Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Milyen hatmillió? Már húsz milliónál tartatnak a holokultusz
  2013-03-08 19:31:37, péntek
 
 
Milyen hatmillió? Már húsz milliónál tartatnak a holokultuszosok
2013. március 07. 12:28
Kiss Péter - Hunhír. info

holo-karikatura.jpgDübörög ezerrel a holokultusz a cionisták uralta országokban. Az USA Holokauszt Emlékmúzeumának legújabb, természetesen 88 ezer százalékosan biztos "tudományos eredményei" szerint 20 millió embert ölhettek meg a gonosz kegyetlen nácik Európában. Muszáj bűvészkedni a számokkal, mert az alsóbbrendűek lassan már egy napon merik említeni a kommunista diktatúrákat a nácival.

Adolf Hitler és a német nácik emberek millióit ölték meg, börtönözték be vagy kényszerítették rabmunkára a második világháborúban és az azt megelőző években. Többségük zsidó volt, de homoszexuálisok, romák, lengyelek, oroszok és más kelet-európai etnikai csoportok is áldozatul estek az üldözésnek - írja a Smithsonian Magazin blogja..

A New York Timesban megjelent információk szerint a náci koncentrációs táborok és gettók rendszere sokkal kiterjedtebb volt, mint amiről eddig tudtak a kutatók. A táborok és a gettók számát korábban 7000-re tették a kutatók, de az amerikai Holocaust Memorial Museum több tízezer hasonló létesítményt talált ezeken kívül.

Egy 2000-ben kezdődött kutatás a hétezres számból indult ki, ám Geoffrey Megargee és Martin Dean vizsgálata ezt a számot először 11 500-ra, majd 20 ezerre, végül pedig 42 500-ra emelte.

Akkor egész Európa csak zsidó gettóból állt? Igaz, rafkósok a holokausztosok, most a zsidók mellett nemzsidókat is megemlítenek. A lényeg, hogy húsz millió legyen a mágikus hat millióból.

Hunhír.info - origo nyomán




http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62551
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Vége a külföldi tőkére alapozott gazdasági fejlődés
  2013-03-08 18:34:43, péntek
 
  2013-03-08. 15:00
Jobbik: Vége a külföldi tőkére alapozott gazdasági fejlődés illúziójának

A Jobbik szerint az elmúlt éves adatok azt mutatják, hogy Magyarországon vége szakadt a külföldi tőkére alapozott gazdasági fejlődés és jólét illúziójának, így a kormánynak ideje lenne változtatni az eddigi gazdaságpolitikáján - jelentette ki Volner János pénteki sajtótájékoztatóján.
Az ellenzéki párt alelnöke azt mondta, hogy véget kell vetni annak az abszurd helyzetnek, hogy a kormány az egyre nehezebben élő magyar emberek adóforintjaiból támogatja Németország leggazdagabb iparvállalatait, például luxusautó-gyártókat, miközben a magyar vállalkozások tőke híján negyed évről negyed évre döntik meg saját csődrekordjaikat. A Jobbik szerint ez a gazdasági pálya Magyarországot az EU elszegényedő, az olcsó munkaerőre alapozó bérmunkás államává teszi.
A Jobbik ezzel szemben azt javasolja, hogy a kormány a magyar termelő szektor megerősítésére költse a pénzt, ne a várakozásokat nem teljesítő, a költségvetés számára évi 500 milliárd forintos bevételkiesést okozó egykulcsos adórendszerre; az ipart, a mezőgazdaságot és a turizmust támogató adórendszert vezessen be.
Magyarországnak modern, innovatív magyar ipari kapacitások kiépítésére és az EU-n kívüli, keleti piacok megszerzésére van szüksége, mert ezek nélkül nincs esélye a gazdasági felemelkedésre - fogalmazott Volner János.
Hozzátette: a politikaközeli üzleti körök érdekérvényesítése helyett korrupciómentes, átlátható, a magyar termékeket támogató közbeszerzésre és az ezt kiszolgáló iparpolitikára van szükség, hogy a hazai piacon megerősödő cégeknek esélyük legyen a nemzetközi piacokra történő kilépésre.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/109024/#ixzz2MyFWrYk5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hitler másodszor is győzött - lapszemle 1933-ból
  2013-03-08 18:33:41, péntek
 
  2013-03-06. 12:55
Hitler másodszor is győzött - lapszemle 1933-ból

Berlin, 1933. március 6. 09:20 (MTI)
A választási eredményekkel kapcsolatban a Deutsche Allgemeine Zeitung a következőket írja: A nemzet szavazatával megerősítette a január 30-án kötött szövetséget. A nemzetiszocialisták rendkívüli győzelmet arattak. A nemzetiszocialisták 45 százalékos arányszámukkal és 17 millió választójukkal ma már nemcsak legerősebb, de döntő pártját jelentik Németországnak.
A harci szövetség szintén nyereséghez jutott. A harci szövetség, éppen úgy, mint a nemzetiszocialista párt, az eddig nem választók táborából nyert megerősítést. A lap megállapítja, hogy a szociáldemokraták aránylag elég jól végeztek, a kommunisták azonban súlyos vereséget szenvedtek, majd így folytatja: A kormány a választási hadjárat céljául a mögötte álló pártok 51 százalékos többségének elérését tűzte ki. Ezt a célt sikerült elérnie.
Ha a porosz országgyűlési választások eredményeit is tekintetbe vesszük, akkor kétségbevonhatatlan ténykent kitűnik, hogy Németország teljes csendben és rendben forradalmat élt át.
Az Angriff hétfő reggeli kiadása így ír: A német nép ismét megtalálta önmagát. Ez a mostani választás legjelentősebb eredménye. A német nép megadta ezzel Hitler birodalmi kancellárnak a teljes felhatalmazást céltudatos újjáépítő munkájához, és jóváhagyását a marxizmus ellen megindított irtó hadjáratához.
A nemzetiszocialista győzelem meghaladja a legvérmesebb reményeket, különösen annak figyelembevétele mellett, hogy most először kellett mint kormánypártnak a választási harcban részt vennie. Ha ennek ellenére ily óriási sikert tudott elérni, olyan időben, amikor a kormány a nemzeti újjáépítés érdekében egyelőre népszerűtlen intézkedésekre kényszerült, ez azt bizonyítja, hogy a német nép semmi esetre sem fut elvből és tervszerűtlenül az ellenzéki pártok után, hanem finom érzéke van aziránt, hogy jól, vagy rosszul kormányozzák-e.

Róma, 1933. március 6., 19:35 (Stefani)
Zoom
Az új fasiszta Németország győzelmét az olasz sajtó a legélénkebb elégtétellel és megelégedéssel fogadta. Valamennyi napilap egész oldalas címekben ünnepli Hitler döntő győzelmét. Külön kiemelik, hogy ez a győzelem új korszakot jelent Európa és a világ fasiszta szellemű átalakulásában, amelyet Mussolini jelentett be. A német barnaingesek sikerüket simán és határozottan érték el. A számítások és számadatok nem elegendők arra, hogy igazi alakjában kifejezésre juttassanak egy új hatalmas szellemet. A tegnapi választási győzelem jelentősége teljes mértékben megerősíti azt a feltevést, hogy az új nemzeti Németországot a Hitler-mozgalom testesíti meg.
- Németország jövőjét - írja a Giornale d'Italia - a hatalmas nemzetiszocialista áramlat hozza magával, amely az osztálykülönbségeken és pártkülönbségeken túlmenő nemzeti egyesülést valósította meg, és most új szellemben teljesen fasiszta irányban halad előre.

További részletek: http://kuruc.info/r/8/108931/#ixzz2MyFG4xdc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Wiesenthal Központ veszélyezteti Magyarország szuverenitás
  2013-03-08 17:56:41, péntek
 
  A Wiesenthal Központ veszélyezteti Magyarország szuverenitását
2013, március 8 - 17:38


A Jobbik teljes megdöbbenéssel értesült arról, hogy a Simon Wiesenthal Központ Budapesten tárgyaló képviselői Navracsics Tibor igazságügyi miniszterrel és Németh Zsolt külügyi államtitkárral folytatott egyeztetésük során a Jobbik és Irán ,,gyanús" kapcsolatának kivizsgálására szólítottak fel.

Emellett - a zsidó távirati iroda mai híre szerint - rosszallásukat fejezték ki, amiért egy éve nincs előrelépés a 98 éves Csatáry László perében, és ,,háborús bűnösségét" még nem mondta ki a magyar igazságszolgáltatás - írja péntek délutáni közleményében Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A Jobbik meglátása szerint nem a nemzeti erő és az általa nyíltan képviselt Irán melletti kiállás jelent kockázatot és veszélyt Magyarország számára, hanem a magyar kormány folyamatos háttéregyeztetései a cionista hatalommal. Mint látható, ezek a cionista szervezetek nem csak hazánk kormányára, hanem igazságszolgáltatására is nyíltan nyomást gyakorolnak. A kormány elmúlt hónapok során tett kijelentései és intézkedései láttán az a gyanú merül fel, hogy Magyarországon már a szuverenitás látszata sincs meg, kormánya folyamatosan a cionista lobbierők nyomása alatt tevékenykedik.

A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy nyilatkozzon, miért enged a Simon Wiesenthal Központ folyamatos nyomásgyakorlásának, miért nem utasítja vissza hazánk szuverenitásának durva megsértését.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/jobbik_a_wiesenthal_kozpont_veszelyezteti_magyarorszag_szuveren itasat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most a békéscsabai zsidók uszítanak az Igazság Hangja ellen
  2013-03-08 17:54:28, péntek
 
  Most a békéscsabai zsidók uszítanak az Igazság Hangja ellen
2013. március 08. 15:51
Hunhír.info

Tüntető sétával várja Gyöngyösi Márton jobbikos képviselőt a Békéscsabai Zsidó Hitközség szombaton délután Békéscsabán. Az Igazság Hangja előadása és fóruma 17 órakor kezdődik a helyi Fiume Hotelben.

Gyöngyösi Márton még korábban azt mondta a parlamentben, hogy fel kéne mérni, hány zsidó származású, KETTŐS, IZRAELI-MAGYAR állampolgár van a kormányban és az Országgyűlésben, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent.A Gyöngyösi ellen uszító redvás zsidókat az persze nem érdekli, hogy Izraelben nem lehetnek képviselők kettős állampolgárok, csak zsidók. Az meg származás alapján jár a nem odavalósiaknak. Nem tudni hogy van ez, állítólag a gonosz nyilasok meg csendőrök mind egy szálig kiirtották a vidéki zsidókat. Akkor a most balhézók hogy kerülnek oda, ki csinálta őket? Valamelyik ősi zsidó varázsló vagy szemfényvesztő? Nagyon gázos ez a história. Bűzlik valami nagyon

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62599
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mégis Munkácsy festette a rituális gyilkosságot? És akkor mi
  2013-03-08 17:53:32, péntek
 
  Mégis Munkácsy festette a rituális gyilkosságot? És akkor mi van?
2013. március 08. 12:58
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

solymosi-eszter-siremlek.jpgA Néphazugság 2013. március 8-i száma szerint továbbra sem zárható ki Munkácsy szerzősége: a kép vagy az övé, vagy egy ismert tanítványáé, ám 'nem igazán mutatna jól Munkácsy életművében az a sötét sugallatú kép, amely egy titkos zsidó áldozati szertartást jelenít meg'. Viszont a hírcikkhez hozzászólók megkérdezték: és ha mégis Munkácsy festette? Miért is lenne ettől antiszemita? És ha igen, akkor mi van?

'Munkácsy vagy látszólag hanyag tanítványa festette a Vérvádat?' címmel Csordás Lajos újfent idézi Végvári Zsófiát, a Komplex Festményvizsgálati Labor vezetőjét, aki megállapította, hogy a szignálatlan kép festékanyaga 'az 1880-as évek első felére jellemző, anyaghasználata pedig hasonlít Munkácsy színhasználatára és színkeverésére', így például 'a cinóbervörös komponenseként foszfor volt azonosítható', s a laborjuk által 'eddig kutatott háromszáz festő képei közül csak Munkácsy képein találtak ilyen arányban a vörös festékben foszfort, azaz a festékvizsgálat alapján Munkácsy szerzősége nem kizárható'.

Ezután hivatkozik aztán Az Est 1914. április 4-i számára, amely 'Munkácsy és a vérvád' címmel közöl egy rövid cikket, amely egyfelől a 'Novaja Vremja' alapján közli, hogy 'Stolypin miniszter fivére megírta, hogy Munkácsy Mihálynak egy megrázó rituális gyilkosságot ábrázoló festménye van', s e képet sokszor meg akarták már semmisíteni, másfelől viszont azt állítja, hogy a szóban forgó képet 'a tiszaeszlári pör idején egy Ábrányi nevű magyar festő festette, Munkácsy neve alatt', és 'az eset annak idején Munkácsynak is tudomására jutott, aki erélyesen tiltakozott a csalás ellen', akárcsak özvegye.

Magát Munkácsyt persze nem idézi, Bellák Gábort, a Magyar Nemzeti Galéria főmuzeológusát viszont igen, aki szerint az Ábrányi nevű festő Ábrányi Eördögh Lajos (1849-1901) nyíregyházi portréfestő volt, s a Nemzeti Galéria adattárában 'megtalálta egy Munkácsynak írt levelét, melyben a mester 'látszólag hanyag tanítványának' nevezi magát', majd rövidre zárja a szerzőség eldöntését: 'Hogy ő-e a Vérvád festője, az csak erős hipotézis, de ezerszer hihetőbb, mint Munkácsy.' Arról, hogy mégis milyen alapon, többet nem mondott, viszont nem minden tanulság nélküliek a hírcikkre érkezett hozzászólások.

Akadt, aki szerint Munkácsy 'jelentéktelen festő' volt, 'fényképről dolgozott, tehát vagy ott volt egy ilyen eseményen, vagy megrendezte a látványt', de olyan is, akiben viszont az alábbi kérdések fogalmazódtak meg:

'Nem nagyon értem a hisztériát. És ha Munkácsy festette? Miért is lenne ettől antiszemita? Azon elv mentén, hogy ha bárki kritizál egy zsidó embert vagy többet, esetlegesen negatív tulajdonságát, vagy cselekedetét kimondja, megfesti akkor az? Hány festő festett erőszakot megjelenítő képet? Hányat ítéltek el emiatt így?'

Végül egy harmadik hozzászólót is idézünk:

'És mi van, ha antiszemita volt? Beesik az eső vagy mi?'

Igen, ezt kérdezzük mi is. Pláne, ha a kép mégis Munkácsyé.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62590
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 450
  • e Hét: 1937
  • e Hónap: 13048
  • e Év: 166544
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.