Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Háború van! Kit érdekel a demokrácia!
  2013-04-12 22:21:13, péntek
 
  2013. április 11., csütörtök
Háború van! Kit érdekel a demokrácia!



Orbán újra ellenzékből indul neki a választásoknak. 2010-ban a szociális népszavazással verte meg a kormányt, most háborús támadások sorozatával zúzza szét az országot valóban irányító, külföldi rabszolgatartókat és azok magyarországi segítőit. Ezzel szemben a mentsük meg a demokráciát üzenete nagyon kevés lesz.

Ha nem omlik össze ebben az évben a magyar gazdaság, akkor Orbán Viktor megnyeri a 2014-es választást, ha összeomlik, akkor a Jobbik nyer. Beérett Orbán szabadságharcos stratégiája, amiben saját kormányzásának ellenzékét játszotta el. Mulatságosnak tűnt békeidőben állandóan háborúról szónokolni, azt állítani, hogy ugyan ő kormányoz, a gyenge eredményekért mégis más felelős, de úgy látszik nincs olyan állítás, amit ha megfelelő helyről elégszer mondunk, ne hinné el a nép egy része. Ők még azt is elhiszik, hogy az ország gyenge állapotáért az ellenzék és külföldi szövetségesei és nem a kormányzat a felelős.
Egyre feltűnőbb, hogy a két politikai oldal nincs egy súlycsoportban. Amíg az egyik megvédi a hazát, amely minden tény szerint háborúban áll, felszabadítja az elnyomó hadak uralkodása alól, végre igazságot szolgáltat az elnyomott magyar népnek, addig a másik azért aggódik, hogy miért nem hoznak még egy sütit a kávéhoz. Az egyik serpenyőben a magyar nemzet függetlenségének kérdése van, hogy végre ledobjuk-e magunkról a rabigát, a másikban, hogy szavazzunk arról, hogy rabok legyünk vagy szabadok, mert a demokratikus játékszabályok szerint ezt így kell eldöntenünk. A nép nem akar szavazni, mert háború van és a háborúban más szabályok érvényesek. Amikor az ország hadban áll, külföldiek támadják, összefogva a belső árulókkal, akkor egy kormányzatnak olyat is megbocsátanak az emberek, amit békében nem. Háborús időkben nem szeretjük a rinyáló kisfiúkat és kislányokat, akik a bombák zuhanása közben arról sírnak, hogy elveszett a jog és a demokrácia. A háborúban a sikeres hadvezéreket tisztelik és nem a rinyálókat. A háborúban parancsokat kell teljesíteni és nem vitatkozni azok helyességéről. A háborúban egy hadvezér kell és sok parancsot teljesítő katona, nem vitafórum a haditervről. A parancsmegtagadókat, a folyton aggodalmaskodókat egyszerűen lelövik. De a mi hadvezérünk ennél jobb ember, ő nem lő le senkit.
A háborúban lehet hibázni, vannak veszteségek. Lehet magasabb az infláció, alacsonyabb a növekedés, nagyobb az adósság, magasabb a benzin ára, magasabbak az adók. A háborúban el lehet venni a segélyt, a rokkant nyugdíjat lehet egy nap alatt törvényeket hozni és meg lehet őket másnap változtatni. Aki ezeket felhánytorgatja a nép ellensége és a támadókat szolgálja.
Orbán újra ellenzékből indul neki a választásoknak. 2008-ban a szociális népszavazással zúzta szét a kormányt, most a rezsicsökkentéssel és más akciókkal az országot valóban irányító, rabszolgatartókat és azok magyarországi segítőit. Ők azok, akik valóban kormányozzák ezt az országot, az IMF, az EU, a pénzvilág (zsidók?) és magyar csatlósaik, a szocik és azok mutációi. Ezt a színfalak mögött, a sötétben rejtőző kormányt kell most megdöntenie a Fidesz szabadságharcának. Egy utolsó roham és végre azok kormányozhatnak, akik tényleg ezt a hazát szolgálják, tényleg a magyar embereknek akarnak jót. Ez a választások tétje. Ezzel kéne versenyezni az ellenzéknek. Ők meg a szólásszabadságról nyavajognak, Matolcsyt szidják, miközben a haza végveszélyben. Ez nem lesz elég.
Hogyan lehetne legyőzni egy háborús hőst azzal az üzenettel, hogy elveszi a demokráciát és a jogállamot és vannak hibák a kormányzásban. Ellenségeink legjobb szövetségese, a demokrácia és a jogállam. Ez volt a vérszívók eszköze volt arra, hogy minden pénzt és profitot kiszivattyúzzanak az országból és bennünket rabszolgává tegyenek. Ezek csak őket védték a kisemberekkel, az igaz magyarokkal szemben?
Végre a döntések nem az ellenségeknek kedvező demokratikus és jogszerű úton születnek. A jog ellenségünk bástyája volt, amivel akadályozták, hogy kivívhassuk szabadságunkat. A bíróságok végre nem állhatnak a szabadságharc útjában, hiába döntenek a vérszívók érdekeinek megfelelően a kormány képes támadásukat visszaverni, döntéseiket semmissé tenni. Végre az erkölcsös hazafiak a demokratikus időhúzást megkerülve képesek azonnal a hazát szolgáló döntéseket hozni, minden külső kontroll nélkül. Mert a külső kontroll, mindig a külső ellenséget szolgálja.
Orbán végre elhozza az igazság uralmát a jog felett, ha a jog az igazság útjában áll, akkor a jognak buknia kell. Az igazságnak mindenképpen győznie kell. Az igazság egyetlen letéteményese pedig a magyar nép érdeke, ennek egyetlen valódi képviselője és ismerője Orbán. Így az igazság egyetlen letéteménye maga Orbán.
Onnan ismerhető fel a haza ellensége, hogy védi demokráciát és a jogállamot, próbálja a népet azzal lázítani, hogy nem dübörög a gazdaság. Ezzel szemben az igazság az, hogy az első négy éve arra kellett, hogy megteremtődjön az igaz magyar kormány teljes cselekvőképessége, ezért nem jutott idő, hogy mindent rendbe tegyenek, de Magyarország jobban teljesít. A második négy évben végre képes lesz arra koncentrálni, hogy felemelje hazánkat. Döntéseit hála Istennek végre senki nem fogja tudni megkérdőjelezni és akadályozni. Mivel ő soha nem akar rosszat nekünk, mindig, minden döntésénél csak a haza és köz érdekét tartja szem előtt, minden fölé helyezett kontroll csak hatékonyságát csökkentené. Nem kell más hatalom fölé, csak Istené és saját lelkiismeretéé. A hatalommegosztást azért találták ki, mert máshol korruptak, hatalomvágyók és önzők a vezetők, olyanok, mint nálunk a szocik és mutációik. Nálunk többé nincs szükség rá, mert a hatalom erkölcsös, ami önmagát képes kordában tartani.
Ha ma tartanának egy népszavazást, hogy kenyeret vagy demokráciát szeretnének az emberek. Bizonyosan a kenyér nyerne. Az emberek habozás nélkül a Kádár rendszert választanák. Egy percre sem jutna eszükbe, hogy a Kádár rendszer csődbe ment, hogy 20 év hátrányba került 30 év alatt a nyugattól.
Az ellenzék saját hazája árulójává vált és minél erősebben mondja, hogy jogállam kell és demokrácia, hogy nem működik a gazdaság, hogy ne menjünk szembe a nyugattal, annál mélyebbre süllyed hazaárulása mocsarában. Ahogy egy kommentelő szépen megfogalmazta.
,,Ők(nagy történelmi elődeink, a Kossuthok és Széchenyik) is szabadságharcosok voltak, pont mint Orbánék. És az ő korukban is, sőt a nagy országátalakítások korában is, például Szent István vagy IV. Béla idején, ugyanazok az emberek próbálták akadályozni nagyjaink országmentő munkáját, mint most. Külföldi bérencek, nyerészkedők, hazaárulók, idegenszívűek. Ti."
A képlet egyszerű, minél többet beszélnek a Klubrádióban a demokrácia elvesztéséről, annál inkább bizonyítják, hogy hazaárulók. A józanész világa véget ért és eljött az indulatoké. A józanész szavával többé nem lehet megmozgatni a választókat, csak indulatokkal. Orbán 2010-ben legyőzte a szoci kormányt, 2014-ben történelmi feladata, hogy legyőzze a titkos világkormányt és idegenszívű bérenceit. Ehhez kéri az emberek szavazatát, ehhez kéri az emberek aláírását. És meg is kapja.
A 3 éves kemény munka eredményeként a populista szavazóréteg 2,5-3 milliósra hízott (Jobbik és Fidesz együtt), ők lettek a legnagyobb egységes tábor, akik hasonló üzenetekre nyitottak, akiknek füle bezáródik, ha bármi ezzel szembeálló tényt hallanak. Ennek a tábornak a világnézetét évtizedekig nem lehet megváltoztatni. Egy gazdasági összeomlás csak annyit változtatna, hogy a tábor átvándorolna a Fidesztől a Jobbikhoz és őket segítené hatalomra.
Ugyan matematikailag van elég szavazó a másik oldalon a kormány leváltására, mert valami miatt mindenki úgy tekinti, hogy a rejtőzködő szavazók az ellenzékkel tartanak. Könnyen lehetséges azonban, hogy jelentős részük a populista táborra szavaz végül. A matematikai reményhez még arra is szükség lenne, hogy a populista szavazótábor minél nagyobb része szavazzon végül a Jobbikra a Fidesz helyett. Az egész okoskodás azonban mit sem ér, ha az ellenzéki szavazók nem hiszik el, hogy nyerhetnek. Ennek a reménynek a mozgósítóereje nélkül a lehetőségeknél is nagyobb vereséget szenvednek. A minél előbbi összefogás ehhez a minimum üzenet. Ennél azonban több kell, a demokrácia, jogállam és jajj nagy a baj rinya kevés lesz. Valami komolyabbat kell kitalálni, olyat, amire háborúban is vevők az emberek. Mert háború van ezt meg kéne végre érteni.


Bejegyezte: Tibor M. Kovács dátum: 13:42

http://mkovacstibor.blogspot.hu/2013/04/haboru-van-kit-erdekel-demokracia.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gondolatok a választott nép világlátásáról
  2013-04-12 22:05:43, péntek
 
  Az új emirátus

Gondolatok a választott nép világlátásáról

Nehezen tudok kievickélni abból a mókuskerékből, amibe magam másztam bele azzal, hogy elkezdtem gondolkodni a gondolkodásról. Lám Ciprus témáját is egész más szög ből láttam nemrég, mint ma. Mi változott? Gój módon gondokodtam... A ciprusról szóló cikkemben ugyan már pedzettem a "kontinentális talapzat" témáját azzal kapcsolatban, hogy Carry külügyminiszter felajánlotta Ciprusnak Amerika segítőkészségét. Dehát könyörgöm, egészen másról van szó!

Jó régen kezdett a HETEK [Morvay Péter 2010.06.18. (XIV/24)] lelkendezni azon, hogy "Olajemirátus lehet Izrael, mivel ... Tel Avivban a Noble Energy amerikai energiaipari konzorcium bejelentette, hogy a korábban becsültnél nagyságrenddel több, legalább 200 milliárd köbméter földgázt rejt az a gázmező, amelyet a cég 2009-ben kezdett feltárni. Az elmúlt években világméretekben ez a legnagyobb (!) új feltárású lelőhely, ráadá sul a térségben további (!) kőolaj- és földgázmezők is találhatók. Az elemzők szerint a természeti kincsek felfedezése új geopolitikai helyzetet teremt: Izrael (!) válhat a térség új energiaforrásává, ugyanakkor 'a várható hatalmas bevételek további irigyeket és ellenségeket is szerezhetnek' a zsidó állam számára. A felületes (filoszemita) olvasó ebből máris levonhatja a (talmudi) következtetést: hát persze az ügyes, ezért szerencsés zsidókat irígyelni fogják a haszontalan gójok. Az ám! De azért kukkantsunk kissé e "szerencse" háta mögé.

R&T barátom jóvoltából mindjárt egy térképet illesztek ide a könnyebb eligazodás kedvéért, amelyen aláhúztam két nevet: Tamar és Leviathan. Ezek két tenger alatti (!) gázmezőt jelölnek.






Nos itt a "bibi", meg a Bibi, többféle formában is... Ha ugyanis mellé teszek egy másik térképet, abból kiderül, hogy a gázmezőknek - Izraelen kivül - több szomszédjuk is van: Ciprus, Görögország, Törökország, Sziria, Libanon, a Gázai övezet (...) és Egyiptom. [Görögország kissé messzebb van, de mivel Ciprus törökök által még meg nem szállt déli része Görögországhoz tartozik, voltaképp Görögország is elég közel van.] A gázmezők az u.n. kontinentális talapzatban vannak [kontinentális talapzat self a tengerek mély, úgynevezett óceáni szintje és a szárazföldek között húzódó, a szárazföldeket párkányszerűen övező, víz borította határterület, amely az óceáni területek 20%-át foglalja el. Szélessége több tíz, esetenként több száz kilométer.] Nos itt a probléma! Nevezetesen az, hogy melyik ország, hány ország határterülete ez a bizonyos kontinetális talpazat?

A "jogi" probléma az, hogy Jahve csak a föld felszinének országait, adta kiválasztott népe "kezére". A tengerfenékre nem gondolt. A "bibliai jogok" érvényesítéséhez tehát át kell értelmezni a Tórát, vagyis újabb passzusokkal kell gazda gítani a Talmudot; vagy valami barlangban megint meg kell találni néhány tekercset, amikben a selfek is zsidóbirtoknak vannak nyilvánítva.

Addig azonban? Addig azonban az említett államok ugyanolyan joggal ácsingózhatnának a self kincseire, mint Izrael. De hiába ácsingóznának, a zsidók már vígan furják a selfet és ezt az egetverő disznóságot a "self országok" tűrni kény telenek, liberálisaink tapsikolnak hozzá, a nem liberális de buta gójok pedig nem értik az egészet és természetesen hallgatnak, ahogy már megszokták, ill. tőlük megszoktuk.

Lássuk kissé közelebbről a dolgot.

Azt nem tudom. pontosan mikor fedezték és térképezték fel a gázmezőket [még nem néztem utána], 2009-ben viszont már furtak a zsidók, persze maguknak. Hogy is van ez?

Elolvasásra ajánlom mindenekelőtt Perge Ottó e témával foglalkozó írását amelynek néhány kitételét idézem. "Ha valaki nem értené, mi is a ciprusi válság mélyebb oka, íme, itt a magyarázat ... megkezdődött a földgáz kitermelése a Haifától 90 kilométerre, nyugatra található tamari lelőhelyen ... Benjamin Netanjahu miniszterelnök történelmi pillanatnak nevezte a kitermelés megkezdését.... Az Izrael partjai közelében felfedezett földgáz biztosítja Izrael önellátását, sőt, idővel exportra is lehetőség lesz. Yitzhak Tshuva, a tamari kitermelést végző cégcsoport egyik részvényese kijelentette: a kiter melt földgáz “biztosítani fogja Izrael energiaigényét. Becslések szerint a lelőhely az elkövetkező 20 éven keresztül látja el a zsidó államot földgázzal, és évente 35 milliárd dollár bevételt jelent. Ez az energia-függetlenség napja Izrael számára - jelentette ki Silvan Shalom energia- és vízügyi miniszter."

Perge helyzetképe azonban nem teljes és csak részben helyes. A Times of Israel cikkére utalással a következőket írja... "Kétségtelennek tűnik azonban, hogy Izrael térségbeli riválisai - Egyiptom, Szíria és Libanon - is részesedhetnek [???] a hatalmas nyereségből. Sőt, ha a zsidók nem tennék lehetetlenné, akkor a palesztinok is megkezdhetnék gazdaságuk talpra állítását a földgáz kitermelése révén. Az egyik legnagyobb nyertes pedig éppen Ciprus lehetne, amely egy valóságos “aranybánya" tetején csücsül. Ami persze a nemzetközi pénzoligarchia figyelmét sem kerülte el. Csoda-e hát, hogy a ciprusi gazdaság válságba jutott, és az ,,összeomlás" felé halad." Ez nem az első "félreérthető" fogalmazás, amit a Kuruc Info cikkeinél kifogásolok. A Perge által idézett cikkben ugyanis nincs kimondva, hogy a riválisok "részesed hetnek" , sőt a nagybetüs cím "geopolitikai gubancra" utal, mint a cikk egész mondanivalója. Ennélfogva Perge cikke torz perspektívát nyújt a témáról. Ismétlem: nem először veszek ilyesmit észre Kurucéknál.

Ha Perge Ottó így tálal, mit várhatunk a Népszabadságtól, mint a tudatrombolás zászlóshajójától? A 2013.03.31-i cikket nem ártana elolvasni, mert itt csak rövid kivonatot közlök részben a helytakarékosság, részben az undor miatt... "Izrael megállapodott a tenger területi birtoklásáról és a gázkitermelésről Ciprussal 2011-ben, de Ciprus parti vizeire igényt tarta nak a törökök is, és kérdés, hogy a legújabb izraeli-török közeledés miként befolyásolja az egyezményeket. Ciprus a gazdasági válságból kivezető reménységként tekint a közös gázkitermelésre, az izraeli vezetékre és a földgáz Ciprusról történő továbbítására. Izraelben viszont tartanak attól a lehetőségtől, hogy az Európának szánt energiaforrás egy vezeté ken egyenesen Törökor szágba kerülhet, és ott osztanák el." Továbbá... "Libanonnal még területi vita zajlik a tenger egy részének birtoklásáról. Bár az izraeli szakértők szerint a kérdéses terület alatt nincs nagyobb földgázmező, a Hezbollah azzal fenyegetőzik, hogy akár erőszakkal is megmenti országa természeti kincseit." Na' ezen igazodj el hülye goj!

Gyerekkoromban ragadt rám egy zsidó szleng kifejezés a "smájglerolás", amit talán szar-kutyulásnak, elkenésnek lehet fordítani... Ezt a hatályos szótárban nem lelem...

A kontinentális talapzat legáltalánosabban ismert [ám legkevésbé sem vitán felüli] meghatározása a következó. A legtágabb értelemben vett kontinentális talapzat a parttól 350 tengeri mérföldig terjed. Ezen belül az u.n. "kizárólagos övezet" 250 tengeri mérföld, amelyen belül a parti államot illeti a vízréteg, a tengerfenék, az altalaj kincseinek kiaknázási joga, mesterséges szigetek, berendezések létesítésének joga és a kutatási jog. A harmadik az u.n. "csatlakozó övezet" aminek szélessége 24 tengeri mérföld, amelyen belül a parti államot illeti a vám, pénzügyi, egészségügyi, bevándorlási törvények betartatása (rendészeti jogok).

Ezek a léptékek reálisak lehetnek a Csendes Óceán partjai mentén, de az Égei Tenger méreteihez egyáltalán nem passzolnak, amint ezt a következő (müholdas) térkép szemlélteti.

Ezen ugyanis jól látszik, hogy a gázlelőhely egyszerre (!) tartozik Görögország, Törökország, Sziria, Libanon, Izrael, a Gázai övezet, Egyiptom és természetesen Ciprus "kizárólagos övezetébe". [Görögországéba Ciprus által.]

Ha ütköznek a jogok [kollizió] a bíróság szolgáltat hatna "igazságot", de miként a bíróságok általában, úgy a Hágai Nemzetközi Bíróság sem ér egy kalap szart se' ha kényes kérdésben kellene igazságosan döntenie. [Nevethetnékem támadt... Hej' az a frankhi telezés, meg a többi...]

Aztán találtam egy precedens ítéletet A Görögor szág contra Törökország (1976-1978) jogvitában épp az égei-tengeri (!) kontinentális talapzat ügyében.... "Miközben Görögország tárgyalásokat folytatott Törökországgal, a görög kormány beadványban kérte a bíróságot a határ kijelölésére. A bíróság a korábbi görög megszorító nyilatkozatok miatt nem tartotta joghatóságát érvényesnek e vita eldönté sére." Kedves Olvasó! Érti ezt? Nem érti? Na látja! [A Népszabadság se tudta volna jobban megírni.]

A képzeletbeli flúgos futam akkor indult, mikor a Tamar gázmezőt felfedezték. Ez az érdem valószí nüleg Izraelé. A felfedezés időpontját egyelőre nem találom, de leltem egy hírecskét a Juif-on amely 2009.01.21-i közlésében az állította, hogy "a felfedezett Tamar gázmező kizárólag az izraeli felségvizek alatt helyezkedik el és hazudott a libanoni sajtó, amikor azt állította, hogy kutat ások részben libanoni területen (?) zajlottak." Hát persze! Világos mint a nap.

Mit kellett volna tennie egy olyan államnak, amely állandóan tárgyalni akar? Össze kellett volna hívnia az érintett államok konferenciáját és meg kellett volna velük állapodnia a kitermelés, a költségviselés és gáz elosztásának módjáról, ideértve az exportot is. Könnyen lehet, hogy nem tudtak volna megállapodni, ebben az esetben nemzetközi döntőbíráskodást vehettek volna igénybe, vagy a Hágai Nemzetközi Bírósághoz fordulhattak volna. Jó vicc, nemde?

Izrael nem ezt tette, hanem sorra kiütötte potenciális versenytársait, kit így - kit úgy.

Ami engem illet, nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy amit Izrael a Tamar felfedezésétől kezdve tett, azért tette hogy az egész földgázkincset elrabolhassa, kerül amibe kerül - a többieknek. Amúgy a zsidókra jellemző, amit hírlevelük ír, hogy .... "a kitermelést éppen szombatnapon indították meg, Simon Peresz államelnök hibának, sokan mások szerencsétlen ómennek tekintik." Remélem igazuk lesz...

Induljunk hát az óramutató járása szerint.

Görögországot a hagyományos banki módszerekkel juttatták a tönk szélére. Az események közismertek, fölösleges ezeket itt külön felemlegetni.

Ciprust a bankrablás frissen szabadalmaztatott módszerével csinálták ki. Ezt se' részletezném, hiszen külön cikket szenteltem neki.

Törökország élére, Erdogan személyében, egy olyan kétkulacsost sikerült állítani, amire nem volt példa a szétrohadt ottomán birodalom történetében. Még ismert a Gázába tartó török segélyhajók elleni izraeli támadás. Erről a ZS-[origo] a következőképp tudósított [2010. 05. 31] "Harcias legénységgel magyarázza Izrael a segélyhajók elleni halálos támadást." Erdogan úr akkor tépni kezdte a pofáját, hogy a legközelebbi segély konvojt török hadihajók kísérik majd. Erről írta az egyik szemét liberálfirkász, hogy "A Mavi Marmara hajón történt incidens nemcsak nemzetközi elutasítást váltott ki, hanem megadta a kegyelemdöfést Izrael és Törökország amúgy is ingatag kapcsolataira." Ehelyett mi történt? A ZS-Index tudósítása [2012.12.04] szerint "A NATO-tagállamok külügyminiszterei jóváhagyták ... Brüsszelben, hogy a szövetség Patriot légvédelmi rakétaütegeket telepítsen Törökország szíriai határvidékére. A szövetség ezzel akarja megakadályozni, hogy Bassár el-Aszad szíriai elnök rezsimje esetleg török területeket támadjon. Itt vetem közbe, hogy akinek olvasás közben hányingere támad, tartson szünetet. Én is ezt teszem, írás közben... Most Erdogan úr épp a BRICS csoportba pályázik, ahová ugyanúgy passzolna az általa vezetett rablóállam, mint Európába.

Szíria lerágott csont, a szó szoros értelmében. A hajdan virágzó magas kultúráju ország romhalmazzá, ill. temetővé változik a müvelt és demokratikus Nyugat és Izrael csapásai alatt.

Libanont mostanában nem csépeli Izrael, miután a Hezbollah harcosai a legutóbbi háborúban megtépték kissé a legyőz hetetlen izraeli hadsereg farktollait. Ennél azonban sokkal rosszabb történt. "A Hamasz Izz al-Din al-Kasszám brigádjának szakértői képzik az ellenzéki Szabad Szíriai Hadsereg harcosait, Damaszkusz lázadók által elfoglalt területein, közölte pénteken a Times brit újság diplomatikai forrásokra hivatkozva. Az újság információi szerint a Hamasz fegyveresei segítenek a szíriai lázadóknak alagutak ásásában is a főváros alatt, egy Damaszkusz elleni támadásra készülve." Úgy látszik az iszlám fanatikusokat végülis sikerül Asszad "világi" állama ellen fordítani. [Amúgy a siíták ugyanolyan élvezettel gyilkolják a szunnitákat (és forditva) ahogy a zsidókat öldösik. Kissé fura ez, dehát ilyen a világ.]

A testvérháborúk mindenesetre azzal az eredménnyel járnak, hogy sem Sziria, sem Libanon "nem érnek rá", hogy beszálljanak a gázért (nem) folyó "nemes" versengésbe...

A Gázai övezet helyzetét nem kell ragozni.

Egyiptom viszont külön szám ebben a szarmocsárban. Lehet, mindaz csak dajkamese amit a Tóra az egyiptomi fogság ról, a kivonulásról, az üldözésről meg a tíz csapásról regél. A hajdani fáraók ötezer éves birodalma helyébe lépett újkori "modern" Egyiptom viszont talán a legszánalmasabb vazallus ország ezen a rohadt világon. Egyiptom volt az, amely elsőnek paktált le az iszlám, ill. arab népek gyilkosával Izraellel; Anvar Szadat kezet rázott a legsötétebb zsidó terroristával Beginnel, akit a "művelt" Nyugat Béke Nobeldíjjal jutalmazott ezért. Szadattal aztán végzett egy elitalakulat katonáinak sortüze, de akadt új áruló Hoszni Mubarak személyében aki mintegy harminc évig volt Egyiptom zsidó helytartója, amig börtönbe nem dugták. Megénekeltem a témát egy cikkben. Az egyiptomi "demokrácia" ellen - az évtizedekig tartó rendkivüli állapot ellen - senkinek sem volt kifogása.

Ha valaki azt hinné, hogy az "Egyiptomi tavasz" hozott valamit e "fellah-nép" konyhájára, téved. Az új helytartó, Mohamed Murszi, hamar kimutatta a foga fehérét. "Olyan rendelkezést bocsátott ki, amellyel megtiltotta, hogy bármilyen határozatát vagy döntését megtámadják. Emellett megtiltotta a bíróságoknak, hogy feloszlassák az ország új alkotmányán dolgozó alkotmányozó gyűlést, továbbá felmentette a legfőbb ügyészt, és elrendelte a Mubarak-rezsim egyes tisztségviselőinek perújrafelvételét. A bejelentések után az ellenzék vezetője, a Nobel-békedíjas Mohamed el-Baradei azt mondta, hogy Murszi új fáraóként viselkedik, hiszen a felsorolt rendelkezésekkel gyakorlatilag a törvénye ken felül helyezte magát." Emiatt persze nem "aggódnak" tehát nem is hőzöngenek a zsidók. Pláne nem küldenek intervenciós alakulatokat Egyiptomba, hogy ott demokráciát csináljanak, mint Sziriában.

Egyiptomban most megy a porkavarás, mert a bíróság [Murszi birósága] fel akarja oszlatni a "Muzulmán Testvériség" fedőnevü színtársulatot, mert úgymond ... "A mozgalomból került ki az ország új elnöke, Mohamed Murszi. Az ellenzék szerint nem az államfő gyakorolja a valódi hatalmat, hanem a mozgalom. Mind az elnök, mind a mozgalom tagadja ezt a vádat." A tagadás jogos. A hatalmat Izrael gyakorolja. A Tahrir tér hőbörgői csak arra jók, hogy az egyitomi gumicson ton rágódhasson a világ, ha éppen ráér.

"Ez" az egyiptomi vezetés fogja ötvenmillió fellah jogát érvényesíteni kenyéradójával szemben? Ugyan!

* * *

Leróttuk hát tiszteletkörünket a Tamar és a Leviathán körül. Jó volt ez valamire? Őszintén szólva magam sem tudom...

Mindenestre beillesztek egy látványelemet: a Tamar fölé magasodó izraeli fúrótorony képét. Ez szivattyúzza a Jón tenger gázkincsét az izraeli feldolgozókba, hogy a választott nép uralmát megerősítse a nem választott népek fölött [akik tulajdonképp igavonó állatok].

A "gáz - torta" elosztása, zsidó módra, valahogy így néz ki...

Ebből a "gázpénzből" futja majd a világuralmi tervek bőségesebb finanszírozására és a gój népmilliárdok "még biztonságosabb" elnyomására, magasabb falakra sürűbb drótkerítések re, börtönökre kínzókamrákra. És a pöffeszkedésre...

Lassan behálóz minket a "szép új világ" anélkül hogy észrevennénk...

A gondolkodással kezdtem, azzal is fejezem be.

Egyik legnagyobb gondolkodónknak Madáchot tartom. Az "Ember tragédiájában" olvasom, a XII. fejezetben, a falanszter szinben:

TUDÓS
Most mulathatunk már. -
De mely szakmába tartoztok sajátlag?

ÁDÁM
Mi a tudvágyat szakhoz nem kötők,
Átpillantását vágyjuk az egésznek. -

TUDÓS
Ez helytelen. Kicsinyben rejlik a nagy.
Olyan sok a tárgy, s létünk oly rövid.

ÁDÁM
Igaz. - Tudom jól, hogy kell ollyan is,
Ki homokot hord, vagy követ farag:
Nélkűle nem emelkedik terem.
De ez csak a homályban tévelyeg,
S fogalma sincs arról, miben segít. -
Csak az építész látja az egészet,
S bár megfaragni nem tud egy követ,
A művet ő teremti, mint egy isten. -

Igen! Az "átpillantás", az "egészlátás"! Erről mondott le az emberiség a zsidók javára önként, ingyen, sőt kántálva (a körmeneteken). Ez úgyszólván minden nyomorúság forrása. Ideje lenne a mellényt újra gombolni, azaz gondolni...

2013.04.06

Sz. Gy.

http://www.szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Gaz-emiratus/Gaz%20emiratus.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kanos egyetemisták hívják Viktor randivonalát!
  2013-04-12 21:29:52, péntek
 
  2013.04.12. 04:10
Kanos egyetemisták hívják Viktor randivonalát!

Előre az új mozgalomért nertársak! Már ott tartunk a Nagy Országátalakításban, hogy GondosGazdánk államosítja a csajozást. A Nemzeti Gyermekütemezési Hivatal felállítására még picit várni kell, de a legjobb úton haladunk a kereszténykonzi mázzal leöntött kisztábor hangulat és szellemiség megidézése felé.

Ne! Ne tiltakozzatok! Ez a mozgalom igenis hasznos! Képzeljük el, hogy így talán egyszer Ágh Péternek is lesz csaja, és sajnáljuk együtt, hogy a nagy előd Szijjártó már kivénült a mozgalmárkodásból.

Nekem ugyan dugós-pettingelős hittantábor élményeim nincsenek, de azért a képzettársításért nem kell a szomszédba menni. Miskolcon eltöltött kamaszkorom meghatározó élménye volt az akkor a Csanyikban üzemelő KISZ táborból, a kis rogánantik meg kövérlacik társaságából inkább hozzánk háemcsékhez kiszökdöső lányhadak ezek szerint hittantábori metodikával történő szórakoztatása. Ez a boronáljuk össze az azonos ideológia alá terelhető fiatalokat rendszer már akkor sem nagyon működött, és bizony az összetereltek néha úgy csodálkoztak rá a való világra, mint egyszeri "Grúber Ernő kisgavallér" a tánciskola után kitárt pinára.



De ez csak az egyik fele a dolognak. A másik, hogy ez a társkeresősdi nem új találmánya a kereszténykonzi nernek sem. Mióta a pápa lájkolta a kotont azóta nekibátorodtak, és az ifjúkeresztények Tranzit néven megpróbálkoztak összehozni "a jobboldali, konzervatív, kereszténydemokrata értékeket valló, illetve a kormányzatban dolgozó fiatalokat". Mi ezzel a baj? Semmi az ég egy világon. Legfeljebb annyi, hogy nem hangos se a sajtó és az IKSZ honlapja a sikersztoriktól. Nem olvashatunk hétköznapi tündérmeséket, mint amilyen például Azbej Tristáné és kedves feleségéé. Nekem semmi bajom azzal, ha a túró rudi felelős Tristan itt is megpróbálja képviselni az álláspontjukat, amíg Azbejné Havancsák Izabella a családháló szóvivőjeként magyarázza meg nekünk, miért jó a kereszeszténykonziknak tüntetni egy alkotmánybírósági döntés ellen. Inkább ő, mint Selmeczi asszem ebben egyetérthetünk. Én legalábbis hamarabb hiszem el - még ha nem is értek vele egyet - egy 28 éves, családos, kisgyerekes anyukának, hogy amit mond azt hiszi is, mint a nyugdíjvédelmi Gripenszenátornak.

Tényleg csak azt nem értem, mit remélnek mi fog változni?

A szokásos csinnadratta és miskakancsó lengetés közben beharangoznak egy mozgalmat, ami a gyakorlatban egy létező de különösebben nem működőképes modell leöntése közpénzzel. Mitől lesz ez ettől vonzóbb vagy működőképesebb, mint eddig? Azt lássuk be, forráshiányra panaszkodni eddig se nagyon volt oka senkinek, aki itt társkeresőzni akart a kormányoldalon. Az erre fogékonyak és érdeklődést mutatók mehettek rendezvényekre eddig is, tolhatták az arcba a csipszes lecsót, kereshették a társaságot, és ha ezt semmilyen egyéb úton nem sikerült megtenniük, akkor végszükségből Kubatov Gábor kapcsolati listafelelőshöz is fordulhattak tanácsért. Nem látom a koncepciót, ami szimbolikusan belengetett milliárdok ellentételezéseként legalább annyit megtenne, hogy stílustanácsot ad Ágh Péternek, hogyszaszongya: szépöcsém, a kötött pulcsi Lengyel Lászlóval együtt régen kiment a divatból, ma már a vállon átvetett zakóval pózolás a menő, halaggyá'má a korral, baszod.


http://varanus.blog.hu/2013/04/12/kanos_egyetemistak_hivjak_viktor_randivonalat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A félretájékoztatás magasiskolája
  2013-04-12 21:19:13, péntek
 
  A félretájékoztatás magasiskolája


A tények: az izsáki rendőrőrsön meghalt egy lopásért őrizetbe vett Magyarországon élő román állampolgár, nemzetisége szerint cigány. A rendőri intézkedésre feljelentés alapján került sor, ahol az őrizetbe vett személy ellenállást tanúsított. A rendőrőrsre történő beszállítását követően rosszul lett, majd elvesztette az eszméletét. A két intézkedő rendőr mesterséges lélegeztetéssel akarta eszméletre téríteni és kihívták a mentőket is. A mentősök igyekezete ellenére a nevezett személy meghalt. A meghalt személy cukorbeteg volt, és más betegségekben is szenvedett.

A Petőfi Népe napilaptól átvett értesülések alapján írt cikkét a BAON még a szalagcímben kérdőmondatként "Kihallgatás közben agyonverték a rendőrök?" felvezetéssel jelenítette meg. A Petőfi Népe újság hírforrása az elhunyt élettársa volt. Az esettel kapcsolatban semmilyen hivatalos közlemény nem jelent meg, a boncolás eredményét és a történteket nem ismeri senki a két rendőrön kívül.

Mindezek ellenére az egész cionsajtó átvette a témát és arról cikkez, hogy a két intézkedő rendőr agyonverte, az élettárs szerint "péppé verte" az elhalálozott képét. Erre a "szaktekintély" általi megállapításra hivatkozva olyan felhajtást csináltak, hogy a felsőbb rendőri vezetőknek intézkedniük kellett, úgy a két rendőrrel, mint a feletteseikkel kapcsolatban, hogy megnyugodjanak a kedélyek. A bizonyítékok teljes hiánya, az ártatlanság vélelme, az alapvető jogi védelem mellőzése a két rendőr esetében lényegtelen mellékkörülménnyé vált, a fontos csak az, hogy a sakáloknak befogják a pofáját.

Nem állíthatjuk azt, hogy a két rendőr bűnös, és azt sem, hogy ártatlanok, bár a kihallgatásuk során tagadták a bűnösségüket, sőt, fél órán keresztül próbálkoztak a gyanúsítottat életben tartani (ez bizonyított tény). Senki nem látta a verést (ettől még megtörténhetett), és a hivatalos közleményekben sem utaltak ilyesmire. A gyanúsított ellenszegült az intézkedéskor, és az őrsön is. A rendőrségi szabályzat az ilyen esetekben kötelezi az intézkedő rendőrt, hogy arányos módon, erővel érvényesítse az akaratát. Tehát ez egy kényes rendőrségi ügy, és majd a vizsgálat eldönti, mi hogyan történt.

Ezért mindenkinek felelős módon kellene viselkednie, és addig, amíg az ügyben hivatalos közlemény meg nem jelenik, tartózkodni az előzetes véleménynyilvánításoktól, pláne a társadalom befolyásolásának a szándékával. Ezt a normálisan tájékoztató média így is teszi, de nem a cionmédia. A visítás és a vartyogás azonnal megkezdődött. Nagy ívben tesznek a valósághűségre, és az érzelemmentes, tényeken alapuló tájékoztatásra, mely a hitelesség alapja. Nem is akarnak hitelesek lenni, de még annak látszani sem, a lényeg az, hogy egy cigányt áldozatként tudjanak bemutatni. Erre vártak már évek óta, a Kozma ügytől a Bándy ügyig, de valahogy nem jött össze.

Csak hogy! Most aztán nagyon melléfogtak a hangulatkeltő gyűlölködésükkel. Látszik, hogy a magyarságtól hermetikusan elzárt abnormális világban élnek, és fogalmuk sincs a közhangulatról. Mi viszont részei vagyunk a "népnek", a munkahelyeken, az utcán, a baráti társaságokban olyan véleményeket hallunk, ami a valódi közhangulatot tükrözi.

Senki nem ítélte el a rendőröket, áldozatoknak tartják őket. A politika, a média és a saját hivatásuk áldozatainak. Még akkor is így van ez, ha valóban agyonverték a tolvaj cigányt. Ha tették, nem ok nélkül tették. A keményebb vélemény az, hogy nagyon helyes cselekedet volt, az összes szemetet agyon kellene verni. A kombinatívabb véleményezők már nem veszik készpénznek a cionmédia állításait, valami nagyon zavaros ügyet sejtenek a háttérben, politikai felhangokkal. Hol vannak a tények? - teszik fel a jogos kérdést. Mások azt mondják, ne ezzel foglalkozzanak, ki a f...t érdekel egy tolvaj cigány, és ha nem tudnak az agyonverés témájától elszakadni, beszéljenek a felmenőikkel, akik nagy valószínűséggel az ÁVH-n ezreket vertek agyon, ők majd kimerítik ezt a témát.

De ha nem verték agyon a cigányt, hanem az előírásnak megfelelően jártak el egy kötekedő, részegeskedő személlyel szemben, akkor hogyan tovább? Mi lesz a mundér megtépázott becsületével, de különösképp mit gondolnak majd a jövőben intézkedni köteles rendőrök. Már eddig is nehezen viselték a cionmédia és a magukat jogvédőknek nevező terroristák garázdálkodásait, a rendőrség lejáratására tett kísérleteit. Mi lesz a két rendőrrel, akiknek az egész életük tönkre lett téve?

Magával az üggyel kapcsolatban állást nem foglalunk, nem ismerjük a valódi tényállást. Ha majd nyilvánosságra kerül a hivatalos jelentés, elolvassuk. Az meg, hogy egy tolvaj cigánnyal kevesebb, végképp érdektelen téma számunkra. Van még belőlük a soknál is több. Viszont a cionmédia működésének a bemutatására ez az ügy megfelelő. Bizonyítható a gyűlöletalapúság, a tények nélküli véleménynyilvánítás (a hazugság), és a társadalmi feszültség növelésének a kísérlete.

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/04/11/felretajekoztatas-magasiskolaja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár beindult: Már hét kommentelőt jelentett föl – De
  2013-04-12 21:14:56, péntek
 
  Lázár beindult: Már hét kommentelőt jelentett föl - De még az újságot is!


Posted on 2013/04/11 Szerző: Szabad Riport


Lázár Jánosnak korábban egy S8-as Audija volt a közvélemény nyomására autót váltott egy kevésbé sportos Audira_ de a baleset nem azzal az autóval történt hanem egy VW furgonnal
Kommentelőket gyanúsít az ügyészség Lázár János feljelentése nyomán.

“Ez az emeletes pofátlanság; - hogy még a róla véleményt mondó emberek fizessenek annak az áldozatnak, aki az ő autójával való ütközésbe halt bele, - ez a pofátlanság felülmúlhatatlan! De azért úgy megkérdezném: Szeme elé mert kerülni az elhunyt családjának?..."

Hét kommentelőt gyanúsítottként hallgatott meg a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség, miután a delmagyar.hu-n hozzászóltak a Lázár János tavaly októberi balesetéről tudósító cikkhez. Az államtitkárnak a delmagyar.hu kiadója ellen indított személyiségi jogi pere jelenleg is zajlik.

2012. október 24-én jelent meg a delmagyar.hu internetes oldalon egy hírösszefoglaló arról, hogy a Lázár János miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Csongrád megyei országgyűlési képviselőt szállító autó karambolozott az M5-ös autópályán. A balesetet okozó szentesi nő életét vesztette (az ügyben február 12-én lezárta a nyomozást a kiskunfélegyházai rendőrkapitányság, senkit sem gyanúsított meg a balesettel kapcsolatban).

A cikkhez számos látogatói hozzászólás érkezett, ezek közül Lázár János többről úgy vélte, megsértik személyiségi jogait, ezért egymillió forint nem vagyoni kártérítésért polgári peres eljárást indított a delmagyar.hu és a Délmagyarország, illetve a Délvilág kiadója, a Lapcom Kft. ellen.

CenzúrázvaA kifogásolt kommentek részint azt a véleményt fejezték ki, hogy az államtitkár is felelős lehet a balesetért, részint arról szóltak, hogy a kommentelő szerint jobb lett volna, ha Lázár Jánosnak esik baja a karambolban. A kommenteket a delmagyar.hu szerkesztői, miután tudomást szereztek az azokra vonatkozó személyiségi jogi panaszról, az elektronikus kereskedelemről szóló törvény előírásait alkalmazva eltávolították az oldalról.

A polgári peres eljárás, a delmagyar.hu kiadójának székhelye miatt Győrben folyik; Lázár János nyilatkozata szerint; amennyiben megítélik számára a kért egymilliós kártérítést, azt a balesetben elhunyt nő családjának akarja felajánlani. Az elsőfokú eljárásban várhatóan hamarosan ítélet születik.

Szerdán a cink.hu internetes blog megtudta, hogy az államtitkár a hozzászólások miatt nem csak polgári eljárást indított, hanem attól függetlenül büntető feljelentést is tett. A blog megírta: az egyik komment miatt gyanúsítottként hallgatott ki egy szegedi férfit a Szegedi Nyomozó Ügyészség.

- Édesapám múlt pénteken kapott idézést a Szegedi Nyomozó Ügyészségtől, hogy jelenjen meg szerda reggel kihallgatáson, mint gyanúsított. Elképzelésünk sem volt, hogy mi miatt, ott derült ki, hogy Lázár János tett feljelentést a delmagyar.hu-n 2012. október 24-én megjelent, Lázár János autóbalesetéről szóló cikkhez írt komment miatt - mondta el delmagyar.hu olvasója, aki kérte, egyelőre ne írják meg a nevét. A gyanúsítottként kihallgatott férfi megtagadta a vallomástételt, így néhány, a családi állapotára, anyagi körülményeire irányuló kérdést követően a kihallgatás 20 perc után véget ért.

A magyar szolgáltatókat törvény kötelezi arra, hogy rendőrségi, ügyészségi megkeresésre az internetes felhasználók kért adatait átadják a hatóságoknak. A delmagyar.hu moderálja a cikkeihez érkező kommentárokat, illetve megalapozott panasz esetén eltávolítja azokat az oldalról. Oldalunkon minden eszközzel felhívjuk a kommentelők figyelmét a lehetséges jogi következményekre.

Törő Sándor, a Csongrád Megyei Főügyészség főügyész-helyettese megerősítette, hogy a büntetőügyet Lázár János kezdeményezte ismeretlen tettes ellen, rágalmazás miatt. Az ügyészség eddig hét gyanúsítottat hallgatott meg, de Törő szerint további gyanúsítások is várhatóak a közeljövőben.

Vitatott kérdések

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) felmérése szerint az internetezők 70 százaléka gyakran olvas vagy ír kommenteket, míg a kommentek szerzőinek 16 százaléka kimondottan provokatív szándékkal ír. A szakmai szervezet 2012-es állásfoglalásában arra hívta fel a figyelmet, hogy a kommentek a szólásszabadság gyakorlásának fontos, a felhasználók által értékesnek tartott felületét jelentik. Az MTE szerint ezért olyan jogi környezetre van szükség, amely a kommentek széles körű jelenlétét elfogadja, a szólásszabadság kommentek által lehetővé váló kiteljesedését elősegíti, egyúttal biztosítja a valós személyiségi jogsértések érdemi orvoslását. A kommentekkel összefüggésben érzékelt problémák jelentős része ugyanakkor a szervezet szerint sem a bírósági jogérvényesítés, sem a médiaigazgatás keretei között nem kezelhető; a jogi környezet alakításakor arra kell törekedni, hogy az a moderálási és más közösségi kezdeményezéseket bátorítsa.

Nem az első eset

Tavaly novemberben került nyilvánosságra, hogy két weboldalon megjelent, Budapest XIV. kerületének polgármesteréről, Papcsák Ferencről szóló kommentek miatt nyomoz a rendőrség. A hazai joggyakorlat szerint a közszereplők bírálhatósága kiterjed arra is, hogy olyan hangnemet, olyan kritikákat is el kell tűrniük, ami magánemberek esetében már nem lenne elfogadható...

delmagyar.hu

Balrad komm:

“Lázár János nyilatkozata szerint; amennyiben megítélik számára a kért egymilliós kártérítést, azt a balesetben elhunyt nő családjának akarja felajánlani."

Ez az emeletes pofátlanság; - hogy még a róla véleményt mondó emberek fizessenek annak az áldozatnak, aki az ő autójával való ütközésbe halt bele, - ez a pofátlanság felülmúlhatatlan!

De azért úgy megkérdezném: Szeme elé mert kerülni az elhunyt családjának? Ő fizette-e a temetési költségeit? Segíti-e az elhunyt családját?

Mert a tények bizony makacs dolgok. Az az asszony a Lázár János autójával való ütközés következtében halt meg. És pont. Lázár János és sofőrje, majdnem sértetlenül úszta meg a balesetet. Könnyebb, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

Az elhúnyt asszony autója a Lázár furgonjával történt ütközés utánLázár furgonja az ütjözés utánAz ezen eseménnyel kapcsolatos gyanút, - Lázár csak akkor moshatná le magáról teljesen, ha nem így viselkedne. Ilyen pökhendien és agresszíven, mint ahogy feljebb is olvashattuk.

Bizony szerényebbnek kellene lenni, s először is enyhíteni kellene a balesetben elhunyt hozzátartozók fájdalmát. Esetleg azzal, hogy maximálisan segíti őket. Azt a bizonyos egymillió forintot, a saját pénzéből adná, vagy még ennél is többet. Milliókat és milliókat. - Bár nagyon jól tudjuk, hogy az emberélet pénzzel sohasem váltható meg.

De mindezt a késztetést nem látjuk Lázár Jánoson. Lehet itt nagyképűsködni, a néppel szemben izompolitikát folytatni, - a tények, akkor is tények maradnak.

Lázár (annyit is ér) János bizonyára elfelejti, hogy a kétharmad, az egyáltalán nem kétharmad, legfeljebb a Parlamentnek nevezett bolhacirkuszban számít valamit, a hasonszőrűek között.

Az a kétharmad, valójában még az ország lakosságának az egyharmadát sem éri el, alig valamivel több, mit egynegyed, - a 2.706.292 ember szavazata. - Manapság pedig már egyre többen vannak ellenzékben. Még ha az a parlamenti pulpitusról nem is látszik.

De hát csinálja csak Lázár János, - látszódjon nagyon keménynek. - Az ilyen eljárás csak tovább ront a helyzetén, az emberek szemében. - Akit egyszer a nép utál, azt utálja. És minden egyes ilyen eljárása után, még jobban.

Na, de a néputálatról Gyurcsány többet tudna mesélni. Például itt >> és itt >>

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=47185#null

Sokkal szebb jövőt ennél, nem jósolhatunk nekik.

Bohun - Bal-Rad

http://szabadriport.wordpress.com/2013/04/11/lazar-beindult-mar-het-kommentelot-j elentett-fol-de-meg-az-ujsagot-is/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állami Társközvetítő Szolgálat
  2013-04-12 20:51:28, péntek
 
  Állami Társközvetítő Szolgálat

2013. április 12., péntek 11:13

- Jó napot kívánok, ismerkedni szeretnék.
- Felelősségteljesen?
- Ja.
- Hétvégére, vagy hosszabb távon gondolkodik?
- Úgy gondoltam, hogy először egy randi, aztán egy hosszú hétvége, utána pedig majd meglátjuk.
- Éreztem én, hogy nem felelősségteljesen gondolkodik. Legyen kicsit felnőtt!
- Ezt most hogy érti?
- Szüljön egy kupac kölyköt, hogy ne verje meg a férje.
- Itt valami tévedés lesz. Férfi vagyok.
- Akkor verje meg az asszonyt, ha nem szül eleget. De erre nem lesz szükség, már megvan a párja.
- Igen, tudom, azt mondják, mindenkinek megvan.
- De mi nem csak mondjuk, hanem ki is jelöljük. Ott van Klonkics Aranka.
- Nem tetszik.
- Kérdeztem? Szül majd sok gyereket, felnevelik őket szépen, fideszesen...akarom mondani, felelősségteljesen. Lesz belőlük adófizető, levente, pap, miegymás.
- És mi lesz, ha mégsem ő az igazi?
- Ezt most még nem tudjuk, majd elválik. Illetve nem hiszem, mert addigra betiltjuk a válást.
- Szerintem rossz helyen járok. Ez itt nem a ,,Táncválasztó, párválasztó" állami társközvetítő szolgálat?
- De igen, csak egyelőre Emberi Erőforrás Minisztériumnak hívják. Ha pedig megunja a feleségét, feküdjön át másik ágyba. Segítünk!

http://egyenlito.blog.hu/2013/04/12/allami_tarskozvetito_szolgalat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A HírCsárda kiáll Lázár János mellett
  2013-04-12 20:27:44, péntek
 
  A HírCsárda kiáll Lázár János mellett
2013. április 12., péntek

A HírCsárda nyílt levélben reagál a kommentelőket mostanában beperelő Fideszes szakpolitikust ért rágalmakra.



Sokan állítják, hogy Lázár János egy ,,pénzéhes, kapzsi rosszindulatú bunkó szemét paraszt", de persze ezzel mi nem tudunk egyetérteni. Hiszen a saját vagyona helyett - amit a gyermekeire fordít - jótékony célra ajánlotta fel az általa beperelt újságtól remélhetőleg őt megillető egymilliós kártérítést.

Nem értünk egyet azokkal a káros kommentekkel sem, amelyek szerint Lázár egy ,,arrogáns, szarrágó szemétláda", valamint hogy a kommentelők beperelése ,,a szólásszabadság arconrúgása és egy olyan gondolat elfojtása, amivel sokan még akkor is egyetértenek, ha nem írják le azt az interneten sehová".

Örülünk, hogy a KDNP-s Semjén Zsolt után Lázár János is veszi a fáradságot arra, hogy letörje az interneten egyre inkább elterjedő rágalmazó, undorító, politikailag inkorrekt gyűlöletbeszédet, és reméljük, az ítélet után méretes pofont kapnak a kuruc.info betiltását követelő, inkorrekt és aljas vélemények hangoztatói is.

http://hircsarda.blog.hu/2013/04/12/a_hircsarda_kiall_lazar_janos_mellett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holdkóros becsapottak világlátása
  2013-04-12 19:27:17, péntek
 
 
Holdkóros becsapottak világlátása

Egyre több hozzáértő szakember foglalkozik a holdraszállás hazugságaival, de mellettük naponta jelennek meg az asztronauták füllentései, mosolygó arcú, öregedő hősöket látunk, akik azt a bizonyos első lépést meglépték valamikor a holdon . Nevetséges, hogy az űrlaboratórium makettjével végrehajtott holdraszállást igazként kezelik a média szakemberei, pedig rengeteg bizonyíték került elő azóta, aminek nyilvánosságot viszont nem adnak a tudatmódosításban ügyködő szervezetek .

Egyszer készítettek egy olyan filmet, amiben Henry Kissinger beismerte a holdonjárás hazugságát, amit azért hamisítottak, hogy az egyre nagyobb eredményeket elérő orosz riválisukat elhallgattassák . Sikerült is, mert a filmben szereplő KGB-s ezredes ötmásodpercen belűl felfedezte azt a hamisságot, amikor az emberiség nagy lépéséről tudósítottak . Ezután már nem is akartak többet a holdra menni . Megelégedtek a nála távolabbi Mars meghódításának a terveivel, amit az utóbbi időkben meg is valósítottak a képfelvételek tanusága szerint .

Rengeteg pénzt pazaroltak el ezzel a képtelen programmal, miközben olyan elemi adatokat sem vizsgáltak ki, mint a gamma és a röntgensugárzás hatásai a föld légkörének elhagyása után, ami már akkor bizonyítva volt . Asztronautáink ruhái nem voltak alkalmasak megvédeni hordozóit ezektől a rendkívül káros hatású sugaraktól ! A holdraszállást megörökítő felvételek viszont semmilyen fizikai változást nem mutatnak környezetükben, amikor a holdszerkenytyű holdat érve a lassító rakétái áramlását filmezte . A holdjármű lábát mintha alufóliába csomagolták volna . Por sem látszott rajta, pedig gondoljuk át, ha valóban azzal érkeztek volna oda, akkor a hold gravitációja miatt, jóval tovább lett volna felvert por a helyszínen .

E gép modelljét nyilvánosan mutogatják egy kiállítóteremben . A képek teljesen megegyeznek a filmben látható jelenettel . Néhány pilótát érthetetlen baleset ért ezután, sokan elhaláloztak közülük idő előtt, talán azért, mert nem akartak tovább hazudni lelkiismeretük miatt . Nevetséges, hogy ezek a fiktív történetek mégis szinte hetente jelennek meg a képernyőn, fenntartva a hazugság mechanizmusát az agymosott egyedek millióiban . Ha annyira fontos lett volna ez a holdonjárás, akkor miért nem mennek arrafelé napjainkban ? A technika rengeteget fejlődött azóta, így szinte egy okos telefonnal végre lehetne hajtani az egészet, hiszen az akkori számítógépek teljesítménye messze elmaradt a mostani telefonok képességeitől is .

Kissingert megpróbálták bíróság elé állítani ezekért a hamis állításokért, de a hálózat erősebb tagjai összezártak az érdekében . Egyébként ezután nem sokkal látogatták meg amerikai üzleti körök képviselői a Szovjetúniót és Kínát Henry Kissinger vezetésével, amikor Brezsnyev is megjelent, sőt Kína vezetősége is rádöbbent arra, hogy együttműködve a Nyugat hatalmi elitjével, sokkal jövedelmezőbb számukra, mint a bolsevizmus elutasító programja . Azóta megszünt a nagy Tanácsköztársaság . Szétbomlott egy parányi fuvallat hatására, majd Kína is elfogadható partnere lett az USA-nak . Persze ezzel egyúttal megszüntették a helyi gazdaságokat mindenhol, mert a távolkeleti óriás egyedül is képes kielégíteni a központosított világ összes igényét a kereskedők armadájának a segítségével . Így lett a csillagos egek álmaiból, egy teljesen megszelidített keleti tigris, és egy játékosan hancúrozó barna medve egészen a napjainkig .

A vasfüggöny lehulltával egy időben óriás vagyonok születtek a volt kommunista eszme hordozóinak kezében, mert a háttérben ügyködő, mesés gazdagsággal rendelkező pénztulajdonosok, ezekben az emberekben bíztak inkább, mint a még kipróbálatlan áldozataikban . Szemfényvesztés a javából, de Kissingert nem csak ezért szerették volna felelősségre vonni, hanem a vietnami háború során megbombázott kambodzsai területek miatt, hiszen ezzel az országban nem álltak háborúban az amerikaiak . Egyébként ezt a mentalitást tükrözik a megelőző támadások is, amit Izrael állam érdekében követnek el az utóbbi időkben . Ma már a józan észnek nem sok szerep maradt, hiszen a 9/11-ként ismert csalássorozat épületbontási trükkjeiről sem beszél a fősodratú média .

Minden előre megszerkesztve kerül az emberek elé, mert így fenntartható számukra ez a fiktív történet, amit beteg agyú emberek találtak ki, és befolyásolt emberekre hatnak naponta . Nekik szükségük van az így megjelenő folytatásokra, amelyben a biztonságukat érzik, mert elképzelni sem tudják, hogy lehetne ezt másként . Szép lassan elérkezünk az anarchia következő állomásához, amikor az ellátórendszereket fogják leállítani, és az éhség fegyverét alkalmazva, egymásra uszítják az embereket . Nem lesz nehéz, mivel a már központosított, multinacionalista élelmiszerláncok kikapcsolásával, rengeteg bajt okozhatnának az energiaforrásokat is a kezükben tartó nagyhatalmak .

Amikor még 2001 szeptember 10-én az USA akkori hadügyminisztere bejelenti, hogy a Pentagon költségvetéséből szőrén szállán eltünt 2.1 trillió US$, a szemük sem rebbent . Másnap ledőltek a tornyok, s a világ azóta más problémákkal foglalkozik . Ez a hatalmas pénzmennyiség viszont valóban eltünt az Államok hadigépezetében ! A holdraszállás előkészületei, az űrkutatás hosszú évtizedei is rengeteg pénzükbe került az adófizető amerikai állampolgároknak . Az orosz államkapitalizmus is minden fillérjét ebbe fektette be, hogy legyőzhesse nagy riválisát, pedig összedolgoztak velük a háttérben . Ezért van ez a nagy összeborulás a közös űrállomáson a mai napig .

Nagyon nehéz egyik pillanatról a másikra elfogadni a Moonhoax valóságát . Mekkora hőstettnek állították be azt a bizonyos lépést korábban, ami az egész emberiséget szolgálni fogja . Igen . A hazugság mindig kiderül egy napon . Akkor is, ha a média gépezete reggeltől estig az ellenkezőjét fújja ! Az ember igazságérzete eldönti, amikor bizonyítékok között dönt . Pedig a jó öreg Henry Kissinger beismerte a kamerák előtt, hogy ők utasították Stanley Kubrick filmrendezőt ennek megrendezésére, az Űrodüsszea 2000 díszleteit használva . Mindezt megerősítette a filmrendező özvegye, aki a felvétel idején a stúdióban jelen volt, sőt az a KGB-s ezredes is jeletkezett, aki már az elején felfedezte, hogy itt valótlant állítanak !

Még a legközelebbi barátom is hiszi ezeket a bodorságokat, mert saját szemével látta . Ausztrália még filmet is készített a Parkes-ban elhelyezett rádió teleszkópról . Onnan közvetítették a holdraszállást, a föld másik oldaláról . Jól megszervezett csalássorozat előtt állunk ugye ? Nem értem, hogy miért van szüksége egyeseknek olyan babérokra, amelyet nem érdemeltek meg . Más tollával ékeskedni nem szép dolog, így ennek az egész holdkórosságnak a történetét megette a fene, már a születésének a pillanatában .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Királyi Csendőrség
  2013-04-12 19:26:37, péntek
 
  HÍVEN, BECSÜLETTEL, VITÉZÜL! A HAZÁÉRT MINDHALÁLIG!

A Magyar Királyi Csendőrség feladata Magyarország vidéki területein a közbiztonság fenntartása, a törvények betartásának és a közrendnek a biztositása volt, megalapitásától, 1881-től, a II. Világháború végén bekövetkezett feloszlatásáig, 1945-ig.

A Magyar Királyi Csendőrség honlapja: http://www.csendor.com


http://www.youtube.com/watch?v=mf_Yw425XP0&bpctr=1365788312
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz asszisztál a nemzeti szerzők elleni hadjáratban
  2013-04-12 19:16:30, péntek
 
  A Fidesz asszisztál a nemzeti szerzők elleni hadjáratban
2013, április 12 - 13:52


A kulturális forradalom a kormány részéről elmaradt, a balliberális értelmiség ugyanúgy irányít és határozza meg a kultúrális életet, mint korábban - erről Pörzse Sándor jobbikos országgyűlési képviselő beszélt pénteki sajtótájékoztatóján.

A képviselő elmondta, Szaniszló Ferenc után most Petrás Jánost, a Kárpátia énekesét támadják a balszélről, ráadásul katonadalok miatt - egyikből Lendvai Ildikó is idézett korábban. Csakhogy a jobbikos képviselő szerint ezzel az indokkal számos költőnket is megtagadhatnánk hazafias, katonai verseik alapján.

A Jobbik szerint felháborító, hogy a balliberális véleményekhez hasonló módon a Fidesz is elhatárolódik, ami arra mutat, hogy az égvilágon semmi változás nincs a kultúrpolitikában, a két oldal pedig összezár.

Pörzse Sándor rámutatott, hogy a Nemzeti Kulturális Alap folyamatosan pénzeli a liberális oldal szerzőit, az viszont elképzelhetetlen lenne, hogy az MSZP nemzetieket támogasson.

A képviselő emlékeztetett, Alföldi Róbertet nem mozdították el szerződése lejárta előtt, Dörnert pedig ugyan kinevezték, de meg már nem védték a balliberális oldal sorozatos támadásaitól. Minden maradt a régiben a liberálisokkal együtt. “Akkor fognak eltűni, ha a Jobbik fújja majd a passzátszelet" - zárta szavait Pörzse Sándor.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/a_fidesz_asszisztal_a_nemzeti_szerzok_elleni_hadjaratban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 40
  • e Hét: 1698
  • e Hónap: 18491
  • e Év: 151408
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.