Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Zsidó félkatonai-önvédelmi szervezet alakult Magyarországon
  2013-03-24 20:17:15, vasárnap
 
 

Zsidó félkatonai-önvédelmi szervezet alakult Magyarországon


Mialatt a kormány titkosszolgálati, rendőrállami módszerekkel üldözi a Magyar Gárdát és a hazafias csoportokat, addig a zsidók nyugodtan szervezhetik önvédelmi egységeiket.

Létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt, amely "segít a zsidóknak az önszerveződésben és önvédelemben": ,,Az önszerveződés határozott igényével fellépő, az egészséges énkép és önbecsülés fontosságáért küzdő lelkiismeret hangja életre hívta a Tett és Védelem Alapítványt, egy olyan alulról jövő kezdeményezésként, ami a zsidó tradíciókat követve kész határozott lépéseket tenni az egyre inkább elharapózó antiszemita jelenségek visszaszorításáért".

A zsido.com oldalon az alapítvány elnökével és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközösség (EMIH) vezetőségi tagjával, Bodnár Dániellel készített interjú bevezetőjében leírják, hogy ha kell, terepre is mennek a Tett és Vedelem Alapítvány önkéntesei. Jogi segítséget és mentálhigiénés támogatást is kínálnak az "antiszemita támadások" elszenvedőinek. "Jelenlétükkel, akár állandó utcai jelenléttel azokon a területeken, ahol a tapasztalatok szerint nagyobb számban fordulnak elő ilyen atrocitások, demonstrálhatjuk a zsidó közösség összefogását és tenni akarását. Már önmagában ezzel - ha szabad ilyen kifejezést használni - egyfajta elrettentéssel élhetünk" - mondta el az alapítvány elnöke az interjúban, aki azt állítja nem önbíráskodni akarnak, hanem megmutatni, hogy a közösség tagjai nem ,,szabad prédák".

A cikkből kiderült a szervezet ötletét Köves Slomó, az EMIH vezető rabbija vetette fel körülbelül egy évvel ezelőtt, a működését pedig az EMIH fogja finanszírozni. Az alapítványban egyébként az EMIH-vel olykor ellenségeskedő hangnemet is megütő MAZSIHISZ-nek is van delegáltja.

A koncepció kidolgozásában kikérték az amerikai külügyminisztérium véleményét. Bodnár Dániel az interjúban elmondta: két nagy ,,előképük" van az antiszemitizmus elleni küzdelemben. Az egyik az Amerikában működő hírhedt ADL (a zsidóság "jó hírnevét" védelmezni hivatott "Rágalmazásellenes Liga") a másik pedig az Angliában működő Community Secuiity Trust. Ebből az ADL inkább az amerikai törvényalkotási folyamat befolyásolásában fejt ki számottevő tevékenységet, a CST-ben pedig a fizikai elrettentésen van a hangsúly, ők konkrét "védelmi" tevékenységet is ellátnak. A Tett és Védelem Alapítvány a kettő hibridjéből szeretné kialakítani saját modelljét.

A szervezet elnöke közölte: annak a kultúrának az alapjait szeretnék megteremteni, hogy "Magyarországon ne legyen olyan antiszemita atrocitás, akár szóbeli, akár tettleges, vagy akár rongálás, ami válasz nélkül marad". Mintha nem értesülne akárcsak egy szóbeli sérelmükről is azonnal a teljes világsajtó...

Mindeközben a magyar emberek ellen a kisebbségek tagjai által elkövetett bűncselekmények a legjobb esetben is csak cenzúrázott, mínuszos hírként jelennek meg a fősodratú híradásokban, inkább az antirasszista elhatárolódással kezdve a sort, ha már nem lehet takargatni. A magyarok érdekében fellépni szándékozó csoportokat pedig folyamatosan vegzálja a zsidó politikai-gazdasági lobbi előtt megfelelési kényszerben szenvedő rendőrállami klientúra. Az "elrettentőnek" szánt zsidó szervezetnek talán még közpénzt is utalnak majd...

(zsido.com - barikad.hu - kuruc.info - Szent Korona Rádió nyomán)

http://harcunk.info/index.php/jelentesek/431-zsido-felkatonai-oenvedelmi-szerveze t-alakult-magyarorszagon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Balog Zoltán miniszternek
  2013-03-24 19:46:14, vasárnap
 
  Nyílt levél Balog Zoltán miniszternek

Tisztában vagyok vele, hogy a politikai és diplomáciai etikett szerint ki-emelt, nagybetűs megszólításokkal kellene illetnem egy minisztert, de szerencsé-re nem vagyok sem diplomata, főleg nem vagyok politikus, ezért ettől ez esetben tekintsen el.
Azzal is tisztában vagyok, hogy nem fogja elolvasni levelemet, legfeljebb valamelyik titkársági beosztottja, akinek az a feladata és munkaköre, hogy eze-ket a leveleket szelektálja.
Hogy mégis levelet írok, az az elmúlt napok szégyenletes eseményeinek a következménye, közelebbről a Táncsics-díj és Szaniszló Ferenc személye körül kialakult helyzet, mert hitvány embernek érezném magam, ha már ezt is szavak nélkül hagynám..
Egy miniszter, ha egymást követő két esetben ilyen súlyos hibát követ el, annak illene távoznia kormányzati szerepköréből, de lehetőleg még a magyar parlament padsoraiból is, példát mutatva maszopos politikus társainak. Meg-győződésem, hogy ezt önként nem fogja megtenni, ha mégis volna hozzá kellő gerince, valószínűleg a főnöke, és mindazok, akik önnél számon kérték egy nemzeti oldalon álló újságíró kitüntetését, részben hatalmas hangzavarral tilta-koznának, ahogy szoktak, részben pedig nem fogadnák el. Hangjuk elhallatszana minimum Brüsszelig, de valószínűbb, hogy New Yorkig. Így egy látványos meg-dicsőülésben lenne része, mely valószínűleg további bohózatba illő történéseket vonna még maga után. Ezt azért nem kívánnám magunknak.
Én egy kevés nyugdíjjal rendelkező személy vagyok, de szívvel-lélekkel, sőt génekkel magyar embernek tartom magam, aki Édes Hazának tekinti a Kárpát-medencét, erejéhez és adottságaihoz mérten védelmezni is képes lenne, ha a Haza tragikus sorsa ezt megkívánná. Itt azonnal meg kell jegyeznem, hogy ennek ellenére nem vagyok revansista, sem soviniszta, se kirekesztő, se szélsősé-ges, sem fasiszta, sem rasszista, sem turista, sem trappista, sem nagypista, vala-mennyi közkedvelt címkéjüket már az elején elutasítom. Nem vagyok antiszemita sem. Igaz, filoszemitának sem tartom magam. Magyar vagyok, aki tisztában van azzal, hogy történelme nem Árpád vezérrel kezdődött, hanem sokkal korábban, és nem vagyok kiválasztott sem, hanem a Magyarok Jóistenének szeretetébe be-választottak népéhez tartozom. Épp ezért szeretem az igazságot legalább meg-közelítőleg keresni, életem során széles érdeklődést tanúsítok a körülöttem folyó eseményekre. Böngészem a bibliát és a talmudot, a cion bölcseinek jegyző-könyvét és Henry Ford nagyformátumú könyvét, figyelemmel kísérem az illumi-nátusok és egyéb szabadkőműves csoportok ténykedését, vagy a tőkés társaságok világuralmi törekvéseit.
De olvasom Szép Ernőt és Heltai Jenőt, Molnár Ferencet és Márai Sándort éppúgy, mint Balassi Bálintot és Petőfi Sándort, Arany Jánost és Kölcsey Ferencet, Juhász Gyulát és Nagy Lászlót, Wass Albertet és Nyírő Józsefet.
Mindezt csak széljegyzetnek szántam, hogy ne tartson valamiféle Sas-kabaréban kigúnyolásra méltó bunkónak, vagy ne gondolja, hogy szeretnék a heti hetes verbális mocskolódásainak egyik céltáblája lenni.
Mindezek után lehet, hogy bocsánatot kell kérnem egy-egy felvetésemért, ha netán tévednék, de nem volt alkalmam arról értesülni, hogy tiltakozott volna Kornis Mihály a Beszélő-ben 1993. december 21-én megjelent mondata ellen, szó szerint idézem:
,,Mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket."
Ha mégis megtette és én nem szereztem róla tudomást, úgy bocsánatot kérek.
Sajnos az a hír sem jutott el hozzám, hogy súlyosan megdorgálta volna Schweitzer József rabbit 2000-ben, a magyar parlamentben tett nyilatkozatáért, miszerint:
,,Önök, magyarok, Kelet-Európa szégyene. Egész életemet arra fogom szentelni népemmel együtt, hogy önöknek ott ártsak, ahol tudok."
Elég világos ars-poetica, nem tudom, hogy visszautasította-e ezt a nyil-vánvaló gyalázkodást és fenyegetést. Ha igen, csak nem tudok róla, akkor bo-csánatot kérek,
Valószínűleg elkerülte a figyelmemet, de nincs róla tudomásom, hogy hasonló módon tett volna lépéseket Spíró György Kossuth-díjának visszavonása ügyében az általa írt verstöredékért, idézem:
,,Jönnek a dúlt keblű mélymagyarok megint, fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból."
Ha ezt mégis megtette, csak nem tudok róla, úgy bocsánatot kérek.
És sorolhatnám az idézeteket Regős Pétertől Kertész Imréig, Esterházy Pétertől Landeszmann Györgyig, Paul Lendvaitól Tom Lantosig, Glatz Ferenctől Göncz Kingáig, de azt hiszem már a papír is elpirulna a magyarok iránt megnyilvánult gyűlölet-lavinától. Csak még egy idevágó idézettel szeret-ném zárni ezeknek sorát. Ez a megszívlelendő igazság Bozóki András politoló-gus orra alatti résen csusszant ki:
,,Ahol szólásszabadság van, mindenkinek jogában áll kifejtenie, ha nem szereti a
magyarokat."
Ez példaértékű mondat, hiszen a magyarokat saját hazájukban mindenki úgy gyűlölheti, úgy gyalázhatja, ahogyan csak akarja, annak kellőképpen hangot is adhat akár a legnagyobb nyilvánosság előtt, a leggátlástalanabb trükkökkel kirabolhatja, évtizedeken át ártatlanok jogfosztásával élhet, sőt felelősségre vonás nélkül ezerszámra gyilkolhatja (lásd. Kun Béla, ÁVÓ és egyéb megtorlások) csak azokról nem szabad megemlíteni ezt a tényt, ezt az igazságot tilos kimondani, akik ezt elkövetik, akik ezt a minősíthetetlen gyűlöletet beletáplálják mindenkibe határainkon innen és túl egyaránt. Sőt, korlátlan mennyiségben jár nekik a magyar adófizetők pénzéből a kárpótlás, a kártalanítás, a kártérítés, meg ki tudja még milyen címeken csökkentik a magyar költségvetést.
Ön, Balog Zoltán miniszter, bizonyságot tett a minap arról, hogy ezekkel egyetért, ön ennek az eszmének és képviselőinek szálláscsinálója kíván lenni és maradni. Felépültek a lakóparkok és a hatalmas irodaházak, ma még üresen állnak, de nemsokára folyamatosan jönnek rendszeres repülőjárataikon a magyargyűlöletükről világszerte elhíresült kedvezményezettek, hogy a bibliai Kánaán sorsára juttassák a magyart.
Szaniszló Ferenc nem először tett tanúbizonyságot, bátorságáról és gerin-ces emberségéről. Egykor az éles fegyverek zajában éppúgy, mint napjainkban a média frontján. Ezért úgy gondolom, eljött az ideje egy olyan Hűség-díjat alapí-tanunk, amellyel az ilyenfajta bátor embereket tüntetnénk ki, hogy ne kelljen ab-ban a megaláztatásban részesülniük, hogy egy miniszter kettős tévedése folytán (egyszer, amikor kellő körültekintés nélkül a díjra jelöli, és nem kéri ki a pórázt kezükben tar-tók véleményét; másszor pedig, amikor a vinnyogók hatására ezt visszavonja és nem áll ki saját döntése igazáért, a sajtó- és véleményszabadság jegyében) ország-világ csúfjává teszik.
Mert az ön által kiemelten kedvezményezettek ezt fogják tenni, hiszen a díj visszavonásával nem fognak megelégedni. Ennyire már volt alkalmunk őket, az arctalan és névtelen egyedeket és megmondó embereket megismerni. És ön, ha még posztján marad, hallgatni fog erről, mert elrendelik önnek a szájzárat.
A szerkesztő úr nem gyalázkodott soha, nem állított vérlázító és szemen-szedett hazugságokat, mint a másik oldal, nem hamisította meg a nyilvánvalót, nem sértett meg senkit származása, vallási hovatartozása, szexuális irányultsága okán, nem használt megalázóan trágár kifejezéseket a minket gyűlölőkre, mert akkor jogos volna az ön intézkedése. Csakis az igazságot mondta ki és kizárólag népét tanította, nem középiskolás fokon. Ez a mérhetetlen és megbocsájthatatlan nagy bűne,
Én kiálltam mind a mai napig Orbán Viktor politikája mellett, és a jelenlegi kormány hatalomra jutásáért szerény lehetőségeimmel mindent meg-tettem. Ott voltam 2002-ben Orbán Viktor hívó szavára a TF-en és a Kossuth téren, együtt szomorkodtam Orbán Viktorral és politikus társaival Újpesten 2006-ban az elcsalt választási eredmény miatt. Saját ismeretségi körömben hir-dettem és vártam 2010-ben pártjuk választási győzelmét, de erre akkor nem számítottam. Az első hívó szóra mentem és a békemenet résztvevője kívántam lenni, fáradságot nem kímélve. Most súlyos töprengések közepette beláttam téve-désemet és elhatároztam, hogy ha önt ezek után pozíciójában meghagyja, vagy ön saját akaratából nem távozik a magyar parlamentből, én soha többet az önök pártjára nem kívánom voksomat adni, és mindent megteszek, hogy erről, épp önre hivatkozva, másokat is lebeszéljek. Ön, mint református lelkész, jól ismeri a bibliát, és tudja, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa. Vagyis nem a hangzatos magyarázkodások és szép szólamok lesznek a döntőek, hanem, hogy ki mit tett, amikor alkalma volt rá.
Wass Albert jól ismert versében azt üzeni mindannyiunknak, hogy a csilla-gok járása változó. És törvényei vannak a szeleknek, esőnek, hónak, fellegeknek és nincsen ború, örökkévaló.
Ez úgy is értendő, hogy ha már elvásott a brutálvörös, a sunyikék is le-hullik egyszer.

Úgy legyen!
Úgy lesz!

Kelt az Úrnak 2013. esztendejében,
Kikelt havának 21. napján,
Csabai János által.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bebliccelünk a munkahelyre és talán még egy kiflire is futja
  2013-03-24 19:45:21, vasárnap
 
  2013-03-24. 18:33
Bebliccelünk a munkahelyre és talán még egy kiflire is futja - Flextronics-dolgozó olvasónk levele

Megdöbbenve olvasom több portálon is, hogy a multicégek hogyan zsákmányolják ki azokat az embereket, akik tisztességesen dolgoznak.
Én a Flextronics Kft. budapesti gyárában dolgozom. A zalaegerszegi telephelyen 1100, a sárvári telephelyen 400 alkalmazott után nálunk is csoportos létszámleépítésre került sor. Februárban 400 ember munkája került veszélybe. A cég dolgozóinak szánt tájékoztatás szerint 100 embert küldenek el. Nos, ez a szám már rég sokkal több lett. A legtöbb elküldött ember évek óta a cég alkalmazásában állt, és megdöbbentek a kiválasztás tényéről. A budapesti leépítésről a médiában persze mélyen hallgatnak, elvégre "munkahelyteremtés van".
Arról is mélyen hallgat a média, hogy az egyes területeken elrendelt (a Munka törvénykönyvében megengedett) munkaidőkeret miatt a dolgozók hetekig 12 óráztak, 7 napból 5-öt. Sokszor azt sem tudva, hogy éppen milyen nap van. Két műszak között enni és aludni jártak haza. Több ember idegileg és testileg is teljesen kimerült. Negyedévi elszámolásoknál valamiért a fizetés összege ritkán egyezett az elvégzett munka értékével.
A csarnokokban nyáron 30-35 fok van, télen pedig néhol 15 fok a termelési területeken. Légkondicionáló persze csak az irodai dolgozóknak jár, a munkásoknak csak a mentő jut, ami nyári napokon elég sűrűn látható a bejáratnál.
De persze nekünk büszkének kell lennünk, amiért ennél a cégnél dolgozunk. Mire is kellene büszkének lenni?
- Sokak fizetése nem éri el a nettó 100.000 forintot. Albérlet és rezsi kifizetése után a megmaradó összeget nem nagyon kell beosztani.
- Munkahelyi megbecsülés nincs, egyenlő és korrekt elbírálás nincs.
- Az üzemi tanács semmit nem tesz a dolgozók érdekének megóvása céljából.
- A vezetőség fizetése több műszak bérét fedezné.
A nagyobb cégnél dolgozóknak semmi esélye nincs. Miért lenne esélye, ha az állam csak a multik érdekeit nézik? Munkaidőkeretben történő kizsákmányolás, nevetséges fizetés, bérlettámogatás elutasítása, munkavédelmi szabályok átértelmezése és be nem tartása.
Hosszú lenne még a lista.
2013-ban elértük azt a szintet, hogy aki dolgozik azt büntetik, saját lakásról már álmodni sem merünk, a nyaralást pedig már meg sem említjük.
De persze büszkék vagyunk arra, hogy hónap végén még be tudunk bliccelni a munkahelyünkre, és talán még egy kiflire is futja.
Én egy dolgot nem értek. Miért éri meg az államnak az, hogy a frissdiplomások külföldön kamatoztatják a megszerzett tudásukat, az adófizető polgárok is igyekeznek külföldön munkát vállalni. A tisztelt kormány miből fogja eltartani az itthon maradt nyugdíjast? Miből fogják fedezni az ingyenélő, minden segélyt megkapó réteg növekvő igényét? Szégyen és gyalázat amit megtehetnek velünk.
Sajnálom, hogy levelem furcsára és hosszúra sikeredett, de a nemlétező poharam betelt.
Egy Flextronic-dolgozó

További részletek: http://kuruc.info/r/20/109772/#ixzz2OU5d3VlK
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki osztott lapot Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai és Ba
  2013-03-24 18:55:32, vasárnap
 
  Cigánygyűlölők, holokauszttagadók, idegengyűlölők, homofóbok, antiszemiták...

Kíbic huss!

Ki osztott lapot Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai és Bar Ilan Mor izraeli nagykövetnek? Senki! Hát akkor? Tényleg haza kell őket küldeni, mert "persona non grata" lesz az a diplomata, aki a fogadó ország belügyeibe avatkozik, főleg olyan pimasz módon ahogy ők tették. Ami a főcímet illeti, senki se higyje, hogy az ránk magyarokra vonatkozik. Ez csak egy idézet-töredék. Maga az idézet a következő. "A legnagyobb liberális brit napilap, az Independent egyik januári számának főcíme így hangzott: Cigánygyűlölők, holokauszttagadók, idegengyűlölők, homofóbok, antiszemiták - 'ez az EU új politikai ereje'. A brit lap szerint bár a szélsőjobboldal 'nem tud koherens páneurópai mozgalom má válni, olyan vírussá azonban igen, amely szétterjed az általa gyűlölt demokratikus intézmény rendszerben". Miről is van szó? Hát csak arról, hogy az Európa Tanácsban egy új frakció alakult [újjá a régi helyett], amelyre a fenti jelzőket aggatják. Aztán "... a frakció létrejöttéhez a végső lökést Bulgária és Románia csatlakozása adta meg. A január elsejei bővítés következtében ugyanis ... meglett a szélsőjobb frakció megalakításhoz szükséges létszám, a minimum 20 fő, akik az EU tagállamoknak legalább az ötödét képviselik (ez jelenleg 6 országot jelent). Az új alakulatnak 7 francia, 5 román, 3 belga, 2 olasz,1 bolgár, 1 brit, illetve 1 osztrák tagja van. [A csoporthoz tartozik egyébként Jean-Marie Le Pen, a nacionalista Francia Nemzeti Front jól ismert tagja és Alessandra Mussolini, az egykori fasiszta diktátor unokája is.] Honi szarházi balliberálisaink nem győzik hangoz tatni, a Szaniszló ügy kapcsán is ez a helyzet, hogy bezzeg Nyugateurópában... ott aztán helyreteszik a szélsőségese ket, meg kirekesztik, megazisten...

[Nem tudom, feltünt e önöknek, hogy a rikács-madonna [Morvai Krisztina] véletlenül se' lépett be ebbe a szélsőséges bandába... Ők csak itthon "szélsőségesek". Kint a jobbikosok csak euro-szkeptikusok, dehát az igazi "szélsőségesek" is azok egytől - egyig! Érti ezt valaki? Igen, kezdjük érteni...]

Na és Dojcs' Tomika, ez az ember - karikatura, vajon miért itthon szarja tele a facebookját és miért nem az EU parlament űléstermében mennydörög a szélsőségesek ellen. Pedig ő igazán megtehetné, hisz nem látni Európában még egy olyan fazont, aki annyira hasonlítana egyszerre cigányra, zsidóra, négerre, mint ő. [Mintha benne lötyögne legsürűbben a Konrád György által emlegetett "zsidó génkoktél" ... Szivesen elidőznék kissé ennél a témánál, ill. figuránál, de nem erről akarna szólni a cikk.]

Szóval azt nem értem, hogy a Bulgáriában, Romániában, Belgiumban, Olaszországban, Angliában, Franciaországban és Ausztriában akkreditált amerikai és izraeli nagykövetek miért nem tépik a szájukat Elenihez és Morhoz hasonlóan? Miért épp a boldogtalan Szaniszlótól hangos a világsajtó?

Nagyon nem tetszik nekem az sem, hogy a legvadabb hajszát épp egy olyan magyar ellen folytatják, aki a szó, a toll embere, mint a haló porában is üldözött Nyírő József, vagy Wass Albert. De eszembe jut más is. Kolozsváry Borcsa Mihályt kivégezték. Hóman Bálintot és Bosnyák Zoltánt pedig a börtönben megsemmisítették a "felszabadulás" után. A náci háborús bűnösök közül pedig épp Julius Streicherrel bántak a legkegyetlebebbül, holott csak egy szatirikus lapot szerkesztett. Róla írtam a "Streicher affér" c. cikkemet.

Szóval a zsidó - amerikai "preciziós csapások" célpontjai ma még a szó, az írás emberei. Ez érthető is, hisz valódi fegyveres ellenállás híján, ők a legveszélyesebb terroristák. A gyilkos drónok szerepét pedig nagykövetek, egyházfők, rabbik, és politikusok (jobb és baloldaliak egyaránt) játsszák - egyelőre.

Az ilyen preciziós csapásoknak sokféle jellemzőjük van. Mindet felsorolni lehetetlen, de van egy közös nevezőjük: az áldozat bűnösségét csupán vélelmezik, kinyilatkoztatják, de nem bizonyítják. Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő parlamenti felszólalásából ki lehetett ragadni néhány mondatot [a kettős állampolgár országgyülési képviselők nyilvántartásba vétele tárgyában] Szaniszló esetében azonban azt a fáradtságot sem veszik maguknak, hogy szó szerinti pontossággal idézzék néhány olyan kijelentését, amelyből rasszista, antiszemita, stb. beállítottságára alappal következtetni lehetne.

Szaniszló nagy elődje Chrudinák Alajos soha nem tett "kijelentéseket". Ő csupán dokumentált. Kísérteties pontossággal emlékszem egy filmjére, amelyen izraeli katonák egy elfogott kődobáló kisfiúnak nehéz sziklakövekkel eltörik a felkarcsontjait. Naná hogy kinyírták - Chrudinákot.

A két nagykövet megtámadott és terrorizálni próbál bennünket. No' nem mindenkit, csak kb. kilencmillió embert.

Úgy gondolom reagálni illene a történtekre... De nem internetes honlapokon, levelező listákon, ill. facebook oldalakon, hanem a budapesti utcákon - tereken; mondjuk az amerikai és izraeli követség környékén. Persze semmi szükség zászlókra, transzparensekre, dudákra, stb. Arctalan (!) tömegre (!) van szükség, amely csöndben vonul, közben meg - megáll és vigyázó szemeit megpihenteti kissé az említett nagykövetek erőddé alakított búvóhelyein.

Hadd magyarázzam meg, miért beszélek "arctalan tömegről". A zsarnoknak csak az arctalan tömeg képes ellenállni. Ezt a tételt számtalan történelmi példával lehetne igazolni, de én itt és most megelégszem egy Táncsicstól vett idézettel (aki most nyilván forog a sírjában, hogy annyiszor szájukra veszik a nevét...). "...Mindig és mindenütt maguk a polgárok, és pedig a vagyontalan munkások oltalmazták a szabadságot, vagy szerezték vissza, ha az már elveszett vala..." Nekünk ismét ki kell szabaditanunk a börtönből Táncsics Mihály - szellemét.

A dölyfösen parancsolgató nagyköveteknek, saját zsidó "honfitársainknak" és ezek "magyar" csaho sainak, érteniük - érezniük kell, hogy nem félünk tőlük (ez a demokrácia, szerintük is). Kiállunk magyar fajtestvéreink mellett, és készek vagyunk a szemet szemért - fogat fogért elvet alkalmazni, amint a bibliájukban írva vagyon, ha erre kényszerítenek. Látniuk kell, hogy sok nép, egyre több nép, lépett ill. lép kényszerüségből harci ösvényre ellenük. Rajtuk múlik, mit tesz a magyar, ha elege lett.

Elég volt belőletek!

Már csak az a kérdés, képes e arctalan tömeggé válni a milliónyi "zárványban" dekkoló magyar? Mik ezek a zárvá nyok? Az egzisztencia csalóka biztonsága, a szűkölködés verme, a gyáva közömbösség, az önzés, vallási - politikai beállítottságok, a szimpla hülyeség, a csiríz a televizió, ill. a számítógép előtt, amelyre ráragad a magyar mint a lépre az a füttyös rigó, stb. stb.

Dehát mire lenne jellemzőbb a jóra való restség, mint épp az istenadta népre? Madách, aki igazán értette a népet, ezt így fejezi ki a Tragédia VII - konstantinnápolyi színében Ádám, mint Tankréd lovag, szájába adva a szót.

Imé, látjátok, ez átkos gyümölcse,
Ha aljas tervvel annyi martalóc
Kezében a szent zászlót lengeti,
S gyáván hizelgve a népszenvedélynek,
Hivatlanúl tolakszik fel vezérül. -
Lovag barátim! Míg a szennytelen
Becsűlet, Isten szent dicsérete,
A nő védelme és a hősiség
Lesz kardjainkon, mink vagyunk hivatva
E ronda démont féken tartani
S vezetni, hogy vágyának ellenére
Nagyot s nemest müveljen szüntelen. -

Nem akarnám, hogy bárkik is találva érezzék magukat a strófa, avagy annak aláhúzott sora miatt. De megint azt látjuk, hogy többtucat miniszterelnök (ön)jelölt tapossa egymást a kis piszkos politikai küzdőtereken és kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy bárkivel, bármilyen célért összefogjon és tegyen valamit.

Ferencjóska jelmondata volt a "Viribus Unitis", magyarul ,,Egyesült Erőkkel", németül ,,Mit vereinten Kräften". Mi rebellis magyarok nem szivesen használtuk ezt a kifejezést, nálunk inkább a ,,bizalom az ősi erényben" (latinul Virtutis Confi do) jelmondat volt használatban. Dehát hol vannak már az ősi erények? A tavalyi hó sem olvadt el maradéktala nabbul, mint a magyar erény.

De ez csak látszat. Az ősi "pogány" lélek mélyén még mindíg fortyog a láva és időnként a felszínre tör, immár ezer éve, mindíg váratlanul, előre kiszámíthatatlanul. Lehet hogy botorúl, de ebben reménykedem most is.

Nos honfitársaim - kezdjétek kovácsolni az élőláncot és ha abból már csak egy szem hiányzik, szóljatok. Ott termek és elfoglalom a helyem - arctalanul.

Ha nem tudtok szakítani a rossz beidegződésekkel végetek. Legyen nektek könnyű a föld, amely már nem hazátok, hanem a zsidó betelepülők földje lesz.

2013.03.22

Sz. Gy.

http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Orszag_imazs/Kibickuss.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kommunizmus nem proletáruralom, zsidógyerekek zsarnokuralm
  2013-03-24 18:36:28, vasárnap
 
  A kommunizmus nem proletáruralom, zsidógyerekek zsarnokuralma volt
2013. február 24. 12:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

lenin-fiuk-aldozatukkal-pozolva250.jpgA kommunizmus áldozataira emlékezve alig vagy egyáltalán nem esik szó hivatalos fórumokon az 1919-es 133 nap áldozatairól, arról, kik, miként kínozták halálra a jegyzőket, papokat, tanítókat, parasztokat országszerte. Erre való tekintettel ezúttal egy papi vallomás segítségével kívánjuk felidézni az akkor történteket.

Az 1914-től Kalocsán (Kunfi (Kunstätter) Zsigmond közoktatásügyi népbiztos szavajárásával a ,,papi butítás főfészkében") tanító Lányi Ede (1881-1950) magyar jezsuitának 1919-ben Vörös naplóm címmel megjelent emlékirata, Tormay Cécile ,,Bujdosó könyv"-éhez és Fekete István regényéhez, a ,,Zsellérek"-hez és Móricz Zsigmond akkori naplójegyzeteihez, továbbá Váry Albert királyi koronaügyész-helyettes művéhez (A vörös uralom áldozatai Magyarországon (1922)) és Gabányi János ezredeséhez (Mártírjaink. Az ,,őszirózsás" forradalom és a proletárdiktatúra áldozatainak meggyilkolása, lelki és testi megkínzása (1922)) hasonlóan, kegyetlen őszinteséggel vall arról, kik és miként is adták tudtul uralmukat hazánkban 133 napon át. A mindezt megörökítő, 1945-től javarészt bezúzott művek közül az övé nemcsak ritkaságával, hanem hitelességével is kiválik, ezért belőle vett részletekkel emlékezünk és emlékeztetünk az akkor történtekre.

Műve 1919. március 22-től július 1-ig eleveníti fel az eleinte inkább csak vele, rendtársaival, tanítványaival, hovatovább azonban a népünk egészével történteket. Amint előszavában írja, ,,vörös Magyarországból jöttem június 30-án Kalocsáról, melyet a Duna menti fehér ellenforradalom központjának hirdettek egyes újságok. Rendünknek hatvan év óta kedves otthona, ,,főfészke" volt e hely, egy gyönyörűen felszerelt gimnázium, egy fiúnevelő konviktus és a kisszeminárium állott vezetésünk alatt. Nos, e kedves otthonunkból március vége óta hessegettek, tessékeltek minket ki a hajléktalanságba ragadozó ,,jómadarak", hogy ők üljenek bele oda, ahol nem ők építettek. Mert végzetes mohóságuk sok ezer és millió kedves otthont akart szétdúlni, nagy emberét, kis emberét, földmívesét, munkásét. Félelmükben azért is folyton figyelték a nép, a vidék hangulatát, a vörös uralom belső állapotait és külföldi vonatkozásait. De mi, az áldozatok is figyeltük e jeleket. Íme, így került naplómba helyi és országos érdekű adat s az itt közölt részletekben hű tükörképét, történeti okmányát akarom nyújtani a vörös uralomról szerzett tapasztalataimnak."

Elkergetik a papokat, a templomból bűnbarlang lesz

1919. március 26.: Úgy fájt a szívem: kezembe veszem a szókimondó Alkotmány-t [1895. december 24-ke és 1919. március 19-e között katolikus napilap volt - Ifj. T. L.]: a cím, a betűk, a költség a régi, de tartalmát már vallásgyűlölet, vörös vérszomj sugallja. Új rendelet: a földbirtok, a házak kártérítés nélkül a Tanácsköztársaság birtokába mennek át. Az élet e tűzpróbájától úgy megrémültek Kunék, hogy a rendelettel egy lélegzet alatt kihirdették, hogy a házrendelet egyelőre csak egyes nagyobb városokra érvényes, a 200 holdon aluli birtokokat pedig nincs szándékukban elvenni a magánbirtokból.

Március 28.: Szomorú reggel mireánk s az egész magyar Egyházra. Megjelent az összes egyházi iskolák és intézetek államosításáról szóló rendelet. Ez intézetek minden fölszerelésükkel, vagyonukkal kártérítés nélkül átmennek a Tanácsköztársaság birtokába. Tanító elvtárs csak világi lehet: pap, szerzetes csak akkor maradhat, ha előbb világivá lesz.

Március 29.: A remény egy halavány sugára: a kalocsai nép megdöbben. Őt azzal vitték be a szocializmusba, hogy földet kap a nagyurak birtokából. És íme, most legelőször e szegény papokat kergetik el, kik maguk söprik kis szobájukat, egyszerűen étkeznek, a nép betegeit díj nélkül látogatják, kik fölöslegükből 25 diákot ingyen tartanak. A helyi direktórium megijed: beüzen, ne csomagoljunk, ne búcsúzkodjunk, míg Pestről nem jön rendelet, minden marad a régiben. A városban kidoboltatták, hogy aki rémhíreket mer terjeszteni a szerzetesek kiűzéséről, azt a forradalmi törvényszék elé állítják. Szó sincs róla, hogy el kellene menniük. E napig a gyerekeknél gyakran lehetett látni vörös jelvényeket: gyerekes divatmajmolás volt, mától kezdve nem tűzik föl, ki nem állhatják, érzik a Kunfiék jogfosztását, oktalan vallásgyűlöletét. Pesten sok volt háztulajdonos immár koldus és öngyilkos lett.

Április 14.: Rendelet készült el a templomok és egyházi épületek kommunizálásáról s az összes szerzetesházak föloszlatásáról. A templomokban népoktatás, színház, mozi (bűnbarlang!) lesz. Azonban a nép elevenjére találtak és kikényszerítették ellenállását: tegnap Pest minden temploma állandóan tömve volt, még az utcákon, előtereken is tolongott a nép és hangosan szidta a Krisztus-gyűlölő maffiát. A kormány megijedt, letagadta a rendeletet, halálbüntetéssel fenyegette azt, aki terjeszteni meri a rendeletről szóló ,,mesét".

Kun Béla nem bánja, kerüljön csődbe az ország, csak sikerüljön a világforradalom!

Április 25.: Nagy újság a tanulókra: nincs többé osztályozás, csak ilyen: megfelelt vagy nem felelt meg: ez utóbbit csak az kapja, aki háromból és többől bukott volna. A külső kényszer, a szülői bot, a tanári jegy erkölcstelen eszköz volt, a szabad proletárfiú önként, belső szükségletből fog tanulni, soha nem sejtett képességek jelentkeznek, a ,,tanítómesterek" alig győzik majd megfigyelni ,,fiatal barátjaiknak" csodás fejlődését. Elég volt osztályomban megjegyzés nélkül felolvasni a rendeletet, az ötödik osztályos fiúk józansága eget-földet rengető kacajjal honorálta a vörös pedagógia e csudáját. - Pesten az összes bútor is mind államtulajdon, azért tilos bútort cserélni, elszállítani, eladni. Bútort kapnak a házasulandók s a legnagyobb pesti újdonság a bútorházasság. Ha megvan a bútor, könnyű az elválás: ha férj és nő kívánja az elválást, akkor elintézi azt az anyakönyvvezető, ha csak az egyik fél, akkor a bíróságnak is van szava. - A tanácskormány küzd a prostitúció ellen, néhány közházat feloszlatott, de lakóiknak tisztességes magánházakban jelölt ki lakást, hol folytatják életüket és terjesztik a mételyt.

Május 3.: A kalocsai direktórium közli Fáber Oszkár likvidáló megbízott rendeletét, hogy tíz napon belül fontoljuk meg, aláírjuk-e a következő nyilatkozatot: ,,Kijelentem,, hogy az egyházi pályát elhagytam és világivá lettem." Aki nem írja alá, nem lehet sem tanár, sem közhivatalnok, aki aláírja, maradhat. Ha nem tesszük meg, az utcára tesznek ki. Álláspontunk: hagyjuk elmúlni a 10 napot s azután szenvedjük el az erőszakot s inkább az utcán vesszünk el éhen! - Pesten a kommunizmus legdicsőbb kultúrtényét produkálja Gömöri zsidó termelő biztos a Szent István Társulatnál. Termelő feladata az volt, hogy a társulatnak a kommunizmusra veszélyes kiadványait megsemmisítse. Először is katonáknak cipeltette el a vandalizmus ellen tiltakozó 300-400 szocialista nyomdászt, azután összekérette az összes szervezetek munkanélkülijeit és teherautókkal három napig a Soroksári úti papírmalmokba vitetett mindent: ábécés könyveket, hittanokat, szépirodalmi munkákat, Szentírást, imakönyveket. A Szent István Társulatba beköltözött a Népszava és ott nyomták a ,,Kommunista Könyvtár"-t: e szennyiratokra ráköltötték már a társulat összes alapjait. Prohászka-könyv árusítása szigorúan tilos.

Május 5-12.: Pesten a május elseji díszítés 30 millióba került: élelmiszeren és kék pénzen vették Bécsben az anyagokat. A milleniumi emléket meg lebontották, szükség volt a rézre. A fehérpénzt tudatos csalással adták ki először, mint az Osztrák-Magyar Bank pénzének hamisítását. A hamisítást később be is vallotta a kormány. A 4 milliárd fehérbankó fedezetéül az elkobzott nagybirtokokat, bányákat, ékszereket jelölte meg, ám Kun bevallása szerint csak külföldi propagandacélokra 4 milliárdot költöttek kék pénzben és aranytárgyakban. A pénzügyi népbiztos tiltakozott az ily gazdaság ellen, de Kun Béla kijelentette: nem bánja, kerüljön csődbe az ország, csak sikerüljön a világforradalom.

Május 16-18.: Az apácáknál nagyon brutálisan beszélt Fáber: ,,én ugyan már elkárhoztam, de magukat majd beajánlom a jó öreg szent Péternél". Szavai mérhetetlen elkeseredést keltenek Kalocsán. A szocialisták is tiltakoznak az erőszak ellen, a sok zsidó vezető ellen. 300-400 asszony a városházán tüntet. A nép nyíltan fenyegetőzik: ha a jezsuitáknak és apácáknak el kell menniük, akkor egyetlen zsidó sem maradhat Kalocsán.

A legkisebb vádra kötél általi halál volt a büntetés

Május 20.: Pestről is hallom, hogy a proletárok mit gondolnak a proletáruralomról. A vezérek ugyan nagy garral hirdetik, hogy ,,nem igaz, hogy most önkényuralom van, ellenben igaz, hogy csak a munkásnak van szava". Ez sem igaz, ellenben igaz, hogy a munkásnak sincs szava, csak a tejben-vajban fürdő vezetőknek! Nem, ez nem proletáruralom, ez zsidógyerekek zsarnokuralma! - A népbiztosok a Hungáriában ötfogásos ebédeket esznek, ismert nevű népbiztosokat részegen visznek föl külön szobákba a pincérek. A munkások tudják ezt, megállnak az utcán, és öklüket rázzák a népbolondítók felé. Egy ismert likvidáló a legfinomabb borokat likvidálja. Az Esterházy-pince legfinomabb dolgait az intéző főbizalmiak kommunizálták el egymás között.

Június 2.: Mégis vissza kell vonnom, hogy nincs proletáruralom. Mert van. Ott van a ,,Nemzeti Lovarda"! Proletárok és prolinők szakszervezeti jeggyel igen olcsón lovagolhatnak: annyian akarnak átalakulni nagyurakká és dámákká, hogy csak egy-egy negyedóra, félóra jut egyre. És milyen esztétikus nézni a nagy tömkeleget, amint lovaglóruha nélkül, a nők csak úgy férfiasan ülve meg a lovat, bukdácsolnak, lefordulnak a lóról. No és Kunfi május elsején minden pesti elemistának nemzeti ajándékul egy sóskiflit adat! Hát nem proletár aranyvilág ez?

Június 21.: Kalocsán a zsidók is jelentkeznek tömegesen [a fehérek közé, vesztüket érezve - Ifj. T. L], de, régi szokásuk szerint, jobbára az irodákba, segédszolgálatra s a vöröskereszthez. Több sem kell a népnek. Azt kiáltják, legyenek egyformák velünk! Ki a frontra! 40 zsidót valóban kivezényeltek ma. Elfogták Gaudényi korcsmáros, forradalmi vádbiztost: egy híd alatt a vízben lappangott, miután a házakban nem akarták elbujtatni. Kocsmájában a vörös vezetőség pezsgőraktárát fedezték föl. Hja, a ,,buta tömeg" csak tartsa meg a szesztilalmat, a vezér urak pezsgőzhetnek mások helyett is!

Június 24-25.: Megjött mindkét Szamuelly: konviktusunkban készítettek nekik lakást. Ez első napon rémes benyomást kellett tenni, azért a legkisebb vádra kötél általi halál volt a büntetés. Az első csoport a legrövidebb, legridegebb tárgyalás után meg sem tudta az eredményt: kilencet a főutcára, éppen a mi ablakaink előtt álló celtisz-díszfák alá vezettek. Ott tudták meg sorsukat, mikor az első székre állították és puskatisztító zsinórral a fa ágára kötötték. Késő este még ötöt akasztottak melléjük. - A mai nap [25-e - Ifj. T. L.] folyamán még kettőt akasztottak, tehát összesen tizenhatot, ötöt pedig a törvényszéki épületben főbe lőttek. Csávossy [Elemér jezsuita - Ifj. T. L.] felügyelő a törvényszékhez akart menni engedélyért, hogy az elítélteket előkészíthesse a halálra. Szóba sem álltak vele. Többen a közeli ablakból adtuk meg az általános föloldozást. Az áldozatok között vagy öt intelligens ember volt, a többi iparos, földmíves, munkás. Musza cipésznek az volt a ,,bűne", hogy tréfából azt mondta: ,,Nincs szappanom, de majd főzök én a vörösökből": egy szipirtyó beárulta, fölakasztották. A vörösök elmondják, hogy vasárnap Solttal végeztek, az teljesen le van rombolva. Utána Harta jött sorra. Dunapatajnál fölszólították a fehéreket, ne harcoljanak kaszával, kapával gépfegyverek, páncélautók ellen. De a fehérek nem hallgattak az üzenetre s akkor kaszálták őket, mint a füvet. Lehetett vagy hatszáz halott. A városban ötven kivégzés volt. A borzalmakról egy vörös tiszt azt mondta: »Azt én nem tudom elmondani, mondja el más!« A vörösök Kecelen kézi bombát dobtak egyes házakba, így a plébániára is: a bomba széttépte Vajai [László - Ifj. T. L.] káplánt.

Az idézettek aligha szorulnak kommentárra, egyértelműen tükrözik, kik, miként kínozták halálra a jegyzőket, papokat, tanítókat, parasztokat, hogy olyan világ köszöntött be, amelyben ,,a munkásnak sincs szava, csak a tejben-vajban fürdő vezetőknek", amiért a kommunizmus nem proletáruralom, zsidógyerekek zsarnokuralma volt.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62218
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér László kommunistái, és a balközép ujj.
  2013-03-24 18:18:44, vasárnap
 
 
Kövér László kommunistái, és a balközép ujj.
2013.03.22. 17:42



Nem is érzené jól magát ősmagyar Bajusz Laci, ha hetente legalább egyszer nem komcsizhatna egy jót a nyilatkozataiban. Minden alkalmat megragadva fejezi ki ellenérzését a baloldal ellen, ebben számára nem létezik erkölcsi, vagy logikai gát. Teljesen mindegy mire kell reagálnia, a baloldal, szocialisták, kommunisták mindig fellelhetők az általa adott válaszokban, mint a kormánypártnak okozott bajok legfőbb tettesei, pedig nem miattuk van az ország ekkora bajban.

Elmeállapotáról egyszer valószínüleg tanulmányokat fognak megjelentetni a szakemberek a jövőben, de a jelenben is érdekes lehet mi is készteti arra kézzel lábbal igyekezzen minden lehetséges módon kifejezni ellenérzését az olyanakkal szemben, akikhez egyszer maga is tartozott, akiknek az elveit neki is vallani kellett, ha el akart érni valamit a régmúltban. Ha valaki ennyire igyekszik bebizonyítani hithűségét, annak komoly okának kell lenni, vagy egyszerűen csak le akar valamit tagadni, és igyekszik leplezni egy olyan momentumot a korai életéből aminek napvilágra kerülése bizony felborzolná a kedélyeket, és utána másként állna a bajusza is, ha kiderülne róla valami amit nem szívesen osztana meg mindenkivel.

A héten először belerúgott az ifjú baloldalba, ott a szülőket okolva a gyerekek tettéért. Valószínű itt hajlamos volt elfelejtkezni a saját édesapjáról, aki meg kapta a Szocialista Érdemrendet az 56-os eseményekben nyújtott szerepe elismeréséként. Ennek köszönheti Laci az ingyenes felsőoktatást, ahol annyira élvezte szobatársai társaságát hét évig nem is akarta őket otthagyni. Mellesleg ennyi időre volt szüksége az ötéves tanulmányok elvégzésére is, de a papa érdemrendje nem hiába lapult a fiók aljában, vagy Lászlónk háta mögött a vizsgákon.

A bajor parlament nagyasszonya nem kívánt találkozni vele, és ebben nem Laci rusnya képe volt az egyetlen akadály, egyszerűen így akarta kifejezni egy demokráciában gondolkodó elme, neki mennyire nem tetszik amit itthon művel a kormánypárt a gránitszilárd alaptörvénye állandó átírásával amivel valahogy mindig sikerül szűkíteni az itthoniak jogait. Ez már külföldön is feltűnt, de Laci erről nem akar, vagy képes tudomást venni, neki erre egyszerűen az a válasza:" Biztosan fél az a szegény asszony az ottani baloldaltól, ezért nem fogadja becses személyét!" Ezt nem igazán lehet érteni, ki is fél, és mitől, meg miért, de a lényeg, ismét a baloldal tehet mindenről, de Laci ettől még kemény csávó, és nem ijed meg a józan észtől, vagy a figyelmeztetéstől a diplomácia részéről, mivel nem is ismeri az ilyen fogalmakat.

A baloldal meg akassza fel magát, ezt már régóta hangoztatja itthon. Képviselőik szerinte nem méltóak arra egyáltalán helyet foglaljanak a parlament székein, megszólalniuk pedig végképp nem is lehetne ha rajta múlna a demokrácia. Volt olyan akit már tavaly ki akart vezetteni, de akkor még nem volt drága pénzen felszerelt magánhadserege, most meg nem vette észre, az egyik bemutatott az általa annyira istenített jobboldalnak. Nosza, akkor felvételről büntetünk, elég ha baloldali az illető, odaverünk neki egy havi átlagbérnél alig kevesebb büntetést. Nem számít ilyenkor semmi, valahogy ki kell fejezni nem mindenki egyenlő a parlamenti képviselők padsoraiban, a jobboldaliaknak lehet zsidózni, asszonyt verni ha nem szül elég gyereket, vagy csak simán érvek nélkül nyócévezni amikor elfogynak a lehetőségek a siralmas kormányzás mentegetésére. Nem mellesleg tavaly az Éhségmenet a parlamentben sokkal erőteljesebb karmozdulattal fejezte ki a véleményét, de erre még csak nem is reagált a parlamenti elnök, pedig még jól is jött volna valami buta, hozzá illő beszólás a saját lejáratására. Most is csak egy többségi vélemény fejeződött ki Szanyi Tibornál, némi személyes plusszal, de ugyanez volt az Éhségmenetnél is, ez is csak a közös véleményt fejezi ki.

Kövér Lászlónál már az általa betöltött pozíció is komoly aggodalomra ad okot a kormánypártnál uralkodó elmeállapot, és eszmeiség tekintetében. Kevesen okoznak annyi kárt egy pártnak, mint László egymaga azzal, ha megszólal. Pedig nagy a verseny, elég a házi süteményre gondolni. Mégis felelős pozíciót tölt be siralmas teljesítménnyel, mégsem lehet hozzá érni senkinek, védelméről egy egész részleg gondoskodik ha magyarázni kell a tetteit. Szavainak tartalma súlytalan, kizárólag a baloldal becsmérlése hallatszik ki belőle, ennyire képes saját elméből, de ezt mindig bele tudja szőni a mondanivalójába. Gyakorlatilag másra nem is jó, csak akkor az a kérdés, miért fontos ennyire személye? Az tény, erős szálak kötik Orbán Viktorhoz, és ez elég ok a létezéséhez a közéletben. És még sokáig ott is lesz, ha nem változik gyorsan a parlament összetétele, de addig is még sok embert fog megsérteni tahóságával.BANDITA.


http://banditapolitika.blog.hu/2013/03/22/kover_laszlo_kommunistai_es_a_balkozep_ ujj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a tolvaj zsidók egymást marják
  2013-03-24 17:54:54, vasárnap
 
  Amikor a tolvaj zsidók egymást marják


Meghalt Borisz Berezovszkij. 2000-ben, amikor Putyin hatalomra jutott Oroszországban, az akkori országrablók azonnal tudták, hogy gondok lesznek. Ezt abból következtették ki, hogy olyan személy került hatalomra, akire semmilyen befolyással nem bírnak. A zsidó üzletelgetők tengerfenékre küldése (2001. október) jelzés volt az egész világ számára, hogy Oroszországban vége van a nemzet kifosztásának. A cionista "mutyizók" kezdhetnek csomagolni.

Tudjuk jól, hogy Oroszországban az ottani "rendszerváltás" után olyan szintű rablás kezdődött meg, amely még hazánkét is felülmúlta. A kialakult milliárdos réteg pedig jószerével csak zsidókból állt, egy igen kis részük volt csak orosz. A putyini fordulat eredménye az lett, hogy az oligarchák hatalmát korlátozták, a zsidó oligarchákat pedig kevés kivétellel felszámolták. Néhányuk elmenekült a cionista fellegvárakba. Más részük a föld alatt van és néhányuk a börtönben gondolkodik, mit is csinált rosszul.

A kétezres évek közepén elindult egy folyamat, amelyben Moszkva tudatta a külföldre menekült oligarchákkal, hogy vagy hazaadják a vagyonuk javát, és egy részét pedig használhatják, amiért szintén busásan fizetnek Moszkvának, vagy komoly gondokra számíthatnak. Sokuk részéről volt nagyképű a válasz, aminek eredménye a Litvinyenkó-ügy lett. Ezt Moszkva figyelmeztetésnek szánta a milliárdosoknak, jó lesz komolyan venni a világ egyik legnagyobb titkosszolgálatával rendelkező hatalmának figyelmeztetéseit. Nagyon sokan (pl. a szintén Angliában élő Abramovics) futott haza ezután, és a legnagyobb örömmel csinált orosz befektetéseket, adott cégeket, részesedéseket az orosz államnak.

Berezovszkij az ellenkezők táborába tartozott. Majd Abramovics közbenjárására először 1,3 milliárd dollárt fizetett ki, majd ezt további hasonló összegek követték. Berezovszikij az anyagi csőd felé kezdett zuhanni. Már Abramovicsot perelte Angliában. Az elmenekült oligarchák igen sokat tudnak egymás ügyes bajos dolgairól, megkezdődött az egymás zsarolgatása, fenyegetése, valójában a marakodás a koncon. Mindezt Berezovszkij meglehetősen rosszul viselte, szellemileg leépült, depressziós lett. A halál 67 évesen érte napokkal ezelőtt londoni házában. Hogy megölték volna, vagy egyszerűen csak feladta, nem tudni egyelőre, nem közöltek semmit a halála körülményeiről.

Annak, hogy ezek egymást tönkreteszik, csak örülhetünk. Az is példamutató, ahogy az orosz állam visszaszerzi a nemzet elrabolt vagyonát. Az egész pedig azt a cionista pénznyelő és rabló bandát gyengíti, aminek a nyugattal együtt egyre fogy a hatalma és befolyása, minden homokként folyik ki a markukból, melyről már azt hitték, megszerezték. Így múlik el a világ dicsősége, mármint az övék...

Kemény Gábor - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/03/24/amikor-tolvaj-zsidok-egymast-marjak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megáll az ember esze
  2013-03-24 17:27:27, vasárnap
 
 



Megáll az ember esze

Antirasszista világnapra adományoztak díjakat egymásközt a holokauszt túlélő zsidók Magyarországon . Honnan tudja valaki azt, hogy ezek a világhódítók mit gondolnak magukban, mely rasszokat szeretik, vagy sem . Itt már hülyének is nézik a magyart ? Megáll az eszem, amikor antirasszistákról hallok, miközben ezek a kozmopoliták kilopták alólunk a hazánkat ! Egyébként március 21-én antirasszista napot ünnepelni szemtelenség, hiszen ezen a napon vették át patkányaink a hatalmat 1919-ben . Kóhn Béla és pribékjei magyarokat akasztottak ettől a naptól fogva 133 szörnyű napon keresztül ! Megsemmisítették az arisztokráciát, a tanult középosztályt, de az ugye nem rasszizmus, mert csak velünk magyarokkal történt .

Zsidók jutalmaznak zsidókat a magyarok adóforintjaiból ! Mi lenne ha elmennénk Izraelbe, és ott mindenféle kamu díjat követelnének magunknak a németek, a második világháborút követő bolsevik megszállás emlékére, a holokausztipar számláján ? De ekkora szemtelenséget senki mástól sem feltételeznék, mint a maguk kiválasztásában kéjelgő genetikai selejt, sóletzabáló, metszettfülű spekulánsoktól . Igen . Mérges vagyok . Felbőszített a bolygón élő legrasszistább, parazita népcsoport, akik magukon kívül senkit sem vesznek emberszámba a Talmud tanításai szerint .

Amikor Czinege Lajos vörösbe öltözött komcsi verőlegény a jászsági falvak népét terrorizálta az államosítások idején, akit később kegyetlen megfelelniakarásáért még honvédelmi miniszternek is kineveztek abban a hadseregben, ahol a határőrök befelé fordulva nézték, hogy ki akar, ki merészel egyáltalán meglépni ebből az országból . Rasszisták voltak-e kommunistáink Magyarországon ? Igen, mert a Kárpátmedence őslakosait pecézték ki maguknak, azokat terrorizálták éjjel-nappal, rettegésben tartották az embereket, megtörték mindenkinek a lelkét, gerincével együtt .

Csak csúfolódnak velünk ezek az antirasszisták, vagy antifasiszták, akik mindennel szembemenve dolgoznak az értelem ellen, s egy művilágot próbálnak ráerőszakolni a valóságra . Felháborít a bennünket megszálló zsidóság gyalázatos pöffeszkedése, az erőszakos kedvessége, akik még akkor is át akarnak kisérni az utca másik oldalára, amikor semmi kedvünk átmenni oda . De ha ellenállok neki, és folytatom utam a célom felé, akkor egyszerűen lerasszistáznak ! Amikor nagy számban érkeztek hozzánk a Kárpátalján keresztül Galiciából a gettóban szocializálódott zsidók, akkor a magyar nemzetet készületlenül érte ez a másként gondolkozó furcsa néppel való keveredés, főleg a levert szabadságharc utáni osztrák terror idején .

1867 re már olyan sokan érkeztek hazánkba, hogy megzsarolhattak bennünket velük, mégpedig a kiegyezés alapfeltétele lett az emancipálásuk . Nem is sejtettük kik ezek a batyuval a hátukon megjelenő kaftánosok, akik megszállták Munkács városát is , a többi nagyváros mellett, amelyek 1910-ben már 65%-os zsidó túlsúlyt mutattak . Ezek a pálinkafőzésből élő uzsorások kijátszották a mit sem sejtő magyarságot, akik évezredek óta élték egyszerű életüket az idő adta viszontagságokkal harcolva . Semmiféle luxus cikk nem érkezett hozzánk azelőtt, és ez a hiúság kiszolgáltatottá tette az embereket a végeken . A zsidó nagytőke megerősödése után, egymás között osztották fel a jövedelmező állásokat, amiből megint csak kimaradt a magyarság, hiszen a nemzetközi tőke vezető szerepet szerzett addigra .

Nem kellett sok idő arra, hogy milliós nagyságrendű kivándorlás indult meg Amerika felé, amit megint csak ezek a zsidó szervezetek intéztek, akik miatt kivándorolni kényszerültek a századforduló idején . Szervezetten vásárolták ki a nemzetiségekkel együtt földjeikből a magyarokat . Ekkor szaporodtak el az oláhok Erdélyben, tótok a Felvidéken, rácok és horvátok délen . Szabadkőműves páholyokban dolgozták ki azt az ördögi tervet, aminek az árát ma fizetjük . Egy teljes évszázad kellett ahhoz, hogy megrendítsék a magyarság egyeduralmát a Kárpátmedencében . Ma már a trianoni színmagyar területeken elszaporodtak a cigányok, és nagyvárosainkban a zsidók .

Amikor a Római Katolikus egyház elhallgatott, vagy elhallgattatták őket a II-ik Vatikáni Zsinat után, a hatvanas évek közepén, akkor Európa sorsa megpecsételődött . Régebben ez az egyház küzdött a szabadkőműves titkos társaságokkal szemben, be is titltották őket a két háború között, mert a rosszhírű patkányforradalom vezetői is ott szervezkedtek ellenünk . Két gyilkos világháború után szomorú képet mutat Európa ! Pedig jól megszervezték magukat Olaszországban, Spanyolországban a fasiszták, Németországban a nemzeti szocialisták, míközben a nyilasok csak a háború vége felé vették kezükbe a dolgokat Magyarországon .

Még is bennünket büntettek meg a legszigorúbban, amikor a zsidóvezetésű szovjet megszállt bennünket . Fellázadtunk ellenük, és akkor további negyedmillió fiatal menekült el az országból, amikor bevonult hazánkba a vörös hadsereg, akiknek 1955-ben ki kellett volna vonulni tőlünk . Megalapították a KGST baloldali szövetséget, ami Nyugateurópa kiegyensúlyozását lett hivatva, de a hátunk mögött üzletet kötöttek vezetőink, így a nyugat filléres beszállítói lettünk . Ki ne emlékezne még a nyugati túristák nagy csoportjaira, akik élvezve az olcsó árakat, szinte minden évben nálunk nyaraltak ? Így jutott valutához a Szovjetúnió, akik olajjal fizettek a megtermelt magyar javakért .

A nyolcvanas évek vége felé teljesen megváltozott a népi demokrácia arculata . Az antirasszistává változó kommunisták gyermekei, nyugati kapcsolataikat szervezték a kommunizmus által takarva . A negyvenöt éves kiválasztódás meghozta eredményét, mert szinte csak az újmagyar pártfunkcionáriusok gyermekei tanulhattak tovább, s két generáció felnövekedése után megjelent az új elit . Már nem a nemeslelkűségük miatt nevezték el az ezüstkanállal a szájukban született újgazdagokat, hanem a kapcsolati tőke végtelen lehetőségeiben tobzódva, árulták ki hazánkat a rendszerváltozás keretében . Legtöbben észre sem vették, hogy megváltozott a helyzet körülöttük, de ezek a jómadarak, már eladtak mindent a nyugati nagytőkének .

Hogyan történhetett ez a szégyenletes átverés ? Még kivizsgálásra vár ! Volt kommunista vezetőinktől ne várja senki, hogy önmagukat lebuktassák nemzeti érdektől vezérelve, még akkor sem, ha nekik adatott meg a változások levezetése . Minden pártba beépültek a szocialista munkáspárt volt tagjai, vagy a KISZ-en belűl megszervezett ifjú kommunisták másod, vagy harmadgenerációs pribékjei, akik már nem körömletépésekkel foglalkoztak, hanem jogi végzettségüket kihasználva, igyekeztek sötétségben tartani Magyarországot . Most amikor egymásnak különféle díjakat adományoznak, vagy visszavonnak olyanoktól, aki nem közibük való, hát felfordul tőlük a gyomrom !

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teljessé vált a zsidó diktatúra Magyarországon
  2013-03-24 17:22:44, vasárnap
 
  2013-03-24. 16:48
Teljessé vált a zsidó diktatúra Magyarországon

Teljessé vált a zsidó diktatúra Magyarországon: a cionista zsidó oligarchia nem csupán felvásárolta hazánkat, és nem csupán meghatározza a kormány gazdaság- és külpolitikáját, de immár arról is a zsidók döntenek, kik szerepelhetnek az iskolai tantervekben és kik nem, milyen felvonulásokat lehet szervezni és milyeneket nem, kikre emlékezhetünk, és kikre nem, milyen ünnepeket rendezhetünk, és milyeneket nem, kiket lehet kitüntetni és kiket nem.

Zsidó küldöttség a Parlamentben, A pusztaszeri országgyűlés című gobelin alatt
Értelmes ember azzal már jó ideje tisztában van, hogy a zsidóság az egész nyugati világban kizárólagos befolyása alatt tartja a hadseregeket, a titkosszolgálatokat, a pénzrendszert, a médiát és a multinacionális cégek nem csekély részét. Az Osztrák-Magyar Monarchia idején a magyarság jelentős politikai erői harcoltak azért, mert hazánk függetlenségének súlyos korlátozását látták abban a tényben, hogy Ausztriával közösen intéztük a külpolitikát és a hadügyeket. Úgy hiszem, vannak, akik ma is kiegyeznének azzal, ha a globális birodalmat irányító zsidók csak hazánk külügyeit és hadügyeit irányítanák. Az erőviszonyok ismeretében sokak számára még az is elfogadható lenne, ha a makrogazdasági folyamatokat is a cionista bankároligarchia határozná meg.
Csakhogy a magát oly szívesen liberálisnak nevező zsidóság teljhatalmat akar, és az élet minden területén kizárólagos uralomra vágyik. A szovjet kommunisták és hazai csatlósaik diktatúrája nem volt ilyen kiterjedt és abszolút, mint amilyen orwelli rendszert a zsidóság itt kiépített magának. Hiszen immár a zsidóság szemüvegén keresztül kell látnunk múltunkat, jelenünket és jövőnket. Ők írják a történelmünket, ők határozzák meg, kik azok a történelmi személyiségek, akiket tisztelhetünk, és kik azok, akikre gyűlölettel kell emlékeznünk. A zsidók döntik el, ki lehet író Magyarországon és ki nem, kit lehet ,,tudósnak" nevezni, és kiket nem. A zsidók mondják meg, ki a rendes ember és ki nem, kit kell véleményének kimondása miatt ,,karanténba", esetleg börtönbe zárni, és kiket lehet vezető pozíciókba juttatni. A zsidóság dönti el, mi számít ,,szalonképes" véleménynek és mit kell ,,szélsőségnek" bélyegezni. A zsidók döntik el, ki a ,,humanista", a ,,demokrata", és ki a ,,gyűlöletkeltő", ki a ,,szélsőséges", a ,,náci", a ,,rasszista". Ők mondják meg, ki a ,,szakértő" és ki a ,,hozzá nem értő", az ,,összeesküvés-elméletekben hívő bolond". Ők határozzák meg, mi a ,,demokrácia", mi a ,,terrorizmus", mi számít ,,összeesküvés-elméletnek", ők döntik el, kik alkotják a ,,nemzetközi közösséget", és melyek a ,,civilizált viselkedés" normái a nemzetközi kapcsolatokban. A zsidóság akaratán múlik, melyek azok a szimbólumok, amelyeket tisztelnünk kell, és melyeket kell megtagadnunk. A zsidó oligarchia szempontjai határozzák meg a más népekhez fűződő viszonyunkat, sőt egyre inkább erkölcsi felfogásunkat, világlátásunkat és életelveinket is. Ma már ott tartunk, hogy azt is ők döntik el, ki a jó keresztény és ki nem az. Nem tudom, volt-e ilyen teljes, az élet minden területére kiterjedő diktatúra Magyarországon valaha is.
1991-ben hatalmas botrány kerekedett abból, hogy Csoóri Sándor Nappali Hold című esszéjében le merte írni az alábbi sorokat: ,,A Tanácsköztársasággal, a Horthy-korszakkal, de különösen a Vészkorszakkal a szellemi-lelki összeforradás lehetősége megszűnt. Természetesen mindig voltak és lesznek Szerb Antalok, Radnótik, Sárközi Györgyök, Vas Istvánok, Harag Györgyök, Orbán Ottók, Konrád Györgyök, Faludy Györgyök és Zala Tamások, de ahogy manapság egyre határozottabban érződik, fordított asszimilációs törekvések mutatkoznak az országban: a szabadelvű magyar zsidóság kívánja stílusban és gondolatilag ,,asszimilálni" a magyarságot. Ehhez olyan parlamenti dobbantót ácsolhatott magának, amilyet eddig még nem ácsolhatott soha."
A kissé naiv Csoóri Sándor súlyosan tévedett például Konrád György megítélésében, ő ugyanis a zsidó asszimilációs törekvések egyik fő szószólója, és semmiféle lelki közösséget nem érzett soha a magyar nemzettel. (De például Faludy György munkásságát is meglehetősen torzan szemlélte a költő.) Csoóri Sándor továbbá elfelejtette megemlíteni, hogy a hazai zsidóságnak a magyarság alávetésére irányuló törekvései legfőképpen azért lehetnek sikeresek, mert mögötte áll egy hatalmas világerő: a nemzetközileg szervezett cionista zsidó oligarchia, amely az egész nyugati világ felett is egyre szorosabb - napjainkra szinte kizárólagosnak nevezhető - felügyeletet gyakorol. A lényeget azonban jól látta a költő, aki - az akkori irtózatos erejű gyűlöletkampány hatására - azóta sem mert véleményt nyilvánítani a zsidóság hazai térfoglalásával kapcsolatban. (Nehogy a zsidók tönkretegyék írói karrierjét.)
A történelem tanúsága szerint nem mindegyik birodalom uralkodó elitje kívánja a saját képére formálni az alattvalókat. A Török Birodalom például azért volt elviselhető a meghódított népek számára, mert viszonylagos szabadságot biztosított nekik. De vajon miért kívánják agyunkat teljesen átmosni, és lelkünket is elrabolni a cionista zsidók? Miért akarnak nemzeti öntudatunk maradékától is megfosztani, miért akarják vallásunkat tönkretenni, erkölcsi felfogásunkat, világképünket, gondolataink legkisebb rezdülését is kizárólag ők meghatározni? Úgy hiszem, a válasz abban a tényben keresendő, hogy úgy hiszik: az eddigi világbirodalmak éppen azért buktak meg, mert nem voltak képesek alattvalóik lelke és elméje fölött is teljes mértékben uralkodni. A cionista elit legbelső köreiben meg vannak győződve arról, hogy a csalásra és uzsorakamatra alapított pénzrendszer és a tömegeket hazugságok tömegével elárasztó elbutító médiumok olyan ,,csodálatos" eszközök, amelyekhez hasonlóval egyetlen korábbi birodalmi uralkodó elit sem rendelkezett, és amelynek révén örök időkre bebiztosíthatják korlátlan uralmukat a nyugati civilizáció felett.
A jövő legnagyobb kérdése, hogy az uzsorakölcsönre épített ,,modern" pénzrendszer és a tömegek számára virtuális világot létrehozni képes agymosó média révén valóban olyan hatalmi koncentráció hozható-e létre, mely az idők végezetéig fennáll, és a ,,pokol kapui sem vesznek rajta erőt".
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/109765/#ixzz2OTVkxegz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona: Csányi Sándor és az MLSZ szégyellje magát!
  2013-03-24 15:29:52, vasárnap
 
  Vona: Csányi Sándor és az MLSZ szégyellje magát!
2013, március 24 - 13:00


Csányi Sándor és az MLSZ szégyellje magát! Gyáva volt - írta Facebook-oldalán Vona Gábor, a Jobbik elnöke.

"Köszönöm mindenkinek, aki a Dózsa György úton ott volt velünk, hogy szurkoljon a magyar csapatnak. Köszönöm a válogatottnak, hogy a bosszantó végjátéktól eltekintve végig becsülettel küzdött. Köszönöm a szervezőknek, akik lehetővé tették ezt a közösségi élményt, hogy a becsületünket megvédjük. <--break- />

Csányi Sándor és az MLSZ viszont szégyellje magát! Gyáva volt. Több kilométerre menekült a stadiontól, és másokat is erre az elkullogásra kért. Azt pedig már nem is kommentálom, hogy a magyar sajtó egész héten csak ezt a bujdosást reklámozta, arról pedig egy szót sem ejtett, hogy a magyar szurkolók a Stadion mellett lesznek. Mindenki fantáziájára bízom, hogy kinek a "javaslatára" járt el ilyen méltatlanul. El tud valaki képzelni ilyen alávaló, szánalmas, önsorsrontó hozzáállást Szlovákiában, Horvátországban, Írországban, bárhol? Hogy a média még beszélni sem mer a lényegről? Hogy 10 ezer magyar ember, aki a csapat 12. játékosa, szégyellni való dolog? Hogy miért tart itt Magyarország? Hát ezért.

De csak azért is: Ria, ria, Hungária!"

Vona Gábor Facebook-oldala - alfahir.hu

http://alfahir.hu/vona_csanyi_sandor_es_az_mlsz_szegyellje_magat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.