmi újat nem tudnak kitalálni, és a problémák valódi okait sem megoldani. Kényszerpályán mozognak, ezért a hatékony terápia még várat magára - a rendszerváltás utánig.

Kemény Gábor - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/02/03/keszul-az-uj-ingatlanado
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 543 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.