Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Szaros lett a Békemenet molinója: polgári körösöket és békem
  2013-03-07 19:46:18, csütörtök
 
  2013.03.07. 17:07 Mária
Siess, Andrásnak Sürgős!
Címkék: Békemenet Bencsik András Fidesz-székház

Szaros lett a Békemenet molinója: polgári körösöket és békemeneteseket toboroz Facebookon a Fidesz-székház védelmére Bencsik András. Ő maga sajnos nem ér rá, hogy életét és vérét adja a fülkeforradalomért. SAS-behívó Fidesz-módra.

A mozgósításhoz feltöltött képen - mint ellenség - három fiatal lány látható, a többiek elmosódott alakjából is arra következtethetünk, hogy huszonéves, okos, értelmes fiatalok. Ők lennének a felhívásban olvasható "nehezen definiálható alakok".

A transzparenseken a "Szabad sajtót, szólásszabadságot" a "Független igazságszolgáltatást" és a "Valódi Alkotmánybíróságot" feliratok olvashatók.

Valóban félelmetesek ezek a fiatal lányok. Ráadásul szabad sajtót, szólásszabadságot, független igazságszolgáltatást és valódi Alkotmánybíróságot akarnak. Krvannyukat.

Reméljük, Erdélyből a buszok elindultak már, hogy megvédjék a fülkeforradalmat és Varsóból is hamarosan érkezik a különvonat.



Bencsik András felhívásának a szövege:



Tisztelettel kérem a polgári körök tagjait s mindazokat, akik részt vettek a Békemenetek valamelyikén, hogy ha tehetik, jöjjenek a Fidesz Lendvay utcai székházához, amit törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vettek nehezen definiálható alakok.

Nem kell velük szemben erőszakot alkalmazni, csupán az kell, hogy minél többen kifejezzék rokonszenvüket a blokád alá vett kormánypárttal, hogy ott legyenek és bátorítást adjanak azoknak, akik bent vannak az épületben. S talán beszéljenek az udvaron gubbasztókkal, hátha akad közöttük normálisan gondolkodó, akivel meg lehetne értetni, hogy ez elfogadhatatlan módszer.

Nekem vidékre kell utaznom, amit már nem mondhatok le, ezért nem lehetek ott, de kérem, segítsenek.

Jöjjenek el minél többen! Sürgős!

Bencsik András

Mit lehet erre reagálni? Azt, hogy ó, anyám, vagy azt, hogy anyád?

(A SAS-behívó névre szóló katonai behívóparancs volt a második világháborúban. Címzettje köteles volt 48 órán belül bevonulni. Nevét a parancson feltüntetett nagy betűs ,,SAS" feliratról kapta, amely a ,,Sürgős, Azonnali, Soronkívüli" kifejezések rövidítése volt, amit a köznyelv a "Siess, Adolfnak Sürgős" felszólítás rövidítéseként értelmezett.)


http://maria.blog.hu/2013/03/07/szaros_lett_a_bekemenet_molinoja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gazdasági alkalmatlanság új minisztere:Varga Mihály.
  2013-03-07 19:37:52, csütörtök
 
 
A gazdasági alkalmatlanság új minisztere:Varga Mihály.
2013.03.05. 19:05

A honi sajtó hiába próbálja szóra bírni az új minisztert, egyelőre nem sok sikerrel jár egyik riporter sem.Az azért kihallatszik minden általa adott interjúból, itt bizony nem lesz semmi változás a gazdaság további mélyrepülési útján, viszi tovább Matolcsy örökségét.Unalomig ismert ismétlést lehet tőle hallani, de ezt bármelyik kormánypárti is el tudja mondani:" államadósság csökkentés, és költségvetési hiánycél tartás, és kikerülés a túlzott deficit eljárás alól."Varga Mihály kiválóan előadja ezeket a kormány által annyira hangoztatott szólamokat, és közli, nem tervez megszorítást,ami azt jelenti az eddigi gyakorlat szerint, itt bizony lesz újabb adóemelés, esetleg újabb adófajta is, abból sosem elég ha már munkahelyet nem sikerül teremteni ennyi idő elteltével sem.

Erre a halk szavú, jólfésült, unalmat kiváltó emberre mindig sikerül valaminek ami már elkezdődött a folytatását rábízni. Először az el sem kezdett IMF tárgyalást folytatta a kormányoldalról, persze mint miniszter, és miután kiderült ilyen nem is volt, vagy lesz, vagy ki tudja mi is volt az igazság már ebben,még egy kicsit magyarázkodott róla, már csak a poszt miatt is.Közben már azért szivárogtattak némi hírt a kormány oldaláról az év elején, csak hogy a forint is kicsit gyengélkedjen, miszerint Matolcsy Gyuri a pöttykutatást a Nemzeti Bank valutatartalékainak a kísértésében fogja tovább végezni, és gazdasági tündérmesét ez a kis gizda emberke viszi tovább, neki még karizmája se nagyon van, de folytatni azt nagyon tud.Mint kiderült Matolcsy Gyuri nagyon alaposan előkészítette a Nemzeti Bank átvételét, hatalmat adott magának de korlátlant, és az is biztos a régi munkahelyén is hagyott néhány lexikon terjedelmére kiterjedő útmutatást a további értelmestől eltérő gazdaságpolitika útjáról.Varga Mihálynak nem sokat kell ehhez hozzátenni, mert mint az köztudott, nála a fogyasztás beindulásához elég lenne ha valakinek elromlik a hűtője, vagy a tévéje, és akkor azt le kell cserélni a tranzakciós adóra kötelezett emberkének, akire ez ugye nincs is áthárítva.Varga Mihály nem azért nem nyilatkozik semmit mert nem jó riport alany és ezért már az is nevetséges amit mond, hanem azért, mert minden lépése előre megvan írva, ahhoz neki nem sok köze van mit is fog csinálni mint új gazdasági alkalmatlanság miniszter.Nem fog szembe menni az eddigi tevékenységgel ami már eddig is nem kis kárt okozott az ország gazdaságának ezt azért már leszögezte, és nem is fog saját elméjéből cselekedni ha bármi olyan helyzet adódik ami módosítást igényel a költségvetésben.Csak kinyitja a megfelelő fiókot, előveszi az ott leírt tündérmese folytatását, és végrehajtja. Ha nem találja csak áttelefonál a Nemzeti Bankba, és megzavarja a pöttykutatót a forint aláírásában hülye kérdésével:"Gyuri! Akkor melyik lap is következik?"Pedig lehetne neki egyéni akarata is,vagy saját elképzelése, viszont akkor nem lehetne folytató emberke a jelenlegi kormánypártban, mert egyenlőre úgy néz ki, neki ez a feladat lett kiosztva.

Még több mint egy évig a jelenlegi gazdasági ámokfutás fog folytatódni az országban, ez azért elég nyilvánvaló, ehhez nyújt garanciát egy ilyen semmit mondó emberforma beállítása a nagy közpénzlenyúlás kormányjátékában.Lassan kell némi osztogatás a választások közeledtével, lehet kellenek még drágán eladható állampapírok is, meg némi személyi váltás is kellett a minisztériumba,nehogy már azt lehessen mondani, egy hülye tette tönkre az ország gazdaságát.Az illető most a valutatartalékot nyúlja le, egy másik meg folytatja a megkezdett munkáját,hogy itt is teljes legyen a rombolási hatékonyság.Varga Mihály beállítása erre a posztra csak névváltás, és más semmi.Minden egyes lépés le van osztva, és nincs józan ész ami megállíthatná ezt a folyamatot.Mindenre lesz magyarázat, nyócévezés, szocizás, önigazolás, sikersztori.Eredmény is lesz, gazdasági mutatók csökkenése,munkanélküliség,életszínvonal romlása, és végül a jelenlegi kormány ellenzékbe vonulása. Innen fogja figyelni a helyreállítási folyamatot, és igyekszik majd azt mindenképpen gátolni.Pénze lesz, máris eleget nyúlt le magának a közpénzből, és médiája is lesz hozzá, ahol a tőle megszokott hamisításokkal zavarja majd az emberek fejét a hazugságaival.A legjobb lesz már az első ellenzéki napjukon kiüríteni a közgépesített zsebeiket.BANDITA

http://banditapolitika.blog.hu/2013/03/05/a_gazdasagi_alkalmatlansag_uj_miniszter e_varga_mihaly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: ébresztő lajhárok!
  2013-03-07 19:27:59, csütörtök
 
  2013.03.07. 04:53

Orbán: ébresztő lajhárok!

Kicsit úgy voltunk ezzel a hét elejével mi is, mint a forint: háromszáz fölötti pulzussal bámultuk, hogy jegybankelnök nertárs máris a devizatartalékban turkál könyékig olyan vehemensen, hogy a feje nem győz neki hazasürgönyözni Varsóból, hogy várjál baszod, legalább addig ne költsd el amíg hazaérek.

Közben meg a legalább ennyire fontos dolgok csak úgy elsuhannak mellettünk majdnem észrevétlenül. Pedig az csak érdemel egy említést legalább, hogy Viktor fel-vigyázt vezényelt a választókerületi jelölteknek meg általában a pártnak, és elkezdődött a kampánystábok kiképzése a Kubatov listák helyes használatára.

orbán-ébresztő.gif

A fideszeseknek meg most kezd leesni, hogy ez a kampány nem lesz az a kisujjból kirázott kéjmámor, mint a legutóbbi. A Gyurcsánybajnaizás okozott némi zavart főleg az E14 kezdeti lendületében, de a legutóbbi mérések szerint ezt egy hónap alatt átlépték és kiheverték, az összemosás patron ellőve odavan. A mumusállítás nem jött be, az eredményeket kéne szajkózni, de a tavaly megtapasztalt zsebbevágó unortodox, minden hónapra egy új adó plusz egy áthárított különadóteher gyakorlat ellenére fejjel a recesszióban álló gazdasággal, a megnőtt infláció hatására dráguló élelmiszerárak mellett kurvára nem hiszi el senki. Ráadásul az aktivistaállományt is sikerült nagyjából kinyírni, mert a felsőoktatás körüli cirkusz miatt az eddig szorgos diákok, az egyre kisebb vásárlóértékű nyugdíjak miatt meg az idősek nem tolakodnak önkéntesnek. Kíváncsiságból szívesen megnéznék most egy ilyen aktivista toborzót, hogyaszongya: röghöz kötünk kiskomám, de a láncod hatósugarában ettől még a szórólapot igazán széthordhatnád és gyűjthetnéd nekünk a jelölést. Visszavágtuk a keretszámokat, zsonglőrködtünk a tandíjjal, kiplakátoltuk a Pártlapjában mekkora egyetemfoglaló trógerek vagytok, de Magyarország - és kormánya - jobban teljesít.

Ennek ellenére ha szétnézünk a túloldalon nem vidám a helyzet. A szocialistáknak sikerült az első kampányvideóval herén rúgni magukat nekifutásból, most egymás haját tépik, a PM első vidéki szervezetét alapította a napokban, az E14 meg pénteken fogja hivatalosan bejelenteni a pártalapítást. Az LMP szétcsúszott és keresgéli önmagát, Gyurcsányék az egykor a kormányát adó, mára szétszakadt részekkel és a SZEM-mel egyeztetnek, mintha ennek önmagában lenne bármi súlya, a Bokros féle alakulatról és Fodor Gábor új liberális pártjáról meg annyit tudni, hogy lesz. Majd.

Szomorú ez valahol.

Az addig - az én ízlésemnek - rendben is van, hogy az E14 és a PM hangot talált egymással, az alkotmányossági, gazdasági kérdésekben legalább a csapásirányt sikerült összeveszés nélkül kijelölni. Kiderült, egybeolvadásról és identitásfeladásról szó nincs, mindenki építi a kis pártját, így gründolják az együttműködést. Az meg kifejezetten tetszik, hogy a pártalapítás, szervezetépítés mellett sem szorulnak háttérbe az eddig hangsúlyosan képviselt ügyek, pl Szabó Rebeka továbbra is ott üti a mutyista földpályázatokat ahol éri. Éppen csak annyi a bibi, hogy megtorpanni egy pillanatra sem lehet, mert ahol a Fidesz minden nehézségével együtt is tart, az fényévekre van még ettől. Hibázásra és tutyimutyizásra zéró lehetőség van.

A szocialistákat viszont én nem tudom hová tenni. Mit érdemel az a párt, amelyik ekkora saller után, ennyi eltelt idő, ennyiszer kimondott mondatok után sem képes tökegyszerű tanulságokat levonni? Az csak egy dolog, hogy a frissen megcsinált kampányvideó a létező legszarabb hosszúságú. Húsz perc filmnek rövid, jutyub videónak meg kurva hosszú. Még az is egy legyintéssel ugyancsak elintézhető másik dolog, hogy a tartalom olyan amilyen. Ezen legfeljebb elfanyalgott volna a blogszféra meg Tokfalvy aztán kész, nekünk úgysem elég jó soha semmi. De basszátok meg, ha nem tudjátok azt az egy dolgot sem teljesíteni, ami rátok nézve kötelező lenne, akkor azt érdemlitek amit most kaptok. A mindegy hosszúság és mindegy tartalom mellett az egyetlen ami nem mindegy, hogy a jogszerűségébe ne tudjon belekötni senki.

A feltöltés napján - amikor én megnéztem 1016 megtekintés mellett - már kint volt az összes online lap címlapján, az RTL honlapján Mesterházy arcával, hogy kérdés és engedély nélkül ollóztátok hozzá az anyagokat. Pedig az RTL honlapján a felhasználási feltételeknél az idők kezdete óta kint van: "A honlapon található anyagok ("tartalom") felhasználási- vagy tulajdonjogával AZ RTL rendelkezik. Ezek használata csak magánjellegű lehet". Nem volt egy ember aki ezt megnézze? Vagy ennyire leszartátok? Pedig mikor a választókorú lakosság jelenős hányada azért nem szavaz rátok, mert "elkúrtátok" és "loptatok" akkor ez az egyetlen, aminek soha, semmilyen körülmények között nem volna szabad felmerülnie többé veletek kapcsolatban. Ha erre is képtelenek vagytok akkor ne álmodozzatok ti kormányváltásról. Mi lesz a szlogen? Nem változtunk semmi, de higgyétek el, istenuccse, eskü anyánk életére innentől majd csak tudósításokat csórunk?

Arról nem beszélve, hogy Öcsi nénivel belementek egy megnyerhetetlen szájkardozásba. Politikailag nem független Puskás özvegye, na és? Elég idős már ahhoz, hogy ezt a luxust nyugodtan meg lehessen hagyni neki, és ne kelljen az orra alá törölni, hogy bezzeg mi aztán adtunk kitüntetést meg szép temetést is, úgyhogy kuss. Akkor se, ha ebben véletlenül igazatok van, és egy nemzet jelképének számító embert hadd ne sajátítson ki senki. De ez még mindig Magyarország, ahol az árkot ami elválaszt nem Orbán ásta egyedül.

Azt javaslom nézzetek ti mind a Fideszre és vonjátok le a helyzetképből rátok vonatkozó tanulságot. Aztán a Kedves Vezető fideszeseknek szóló "felrázását" érezzétek hozzátok intézett figyelmeztetésnek is, mert lenne hová felnőni. Az egyik tábornak szervezetileg, a másiknak morálisan.

http://varanus.blog.hu/2013/03/07/orban_ebreszto_lajharok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zoltai-Zucker Gusztáv elszólása: eleit mind meggyilkolták, d
  2013-03-07 19:11:00, csütörtök
 
 
Zoltai-Zucker Gusztáv elszólása: eleit mind meggyilkolták, de ő életben maradt

2013. március 06. 13:47
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Nem rajtunk múlik, hogy portálunkon oly sokszor idézzük a munkásőrből lett fajvédő vezéraktivistát, amiért egyszer sem tud beszélni anélkül, hogy ne emlegetné a ,,haláltáborok"-at, az ugyebár gaz nácikat, nyilasokat, csendőröket, a velük kollaboráns magyarságot, miközben mindig újabb s újabb nyelvi leleményekkel szolgál, így hallottunk már tőle a gázkamrák bűzölgő kéményeiről (nem, nem krematóriumot mondott!), a minap pedig arról, hogy bár eleit mind meggyilkolták, de ő életben maradt, játszadozott az utcán és eljárt a zsinagógába, s az egykori gyilkos keretlegények, szadista kínzók, főszolgabírók mostanában való lelkes mocorogása ellenére, hála a megrázó vándorkiállítás megszervezőinek, ,,a vagonok mögött már tisztul az ég".
Amint a Mazsihisz honlapja 2013. március 5-i közleményben olvassuk, előtte nap a munkásőrből lett fajvédő vezéraktivista Újpesten Az Élet Menete Alapítvány által szervezett Holocaust Vándorkiállítás megnyitóján rögtön a lényegre tért:

,,Az első világháborút követő hatalmi zűrzavar felélesztette a nacionalizmust és a sovinizmust. Az országot vezető politikai garnitúra igyekezett mielőbb elfeledni I. Ferenc József liberalizmusát, a szabadelvű gondolat progresszióját, s rátért a jobboldali pofonok, a kurzus erőszakosságának útjára.És innen már csak egy lépés volt a numerus clausus, a munkaszolgálat, a zsidótörvények sora. Aztán pedig a lengyel zsidók kiirtása Körösmezőn, továbbá a gettósítás, végül a vagonok és a deportálás. Auschwitz, Birkenau, Bergen és Dachau. Most pedig itt állunk egy hatvan évvel ezelőtti marhavagon előtt."

Az elszólás, ama bizonyos, ezúttal sem maradt el természetesen:

,,Újpest népes zsidó közössége elpusztult. A gyilkosok nem voltak kíméletesek. Elvittek, megöltek mindenkit; a lakásokat szétlopták, a gyárakat, az üzemeket kifosztották, s mi, a kései nemzedék, a megmaradottak lassan már az elsírt könnyekre sem emlékezünk. Magam is e vidéken gyerekeskedtem, jól emlékszem a szomszédokra, az utcára, ahol játszottam, a zsinagógai hangulatokra."

Szóval amíg ,,a keretlegények, a szadista kínzók, a főszolgabírók" kíméletlenül végeztek velük, ő játszadozott az utcán és eljárt a zsinagógába, s bár fájdalom, hogy ,,mostanában újra lelkesen mocorognak, hogy ott folytassák, ahol elődeik abbahagyták", a megrázó marhavagon-kiállítás megszervezői viszont ,,pontosan tudják, mit jelentett a magyar nép számára a vallási béke", akik elhozták ,,a fejlődés zálogát, az előrehaladás tempóját, a társadalom nyugodt gazdagodását", amiért is ,,a vagonok mögött már tisztul az ég".

Hiába, nyelvi leleményekből kifogyhatatlan az önmagát örökösen elszóló fajvédő vezéraktivista! Hallottunk már tőle a gázkamrák bűzölgő kéményeiről (nem, nem krematóriumot mondott!), ezúttal pedig a vagonok mögött tisztuló égről. Ha már hozzánk nem, nyelvünkhöz viszont, éspedig leleményesen, ő is ragaszkodik, akárcsak Izraelben élő aktivistatársai, amint erről szintén honlapjuk ugyanezen a napon közzétett másik hírcikkecskéjéből értesülünk, megtudva belőle, hogy a Tel-Aviv-i egyetemen ,,a magyar és a zsidó diaszpórák sajátosságairól" 2013. március 4-én megtartott történészkonferencián elhangzottak megerősítéseként Hatos Pál, a Balassi Intézet főigazgatója az MTI-nek rögvest elmondta: ,,a magyar diaszpóra részeként tekintenek az izraeli magyarokra, akiknek identitása erősen kötődik nyelvhasználatukhoz".

Arról persze, amit mellesleg Magyar Tudományos Akadémiánk alapítója mondott, miszerint ,,a szólás még korántsem érzés, a nyelvnek pergése korántsem dobogása még a szívnek és ekképp a magyarul beszélő korántsem magyar még", nem szólt, miként arról sem, hogy a bizonyára nem Orbán Balázs szülőföldjéről származó Zalman I. Posner is azt tanácsolta övéinek, hogy beszéljenek bár magyarul, de azért ,,gondolkozzanak zsidóként", vagy hogy (amint az Újvári Péter szerkesztette Magyar Zsidó Lexikonban olvassuk) zsidó irodalmon a zsidók által zsidó szellemben írt művek értendők, függetlenül attól, milyen nyelven íródtak, így közülük akármelyikkel kifejezhetik idegenségüket irántunk, akár magyarul is, amint tette ezt például Glatter (alias Radnóti) Miklós 1941. november 3-i naplóbejegyzésében Nyirő Józseffel szemben, a német birodalmi vezérnek a székely íróapostol által történt elismeréssel emelgetése kapcsán: ,,Véletlen-é, hogy egyetlen sora nincs a polcomon? Még antológiában sem. Gatyába kötve sem."

Tanulság? Elszólás nélkül úgy látszik, egyáltalán nem tudnak beszélni, írni, legyen szó Zoltai-Zuckerról vagy Radnóti-Glatterról.

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=62518
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NYAKIG BETONBAn
  2013-03-07 18:53:16, csütörtök
 
  2013. március 6., szerda
NYAKIG BETONBAN


Rendes maffiáknál az a divat, hogy ha valakit nem akarnak többé látni, akkor abból barátságos kollégáik kötözöttsonka-stílusú csomagot készítenek, aztán kiszállítják valamelyik komolyabb építkezéshez és a gödörhöz, melyben elmélkedés céljából elhelyezik, majd jön a beton-mixer és a delikvens kisvártatva készen is áll arra, hogy majdani szobra számára negatív lenyomatot szolgáltasson, már, ha lesz rá kereslet.
A mi kis maffiáink ehhez képest kisipari módszerekkel dolgoznak, még egy rendes gödröt ásni is lusták, ehelyett garázsok szerelőaknáiban helyezik el előzőleg már túlvilágra küldött áldozataikat, ami amatörizmusa dacára felettébb humánus eljárás, mivel az áldozatnak nem kell megélnie a beton szintjének emelkedésével együttjáró izgalmakat, viszont csökkenti a hatékonyságot, mert a kuncsaftnak nincs módja beszámolni elrejtett értékeiről a szabadulás langyos ígéretének hallatán.
A mi hivatásos maffiánk Vezérünk intenciói alapján másként jár el, ő nem azokat betonozza be, akik szembefordulnak vele, hanem azokat, akik a háta mögött állva sűrű nyelvlengetésekkel biztosítják őt tántoríthatatlan hűségükről.
Őket viszont bebetonozza a hatalom nevű gödörbe, és reményei szerint ezzel önmagával is ezt teszi, reményei szerint haláláig.
Ez a határidő persze bármikor elérkezhet, hiszen van már elég elkeseredett ember az országban, soha nem lehet tudni, mikor veszti el a mértéktartását valamelyikük.
Ellenben addig a bebetonozottak vígan vannak, kinevezésük hat-kilenc évekre szól, jöhet eső, jöhet jég, kormányváltás, szélvihar vagy cunami, nekik meg se kottyan, ők ott állnak a vártán, mint a kínai agyaghadsereg talpasai, rezzenéstelen képpel.
Nem kis hatalom összpontosul ezeknek az embereknek a kezében, gyakorlatilag meg tudják bénítani a kormányt, a közigazgatást, a bíróságokat, meg tudják keseríteni a kormányfő életét, hiszen láthatjuk minden nap, hogy mire képes egy Szalai Annamária, vagy egy Polt Péter.
Nem is szólva a Nemzeti Bank elnökéről, aki mától kezdve szent és sérthetetlen lesz, továbbá fel sem meri vetni senki, hogy akkor éppen most lehetne példát statuálni a bankelnök oly sokat vitatott javadalmazása tekintetében.
Hogy a demokratikus ellenzék pártjai rágják a gittet mondjuk a közoktatás vagy a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban, az nagyon szép dolog, a terület szakembereinek kétségkívül fog munkát adni egy-két évig, de akárki is lesz a miniszterelnök, ha ezek pozícióban maradnak, nem fogja megélni a hatodik hónapot sem pozíciójában.
Merthogy ezeket a bebetonozottakat nem a Hortobágyon állítják ki a kereszténydemokrata frakcióra erősen hasonlító szürkemarhák, meg a bizonytalanok terelgethető, bánatosan bégető birkanyája elé, hogy szórakoztassák azokat és hadd gyakoroljanak fejükre építő kritikát az égen áthúzó vadludak.
Nem is a Szoborparkban lesznek kiállítva, mint a XXI. század totalitariánus diktatúrácskájának relikviái, ezek a funkcionáriusok a posztjukon maradva éppúgy fognak rombolni, mint teszik ezt ma is.
Na, erről kellene tárgyalni, hogy nehogy a győzteseknek is fel kelljen kiáltani, mint hajdan Beke Kata tette, hogy Jézusmária, győztünk!
Itt bizony már forgatókönyvnek illene lenni arra, hogy kit hogyan távolíthatnak el pozíciójából, méghozzá nem olyan öngyilkos módon, mint Gyurcsányék tették Polt Péterrel, akit hagytak az ügyészi testületen belül a Fidesz szemének és fülének, méghozzá olyan pozícióban, amelyből korlátlan hozzáférése volt bármelyik egyedi ügyhöz.
Nem is érte a Fidesz vezetését meglepetés, az ügyészség dolgozói pedig tudták, hogy a Nagy Testvér figyeli őket és számontartja minden döntésüket.
Bátran és egységesen kellene hozzányúlni a témához és az emberekhez is, mert bár általában, szerencsésebb országokban a politika versengést jelent, nálunk ezt már régen túlhaladtuk, itt a Fidesz - konkrétan annak vezetője - régóta ott táncol a törvényesség határán, az én értelmezésemben már át is lépte azt jónéhányszor.
Ha ez a kormányváltásra készülő társaság hatalomra akar kerülni, akkor nem kell hezitálni, vádat kell emelni államcsíny szervezése és vezetése címen a puccsisták ellen, és az sem lenne baj, ha a demokratikus ellenzék ezt nyilvánosan be is ígérné az érintetteknek.
Egyrészt, hadd tudják, hogy mire számíthatnak, másrészt meg az ő ügyüket is el lehet vizsgálgatni egy ciklusnyit, hogy lássa a nép is, hogy vannak ebben az országban politikai erők, melyeknek van vér a pucájában.
Az se lenne baj, ha a prominensek tevékenységét elmeszakértők is vizsgálnák - nem kellene túl finnyásnak lenni.
Három tuti jelöltem máris lenne, de akad ott még más is, talán...
Egy hónap áll erre rendelkezésre, mert ezekre több időt pazarolni tékozlás lenne.
És utána kínosan vigyázni arra, hogy a felszabaduló pozíciókba feddhetetlen emberek kerüljenek.
Ebben az országban a politika olyan, mint egy gennyes fekély, ezt már nem elég kenegetni, itt vágni kell.
Határozott kézzel, kérlelhetetlen szigorral.

http://www.pupublogja.hu/2013/03/nyakig-betonban.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vásárolj! Vásárolj! Vásárolj!
  2013-03-07 18:46:19, csütörtök
 
  Vásárolj! Vásárolj! Vásárolj!


Hazánk és a fejlett világ egyik legnagyobb problémája, hogy eladósodott. Az adósságcsapdából pedig nem lehet szabadulni. Mi mindnyájan azt mondjuk, hogy nem kellett volna felvenni a hiteleket, addig nyújtózz amíg a takaród ér, és ki kell védeni, hogy becsapjanak. Érdekes, egy-egy embert be lehet csapni, de hogy lehet egész kontinenseket?

Mindenek előtt vissza kell menni a rendszerváltásig, és a kommunizmus bukásáig. Ugyanis fel kell hívnunk a figyelmet egy hatalmas félreértésre. Az úgynevezett rendszerváltást a Kelet nyerte meg hosszú távon. Miért? Mert a rendszerváltás, a Szovjetunió bukása, valamint a világ jelenlegi állapota szorosan összefügg.

A történet valahol a hetvenes évek végén kezdődött és a nyolcvanas években tetőzött. A kelet és a nyugat között mi volt a meghatározó különbség? Az egyik piacgazdaságot folytatott, a másik tervgazdálkodást, ezen keresztül hiánygazdálkodást. Amíg az első mindenből többet gyártott, és hatalmas választékot igyekezett produkálni, addig a másik ereje abban volt, hogy csak annyit gyártott, amennyi el is fogyott (illetve kevesebbet is). A két rendszer közötti harcot végül is nem a tankok vagy az atombombák döntötték el, hanem a televíziók, és az autók. Ám ezért a győzelemért a nyugat most nagy árat fizet.

Nézzük meg a folyamatok merre haladnak, és akkor látni fogjuk azt is, miért kell most vezekelnie a nyugatnak.

A hidegháborús időszakban a nyugat Amerika vezetésével még vallásos volt, és a kapitalista gazdaság annyira működött, amennyire a vallás, az erkölcs, a nép terhelhetősége és a haszonszerzés közötti egyensúly lehetővé tette. Volt egy fajta egyensúly, ami 100 év alatt kialakult, és amelyet igyekeztek fenntartani. A keleti blokkban is megvolt az egyensúly, csak másként. Kezdetben a kelet sokkal stabilabb volt, és sokkal többet adott az embereknek.

Mire épített a kelet? A keleti gazdasági politika alapjának leginkább azt a szemléletet lehet elfogadni, hogy mindenkinek egy kicsit jó legyen. Eltörölni a nagy társadalmi különbségeket, felemelni azokat, akik nyomorban élnek. Tehát filozófiájában a termelő erők és a termelési viszonyok (alap és felépítmény) egyensúlyozottá tételére törekedett. A szerszámok, gépek, háztartási gépek, ruhák és az egyéb javak megszerzése vonatkozásában arra, hogy mindenkinek legyen egy elvárható mértékben. Így volt az igazgatónak ugyanolyan szódásüvege és hűtőszekrénye, mint a munkásnak. A különbségek nem ezekben látszottak meg, hanem a nyaralásokban, a külföldre menetelekben és abban, ami a kiváltságok közé tartozott. A hiánygazdálkodás miatt a legyártott eszközök megfelelő minőségűek voltak, hosszú életűek. A fejlesztésre szánt összegeket azonban a szociális és egyéb kiadásokra fordították, így a fejlesztések lelassultak, egy-egy terméket akár évtizedekig is gyártottak. A fejlődés lelassul, a gazdaság egy erős stagnálási helyzetben van. Nem ismerik az infláció és a defláció fogalmát. Az infláció olyan minimális, hogy a zománcozott edényekre rázománcozták az edény árát, mivel évekig ugyanannyiba került.

Ezzel szemben a nyugat éppen ellenkező gazdaságpolitikát folytatott. Rájöttek arra, hogy a gazdaság motorja valójában az, hogy vásárolnak az emberek. Létrejött egy olyan szemlélet, amely azt helyezte a központba, hogy legyen meg mindened, vedd meg, akkor is ha nincs rá szükséged, élvezd az életet, és lehetőleg költs minél többet. Ez a fajta kapitalista rendszer egy bizonyos szinten stabilizálódott, és sokáig ezen a pályán is tudott maradni. Az Egyesült Államokban a megtakarítás mint olyan, lakossági szinten szinte nem is létezett. Ám közbejött Korea, Vietnam, és az egyéb vesztes háborúk, amely az USA vezetését arra ösztönözte, hogy folyamatosan fokozza a hadi kiadásait. Létrejött a hidegháborús fegyverkezési verseny.

Ezzel együtt három alapvető dolog született meg, mert ez garantálta a bevételeket. Az egyik a vásárlói hitel, a másik az infláció, a harmadik a költségvetési hiány. Nagyjából ezek azok az alapvető eszközök, melyek az átlagember számára megmutatják a rendszer működését. A költségvetési hiány azt jelenti, hogy az állam többet költ, mint amennyi pénze van. Ez azonban az akkori kapitalista rendszerben nem a hibát jelentette, hanem ez volt a gazdaság motorja. Ez ugyanis azt jelenti, hogy az állam többet költ, tehát ezt az összeget vissza kell termelni utólag. Hitelt vesz fel, és a hitelből folyamatosan költekezik. Nem csak akkor, amikor van elég pénze, hanem folyamatosan. Hazánknak is abban az időben kellett hitelt felvenni, amikor olyan befektetéseket valósítottak meg, mint a paksi atomerőmű, ahol a külföldi cégek miatt mindenképpen fizetni kellett valutában. Tehát ez a költségvetési hiány voltaképpen egy biztosíték arra, hogy az állam megrendel, dolgoztat, és fizetni is fog. Ugyanerről szól a lakossági vásárlói hitel. Eszébe ne jusson a polgárnak eltenni a párna alá a pénzt. Költse el. Mivel elkölti előre a hitel által, fizetnie is kell, vagyis vásárol! Ha nincs szüksége egy új televízióra, akkor majd a reklám meggyőzi, hogy de igen, van! Vegyen még egyet, nem baj, ha nincs pénze. Ha a költségvetésben hiány van, az ipar pedig folyamatosan túltermel, azt jelenti, hogy megjelenik az infláció. Ez sem baj, mert a rendszer összességében bőven elbírja az inflációt, mert vele együtt emelkednek a fizetések is, ez semmi mást nem jelent, mint azt, hogy folyamatos a vásárlás, a túltermelés. Az infláció mértéke már utal sok mindenre. Persze megjelenik ezekkel együtt a reál érték, a bázis, a volumen, és mindenféle szakszavak, amelyek csak arra valók, hogy senki ne értsen meg semmit. Maga a közgazdaságtan teljes egésze valójában elfér négy gépelt oldalon, és minden más körítés, a sok mellébeszélés, és az átlagember számára nehezen érthető szakkifejezések csak azt a célt szolgálják, nehogy megértse a lényeget, nehogy tudatára ébredjen hogyan zsigerelik ki - vagyis hogyan működik a renszer.

Ezzel a módszerrel elérték, hogy hihetetlen vásárlási hajsza indult meg a világban. A kapitalista világ olyan bevételekhez jutott, amelyről álmodni sem mertek volna. Az emberek százmilliói igen fogékonyak voltak a könnyű hozzájutás lehetőségére, és elsőként az USA lakossága kezdett el költekezni. Már a nyolcvanas években tudtuk, hogy egy átlag amerikai háztartásban ,,minden a bank tulajdona", a TV-től, a hűtőn át az autóig. Az emberek mindent hitelre vettek, a saját készpénzes fizetést szinte nem is ismerték már. Azok az a gazdasági szakértők, illetve azok, akik pusztán logikai úton látták mindez hová vezet, kongatták a vészharangokat (mint az MNA a kilencvenes évek elején. Az MNA akkori tagjai, akik a vezető tanácsát megfogadták, hitelt nem vettek fel, ha pedig igen, még véletlenül sem deviza hiteleket, így az MNA köreiben ismeretlen a mai hitelprobléma). Ezt a folyamatot néhányan látták előre, de az emberek sokkal fogékonyabbak voltak a könnyű pénz, könnyű lakás, könnyű hitel lehetőségére.

Így a nyolcvanas években az USA, majd Európa olyan óriási bevételekhez jutott, amellyel könnyedén szárnyalt a fegyverkezési verseny, irtották a bennszülötteket Dél-Amerikában, Afrikában és Palesztinában. Ezzel szemben a keleti oldalon egy kiszámított, de sokkal visszafogottabb élet folyt, mely semmiben sem volt fogható a nyugati költekező csillogáshoz. A fegyverkezési versenyt voltaképpen ez a költekezési hajsza döntötte el, valamint az, hogy a kommunista vezetők a csillogásért cserébe elárulták a saját országaikat, nézeteiket. Jól tudták, hogy egy hatalomátmentés után a kapcsolati tőkéjüket kihasználva császárok lesznek a szétlopott vagyonból. A kommunizmust megbuktatta a nyugati világ csillogása.

Ez nem volt semmi több, mint szemfényvesztés, olyan, mint a filmstúdiókban megrendezett többi amerikai néphülyítés, soha sem létezett. De bedőltek neki. Ennek azonban vannak hátulütői. A magyar Postabank esete megmutatta, hogy a hiteleken alapuló rendszer mennyire sebezhető és instabil. Intő jel kellett volna legyen, de nem volt az. A nyugati világ jelenleg az ebből az időszakból származó technikai előny birtokosa (még), de érdekes módon maga a rendszer javíthatatlanul elromlott. Éppen azokat az összeomlási jegyeket hordozza magán, mint a kommunista világ az összeomlása előtt. Ugyanis az egész rendszerben van egy be nem tervezett tényező, ez pedig az az öngerjesztő folyamat, melyet most adósságspirál néven emlegetnek. Fel kell vázolnunk egy igen érdekes összefüggést, és ezzel azok az emberek, akik annak idején a hitellel 'viagrázott' gazdasági modellt felállították egyáltalán nem számoltak. Azzal, hogy az állami hitelállomány növekedésével egyenesen arányosan gyengül az adott ország gazdasági ereje. Ilyenkor próbálják a gazdaságélénkítő programokat bevezetni, csakhogy ezek hatástalanok. Az Egyesült Államok gazdasági hanyatlása az eladósodott lakosság gondjaival egyenes arányban növekedett. A nyugati világ instabilitását pontosan a fennálló rendszer konzerválja.

A legnagyobb hibát pont akkor követték el, amikor 'nyerésre álltak'. Az USA és a bankok elérkezettnek látták az időt, hogy kiépítsék a cion-imperialista világbirodalmat. A háborúkhoz azonban iszonyatos összegekre volt szükség. Azt hitték annyira nyeregben vannak, hogy már innen nem lehet veszíteni. Előálltak a százéves rendszer egyensúlyát felborító hitelezésekkel. Mindenféle fedezet, tartalék, és minden nélkül lehetett hiteleket kapni. Éppen csak egy munkáltatói igazolás kellett. A világ számos pontján, kezdve az USA-tól Argentínán át hazánkig mindenütt. Kezdetben a bevételek valóban elkezdtek özönleni, de az előbbiekben leírt folyamat ezzel felgyorsult, miszerint minél nagyobb a hitelállomány, úgy csökken a stabilitás, a csökkenő stabilitás befektetési nehézségeket okoz, a nehézségek pedig gazdasági visszaesést. A tőke a stabilabb régiók felé áramlik. A gazdaságélénkítő programok helyett már stabilitási programok jönnek. Azok az államok, - itt érdekes módon főleg a volt keleti blokk országairól van szó -, amelyek nem adósodtak el olyan mértékben, ezért a stabilitásuk miatt vonzzák a befektetőket, a tőke oda áramlik, ami tovább csökkenti a gazdaság erejét. Olyan, mint egy part felé sodródó hajó, a vég elkerülhetetlen és a zátonyra futás. A nyugat saját kardjába dőlt bele. Tudták ezt előre? Valószínűleg számíthattak rá. Ha nem, akkor két lehetőség van. Vagy valóban hülyék a saját szakmájukhoz, vagy semmiféle összetartás nincs bennük, gondolkodás nélkül taposnak keresztül egymáson.

A nyugat bukása voltaképpen a magasiskolája annak, hogyan kell nyerésből veszteni. A keleti társadalmi felfogás így győzi le a nyugati kapitalista rendszert, még akkor is, ha a kapitalista rendszer sok elemét beépíti majd a saját rendszerébe. Ugyanis erre a kialakult helyzetre nincs gyógyszer. Ez az az időszak, amikor az adott rendszernek pusztulnia kell.

Kemény Gábor - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/03/07/vasarolj-vasarolj-vasarolj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pesti kabaré: cionisták a cionisták ellen
  2013-03-07 18:26:23, csütörtök
 
  Pesti kabaré: cionisták a cionisták ellen


A Fidesz nevű cion-atlantista párt székháza előtt tüntetett ma délelőttől néhány "jogokat követelő" cion-aktivista. Az erőteljesen belterjesnek minősíthető csapat az alaptörvénynek nevezett fércmunka módosítása ellen tiltakozott a kormánypárt épülete előtt. A cion-aktivisták ezzel tulajdonképpen a rendszert legitimálják, hiszen azt sugallják, hogy az úgynevezett magyar államnak bármilyen köze lenne a jogszerűséghez, vagy a jogkövetéshez. Persze létezik valamiféle jogrendszer Magyarországon, de az az igazsággal, egyáltalán az emberinek nevezhető szellemiséggel és erkölcsiséggel köszönőviszonyban sincs. Éppen ezért meglepő az egyik homoszexuális aktivista, Rózsa Milán kiakadása is. Számukra a pesti belváros biztosítja a fajtalankodás keretfeltételeit, érthetetlen, hogy mi bajuk az "alkotmánybíróság" jogköreinek megkurtításával.

A Lendvay utcai parádén a liberálcionista, romkocsma-szökevény lumpenek között természetesen ott található a "Hallgatói Hálózat" néhány "embere" is, köztük a Facebookon magát találóan "Csúnyazsidófejű"-ként feltüntető Birtalan Gergő is. Néhány homoszexuális cion-aktivistának sikerült átmásznia a Likud testvérpártjának kerítésén, hogy aztán ott hőzöngjenek tovább.

Félreértés ne essék, a nagyon távol áll tőlünk, hogy a kormánypártot védelmünkbe fogadjuk. A cion-aktivisták és a Bilderberg-ügynök kormányzati figurák ugyanannak az ügynek, a magyarság, de általában véve az egészséges emberiség kiirtásának az elkötelezettjei. Esélyes viszont, hogy az, ami ma a Lendvay utcában megjelent, egyesülhet más, Magyarországon állomásozó felforgató csoportokkal, a "Hallgatói Hálózattal" és egyéb söpredékkel, hogy különfél bűncselekményeket kövessenek el, fokozva ezáltal a még ilyen-olyan módon fennálló közrend alatt szunnyadó társadalmi indulatokat.

Az 1989-ben alapított Magyar Nemzeti Arcvonal elítéli a felforgató csoportok akcióit, listázza a csoportok tagjait, feltárja tevékenységüket. Adott időben, a - tőlünk független, de - hazafias alapokon álló magyar hatóságokkal közreműködve fel fogjuk számolni a mocskot, ami hazánkat és nemzettestvéreinket fertőzi.

Vári Gergő - Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/03/07/pesti-kabare-cionistak-cionistak-ellen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszország expanziója, újraerősödése egy valóságos kihívást
  2013-03-07 17:44:25, csütörtök
 
 

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Oroszország expanziója, újraerősödése egy valóságos kihívást jelent a Nyugat számára. Olyan fenyegetést, olyan kihívást, amely Közép-Európából kiindulva elérheti az Európai Uniót, sőt elérheti a szövetségesek katonai erejét is. Európában bizony elszaporodtak Putyin pincsijei, és ezt most már mindenki kezdi veszedelmesnek látni.

Orbán Viktor 2007. október 1.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ijesztő mértékben terjed a cigánybűnözés Pest megyében is
  2013-03-07 17:21:20, csütörtök
 
  Ijesztő mértékben terjed a cigánybűnözés Pest megyében is
2013, március 7 - 15:11

A Jobbik Pest megyei elnöksége döbbenetének ad hangot az elmúlt napok erőszakos bűncselekményeivel kapcsolatban - írják kiadott közleményükben.

Ismertetik, Szigethalmon a szilveszter éjszakai késelést követően március 2-án szombat este ismét erőszakos bűncselekmény áldozata lett egy férfi, akitől cigarettát kértek, majd megverték és megkéselték. Az esetnek korántsem lett akkora hírértéke, mint a tavalyi év utolsó éjszakáján történtek után, bár könnyen lehetett volna halálos a végkimenetele.

A súlyos bűncselekményektől - ez idáig - mentes Pest megyei Sződligeten március 4-én és 5-én két erőszakos eset is történt, amely során egy nőt combon szúrtak és elvették a táskáját, míg másnap a kerékpárúton ugyanaz az elkövető késsel fenyegetve kényszerített erőszakos közösülésre egy másik fiatal nőt. A rendőrség a gyanúsítottat még aznap elfogta. Az őrizetbe vett férfi a cigány kisebbség által nagy számban lakott Csörög település lakosa - írja a Pest megyei Jobbik.

Hozzáteszik, sajnálatos módon az elmúlt néhány nap eseményei is alátámasztják a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság évértékelőjében elhangzottakat, vagyis, hogy magasan meghaladja a tavalyi bűncselekmények és eljárások száma a 2011-es évét Pest megye területén, tehát a bűnelkövetések száma szignifikánsan nőtt.

A Jobbik programjában szerepel - mutatnak rá-, hogy az önkormányzati törvény adta lehetőségeket kihasználva mindenhol - a tiszavasvári mintára - településőrséget kell létrehozni, hiszen az emberek nem azért fizetnek adót, hogy félteniük kelljen saját testi épségüket és javaikat mindenféle fosztogató, erőszakos bűnözőtől. Ezért és az emberek biztonságérzetéért kívánunk küzdeni a jövőben is - zárul a közlemény.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/novekvo_mertekben_terjed_a_ciganybunozes_pest_megyeben_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így verte el a nyugdíjvagyont a kormány
  2013-03-07 17:20:04, csütörtök
 
  Így verte el a nyugdíjvagyont a kormány
2013, március 7 - 13:58


Két hónap alatt 200 milliárddal csökkent a Nyugdíjregorm és Adósságcsökkentő alapban lévő összeg. Szépen apránként elfogy az egykori magánnyugdíj-pénztári vagyon. A kormány ebből fizette az IMF-hitelt, illetve jelentős tételeket csoportosított át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőbe is.

NyugdíjasokA Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő alap friss statisztikái már elérhetőek, az ÁKK szerint 2012 decemberének végén az alapban 310 milliárd forint volt, míg egy hónappal ezelőtt még 500 milliárd forintot láthattunk. A közel 200 milliárd forintos csökkenésben közrejátszott a 71 milliárd forintos IMF-hitel visszafizetés, valamint egy 130 milliárd forintos eszközátadás az MNV részére - írja a Portfolio.hu

Az Államadósság Kezelő Központ tegnap délután frissítette a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapra vonatkozó decemberi statisztikákat. A friss adatok alapján december végén az alapban lévő vagyon 309,8 milliárd forint volt, miközben egy hónappal előtte még 501,1 milliárd forintot láthattunk. Ha visszatekintünk, akkor a nyugdíjpénztári visszalépések miatt 2945 milliárd forintnyi portfólió került át az alaphoz, az elmúlt időszakban viszont a főként adósságcsökkentésre, valamint nyugdíjak kifizetésére fordított összegek miatt jelentősen visszaesett a vagyon.

2012 utolsó két hónapjában nagyobb tranzakciókat hajtott végre az alap, ugyanis IMF hitelt törlesztettünk vissza novemberben 172 milliárd, míg decemberben 71 milliárd forint értékben. Amennyiben decemberben csak az IMF hitel visszafizetésével számoltunk volna, akkor a kezelt vagyonnak 501,1 milliárd forintról 430 milliárd forintra kellett volna visszaesnie. Igen ám, de az ÁKK által közölt adatokban az IMF hitelen felül még volt egy nagyobb mértékű tranzakció (132,6 milliárd forint értékben).

Még tavaly szeptemberben teremtődött meg annak a törvényi lehetősége, hogy az alap egyes eszközeit a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő részére térítés nélkül átadhassa. Decemberben pedig éppen erre került sor, a részletes statisztikák szerint 132,6 milliárd forintnyi eszközt adtak át, amelynek döntő többsége (111,8 milliárd) hazai részvényekben volt. Ezt meghaladóan még 10,5 és 10,2 milliárd forint értékben adtak át az MNV-nek forintos és devizás jelzálogleveleket és vállalati kötvényeket.

Az eredeti tizedére apadt a nyugdíjvagyon

Ezek a kockázatok már nagyon régóta kísérik az alap működését, közvetlenül a 2011 júniusi nagyobb adósságcsökkentés után egy többségében részvény portfólió alakult ki, ami erőteljesen ki volt téve a piaci ingadozásoknak. Az ÁKK által közzétett adatok alapján pontosan meg tudjuk mondani, hogy mekkora összeget használtak fel az alapból, a vagyonváltozásból ezt levonva pedig megkaphatjuk a piaci átértékelődés hatását. A számításaink szerint, ha az adósságcsökkenéseket, az állami nyugdíjra kifizetett összegeket és az MNV vagyonátadást is összeadjuk, akkor 2011 májusa óta 2365 milliárd forinttal esett volna vissza vagyon. A december végi adatok szerint viszont 2636 milliárd forintos visszaesést láthattunk, vagyis a maradék 270 milliárd forint volt az átértékelődés, a mögöttes eszközök értékének csökkenése.

Portfolio.hu nyomán

http://alfahir.hu/igy_verte_el_a_nyugdijvagyont_a_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 197
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 7706
  • e Év: 161202
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.