Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Siránkozunk, pedig saját fajtánk gyilkosai vagyunk
  2013-05-01 21:39:38, szerda
 
 

Siránkozunk, pedig saját fajtánk gyilkosai vagyunk
2013. 04. 30. kedd. - 05:26

Nemzetünk fogyatkozik, pedig háborúk nem sújtják, betegségek nem tizedelik - mi vagyunk az elsőszámú gyilkosai. Miközben a szaporodó cigányságot mindennapos (és persze nem alaptalan) kritikák érik romlott erkölcsei és bűnöző életvitele miatt, évente magyarok tízezrei gyilkolják meg saját gyermekeiket, ilyen, vagy olyan okokból - amire egy cigány nemigen képes! Vajon létezik-e ennél elvetemültebb, gonoszabb bűncselekmény? Vajon van-e összefüggés, szaporodás és fogyatkozás, bűn és bűnhődés mértéke között? Lehet-e összefüggés az emberiség ,,fejlettebb része" (a fehér faj) fogyatkozása, és a - liberalizmusnak hála - a fejekben eluralkodó értékrend- tévesztés között?

Tudjuk jól, hogy a gyermekeik meggyilkolása mellett döntő "anyák" és "apák" jelentős része tisztában sincs tette súlyával, mert egy olyan világban szocializálódik, ahol ezt úgy tartják számon, mint egy "apró kis egészségügyi beavatkozást", melynek meghozataláról a "szülőknek", és elsősorban az "anyának", "jogában áll dönteni".

A hazug liberalizmus, orwelli diktatúrára emlékeztető eszközökkel védi a deviáns, parazita kisebbségeket, védi a szodomitákat, védi a bűnözőket, emberi jogokról, toleranciáról, elfogadásról papol, miközben gond nélkül lehetővé teszi a legvédtelenebbek és a legkiszolgáltatottabbak - a magzatok - lemészárlását.

Éppen ezért, portálunk igyekszik kiemelt helyet biztosítani ennek a témának, hogy a magyar fiatalok tisztában legyenek azzal az egyszerű alapelvvel: "Védekezni" (már a kifejezés is hamis, mintha legalábbis valahonnan támadás érne) csakis a "terhesség" (újabb torz, modernkori szóhasználat, a gyermekáldás nem teher) előtt lehet, utána már nem!

Videó http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F2K6wnU4Hco#!


http://kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/sirankozunk-pedig-sajat-fajtank-gyilkosa i-vagyunk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EZT REMÉLEM NEM EZ A MOCSOK BILDERBERGES FOGJA eLDÖNTENI!!!
  2013-05-01 21:31:26, szerda
 
  EZT REMÉLEM NEM EZ A MOCSOK BILDERBERGES FOGJA ELDÖNTENI!!!

2013-05-01. 10:00
Martonyi: "Nem válhatunk ki" az EU-ból, szó sem lehet a tagság felülvizsgálásáról

Magyarország "nyilvánvalóan Európa része, elkötelezett az európai értékrend mellett, ezért nem távolodhat el vagy válhat ki az unióból" - mondta Martonyi János külügyminiszter az M1 Ma reggel című szerdai műsorában.
A külügyminiszter a magyar uniós csatlakozás kilencedik évfordulója alkalmából kiemelte: ezt Magyarország közép-európai országként sem tehetné, hiszen Közép-Európa-politikájának egyetlen megvalósítási tere az integráció. A magyar kormány nem kívánja felülvizsgálni az ország uniós tagságát, de fontos, hogy megvédje a nemzeti érdekeket az EU-ban, és részt vegyen az integráció megerősítésében és megújításában - beszélt mellé a volt besúgó az M1 reggeli műsorában.
Hangsúlyozta: abban, hogy az országban erősödik az euroszkpeticizmus, szerepet játszik, hogy Magyarország kilenc éve tagja az uniónak, és ebből közel hét évben válság volt az országban. Magyarországon már 2006-ban megjelent a gazdasági, pénzügyi, költségvetési, politikai és morális válság, és ezt tetézte a későbbi globális válság - emlékeztetett.
Kitért arra is, hogy jelenleg egész Európában erősödik az euroszkepticizmus, sőt egyre többen kétségbe vonják az európai projekt értelmét és célját, így Magyarország nem különbözik a többi országtól a fokozódó ellenérzések tekintetében.
Hazánk elárulói 1994-ben nyújtották be a csatlakozási kérelmet az Európai Unióhoz, és 2004. május 1-jén csatlakoztattak bennünket az "integrációhoz".
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/111514/#ixzz2S4SxQZ5f
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ferenc pápa a Vatikánban először találkozott valódi főnökéve
  2013-05-01 21:23:11, szerda
 
  2013-05-01. 17:16
Ferenc pápa a Vatikánban először találkozott valódi főnökével, a nagy fölvásárlóval

Ferenc pápa tegnap a Vatikánban audencián fogadta Simon Peresz izraeli államelnököt, aki vendéglátójának előadta ismert békevágyát, héber nyelvű Ószövetséget ajándékozott, míg a szentatya ígéretet tett arra, hogy pápasága folyamán nem tűr el semmiféle antiszemita megnyilvánulást, mert a kereszténység és az antiszemitizmus egymással összeegyezhetetlen - tudósít a Jediot Áháronot.

Simon Peresz átadja az Ószövetséget (Fotó: Kobi Gidon)

Simon Peresz Nobel-békedíjas álszent tegnap Vatikánvárosban találkozott Ferenc pápával. A szentatya és valódi főnöke megbeszélésének középpontjában természetesen a nagyvilágban, így Magyarországon is egyre fokozódó antiszemitizmus, valamint az ellene való küzdelem állt. A közel-keleti megbékélés lehetőségéről is szó esett a találkozón, s hogy pontosan mi, azt az alábbi videón az izraeli sajtónak adott nyilatkozatában maga Peresz mondta el néhány szóban: "Igen szívélyes és baráti találkozó volt közöttünk. Megemlítettem a beszélgetésünk folyamán, hogy az Arab Államok Ligájának küldöttsége Washingtonban járt, ami azt jelenti, hogy részükről is megvan a készség a béketárgyalások megújítására (...) A terroristák nagy része Isten akaratára hivatkozik, ám ön és én nagyon jól tudjuk, hogy Isten nem akar erőszakot, Isten nem akar terrort. Isten azt akarja, hogy az emberek éljenek egymással barátságban és kölcsönös tiszteletben. (...) Ő (a római pápa - J. K.) erre ezt válaszolta nekem: Ez az én véleményem is, az Isten valóban nem tűri az erőszakot".
Ferenc pápának a "békegalamb" Simon Peresz fentebb idézett álszent, hazug megnyilatkozására a következőket kellett volna válaszolnia, pontosabban kérdeznie: 1. "Elnök úr, ha ennyire nagy a békevágya, akkor miért nem kezdeményezi a megszállt palesztin területeken az izraeli katonák szuronyainak védelmében a zsidó telepesek által véghezvitt, a nemzetközi törvényekkel szöges ellentétben álló élettérrablás leállítását? 2. A vallásközi kölcsönös tisztelet és megbecsülés jeléül miért nem veszi elejét annak, hogy izraeli parlamenti képviselő a kneszet épületében a tévékamerák kereszttüzében ripityára tépje az Újszövetséget, vagy Or Ákivá izraeli város alpolgármestere a település főterén alágyújtson egy rakás Újszövetség-kötetnek? 3. Az izraeli hatóságok miért nem képesek elejét venni a Szentföldön levő, leginkább római katolikus intézmények, szent helyek zsidó részről történő meggyalázásának, a gyűlölködő föliratoknak?

Peresz ajándéka (Fotó: Joszéf Ávi Jáír Angel)
Mindenesetre a Vatikánban nem égették el azt a Jeruzsálemben nyomtatott héber nyelvű Ószövetséget, amelyet Simon Peresz ajándékozott Ferenc pápának a tegnapi találkozón. A szentatya sem maradt adósa a nagy fölvásárlónak, mert viszonzásképpen három darab értékes érmét ajándékozott a kedves vendégnek.

Ferenc pápa és vendége (Fotó: Kobi Gidon)
Ferenc pápa a találkozón igyekezett bizonyítani, hogy az Egyház küzd a zsidógyűlölet ellen, mert, amiképpen Peresznek mondta: "Az antiszemitizmus összeegyeztethetetlen a kereszténységgel. Mi, mint pápa, semmiféle antiszemita megnyilvánulást nem fogunk eltűrni", fogadkozott a szentatya.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/4/111532/#ixzz2S4R8OOMu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fideszes barátok közt
  2013-05-01 21:18:37, szerda
 
 
Fideszes barátok közt

Valahogy mindig úgy alakul, hogy Orbán Viktor párt- és családi barátai, elv-, üzlet- és harcostársai kapják a legtöbbet. Hogy éppen milyen közjavakról - állami földekről, területi dohánykereskedelmi monopóliumokról, alkotmánybírói talárról, agrárkamarai stallumról, színházról, filmtámogatásról, nagyköveti megbízásról, tankerület-vezetői székről - van szó, az csupán annyit számít, mint egy új szereposztás egy régi darabban. A történet vége mindig ugyanaz: kétharmad van, a győztes mindent visz.

Orbán Viktor nem érti, a jelek szerint a 2002-es bukás nem volt elég hozzá, hogy megértse: a polgári demokrácia és az alkotmányos parlamentarizmus nem így működik. Hanem például úgy, hogy a kormány hatalma véget kell érjen a független intézmények küszöbénél. Hiába mondja a kormányfő a kihelyezett kormányülésen fejedelmi többest használva, hogy ,,az állam mi vagyunk".

Az a felállás, amelyben ez igaz volt, Magyarországon legkésőbb a rendszerváltással véget ért, méghozzá végleg és visszavonhatatlanul. Valószínűleg Orbánt kell a legkevésbé emlékeztetni rá: ha bebizonyosodott volna, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnökként a sukorói kaszinóberuházás ügyében átnyúlt a hatóságok feje fölött, és a jogellenesen magához vont döntéssel kárt okozott az államnak, akkor most nem pártelnök úrnak, hanem elítéltnek szólítanák. És talán azzal sem mondunk újat, ha megjegyezzük: eljöhet - remélhetőleg el is jön - az idő, amikor a kollégiumi szobatársak, jó barátok és kisebb-nagyobb helytartók között felosztott közjavak és kompetenciák miatt is felelnie kell valakinek.

Hogy a XIX. századi kegyúri mentalitás nem fér össze a XXI. századi európai jogállammal, azt épp a legutóbbi eset teszi nyilvánvalóvá. Ha fideszes választókerületi elnökök döntik el, hogy ki nyithat trafikot, akkor a kormánypárt a saját maga számára írt alkotmánnyal is szembekerül: az alaptörvénynek nevezett jogszabály VIII. cikkének harmadik bekezdése (amely - talán Szájer József figyelmetlensége folytán - változatlan formában került át a szövegbe az előző alkotmányból) fehéren-feketén kimondja, hogy ,,a pártok közhatalmat közvetlenül nem gyakorolhatnak".

A Fidesz gyártathat törvényjavaslatot a dohánykereskedelemről, lobbizhat a többi pártnál vagy a kormánynál az ügy érdekében, sugallhat pontozási szempontokat, ezerféleképpen befolyásolhatja az eredményt, de a döntésbe (ameddig Magyarországon demokrácia és köztársaság van) pártként nem szólhat bele. Amennyiben mégis beleszól, az már egy másik rendszer, amelyben nem az állampolgároknak vannak pártjaik, hanem a pártnak van állama. De minimum egy másik (netán büntetőjogi) kategória.

Pártbarátok, pártállam, pártkapitalizmus - Deutsch Tamástól plagizálva ideje feltenni a kérdést: tényleg ezt akartuk?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legvidámabb barakkból egy depressziós, beteg, ócska ország
  2013-05-01 21:15:11, szerda
 
  A legvidámabb barakkból egy depressziós, beteg, ócska ország lett, ahol az utcán nem mosolyog rád senki, viszont bármikor agyonverhetnek, ahol az emberek már csak röhögnek a különféle mutyikon, adóemeléseken, idióta magyarázatokon, melyek szerint nálunk van Európa legigazságosabb adórendszere, meg hogy minden gazdasági mutatónk javul, mert már nem csak az ő kis vállalkozásuk ment tönkre, hanem a nagy cég is, melynek beszállítói voltak..
Meg a rezsicsökkentés törvénybe iktatásának tervén, legfőképpen a temetések költségeinek csökkentésén -majd a jövőbeni hóttakkal - mikor úgy érzik, eljött az ideje - megásatják saját sírjukat, fejüket letakarhatják a zsebkendőjükkel, hopp a sírba, a statisztikai hivatal meg majd közzéteszi a legújabb győzelmet alátámogató mérését.
Az okosok már régen mondják, hogy egy ország helyzetének legfontosabb mutatója az, hogy milyennek érzik az emberek életük minőségét. Mindenesetre az életminőség meglehetősen szubjektív mutató, nem kétséges, vannak olyanok, akik Viktor nevével ajkukon boldogan halnak éhen.
De azért erre nem lehet társadalmi berendezkedést alapozni - vagy igen?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izraelben magyarul is beszélő fiatalokat toboroznak különleg
  2013-05-01 21:08:56, szerda
 
  2013-05-01. 17:47
Izraelben magyarul is beszélő fiatalokat toboroznak különleges magyarországi állás betöltésére

Izraelben és a nemzetközi zsidó szervezetek által kiadott éves összegezésekben, időszerű jelentésekben rendszeresen azzal riogatnak, hogy Magyarországon az egyre fokozódó antiszemitizmus miatt a zsidók már az utcára sem mernek kimenni. Most mégis azt olvassuk, hogy az izraeli fiatalok életének élményéhez vezető úton az első lépés itt, - a zsidógyűlölő - Magyarországon kezdődik.
Zoom
Nem hittünk a szemünknek, amikor egyik kedves olvasónk Izraelből küldött egy ottani álláshirdető oldalra kitett fölhívást (üldözési mániások persze nehogy rákattintsanak, mert figyelni kezdi őket a Moszad - legalábbis ez a meggyőződés tükröződik vissza egy-egy mosolyfakasztó hozzászólásból; az álláshirdetések már csak ilyen veszélyes dolgok, a Moszadnak pedig más feladata sincs, mint annak a néhány tízezer olvasónk IP-címének a figyelése, bosszúból, amiért rá mernek kattintani egy hivatkozásra - a szerk.). A germán típusú, szőke, kék szemű ifjú hölgy és a dunai Lánchíd fölött - mai dátummal ellátva - egyértelműen magyarországi munkára toborzó héber szöveg olvasható: "Kivételes álláslehetőség magyarul beszélőknek külföldön". A fekete körben pedig ez áll: "Életetek élményéhez vezető úton az első lépés itt kezdődik". A kép baloldalán, a munkahelyre jelentkezők által kitöltendő kérdőív fölött: "Ha beszéltek magyarul, töltsétek ki a részleteket, s majd megkapjátok a külföldi munkavállalásra vonatkozó ajánlatot".
Mi csak egyet nem értünk ebben a hirdetésben: mi a francot keresnek itt, választják "az életük élményéhez vezető úton első lépésnek" az izraeli fiatalok azt az antiszemita Magyarországot, ahol a zsidók a Jobbiktól való félelmükben már az utcára sem mernek kimenni? Vagy valami egészen más húzódik meg a tömeges munkahelyajánlat mögött? Itt valaki, vagy valakik hazudnak: az álláshirdető cég (esetleg az izraeli titkosszolgálat...), vagy a magyarok fenemód antiszemitizmusát terjesztő nemzetközi és magyarországi zsidó szervezetek.
Hering J. - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/2/111535/#ixzz2S4Na1ymS
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes polkorrekt szerint a keresztény kegyhelyet ért tá
  2013-05-01 20:03:26, szerda
 
  A fideszes polkorrekt szerint a keresztény kegyhelyet ért támadás csak vandalizmus
2013. május 01. 10:59
Hunhír.info

templom.jpgA vandalizmusnak nincs helye Kaposváron - írta Kaposvár polgármestere szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében, melyben elítéli a toponári városrész stációinak megrongálását. A polkorrekt megfelelés-kényszeres vandalizmusnak nevezi a brutális, keresztényellenes bűncselekményt. A zsidó varázshelyek estleges rongálását meg antiszemita gyűlölettámadásnak értékeli.

"A város vezetése és minden jóérzésű kaposvári polgár elítéli ezt a gyalázatos tettet, amely értelmetlen, és amely nem vezet sehova" - hangsúlyozta Szita Károly, hozzátéve: "az anyagi kárnál sokkal jelentősebbnek érezzük az eszmei kárt, amit az elkövetők a szándékos rombolással okoztak".

A város vezetője közleményében azt írta: "megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy a kaposváriak összefogásával megújuló, a keresztút egyes állomásait szimbolizáló stációk közül többet is ledöntöttek, megrongáltak a toponári kápolnánál".

Szita Károly egyúttal köszönetét fejezte ki a rendőrségnek, amiért példás gyorsasággal derítette fel az ügyet és fogta el a rongálókat, akik értesülése szerint a gyermek- és ifjúságvédő intézet gondozásában állnak. Ez utóbbival kapcsolatosan közölte: arra kéri a megyei kormányhivatalt, indítson vizsgálatot annak kiderítésére, hogy miként fordulhatott elő, hogy a fiatalok felügyelet nélkül maradhat.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata alapján az MTI kedden számolt be arról, hogy két kiskorú megrongálta Kaposvár toponári városrészében a stációkat.

A rendőrség közlése szerint a kulturális javak körébe tartozó tárgyra vagy műemlékre elkövetett rongálás bűntettével gyanúsított elkövetőket - egy 16 éves lányt és egy 13 éves fiút - a bejelentést követő egy órán belül elfogták. A fiatal lányt gyanúsítottként, társát - életkorára tekintettel - törvényes képviselője jelenlétében tanúként hallgatták ki. Tettüket beismerték.

A rendelkezésre álló adatok szerint a rongálással csaknem félmillió forint kárt okoztak a katolikus egyháznak.

Az 1892-ben felszentelt Festetics kápolnát 2011-ben újították fel közadakozásból, és tavaly adták át ez első rendbe hozott stációt. Idén pünkösdre újabb hét állomása újulhat meg a keresztútnak, ugyancsak a kaposváriak összefogásának köszönhetően.

Szita úr! Tessék teleüvölteni a világsajtót, hogy brutális rasszista, hungarofób és kereszténygyűlölő támadás történt Kaposvárott. Lehetőleg az elkövető "csínytevő gyerekek" származásának megjelölésével, hogy mindenki tudja, miről szól a történet.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64348
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Thürmerék unió-ellenes jelszavakat kiabáltak: nyomorba t
  2013-05-01 11:03:08, szerda
 
 
Thürmerék unió-ellenes jelszavakat kiabáltak: nyomorba taszít
2013. május 01. 10:35
Hunhír.info

A Munkáspárt rendezvénye fél 9-kor kezdődött a Kodály köröndön, de fél tízre vége is lett. A mintegy 100 fős tömeg rendőri kísérettel átsétált a Városligetbe az Andrássy úton. Thürmerék síkraszálltak a független Magyarországért.

A menet elején egy molinó van kifeszítve ,,A NATO háborúba, az unió nyomorba taszít. Független Magyarországot!" felirattal. Az emberek CCCP-s, Lenin-fejes pólókban sétálnak, egy szír zászlót lengetnek, miközben Karl Marxot és Che Guevarát éltetik. Az MNO helyszíni tudósítói még nem találkoztak vörös csillagot viselő majálisozóval.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64346
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszavazták: A törvény mostantól azokat védi akik lopnak
  2013-05-01 10:51:45, szerda
 
  Megszavazták: A törvény mostantól azokat védi akik lopnak
2013. 04. 30. magyarinfo.blog

Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a "visszaélésszerű adatigénylésekkel" szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal, újságírókkal, politikusokkal szemben akik szeretnék tudni mire folyik el a közpénz.

A törvény szerint innentől az Állami Számvevőszék és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal köteles ellenőrizni a közfeladatot ellátó szerveket, a közérdekű adat megismerésére irányuló igény pedig nem eredményezhet az ellenőrző szervek jogosítványaival azonos mélységű és terjedelmű adatbetekintést. Tehát az ÁSZ és a KEH amelynek elnökeit és vezetőit a parlamenti többség fogja kinevezni, fog őrködni a parlamenti többség korrupciós igénye felett, ha pedig nagylelkű másnak is adhat betekintést az iratokba.

A cél persze egyértelmű, két hete nyerte meg Szabó Rebeka a PM képviselője azt a pert ami után kötelesek lennének neki kiadni a földpályázatok pontozási rendszerét, eredményeit, és láthatnánk mi alapján nyertek a nyertesek. Illetve itt van a trafikbotrány, ahol szintén el kell kenni a haveroknak osztott mutyit. Ezért a Fidesz nem rest a törvény pedig természetesen ezekre is vonatkozik. A Fidesz korrupciói kiderültek, de nem visszavonják, felülbírálják a dolgokat, hanem levonják a következtetést, és mindent titkosítanak.

De nem csak rövid hanem hosszútávú eredménye is van ennek a törvénynek. Innentől kezdve bárki értelmezheti úgy a törvényt, hogy ő eleget tett az átláthatósági követelményeknek a KEH és az ÁSZ felé, így nem ad ki adatot senkinek. Innentől kezdve mindenfajta korrupció felderítése kegyetlen nehézzé válik. Innentől kezdve a törvény nem azokat védi akik felakarják deríteni a korrupciót, hanem azokat akik lopnak.

Merthogy ha nincs semmi mutyi akkor egy adatkiadásnak nincs következménye. Aki titkosítani akarja a pályázatok élbírálását, az állami cégek és az állam szerződéseit, az az örökérvényű mondás szerint valamit rejteget. A Fidesz pedig most ezt teszi, az átláthatóság csatornáit elzárja, és vasbeton falat húz, a korrupció elé, hogy ne legyen látható.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi mindig mindenkinek megbocsátunk
  2013-05-01 10:37:44, szerda
 
 

Mi mindig mindenkinek megbocsátunk

Régi képek jelennek meg előttem, amikor még a gerinces Kubinyi Tamás vezette a Kiút című műsort, amit átvett tőle Vámos György miután menesztették nyílt szavaiért az egyik legjobb műsorvezetőt . Ez a Vámos igyekszik párbeszédet folytatni a magyarországi zsidók és a magyarok között, bár nem nagyon sikerül neki, mert nagyobb támogatást képtelen szerezni hozzá . Ez a Gyurka kijelentette a minap, hogy nem tud megbocsátani nekünk magyaroknak, mivel kiirtottuk az egész családját .

Érdekes ! Mi kereszténylelkű magyarok ezt úgy fogalmazzuk meg a világ előtt, hogy megbocsátjuk ugyan, de nem feledjük a velünk történteket . A szemet szemért, fogat fogért népe ebben is eltér tőlünk . Ezért az a határtalan gyűlölet velünk szemben . Egyébként, valahogyan mégis csak megszületett jó Vámosunk még 1952-ben, tizenkét évvel később, miután Auschwitzot felszabadították . Ha már a felszabadulás szót tárgyaljuk, akkor őket valóban felszabadították az oroszok velünk szemben, akik élet-halál harcot folytattunk éppen ellenük, a nyugati kereszténység védelmében .

Az orosz néppel szemben nem érzek gyűlöletet, hiszen ők maguk is áldozatok voltak, a zsidóarcú kommunizmus ottani hirdetőinek az áldozatai . A keleti kereszténység templomait is felrobbantották ugyanúgy mint a miénket, de azokat a diktatúra elmúltával adományaikból felépítették újra, mint a moszkvai templomot . Mi még adósok vagyunk a Regnum Marianum dolgával velük szemben . Jellemző ez is a két ország jövendő felé vezető útját nézve, mivel a Putyin vezette Oroszország valóban a gyökereihez nyúlt vissza, miközben mi magyarok még mindig a levitézlett kommunizmus eszmeváltásait nyögjük .

Az orosz nacionalizmus elfogadható, mert többen vannak mint mi, megcsonkított magyarok . Horthy kormányzó menyét temetik nemsokára . Így beidézte a grófnő közeli barátnőjét, és a Horthy Társaság vezetőjét bizonyítgatni azt, hogy valami tizedrangú unokatestvérén keresztül igenis, zsidó vér csörgedezett az ereiben ennek a szerencsétlen asszonynak, aki hetven éven keresztül kényszerült özvegyen élni . Nagyon ellenszenves az a műsorvezető számomra, aki többet beszél meghívott vendégeinél . A vontatottan beszélő, gülüszemű úriember nem érti azt, hogy a vendégeire inkább kiváncsiak lennénk mint rá, aki a kérdéseket teszi fel csupán .

A zsidóságával tüntető Vámos soha sem felejti el orrunkat pöckölni azzal, hogy hová tartozik . Nem azért lett műsorvezető, hogy ő beszéljen ! Kit érdekel, hogy megbocsátott-e nekünk vagy sem ? Bennünket is kollektívan megbélyegzett az előző rendszer ! Valljuk be őszintén : a vezetésben túlsúlyban voltak a számarányukhoz képest . Szereti például felhozni a numerus clausust, amit nem lehetett betartatni az egyetemeinken soha, mivel a zsidók, és a kikeresztelkedett zsidók mindig túlsúlyban voltak a felsőoktatási intézményeinkben egészen a mai napig .

Nem hiszem, hogy ennyivel értelmesebbek lennének a magyaroknál, de a történelem új irányzataihoz jobban alkalmazkodtak mindig mint mi, az is biztos . A politikailag korrekt kettős beszéd is jobban megy nekik valljuk be, mint nekünk . Korunk globális birodalmát építő zsidóság csak eszköz a pénzbirodalom kezében . Felnéznek rájuk a fajtársaik, de bizonyos szavakat nem szeretnek hallani .

Hazánkban a zsidókérdés nem újkeletű . Amikor megjelentek közöttünk sajátos életvitelükkel a nagyvárosok gettóiban, mert csak ott tudtak gyökeret ereszteni, ebben a zárt földrajzi egységben, ahol a magyarok bár emberemlékezet óta éltek, de nem tudtak védekezni ellenük . A kereskedelem és a pénzügyek kisajátítása után, az ipar felfejlesztése is rajtuk keresztül történt, mivel a nagytőke nekik hitelezett csak . A Monarchia bukása után minden ment tovább a megcsonkított ország nemzetiségek nélküli régióiban, ahol a zsidókat és a cigányokat magyaroknak vették . Csodálkozom azon, hogy miért nem alakítottak ki egy külön országot a velünk élő cigányok számára a Kárpátmedence területéből, akik jóval többen voltak itt mint azok, akiknek saját országot adtak a mienkből .

Vámos György ezekkel nem foglalkozik . Ő kizárólag a magyar zsidók érdekvédelmét igyekszik biztosítani az úgynevezett jobboldali televízióban is . Kinek lehet az érdeke kérdezhetnénk, de úgyis tudjuk a választ, így nem tesszük . Egyedül a többségi nemzet elbutított áldozatait nem képviseli senki, mert akik megpróbálták mégis, azokat patrióta lelkületükért elbocsátották a Magyar Televízió nyilvánosságáról . Ne legyünk naívak, zsidók igenis léteznek hazánkban ! Sőt nyelvünk és vallásunk elsajátítása után is megmaradtak zsidónak . Ők bárhová mennek zsidók maradnak, ami faji elkötelezettség náluk ! Itt is megpróbálták beszennyezni vérségi kapcsolatát a néhai Edelsheim Gyulai Ilonának, Horthy István nem rég elhunyt özvegyének .

Ha vallás lenne csupán, akkor miért tartják számon ezt a vérvonalat ? A kikeresztelkedett zsidót ugyanúgy zsidónak tartják, mint a megmacskásodott kutyát . Nem válik ezáltal macskává az sem . A melegek sem veszítik el sajátos nemi jellegüket amiért a saját nemükbelit ölelik ! Bolondot űznek velünk ! Egy néger sokáig megőrzi génjeiben az eredetét, mégha keveredik más népekkel közben . A kínaiak is eltérnek a többitől . Elkülönültek az emberfajok is úgy, mint az állatok egyedei . Darwin elméletét ezért vették át maradék nélkül a modernség nevében . Megkövesedett egyedeken keresztül próbálják bizonyítani Isten képtelenségét .

Fajok mindig is léteztek . Legyenek azok emberi, növényi vagy állati fajok . Csak kutyából ismerünk többszáz fajtát, de a madarakból még többet, nem beszélve a rovarokról, ahol bár minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár . Hát ehhez tartsuk magunkat ! Miért van az, hogy könnyen észrevesszük magunk között az idegent ? Még ha küllemében nem is annyira üt el tőlünk, de viselkedésével, sajátos jellemzőivel igen . Amióta Vámos Görgyöt a televízió képernyőjén keresztül ismerem, nem sikerült közelebb hoznia a magyarországi zsidók ügyét hozzánk, azokhoz a magyarokhoz, akik semmi más identitást sem vallunk .

Legyünk bár székelyek, palócok, jászok vagy kunok, a tótokat leszámítva mindannyian magyarok vagyunk, azzá lettünk évezredek, vagy évszázadok alatt . Nekünk fáj a trianoni megcsonkítottság, a valamikori egységes Kárpátmedence hétfelé szabdalása, a magyar testvéreink elszakítása tőlünk . Nem az ellopott vasutvonalainkat, az aranyban kifejezett értékeink elvesztését bánjuk, hanem a testvéreinket ! Nyelvünkben, lelkiségünkben, gondolkozásunkban egyek vagyunk velük, de a zsidókkal és a cigányokkal nem voltunk, és nem leszünk soha . Mi mindenkinek megbocsátunk keresztény lelkületünkből kifolyóan, miközben a zsidók képtelenek erre .

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 197
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 7706
  • e Év: 161202
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.