Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Addig se a népet sanyargatják!
  2013-03-02 22:07:00, szombat
 
  Egymást osztják a fideszesek Zuglóban
2013, március 2 - 17:52



Megvonta helyettese jogköreit Papcsák Ferenc. Zugló polgármestere két napon belül visszavágott, amiért párttársai szerdán több órás tárgyalás után sem álltak mögé, így meghiúsult a BVSC és ingatlanainak önkormányzati tulajdonba vétele - adja hírül az Index.

Ferdinándy az egyike volt annak a hat Fidesz-KDNP-s képviselőnek, aki szerdán ellenszegült a polgármester akaratának.

A XIV. kerületi képviselő-testület leszavazta Papcsák előterjesztését, amely azt indítványozta, hogy az önkormányzat térítésmentesen vegye át a MÁV-tól és az államtól a BVSC-Zugló Szőnyi úti - becslések szerint hatmilliárd forintot érő - telepét.

Az átvétel régen napirenden volt, ezért a döntés formálisnak tűnt, ám végül a több órás zárt ajtók mögötti győzködés sem volt elég ahhoz, hogy Papcsák biztosítani tudja párttársai támogatását.

Az Index információi szerint a váratlan ellenállást az okozta, hogy a képviselők előkészítetlennek ítéleték a döntést. A szerdai ülésen bemutatott dokumentáció nem tartalmazott olyan megalapozott gazdasági háttérszámítást, amelyből következtetni lehetett volna arra, hogy mennyibe kerül majd az önkormányzat számára a klub fenntartása a következő években. A képviselők szerint az új önkormányzati törvényt is sértette volna, ha olyan kötelezettséget vállalnak, amelynek a fedezete nem lett betervezve a kerület költségvetésébe.

A helyi fideszesek azt is mérlegelték, hogy Papcsák 2014-ben országgyűlési képviselőként akar majd újraindulni, így a kerületben jövőre már biztosan nem neki kell majd a leromlott állagú épületegyüttes sorsáról gondoskodni.

A polgármester a jelek szerint nem méltányolta párttársai érveit, inkább félreállította Ferdinándyt.

Azonban nem a BVSC volt az egyetlen feszültséggóc Papcsák és a helyi Fidesz-KDNP között. Úgy tudjuk, hogy párttársai nemrég Papcsák jogosítványait is korlátozták, miután több olyan pénzügyi döntést hozott, amelyet nem tartottak a kerület érdekeivel egyértelműen összeegyeztethetőnek. A polgármesternek eddig lényegében szabad keze volt a költségvetés - sorokon belüli - átalakítására, ám a szigorítás óta ezt csak 5 millió forintos összeghatárig teheti meg.

Index - alfahir.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik Konyáron: "Nem félelmet kelteni jöttünk, hanem kiál
  2013-03-02 22:05:01, szombat
 
  2013-03-02. 21:10
A Jobbik Konyáron: "Nem félelmet kelteni jöttünk, hanem kiállni egy helyi tanár és a kiszolgáltatott pedagógusok mellett"

A Hajdú-Bihar megyei Konyáron tartott demonstrációt és fáklyás felvonulást szombat este a Jobbik.
Nem félelmet kelteni jöttünk, hanem kiállni egy helyi tanár és a kiszolgáltatott pedagógusok mellett - indokolta a Jobbik jelenlétét a helyi művelődési központ előtt egybegyűlt mintegy 300 demonstráló előtt Kulcsár Gergely országgyűlési képviselő, a Jobbik hajdú-bihari elnöke.
A jobbikos politikus egy konyári tanárra utalt, akit a cigány gyerekekre tett helytálló megjegyzései miatt távolítottak el az állásából. Kulcsár Gergely hozzátette: azért tartják fáklyás felvonulás keretében a Magyar élet menetét Konyáron, hogy jelezzék, "kiállnak a tisztességes konyáriak mellett, akik nap mint nap ki vannak téve a cigánybűnözésnek".
A demonstrálók között többen a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, illetve a Magyar Őrsereg egyenruháját viselték. Néhányan jobbikos és Árpád-sávos zászlókat lengettek. Az MTI helyszínen lévő tudósítója nagyon erős rendőri készültséget látott a településen. A bevezető utakon minden gépkocsit igazoltattak a rendőrök, a demonstrációra érkezők gépkocsijait pedig rendőri felvezetéssel kísérték a művelődési ház közelében kialakított parkolóhoz.
A művelődési ház elől rendőrök sorfala között indult meg és haladt végig a fáklyás menet a településen. Az egyik útelágazásnál mintegy 50 helyi cigány várta az addig csendes felvonulókat. "Éljenek a romák, éljenek a magyarok!" - kiabálták a cigók, "Ria, ria, Hungária!" - skandálták válaszul a fáklyás felvonulás résztvevői.
A rendőrök szinte hermetikusan elzárták a két csoportot egymástól, a felvonulókat végigkísérték a településen, ahol este békésen véget ért a demonstráció.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/108781/#ixzz2MQ1JlDET
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Könyörtelen leszámolás a kommunistákkal - lapszemle 1933-ból
  2013-03-02 22:03:47, szombat
 
  2013-03-02. 17:40
Könyörtelen leszámolás a kommunistákkal - lapszemle 1933-ból

1933. március 2. (MTI)
A német birodalmi helyzet ma is első helyen foglalkoztatja a lapokat. A ,,Pester Lloyd", ,,Budapesti Hírlap", ,,Magyar Hírlap" és a ,,Népszava" ma is vezércikkben mérlegeli a történteket, és a Hitler-kormány könyörtelen leszámolását a kommunizmussal. A ,,Budapesti Hírlap" vezércikkében azt mondja, tekintetbe kell venni, hogy a legutóbbi novemberi német választáson a kommunisták 6 millió szavazatot harácsoltak össze, Hitlerék tehát nem ok nélkül adják ki a jelszót a kommunizmus és titkos támogatói ellen. A Hitler-kormány gigantikus feladatra vállalkozott, s egy bizonyos, hogy a berlini csatatéren nemcsak Németország belső nyugalmának kérdése dől el, hanem az egész világ polgári társadalmi rendjének a sorsa.
A ,,Nemzeti Újság" berlini tudósítója azt jelenti, hogy az általános izgalom mintha enyhült volna a szerdán kiadott szükségrendelet hatása alatt, viszonylagos megnyugvás kerekedett felül. Az izgató sajtó megrendszabályozása az erélyes intézkedések bizakodó légkört teremtettek ugyan, de a hangulat nyomott, és az általános izgalom csak le van fojtva. Az általános felháborodás a felelős kommunista párttal szemben érezhetően növekedik. A német társadalom mind szélesebb rétegei ébrednek annak tudatára, hogy milyen veszedelemben forogtak. A letartóztatások folynak, de az eljárás sehol sem irányul a szociáldemokrata párt ellen, amelynek mozgási szabadságát nem korlátozták érezhetőbben, mint a polgári pártokét. A szökésben levő kommunista vezérek Hamburg felé menekülnek, és oda tették át a forradalmi akció központját. A birodalmi kormány felszólította a hamburgi autonóm kormányt megfelelő intézkedésekre, s ha a hamburgi városi szenátus nem reagálna, birodalmi biztost küldenek ki, hogy a kommunista központot szétugrassza. Ugyanekkor ismertetik a lapok Held bajor miniszterelnök megállapodásait Hitlerrel, amely megkímélte a bajor autonómiát, s kiemelik a lapok, hogy az egész német társadalomban nagy felháborodást keltett egyes külföldi lapoknak, főként a francia baloldali sajtónak és a cseh kormánylapoknak az a kézzelfoghatóan valótlan híre, mintha agent provocateurség lett volna a birodalmi gyűlés palotájának felgyújtása.
A ,,Népszava" vezércikkében ma is kidomborítja annak gyanúját, hogy a gyújtogatás körülményei olyan homályosak, és az állítólagos hollandi kommunista vallomásai annyira zavarosak, hogy a külföldi lapokban joggal merült fel a gyanú, hogy a gyújtogatás agent provocateurök munkája volt, és olyan kiszámított gaztett, amiből csak a nemzetiszocialistáknak lehetett hasznuk. Ugyanekkor kidomborítja azt is, hogy Litvinov mégis meglátogatta a német külügyminisztert, ami a legnagyobb feltűnést kelti a nemzetközi sajtóban.
A ,,Magyar Hírlap" vezércikkében a német szociáldemokrácia polgári érdemeit hangoztatja, és azt mondja, hogy nem lehet elfelejteni, hogy a Noske, Scheidemann és Ebert pártja szervezte meg a fegyveres ellenállást az első német bolsevista veszedelem idején, és ezek a szociáldemokraták kiálltak a barikádokra, és sohasem adták oda magukat a vörös egység frontjánál, amellyel esetleg Hitler előtörését könnyen megakadályozhatták volna.
Beszámolnak az összes lapok, hogy a Hitler-kormány vaskézzel hajtja végre a birodalmi elnök rendeletét, amely halálbüntetéssel sújtja a hazaárulást és a katonai titkok elárulását. A kommunista vezérek letartóztatása és a lapbetiltások sorozata tovább folyik.
A magyar parlamentben Meskó Zoltán a képviselőház tegnap éjszakai ülésén szóvá tette a német birodalmi eseményekkel kapcsolatban, hogy a Németországból menekülő kommunisták Magyarország felé vehetik útjukat, ekörül a kijelentés körül a szociáldemokraták vihart támasztottak. Ezt a ,,Magyar Hírlap" és a ,,Népszava" kidomborítja.

További részletek: http://kuruc.info/r/8/108764/#ixzz2MQ1043w6
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Esti mese a magyar mentalitásról:
  2013-03-02 21:27:14, szombat
 
  Esti mese a magyar mentalitásról:
Az orrszarvú nyit egy italmérést az erdőben. Jönnek és állnak sorban az állatok. A sor végén ott áll a nyuszika is, egy két litres palackkal a kezében. Jön az oroszlán egy ötven literes hordóval és beáll a sorba legelőre. Megszólal a nyuszika a sor végén.
- Hé, talán sorba kellene állni!
- Ki mer pofázni? - kérdi az oroszlán.
Nem mer felelni senki. Mindenki hallgat. Sorra mindeki megvásárolja a boradagját. Sorra kerül a nyuszika is, megveszi a boradagját. Hazamegy, megissza a bort, felugrik, rácsap az asztalra és elkiáltja magát:
- Hát én, a nyúl!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Csúfos választási színjáték: fűt-fát ígértek, mégis tönkrete
  2013-03-02 21:25:19, szombat
 
  Csúfos választási színjáték: fűt-fát ígértek, mégis tönkreteszik a gazdákat
2013, március 2 - 18:06


"ha pofáztok, megdögletek" - felirat a kapunBírálják az agrárkamarai választásokat a gazdák, mivel szerintük újfent az a cél, hogy a helyi kistermelőket mindenhonnak kiszorítsák. A szerintük demokratikusnak egyáltalán nem nevezhető választásokat az ügyészségen is megtámadták.

A frissen ,,lepapírozott" agrárkamara tisztviselőitől nem azt várják a bábonymegyeri gazdák, hogy kijelentsék, nekik a fenyegetésekhez és a statáriális vizsgálathoz nincs közük - írja a Gazdatanácsok Szövetsége szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében. ,,Még jó, hogy így van!" - tették hozzá. Ezt arra reagálva közölték, hogy a kamara korábban jelezte, elhatárolja magát a Bábonymegyeren történtektől, nincs közük ahhoz.

Mint azt az alfahir.hu korábban megírta, Bábonymegyeren életveszélyesen megfenyegették azokat a gazdákat, akik felemelték a szavukat a földpályázatok kiosztásának módja ellen. Később a hatóságokat is rájuk küldték, hogy a hivatali szakemberek mondvacsinált okokra hivatkozva ellenőrzéseket végezzenek.

Horváth János, az egyik megfenyegetett gazda az alfahir.hu-nak így fogalmazott: annak a kamarának, amely elvileg a gazdákat képviseli, egy ilyen ügyben, amely során egy halálos fenyegetés történt, ki kellett volna menni az érintettekhez, és megvizsgálni azt, hogy mi történt. "Ezzel szemben meg sem kerestek minket, és ahelyett, hogy megkérdezték volna, miben tudnának segíteni, erre a szűkszavú közleményre jutotta - hívta fel a figyelmet a Horváth.

Csúfos választási színjáték

A gazdák - mint közölték - azt várnák, hogy képviseljék a fenyegetetteket és védjék a gazdálkodók jogait. Már ha feltételezhetnék, hogy arra alakult ez a kamara, amit a törvények előírnak számára. Mint mondják, a kisgazdákat, családi gazdálkodókat tízszer jobban meg kellene védeniük, mint azokat, akik mellett már megfulladnak a falvak. Úgy, ahogy azt a kormány agrárprogramja - igaz, nem tettekben, csak papíron - hirdeti. Ebben egyebek mellett az egyéni, családi kis- és középbirtokok meghatározó szerepét emelik ki. Mint írják, ezeket kell segíteni a tőkés nagybirtokosokkal szemben, hiszen ezek biztosítják azokat a foglalkoztatási, minőségi termelési, élelmezési és környezeti teljesítményeket, amelyek az egész társadalom számára és a vidék hosszú távú megmaradása szempontjából egyaránt létfontosságúak.

Ezzel szemben - mint ahogy azt a gazdák állítják -, csúfos választási színjáték történt az agrárkamara felállításánál. Horváth János - mint ahogy arról a szerkesztőségünk birtokában lévő jegyzőkönyv is tanúskodik - a választások során kifogásolta, hogy miért csak igen szavazatokat lehetett leadni a listákra (tartózkodni és nem választ adni nem lehetett), hogy a választási lista alulról nem építkezett, csak felülről és mint jelezte, a rajta szereplők pedig nem képviselik a kisebb gazdálkodókat.

Újbóli választásokat követelnek

A gazda, aki több társa nevében is követelte a választás demokratikus módjának visszaállítását, illetve a választás újbóli kiírását, az alfahir.hu-val közölte: a listákon olyan nagybirtokos nagyvállalatok vezető emberei szerepeltek, akik közül nem egy más megyében tönkretett már vállalatokat. Hozzátette: ezek az emberek nem a kisgazdákat, hanem saját önös érdekeiket képviselik. Arra is volt példa, hogy a listán egy érdekcsoportból több ember neve is szerepelt, és nyilvánvaló, hogy az ilyen csoportoknak az a célja, hogy az állami földekből minél nagyobb területet kaparintsanak meg. Sok nevet azonban nem is ismertek, mivel a lista nem alulról építkezett, nem a gazdák közül jelölték ki az embereket - fűzte hozzá.

Horváth kifogásolta azt is, hogy sok esetben az eredménytől függetlenül adnak oda kényszerhasználatra - ingyen - ,,nagy embereknek" földeket, akik még a költségeket is leírhatják, és állami támogatáshoz is jutnak. Mint mondta, gazemberség, hogy még pénzt sem kérnek ezektől a nagybirtokosoktól, csupán a kijátszás a lényeg.

"Csak becsületesen művelnénk a földjeinket"

A Gazdatanácsok Szövetsége alakuló gyűlésén felszólította a Vidékfejlesztési Minisztériumot, hogy semmisítse meg ezt a rossz emlékű időket idéző "választási" törvénytelenséget. Követelték a választások azonnal felfüggesztését és az új választási szabályzat elkészítését, mely biztosítja a demokratikus, alulról építkező agrárkamarai választást, ahol egy tag egy szavazattal rendelkezik, minden tag jelölhet és jelölhető.

,,A választási eljárást az ügyészségen is megtámadta az egyik társunk, bízunk benne, hogy kapunk rá választ" - fogalmazott Horváth. Hozzátette: ,,reményeik szerint a panaszaikat meghallják és egy olyan kamara fog felállni a mostani helyett, ami a kisebb gazdák érdekeit képviseli, és nem szorítja ki őket a földekről. Semmi mást nem szeretnénk, csak rendesen, a kormány által korábban meghirdetett módon gazdálkodni, és becsületesen művelni a földjeinket" - tette hozzá a gazda.

Az ügyben kerestük a Magyar Agrárkamara illetékeseit, de a telefont nem vették fel, e-mailünkre pedig a cikk megjelenéséig nem érkezett válasz.

Kovács Zita

alfahir.hu


http://alfahir.hu/csufos_valasztasi_szinjatek_fut_fat_igertek_megis_tonkreteszik_ a_gazdakat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amiért szintén nem kértek bocsánatot: a Rothschild-ház paran
  2013-03-02 20:44:52, szombat
 
 

Amiért szintén nem kértek bocsánatot: a Rothschild-ház parancsára verték le 1848-at és darabolták fel hazánkat

2013. március 01. 10:31
Ifj. Tompó László - Hunhír.info


Amikor a minap a kommunizmus bűneinek emléknapján azt kértük, kérjenek értük bocsánatot a hazai zsidóság vezetői, egy 1919-es hírnyomtatványra hívtuk fel a figyelmet, amely szerint 1919 októberében Párizsba egy, hatvanezer ezer zsidó aláírásával ellátott kérvény érkezett, melyben a zsidóság Magyarország teljes megszállását kérte. Ha valamiért joggal érhet bennünket kritika e tárgyban, legfeljebb amiatt, hogy nem soroljuk fel mindazt, amiért ideje lenne megkövetniük minket, így korábbi bűntetteiket is, ami persze messze meghaladná hírportálunk tárfelületét, ezért ez utóbbiak közül csak arra emlékeztetünk, hogy legismertebb bankárdinasztiájuk, a Rothschild-ház parancsára verték le 1848-at és darabolták fel hazánkat.Darvas-Kozma József pápai káplán, címzetes esperes, csíkszeredai plébános 2012. március 15-ei, a városi Gál György-szobornál tartott emlékbeszédében ugyanis néhány, alig ismert sokkoló tényre mutatott rá, mindenekelőtt arra, hogy legismertebb bankárdinasztiájuk, a Rothschild-ház parancsára verték le 1848-at, majd Ferenc József akadályozta meg a bankárház pápajelöltje megválasztását, végül ők darabolták fel hazánkat Trianonban.

Lássuk mindezt sorjában! Amikor 1848-ban a szabadságharc Magyarországon diadalt aratott s a felelős minisztérium létrejött, Rothschild Salamontól, akié a német, a bécsi, nápolyi, párizsi és londoni bank volt, az osztrákok annyi pénzt vettek fel, hogy azt mondták: ha Magyarország kiválik, akkor ők azt nem tudják visszafizetni s ezért a magyar forradalmat le kell verni, vagyis a pénzhatalom az osztrákokat s az itt élő testvérnépeket fellázította a magyarok ellen, továbbá az oroszokat is, akik szintén ettől a bankháztól vettek fel kölcsönt, mozgósították, hogy forradalmunkat könyörtelenül le kell verniük.

Aztán jött 1903, amikor meghalt XIII. Leó pápa, akinek titkárát, a Rothschildok pápajelöltjét, Mariano Rampolla bíborost, megválasztották ugyan utódának, de addig nem hirdették ki, amíg a magyar apostoli király, Ferenc József, beleegyezését nem adta, de az megvétózta jelölését, így nem ő, hanem Giuseppe Sarto lett az utód (X. Piusz néven), aki eltörölte a vétót, és ekkor a Rothschild-ház Párizsban fölesküdött arra, hogy többé a magyar apostoli király nem fogja az ő új világrendjüket megvétózni, így elhatározták, hogy a párizsi szabadkőművesek által alkalmas pillanatban feldarabolják országunkat.

Leírtuk, megismételjük: hiába hirdetik, minek általánosítunk, hiszen közülük sem volt mindenki akkor gazember, a jórészt vezetőik által elkövetett bűneikért az elhatárolódás, a bocsánatkérés azonban valahogy mindig elmarad részükről.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62368
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit is mondott Orbán Viktor, a brüsszeli meghallgatásán?
  2013-03-02 20:39:51, szombat
 
  Zsoltár 72,12
"Mert megmenti a segítséget kérő szegényt, és a nyomorultat, akinek nincs segítője. "



Egyre mélyebb meggyőződésem, hogy Isten az olyan vezetőkben leli az örömét, akik törődnek a társadalom peremére sodródott szűkölködőkkel. Ezzel szemben azt látjuk, hogy jólét és gazdagság van, másokban pedig súlyos nyomor. Ez bizony arra vall, hogy igazságos és érző szívű vezetők és államférfiak, sajnos, alig akadnak.

Gondolom, ezért is imádkozik a zsoltáros olyan vezetőkért, akiknek gondjuk van az elnyomottakra és a szegényekre, akik szánják a gyengét, és kimentik őket az elnyomás és erőszak karmaiból.

Sokszor elhangzik az a megállapítás, hogy a görög-római világ, a rabszolgatartó társadalmak, vagy éppen a sötét középkor irgalmatlanabb volt, mint a mi időszakunk, korunk.

A mai hatalmon lévők, csak és kizárólag aratni szeretnének, idegen érdekeket kiszolgálva, a vetést áthárítják az amúgy is mély szegénységben élőkre.

Mérhetetlen kapzsiságuk mögül nem látják micsoda nyomort hoztak létre az embereknél.

Ez a folyamat nem áll meg, a megszorításoknak nevezett álságos "gazdasági válságra" hivatkozva, kifosszák a lakosságot.

Meddig mehetnek el, mennyire valós ez az igény?

Miközben milliárdokat szórnak ki az ablakon, diszkriminálva a bennszülött lakosságot.

Mit is mondott Orbán Viktor, a brüsszeli meghallgatásán?

"Megvédjük a cigányokat, és a zsidókat!"

Figyelemre méltó ez a mondat, ügye?

Ennek az ígéretnek a betartása, már elviselhetetlenné teszi a Magyar lakosság megélhetését.

Érdemes itt megjegyezni, nem minden Magyar az aki beszéli a nyelvet, hanem aki figyelembe veszi, a Magyarok érdekeit.

S mivel ez az idő még mindig nem jött el, és a szemünk előtt zajlik a Magyar átlagember kifosztása, ezért egyre elképesztőbb méreteket és mélységeket ölt az emberek szívében a pánik, a félelem, a kilátástalanság. Egyre hatalmasabb erővel - ez is napi tapasztalat - tornyosul a düh, a becsapottság érzése. És az ilyen - lassan - nemzetet átható állapot pedig soha nem vezetett semmi jóra. Ha fokozódik a nyomás, az emberek gyötrése, mert ez történik folyamatosan, akkor a legegyszerűbb fizikai törvény szerint is, amit egyre jobban összenyomunk, s van ott valami gyúlékony anyag, az biztos, hogy fellobban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigánykérdésről - válasz több levelezőnknek
  2013-03-02 15:59:17, szombat
 
  A cigánykérdésről - válasz több levelezőnknek


Több olvasónk nehezményezi, hogy nem foglalkozunk Magyarország legnagyobb veszélyével, a cigánybűnözéssel. Arra hivatkoznak, hogy a Jobbik a politikai térnyerését a cigánykérdés napirenden tartásának köszönheti, és ha mi ezt a kérdést nem vesszük elő, akkor hátrányos helyzetben maradunk. A jövőben ez a kérdés eléri a társadalmi tűrőképesség határát, és ezt követően a politikai irányítás könnyen a Jobbik kezébe kerülhet a nagymértékben megnövekedő támogatottsága miatt.

Ezekben a felvetésekben sok az igazság, ennek ellenére a jövőben sem fogunk a cigánynépséggel foglalkozni. Egyrészt azért nem, mert nem vagyunk állattudományi honlap, másrészt viszont azért nem, mert a cigánybűnözés egy nemzetellenes stratégia egyik eleme, tehát fegyver a magyarság ellenében. Nem a fegyver a valódi ellenség, hanem aki azzal rendelkezik. A cigánykérdés és az egyes térségekben óriási károkat okozó vaddisznójárások között nincs elvi különbség. A vaddisznó is pontosan úgy hozzá tartozik a természethez, mint a cigány, vagy a hernyó. Károsak, de egy határig elviselhető a károkozásuk. A baj akkor keletkezik, ha valamilyen okból túlszaporodnak. A vadászok nem vadásszák le őket, a kertészek nem permeteznek, vagy a semmirekellő, bűnöző életmódjuk ellenére a társadalomtól elvont segélyekkel szaporítják őket.

Az sem kizárható, hogy a természet, illetve annak ura, az Isten ezzel a csapással akarja a magyarságot a helyes útra terelni. Megfogják érteni a magyarok, hogy egyedül, csak a saját érdekeiket nézve előbb-utóbb a cigánybűnözés áldozataivá válnak, vagy válhatnak. Képtelenek bármit termelni, előállítani, ami ne kerülne veszélybe. Gyermekeiket, sőt, saját magukat sem tudják egyedül megvédeni. Nincs hétvégiház építkezés, gyümölcsös telepítés, állattartás, mert a cigánybandáknak senki nem akar termelni.

Ha valahol a cigánybandákkal szembeni lakossági ellenállást tapasztalnak, a magyarság halálos ellenségei azonnal óriási megfélemlítő kampányba kezdenek. Televisítják az egész világot, éjjel-nappal vartyognak. Csak meg kell nézni ezeket a vartyogókat. Egyetlen egynek sincs emberi formája, márpedig a tartalom és a forma egységének törvénye alapján elképzelhető, hogy milyen lehet a gondolatviláguk (amit nem lehet sminkelni, vagy ruhával eltakarni). Felfordul tőlük egy igazi ember gyomra.

A cigánykérdés megoldása nem vagonkérdés (Sztálin után szabadon), hanem akarat kérdése. A mai undorító állapotok arra hivatottak, hogy ezt az akaratot életre keltsék. Első megnyilvánulásnak az összefogás nevezhető. Össze kell fogni, közösségeket kell alapítani, ellen kell állni. Mindazokat, akik a cigánybandákat védik, az ellenük önvédelmet tanúsítókat támadják, a magyar nemzet ellenségeinek kell tekinteni. Társadalmunk kettészakadt, egyik oldalon a még szervezetlen, de többségben lévő magyarság, a másik oldalon az idegen bűnözők és azok lefizetett zsoldosai.

Azokat, akik kiállnak a civilizált és hagyományokra épülő életvitelünk megvédése érdekében, minden erőnkkel segíteni kell. Fel kell hagyni azzal az idiotizmussal, hogy a másik akkor is ember, ha gyilkol. Nem ember, hanem egy féreg. El kell felejteni az áthazudott keresztényi elveket, és vissza kell térni az igazi kereszténységhez, mely az erkölcs és a tiszta életigenlés érdekében kardot rántott és harcolt. Példa legyen Szent László lovagkirályunk és törvényei. Akkor folyt a tolvajok és a hazugok vére patakokban, mégis szentté nyilvánították. Mert a cél szentesíti az eszközt. Nem a semlegeset az igaz cél, hanem akármilyent.

A Jobbik felvállalta a cigánykérdést. Nem tartjuk tökéletesnek a módszereit, de több a semminél és van egy nagy előnye. Nem olyanok részéről történik ez az önvédelmi művelet, akiket a vartyogók hamis propagandája el tud idegeníteni a kérdéstől. Ha mi vállalnánk ezt a küzdelmet, akkor náci-fasiszta bajkavarássá minősítenék, és ez zavart okozhat ma még az önvédelemre készen állók között (de már nem sokáig).

A vérszemet kapott cigány bűnözők nem ismernek határokat. A csekély mértékű ítéletek nem elrettentőek számukra, mert olyan nekik a börtön, mint egy átlagembernek egy öt csillagos szálloda. Lényegében hazamennek, a sajátjaik és sokkal jobb körülmények közé. A munkatábor a megfelelő hely számukra. Olyan, ahol ráláncolják a kezükre a csákányt, és öt, vagy tíz évig azzal kelnek, feküsznek, az az élettársuk. Romokban hever az ország, az utak, a vasutak, a gátak és a bányák várják a láncosokat. Meg fognak érkezni!

Kassai Ferenc - Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/03/02/ciganykerdesrol-valasz-tobb-levelezonknek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kétfős tömeg támogatta Matolcsy György jegybanki kinevezését
  2013-03-02 15:54:38, szombat
 
  Kétfős tömeg támogatta Matolcsy György jegybanki kinevezését


Mikor Orbán Viktor személyét támogatandó tömegesen kell megfizetni az alaptömegként utcára vonuló tüntetőket, az Orbán-kormánynak rendszerint több ezer embert sikerül felmutatnia. Ezt a hozzájuk verődő megvezetettekkel együtt a fővonalú média akár milliós tömegként is tálalhatja.

Matolcsy György korábbi nemzetgazdasági minisztert épp kinevezték a jegybank élére. A kritikus ponton neki valamiért csak ennyire futotta:

http://www.hidfo.net/sites/default/files/uploads/images/new_bitmap_image.jpg

Az összegyűlt kétfős tömeget akár a volt nemzetgazdasági miniszter munkássága eredményeként is értékelhetjük. Hogy a több ezer embert idő hiányában nem tudták elérni, vagy a megkeresett személyek ezt már pénzért sem vállalták, arról nincsenek információink.

Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/03/01/ketfos-tomeg-tamogatta-matolcsy-gyorgy-jegybanki- kinevezeset
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ország jövővője az optimizmus
  2013-03-02 14:40:26, szombat
 
  Az ország jövővője az optimizmus

Doki 2013. február 27., szerda 11:45

Az optimizmus jó tulajdonság. A sikereket optimista emberek élik meg és érik meg. A beteg ember jobban gyógyul, ha optimista és abban bízik, meggyógyul, mintha elhagyná magát, és önsajnálatba fordulna. A magyar miniszterelnök optimizmusa és ennek köszönhető sikertörténete 2 éve töretlen. Idézetek a február 26-án Hír televízióban megjelent interjúból:

- Mi egyszer sem fogadtuk meg Brüsszelnek azokat a javaslatait, amelyek megszorításokról szóltak volna. Ha kell több bevétel, akkor a bankokat adóztatjuk, vagy az energiacégeket, vagy a nagy cégeket.. Mi nem akarjuk az embereket adóztatni!

- Azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bizottság előrejelzése szerint 2013-ban 3 százalék feletti GDP-arányos államháztartási hiány várható Magyarországon: ez semmilyen feladatot nem ró a kormányra, mert az országnak van egy elfogadott költségvetése, azt fogjuk végrehajtani, ráadásul az ilyen típusú viták Brüsszel és Magyarország között eddig mindig a magyar fél sikerével zárultak.

- A büdzsé áll a lábán, a kabinetnek nincs ok a változtatásra. Alig telt el az évből két hónap, nem jó dolog ugrabugrálni költségvetési ügyekben. Akinek szike van a kezében - márpedig a pénzügyminiszter kezében szike van -, az ne hadonásszon vele.

- Beütött az eurózóna második válsága, így Magyarország nem tudja eladni az EU-ban az itt megtermelt árukat olyan mennyiségben és olyan áron, mint korábban. Ugyanakkor, az ország ma már más elvek alapján működik, mint korábban, ami jó alapot ad ahhoz, hogy idén érzékelhetően növekedjen a gazdaság.

evertekeloMost hagyjuk azt, hogy hányszor zárult magyar sikerrel a Brüsszellel zajlott viták, érdekesebb az a kijelentés, miszerint az eurózóna második válsága (ez szerintem új metodika, mert eddig szerintem permanens válság volt, melyet nem lehet régi és újra osztani) miatt nem tudjuk eladni a Magyarországon megtermelt árukat az Eu-ban.

Mit? Mit lehet eladni, amit itt termelünk meg? Ikarusz buszt, Ganz Mávag mozdonyokat, kesztyűt és bőrt, konzerveket, cipőt, és még sorolhatnám, mert ezekben jók voltunk a rendszerváltásig. Na, talán még a Rubik kocka eladható. De az előbb felsoroltak közül már nem gyártunk semmit. Antall József köztörvényes miniszterelnök ugyanis feladta az orosz piacokat a ,,tovarisi konyec" jelszóval, és ezzel leépítette azt a könnyűipart, amit addig, ha máshova nem is, de az oroszoknak mindig el lehetett adni. Azóta röhög is rajtunk a német és a francia, mert ők meg megszállták ezt a piacot.

Nem értem mit akar eladni Orbán az Eu-ban? Mit termelünk Magyarországon? Nyomort, bizonytalanságot, munkanélküliséget, szegényeket, kis (?) számban nagyon gazdagokat, nonperspektívát. Ezt nem lehet eladni az Eu-ban? Csodálkozunk? Kinek kell ez? Adjuk el a közmunkásainkat. Abból most sok van. De még ők sem kellenek. Nézzük, mit lehetne még eladni?

Ami fémből van, azt már ellopták. Amit nem loptak el, azt ezért nem, mert semmit sem ér. A tejet, a krumplit, a fokhagymát, a húst már külföldről hozzuk be. Szóval, mit szeretnénk eladni mi Európába?

Szeretem az optimizmust, de nem szeretem akkor, ha ez csak a Zsiga Marcellekből árad. És azt sem tudom eldönteni, hogy Orbán Viktor komolyan mondta-e ezeket, vagy csak kötelességből. Ha kötelességből, akkor én nem leszek optimista. De Magyarország jobban teljesít.

http://patacsipilvax.hu/2013/02/27/az-orszag-jovovoje-az-optimizmus/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 477
  • e Hét: 2135
  • e Hónap: 18928
  • e Év: 151845
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.