Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
LENNE DOLOG NÁLUNK is!!
  2013-05-27 21:40:29, hétfő
 
  Moszad-ügynököket akasztottak fel Iránban


Izraelnek és az Egyesült Államoknak kémkedett az a két férfi, akiket vasárnap felakasztottak Iránban.

A teheráni főügyészség szerint Mohammad Heidarit a Moszad hírszerzője, Kuros Ahmadi pedig a CIA embere volt. Az ügyészségi közlemény nem szólt arról, hogy mikor tartóztatták le őket és mikor állították bíróság elé. Irán rendszeresen beszámol olyan akciókról, amelyek szerint hatóságai felszámoltak különböző cionista kémhálózatokat az országban, valamint hogy ezekkel kapcsolatban letartóztattak kémeket. Teherán azzal vádolja az Egyesült Államokat és Izraelt, hogy legkényesebb titkai után kutat, különösen atomprogramja részletei után.

(harcunk.info)


2013. május 27.

http://www.jovonk.info/2013/05/27/moszad-ugynokoket-akasztottak-fel-iranban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sírni látták Matolcsy Györgyöt
  2013-05-27 21:32:01, hétfő
 
  Sírni látták Matolcsy Györgyöt


2013. május 27., hétfő

"Igazságtalan az élet! Miért nem nekem jutott eszembe a reklámadó?" - sírta tele a Magyar Nemzeti Bank (MNB) büféjét az egykori gazdasági miniszter.


Információink szerint depresszióval küzd Matolcsy György, az MNB elnöke. Mint belső informátorunk elmondta, a lelki problémák oka, hogy a Nemzeti Bankban nem lehet semmi igazán unortodoxot csinálni, pedig régen, ha csak egy nagyobbat sóhajtott, annak is olyan hatása volt, mintha beleszart volna a ventillátorba a Nemzeti Színház díszelőadásán, miközben Kerényi Imre az általa ismert buzik neveit irogatja az Alaptörvény díszkiadásába. "Gyuri már nem a régi. A trafikolásból is kiamaradt, a reklámadó meg teljesen betett neki".

Úgy tudjuk, Matolcsy György a Nemzeti Bankban berendezett egy szobát, ami a gazdasági minisztériumi irodájának pontos mása, és a nehéz napok után ide tér vissza elmélkedni. "A szoba falát teleírta egy csomó ötlettel, amiket gazdasági miniszterként egyszer majd szeretne még megvalósítani. Legfontosabb ezekből a Kánaán program, miszerint minden háztartásba bevezetnék a tejet, és a mézet, alanyi jogon járna a mirha és mindenkinek két élete lenne, és mindkettőben be kell fizetni az SZJA-t. De reméljük hamarosan jobban lesz" - zárta beszámolóját informátorunk, aki egy százas csomag zsebkendővel tűnt el az "Elnök" feliratú ajtó mögött.

http://hircsarda.blog.hu/2013/05/27/sirni_lattak_matolcsy_gyorgyot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiányozna-e az RTL és a TV2?
  2013-05-27 21:28:10, hétfő
 
  Hiányozna-e az RTL és a TV2?

agymosas.jpg

Igen!

Bár be kell vallanom, hogy már nagyon régen nem nézem egyik csatornát se. A TV készülékemet is úgy programoztam be, hogy valahol a negyvenedik hely körül vannak, nehogy a bősz kattintgatásban véletlenül beléjük botoljak. Igazából nincs nagy bajom velük, csak egészen más a kínálatuk az igényeimhez képest. Bulvárt, szappanoperát sosem néztem, mással meg nem nagyon szolgálnak. Persze tudom, hogy én egy különleges állatfaj vagyok, nem hozzám igazítják a TV-k a műsorkínálatukat.

Tehát hátra soroltam őket, közvetlenül a Magyar Királyi csatornák elé. Mert azokat még annyira sem szeretném látni, mint a kereskedelmieket. Más okból. A királyin valóban a király (bár koronát még nem visel, jobban szeret a Kedves Vezető szerepkörben tetszelegni) elvárásai szerint szerkesztik a műsorokat. Ez sem az én ízlésemnek való. Joggal mondhatnák, hogy nagyon finnyás vagyok, és talán igaz is, de ez van. A teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy más csatornákat se nagyon nézek. Leszoktam a tévézésről.

De akkor miért is jelentettem ki olyan határozottan, hogy hiányoznának, ha kivonulnának? Azért, mert azzal tovább szűkülne a paletta, még nagyobb túlsúlyba kerülne a kormányzati agymosó média. Szinte nem is maradna más. Annak ellenére, hogy a kereskedelmi csatornák kevés közszolgálati műsort sugároznak, a híreikben valamivel objektívebbek, mint a Királyi TV.

Pedig az objektivitás nagyon fontos lenne. Meggyőződésem szerint olyannak kellene lennie minden médiumnak, de sajnos ma nem azt a kort éljük. A média már rég szereptévesztésben van. A közvélemény hiteles tájékoztatása helyett már a közvéleményt akarja formálni. Már nem beszámol az eseményekről, hanem csinálni akarja. És már rég nem csak tájékoztat a politikáról, hanem irányítani akarja. Ez baj, nagy baj. Ennél már csak az lenne a nagyobb baj, ha mindez egy kézben központosulna. Úgy, ahogy a mostani tendencia mutatja.

A Simicska-Nyerges tandem már megpróbálkozott az RTL felvásárlásával. Az akkor még nem sikerült. Azóta bevásárolta magát a TV2-be (ami rögtön meglátszott a hírszerkesztésben. A statisztikák szerint azonnal óriási túlsúlyba kerültek a Pártunk és Kormányunkról szóló beszámolók), amire most tehetik fel a koronát a teljes felvásárlással. Felmerülhet a kérdés, miért vennének veszteséges cégeket. De ne áltassuk magunkat, amint a kezükbe kerülnének a kereskedelmi csatornák, megszűnnének a rájuk vonatkozó különadók. Lásd trafikmutyi. Ott is akkor változtak a feltételek, amikor már lezárult a pályázat, amikor már kicsemegézték a koncessziókat. Utána rögön 10% lett a haszonkulcs az eredeti 3-4% helyett. Azonnal szinte vegyesbolti kínálatot tarthatnak a trafikokban, szemben az eredeti csak és kizárólag dohánytermékek forgalmazása helyett. Így lesz ez a TV-s csatornákkal is, ha már a Kedves Vezető vazallusáé lesz, egy csapásra megszűnik a reklámadó.

Száz szónak is egy a vége: annak ellenére, hogy én nem nézem a műsoraikat, hiányoznak majd a kereskedelmi csatornák. Akkor is, ha kivonulnak, akkor is, ha felvásárolják őket.



Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

http://okos-tojas.blog.hu/2013/05/26/hianyozna-e_az_rtl_es_a_tv2
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért ez a Tonyó gyerek mindig meg tud lepni
  2013-05-27 21:22:23, hétfő
 
  Azért ez a Tonyó gyerek mindig meg tud lepni. Amikor már azt hinném, hogy nincs lejjebb és nem tud ennél demagógabb és cinikusabb tapló lenni, bebizonyítja, hogy de...
Értem én, hogy agyhalott híveknek meg kell magyarázni, hogy a letelepedési államkötvény business miért business VALAKINEK.
Szánalom...

"70 lepedő per letelepedő" címmel posztoltai ki véleményét blogoldalára Zsiday Viktor befektetési szakértő, aki szerint az offshore gyanútól is nagyobb nonszensz, hogy ha a kormány államkötvényért megváltható letelepedési kötvényvásárlási projektjébe ezren belépnek, az végül Magyarországnak fog 20 milliárd forintjába kerülni."

hvg.hu/gazdasag/20130522_Degeszre_keresheti_magat_a_letelepedesi_k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választás Kolumbia-Alsón
  2013-05-27 21:10:07, hétfő
 
  Választás Kolumbia-Alsón

2013.05.27. 17:36 |

Hát ez a nap is eljött végre! El Caudillo az íróasztalánál ült és elégedetten szemlélhette élete nagy művét. Visszaadta népének az önbecsülését, az önállóságát. A büszkeségét. Neki kellett megtanítania rá, hogyan kell felemelt fejjel járni saját hazájában. Ezzel beleírta magát Kolumbia-Alsó történelmébe.

Mióta véletlenül fültanúja volt Teresa és Esperanza konyhai beszélgetésének, hogy az ő nevére akarják átkeresztelni a Centro de Tratamiento de Aguas Residuales-t, nyugalmasabb perceiben elmerengett azon, vajon hány utcát, közteret fog majd elnevezni róla a hálás utókor.

Milyen lesz a majdani szobor, amit állítanak neki? - mélázott, kezét egy nyitott lexikonon pihentetve. Ritka pillanatok voltak az ilyenek életében. Amikor egy-egy percre átadhatta magát a nyugalomnak. Ifjúkorában arról ábrándozott, hogy Valderrama, vagy Higuita közelébe kerülhessen, ma már ezek az agg futballsztárok keresik az Ő kegyeit.

Egy stilizált dobogó volna a legkifejezőbb, amelynek legfelső fokán ott állna Ő - labdával a talpa alatt, jobbján egy fokkal lejjebb a különc kapus, balján a subahajú szőke (ez persze nem jönne át bronzba öntve) középpályás. A Plaza del Libertador volna méltó rá hogy.... - de elég az álmodozásból! Felötlött benne egy pillanatra, hogy dr. Allesgutjah megint túlságosan leszedálta, ahogy a múltkor is, amikor a selejtező után még negyedórát ült katatón állapotban a lelátón, mire egyik testőre szólni mert neki, hogy már lefújták a meccset. Tiszta szerencse, hogy a svédek az elődje, Francisco Caguado nevét írták ki tévesen.

De a foci csak egy hobby - ezért is épített egy guapo kis stadiont az ablaka alá. Onnan nézi majd a meccseket. A játékosok gladiátor módjára tisztelegnek majd neki, mielőtt a küzdelembe vetik magukat, s meccs közben falatozik az elé tett finom lábasjószágból.

Három éve már annak, hogy pártja, a Moral Insanity megnyerte a választásokat. Elsöprő többséggel. Hosszú volt az út odáig. Egyszerű kis guerrilleróként kezdte, még Pinilla tábornok uralkodása idején, végül hatalomra jutva vaskézzel fogott neki az országrész átalakításának.

Rögtön az első hónapban megalakította a Legyél Te is Fogaskerék Rendszerét, és gőzerővel látott neki az országrész megref... átalak.. megújításának.

A mű mostanra készen állt. Jöhet a szabad választás.

Gabriel összelistázta a választókat neki, akik néha olyan feledékenyek, hogy elfelejtik kire szavaznak, ezért nevük mellett azt is rögzítették, mi a pártállásuk.

Referendumon voksolni állampolgári kötelesség. Ha valamelyik szavazó elfelejtené vagy vonakodna elmenni a szavazóhelyiségbe, a Pablo Escobar Demokráciaközpont önkéntesei majd elkísérik az urnához. Ha nincs náluk toll, még azt is szívesen adnak az ixeléshez. A demokrácia gyakorlásának egyszerűen nem lehet technikai akadálya!

Átalakította a Televisora Nacionalt, minden tekintélyét latba vetve szigorúan megparancsolta kinevezettjeinek, hogy pártatlanok és függetlenek legyenek. Ebben is biztosra ment: Arra az esetre, ha mégis megpróbálnának valamelyik politikai oldalhoz húzni, előre - még kinevezésük előtt - elkérte bianco lemondásukat, amiket ,,El Gordo" - egykori guerrillero harcostársa - máig a páncéljában őriz.

Kiadta a jelszót: spórolni kell a közmédián, kerüljön amibe a kerül. Jah kérem a demokrácia nem egy olcsó mulatság, de nem találtak ki még nála jobb rendszert.

A szólásszabadság mindig is szívügye volt. A folyamatos vádak össztüze alatt is sikerült elérnie a kiegyensúlyozottságot. Ellenzékből megtiltotta párttársainak, hogy bemenjenek az állami TV-be, most pedig megtiltotta ugyanezt az ellenzéknek. Ehhez kapcsolódó gesztus volt, amikor ingyenessé tette a kormány híreinek az közlését.

Kolumbia-Alsó átka volt a politiquería. A parttalan politizálás, ahol a pártok hegemóniája ráült a hétköznapokra. Százmilliókat fordított a civil öntudat erősítésébe. Az Union Civil por el Nuestro Señor Caudillo óriásplakátokon köszönte meg nagylelkű hozzájárulását.

Leváltotta a választási bizottság dekadens tagjait és olyanokat nevezett ki a helyükre, akik a fejükkel felelnek a referendum átlátható és tisztességes lebonyolításáért. Hasonló körültekintéssel járt el a Számvevőszék és a bíróságok vezetőinek kinevezésénél.

A Corte Constitucional is új hatásköröket kapott, kizárólagos feladata a Caudillo szándékainak értelmezése a jogalkotásban.

Egyszerűsítette Kolumbia-Alsó működését. Az Acta contra el abuso de solicitud de datos óriási energiákat szabadított fel az állami szakapparátusban. A döntéseket titkosították, a kormányülésekről nem készülnek jegyzőkönyvek, don Pedro, a Legfőbb Ügyész munkája pedig már nem lassítható mindenféle csip-csup interpellációkkal. Mindez nem maradt visszhang nélkül: Ezekről az intézkedésekről még az Amnesty International irodavezetője is elragadtatva számolt be, cellájában készült emlékezetes interjúban.

Megbízható és a demokrácia iránt elkötelezett nagybirtokosokra bízta a gazdaság fellendítését, gyakorlatilag teljesen felszámolta a munkanélküliséget azzal, hogy az utcára kerülő tömegeket ezek cukornádültetvényein dolgoztatta.

Ha ez sem volna elég, szavazati jogot adott az Amazonas erdeiben fészkelő tucánoknak. Ezek voksait bármikor behúzhatják, és a választások tisztasága érdekében személyesen gondoskodott róla, hogy - rajta kívül - senkinek ne legyen rálátása, az ne legyen ellenőrizhető, még a számukat is vonakodott kiadni.

Személyes sorsán túlmenően gondoskodott hazájáról. Ha mindezek ellenére mégsem demokratikus döntés születne a választáson, vagyis nem a Caudillót választanák, akkor a Consejo Presupuestarrio és a jó öreg Juan, a Presidente akár fél év alatt ellehetetleníti, megbuktathatja kénye-kedve szerint az új kabinetet, ha az letérne a helyes útról.

Az ellenzék persze ettől betojt, tehát mi sem volt kézenfekvőbb, mint koncesszióba adni a WC papír árusítást.

A hatékonyabb irányítás érdekében centralizálta Kolumbia-Alsó működését. Hogy ehhez meglegyen a kellő egyensúly, cserébe követelte Kolumbia decentralizálását. Az ország egyik legnagyobb kokainbárójától pártfogolt Gerillák Kolumbia-Alsó Békéjéért szervezet méltósággal teli éleslövészeten biztosította csendes támogatásáról.

Lius Cajero majd intézi a pénzügyeket.

A bevándorlás mindig is nagy probléma volt egész Amerikában - ennek az indiánok a megmondhatói. Az őslakosság felzárkóztatására indított program élére egy neves publicistát, a Pizarro-díjas Hernan Cortést nevezte ki.

Ezekután egyszerűen nem tudta elképzelni, hogy azon a bizonyos választási éjszakán gratulálnia kelljen az ellenzéki jelölt Gansonak

El Caudillo gondolatai visszatértek a jelenbe. Belenézett a lexikonba, amely éppen ennél a szócikknél volt nyitva:

Idióta

Görög eredetű szó. Az ókori Athénban az eredeti jelentése az a szabad polgár, aki nem vesz részt a demokratikus városállam politikai életében


http://orulunkvincent.blog.hu/2013/05/27/valasztas_kolumbia-alson#more5320811
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány "visszaélt hatalmával és átverte választóit"
  2013-05-27 21:06:46, hétfő
 
  A kormány "visszaélt hatalmával és átverte választóit"
2013, május 27 - 15:53

Nem szavazta meg hétfői ülésén az illetékes bizottság a Jobbik által kezdeményezett, a trafikkoncessziós pályázatok körül kialakult helyzetet tisztázó eseti bizottság felállítását. Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő szerint csak az nem szavaz meg egy ilyen bizottságot, akinek takargatnivalója van.

Szilágyi György hétfői sajtótájékoztatóján emlékeztetett: A Jobbik a pályázat eredményének nyilvánosságra kerülése utáni napon levélben kért betekintést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. vezérigazgatójától, Gyulay Zsolttól az elbíráló iratokba, azonban azt arra hivatkozva, hogy nem közérdekű adatról van szó, megtagadták.

Később, Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő kitálalása után, melyben a Fideszhez köthető pályázati befolyásolás részleteiről beszélt, a Jobbik hivatali visszaélés gyanújával tett feljelentést az ügyészségen - erre Szilágyi közölte, hogy a mai napig várják a választ.

Harmadrészt megemlítette, hogy eseti bizottság felállítását kezdeményezték a koncessziós jogok elosztása körüli botrány tisztázása érdekében. A képviselő hozzátette, hogy őszintén remélte, minden parlamenti párt támogatni fogja az előterjesztést, hiszen az igazság kiderülése mindenkinek érdekében áll.

Mivel az illetékes bizottság hétfői ülésén a fideszes képviselők nem szavazták meg az eseti bizottság felállítását, ezért Szilágyi György kijelentette: a kormánypárt visszaélt hatalmával és átverte választóit. Mint fogalmazott, egy eseti bizottság felállítását csak az nem szavazza meg, akinek rejtegetnivalója van.

Szilágyi György szerint Orbán Viktorék folytatják a Horn- és Gyurcsány kormányok szellemiségét, és a ,,trafikmutyi" esetét a Tocsik-ügyhöz hasonlította, melybe, mint fogalmazott: ,,belebukott az akkori kormány". A jobbikos honatya szerint ez lesz a Fidesz sorsa is, ha csak kommunikációs trükkök százaival tud élni tisztességes munka helyett.


alfahir.hu


http://alfahir.hu/a_kormany_visszaelt_hatalmaval_es_atverte_valasztoit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roger Scruton: Az Európai Unió egy erőszakos birodalom
  2013-05-27 21:01:51, hétfő
 
  Roger Scruton: Az Európai Unió egy erőszakos birodalom
2013, május 27 - 16:40



,,Európai értékek és a nemzetállam" címmel tartott előadást pénteken a budapesti Magyar Tudományos Akadémián Roger Scruton világhírű brit konzervatív filozófus. Scruton szerint az alulról legitimált nemzetállam nem problémát, hanem megoldást jelenthet az Unió jelenlegi válságában - írja beszámolójában a Mandiner.hu

A Budapesten előadó angol filozófus elmondta: a fentiekkel ellentétben az Európai Unió egyirányú fogalmak mentén működik, ahol a szabályozás - hatékony kontroll nélkül - felülről rátelepszik az államokra és a polgárokra. Scruton a nemzet ellentéteként megjelenő birodalomként definiálja az Uniót.

Az európai kultúra legfontosabb jellemzőiként Scruton - a nemzetállam keretein belül - a kereszténységet és a jogállamiságot tartja számon. A nemzetállam sajátja ugyanis az elvi alapjait tekintve a keresztény gondolatvilágban gyökerező áldozathozatal a társadalom tagjai részéről a közös ,,mi"-ért. Ez a fajta, nemzeti hűséget megalapozó altruizmus az európai kultúra előfeltétele és sajátja, aminek mentén szembeállítható például az iszlám kultúrával.

Az európai politikai kultúra nemzeti alapú meghatározottságából kiindulva Scruton ezért különösen problematikusnak tartja, ahogyan az új politikai elit kriminalizálja a nemzetet, a ,,nemzetiből" ,,nacionalistát, fasisztát" stb. kreálva; holott szerinte egyáltalán nem létezik ,,Európa transznacionális eszméje." A nemzethez az európai politikai diskurzusban társított ilyen pejoratív konnotációk félrevezetők, mivel a nemzeti hűség olyan hétköznapi dolgokon alapul mint a nyelv vagy a szokások. Ezek alakítják ki azt a ,,kollektív mi"-t, aminek révén az egyének a nemzet tagjaiként azonosítják magukat. Ez pedig elengedhetetlen a társadalom által megkívánt áldozathozatalhoz.

Magyarországról szólva kiemelte, hogy mi duplán el vagyunk szigetelve a szomszédainktól: a nyelv és a trianoni határok által. Scruton kitért az új alkotmány preambulumának kereszténységre vonatkozó passzusaira és annak fogadtatására is, hangsúlyozva, hogy a kereszténység pedig igenis fontos tényező Európa nemzetállamaiban.

A teljes beszámoló ide kattintva olvasható el.

mandiner.hu - alfahir.hu


http://alfahir.hu/roger_scruton_az_europai_unio_egy_eroszakos_birodalom
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világvége: Svédországban is növekszik az antiszemitizmus
  2013-05-27 20:59:25, hétfő
 
  2013-05-27. 19:43
Világvége: Svédországban is növekszik az antiszemitizmus

A Dagens Nyheter című svéd lap egyik múlt heti számában igen terjedelmes beszámolót közöl a Malmőben megrendezett eurovíziós dalfesztivál ürügyén Malmö városáról, az ott élő bevándorló közösségekről, a zsidóságról és - nem is hittük volna - a növekvő antiszemitizmusról. A négyoldalas cikk szerint a városban immár olyan kétségbeejtő a helyzet, hogy zsidó családok tömegei hagyják el Malmőt, ahol a zaklatás kezd mindennapossá válni, és a zsidó közösségből kevesen képzelik el itt a jövőjüket.
Zoom
Shneur Kesselman (középen, az a jóvágású srác)
Az egykoron a tolerancia és multikulturális "másságtisztelet" mintavárosának tekintett Malmőben rohamosan csökken a zsidó közösség száma. A városba ugyan a világ minden tájáról érkeztek és érkeznek menekültek (egykoron a hazai cigány etnikai turistabiznisz kedvelt célpontja is volt), az utóbbi időben főként szíriaiak, afganisztániak és szomáliaiak váltak a legnagyobb migrációs csoporttá. Így a jelenlegi 300 ezres lakosság 30%-a külföldön született. A hagyományos ortodox ruhát viselő helyi rabbi, Shneur Kesselman az elmúlt években számos támadás elszenvedője volt. (E hír hallatán - a magyarországi párhuzamok figyelembevételével - az embernek bizonyos egészséges kétségei támadnak annak valóságtartalmát illetően). Koppenhágai kollégája ezt kiegészíti azzal, miszerint a dán fővárosban az antiszemita zaklatás teljesen ismeretlen, ám malmői látogatásain vele is előfordult már atrocitás.
Az újságcikk szerzője azonban azt is megjegyzi, hogy a malmői exodusról festett kép egyoldalú. Ugyanis a zsidóellenesség azok ellen irányul, akik zsidó identitásukat külsőleg is jelzik, s a fiatal nemzedék távozásának az antiszemitizmus mellett más okai is vannak: munkakeresés, illetve egy élőbb zsidó közösséghez tartozás okán hagyják el a várost. A Dagens Nyheter tudósítója megszólaltatja a zsidó ifjúsági szervezet főtitkárát, aki szerint Malmö az antiszemitizmus jelképévé vált, de ugyanakkor Svédországban mindenütt létezik ez a probléma.

Kaj Gellberg, az áldott jó ember, aki Malmőbe invitálja Isten ajándékait
A cikk eszmei-dramaturgiai tetőpontja kétségkívül az a szövegrész, amelyben egy bizonyos Kaj Gellberg kifejti, hogy mégis van remény a malmői zsidók számára: Magyarországon az összeírást követelő és demonstráló Jobbik miatt nehéz és sanyarú a zsidók helyzete. Talán a magyarországi zsidók Malmőbe költözhetnének - veti fel az igen figyelemreméltó gondolatot Gellberg -, s így erősödne az ottani zsidó közösség - s a magyar nemzet számára felettébb előnyösen megoldódna az itthoni felvásárlási projekt is. (Ez utóbbi gondolatot nem a malmői zsidó jóember, hanem jelen sorok írója veti fel).
Végszóként ide kívánkozik, hogy meglehetősen különös, hogy a Zsidó Világkongresszustól az európai uniós fórumokig mindenki a szörnyűséges és brutális magyarországi antiszemitizmusról és pogromokról hazudozik, miközben a neoliberális és multikulturális svéd mintaállamban történnek meg ezek a dolgok, ellenben Magyarországon a haja szála sem görbült meg egyetlen zsidónak sem. Eltekintve természetesen az olyan sci-fi történetektől, mint Kertész Ákos nagy nyilvánosság előtt történt uszodai vízbefojtásos kísérlete, vagy az ezt követő győztes futása az őt szidalmazó huszonéves fiatalemberek elől. Mert ugye, ezek teljesen hihető és életszerű történetek...
Lipusz Zsolt - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/112804/#ixzz2UWMtrLwf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Véleményterrorizmus és műhisztéria
  2013-05-27 20:58:25, hétfő
 
  Véleményterrorizmus és műhisztéria
2013. május 27. 16:44
Hunhír.info


Mivel Magyarországon jelenleg véleményterrorizmus és műhisztéria zajlik ebben a szent tehénnek nyilvánított témában, ezért annak továbbragozásával nem kívánok további muníciót adni a nemzetünket folyamatosan provokáló magyargyűlölőknek. A teljes felszólalásom fényében látszik, hogy a diktatúrák áldozatai közötti kettős mérce és a magyar nemzet kollektív bűnössé nyilvánítása ellen szólaltam fel.

Mivel Magyarországon jelenleg véleményterrorizmus és műhisztéria zajlik ebben a szent tehénnek nyilvánított témában, ezért annak továbbragozásával nem kívánok további muníciót adni a nemzetünket folyamatosan provokáló magyargyűlölőknek. Minden energiámat latba vetve, továbbra is a magyarság sorskérdéseivel kívánok foglalkozni, úgymint a gyarmatosított állapotunk, az elszakított magyar területeken élő magyar közösségek önrendelkezési küzdelmei, a gazdasági nehézségek, a munkavállalók kiszolgáltatottsága, a multinacionális cégek jogtipró magatartása, a magyar föld végveszélybe kerülése, a társadalom elszegényedése, a devizahitelnek nevezett csalás károsultjainak megmentése, a drámai közbiztonsági helyzet és az elmaradt elszámoltatás.

A teljes felszólalásom fényében látszik, hogy a diktatúrák áldozatai közötti kettős mérce és a magyar nemzet kollektív bűnössé nyilvánítása ellen szólaltam fel. Nyilatkozatom nem valósított meg bűncselekményt, csupán az egyik történelmi emlékhellyel kapcsolatos kritikák létezésére utaltam azok tartalmi ismertetése nélkül. Ha ilyet sem lehetne tenni, akkor már nincs véleménynyilvánítási szabadság, és a képviselők sem vehetnének részt felelősen és teljes súllyal a jogalkotásban. Az áldozatok emléke mindenkitől a józan ész szerinti mértéktartást és a nem az ilyen műhisztériák gerjesztését követeli meg.

A botrány nem a felszólalásom, hanem az, hogy az MSZP mai napig nem számolt el a törvénytelenül megszerzett pártvagyonnal, és a 8 éves szocialista-liberális kormányzás kártevő felelőseit sem vonták teljes körűen felelősségre. Mindkét témában tényfeltáró munkát végzek és elszámoltatást követelek. Ez magyarázza az MSZP és a DK ellenem intézett hisztérikus és gyűlölködő támadásait, Rogán Antal megszólalása pedig vélhetően egy önigazolási kényszer terméke azok felé, akik nyomás alatt tartják az országot.

Képviselői munkámat továbbra is a magyar nemzeti érdekek melletti kiállás jegyében folytatom jogi ismereteimet és nemzeti jogvédő tapasztalataimat is felhasználva. A 2010-ben megfogalmazott jelmondatomat mai is változatlanul vallom: célom, hogy a jog ne a kifosztás és az elnyomás eszköze legyen, hanem a közjót szolgálja, és biztosítsa a magyar emberek szabadságát, méltóságát, biztonságos, büszke és boldog életét.

Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési képviselő

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65207
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eladhatják a Margitszigetet?
  2013-05-27 13:59:09, hétfő
 
 
Eladhatják a Margitszigetet?
2013, május 27 - 07:16 MTI - alfahir.hu

Egy szabályozási terv szerint öt telket hoznának létre a Margitszigeten - írja a hétfői Világgazdaság.


"Tulajdonképpen felparcelláznák a Margitszigetet egy főváros által kidolgoztatott szabályozási tervezetben" - mondta a lapnak a XIII. kerületi főépítész. Arató György annak kapcsán nyilatkozott, hogy egy törvényjavaslat szerint a Margitszigetet, amely közigazgatásilag a XIII. kerület része, különálló fővárosi hatáskörbe utalnák.

A főépítész elmondta, hogy öt új építési telket hoznának létre a dokumentum szerint. Ez alapján a Thermál és a Nagyszálló számára javasolnak egy telket. A következő telek a volt Dózsa-teniszstadion területe, a harmadik a Palatinus strandfürdő telke lenne. Önálló telek lenne a Nemzeti Sportuszoda is a 2006-ban átadott bővítéssel, az ugrófallal együtt. Ugyancsak különálló telek lenne az atlétikai centrum is.

"Ezeknek a telkeknek a létrehozását hívjuk úgy, hogy felparcellázás, ugyanis más építési jogok vonatkoznak rájuk, mintha nem lennének önálló telkek" - hangsúlyozta a főépítész. A főépítész szerint a tervezet alapján kötelező lesz kialakítani ezeket a telkeket, amelyek így az állam vagy a főváros által eladhatóvá válnak. A Dózsa-teniszstadion helyén ma már gyakorlatilag nincs építmény, csak romok, miután telek lesz, építhetnek rajta valamit - mondta. A szabályozási tervezetet a főváros dolgoztatta ki, és a hatályos törvényi rendelkezések szerint a XIII. kerületi önkormányzat alkotott volna belőle helyi rendeletet. Ha életbe lépne a sziget "elcsatolásáról" szóló törvény, akkor a szabályozási tervről már a Fővárosi Közgyűlés dönt - olvasható a cikkben.

A XIII. kerületi polgármester ésszerűtlennek, törvénytelennek és közigazgatási mutyinak titulálta a Margitsziget közvetlen fővárosi irányítás alá vonását, amiről nem kérték ki a kerület véleményét. Azt is jelezte, hogy a Margitszigeten működő vállalkozások kerületet illető mintegy 133 millió forintnyi adóját ez esetben a főváros kapná meg - ismerteti a lap.

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1709
  • e Hét: 5473
  • e Hónap: 9218
  • e Év: 162714
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.