Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
Tényleg nincsen borsodban harminc ember, aki megfogja ezeket
  2013-03-17 20:58:49, vasárnap
 
 

Tényleg nincsen borsodban harminc ember, aki megfogja ezeket a retkes fémtolvajokat!



Egészen mostanáig tudtam türtőztetni magamat, és nem kezdtem el sem cigányozni, sem zsidózni, sem kommunistázni az elmúlt napok hóviharai miatt kialakult helyzettel kapcsolatban.
Nade, most elszakadt a cérna.
Tényleg nincsen borsodban harminc ember, aki megfogja ezeket a retkes fémtolvajokat akik a leszakadt vezetékeket lopkodják és akik miatt családok, települések napokra maradnak áram nélkül?
Hát, ha Kolontár és Devecser között feltörik és kirabolják a hóban hagyott autókat és nincs ott harminc felnőtt férfi aki megfogja őket?!
Mikor fogják fel végre az emberek, hogy a "nem az én problémám" hozzáállás oda fog vezetni, hogy fényes nappal a saját házadban fognak kirabolni, a feleségedet a szemed láttára fogják megerőszakolni és a szomszédod pedig azt fogja mondani, hogy nem hallotta, mert félni fog, sőt nem félni, hanem rettegni!
És nekem ne mondja senki azt, hogy "de nem tudjuk, hogy kik voltak...".
Az anyátok picsáját nem tudjátok. Mindenki tudja, hogy ki az a három-négy család ezeken a településeken akik meg merik tenni ezeket a dolgokat. Nem lehetne végre aszerint élni, hogy az új törvény első paragrafusa így szóljon:
"Rendőrt hívni, mindig a mentős dolga!"
Ebben az országban én még nem találkoztam egyetlen emberrel sem, akit a rendőrök BÁRMITŐL és BÁRKITŐL meg tudtak volna védeni.
Ugyanakkor a borsodi erdőkben sok a vaddisznó. Azok MINDENT megesznek.
Hát Uraim ott Borsodban, és Uraim Kolontáron és persze Budapesten is, meg mindenfelé az országban! Nem a rendőrök, hanem TI vagytok az okai annak, hogy idáig jutottak a dolgok.
Mert ti ivarérett 20 év feletti férfiak vagytok, akik bámultok kifelé a busz vagy a vonat ablakán, amikor felszáll három taknyos tizenéves cigánygyerek és elkezdi a műsort. Ti vagytok azok, akik ahelyett, hogy felállnátok és lebasznátok egy olyan pofont a leghangosabbnak egyetlen szó nélkül, hogy ott is beforduljon, ahol nincsen sarok, bámultok kifelé az ablakon és azért imádkoztok, hogy nehogy hozzátok szóljon valamelyik.
Szóval azt mondom, hogy vagy szégyelljétek magatokat és kezdjetek el készülni arra, amikor ti lesztek a cigányok csicskái és jobbágyai, vagy itt az ideje belenézni a gatyátokba, és ha a tökötöket látjátok benne, akkor úgy viselkedni, ahogyan a tökös magyarok szoktak. Összefogni és BÁRKI és BÁRMI ellen megvédeni magatokat és a családotokat.

Annál jobb alkalom nem lehet erre, mint amikor a bajban a hiénák kihasználva a bajbajutottak védtelenségét lopnak és rabolnak. Ha agyonvernétek őket, akkor sem lenne bíróság amelyik elítélne, mert az emberek ezrei mennének akár felgyújtani a bíróságot értetek. Ugyanis egyetlen dolog van amivel az embereket magatok mellé tudjátok állítani: az, ha TESZTEK valamit a saját védelmetek érdekében. Ugyanis a bőgés és a panaszkodás csak annyit jelent: akkora rakás szar vagy, hogy nem, hogy nem tudod, de még csak meg sem próbálod megvédeni magadat.

A hóban rekedt zsidók meg telekürtölik a világot, hogy a rasszista magyarok nem mentik ki őket.... Hát. Lehet, hogy jobb lett volna tényleg otthagyni őket.
Az pedig, hogy ez a retkes komcsi banda Szarházival az élen ebből is politikai tőkét akar kovácsolni magának..... mit mondjak.... ha rajtam múlna újranyitnám nekik a Recski kőbányát....

Na mindegy, ezt ki kellett írni magamból......

http://www.facebook.com/benyei.agnes/posts/347832152001202?notif_t=close_friend_a ctivity
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ciprussal dől a dominó - Az EU bankárjai lenyúlják az emberk
  2013-03-17 19:46:03, vasárnap
 
  Ciprussal dől a dominó - Az EU bankárjai lenyúlják az emberk pénzét
2013. március 17. 18:58
Hunhír.info

Ciprus jelentősen, tíz százalékponttal emeli társasági adóját, a bankbetéteket pedig egyszeri illetékkel és kamatadóval sújtja. Az egyszeri illeték százezer euró fölött 9,9 százalék, az alatt pedig 6,75 százalék lesz.

Cipruson a lakosság nagy ellenállással fogadja azt a mentőcsomag-tervezetet, amelyről szombat reggel állapodtak meg az euróövezeti pénzügyminiszterek. A 10 milliárd eurós hitelről szóló megállapodás részét képezi, hogy a ciprusi bankbetéteseket 100 ezer eurós összeg alatt 6,75 százalékos, az e feletti részre pedig 9,9 százalékos egyszeri, a bankbetét összegére vonatkozó adó megfizetésére kötelezik. Az adónemtől 5,8 milliárd eurónyi bevételt remél a ciprusi kormány.

A ciprusi elnök, Nikosz Anasztasziadisz már vasárnap este nyilatkozatot tesz az állami televízióban annak érdekében, hogy meggyőzze állampolgárait a bankbetétekre kivetett adó szükségességéről.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62907
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ELLENZÉKI SUNNYOGÁs
  2013-03-17 18:49:59, vasárnap
 
  2013. március 16., szombat
ELLENZÉKI SUNNYOGÁS

Egészen jól tűrte az ország a nemzeti ünnepen a beszédek, a pátosz és a gyűlések hiányát.
Szerintem, amikor Gyurcsány megadta a jelet, hogy nem okvetlen kötelező ítéletidőben idiótának lenni, akkor mindenkin nagy megkönnyebbülés lett úrrá, elsősorban a tüntetések szervezőin.
Gyorsan sorra le is mondták a rendezvényeiket, aztán még arra is volt idejük, hogy kiderítsék, hogy nem is Gyurcsány volt az, aki épeszűnek bizonyult, de a népnek addigra már mindegy is volt.
Aki nem vett részt éppen egy autóban ülve a Nemzeti Jegesmedve - kiképzésen (libáknak pingvin-kiképzést tartottak), az boldogan húzódott be lakásába,.
Az okosabbja csinált még egy kis forraltbort is magának, és kétóránként egy-egy percre kilépett az ajtó elé, hogy aztán mikor visszalépett, ismét és ismét átélhesse a fűtött lakás kellemes élményét - kis boldogság is boldogság, nem lehet mindjárt Orbánnal kapcsolatos jókívánságaink bekövetkeztét ünnepelni.
A Vezér, aki a nép szeretetétől rettegve helybe ment Brüsszelbe a faxért, szállodai szobájában dühösen basszamozott - ennyi erővel akár otthon is maradhatott volna, hiszen ilyen időben még az ellenzéket sem engedik ki az utcákra.
Így aztán csak ma tudta learatni a katasztrófa védelmének dicsőségét, mikoron is kiment egy autópályára, ahol a letisztított, felmosott és vékonyan leolajozott aszfalton Pintér caporegime társaságában megállt, szigorúan összevonta a szemöldökét, majd rosszallóan megszólat: Nana!
A hó azonnal olvadásnak indult, az autópályák járhatóvá váltak már csak a roncsok és a bennük felejtett kisdedek eltakarítása van hátra, meg az ökomenikus ima: Viktor, kinek balján ott ül az Úr, bocsáss meg nekünk, gyarló embereknek, kik tüntetni merészeltünk volna ellened!
Az üzeneted megértettük, jöjjön el a te örök királyságod, miképp a mennyben, azonképpen itt, a Földön is!
A tüntetések szervezői pedig lelkük mélyén hálás megkönnyebbüléssel vették tudomásul a kialakult helyzetet, hiszen ez a március megmutathatta volna, hogy képesek-e a demokratikus ellenzék vezetői komoly tömeget mozgósítani.
Legfőképpen a Milla volt bajban, hiszen Juhász-füvész a szervezetet, melynek élére tolakodott, oly sikeresen amortizálta, hogy kérdésessé vált az is, hogy akik tavaly és tavalyelőtt kint voltak a rendezvényükön, várni a csodát (nem jött el, több esze volt, mint nekem...) azoknak szíve leghőbb vágya-e, hogy megint hülyének nézzék őket.
Hogy a rendezők szépen szabályozott és nem túl tág teret engedjenek dühük kiordítozásának, majd hazaballagjanak a ,,találkozunk októberben" szép, ámde tartalmatlan ígéretével.
Megkönnyebbülhetett Bajnai is, merthogy ő egy olyan szervezetet vezet, melynek az erejét egy olyan szervezet képezi, melynek saját ereje nincs, mindössze egy internetes portálon szervez alkalmi összejöveteleket más szervezetek tagjainak.
De megkönnyebbülhetett Juhász-füvész is, mert így első látásra sikeresnek látszik a kísérlete, hogy tudathasadása mindkét elemét - a civilt és a frissen világra jött pártpolitikust is pozícióba juttassa, aztán majd legfeljebb széttárja karját szervezete negyvenhét tagú és várhatóan igen hatékony kollektív vezetése előtt: látjátok, pupákok, kiteszem a lábam, oszt máris itt a baj!
A Szolidaritás higgadtan szemlélte az eseményeket, nekik ugyanis van konkrét szervezet a hátuk mögött, emellett ők dolgozni is szoktak a választók között, mely azért nem mondható el minden demokratikus ellenzéki pártról, melyek küldetéstudatos vezetői többnyire romkocsmák mélyén tervezik a jövőt, melyben majd pozíciójuk végre ambícióiknak megfelelő lesz.
Jóllehet sokukkal meg lehetne csinálni a világ legjobb üzletét: megvenni őket annyiért, amennyit érnek és eladni őket annyiért, amennyire taksálják magukat.
A szocialisták harcos öntudattal leginkább az erő, hit és elszántság kisugárzásával vannak elfoglalva - momentán éppen arra várnak, hogy a többiek hason csúszva szórják a hamut a fejükre, míg a DK az ideológiai eltévelyedések ellen harcol vadul, és a demokratikus összefogásban kézzel-lábbal részt venni kívánó komcsik kiseprűzésével van elfoglalva, hiszen tűrhetetlen, hogy ,,ezek" utálják az önkényuralmat, mikor azt ők utálják.
Komcsi, maradj a kaptafánál, viselkedj úgy, ahogy mi megálmodjuk - el a kezekkel Orbántól!
Szegény Vajnai Attila tán maga sem hitte volna, hogy Sztálin náciellenes összefogásban való részvétele megbocsáthatóbb, mint az ő tülekedése a mai nácik ellen...
Az LMP utódszervezetei szokásos ,,kint is vagyok-bent is vagyok" játékukkal utáltatják meg magukat a választókkal, csak én vagyok elégedett, mert szépen igazolják a véleményemet, miszerint csak az ellenzék szétcincálásra hozta létre a szervezetet Schiffer ügyvéd úr védence...
Vannak még magukat pártnak tekintő baráti társaságok is, ők nem sok vizet zavarnak ott a ,,futottak még" kategóriában.
És van a választó, akinek már tele van a hócipője ezzel a sok felelőtlen idiótával, a demokratikus ellenzék politikusaival, akik képtelenek egységet és erőt mutatni, akikről kívülnézetből leginkább csak a vezető szerepért való tülekedés jön át az embereknek, akik visszaigazolják a társadalom összes negatív előítéletét a politikai osztályról.
Holnap lesz az esőnapja, vagy hónapja az elmaradt tüntetésnek, de erről a pártok internetes felületein nemigen olvashatunk lelkesítő felhívásokat, mintha minden ellenzéki párt szerint így lenne ez a legjobb, ahogy van - várjuk meg, mit hoz az év hátralevő része, aki nem dolgozik, az nem tud hibázni...
Csak a választó végképp meg ne unja!
Lehet, meg kell várnunk, míg felnő a ma még középiskolás korosztály?
Nem tudom, megengedhetjük-e magunknak ezt a luxust...


http://www.pupublogja.hu/2013/03/ellenzeki-sunnyogas.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valami elkezdődött
  2013-03-17 17:52:55, vasárnap
 
 
Valami elkezdődött

Mondhatni türelmes nép a magyar, hiszen csak napjainkban kezdtek fellépni megszállásunk ellen azok, akiktől erőszakkal, devizahitelnek nevezett csalással próbálják elvenni javaikat a bankok . Jellemző a hazai tájékoztató ipar tevékenységére, hogy néhány száz emberről számoltak be csak, a többezres felvonulás részvevőit számolva . Kaesler Ápád nevét ki sem ejtették közben, pedig a nevével fémjelzett mozgalom az igazságot tűzte zászlajára, amiről nem szívesen tudósítanak jogrendszerünk sajátos működtetői .

Hazánkban devizahitelezés címén, forinthiteleket nyújtottak, svájci frankban való elszámolással, amit a nagyszámú hitelek elmozdítottak fölfelé . Spekulánsok paradicsomában a megszállók értetlenül nézik, miért mernek felszólalni ellenük olyanok, akiknek nem osztottak lapot vágóhídra terelgetésük közben . Hazánk nagy veszélyben van, mert nem csak az a több mint egymillió magyar szenvedi az eladósítás ördögét, hanem az önkörmányzatok, s egyéb állami vállalatok, sőt maga a kormány is az adósok között van, amit nekünk, adófizetőknek kell alkalomadtán visszafizetni .

Kaesler Árpád rengeteget tesz azért, hogy segítsen bajbajutott embereken, szervezi őket, jogi ismeretein keresztül intézi a kormány által magárahagyott emberek dolgát . Ez év Április 16-ára Nemzetgyűlést hívott össze, hasonlóan az izlandi események megoldásához vezető úthoz, ahol eldöntötték a jelenlevők, hogy akarják-e ezt a képtelen liberális demokráciát, amit a médiabirodalom eszközeivel befolyásolhatnak kedvükre a pénznyomtatási jogot bitorló családi válalkozások . 2008-ban Izland úgy döntött, hogy a külföldi bankok összehangolt tevékenysége miatt eladósodott ország, nem kér többet korrupt politikusaiból, hanem népszavazásban eldöntik azok, akiket érdekel, hogy Alkotmányozó Nemzetegyűlés keretében fizessék-e ezeket a csalással létrehozott hiteleket .

Lemondatták a miniszterelnököt . A bankelnököt börtönbe zárták . Ezután a bűnös bankokat kiutasították a szigetországból . Az adósságról pedig úgy döntöttek, hogy ha az ország GDP-je pozitív jelleget kap, akkor a haszon 6%-át fordítják majd a kölcsön visszafizetésére . Mindezek öt évvel ezelőtt történtek, a Nagy Financiális Krízis előestéjén, amikor kiderült, hogy a bankok fedezetét szolgáló ingatlanokat erősen túlértékelték, amit később egymás közt adtak vettek a spekulánsok egészen addig, míg a nyakukon maradt . Erre fogta magát az USA elnöke, és sokszázmilliárdos összeget ajánlott fel a bankok megsegítésére . Persze ez az összeg a Goldman Sachshoz került, akik engedték tönkremenni a Lehmann Brothers Bankot. A léhmann egyébként azt jelenti, hogy áttért vallású . Egy másik vallásra áttért kiválasztott .

Magyarországon elhallgatják mindazt a fontos információt, amelyeket a nemzet fennmaradása érdekében hoznak önerőből azok a szervezetek, akik tenniakarásukat a tehetségükkel párosítják . Legyen az baloldali, vagy jobboldali média vállalat, nem beszél ezekről a fontos eseményekről . Mindannyian tudjuk, hogy az eladósodottak zöme nem viccből vette magának lakását, bár igaz, hogy néhányan meggondolatlanul cselekedtek, amikor aláírták a hitelszerződéseiket . A hazánkat láthatatlanul megszálló ,,magyar" állampolgárok Izraelből kapják az ötletet, mint legutóbb 2007-ben Simon Peres elnök is kijelentette, hogy többek között Magyarországot is felvásárolták már izreaeli érdekkörök, ami az újkori háborúzás békebeli eszközeként hódít a világban .

Nos kedves újmagyar állampolgárok . Lehet, hogy őseiket a XIX-ik század második felében beözönlő galaiciaiaktól számítják, akiknek a kiegyezés egyik feltételeként a magyar állampolgársággal együtt többletjogokat is adtunk, amit elveszítettek, amikor elhagyták hazánkat, és más országok állampolgárai lettek . Merőben más a helyzet, a trianoni országcsonkítás miatt, a határjainkon kívül rekedt kárpátmedencei magyar testvéreinkkel, akik önhibájuk nélkül kerültek más népek fennhatósága alá ! A magyar akkor is magyar marad, ha más országban találja magát, vagy akárhová emigrál . A galiciaiak galiciaiak maradnak ugyanúgy, mint eleik, bár ez náluk a szél irányától is függ, hogy merre sodorja őket a szél .

Bár a tölgyfa levele is eltér a bükktől, fenyő a rózsától, de magjaikban azokat a géneket őrzik mindannyian, amelyek ugyanolyan leveleket hoznak majd, mint amit elsodort a szél korábban . A zsidók is zsidók maradnak bárhol is éljenek . Hazánkat célországnak jelölték ki a Tel Avivban élő nemzetköziek . Megmutatták már néhányszor a világnak, hogy miféle jogokat biztosítanak ők a kisebbségeiknek . Jó példa erre napjaink 65 éves közelkeleti demokráciája, de ha a kommunizmus arculatát vizsgálva rájönnénk arra, hogy ez a százmillió embert elpusztító őrület is az ő kezük munkája volt, akkor igen csak meglepődnének sokan . Erről sem jelenik meg semmi, pedig közismert, hogy az orosz forradalom népbiztosai 70%-ban zsidó származású idegenek voltak .

A Tanácsköztársaság, másnéven Szovjetúnió magyarországi népbiztosaiból is csak egy volt magyar, rossz nyelvek szerint csak azért, hogy valaki aláírhassa szombaton is a halálos itéleteket . Huszonhat vérengző kommiszárból huszonöt volt zsidó ? Akkor elmondható, hogy az ország 5% zsidójából, az ,,új" eszme hívei 90%-ot adtak ! Békében szervezkednek, háborúban aratnak a többségükben zsidó vérű bankárok, akiknek közreműködését jól láthatjuk ebben a svájci frankos forinthitelezésben is . Szégyen, hogy politikusaink magukra hagyták a kiszolgáltatott magyarok százezreit, mert szerződést kötöttek korábban az ördöggel, akit Soros Györgynek hívnak magyarul . Legyenek ők baloldali volt kommunisták, KISZ titkárok, vagy utóbb jobboldalivá változott liberális párt ifjúsági tagozata, mindannyian általa tanulták a demokráciát angol, vagy amerikai egyetemeken, még a rendszerváltást megelőzően .

Sokan elhatárolódnak egyiktől, és a másikat istenítik a két szélhámos közül, nekem is az egyik szimpatikusabb, vagy mondhatnám úgy is, hogy kevésbbé utálatosabb mint a másik, de ezzel becsapom magam . Mindketten a demokrácia újraértelmezett liberális anarchiáját támogatják, másfajta megközelítésből . Az egyik másról beszél folyton, de ugyanazt cselekszi, mint a másik böszme, akit elszámoltatni is képtelenség a paktumos rendszerváltás levezénylése miatt, ahol javainkat privatizálták, de az adósságunkat átörököltették velünk a demokrácia eme legújabb formájába, ami megint csak őket szolgálja . Legnagyobb bankárcsaládok támogatták a legvéresebb kezű kommunistákat, akik látszólag le akartak rombolni minden palotát, az övéken kívül . Hát nesze nektek demokrácia ! Próbáljátok mégegyszer, ha nem tanultok még a saját hibáitokból sem .

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Francia szocialista (!) belügyér: A cigányok sem beilleszked
  2013-03-17 17:30:15, vasárnap
 
  : 2013-03-17. 16:42
Francia szocialista (!) belügyér: A cigányok sem beilleszkedni, sem dolgozni nem akarnak

Vajon leváltják-e Manuel Valls francia szocialista párti belügyminisztert azt követően, hogy egy manapság súlyosan rasszistának minősülő - ugyanakkor teljes mértékben igaz - kijelentésre ragadtatta magát? A politikus ugyanis köntörfalazás nélkül kimondta, hogy az EU más tagállamaiból Franciaországba érkező cigányok nem hajlandók beilleszkedni a francia társadalomba.
Manuel Valls a Le Figaro című lapnak adott nyilatkozatában arról is beszélt, hogy kormánya komoly erőfeszítéseket tett a "bevándorló romák" lakhatási gondjainak megoldása és munkába állásuk elősegítése érdekében. Azonban hiába, mivel a kormányzati kezdeményezések iránt "nem mutatkozott érdeklődés" - közölte a belügyminiszter.
Valls álláspontja szerint az "integrációs falvak" működtetésének tapasztalatai nyomán ki lehet jelenteni, hogy a "romák" nem kívánnak integrálódni a társadalomba. Hogy miért nem? A francia belügyminiszter két lehetőséget tud elképzelni: az egyik az, hogy "kulturális okokból" kifolyólag nem tudnak a cigányok emberhez méltóan viselkedni, a másik pedig, hogy nem képesek szabadulni a "roma bűnbandák karmai közül, amelyek koldulásra vagy prostitúcióra kényszerítik őket". A kormány tovább kívánja folytatni a "roma táborok" felszámolását - közölte a szocialista politikus.
A belügyminiszter nem hallgatta el azt sem, hogy a "helyi lakosok és a roma bevándorlók kapcsolata olyannyira feszült, hogy az erőszakhoz vezet". Annál is inkább, mivel a táborok környékén élő lakosságot is sújtja a gazdasági válság, ezért aztán kiváltképpen "problémásnak" érzik a romák jelenlétét - fejtegette Manuel Valls.
"Úgy becsüljük, hogy jelenleg több mint 400 táborhelyen hozzávetőleg 20 ezer roma gyerek, nő és férfi él, többségük Bulgáriából és Romániából érkezett, és illegálisan tartózkodik az országban" - jelentette ki a politikus az interjúban. Valls hozzátette azt is, hogy mindazokat, akik nem törvényesen élnek Franciaországban, vissza fogják küldeni abba az országba, ahonnét érkeztek.
Perge Ottó - Romea.cz nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/4/109424/#ixzz2Nobz8ItH
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megjött a Főnök – Orbán Viktor álruhában
  2013-03-17 15:23:22, vasárnap
 
  Megjött a Főnök - Orbán Viktor álruhában

szerző
narancsblog
publikálva
2013. márc. 17., 11:16

Most már a vak is láthatja, hogy merőben alaptalan volt az az általunk is felelőtlenül terjesztett vád, miszerint Pintér Sándor az elmúlt napokban az égvilágon mindent rosszul csinált. Csak meg kell nézni a miniszterelnök Facebook-oldalára feltöltött videót, ebből ugyanis kiderül, hogy Pintér szakszerűen képes például egy helyben ülni, kérdéseket feltenni, köszönni, majd elköszönni a sztrádán felvett, pár száz méteren elszállított fiataloktól, sőt a rosszmájú pletykák ellenére a belügyminiszter igenis higgadt tud maradni emberi lények társaságában. Azt ugyan már nem fogjuk megtudni, hogy ő vajon ugyanolyan kiválóan vezette volna-e a kisbuszt, mint főnöke, hiszen a sofőr ezúttal Orbán Viktor volt, de nem is ez a lényeg: Pintér Sándor, akinek képességeit az elmúlt napok időjárási katasztrófájának kezelése meghaladta, most már tudjuk, legalább statisztának tehetséges. Esetleges pályamódosítása - melyre fejlettebb demokráciákban egy ilyen hét után feltétlenül sor kerülne - nem szeghetné munkakedvét, hiszen újabb Kálomista-produkciókban például bizonyosan jól hasznosíthatná magát a pesti utca szürke kisembereként.

És mégis, tagadhatatlan értékei ellenére a videó mindenekelőtt felettébb kínos. A miniszterelnök kommunikációs stábja ugyanis mintha elfelejtette volna rendesen végiggondolni a tervet, amikor Gyurcsány Ferenc (szintén a Facebookon elkövetett) vérciki, ,,arról dumcsizok a stoposokkal, hogy milyen gáz is ez az ország"-gegjét adaptálták. Két verzió lehetséges.

1. Tegyük fel, hogy a szóban forgó trip, melynek során Pintér Sándor az anyósülésen rosszalkodik, Orbán Viktor pedig szeretett kisbuszával hasít, valaki pedig hátulról kamerázza őket, tényleg, egészen spontánul így történt. Ment, csak mendegélt a két smasszer az M1-esen, és unalmukban megkérték a mögöttük halkan súlyzózó Habony Árpádot (vagy a dublőrjét), kapcsolja már be a kameráját, hátha történik valami. És micsoda dramaturgiai érzékkel tették! Pont jött két fiatalember szatyrokkal, akiket elvihettek a kamionjukig egy természetesnek éppen nem mondható beszélgetéssel alázenélve. (Mondjuk, jelentkezzen, aki meg tudná őrizni a lélekjelenlétét, ha ilyen társaságba csöppen!)

Ezzel a változattal az a baj, hogy az úrvezetők csak azt felejtették el a stopposoktól megkérdezni, nincs-e ellenükre, ha képüket, személyüket felhasználják egy klassz kis propagandaanyaghoz, mellyel a hithű kormánypárti szavazókat - hiszen nekik készült ez a förmedvény - megnyugtathatják. Ezeknek a fiatalembereknek ugyanis még akkor is maradt némi személyiségi joguk, ha egyenesen az ország kisbuszába szálltak be - hozzájárulásukat akár meg is vonhatták volna, ha nem akarnak a magyar közélet részévé lenni, hiszen a miniszterelnök oldala hírforrás. Ahogy azt is közölni illett volna velük, hogy hol és mikor lesznek láthatóak - mint statiszták - a Mátyás király álruhában című népmese filléres változatában. Ez is elmaradt, a vágatlan videóban jól láthatóan fel sem merült.

2. Vagy nagyon is le lett zsírozva előre a dolog. A trió - úgy képzeljük - tettre készen, ám tanácstalanul ácsorgott egy benzinkútnál, amikor meglátták a boltból kilépő párost, s a hoppmesternek máris beindult a fantáziája: ez bizony filmtéma! Megbeszélte a fiatalokkal a nagy ívű etűd részleteit, felberregett a kisbusz (,,Sanyi, végre szitu van!"), aztán láttuk, amit látni kell. (Stopposaink mondjuk meg se lepődtek nagyon, hogy kamerázzák őket, bár tudja a fene, nyilván az elmúlt két nap után nem ez foglalkoztatta őket a legjobban.)

Törjük a fejünket bármennyire is, nem nagyon jut eszünkben további variáció, amely ne ennek a két lehetőségnek valamiféle kombinációja volna. A magyar kormányfő vagy teljesen hülyének nézi és átvágja a videó nézőit, hisz álriportot készíttet a hátsó ülésen lapuló jobbágyaival, vagy magasról leszarja az elébe kerülő, hóba ragadt utasok személyiségi jogait. Döntse el mindenki, melyik a rosszabb.


http://propeller.hu/itthon/2649819-megjott-fonok-orban-viktor-alruhaban#v776841
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti színekben, globális érdek képviseletében
  2013-03-17 15:17:52, vasárnap
 
 
Nemzeti színekben, globális érdek képviseletében

Nagyon nehéz méltó választ adni olyan embernek, aki díszmagyarba öltözve, vörös szívvel gondolkozik . Gondolok itt arra, hogy valamikor még a Soros György nemzetközi szélhámos támogatását élvező fiatal demokraták, mára nemzeti színben tündökölnek valamennyien . Sajátos ellenzéküknek építették fel, levegőből előállított pénzükkel, az együtt 2014 nevű mozgalmat, Lúdmilla vezetésével . Egy erősen liberális párt ifjúsági tagozata miként válhatott a nemzet érdekeit felvállaló, jobboldali demokrata párttá, az valóban érdekes .

Az is érdekes, hogy ellenzékben ott lehetnek olyan letünt politikusok, akiknek közéleti tevékenysége erősen megkérdőjelezhető . Gondolok itt Bajnai Gordonra, aki ugyanúgy jelen van a politikában mint Gyurcsányi Ferenc, kinek beismerő vallomását a baloldalon igazságbeszédnek tartják elvakult követői . ,,Öszödi böszménk" jól időzített beismerési rohama szétverte Magyarország egyik legnagyobb nemzeti ünnepének régvárt ötvenedik évfordulójára való megemlékezést . 1956 október 23-át nem lehetett ünnepelni a kádári diktatúra évei alatt, de az álságos rendszerváltásra is rátelepedtek azok, akiknek felmenői verték le a magyar nemzet forradalmát .

Mindhárom miniszterelnökünk KISZ titkár volt a maga területén, kiegészülve egy Pufajkással, és a D209-es számú szigorúan titkos ügynökkel . Mindkét oldalon ifjú kommunista titánok állnak, akikből kiegyensúlyozott magyarországi politikusok lettek mára . Mindent szétvertek belűlről az irányított rendszerváltoztatás nevében, de az általuk felhalmozott adósságot ma is fizettetik velünk, amíg bele nem rokkanunk . Na és ? Mondhatnánk akkor, ha nekünk is annyi jutna megélhetésre, mint azoknak, akik cseberből vederbe kerülve, a politikai vezetés legtetején találták magukat . Egy pápai biciklitolvaj fiából miként lehetett milliárdos néhány év alatt, az elgondolkoztató, bár az offshore számlákon felhalmozott milliárdok arctalan tulajdonosai ott tülekednek még most is a konc körül .

Globalista világunk mondhatnám a tökéletesedés felé halad, de nem mondom, mert hazudnék ha ezt mondanám . Nagyvárosok ijesztő hálózata, metropoliszok óriási kiterjedésű gócpontjai, mind annak a rákos daganatnak a képződményei, amelyek a pénzhatalom működése folytán létrejöttek melléktermék gyanánt . Mert a levegőből előállított, általuk garantált pénz gyakran megduplázódik, esetenként háromszorosára duzzad . Az arctalan nagytőke által működtetett globális pénzipar bankjain át hitelez, azokból a számlákon tartott, nem kamatozó számokból, amit mindennapi használatra bent tartunk . Ez a pénzoligarchia a pénzteremtés által olyan hatalomra tett szert, hogy mára az emberiség minden vagyona átvándorolt hozzájuk . Eladósodottságunk meghaladja a nagybankárok családjának az osztatlan vagyonát, akik ennek a hatalmas pénznek nevezett számhalmaznak a valódi tulajdonosai .

Lépni sem mernek, mert ezzel a láthatatlan birodalom összedőlne . Viszont ha mi nem lépünk, akkor pénz hiányában hamarosan megáll a gazdaság működése . Utóbbi években átlalakult az elszámolás rendje . Számítógépben generált számokért valódi élelmiszert, szerszámot, házat, gyárat, hazát adunk fedezetül, amelyek az inflációs csalás gyakorlatával, a pénz kibocsátójához kerülnek . Nem véletlenül működött ez a rendszer korábban államonként szabályozva, mert így kicserélhették egymás között valódi értékeiket létező dolgokra . Egy nemzet . Egy bank . Amit az állam garantál .

Ebből a végnélküli számhalmazból nem csak katonát, tömegpusztító fegyvert lehet előállítani, hanem politikust is alkalmazhatnak . Felosztják a politikát jobb és baloldalra, amin rágódhat kedvére, tehetetlenségében az, aki munkájával ennél szebb jövőt szeretne gyermekeinek . Azt hittük, hogy a kommunizmus intézményesített államosítása volt a mélypont, de mai kilátástalanságunk sokkal rosszabb, mert munkahelyek biztonsága nélkül, magának az államnak a fenntartása is kérdésessé vált . A liberalizált kereskedelem garantálja ennek a képtelen rendszernek a működését . Ha elkergetnénk a multikat, akkor vele az etetőket is bezárná azoknak a működtetője . Nevetséges, hogy nem látjuk miként vásárolja fel játékpénzével az idegen kereskedő a magyarok által megtermelt árút, amit azonnal elszállít innen, majd helyébe silányminőségű árúval etet meg bennünket .

Politikusaink képtelenek kilépni ebből az ördögi körből, mert elfogadták a Nyílt Társadalom alapítójának korábbi alamizsnáit . Hajdani kiszfiúk mára középkorú politikusokká értek . Tevékenységük még ma is elárulja őket, mert hazánk jobb léte helyett, a globalizmus rákfenéjét szolgálják mindannyian . Van, aki nemzeti színben tündököl, míg a másik nyilvánosan kérkedik nemzetköziségével . A hazánkba csellel befurakodó galiciaiak képviselik ezt a ,,modern", baloldali vonalat, akik mindenben maradiságot látnak . Számukra idegen marad a nemzetieskedés, pedig ők is ugyanezt teszik a cionisták szekerét tolva . A szocionista nemzetköziség fiatal demokratái már többször is bizonyították, hogy azonnal nagykoaliciót alkotnak a nemzet erősebb megnyilvánulásai esetén, amit most a JOBBIK képvisel .

Megerősödhetnek a nemzet érdekében hangjukat hallató magyarok is 2014-ben, de a Nagykoalició azonnal összezár majd ellenük, amikor nemzeti érdeket lát szemközt . A FIDESZ kétharmad nélkül is elérheti amit akar, mert a nemzeti oldalt felosztották bal és jobboldalra . A JOBBIK-kal bármikor meglenne a kétharmad ! De ugyanakkor az EGYÜTT 2014-el is, ha egységesül a ,,baloldal" . Az EU berkeiben a ZÖLD-ek, SZOCIÁLDEMOKRATÁK, SZOCIALISTÁK, SZABADELVŰEK, mindannyian a nemzetköziség fizetett alkalmazottjai . Még az úgynevezett ,,jobboldali" NÉPPÁRT sem ellensúlyozhatja ezt a rontást . Európa nemzeteit egymás ellen hangolták a múlt évszázad háborúi ! Legyőzöttek és győztesek abban az illúzóban élnek, hogy számítanak valamit ebben a játszmában, amit a cionisták reájuk erőltettek .

Hazánk politikusai elkötelezett cionisták valamennyien, akik a 19 000 zsidó honfitársunk védelmében, az egész országra kiterjedő jogrendszert alkottak ! Micsoda bohóckodás ez ! Az Alaptörvény módosítása miatt ? Van nekünk Alkotmányunk, amit mellőznek 1944 március 19 óta, amikor megszállta hazánkat a német hadsereg .

Azóta már a ,,felszabadítóink" is hazamentek . De a barátaink bankjaitól nem tudunk szabadulni . Biztósítók, és bankok csak a magyar nemzet érdekében működhessenek . Itt ne legyen szabad verseny ! Haszon nélküli szolgáltatásként működtesse ezeket a magyar állam ! Legjelesebbjeinket megválasztva, azok javára lemondunk képviseleti jogainkról, de csak akkor, ha visszahívhatók maradnak, s elvégzett munkájuk után értékeljük majd őket . Sajnos, nem véletlenül fizették túl az MNB elnökeit . Ők valóban a megbízóik érdekében tevékenykedtek mind a mai napig .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Finn turistákat szállító busz is elakadt csütörtök éjjel az
  2013-03-17 14:42:28, vasárnap
 
  RÖVIDHÍREK RÖVIDEN: Finn turistákat szállító busz is elakadt csütörtök éjjel az M7-esen. A kirándulók mai szabadulásukkor elmondták: kicsit meleg volt a buszban, ezért kinyitották az ablakokat, majd amikor még így is izzadtak, átültek olyan autókba, amelyeknek gazdái a kifogyott benzin miatt átültek más autókba. (VBT Press)  
 
0 komment , kategória:  Humor  
Taskenti törvénykezés
  2013-03-17 14:16:15, vasárnap
 
  Taskenti törvénykezés

2013.03.11. 14:16

Már kora reggel alaposan felhúztam magam az Időkép impertinenciáján, amikor is illetéktelenül nem átallott fényképet közzétenni az etyeki tornádóról, melyet aztán ráadásul még átvett a Hír24, de az índex is, félelmet keltve ezzel a Bajnai gárda által már amúgy is alaposan felhergelt lakosságban.

Az Időkép portálja, amelyik egyébként sem átallja magát azzal a hazug szlogennel hirdetni, miszerint ,,Élő időjárás", azonban szerencsére feltehetőleg már nem sokáig kelletheti magát a neten ilyesmikkel. A meteorológiai törvény majd remélhetőleg a helyére teszi őket, és az efféle sarlatánoknak nem lesz módjukban az emberek ijesztgetése, és az indokolatlan rémisztgetés ezen a területen is állami monopóliummá válik.

Szóval éppen ideje lesz már ennek a meteorológiai törvénynek. Amiből persze törölném a narancsriasztás kifejezést. Még félreérthetik.

Szerintem az időjárás-jelentést, sőt magát az időjárást is az alaptörvényben kéne szabályozni és akkor az Alkotmánybíróság már ebbe sem ugathatna bele csak úgy ukmukfukk.

Egyébként is még mindig túl nagy a pofájuk, hiába pakoltuk tele a mi embereinkkel.

Pedig már a nevük is merő anakronizmus. Hiszen valójában már nincs Alkotmány. Oda került, ahová való, a történelem szemétdombjára, azzal a komcsi Sólyommal és a kifacsart jogmagyarázataival együtt.

Akkor meg mégis miről beszélünk?

Addig még csak oké, hogy a kemény munkában megfáradt Fidesz-kádereknek kell egy nyugis hely, ahol a nyugdíjas koruk eléréséig szépen elvannak, mint a befőtt.

De akkor legalább tényleg húznák meg magukat, és nem gizdáskodnának nyakra-főre.

Most például az Alaptörvényünket is miattuk kell már megint ütre módosítani.

Mert például azt a hajléktalant, aki a közterületen lakik, igenis szigorúan bírságolni kell. És ha nem akar fizetni, mehet a dutyiba. Legközelebb majd jobban meggondolja ezt az utcán alvást.

De ne csak a hajléktalanság ellen lépjünk fel alaptörvényi szinten!

A köztéri éhezést se engedjük.

Úgy ahogyan az Szegeden történt a Nők napja előestéjén, ahol a TESCO-ban ételmaradékot fogyasztó nőszemély a hatóságtól ötvenezret kapott.

Az iménti történetet a taskenti rádió stílusában előadva: a hír igaz, csak az illető 24 éves rokkant nem ilyen összegű segélyben részesült, hanem ilyen mérvű pénzbírságban.

Megérdemelte, mert ugye az Alaptörvényünk szerint, akinek ételre sem futja, az annyi is ér.

(Illetve pardon, ezt egyelőre még nem az Alaptörvény mondja ki, csak Lázár János.)

És ha valaki éhes, hát éhezzen otthon, a négy fal között.


http://proszektura.blog.hu/2013/03/11/taskenti_torvenykezes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baltával darabolták a leszakadt villanyvezetéket
  2013-03-17 13:37:55, vasárnap
 
 
Baltával darabolták a leszakadt villanyvezetéket


2013. március 17., vasárnap 12:20 InfoRádió / Police.hu

Lopás kísérlete miatt indított eljárást a rendőrség azon tettesekkel szemben, akik Tiszacsermelyben akarták a leszakadt vezetékeket eltulajdonítani.
A rendőrség ügyeletére érkezett bejelentés alapján 2013. március 16-án az esti órákban Tiszacsermelyben gyanús mozgásra lett figyelmes a bejelentő. Feltételezhető volt, hogy a közelben leszakadt villanyvezetéket baltával darabolják.

A megzavart két elkövető menekülés közben hátrahagyta a már szakaszolt huzalokat, illetve az elkövetés közben használt baltát is.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt indított eljárást az ügyben egyelőre ismeretlen elkövetőkkel szemben.

A Rendőrség az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy az ilyen és hasonló esetekben - már a kárelhárítás mihamarabbi befejezése érdekében is tegyenek haladéktalanul bejelentést a 107-es vagy 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számokon.

http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-551688
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 450
  • e Hét: 1937
  • e Hónap: 13048
  • e Év: 166544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.