Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Fizess vagy pusztulj? - Banki tanács egy adósnak
  2013-04-11 22:08:35, csütörtök
 
  Fizess vagy pusztulj? - Banki tanács egy adósnak
Budapest, 2013. április 10. szerda MSZF SZK

A hazánkban tevékenykedő egyik legnagyobb külföldi bank azt tanácsolta devizahiteles adósának, hogy a villany, a gáz és a víz kikapcsoltatásával teremtse elő banki tartozásának összegét - tudatta a Magyar Szociális Fórum szerdán a hiteles jelzésére hivatkozva.

Az asszony a következőket írta a Pertársaság a Hitelkárosultakért weboldalára eljuttatott üzenetében: "Alkalmazottjuk hívogat, hogy fizessünk, mert baj lesz. Őt nem érdekli, miből teremtjük elő a 170 ezer Forintot. Tanácsa a következő volt a telefonos beszélgetés során: kapcsoltassuk ki a villanyt, a gázt, a vizet a lakásban, és menjünk át a szomszédba tisztálkodni, mosni, főzni". Így folytatta: "Majd én megmondom, hogyan kell spórolni és befizetni, ami nekünk jár, ha olyan meggondolatlanok voltunk, hogy hitelt vettek fel".

Az adós megkérdezte a banki alkalmazottól, hogyan lett 65.800 Forintos törlesztő részletből 170 ezer, mire a következő választ kapta: "megtehetjük, hogy emeljük, lásd a szerződés kisbetűs szövegét".

A hitelkárosult asszony által megnevezett bank egyike azoknak, amelyekkel a kormány és a Magyar Nemzeti Bank tárgyalást kezdett a gazdaságösztönző intézkedéscsomagról - jegyezte meg az MSZF.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Putyin - Merkel és a hannoveri Femen akció
  2013-04-11 21:50:35, csütörtök
 
  Putyin - Merkel és a hannoveri Femen akció


A hannoveri vásárt Putyin és Merkel együtt tekintette meg. Erre készültek a Femen nőstényei is, és a szokásukhoz híven gusztustalan testük pucér felsőrészére "Fuck dictator" feliratot festve botrányt akartak okozni. Merkelt ez az akció meglepte, de Putyin derűsen szemlélte a nőstények produkcióját, és a biztonságiak közbelépéséig szinte nevetve kísérte az eseményeket. Az újságírók kérdéseire válaszolva azt mondta, hogy ez neki semmit nem jelent, egy érdekes eseményként élte meg, és növeli a vásár hírnevét. Hozzátette viszont azt is, hogyha valaki vele akar beszélni, az öltözzön föl, és viselkedjen úgy, ahogy az elvárható.

Ezt cinizmusnak ítélte a nyugati sajtó, és Putyint diktatórikus és cinikus államfőnek minősítette. Ennél nagyobb dicséretet nem is mondhattak volna. Akik a feminista, minden normát felrúgó, kimondottan állati módon viselkedő nőstények pártjára áll a világ legfelkészültebb, és valóban férfias államfőjével szemben, az nem lehet más, mint egy cionista barom, illetve barmok tömege, akik a nyugati médiát megszállták. Annál nagyobb szégyen elképzelhetetlen, mint az ilyenek dicsérő véleménye, és nincs annál nagyobb elismerés, mint a leszólásuk. Mármint egy normális, európai (nem zsidó) számára.

A fő gondjuk az, hogy Oroszországban véget ért a nyugati ügynökszervezetek tobzódása, az orosz társadalom szétrágási lehetősége, Putyin személyes rendelete következtében. Most vergődnek és Putyint az emberi jogok megsértésével vádolják azok, akik a legalapvetőbb emberi jogokat két lábbal tapossák a sárba. Csak azért tíz év börtönöket szabnak ki, ha valaki nemzetiszocialistának vallja magát. Ezt akkor is megkapja, ha a véleménynyilvánításon kívül semmi mást nem csinált. A holokauszt tagadásáért öt éveket szabnak ki és a németországi börtönökben több mint tízezer ilyen politikai fogoly van jelenleg. Ha valaki nyilvánosan elítéli a természetellenes fajtalankodást, az is megkapja az öt év börtönt. A cigánybűnözők szóbeli elítélése rasszizmus, és szintén legkevesebb két év börtönnel díjazzák. Abszolút terror ez, és már a gondolatokat is üldözik. Arról már nem is kell külön értekezni, hogy nemcsak az egzisztenciájukat teszik véglegesen tönkre az ilyen bebörtönzötteknek, hanem a börtönökben ütik-verik őket, és pszichológiai kísérleteket végeznek rajtuk.

A világ legsötétebb országa Németország, egy igazi lakájnép, talpnyalásra teremtette az Isten őket. Viszont az idő eljárt felettük, napról napra jobban ki vannak szolgáltatva azoknak, akiket ki akarnak oktatni a saját beteges emberjogi törvényeikről. Ha a Kelet és a Dél bezárná a csatornákat, az egész nyugati atlantista képlet rövid időn belül szétrothadna. Putyin ezt tudja, és Merkel is tudja. Ezért különböznek élesen a reakcióik egy semmitmondó, röhejes nőstényakcióra. Putyinnak van min nevetni, és az árulkodó testbeszéd alapján állítjuk, hogy Merkelnek van mitől félnie. A saját démonjaitól, akik egy cseppnyi józansággal sem rendelkeznek, és a gyűlölet vezérli minden tettüket. Ennek a forrása az, hogy megértették milyen undorító férgek, és mert ezen változtatni képtelenek, egyre jobban gyűlölik az egész embereket. Akár elnökök, akár egyszerű állampolgárok, vagy oroszok, esetleg németek. Egyetlen éltetőelemük a botrány, és most kíváncsian várjuk, hogy abban az országban, ahol egy-két szóért jelképesen kivégeznek embereket, mivel díjazzák ezt a botrányt. Lehet talán egy Nobel-díj is a jutalmuk?

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/04/09/putyin-merkel-es-hannoveri-femen-akcio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kilakoltatták – éhen halt
  2013-04-11 21:47:09, csütörtök
 
  Kilakoltatták - éhen halt


Egy eltussolt tragédia a multicégnél dolgozó, kilakoltatott, és éhen pusztult munkásnőről.

“Kelj fel rabszolga, ha nem akarsz te is erre a sorsra jutni!"

Éhen halt a munkásasszony! 4 napja nem evett!

Havi hetvenezer forintjának 40 százalékát levonták, a maradékból fizette az albérletet.

Négy éve történt, 2009. augusztus 29-én. A Magyar Nemzet, az akkor még ellenzéki lap írta rövid hírben:

Egy budapesti multinacionális cégnél rosszul lett és nem sokkal később meghalt egy 53 éves munkásasszony. A segítségére siető munkatársainak annyit még el tudott mondani, hogy négy napja nem evett.

Mint kiderült: önkormányzati lakásából rezsitartozásai miatt kilakoltatták, egy ideig hajléktalanszállón élt, majd albérletbe költözött. Havi hetvenezer forintjának 40 százalékát levonták, a maradékból fizette az albérletet, és nem maradt már ételre egy fillérje sem.

Megjegyzés: Ha valaki ezek után is azt mondja, hogy a kilakoltatás nem egyenlő a lassú kínhalálra ítéléssel (éhezés, fagyás, betegség), - azt szemen kell köpni! - Ezért a lassú halálért sem felelt még eddig senki; sem az önkormányzat, sem a felelős döntést hozó hivatalnoka, sem azok, akik kilakoltatták, sem pedig az, aki levonatott az éhbérként kapott 70 ezer forintból, majd 30 ezret.

Így lehet éhen halni havi 42 ezer forintból. Ébresztő magyarok! Kelj fel rabszolga, ha nem akarsz te is erre a sorsra jutni!

Szabad Riport Tudósító Iroda


http://www.facebook.com/benyei.agnes/posts/442138045872216?notif_t=close_friend_a ctivity
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iskolai terror, állami támogatással?
  2013-04-11 21:44:16, csütörtök
 
  Iskolai terror, állami támogatással?
Írta Antiszegedi 07Apr

Előítéletek, rasszizmus, gyűlöletkeltés, a másik oldalon pedig esélyegyenlőség, tolerancia, egyenlő bánásmód. Nap mint nap halljuk ezeket a kifejezéseket, beleégtek a dobhártyánkba. Már-már kellemetlenül érezzük magunkat, ha csípőből nem határolódunk el az egyik szócsokor hallatán, a másikra felfigyelve pedig ne bólogatnánk támogatólag. Sajnos ezek a polkorrekt formák már réges-régen beférkőztek az oktatásba is. Arra a területre, ami nekünk, magyaroknak talán a legfontosabb lenne.


Mert hát lássuk be: különféle gazdasági szabadságharcoktól, csodafegyverektől, unortodox megoldásoktól, nem várhat megoldást senki. Az olaj sem fog szökőkútként feltörni. A kitörési pont az oktatás megalkuvás nélküli fejlesztésében, a K+F támogatásában keresendő, amellyel már középtávon is komoly áttörést lehetne elérni. Példaként említhetjük a finneket, akiknek szintén nincs hatalmas mennyiségű energiahordozója, mégis hazájuk a földrész és egyben a világ egyik leggazdagabb és legversenyképesebb országa. Rendkívül magasan képzett, alaposan megrostált, anyagilag is megbecsült tanárokkal, átgondolt, stabil iskolarendszerrel. Náluk sem volt ez mindig így, Európa egyik legszegényebb országából váltak éltanulóvá. A náluk is ,,működő" liberális demokráciára itt most nem térnék ki, a multikulti erőltetése arrafelé is időzített bombaként ketyeg.

Álljon itt egy ,,szép" példa a magyar oktatási rendszer visszásságaira: még a 2010-es tanévben egy belügyi rendészeti (!) tanintézményben néhány tanuló rendszeresen a ,,buzi" szóval illette az egyik oktatót szokatlan hangmagassága miatt. Erre föl a minap az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) elmarasztalta az iskolát, mert nem lépett fel azokkal a diákjaival szemben, akik vélt szexuális orientációja miatt zaklatták a magyartanárt.

Tetszik érteni?! Nem, nem azért, mert durván sértegették a tanárt, hanem azért, mert a buzizással sérül az esélyegyenlőség, és elmarad a másság tisztelete! Mintha nem lenne nekünk elég a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ meg a többiek áldásos tevékenysége, a hatóság is ugyanabból a kottából fújja a nótát. Nyilvánvalóan attól még nem lesz valaki homokos, hogy magasabb hangja, bár állítólag a tanár is többször beszélt a diákoknak az elfogadás fontosságáról. A kölykök egyébként annyival megúszták az esetet, hogy csak négyest kaptak magatartásból. És ugye ők lesznek a jövő ,,rendőrei". Nem mondom, hogy ez az ország legnagyobb problémája, hogy lebuziznak egy tanárt, de ha ennyire sikerül fegyelmet tartani egy rendészeti iskolában, akkor mi mehet Ózdon? Valószínűleg az, amit a szerencsétlen konyári tanárember is őszintén elmondott a kamerába, akit az eset után rögtön ki is rúgtak ,,rasszista" kijelentései miatt: cigányterror. Az iskolában fenyegetőző ,,kiscsalád", tanárt alázó nyolc-tízévesek, üvöltözés az órán, akár fizikai bántalmazás a tanerő ellen. A sarokban meg talán ott ül a magyar gyerek, aki mindezt jó poénnak tartva felveszi a telefonjával, hogy felrakhassa a Youtube-ra, mert náluk van otthon internet.

És akár csak a cigánybűnözés esetében, itt sem feltétlenül etnikai alapú megkülönböztetésről van szó. Mert zajlik az elcigányosodás, rosszabb esetben az elcigányosítás. Terjed a kulturális fertő. De ez nem indokolható pusztán a szociális helyzettel. A szegénység nem lehet akadálya a tisztaságnak, nem indokolhatja az intellektuális igénytelenséget sem. Éppen az oktatásból is hiányzik ez az igényesség. A gyerek nem a rendet, fegyelmet, kemény igazságosságot lát az iskolában, hanem a fenti jelenségeket. Ezek után pedig sajnos nem csodálkozhatunk, ha a magyar gyerek is követi sötétebb bőrű társait a cigányúton. Szerencsétlen tanárban meg hiába van meg a készség az egészséges fegyelmezésre, könnyen lehet, hogy egy rasszizmusnak titulált hangos szót követően már jön is az elbocsátás a szintén megfelelési kényszerrel küzdő igazgatótól.

Egy-két erőtlen próbálkozás van: pl. sok igazolatlan óra után megvonják a családi pótlékot, de szintén a Fidesz-kormány másik felvetését már nem sikerült átvinni: bedobták az iskolaőrség ötletét, aztán persze ők is meghátráltak, mert ugye ez már burkolt cigányozásnak számít...


Az oktatásból tehát ki kellene űzni mind ezt a polkorrektséget, mind a cigánygyerekek átvitt értelemben való mosdatását (hagyományos értelemben viszont bevezethetnék). Másik oldalról viszont vissza kell adni a tanárembereknek a nekik járó tekintélyt, megbecsülést, tisztességet. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy csak bizonyos szintet megütő, alkalmas embereket, és ne a devianciát népszerűsítő pedagógusokat engedjünk oktatói pályára!

Az oktatásra szánt költségvetési összegek viszont már régóta csökkennek, ez pedig nem sok jót sejtet. Egyelőre marad az elfogadás meg a másság tisztelete, másik oldalról pedig a buzizás meg a terror. Így újra és újra fel kell kiáltani, mert ez nem csak egy közhely: színvonalas oktatás, egészséges test-lelki nevelés nélkül nincs felemelkedés! Rengeteg munkával és kiművelt emberfőkkel érhető el a szebb magyar jövendő!



http://antiszegedi.com/2013-4-7/iskola-terror-allami-tamogatassal


Szitányi György

Úgy látom, talán hiba a saját nevemen írni, de én vállalom. A következményeket is, még ha a jelenlegi magyar törvényeket se magyaroknak, se törvényeknek nem tartom. Nem akarom feltartani az olvasót ahhoz, hogy méltó terjedelemben szólok ehhez a jó íráshoz, azt azonban elárulom, hogy az egyik egyetemen való tanítás mellett fogadásból elvállaltam egy cigány iskolának is csúfolt iskolában négy hónapra a napközis tanítónéni szerepét. A csúfolás lényege igaz volt. Nem teszem közzé, mert egy jövőbeni program része lehet, hogy hogyan viselkedtek a cigány gyerekek, és hogyan tanítottam meg őket viselkedni. Igaz, csak a rám bízottakat. A terror azonban ott is megvolt. Nem volt olyan fehér ember, aki el mert volna menni a zsíros kenyerekért, ha cigányok látták el a kapufelügyeletet. Igen, kevéssé tisztelt cigánynyaló polkorrektek: cigányterror volt. Gondolom, ismét van. Engem kerültek, és ha szóltam, nagy csend lett. Nem árulom el, hogy mit tettem ezért. Azt igen, hogy személyre szabottan választottam két, akár szélsőségesen eltérő módszer között. Fájdalom, amióta itt kitalálták a polkorrekt magatartást, az iskolai egyenjogúságot és hasonló baromságokat, képtelenség egy iskolában tanítani. Szerény vigasz, hogy a tananyag nem ér annyit, hogy megtanítsák, arról nem is beszélve, hogy olyan szellemi zavar van az oktatásban, hogy nem is érdemes. Tessék belegondolni, miféle világképe lesz annak, aki egyszerre tanulja történelem Spárta dilettáns módon megírt történetét, a hasonló színvonalú és bolsi szellemiségű Balassi-valamivel, ami semmire sem alkalmas, és hogy mindez szellemileg végképp szét legyen roncsolva, a filozófus Descartes koordinátageometriája is ezekkel egy időben tanítandó.

Az oktatáspolitika 1948 óta valami olyasmi, mint a Marat halála rövidített címmel ismert színmű szereplőinek karikatúrája.
Először is, hogy igazat adjak a szerzőnek: nemcsak polkorrekt nem lehet az oktatás, mert a tudás nem parlamentáris módon adható át, hanem - és főként - eleve nem lehet "demokratikus", ahogy azt Mórickáék kitalálták amúgy liberaliter. Aki tudást ad át, eleve magasabb rendű az oktatási kapcsolatban, mint az, aki átveszi az ismereteket. Nem egyenrangú a diák a tanárral. Aki ilyen idült marhaságot állít, menjen cigányiskolába napközisnek, biztosan rájön, hogy valamit rosszul tud.

A tananyag semmit sem ér, még akkor sem, ha lopott anyagból igyekszik a kormány valamit összehozni. Mégpedig azért sem, és ez a lényeg, mert ha jól felépített, életben való alkalmazásra alapított ismeretrendszert tanítanának is az iskolák (a napi testnevelés kell, de valamit a fejeknek is kapniuk szükséges), akkor is ki lehet dobni a legjobb tananyagot, akár a legeslegjobb rendszerben összeállítva, ha nincs hozzá pénz.
Az Orbán-Matolcsy páros képzelgésein eleve fennakadt volna az eredetileg kiváló jobbikos program, mert a kifizethetetlen államadósság "törlesztésébe" pumpált milliárdok helye a jövőt megalapozó oktatásban volna. Ezt magyarázza el valaki ennek a két méltóságnak!

Nem is a zseniális Klebelsberg példaértékű oktatás- és neveléspolitikájára utalok, ezt végre kezdik méltatni, ha megérteni nem is fogják, mert megérteni és ismerni sok olvasással és tőle tanulással, világos, nem marxedzett aggyal való feldolgozással sikerülhet csak. Ilyesmivel pedig egyetlen KDNP-s sem szolgálhat, hogy a Fideszt ne is említsem. Ennek a neo- és posztliberális társaságnak nincs módjában felfogni, hogy nem a gazdasági jólét pillanatnyi állapota fontos (hiszen nincs is), hanem a szellemi állapot, a jövő felnőtteinek képzése. Akár csupán arra, hogy a szükséges, de minőségi tudással vigyék tovább az országot.
Klebelsberg egyenrangú volt a gazdasági miniszterrel, de úgy, hogy valamiképpen mindig volt elég pénz a kiváló oktatásra, a szellemi és testi erő fejlesztésére. Hogy hogyan tette, megtalálható némely írásaiban, de kiolvasható az általa alkotott törvényhelyekből is.
Hóman Bálintnak a neve sem hangzott el. Miért nem? Amikor Klebelsberget elvesztettük (Isten nyugtassa!), Hóman Bálint vitte tovább az oktatás ügyét. DE AZ ALAPOK MÁR MŰKÖDTEK!

Egészséges államban "a nemzet napszámosa" megbecsült, tiszteletben tartott, fizetéséből családját eltartani képes ember. Igaz, olyan tudással, amilyennel ma már csak néhány kivétel rendelkezik, mert az egyetemeket is túltermelték ebben az országban, nemcsak a diplomával bíró állampolgárokat.

Zárszóként csak kérdést teszek fel.
1. Tudja az olvasó, hogy a kétféle érettségi előzménye az, hogy volt, aki elvégezte az utolsó középiskolai osztályt, de nem érettségizett, mert ahhoz - Klebelsberg szép szavával - "tompaelméjűségben szenvedett", és ezt nevezik ma érettséginek, mígnem az igazi érettségit helyettesítő izét "emelt szintű" érettséginek?
2. Tudja az olvasó, hogy az "emelt" szint egyik tétele az érett magyar ember anyanyelv-értése?
3. Tudja az olvasó, hogy a pénzért kapott diplomával a hülye is elmehet tanárnak, és amit a semmiből nem felejt el, arra taníthatja a tanítványait úgy, ahogy emlékszik?
4. Ismeri azt a statisztikai bravúrt az olvasó, hogy már nincsenek főiskolák, de még egyetemi főiskolai karok sem, hanem minden egyetem lett?
5. Tudja azt, művelt olvasó, a "bolognai" háborodottság már évek óta megbukott Olaszországban (is), de itt még mindig ontják a diplomásokat, akik három év ücsörgés után kapnak diplomát a semmiről, mert semmiféle szak nem tartozik ehhez?
6. Hallotta már olvasó, hogy a "mesterképzés" a plusz két év, ami alatt a semmit érő diplomához adnak még egyet, amitől valamilyen tudásnak "mestere" lesz az évekig, alkalmasint évtizedig egyetemre be-bejáró szegény senkiházi, aki egyike azon szegényeknek, akiknek luxusautói miatt már az egyetem orvosi rendelője is csak túra révén közelíthető meg?
7. Az hogy tetszik, drága olvasó, hogy a doktori címért nem önálló, saját kutatáson alapuló tudományos munkát kell végezni mostanában, hanem két év alatt megtanul doktor lenni, és mintegy 40 oldalas röpdolgozatot neveznek doktori disszertációnak?

Ez nem minőségi oktatás, nem testi-lelki nevelés és EGYETEMES TUDÁST adó oktatás, hanem parasztvakítás. Olvasó, elhiszi, hogy ennek lehet jó következménye a jövőben?
Nem vagyok a tandíj ellen tüntető gazdag egyetemisták pártján, de elítélem azt is, hogy az arra méltó professzorok professor emeritus címe alapján a rektorok kitalálták a rector emeritus címet maguknak, hogy milliós nyugdíjuk legyen.

Különben? Különben béke van, oktatás és nevelés nincs. Megyünk a jövőbe, hurrá!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kincses Albin: A motoros menet margójára, avagy a gázkartell
  2013-04-11 21:36:08, csütörtök
 
 

Kincses Albin: A motoros menet margójára, avagy a gázkartell természetrajza
2013. április 10. 10:19
Kincses Albin - Hunhír.info

Egyik szemem sír, a másik nevet. Tulajdonképpen büszkeséggel tölt el, hogy viszonylag rövidebb szakmai gyakorlattal rendelkező újságíróként megéreztem, hogy a miniszterelnök motoros vonulás betiltása bumerángként csap vissza rá, és ezt az önkényesnek is minősíthető döntését pont azok fogják vele szemben negatív kontextusban alkalmazni, akik érdekében cselekedett. Ugyanakkor örülök is, hogy ez a most zajló hercehurca vélelmezhetően nemcsak engem, hanem nagyon sok más honfitársamat is elgondolkoztatja a jelenlegi magyarországi háttérhatalmi rendszer valódi működéséről. Azon ugyanis már túl kell lépnünk, hogy sima kultúrkampfról beszéljünk. Itt már a nemzeti és a kozmopolita ideológia totális szembenállásáról van szó úgy, hogy mindkettő szekértábor felvonultatja a hozzá kapcsolódó holdudvarok, szervezetek teljes fegyverzetarzenálját is. Most próbálom áttekinteni az általam cseppet sem áthallásosan gázkartellnek nevezett liberális pártok, háttérszervezetek és hadoszlopok összehangolt működését, amely a jelenlegi helyzetbe hozta a minden szinten már kettéosztódott Magyarországot.

Miután a gondolatrendőrség azért még nem működik Magyarországon, semmi okunk feltételezni, hogy a liberálisok szerint fasiszta töltettel túlfűtött nemzeti érzelmű motorosok direkt úgy keverték ördögi módon a kártyákat, hogy az immár második alkalommal megrendezendő Adj gázt! elnevezésű felvonulásukkal az egyes hazai és külföldi zsidó csoportok által gründolt élet menete elnevezésű rendezvényt akarták volna kigúnyolni.

Az egyik liberális firkász, Dési János csinált a bolhából elefántot, és a mechanizmus körülbelül ugyanúgy működött, mint Gyöngyösi Márton emlékezetes felszólalásakor. Vagyis csak jóval az esemény, jelen esetben a motoros felvonulás bejelentése után jutott eszükbe egyes liberális kommunikátoroknak és propagandafőnököknek, hogy ebből az egészből hatalmas politikai tőkét lehet kovácsolni saját maguk számára. Tovább folytatva a Gyöngyösi-üggyel való párhuzamot, a sokak által mára már az igazság hangjának nevezett politikus "elszólását" sem a parlamenti patkóban ülők, sem pedig a kérdésére választ adó Németh Zsolt államtitkár nem tartotta förtelmesen antiszemitának, s csak a politikai elemzők és kommunikációs páholynagymesterek segítségével lehetett ebből az egészből hatalmas ügyet kreálni.

Ugyanúgy, mint a motorosok vonulásánál. A rendőrség teljesen természetes és jogszerű módon tudomásul vette az Adj gázt!, vagyis a motoros társadalom egyik régi jelszavát felhasználó rendezvény megtartását, és csak ezután indult be a liberális botránykampány a politikai haszonszerzés érdekében. Miután a magyarországi liberális médiahatalom megkezdte a támadássorozatot, ehhez gyorsan csatlakoztak a különböző értelmiségi páholyok és a folyton rettegő zsidó szervezetek, és kész tények elé állították a magyar miniszterelnököt. A jelenlegi világpolitikai helyzetben vagy bevállalja a rá amúgy is alkalmazott antiszemita minősítést, vagy eleget tesz a törvényellenes intézkedést követelők parancsának.

Orbán eleget tett, és ekkor írtam, hogy saját farkába harapott, mert ezt a döntését pont azok fogják felhasználni ellene, akik érdekében valójában megszületett. És itt jön elő az, amelyet írásom címének adtam, hogy miként működik Magyarországon a gázkartell. Felfújunk egy amúgy felfújhatatlan eseményt, hozzáinvesztáljuk a rettegők és harsányan tiltakozó szenvedéskultuszosok sirámát, a nemzetközi viszonylatban is kényes kérdésként kezelendő zsidó holokausztra hivatkozva az emberek érzékenységére, sérelmeire erőltetetten közvetített fájdalmaira hatunk, majd amikor erre a támadó jellegű felszólítássorozatra hivatalos válasz érkezik a saját szájízünk szerint, bedobjuk a hozzánk tartozók másik, jogvédőnek titulált alakulatát, hogy dupla fogást találjunk az általunk nem különösképpen kedvelt pusztabunkókon.

Mert mint írtam, úgy lőn. Azok a liberális jogvédők, akik kettős mércés hozzáállásukat millió alkalommal bebizonyították már ez idáig, sőt nemzetközi viszonylatban is mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a pénzhatalmi elit egyik hadoszlopát jelentik, most jogsértéssel vádolják a kormányfőt, valójában elmarasztalják úgy, hogy a számukra legfontosabb kérdésre helyezik a hangsúlyt. Hogy mi ez, egyértelműen kiderül a szocion-liberális politikusok, hitközségek, jogvédők megnyilvánulásaiból.

Itt nem az a kérdés, hogy motoroznak-e a nemzeti érzelműek, nem az a kérdés, hogy betiltja-e rendezvényüket Orbán Viktor, vagy nem, hanem az a kérdés, hogy a megfeleléskényszeres folyamatban meglépi-e azt, ami miatt az egész műbalhét a gázkartellesek kiprovokálták. Nevezetesen a törvényi szabályozás olyan szintű átalakítását, hogy eleve ne is lehessen Magyarországon olyan rendezvényeket, tüntetéseket, megmozdulásokat szervezni, amely a legkisebb mértékben is (hogy finoman fogalmazzak) sértheti egyesek érzékenységét. A következtetés tehát: a liberális demokrácia felkent bajnokai azt követelik a gyarmaton, hogy totális szellemi-ideológiai diktatúra következzék be az ő ideológiai és politikai elvárásuk alapján. Egy olyan, ahol az általuk képviselt nézeteknek, gondolatoknak és követelményeknek nem lehet semmilyen más alternatívája.

Zárógondolatként még annyit, hogy a tiltást figyelmen kívül hagyó Szkíta Motorosok vetett fel egy érdekes gondolatot közleményükben. Azt, ha a magyarországi zsidók egykori szenvedéseire emlékezik az Élet Menete elnevezésű rendezvény, akkor miért a háborús cselekmények idején még csak a cionisták agyában létezett Izrael állam zászlóit hurcolják magukkal a tüntetésükön. Miért nem a magyar zászlót, hiszen ők azt mondják, ez a hazájuk, ide tartoznak. Tehát joggal merülhet fel kérdésként mindenkiben az, amit a szkíták megfogalmaztak, vajon az élet menete egy kisebbség sorstragédiájára való emlékezése, vagy erődemonstráció az ENSZ országainak többsége által elutasított cionista rezsim mellett.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63623
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A barátság is betiltva
  2013-04-11 21:35:11, csütörtök
 
  A barátság is betiltva
2013. 04. 10. szerda. - 05:37

Az, hogy a nyugati világ önmagából, a benne eluralkodott liberális szemléletből adódóan halálra van ítélve, a nagy többség számára már rég nem újkeletű felismerés. Aki kicsit is követi a közéleti történéseket, aki kicsit is lépést tart a világban zajló eseményekkel és társadalmi változásokkal, az könnyen észreveheti, hogy a közösségek lezüllesztése, a morális értékek, a hagyományos családmodell, az emberi kapcsolatok lerombolása mára döbbenetes mértéket öltött.

Jól láthatóan erről, és ezekről a törekvésekről szól manapság Európa, erről szól ma a felvilágosult és demokratikus Európai Unió. Kiüresíteni mindent, ami értékkel bír, lebontani a tradíciókat, a gyökértelenséget propagálni. Mára eljutottunk oda, hogy lényegében a barátságon, mint emberi kapcsolaton kívül nem nagyon maradt semmi olyan hagyományos emberi érték, amit a liberális megmondóembrek az elmúlt években ne kezdtek volna ki. Eddig.

Az elmúlt hónapokban ugyanis több brit iskolában is megtiltották a gyerekeknek, hogy egyetlen, legjobb barátot válasszanak maguknak. Ezzel állítólag arra akarják ösztönözni őket, hogy nyitottabbak legyenek, nagyobb csoportokban játsszanak, illetve így akarják megkímélni őket a csalódásoktól mondván ,,meg akarják óvni őket attól a fájdalomtól, amit a legjobb baráttal való szakítás okoz". [az eredeti hírért katt a IDE és IDE]

Azt hiszem, nem kell társadalomkutatónak lennünk ahhoz, hogy észrevegyük: a folyamatok teljesen egy irányba, az agymosott, gyökértelen, emberi kapcsolatok nélküli társadalmak kialakítása felé mutatnak. Könnyen irányítható birkanyáj kell, akikkel nincs gond, akik nem akadékoskodnak, akik nem mondanak ellent, akik nem fognak össze egymással a globalista világ irányítóinak döntései ellen.

Jól láthatóan ez a cél mindenütt.

(radicalpuzzle.blogspot.com)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyes Lázár-típusú preferenciaproblémák algebrai vizsgálatár
  2013-04-11 21:34:11, csütörtök
 
  Egyes Lázár-típusú preferenciaproblémák algebrai vizsgálatáról
2013.04.11. 11:35

Ritkán szoktunk tudományos eredményeket ismertetni a Vincenten, de úgy gondolom, a kérdéses tétel gyakorlati alkalmazhatósága miatt széleskörű érdeklődésre tarthat számot.

...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ...... ...... ........... .....

Tekintsük a Lázár János nevű közszereplők egyelemű L halmazát, és jelöljük l-lel (egészen kicsi l-lel) az L halmaz egy uniformly random választott elemét. Legyen A={h,m} a lehetséges Fraisse-színezések halmaza, ahol h a haleledelt, m a miniszterelnökségi államtitkárt jelöli.

Takayama és Hiroda vetette fel az alábbi problémát (Journal of Pathetic East European Bastards, 1999 (3) 215-233) : Mely f:L->A funkcionál esetében érhető el a Taylor-féle Public Utility Optimum (PUO)?

Az alábbi szellemes megoldás K.J.Szuhorovtól származik. Alkalmazzuk a Srinivasan-Pczyski féle valuation theorem-et: Minden változó annyit ér, amennyi a mentális kapacitásfüggvényének és a morális varietásalgebra értékelésfunktorának algebrai összege. Tekintettel arra, hogy ez l-re az empírikus eloszlástétel miatt nullának tekinthető, kizárólag az f(l)=h, illetve az f(l)=m esetre koncentrálhatunk. Vegyük észre, hogy az f(l)=m eset kizárható. Valóban, ha Y jelöli a pszichiátriailag problematikus makimajmok halmazát, akkor min E(y), midőn y az Y eleme, majorálja E(l)-et, ahol E a globális preferenciafüggvény. Ennek alapján azt sejthetjük, hogy talán az f(l)=h esetben érhető el a PUO. Ezen sejtésünket könnyen igazolhatjuk számossági megfontolásokkal. Q.E.D


http://orulunkvincent.blog.hu/2013/04/11/egyes_lazar_tipusu_preferenciaproblemak_ algebrai_vizsgalatarol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona: Minden napra jut egy holomegemlékezés - Recskre is vig
  2013-04-11 21:28:45, csütörtök
 
  2013-04-11. 11:54
Vona: Minden napra jut egy holomegemlékezés - Recskre is vigyék el az iskolásokat!

Manapság, amikor elvileg minden párt egyetért az önkényuralmi jelképek tiltásával, akkor egyedül a Jobbik hívja fel a figyelmet a kettős mércére. Amíg a horogkereszttel kapcsolatban az igazságszolgáltatás következetes, és amíg szinte minden egyes napra jut egy holokauszt-megemlékezés, addig a vörös csillag sokkal enyhébb megítélés alá tartozik, a kommunizmus áldozataira pedig évente egyszer emlékezünk hivatalosan - írja Facebook-bejegyzésében a Jobbik elnöke.
Ezt a tűrhetetlen állapotot igyekszem enyhíteni az alábbi országgyűlési javaslattal, amelyet szerda délután nyújtottam be, és amelyhez a többi párt támogatását fogom kérni. A lényege, hogy az általános iskola felső tagozatos diákjainak Magyarországon kötelező legyen egyszer ellátogatni a recski emlékparkba, a munkatábor helyszínére. Saját szemükkel látni és megismerni a szocialisták valódi arcát. Ne nőjön fel magyar gyermek úgy, hogy ezzel nem szembesült! Több ilyen tábor is létezett, de talán ez volt a leghírhedtebb, és ezt ismerik a legtöbben. Sajnos amíg a holokauszt-megemlékezésekre mindig jut pénz, erre szinte alig. A célom az is, hogy ott egy XXI. századi igényességű múzeum létesüljön, amely vonzaná oda a külföldi turistákat is. Talán az EU is megértené, miért vagyunk felháborodva, amikor védik a vörös csillagot - zárja szavait Vona Gábor.


http://kuruc.info/r/2/110555/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amiről nem emlékeznek meg a cionisták és bérenceik: 65 éve t
  2013-04-11 21:28:16, csütörtök
 
  Zsidóbűnözés :: 2013-04-11. 20:05
Amiről nem emlékeznek meg a cionisták és bérenceik: 65 éve történt a Deir Jászin-i mészárlás

Április 9-én emlékeztek meg a palesztinok az 1948-ban Deir Jászinban történt izraeli vérengzés 65. évfordulójáról. A holokausztjukkal a világot telesíró ,,ártatlan" zsidók fegyveres alakulatai 1948. április 9-én száznál is több palesztint gyilkoltak le Deir Jászin településen.
Musztafa Bargúti palesztin politikus a Ma'an című lapnak nyilatkozva kijelentette: ,,Ami 65 évvel ezelőtt történt Deir Jászinban, az egy borzalmas vérengzés volt, amely előkészítette a talajt a palesztinok 70%-ának elüldözéséhez". Mint mondta, az etnikai tisztogatás napjainkban is folytatódik, habár más formák között. ,,Manapság Gázában légi csapásokat hajtanak végre, és fiatal palesztinokat lövöldöznek le" - tette hozzá a palesztin vezető.
1948. április 9-én a Lehi és a Menáhem Begin vezetése alatt álló Irgun elnevezésű zsidó terrorcsoportok támadást intéztek Deir Jászin palesztin falu ellen, annak ellenére, hogy a település lakói megnemtámadási egyezményt írtak alá az izraeli fegyveresekkel. Több mint 100 férfit, nőt és gyermeket mészároltak le azon a napon. A zsidók célja az volt, hogy megfélemlítsék, és tömeges menekülésre kényszerítsék a palesztinokat.
A zsidó milíciák átkutatták a lemészárolt, illetve elmenekült palesztinok házait, és elrabolták értéktárgyaikat. Számos esetben megkínozták áldozataikat, több nőt pedig megerőszakoltak.
"Ami napjainkban történik Jeruzsálemben, alig különbözik attól, mint ami Deir Jászinban bekövetkezett. Az etnikai tisztogatás lassabb ütemben ugyan, de tovább folytatódik. A forma változott, a lényeg azonban ugyanaz" - jelentette ki Bargúti.
1948-ban több mint 760 ezer palesztint üldöztek el az izraeli fegyveresek. A menekültek létszáma eléri immár a 4,7 milliót. A Palesztin Hatóság Információs Minisztériuma is közzétett egy közleményt, melyben felidézi a 65. évvel korábban történt eseményeket. A cionista nyugati sajtóban természetesen nem emlékeztek meg a Deir Jászin-i mészárlásról, mivel az elkövetők a kiváltságos zsidó nép tagjai voltak.

Perge Ottó - maannews.net nyomán


http://kuruc.info/r/39/110551/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Minden képviselő fogadjon be egy cigány családot!"
  2013-04-11 21:20:07, csütörtök
 
  "Minden képviselő fogadjon be egy cigány családot!"
2013, április 11 - 15:54



A Jobbik szegedi szervezete éles kritikát fogalmazott meg az önkormányzat antiszegregációs programjával szemben. Szeged önkormányzata ugyanis 10 millió forintot oszt szét a cigányok között támogatás formájában - írja a szegedma.hu.

Tóth Péter, a Jobbik Csongrád megyei és szegedi elnöke szerint nem az a járható út, hogy a fenti célokra a város elköltsön 10 millió forintot, mivel véleménye szerint ez nem oldja meg a problémát.

A politikus példaként a Keresztöltés utcai tízemeletes lakóházat hozta fel, ahová beköltöztettek IKV-s lakásokba roma családokat és a két gettó után egy harmadik jött létre.

,,A Jobbik nem szociális, hanem kulturális különbségek felől közelíti meg a kérdés, lévén innen fakad a probléma. Az önkormányzat tervében sem a rövid-, sem a középtávú terv nem követhető, hiszen mindegyik alapja a támogatási rendszer, azaz feleslegesen elköltött adóforintok, pénzek. Ezeket a forrásokat a roma közösségek a tapasztalatok alapján felélik, de nem történi változás. Ezért a Jobbik arra kéri az indítványt megszavazó önkormányzati képviselőket, hogy mutassanak példát, bizonyítsák be, hogy sikeres az antiszegregáció, és fogadjanak be egy roma családot, Botka László mindjárt kettőt is befogadhatna mint polgármester és önkormányzati képviselő, a tiszteletdíjukból telik rá" - idézi a portál a politikust, aki szerint nem megbontani kell a roma közösségeket, hanem helyben felépíteni a beilleszkedési modellt, aminek az egyik módszere lehet egyfajta motiváció, például a szociális támogatást minimális elvárásokhoz kötni, mint amilyen a saját porta rendben tartása.

szegedma.hu - alfahir.hu


http://alfahir.hu/minden_kepviselo_fogadjon_be_egy_cigany_csaladot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.