Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Facebook önkény és cenzúra
  2013-04-26 21:51:34, péntek
 
  Facebook önkény és cenzúra

Posted on 2013/04/24 Szerző: Szabad Riport

Nemrégen a Facebook megint átszabta az idővonalunkat. De nemcsak a miénket másokét is, gyanúnk szerint főleg azokét, akiket kellemetlennek találtak.

Az új formátum bal oldalán vannak a személyes információk, s jobboldalon a feltett cikkek és megosztások. Az olvasó tán nem tudja, a Fb programozói viszont nagy valószínűséggel igen, hogy a legújabb pszichológiai vizsgálatok szerint, egy képernyőn az olvasó először a közepét nézi, majd a bal fölső, s csak aztán a jobb fölső sarkot. Látszólag jelentéktelen, de valójában nem az. Főleg, ha a többi változtatással összeadjuk.

Az új formátum egysoros, ezért kevesebb információt is tartalmaz, - viszont nagyon ragaszkodó lett a névjegy, s főleg a névjegy személyes adatokat tartalmazó menüpontjai. Ezekből is a legfelháborítóbb; a “Milyen párkapcsolatban élsz?" menüpont. - Melyet eddig még nem sikerült eltüntetnünk. - Azért mi már megkérdezzük: Mi a franc köze van a Facebooknak ahhoz, hogy ki kivel él együtt?

De a Fb rendületlenül tovább turkál, kotorászik és önkényeskedik.

Mi már az “idővonalat" sem akartuk, azt is akaratunk ellenére állították be az oldalunkon. Persze mondhatják azt is; “Ingyen van, mit ugrálunk." - Dehogy van ingyen! Komoly pénzeket zsebelnek be belőlünk, a látogatókból, - a reklámok, és az adatkereskedelem révén. Úgyhogy a frászt van ingyen!

Örüljetek, hogy használjuk a Facebookot! - Nélkülünk, a komoly tartalmakat megosztók nélkül a fene sem lenne kíváncsi rátok! A kereskedelmi tévékben megszokott nihillizmus, urizálás és hedonizálás, itt már nem dívik. És csak addig marad komoly látogatottsága a Facebooknak, amíg el nem kurvul ez is.

Ezt úgy látszik azonban a Fb programozói és döntéshozói még nem látják át, - ezért tovább próbálkoznak. Újabban minden megosztás előtt kódot kell beírni.

A cenzúra egy változata ez is, ha egy megosztást azzal nehezítenek meg, hogy egyetlen klikk helyett, mindenféle kódokat is beíratnak a megosztóval. Ennek célja egyértelműen az, hogy a megosztástól elvegyék a kedvét a renitens facebookozóknak. A Facebook amúgy is szelektíven cenzúrás, - azaz időről időre eltüntet “véletlenül" bizonyos bejegyzéseket. Ez a “megerősítgetősdi", “kódbeírósdi" a cenzúra egy újabb fajtája. Vajon miért nem elégszenek meg a nyilvánvaló adathalászattal?

Úgyhogy térjetek magatokhoz Fb-s fiúk, lányok, - ha nem akarjátok, hogy a facebookos látogatók egyszer csak otthagyjanak benneteket a fenébe és átmenjenek más közösségi oldalakra. Nagyon jól tudjátok, hogy hova, éppen eléggé tartotok attól, hogy ezek legyőznek titeket.

És akkor mi lesz a reklámbevételekkel, s az adatkereskedelem mesés pénzeivel?

A Szabad Riport szerkesztő bizottsága

http://szabadriport.wordpress.com/2013/04/24/facebook-onkeny-es-cenzura/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A dohányzás segíti a Fideszben élők jövőjét!
  2013-04-26 21:41:53, péntek
 
 
A dohányzás segíti a Fideszben élők jövőjét!
2013.04.26. 14:40


Van valami állandóság abban amikor saját maga felé hajlik a kormányzat hálája és ezt forintosítja is. Ha egy törvénymódosításnak, vagy földosztásnak különösen nagy hasznát veszik a kormányközeli emberkék, mindjárt beindulnak a rutinos hazudozók, és megmagyarázzák miért van ez így jól. A földek esetében is kiszórtak némi homokot a valódi gazdálkodóknak abból a megfontolásból, legyen neve a gyereknek. A dohányüzletnek is adtak nemzeti nevet, meg egy csomó törvénymódosítást, mert védeni kell a kiskorúakat, és ne a gaz multi gazdagodjon, inkább a saját fajta. Viszont akkor már régen rossz ha kormányszóvivői szintre kell emelni egy törvénymódosítás megmagyarázását, és főleg az elmondó személye miatt kétséges annak valóságtartalama amit ilyenkor állít.

A dohányzás károsítja az egészséget, azonban a terjesztés átalakítása nagyban segíti majd a kormányközeli családok megélhetését, ha véletlenül mégis elkerülnének a közpénz közeléből. Mert arra is gondolhat a kormányzat ez is bekövetkezhet, lehetőleg minél hamarabb a normális emberek számára ( és ha lehet kérni az ellenzéket a tökölődés befejezésére. szerző), ezért valamilyen formában gondoskodni kell a hűséges talpnyalókról. És hogy ne legyen annyira rossz üzlet amibe az ilyen hozzá nem értők bekerülnek, gyorsan emelni is kell az árrésen ami eddig alacsony szinten volt rögzítve, de legalább a multiknak, és akik eddig ezzel foglalkoztak elég volt az üzlet fenntartásához, még ha kiegészítésként is forgalmazták csak a trafikárut. Jelen esetben nem számít a szociálista kormányok szemére vetett 8%-os árrés amit azok az energia szolgáltatóknak garantáltak abban a nyóc évben amikor eladásra kerültek az energiacégek, végül is akkor mindenki többet keresett, és jobban élt, mint napjainkban, de ennek vége is lett 2010-ben. Azóta van már Tündérország, ahol csak az számít, ki vagy, de még inkább az, kihez tartozol pártállás szerint. Lehetőleg minél közelebb legyél a tűzhöz, annál jobban garantált a megélhetésed, a többi akár bele is dögölhet, az már régen nem számít a költségvetési hiány tartása érdekében. És már lehet is adni a 10%-os garantált árrést is, az edigi 3-mal szemben, mert kicsiben nem tudnak gondolkozni ezek a közpénzen száguldozó gyerekek, mindegy hova emelkednek emiatt az árak. Mert valószínüleg ez sem lesz áthárítva a dohányzókra, ahogy a többi emelés sem a fogyasztóra.

A sok titkosszolgálati vita, Eu parlamenti elmarasztalás, példátlan országmegfigyelési botrány után szinte felüdülés egy ilyen jutalmazzuk magunkat ismét a köz terhére nevű lenyúlás ami szinte jól is jön a kormányzatnak. Kicsit eltereli a figyelmet pár fontosabb problémáról amit eddig okoztak a kormányzásuk alatt. Nincs ebben a trafikmutyiban semmi különös, ez is csak egy hagyományt követ az eddigi kormányzati pofátlanságban, a "hogyan szedjük meg magunkat a politka segítségével, és lehetőleg minél jobban" című folytatásos politikai kvízműsorban. Még a hozzá előadott hazudozás is hasonlóan gátlástalan és cinikus mint a többi, csak annyi derül ki belőle, jól van ez így, ne ugass bele közember, élj meg 47 ezerből havonta.

Ismét csak az következett be ami eddig is gyakorlat volt a kormányzat féle gazdasági átalakításban. A rendelkezésre álló keretből jól lakatták a saját embereiket, a maradékot odadobták az embereknek. Aztán pont erre a maradékra hivatkozva előállnak a demokrácia meséjével, és kikérik maguknak a gyanusítgatást. Nem zavarja őket közben az ellenük szóló tények tömege, a valóság története, a felháborodás, szemrebbenés nélkül belehazudnak a köz arcába, miközben simán hülyének is nézik őket. Miért is kellene rosszul érezniük magukat? Biztosítva van a jövőjük, legalábbis arra gondolnak ez már így marad, mivel az ellenzék még mindig csak kering egymás körül. Azért a helyükben nem kellene lebecsülni a jövő változatlanságát, az emberek képesek változni, és változtatni ezen, még ha kevesebb dohányt is tudnak vásárolni addig.BANDITA.

http://banditapolitika.blog.hu/2013/04/26/a_dohanyzas_segiti_a_fideszben_elok_jov ojet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ökölbe szorul a kéz! – A horda és a jogszolgáltatás &#
  2013-04-26 21:27:08, péntek
 
  Ökölbe szorul a kéz! - A horda és a jogszolgáltatás - (Frissítve)
Posted on 2013/04/26 Szerző: Szabad Riport

Védtelen időseket bántalmazó sorozatgyilkosok sétálhatnak ki a börtönből, miután négy év alatt sem sikerült ügyükben ítéletet hozni. R. Elemér héttagú bűnbandája arra specializálódott, hogy könnyű célpontoknak számító öregembereket rabol ki otthonukban. Áldozataikat kegyetlenül bántalmazták, ketten bele is haltak sérüléseikbe, kettőt csak az orvosok tudtak visszahozni az életbe.

Horda a jogszolgáltató előttA horda a jogszolgáltató előtt!

Vasárnap hármukat, id. R. Elemért, M. Istvánt és R. Henriket engedték ki a rácsok mögül, mert április 21-én letelt a törvény által maximálisan előzetes letartóztatásban eltölthető idő elsőfokú ítélet nélkül; annak ellenére, hogy már 2011-ben sor került az első tárgyalásra, amelyen a vádlottak közül többen részben elismerték bűnösségüket.

Az ügyben csak a DNS-vizsgálatok költsége meghaladta a 30 millió forintot. Az egyik elhunyt hozzátartozója rettegve várta a napot, amelyen a gyilkosok végül kisétálhattak a börtönből.

- Az, hogy kijöhettek, nem jelenti azt, hogy nem bűnösök, hiszen van ellenük bizonyíték. Gyilkosok, mégis megilleti őket a ,,szabadság joga" - kesergett a rokon, aki saját testi épségét is félti a brutális bűnözőktől.

A Fővárosi Törvényszék megerősítette, hogy áprilisban több előzetes letartóztatás is megszűnik az ügyben.

- A vádlottak egy részének előzetes letartóztatása valóban megszűnik áprilisban. A bíróság a szakértői vélemény késedelme miatt nem tudta idejében befejezni az ügyet - közölték. Hozzátették: a kiengedett vádlottak kényszerintézkedéséről később adnak tájékoztatást. Így egyelőre nem tudni, hogy R. Elemér és társai házi őrizetbe kerültek-e. Mivel életfogytiglani büntetést is kaphatnak, a szökés veszélye is fennállhat.

A héttagú család Ároktőről indult portyázni, összesen 12-szer csaptak le. A forgatókönyv minden esetben ugyanaz volt. Hajnalban csuklyával a fejükön az idős emberekre rúgták az ajtót, áldozataik fejére lepedőt dobtak. Vascsövekkel verték őket, amíg ki nem szedték belőlük, hol rejtegetik kis érté­keiket. Ezután gúzsba kötötték őket, majd sorsukra hagyták a haldoklókat. Volt, akinek megkötözött testére ágylábat tettek, majd az ágyra rá is ugrott az egyik mintegy 100 kilós férfi. A görbeházai K. Károly (†80) tizenkét órát szenvedhetett, mire meghalt, tőle fagyasztott húst vittek el.

Most aztán a “kiccsaládok" szervezhetik a szabadulóbulit a fenevadak örömére.
Bennünk persze megfordul a gondolat: ezeket az állatokat miként faggatták a sündőrök?

Persze a “jogvédők" most nem visonganak! Hiszen győzött a jog!

Ami ugye nem okvetlenül jár kézen fogva az igazsággal! Hát még az igazságszolgáltatással!

Bal-Rad

Az ügy legújabb fejleményei 2013. április 26-án: Düh és döbbenet Ároktőn! Röhögő rablógyilkosok glasszálnak a faluban!

A Szabad Riport megjegyzése:

..."Volt, akinek megkötözött testére ágylábat tettek, majd az ágyra rá is ugrott az egyik mintegy 100 kilós férfi. A görbeházai K. Károly (†80) tizenkét órát szenvedhetett, mire meghalt, tőle fagyasztott húst vittek el..."

Ilyen brutalitást, csakis a megfelelő módon lehet kezelni. Mert akármekkora is a szadista bűnöző állat, a 7.62-es akkor is hanyatt vágja.

Titokban hozzánk eljuttatott információk szerint egyes helyeken; “Népi megtorló csapatok" alakulhatnak. Ezek nem fognak vonulgatni, masírozni, vagy zászlót lengetni, csujjogatni. - Hanem szép csendben teszik a dolgukat, hogy elvegyék kedvét a többi bűnöző szadista féregnek a további támadásoktól.

SzRTI


http://szabadriport.wordpress.com/2013/04/26/okolbe-szorul-a-kez-a-horda-es-a-jog szolgaltatas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeesküvés elmélet vagy valóság
  2013-04-26 21:15:28, péntek
 
  Összeesküvés elmélet vagy valóság

Nincs összeesküvés elmélet összeesküvés nélkül ! Mint ahogy : nem zörög a haraszt sem, ha nem fújja a szél . Valamit elrontottunk az utóbbi években, legalább is a XXI-ik század kezdetétől fogva rosszul mennek a dolgok . Azt még érteném, hogy nem válogat a gonosz az eszközeiben de, hogy mi is elfogadjuk e gonosz eszközeit, az már elfogadhatatlan . A ma már központosított hírközlési szervek összehangolt működése többet ártott az emberiségnek, mint használt . Csupán egy képzeletbeli világ történéseit tolmácsolják felénk megrendelésre .

Több száz éve épül ez a bankármaffia családok alapította, szervezett bűnözésszerű intézményrendszer, amiről csak pozitívan tudósítanak, ha egyáltalán meg is jelennek nagy néha a színen, miközben az általuk megnyomorított emberek milliárdjai szenvednek miattuk . Az uzsora létezése is bűn egyes vallásokban, társadalmi felépítményekben, főleg ha állami szinten űzik . Ma már szinte valamennyi államot eladósították a bankárok érdekeiért dolgozó korrupt politikusok .

Már az ipari forradalom első lövéseit leadó Cromwell csapataival jöttek be Angliába azok a láthatatlan erők, amelyek kicsivel később egy magánbankot akapítottak 1694-ben, majd egy új királyi ház megalapítását is elősegítették a sajátjaik közül . Ezeknek a példáján felbuzdulva jelent meg a színen korunk legnagyobb hatalommal bíró bankárcsaládja is, akik egy vörös pajzs nevét vették fel magukra, és május elsején ünnepelnek, vérvörös színű zászlóikat lobogtatják világszerte . Egyik háborút a másik után indították, amit forradalmak szervezésével indítottak útjukra . Azután mindkét oldalt támogatva, óriási hasznot húztak ezekből a csatározásokból .

A XX-ik század elejére már megszerezték a hatalmat Oroszország felett . Az 1905-ös forradalom is megmutatta mire képesek ezek a hontalan, sötétben bújkáló felforgató elemek, akik a közösség legaljától kezdve, a leggazdagabb bankárcsaládig minden szinten reprezentálva vannak . A Dickens könyveiből kiemelkedő nyomorúságot is az a rútság teszi elviselhetetlenné, amit az uzsorás alakja testesít meg . Szép lassan mint a pestis terjed egyik országról a másikra az alvilág berkein keresztül ez a métely, mert a fényben elpusztul hamar . Drakulaszerű természete megszűnik a napfény hatására . Eltűnik akkor is ha keresztet tartanak eléje, mint egy tükröt, ami kétezeréves bűnét őrzi meg benne . A kereszt látványa, az istengyilkosság vétkét jeleníti meg .

Kereszténység a megváltó Jézus követőit jelenti, akiket minden erejével pusztít ez a névtelen világerő, Isten fiának keresztrefeszítése óta . Időnként felbukkan, szörnyű bűnöket követ el, majd eltünik a névtelenségbe egyidőre, majd új nevet választva kezdi előlről tevékenységeit . Minden nemzetbe betolakodtak . Elvetették a rosszaság magvát . Megfertőzték a tudatlanok agyát, akik még hittek bennük, mert az ördög csak azokat környékezi meg, akik valamilyen oknál fogva figyelmetlenek . Eredendő bűn terheli lelkük helyét azóta, amióta fenntartják gonosz hagyományaikat, a véráztatta pászka fogyasztásának ünnepét . Civilizálatlan szokásait leplezni igyekszik mások előtt, sőt mindent megtesz azért, hogy eltusolják azokat a tényeket, amelyek napvilágra kerülnek . Saját tetteiket olvassák mások fejére, megvádolják őket, mielőtt még kiderülne az aljasságuk . Így működnek ők, leggazdagabbtól kezdve a legszegényebbig .

Világméretű összesküvésről sokan írnak, melyek eltűnnek a hazugság áradatában . Miközben egy leleplező hírecske ha megjelenik, addig kilencvenkilenc másikkal próbálják igazolni magukat . Jó példa erre a bostoni robbantás megvezetése . Őket beszerveztek már korábban az államhatóság emberei, mint másokat a nemzetközi konfliktusok helyszínein . Szörnyű végignézni azt, ami a világban folyik, méghozzá a béke és a felszabadítás jegyében . Mi már tapasztalhattuk mit jelent a felszabadúlás nevében érkező, de valójában negyvenöt évig maradó, kommunista diktatúrát reánk erőszakoló bolsevizmus, ami korunkban más és más néven jelenik meg .

Egyszer kommunista, szocialista, majd szociáldemokrata, népi demokrata, sőt valódi demokrata már, de liberális, kozmopolita is egyben . Ezek mind fedőnevek a zsidó nácionalizmus terjedésének a takarására . Minden országban jelen van ez a politikai és gazdasági erő, ami kormányok megvesztegetésével kerül hatalomra mindenhol és korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésükre . 1973-ban kihúzták az aranyfedezetet a nemzetközi fizetési eszköz, az USA dollár mögül, ami a kezdeti húszdolláros unciánkénti aranyat, ma már közel kettőezer dollárért méri . Az infláció és a jövedéki adó következtében eladósították a földgolyó minden országát bankrendszerük tőzsdére vitelével, ahol kiszolgáltatottá válnak egyes nemzetek fizetőeszközei, amit kedvükre manipulálhatnak a belső információval rendelkező csoportok .

A fegyvergyártás csupán pénz dolga . Legmodernebb fegyvereket például Izrael gyártja, akik mellesleg háromszáznál is több atombombával rendelkeznek, mégis az ENSZ Biztonsági Tanácsa által meghozott határozatokra fittyet hánynak . 1967-ben megtámadták még az US Liberty nevű hadihajót is az izraeli partok közelében, pedig jól tudták, hogy kit bombáznak, kire lőnek . Amerika ennek a tudatában mégis tovább tömi dollármilliárdokkal ezt az agresszív parányi államot . A 2001-es amerikai merényletsorozattal kapcsolatosan, több izraeli állampolgárságú MOSZAD ügynököt fogtak el egy korábban robbanószert szállító csukott teherautóban, de elengedték őket néhány óra múlva . Azóta sem hallani róluk hivatalos beszámolókban .

A világ egyik legnagyobb eddig elkövetett terrorcselekményének kivizsgálására szinte csak filléreket költöttek, miközben a Clinton elnök által elkövetett paráználkodás kutatására százszor annyi jutott az amerikai adófizetők pénzéből . Furcsa összefüggések ezek, nem beszélve a háromezer mannhattani áldozatról, majd ezt követően az afgán, iraki, pakisztáni civil áldozatok millióira . Most robbantott valami beteg elme Bostonban . Mint kiderült, csecsen testvérek voltak, akikről az FBI-nak tudomása volt, sőt kihallgatták korábban, 2011-ben az idősebbiket . Hátizsákkal a vállukon sétálnak a várakozók között, majd bummm! Hárman meghaltak, sokan megsebesültek akkor, de szinte ugyanabban az időben hét bomba is robbant Irakban, amelynek 37 halálos áldozata és többszáz sebesülje volt ...

Bostonban lezárták az egész várost ! Szükségállapotokat vezettek be két feltételezett merénylő miatt . Órákon át vadásztak az erősen sérült fiatalabb testvérre, de ha nem veszi észre valaki a csónakja közelében talált vérnyomokat, még ma is keresnék a már eszméletlen fiatalembert . Egy tizenkilenc éves fiú ekkora bajt okozott az amerikai szabadságeszmének ? El lehet képzelni, hogy valódi terroristák mit csinálnának ott, ha valóban léteznének .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iborfalva örül a gázárcsökkentésnek, de igazából leszarja
  2013-04-26 21:03:00, péntek
 
  Iborfalva örül a gázárcsökkentésnek, de igazából leszarja
2013.04.26. 09:01 K. Funky

A Fidesz győzelmi jelentése bármelyik Maksa-híradóban vezető hír lehetne.

Mindig is tudtuk, hogy a Fidesznek remek a humorérzéke, és három éve már mást sem csinálnak, csak röhögnek. De a legutóbbi viccük annyira zseniális, hogy vezető hír lehetne bármelyik Maksa-híradóban.

Közleményük szerint a zalai Iborfalva valamennyi lakosa aláírta a rezsicsökkentést támogató íveket. A faluban 13 ember él, de azért ne becsüljük le a dolog jelentőségét. Nem is ez az érdekes, hanem a győzelmi jelentés zárómondata:

Az iborfalvaiak ugyan fával fűtenek, de tudják, hogy a gáz árának csökkentése, ha az ő kis zsákfalujukban nem is, de az ország jó részében nagyon számít a családoknak.

További érdekessége a Fidesz közleményének, hogy Iborfalva nevű magyar település nem létezik. Az ország jelenlegi legkisebb községe tényleg Zala megyében található, ám a neve nem Iborfalva, hanem Iborfia. Már legalább 800 éve. De ez valószínűleg pont annyira számít a Fidesznek, mint az iborfiai lakosoknak a gázárcsökkentés.


http://kepviselofunky.blog.hu/2013/04/26/iborfalva_orul_a_gazarcsokkentesnek_de_i gazabol_leszarja_183
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lesz anticionista népgyűlés! Mindenki a Vértanúk terére
  2013-04-26 21:02:07, péntek
 
 

Lesz anticionista népgyűlés! Mindenki a Vértanúk terére
2013. április 25. 10:46
Kincses Albin - Hunhír.info

A rendőrség tudomásul vette Hegedűs Lorántné jobbikos parlamenti képviselő bejelentését: a pillanatnyi állás szerint lesz anticionista tüntetés a Zsidó Világkongresszus közgyűlésének kezdetekor Budapesten. Feldmájer Péter, a Mazsihisz (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) elnöke a nol.hu kérdésére természetesen előjött a szokásos, teljesen elfogadhatatlan és hamis mantrával, amellyel egy gyarmatosító ideológia elleni tiltakozást faji ellentétként kívánnak abszurd módon előadni. Az úgynevezett anticionista nézetek - mint ahogyan Izrael mértéktelen bírálata - gyakran antiszemitizmust takarnak, a nyílt zsidóellenesség leplezésére szolgálnak - hápogta az egymércés főzsidó, egyúttal le is leplezve magát: hamisan azt állítja ugyanis, hogy minden zsidó gyarmatosító, másokat elnyomó, a nemzetközi szerződésekkel szembe menő, emberek tízezreit meggyilkoló eszme szolgálatában áll. És akkor még nem beszéltünk a lényegről: a népgyűlést támogatásáról biztosította az anticionista zsidó származású rabbikat tömörítő világmozgalom, a Neutrei Karta.

Eredetileg ifjabb Hegedűs Loránt református lelkész hirdetett a Szabadság téri Hazatérés Templomához ,,antibolsevista és anticionista népgyűlést" május 4-re, a Zsidó Világkongresszus közgyűlése kezdetének napjára. Felhívásában a lelkész egyebek mellett azt követelte, hogy a világkongresszus ,,ítélje el az 1919-es és az 1945 utáni judeobolsevik keresztyén- és magyarellenes terrort, annak zsidó vezetőit".

A megfeleléskényszeres református egyház gyorsan reagált ifjabb Hegedűs felhívására. A református egyházmegyék és egyházkerületek vezetőinek részvételével tartott országos esperes-gondnoki értekezlet is egyből beállt a huhogók táborába, noha egy eszmerendszer elleni fellépést nem lehet faji kérdésként kezelni.

A tüntetés ettől még nem marad el, csak a lelkész helyébe felesége, Hegedűs Lorántné lépett. Hegedűsné szintén május 4-re hirdetett népgyűlést, de a Hazatérés Templomától kicsit távolabbi helyszínre, a Vértanúk terére. Bár a lényeg aligha változott, a felhívás szövege valamelyest módosult: a résztvevők ,,a bolsevizmus és a cionizmus áldozataira" emlékeznek majd. Vona Gábor jobbikos pártelnökön kívül felszólal az Igazság hangjának nevezett Gyöngyösi Márton, aki az amerikai és az izraeli példák alapján nemzetbiztonsági kockázatnak minősítette az izraeli-magyar kettős állampolgárságú kormánytagokat és döntéshozókat.

A Jobbik anticionista tüntetését üdvözölte és támogatásáról biztosította a ,,Neturei Karta anticionista rabbik által vezetett világmozgalom. Az anticionista zsidó rabbik már korában felvették a kapcsolatot a párttal, és elsők között jelezték az általuk képviselt zsidóság nevében, hogy mélységesen egyetértenek Gyöngyösi felvetésével.

A rendőrségtől a nol.hu azt a tájékoztatást kapta, hogy a Vértanúk terére meghirdetett jobbikos rendezvényt a BRFK tudomásul vette. Az anticionista népgyűlés napja, május 4-e szombatra esik, a zsidó vallás előírásai miatt ekkor még csak amolyan előrendezvények - közösségi és protokolláris események - szerepelnek a programban. Az érdemi munka vasárnap indul, ekkor tartják a hivatalos megnyitóünnepséget is. A cionisták tehát arra sem hivatkozhatnak, hogy vallási érzetükben sértik meg őket a magyarok.

Feldmájer Péter, a Mazsihisz (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) elnöke a nol.hu kérdésére természetesen előjött a szokásos, teljesen elfogadhatatlan és hamis mantrával, amellyel egy gyarmatosító ideológia elleni tiltakozást faji ellentétként kívánnak abszurd módon előadni. Az úgynevezett anticionista nézetek - mint ahogyan Izrael mértéktelen bírálata - gyakran antiszemitizmust takarnak, a nyílt zsidóellenesség leplezésére szolgálnak - hápogta az egymércés főzsidó, egyúttal le is leplezve magát: hamisan azt állítja ugyanis, hogy minden zsidó gyarmatosító, másokat elnyomó, a nemzetközi szerződésekkel szembe menő, emberek tízezreit meggyilkolóeszme szolgálatában áll.

Feldmájer szerint az , hogy az ilyen tüntetések rossz hírünket keltik a világban, szégyent hoznak Magyarországra. Véleményünk szerint viszont a cionista kongresszus hoz szégyent Magyarországra, és sérti meg brutálisan azon zsidó származású emberek érzékenységét, akik nem rabjai a gyarmatosító, gyilkos eszmének. Feldmáyer makogása már azért sem helytálló, mert ha a cionizmus a zsidóság általános ideológiája, és aki ezt támadja, az a zsidókat támadja, ez magyarországi viszonyokra transzformálva úgy kellene érteni, hogy minden magyar nacionalista, a többezer éves magyar történelmi folyamat hirdetője és elfogadója. Akkor Feldmájernek azt is ki kell mondania minden fórumon: aki Magyarországot támadja, az a magyarokat támadja. Így minden liberális elvbarát, européer és más birodalmi megszólalás és követelés a magyarság egésze elleni brutális támadás.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64151

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagy Bandó piszkosul nekiment Orbánnak
  2013-04-26 20:34:11, péntek
 
  Nagy Bandó piszkosul nekiment Orbánnak

2013. április 26. péntek, 18:21



Az alább nagy Bandó levelet a Facebookon tették közzé. Íme:

TISZTELT MAGYAR ORBÁN!


Azért fordulunk Önhöz, mert ismét jelentős döntések előtt állunk.
Talán még emlékszik, mi, magyarok, tehát törökök, tatárok, tótok,
románok, örmények, zsidók, svábok, szerbek, tudja: akik "kavarognak e
szívben", akik "lelkes eggyé így (vagy úgy, de) szaporodnak", szóval
"Mi" két éve úgy határoztunk, minden fontos kérdést megbeszélünk
egymással, mielőtt a 2014-es választásig jutunk, hogy valóban jó
döntést hozzunk.

Ön együtt határozott az ország új alaptörvényéről, azt a látszatot
keltve, mintha kíváncsi lett volna a véleményünkre, és ugyanígy egy
kamu kérdőívvel keltette azt a látszatot, mintha konzultációra
invitált volna bennünket a szociális biztonságról és a nyugdíjasok
helyzetének javításáról.

Az eddigi nemzeti konzultációk eredményeként bevezette a védett
miniszterelnök intézményét, bebetonozta az összes Önhöz közel engedett
emberét, és cserébe a szolgalelkűségükért jól fizető munkahelyekkel
jutalmazta mindazokat, akik nemzeti konzultációk nélkül is azt teszik,
amit Ön elvár tőlük.

Közös munkájának eredményeként nem maradt egyetlen olyan állami
intézmény, amely a valódi demokrácia szellemében működne, az
ellensúlyokat pedig úgy tüntette el, hogy nyomuk sem maradt.

Most mi is fontos kérdésekre keressük a válaszát.

Kell-e továbbra is Ön, illetve kellenek-e az Ön legfőbb tanácsadói,
azaz Ön? Elfogadható-e, hogy sorban és kizárólagosan nyerik meg az
állami beruházások irányított versenytárgyalásait az Ön oligarchái?
Megengedhető-e egy jól működő demokráciában, hogy egy Közgép nevet
viselő cég magángéppé váljon, és hogy a közmédia önmédiaként alázza
meg a jobb sorsra érdemes politikai műsorvezetőit? Megtörténhet-e egy
demokratikusnak tudott országban, hogy lehetetlenné tegyék egy
normális ellenzéki szerepet vállaló rádióadó működését, ezzel is
korlátozva a sajtószabadság intézményét?

Többek között ezekre a kérdésekre is keressük az Ön válaszát a most
induló, legújabb nemzeti konzultációnkkal.

Tisztelettel kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mondja el nekünk is,
de őszintén, ne úgy, ahogy az önmédiában szokta, hogy mit gondol a
föltett kérdéseinkről, aztán töltse ki és küldje vissza a kérdőívet.


A véleményére számítunk, de arra, hogy visszaküldi, nem számítunk.

Üdvözlettel:

török, tatár, tót, román, örmény,
zsidó, sváb, szerb magyarok
A kérdőív:

Ön mit gondol?
Töltse ki a kérdőívet!

A,) Vannak, akik azt javasolják, hogy a miniszterelnök legyen teljhatalmú
vezetője az országnak, mert így egy személyben vállalhat felelősséget
a demokratikus jogrend fenntartásáért. Mások szerint nincs szükség sem
demokratikus jogrendre, sem miniszterekre, csak miniszterelnökre. Ön
mit gondol?


1. Szerintem, ha én vagyok, nincs szükség senki másra.
2. Ha van demokratikus jogrend, akkor nincs szükség rám.
3. Nem tudom megítélni a kérdést, de el kell dönteni: vagy én, vagy a
demokratikus jogrend.


B,) Vannak, akik szerint a hatalomvágy és a pénz utáni vágy egyazon tőről
fakadó politikusi tulajdonság. Mások szerint a hazafiúi érzés képes
mindkettőt legyőzni. Van, aki azt állítja, a gazember utolsó mentsvára
a hazafiság. Ön mit gondol?


1. Bennem nincs hatalomvágy, és ha van, annak írmagját is kiirtom, ha
még néhány választási ciklusban választást nyerek Isten segítségével.
2. Bennem nincs pénz utáni vágy, két évtizede mindent ingyen megkapok.

3. Nemzetgazdasági miniszterem nélkül nem tudom megítélni a kérdést.

C,) Vannak, akik szerint szükség van a szabadságharcra, mert ki kell
szabadulnunk az adósrabszolgaságból. Vannak, akik adósként is
szabadnak gondolják magukat. Mások úgy vélik, a harcnál értelmesebb
törleszteni, mert jobb a békesség. Ön mit gondol?


1. Fülkeforradalom, védekezés a gonoszokkal szemben, csaták az EU-val,
szabadságharc, kard ki kard, koki, saller, tockos - mein Kampf.
2. Békességnél jobb a jobb.
3. Nyolc év hányattatás után törlesztünk is, ami a csövön kifér.


D,) Vannak, akik szerint nem a Horthy-korszak restaurálásával kellene
foglalkoznunk, hanem új arculatot kellene adni az országnak. Mások
szerint is. Mások ugyancsak ellenzik. Ön mit gondol?

1. Akkor mondjanak ilyet, ha fehér lovon vonulok be a Parlamentbe, de
ez sincs messze.

2. Az ország arca és arculata meg az állam én vagyok.
3 .A másokra meg lesz gondom.

E,) Vannak, akik szerint megengedhetetlen, hogy különféle néven masíroznak
a nyilas időket idéző különféle fasiszta gárdák. Mások szerint a
gárdisták kedves, szelíd és béketűrő emberek, és meglenni sem tudnak
nélkülük. Megint mások kifogásolják, hogy cigányok és zsidók nem
lehetnek gárdisták. Ön mit gondol?


1. Amíg a gárdisták csak masíroznak, nem kell komolyan venni őket,
amikor meg már nemcsak masíroznak, úgyis elkéstem.
2. Én betiltottam a gárdát, ettől kezdve saját felelősségükre masíroznak.
3. Minden hozzám tartozik, de a gárda humánerőforrásának ügye nem.


F,) Vannak, akik szerint az évtizedek óta gyöngélkedő labdarúgás
támogatása fölösleges. Mások szerint a labdarúgás támogatása és a
stadionok építése nem több, mint pénzmosás. Megint mások szerint jobb,
ha egy miniszterelnök nem szeret focizni. Ön mit gondol?


1. Mindegy, mi a logikus, akkor is lesz stadion, ha nem lesz foci.
2. Lehet választani: vagy én és a foci.
3 .Vagy a foci. (És én.)

G,) Vannak, akik szerint nem lenne erőszak a családokban, ha az asszonyok
önszántukból akarnának 4-5 gyereket szülni. Mások szerint nem lenne
4-5 gyerek családonként, ha néha a férjek nem követnének el erőszakot.
Van, aki azt mondja, előbb hozz egy szál rózsát, aztán szónokolj. Ön
mit gondol?


1. Az én otthonomban nincs erőszakoskodás, a házunk elől és az
utcánkból meg mindenki ki van tiltva.
2. Asszonynak kötelesség szülni, férjnek dicsőség.
3. Mindenki szüljön még két embert.

H,) Vannak, akik azt mondják, nem kellett volna kiadni Azerbajdzsánnak
Safarovot, a baltás gyilkost. Másoknak az a véleménye, hogy Safarovot
nem kellett volna kiadni. Olyanok is vannak, akik szerint Safarov
kiadása bűn volt. Ön mit gondol?


1. Safarov kiadása is része a szabadságharcprojektemnek.
2. Litvánia szabad, Safarov szabad, nekem bármit szabad.
3. Azért adtam ki, mert szükség volt a Közgépnek egy azeri üzletkötőre.

I,) Vannak, akik szerint tárgyalni kellene az IMF-fel. Mások azt állítják,
meg kell állapodni a Nemzetközi Valutaalappal. Megint másoknak az a
véleménye, hogy ki kell paterolni az IMF képviselőit. Ön mit gondol?


1. Ha itthon mondok véleményt, akkor menjenek a francba.
2. Ha határon kívül vagyok, akkor kimondom, hogy készek vagyunk a
megegyezésre, és szeretettel várjuk az IMF delegációját.
3. Hogy mit gondolok? Ide a pénzt, és húzzanak el!


J,) Vannak, akik szerint segíteni kellene a kőbányászok életét. Mások
szerint nem kő. Van, aki azt mondja, nem mindet kő. Ön mit gondol?

1. Ha nem segítem, kő kövön marad.

2. Kő.
3. Nem tudom megítélni a kérdést, inkább megkérdem apámat.

K,) Vannak, akik szerint csak az a magyar, aki imába foglalja a kedves
vezető nevét, meg az, aki a "hajrá, magyarok!" jelszó üzenetét úgy
érti, mint aki mondja. Mások szerint az a magyar, aki ideszületett,
kifogástalanul beszéli a magyar nyelvet, és sehol másutt nem tudja
elképzelni az életét, csakis itt. Megint mások szerint az a magyar,
aki magyar. Ön mit gondol?


1. Igaz magyar csak én vagyok, így tehát hogy ki magyar még rajtam
kívül, azt én mondom meg.
2. Magyar az, akinek az anyja magyar.
3. Magyar az, aki a választásokon a Fidesz-KDNP-re voksol.

L,) Vannak, akik szerint nyilvánossá kellene tenni a Gripen-ügyben
titkosított iratokat. Másoknak az a véleménye, hogy ehhez semmi közük
a választópolgároknak. Vannak, akik azt mondják, úgy könnyű tisztának
látszani, hogy kesztyűt húzunk a koszos kezünkre. Ön mit gondol?


1. Eddig csak titokminiszter létezett, mostantól lesz
titok-miniszterelnök, oszt jó napot.
2. A választópolgároknak mindenhez van közük, amiről én azt mondom,
hogy közük van hozzá.
3. Aki a koszos kézről mer beszélni, azt meg kell tanítani kesztyűbe
dudálni.

http://www.ujasz.hu/itthon/4604-nagy-bando-piszkosul-nekiment-orbannak
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Megint nem merte egyértelműen elítélni a külügy a terroristá
  2013-04-26 20:17:11, péntek
 
  Megint nem merte egyértelműen elítélni a külügy a terroristákat
2013. április 26. 17:43
Hunhír.info

Sem a lakosság, sem az egyházi vezetők elleni erőszak nem lehet eszköz a szíriai konfliktusban szembenálló felek céljainak eléréséhez - közölte a Külügyminisztérium. A cionista rezsim talpát nyaló magyar diplomácia megint nem azt mondta, hogy elítéli a kormányellenes terroritákat.

A tárca közleményében elítélte Gregoriosz Johanna Ibrahim és Bulosz Jazigi szíriai keresztény püspökök elrablását. Kiemelték: Magyarország mély aggodalommal szemléli "a vallási színezetű erőszak" megjelenését Szíriában, mert ez veszélyezteti a demokratikus átmenet sikerét.

Remélhetőleg a püspökök haladéktalanul, sértetlenül kiszabadulnak - írták.
Az antióchiai görög-ortodox patriarkátus püspökét, Bulosz Jazigit és egy másik aleppói püspököt, Gregoriosz Johanna Ibrahimot a török határ és az észak-szíriai Aleppó közötti útszakaszon rabolták el autójukból hétfőn. Sofőrjüket a támadás helyszínén agyonlőtték.

Egy francia segélyszervezet korábban azt közölte, hogy szabadon engedték őket, szerdán azonban a görög-ortodox egyház képviselői cáfolták az erről szóló értesüléseket, és maga a francia szervezet is visszakozott.

Az antióchiai görög-ortodox patriarkátus közleményében "egy csecsen fegyveres csoportot" tett felelőssé. Egy szemtanú szerint a támadók arabul beszéltek, és "külföldinek néztek ki".

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64200
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
435 fát vágnak ki a Római-partona zsidó lakópark miatt
  2013-04-26 15:22:15, péntek
 
  435 fát vágnak ki a Római-partona zsidó lakópark miatt
2013. április 25. 19:40
Hunhír.info

A főváros 435 fát vágna ki a Római-parton, de a mobilgát-építésnek áldozatul eshet további több mint ezer ártéri fa is - írja az Index. Érdekes módon nem őrjöngenek a jogvédők és a különböző liberális környezetvédők. A mobilgáttal ugyanis a a zsidó luxus lakóparkot védenék - közpénzből.

Az Indexnek civil szervezet juttatták el az Erbo-Plan mérnökiroda benyújtotta vízjogi, fakivágási és környezetvédelmi engedélyezésre a Római-parti mobilgát terveit. A terveket a városháza jóváhagyta.

A tervek szerint a főváros 2090 fát mért fel, az engedélyezésre beadott fakivágási tervek pedig összesen 435 fát döntenének ki csak a mobilgát és a tervezett szerviz út nyomvonalában. A városháza korábban 20-70 idős és beteg fa kivágásáról beszélt. A most kivágandó fák közé ugyanakkor nem számolták be az északi galériaerdőt alkotó több mint ezer fát.

A civilek úgy tudják, hogy a korábbi mobilgát-tervekhez képest két lényeges változás van a most engedélyezésre benyújtott tervekben. Az egyik, hogy a Római északi szakaszát nem vízzáró agyaggal töltik fel, hanem homokos kaviccsal. A másik, hogy a mobilgát alapját kisebb mélységűre tervezik, mivel a hidrológiai vizsgálatok bebizonyították: egy mélyen kiépített résfal elzárná a felszín alatti vizek útját, és ez visszaduzzadva belvizekkel fenyegetné Csillaghegyet.


A tervek szerint a part képe is jelentősen megváltozik. A most ismert lankás, fövenyes part helyére kikövezett vezetőművet építenek, amely meredekebb rézsűvel csatlakozik majd a parthoz. Ezt fogják befüvesíteni a természetes hatás kedvéért - írja az Index. A civilek úgy tudják, a Római parti mobilgát kiemelt kormányzati projekt státuszban van, ezért engedélyeztetése gyorsított eljárásban zajlik, és akár egy hónapon megszerezheti az építéshez szükséges dokumentumokat.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64170
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semleges nemű öltözőt alakít ki egy svéd iskola
  2013-04-26 15:14:18, péntek
 
  Semleges nemű öltözőt alakít ki egy svéd iskola

A fiú- és a lányöltöző mellett semleges neműt alakít ki egy svéd középiskola, hogy zavartalanul tudjanak ruhát váltani azon diákjai, akik nem érzik magukat egyértelműen fiúnak vagy lánynak, illetve azok, akik egyedül akarnak öltözködni.

Az öltöző csupán fülke, mindössze egyszemélyes. A tanintézet Stockholm egyik peremkerületében van, amely liberalizmusáról közismert. A "nemsemleges" öltöző kialakítását a diákok kezdeményezték. Camille Trombetti, a diáktanács tagja szerint az iskolában elég számban van nemi identitásában határozatlan diák ahhoz, hogy létjogosultsága legyen a semleges nemű öltözőnek.

A fülkét május 6-án avatják fel - adta hírül a The Local című svéd lap.


Forrás: MTI

***********************


megnyugtató h mindenhol hülyék :))))

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.