Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Ulrich Ilitől kaptam
  2013-05-13 21:03:06, hétfő
 
  ...... .....

 
 
0 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
Új házi feladat Az ének iskolájában
  2013-05-13 20:59:21, hétfő
 
  Új házi feladat Az ének iskolájában: A gyerekeknek duettekben kell megtalálni a közös hangot. Na de, hogy bírnak egymással a tanárok? Ezt az osztályfőnök sem tűrheti hang nélkül.
Link
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Arany Timi
  2013-05-13 20:34:57, hétfő
 
  Arany Timi


Arany Timi családjában nem ő az első, akinek mindene a zene. Nagypapája hegedűművész, nagymamája pedig népdalokat énekel. Korához képest nagyon érett típus. Timi a Veszprémi Színházban játszik a Made in Hungáriában. Legnagyobb vágya, hogy énekes vagy színésznő legyen. Timi legjobb barátja az édesanyja, nagyon jó a viszonyuk.
Bemutatkozó videó Link


Euphoria c. dal Link
Ilyen ízlésesen csak nagyon profiktól hallottam eddig énekelni" - állította Szulák Andi értékelésében. Timi egyedül Hajós Andrástól kapott 4/5-öt, a többiek mind 5-össel jutalmazták a produkciót.


Első dala: Hurt Link
Egy irgalmatlan nehéz dal volt ez, korunk egyik legképzettebb énekesnőjétől" - tette hozzá értékeléséhez Hajós András. Király Viktor szerint sikerült nem lemásolnia Christina Aguilerát Timinek, hanem másképp énekelte el a dalt.
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Nejad Flóra 8 éves kislány
  2013-05-13 20:25:04, hétfő
 
  Nejad Flóra



Dala. Once upon a december
Videó Link
Nagyon klassz dolgok vannak a hangodban" - árulta el Hajós András a színpadon álló Flórának. Tanárától, Szanditól a fiatal tehetség 5-öst kapott, a többi tanártól pedig 4-est.


Első dala: Big Big World
Videó Link
Flóra produkcióját Szandi egy puszival jutalmazta, Hajós András pedig azt mondta, hogy pontosan ő is ilyen kislány volt.
A kislány nem először állt színpadon, így nem is izgult a tanárok előtt. Flórának az éneklésen kívül a másik hobbija a zongorázás...
Bemutatkozó videó Link


(6 éves)- Aladdin: Egy új élmény
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Tanárok és diákjaik
  2013-05-13 20:05:08, hétfő
 
  Tanárok és diákjaik



Tanári kar


A 16 kiválasztott gyerek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik, az osztályfőnök - műsorvezető Friderikusz Sándor lesz.
Az Ének iskolája a televíziós tehetségkutatás egy merőben új formáját mutatja be, mely valójában inkább tehetséggondozás, ugyanakkor értékközpontúsága mellett az egész család számára nyújt majd tartalmas szórakozást. Az Ének iskolája nem csak azért különleges műsor, mert a kereskedelmi televíziózás történetében ez az első ilyen megközelítésű formátum, hanem azért is, mert 16 egészen rendkívüli tehetségű és személyiségű kisgyermeket ismerhetnek meg a nézők, a tanári kar pedig olyan nagyszerű sztárokból áll, akik nem csak ismerik a gyermekek nyelvét, de a nézők szórakoztatásához is kiválóan értenek" - mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.
Az Ének iskolája - Friderikusz Sándorral, Szandival, Szulák Andreával, Hajós Andrással, Király Viktorral, és a 16 tehetséges gyermekkel áprilistól szombat esténként a TV2-n.
...... .....


Minden eddigi tehetségkutatótól eltérő műsort mutat be áprilistól a TV2. Az Ének iskolája 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad.


Szulák Andrea tanítványai


Farkas Zsolt
Lőrinc Álmos
Bánsági Petronella
Dani Mátyás



Szandi tanítványai


Scherczinger Gábor & Tamás
Nejád Flóra
Izsó Bogi
Venzli Alex

Összes produkciók:
Link
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Scherzinger ikrek Gábor & Tamás
  2013-05-13 19:55:14, hétfő
 
  Scherzinger ikrek Gábor & Tamás
...... ........


A Scherzinger ikrek még kedvenc sportjaikról is hajlandóak voltak lemondani annak érdekében, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból Az ének iskolája színpadán. A lemondással járó kemény munka és gyakorlás meghozta gyümölcsét, hiszen ők is tagjai lettek a különleges kis osztálynak.

Scherzinger Gábor és Rafi - Fényes utakon
videó Link
Nagyon tetszett, hogy mennyire tisztán énekeltek" - tette hozzá értékeléséhez Király Viktor. Az ikrek Szulák Anditól és Szanditól 5-öst, Király Viktortól 4/5-öt, Hajós Andrástól pedig 4-est kaptak

Első daluk: Fújd el jó szél / népdal/
Videó Link
Ti férfiak voltatok, ez egy nagyon kemény, férfias produkció volt" - Hajós András így véleményezte az ikrek produkcióját.

...... .....


cherzinger Gábor és Rafi öt éve trombitálnak, és óvodás koruk óta énekelnek. Az ikerpár már több mint 100 fellépésen van túl, többszörös díjnyertes népdalénekesek. Arra a legbüszkébbek, hogy megnyerték az országos népdaléneklési versenyt, így képviselhették Magyarországot Lengyelországban. Édesanyjuk német tanár, édesapjuk német származású. Soha nem öltöznek ugyanabba a ruhába, édesanyjuk törekedett arra, hogy például mindig más színbe öltöztesse őket.
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Rubay Laci: Amikor vége / Cserháti Zsuzsa dala
  2013-05-13 19:34:14, hétfő
 
  Rubay Laci


Rubay Laci nagyon elszánt és szívós srác. A családján kívül az éneklést és a boxot tartja a legfontosabbnak az életben. A budapesti fiú példaképe Caramel, ő is szeretne hasonló karriert elérni, mint a Voice Mestere. Nem először szerepel televízióban, kipróbálta már magát tehetségkutatókban, de az igazi siker eddig váratott magára. Már most vannak rajongói, a lányok a házuk előtt kiabálnak, hogy Lacika énekeljen nekik.
Bemutatkozása Link
Első dala: Maradj velem
Videó Link
Meghazudtoltál egy 12 éves gyereket" - így véleményezte Szulák Andi Laci produckióját, az énekesnő indulatot, érzést és fájdalmat is érzett az előadásban.


Király Viktor fél Rubay Lacitól?
Rubay Laci nagyon izgult, amiért egy Cserháti dalt kellett előadnia Az ének iskolájában, hiszen nem ismerte ezt a slágert. Tanára, Király Viktor elárulta, azt kellett először megtanítani a kisfiúnak, hogy hogyan fogja vissza a hangját. De Laci is tanítja az énekest, méghozzá bokszolni, a nebuló ugyanis második helyezést ért el a sportágban a diákolimpián. Viktor bevallotta, kicsit fél is a fiútól, de Laci szerint tanára jól bokszol. A Megasztár győztese egyébként elárulta, tanítványai annyira érettek, hogy amikor beszélget velük szinte olyan, mintha felnőttekkel beszélgetne...

Második dala: Elfelejtett dal
Videó Link
Amikor te énekelsz, akkor egyszerűen átjönnek a dolgok" - árulta el Lacinak tanára, Király Viktor. Tőle és Hajós Andrástól 5-öst kapott, Szulák Anditól 4/5-öt, Szanditól pedig 4-est
 
 
1 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
TV2 Az ének iskolája
  2013-05-13 18:20:50, hétfő
 
  TV2 Az ének iskolája c. műsor
...... ...........



.........


Az ének iskolája a TV2 2013. április 20-án indult, saját gyártású énekes-tehetségkutatója, amelyben 8-14 év közti gyerekek mutatják meg tehetségüket. A műsorvezető Friderikusz Sándor, a zsűritagok Szulák Andrea, Szandi, Hajós András és Király Viktor. A többi ilyen műsorral ellentétben itt nincs kiesés és nem élő adásokkal megy, hanem előre felvettekkel, valamint a csatorna azt ígéri, hogy a gyerekek csak pozitív kritikákat kapnak.
A forgatás a Budai-hegységben, a Klebelsberg Kultúrkúriában zajlik.

- Komolyan érdekel, hogy itthon is sikeres lehet-e az izraeli Master Class licencén alapuló TV2-es reality - a hazájában aratott. A tehetséges gyerekek bármilyen valóságshow-ban nagy tetszésnek örvendenek, viszont itt az egész műsort 8-14 évesekre építik, akik közül nyolcat ebben az adásban ismer meg a közönség. Itt nem lesz kiesés, csak pozitív kritikákat ad

Tanárok:


Szandi, Király Viktor, Hajós András és Szulák Andrea
Osztályfőnök:- műsorvezető: Friderikusz Sándor

Videók a megaport.hu oldalonLink

Óriási sikerrel, gyerekkacajjal és szívfacsaró dallamokkal indult a TV2 új zenés műsora, Az ének iskolája.
A hatásos kezdés nem véletlen, a csatorna ugyanis semmit sem bízott a véletlenre. Az ifjú énekesek közül jó néhánynak már most népes rajongótábora van, de a kicsiknek nemcsak a hirtelen jött népszerűséggel, hanem a rosszakarókkal is meg kell küzdeniük.

Kiskamaszok nyomják le a megasztárosokat.
A gyerekek sokkal bölcsebbek és erősebbek, mint az elsőre látszik és úgy általában véve sokkal jobb arcok, mint a tévék által elkényeztetett, huszonéves wannabe-sztárok. Az Ének Iskolája - kritika.
Nem akarunk parttalanul nyafogni a magyar kereskedelmi média állapotán, maradjunk tehát gyorsan abban: Magyarországot nem azért szeretjük, mert drákói etikai irányelvek mentén szerkesztenék a szórakoztató műsorokat. Egy íratlan szabály azért talán mégiscsak akad: a gyerekeket békén hagyjuk és kész. Láttunk már példát arra, hogy műsorvezető, vagy éppen politikus egy vagy több gyerek nyomorát használta nézettségnövelésre - plusz önnön hősiességének hangsúlyozására -, de ezeket általában komoly hörgés követi a kritikusok és az öntudatosabb nézők részéről.
A TV2 tehát az év legmerészebb produkcióját tűzte műsorra Az Ének Iskolájával, amelyben nem egy vagy kettő, hanem rögtön tucatnyi kiskamaszt (köztük több hátrányos helyzetűt) hajt színpadra és több millió képernyőre minden szombaton. Mindezt főműsoridőben teszi, a Voice és a Megasztár koreográfiája szerint, természetesen sztárzsűrivel. Kemény vállalás ez a milliónyi éhező-nélkülöző gyerekek országában, de várjuk ki a végét.
A műsor elvileg szocioriporttal fűszerezett tehetségkutató: az osztályfőnök-zsűrielnök Friderikusz Sándor és a leendő tanáruk - Szandi, Hajós András, Szulák Andrea, vagy Király Viktor - felkeresi a gyerekeket otthonukban, hogy személyesen invitálja meg őket a stúdióba, ahol komoly casting, majd tréning vár rájuk. Kieső elvileg nincs, csak sikerélmény, ígérik - hogy ez konkrétan hogy néz ki, nem tudjuk, de reméljük, a készítők tényleg nem terelnek vakvágányra egy kis tehetséget sem, akár csalódással, akár a sztárság hamis ígéretével.
Térjünk is a lényegre. Fanyaloghatunk ugyan a zsűrin - közülük mi gyerekként biztosan Friderikuszt választottuk volna utolsóként ofőnknek, viszont Hajós szokás szerint telitalálat. Vagy bírálhatjuk a koncepciót, esetleg aggódhatunk, hogy ez bizony egy egészséges országban közszolgálati műsor lenne, meg ilyesmi. Mégis azonnal kiderül, hogy Az Ének Iskolája különleges, itt-ott őszintén megkapó műsor. A szerkesztők ugyanis szerencsére csak annyit kozmetikáztak, amennyit mindenképpen muszáj: a steril, szépen bevilágított, tehetségkutatós díszletek mögül állandóan felsejlik a magyar valóság.
Haldokló településeken, lelakott általános iskolákban járunk, Király Viktor boxteremben, a haverjai körében énekelteti a roma fiút, a viccesen magabiztos kiskamaszok közé pedig egy-egy elveszett, sérült lélek is vegyül. Szóval olyanokat mutatnak nekünk, amikről a legtöbb tévéfüggő éppen hogy megfeledkezni igyekszik, és lám: a műsor így is nézettségi rekordokat dönt. Ezt persze nem nehéz megfejteni: sokkal könnyebb azonosulni a még el nem rontott, őszinte és vicces kiskamaszokkal (plusz a backstage-ben könnyező anyukákkal), mint az elkényeztetett megasztárosokkal, akik aztán úgyis vidéki művházak színpadain találják magukat.
Még tanulság is van: a gyerekek sokkal bölcsebbek és erősebbek, mint azt ránézésre látszik. Mégis mi okosat tud mondani Friderikusz, vagy bárki más egy alacsony, nála egy évvel idősebbek közé járó kissrácnak, aki megpróbálja hétköznapi, poénos sztoriként előadni, hogy a tesiöltözőben leteperték és megverték?
Semmit, de nem is kell nekik, tud és ért ő mindent. Ezzel nagyjából el is magyaráztuk a másik okot, amiért Az Ének Iskolája jobb műsor, mint a korábbi tehetségkutatók. Egyszerűen arról van szó, hogy a gyerekek sokkal érdekesebbek és jobb arcok, mint a huszonéves wannabe-sztárok. A szemüveges kocka kész kis Bob Dylan, de ő inkább Mick Jagger és Kurt Cobain lenne, kérdés, le tud-e mondani érte a számítógép-függőségről; a cserfes kislány videokonferenciát szervez a plüssállatainak, a roma fiú felelősségről és elszántságról értekezik a bokszterem öltözőjében; végül pedig - mintegy mellesleg - egy komplexusos, szorongó lány kihívja Christina Aguleirát és lenyomja a befutott magyar mezőny nagy részét.
Az első két műsorban feltöltötték az osztályokat, azaz a műsor még nem mutatta ki a foga fehérjét. A készítők előtt két út áll: a könnyebb az, hogy szórakoztató, de felszínes és hamiskás mederben tartják Az Ének Iskoláját. A nehezebb az, hogy a szórakoztatás mellett igyekszik megmutatni, mit tud és hogy gondolkodik a magyar társadalom egyik súlyosan elhanyagolt, ridegen tartott rétege: a gyerekek.

 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Bánsági Petronella: Hallja meg a világ
  2013-05-13 18:01:35, hétfő
 
  Bánsági Petronella



Videó Link

Kicsi lány, te a színpadra születtél" - Szandi így értékelte Petronellát. A Lola slágerét előadó fiatal tehetség tanárától, Szulák Anditól 4-est, Szanditól 5-öst, Hajós Andrástól és Király Viktortól pedig 4/5-öt kapott.

Az igazi családi szórakozást ígérő műsor, 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be. Ebben a műsorban nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. A gyerekek kizárólag pozitív megerősítéseket kapnak egy olyan különleges osztály tagjaként, amely az adások alatt végig együtt marad! A 16 kiválasztott gyerek zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Király Viktor segítik, az osztályfőnök - műsorvezető pedig Friderikusz Sándor.

Petronella véleménye Link
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
Osztály első: Bari Lacika 2013.05.4.
  2013-05-13 17:53:56, hétfő
 
  Bari Lacika



Duót énekelt Hajós András tanárával - bony and Ivory
Videó : Link

Az ének iskolájában a lába előtt hevert a tanári kar, de igazi sulijában nem mindenki lelkes attól, hogy Bari Lacika a TV2 tehetségkutatójában szerepel. Osztálytársai féltékenyek az iskola sztárjára.
A híres zenész felmenőkkel rendelkező, siófoki Bari Lacikára például már most irigyek a kortársai.
- A szüleim mindig is féltettek a médiától, és azt hiszem, most már tudom, miért. Az osztálytársaim között vannak olyanok, akik megszólnak a szereplés miatt - vallotta meg Lacika, aki egyébként nagyon jó tanuló, szabadidejében pedig versenyszerűen asztaliteniszezik és ­fo­cizik. - Egy tehetségkutató show-ba soha nem engedtük volna el a fiunkat, látva, hogy ott milyen nagy a hajtás, mekkora a stressz. Az a fajta felhajtás egy ekkora gyereknek nem tesz jót, pláne, ha még tehetséges is. Gyorsan elkapja a gépszíj, megszédítheti a könnyen jött hírnév. Eleinte ezért ettől a műsortól is távol akartuk tartani, az utolsó napon mégis beadtuk a jelentkezést, egyrészt azért, mert Lacika nagyon szerette volna, másrészt mert ez valóban gyerekbarát műsor, ami tényleg az éneklésről szól és nem a versenyről - mondta a zenész édesapa, Bari László.
...... ........... ...........


A híres zenész felmenőkkel rendelkező, siófoki Bari Lacikára például már most irigyek a kortársai.
 
 
0 komment , kategória:  8-14 éves korig_ének iskolája  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 167 db bejegyzés
e év: 4484 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 391
  • e Hét: 16783
  • e Hónap: 29459
  • e Év: 263206
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.