Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Jobbik: Orbán izraeli példákból meríti a jogállamiságról alk
  2013-05-03 20:51:26, péntek
 
  2013-05-03. 18:59
Jobbik: Orbán izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit

A független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik - szól az a már-már közhelynek tűnő mondat, amelyet annyiszor lehetett hallani az elmúlt években, kivált a fideszes politikusok szájából.
Úgy látszik azonban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit.
A független magyar bíróság által jóváhagyott, törvényes módon bejelentett, először a rendőrség által is tudomásul vett - utólag épp Orbán Viktor utasítására törvénytelenül betiltott - rendezvényt nem tilthatja be a Fidesz elnöke, ahogy a Jobbikot sem félemlítheti meg csak azért, hogy kedvében járjon a Zsidó Világkongresszuson részt vevőknek.
A nemzeti párt szombaton 10 órakor mindenkit szeretettel vár a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően megrendezendő s a bíróság által is jóváhagyott kegyeleti megemlékezésre a budapesti Vértanúk terére - áll a Jobbik közleményében.

További részletek: http://kuruc.info/r/2/111638/#ixzz2SG0FcMUV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog Zoltán személyesen lépett közbe az "antiszemita éretts
  2013-05-03 20:50:00, péntek
 
  2013-05-03. 12:08
Balog Zoltán személyesen lépett közbe az "antiszemita érettségi időpont" miatt

"Adminisztratív nehézségek" miatt több érettségi tárgyból "Sovuajsz napjaira" tűzték ki az érettségi vizsgákat. A Mazsihisz elnöke és ügyvezető igazgatója a személyes tárgyalások során felvetette az ezzel kapcsolatos problémákat az illetékes miniszternek, majd levélben keresték meg, hogy segítsen megoldani a "problémát".
A megkeresésre Balog Zoltán miniszter elvi állásfoglalást adott ki, amelyben megerősítette, hogy ha a tanulók vallási okokból nem tudnak az adott vizsganapokon írásbeli érettségit tenni, akkor ez a vizsgázónak fel nem róható, így lehetőségük van a szóbeli vizsga során pótlóvizsgát tenni. Ennek feltétele, hogy a Mazsihisz igazolást állítson ki a vizsgázók számára.
"A Scheiber Sándor Gimnázium igazgatójának, Kovács Bernadett tájékoztatása szerint a diákok nyugodtan készülhet az érettségire" - olvasható a Mazsihisz honlapján - a "helyesírás" alapján pedig felmerül a kérdés, vajon ők magyarul érettségiztek-e valaha...

További részletek: http://kuruc.info/r/2/111616/#ixzz2SFzt4Ssz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Heti mutyimondó: Könyörgöm, inkább kérjetek védelmi pénzt!
  2013-05-03 20:44:43, péntek
 
  Heti mutyimondó: Könyörgöm, inkább kérjetek védelmi pénzt!

Már az is jó lenne, ha a szervezett alvilág csak összefonódna a felvilággal, arról nem volt szó, hogy el is foglalja. Kell-e örülnünk annak, hogy a maffiaállam egyszerű közkatonái is konchoz jutnak? Mong Attila heti lapszemléje.



Ritkaság, hogy az elsősorban rendszerszintű problémákkal foglalkozó tekintélyes nemzetközi korrupcióellenes szervezet, a Transparency International egyedi ügyekben is megnyilvánul, de Magyarországon ezt is megértük. A hálózat magyarországi vezetője egyik interjújában “nettó korrupciónak", a “state capture" klasszikus esetének nyilvánította mindazt, ami a trafiktörvénnyel, a tendereztetéssel, az előkészítéssel, a lebonyolítással történt és az elmúlt héten vált mindenki előtt teljesen nyilvánvalóvá. Alexa Noémi szerint az eset csak újabb bizonyítéka annak, hogy a magyar állam különböző érdekcsoportok fogságába került, a politika ezeket a lobbikat szolgálja ki.

Ez kétségtelenül új szint a magyar korrupciótörténelemben, hiszen Katona Béla nevezetes Horn-korszakbeli bejelentése óta eddig azzal nyugtatgattuk magunkat, hogy a szervezett alvilág “csak" összefonódott a felvilággal, magyarul azért a felvilágban vannak még becsületes emberek, akik jót akarnak nekünk. Na, ez a régi szép időkben volt, amikor még abban lehetett bízni, hogy csupán a megfelelő embereket kell megválasztanunk, a megfelelő pozícióra aztán majd csak lesz valami. Azóta azonban már leváltottunk egy pár elitet, de a helyzet egyre rosszabb lett. Ahogyan azt a Laborc-Portik találkozó jegyzőkönyvei is bizonyítják, a Medgyessy és a Gyurcsány korszakban az alvilág nem egyszerűen csak összefonódott a felvilággal, hanem valójában a kettő közötti határvonalat sem lehetett mindig világosan látni. A Nemzeti Együttműködés Rendszerének viszont még erre is sikerült rátenni egy lapáttal, hiszen az igazi nemzeti együttműködés azzal valósult meg, hogy az alvilág egyszerűen elfoglalta a felvilágot. Amikor tehát azt halljuk felelős vezetők részéről, hogy nincs itt semmi látnivaló, hiszen a trafiktenderen “egyszerű emberek" nyertek, akkor azt úgy kell érteni, ahogyan mondják: nem csak a keresztapák, vagy hadnagyaik, a caporegimek nyertek, de végre konchoz jutnak a maffiaállam egyszerű közkatonái is. Ennek kellene most örülni? Na, meg annak, hogy ezentúl törvény biztosítja nekik a hasznukat?

A legszomorúbb az egészben az, hogy a Transparency International magyar vezetője sem nagyon látja a kiutat, már a civil aktivitáson és tiltakozáson túl, hiszen egyik konkurens politikai erőben sem fedezi fel az erőt, elszántságot, szándékot, hogy valamit tegyen. Az egyik odamutyizik, a másik visszamultizik, a harmadik a valóságot - vagy hogyan az illetékes fideszes vezető írja a “valósságot" (sic!) - feltáró újságírókat fenyegeti, a negyedik pofátlanul azt állítja, hogy itt kérem nincsen semmi látnivaló, business as usual, a korrupcióellenes harcért felelős miniszter pedig azzal büszkélkedik, hogy megint csatlakoztunk valamelyik, a nagyobb átláthatóságot célzó nemzetközi egyezményhez. Mindennek a tetejébe a mainstream média híradóvezetői (including ójajistenem a vén zászlótartót, Gazsó L. Ferencet) úgy látják, hogy a jelen helyzetben nincs különösebb dolguk, már azon kívül, hogy beszámolnak a fára szorult kismacska megmentéséről, utána meg mutatnak egy kis vért.

Mi meg itt állunk Európa közepén, egy országban, ahova mindenünk, értsd családunk, vagyonunk és érzelmeink is kötnek, államunkat meghekkelték, egy trójai vagy mi a fene vette át az uralmat fölötte, és nincs egy rohadt vírusölő, amit ilyenkor be lehetne vetni. Kit hívjunk be?

Egyébként a trafikmutyihoz nagyon hasonló, maffiamódszerekkel megvalósított rablásról is újabb részletek derültek ki. Ez egy kevesebbszer előcitált ügy, pedig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának nevezett feneketlen katlanba mindenki fizet valamennyit. Most derült ki, amit eddig is sejtettünk, hogy mire kellenek a kötelező kamarai hozzájárulás, törvénybe iktatott ötezer forintjai azon kívül persze, hogy egy újabb, kiterjedt klientúrának kellő megélhetést biztosítsanak. A rendszert minden szinten kiszolgáló Parragh-féle szervezet országosan 2,3 milliárd forintot kasszírozott be a hozzájárulásokból egy év alatt, most tehát a fizetések és jutalmak kiosztásán túl, arra is van pénzük, hogy fényűző budapesti irodába költözzenek, évi 150 millióért.

Könyörgöm, inkább kérjetek védelmi pénzt, az tisztább, szárazabb érzés lenne.

Mong Attila

http://atlatszo.blog.hu/2013/04/29/heti_mutyimondo_konyorgom_inkabb_kerjetek_vede lmi_penzt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Fel vörösök!..."
  2013-05-03 20:20:57, péntek
 
  "Fel vörösök!..."
2013. 05. 3. péntek. - 17:16

"Itt van május elseje..." hallom ott gondolatban onnan "hátul a kis polcról" az egykori indulót. Foghíjas/fogváltós kis tinik kórusa nyávogta ezt lelkesen a full hangerőre felcsavart rádiókészülékek hangszórójából. Szép volt, rég volt, ennie azért többet és jobbat sikerült, mint mostanában. Na persze...

Kádár bácsiék a lelkiismeretlenül felvett kölcsönökből (egyre -másra repetáztak is, mondják...) azért az istenadta népnek is vala-hogy részesedést adtak a javakból, ingyen lehetett orvost hívni ha meg akart állni a ketyegő, nem a kártyát kérték elsőre hanem a választ várták, mi a gond, mi fáj? És így tovább.. Hó vége felé nem volt nagyon stresszes a dolog, tudtuk hogy pár nap és itt a fizetés... Ha meg eltökélte az ember fia magát, hogy csak azért is bejár rendesen dolgozni, csak azért se szívatja nagyon a főnökséget, hát amazok meg néha fogcsikorgatva ugyan, de nem tudtak felmondani, védték a kétkezi melóst a jogok, a Munka Törvénykönyve na meg ilyenek... Mára, mint tudjuk, átrendeződtek a dolgok. Nem is kicsit. Kölcsönöket ma is vesz fel az Ormány,csak éppen az talán sok esetben még a csókosok közül se jut el mindenkihez, nemhogy a néphez. Sukoró, most meg a legújabb trafik-biznisz, így kell ezt, nem? Munka, munkahely, és ami vele járna: tisztességes megélhetés? Ne röhögtessük már ki magunkat kérem, különben az is veszélyes, mert a sérv az már csak olyan, hogy a sok röhögés kihozza, aztán lehet menni a szakorvosi rendelőbe, ahol a kártyát kérik előre, tessék ám ezzel is számolni... Munka nincs, becsület nincs, ez a módi, a vörösbe kicsit belemászott a Közel Kelet színe, így aztán narancs-színű az a csillag a mellkasra fércelve... Ja, és más sok minden sincs... Például tisztességes elmeorvoslás sincs. (Naná, annak fellegvárát még Fletóék jó rendesen elsíbolták, így aztán a kórosabb elmeállapotúak mostanában szabadon ugrálgatják át azt a bizonyos állatkerti kerítést. Mostanában egyre népszerűbb ebben a műfajban a rettegő proletárok, politikai üldözöttek kísérteteinek szerepe. "Fel, támadunk!" áll a vicc szerint a szovjet temetők bejáratának kapuján... És ez lassan tényleg már nem is vicc. Ellepik az utcákat a veres lobogók, a hős Mereszjev nyomán "ide lőjetek" felkiáltással fedik a mellkasokat a vörös csillagok, és egyre erőteljesebbe rettegnek pánikszerűen az egykori elhurcoltak(?) örökösei... És bizony, összefogva a Vörös tenger (na tessék ez is vörös...) át-gázolóival, fennen hirdetik amit már sajnos egyre inkább nélkülük is tudunk... Már mint azt hogy övék a hatalom és a dicsőség... Újra? Hm. Még majd igazuk lesz azoknak akik azt mondogatják: "Lufacc volt itt nem rendszerváltás, csak parasztvakítás az egész..."

(Ugye nem is járunk messze az igazságtól Lipótmezőt illetően?)

És valljuk be: úgy tűnik, nekik lesz igazuk, az a teremtette nemjóját!.... 2013. május elseje, Pécs "A menetelők közül az elől haladók viseltek vörös csillagos pólót és lengettek vörös zászlókat. A körülbelül 60-70 fős csapat az Internacionáléra és más mozgalmi dalokra is rázendített - kissé hamisan." - írja a "Pécs Ma" weboldala, majd így folytatódik az ékesen szóló tudósítás - "A rendőrség közülük senkit nem igazoltatott, néhány kopasz fiatalt viszont igen. A menet elindulása után ugyanis hárman-négyen rátört a munkáspártiakra, egyikük egy vörös zászlót is zsákmányolt Benyik Mátyástól, az Attac Magyarország elnökétől. Aki leszögezte, nem kommunista, ám még ha az is lenne, nem vehetnék el tőle a lobogóját."
A teljes anyag a kíváncsibb olvasóink számára itt érhető el, a sorra kattintva.

Kell kis mazochizmus persze a teljes tudósítást elolvasni, de akadnak ott gyöngyszemek, megéri. Úgy futólag átolvasva találhatunk címszavakat, ilyeneket: "Állatsimogatás és Korda Gyuri" az nem derült ki elsőre, hogy most az állatokat lehetett simogatni vagy Korda Gyuri bácsit, esetleg ő simogatott... Ehh, hagyjuk. Maradjunk a komolyabb frekvencián. Bennünket inkább az a döbbenetes látvány ragadott meg, ahogy a weboldal képeit nézegettük, vagy éppen lapunk pécsi tudósítójának fotóit. Nem is csak azért, mert szinte Kádár idejében érezhetjük magunkat a sok vörös textil láttán, hanem... Hanem a már szállóigévé vált kettős mérce okán... Mert, kérném alássan, itt személyesen Jupiterrel és csapatával futhatunk össze képileg. Tetszik tudni, a mondás szerint nekik mindent szabad...


Mire is gondolnék itt? Nevezetesen egy jó tíz nappal ezelőtti eseményre. Most vonatkoztassunk már el ha lehet a minősítésektől, történelmi szerepektől... Április huszadikán, ugyanitt, ugyanebben a városban zsuppolt be huszonöt fiatalt a rendőrség, a szállító-járművekbe. Ők nem a várost akarták átszelni lobogókkal, önkényuralmi jelképekkel (ne feledjük ám el: az a bizonyos BTK 269.§ MINDEN önkényuralminak minősített jelképet egyaránt tilt...) sem akarták Zina Miaulovnát és partizánjait sokkolni. Csak, nemes egyszerűséggel egy túrát szerettek volna le gyalogolni... Óvatlanok voltak, és az eseményt meghirdették nyilvánosan. (Vagy csak éppen korrektek, mondván azt nincs itt titkos rózsakereszt és a franc tudja még mi, csak egy megemlékezés...) Na, jó Zinánk és pécsi elvtársai eget verő sikoltozásba kezdtek. Olyannyira hogy jobb érzésű ember már mentőkabinokon gondolkodott, ahová a halmozottabban rettegőket légzés-problémáik miatt majd a Medicopter 117 kezeibe adhatják... A hatalom pedig? Pintér őr úr és katonái? Mellszélességben dobták be magukat, fennen hirdetve: "No Mercy, határozottan fellépünk..." A fejleményeket ismerhetjük a sajtóból. Az felett viszont talán elsiklott a jó és nyájas olvasó, hogy a túrázók elleni be- és feljelentést éppen azok tették, akik a mai napon szabadon, lelkesen vonulhattak - ráadásul a jelenleg még joghatályosan tiltott önkényuralmi jelképeket lobogtatva, mellükön viselve, és mindazoknak a lelkébe bele is taposva ezekkel, akiket meg éppen ez alatt az ötágú izé alatt vittek annak idején kőbányákba, táborokba, vagy éppen a legendás darálóba... A kommunizmus kísérteteinek (nem én találtam ki, a jó öreg Karcsi bácsijuk írogatott erről annak idején már) tehát szabadon és háborítatlanul sikeredett a világgal tudatni, hol is lakik az ő Úristenük... Habár ők magától ettől a szótól is iszonyodnak, jobban szeretik a főnököt Mammonként emlegetni... De, hát így van ez rendjén... Szerintük legalábbis. Majd talán a mai harci tettről édes-bús könnyes duettben fakad dalra Simon Peresz Köves Slomóval, És talán közben bőszen hajigálják a... Jesszusom, majdnem keresztet sikerült írnom... Dehogy azt... A szart. Jó vastagon, és egyre többet. Amiben majd jól bele is fulladunk a végén...

(forrás: Napifotó)

(Fotók: (C)2013 Tóth Csanád - Napifotó A képek több másikkal, nagyobb felbontásban megtalálhatók itt.

Kitartás.hu kommentár: Mindehhez csak annyi megjegyzést tudunk fűzni, hogy újabb bizonyítékát láthattuk a kettős mércének. Igazából már kedvünk sincs leírni újra és újra, aki ennyi temérdek példa után sem látja a demokrácia kétszínűségét, arra - már elnézést a kifejezésért - tényleg csak annyit mondhatunk: barom! A közrendet egyáltalán nem veszélyeztető hungaristák túrája a Mecsekbe betiltva, a túrázók előállítva, Pécs közterein felvonuló kommunisták (vörös csillaggal, amit tiltanak a jelenleg hatályos törvények) békén hagyva. Valóban, egy rendszer akkor érett meg igazán a pusztulásra, amikor már önnön maga is köp saját elveire. A demokrácia bőven megérett a pusztulásra!


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/fel-vorosok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megismétlik a trafikpályázatot
  2013-05-03 19:59:11, péntek
 
 
Megismétlik a trafikpályázatot
2013. május 3., péntek

Átértékeli a kormány a közfelháborodást keltő trafikpályázatok eredményeit. Elég lehet, ha valakit Viktornak hívnak, vagy szereti Ákos zenéjét - jelentette be Lázár János.



,,Rájöttünk, hogy nem válogattunk elég körültekintően, és olyanok is elveszíthetik a megélhetésüket, akik egyébként ránk szavaznának" - jelentette be a trafikpályázat átértékelését Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár Hódmezővásárhelyen, miután leellenőrizte, hogy távollétében is ugyanúgy folynak-e a dolgok a városban.

A kormány terve a felháborodás láttán módosult: a megismételt pályázaton így elég lehet a koncessziós jog elnyeréséhez, ha valakit Orbánnak vagy Viktornak hívnak, ha tiszteli Ákos zenei munkásságát, ha lájkolja a Fidelitast a Facebookon, vagy ha Pistának jó lesz és/vagy egyiptológia szakra jár.

,,A pályázaton 20 extra pontot kap majd az, aki legalább 30 éve trafikosként működik, 150-et pedig az, aki az előző körben is nyert. Ráadásul most nagyon oda fogunk figyelni, a helyi frakciók által jóváhagyott listákat a kormány delegált emberei is átnézik majd" - zárta ki a visszaélés lehetőségét Lázár.


http://hircsarda.blog.hu/2013/05/03/megismetlik_a_trafikpalyazatot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kételyfalvi...
  2013-05-03 19:53:00, péntek
 
  Kételyfalvi...

Kósa Lajos szívesen nyilvánosságra hozná a trafiktender győzteseit, bár nem érti miért, hiszen természetesnek tartja, hogy ha egyszer több fideszes polgármester és képviselő van, akkor - a nagy számok törvénye alapján - azoknak több ismerősük is lehet. Ha pedig több ismerősük van, akkor - a nagy számok törvénye alapján - még nagyobb a valószínűsége, hogy beviszik a jelöltek listáját a frakcióba, egyeztetni. A legnagyobb számú frakcióba offkóz.

Szóval Kósa azonnal közzétenné a listát, csakhogy akad egy kis probléma: ez bizony, személyiségi jogokat sérthet. Mindenkitől el kéne kérni a hozzájárulását, hogy a nevét közzétegyék. Mivel - ellentétben a Konzultációs kérdőívekkel - a tenderhez nem kötöttek vonalkódokat ez elég bonyodalmas lehet. Nem úgy, mint Hódmezővásárhelyen, ahol az adóslistát seperc alatt sikerült közzétenni. Ott nem voltak ilyen aggályai az egyrészt-másrészt pártnak. Egyrészt (=Kósa Lajos) Másrészt (=Lázár János). Igaz, akkor gyorsan hoztak rá egy jogszabályt ami lehetővé tette. Most meg....



Na de ha Péterfalvy Attila azt mondaná ombudsmanságában, hogy ez bizony lehetséges... akkor azonnal megteszik. Kevés rá az esély.

Kételyfalvi megbízhatóan hozza a formáját. Amikor egy ellenzéki párt akart lakásoknál aláírást gyűjteni, azt megtiltotta mert csak. Törvényi alapja nem volt ugyan, de azért ellene szólalt fel. Most a "visszaélésszerű adatigénylés" elleni törvényben ugyan volna alapja, de Péterfalvi inkább megvárja joggyakorlatot. A Kubatov listának nem volt törvényi alapja, volt alkalmazása.... Azt sem vizsgálta.

Ahogy az ombudsmani hivatal fogalmaz az adatigénylés korlátozásáról: Péterfalvi úrhoz ilyen indítvány nem érkezett és a saját hatáskörében egyelőre ilyen vizsgálatot nem folytat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindenkit vár a Jobbik a holnap a Vértanúk terére!
  2013-05-03 19:38:21, péntek
 
  Mindenkit vár a Jobbik a holnap a Vértanúk terére!
2013. május 03. 19:26
Hunhír.info

Még Orbán Viktor is tartsa tiszteletben a független magyar bíróság döntését! Úgy látszik azonban, hogy a miniszterelnök észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit. A nemzeti párt szombaton 10 órakor mindenkit szeretettel vár a budapesti Vértanúk terére.

A független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik - szól az a már-már közhelynek tűnő mondat, amelyet annyiszor lehetett hallani az elmúlt években, kivált a fideszes politikusok szájából.

Úgy látszik azonban, hogy Orbán Viktor miniszterelnök észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit.

A független magyar bíróság által jóváhagyott, törvényes módon bejelentett, először a rendőrség által is tudomásul vett - utólag épp Orbán Viktor utasítására törvénytelenül betiltott - rendezvényt nem tilthatja be a Fidesz elnöke, ahogy a Jobbikot sem félemlítheti meg csak azért, hogy kedvében járjon a Zsidó Világkongresszuson részt vevőknek.

A nemzeti párt szombaton 10 órakor mindenkit szeretettel vár a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően megrendezendő s a bíróság által is jóváhagyott kegyeleti megemlékezésre a budapesti Vértanúk terére - olvasható a Jobbik Magyarországért Mozgalom közleményében.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64430
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volner: Uniós parancsra jöhetnek az újabb megszorítások
  2013-05-03 19:36:41, péntek
 
  2013-05-03. 15:21
Volner: Uniós parancsra jöhetnek az újabb megszorítások

Az Európai Bizottság országjelentése ismét bizonyította: az unión belül Magyarországgal szemben kettős mércét alkalmaznak. Míg más tagországok esetén jelentős könnyítéseket engedélyeznek horribilis mértékű államadósság vagy a megengedettnél jóval magasabb államháztartási hiány esetén, addig hazánk esetében nemhogy engedményt nem tesznek, de a magyar családok anyagi erőfeszítései ellenére sem szándékoznak megszüntetni a súlyos milliárdokról szóló túlzottdeficit-eljárást.
Teszi ezt úgy a Bizottság, hogy évről évre előre felülbecsüli a magyar hiány mértékét, melyet aztán a tények cáfolnak.
Mind az Olli Rehn uniós pénzügyi biztos által felvetett ,,új intézkedések", mind a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által jósolt ,,évközbeni intézkedések" annak előszelei, hogy az eljárás megszüntetéséért cserébe az EU parancsára újabb megszorító intézkedések sújthatják a magyar családokat.
Magyarország azonban nem ilyen Európai Unióra mondott igent tíz évvel ezelőtt. Magyarország szabadságra vágyik mind politikailag, mind gazdaságilag, ezért a Jobbik elengedhetetlennek tartja a csatlakozási szerződés felülvizsgálatát, illetve egy népszavazást arról, a minket gazdaságilag is gúzsba kötő unió tagjai kívánunk-e maradni - írja közleményében Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

További részletek: http://kuruc.info/r/1/111627/#ixzz2SFhRs3Hz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dühöng a miniduce
  2013-05-03 19:34:43, péntek
 
 
A Kormányzati Információs Központ Miniszterelnöki Sajtóiroda közleménye
Budapest, 2013. május 3., péntek (OS)

A bíróság mai döntését a szombati anticionista tüntetés engedélyezéséről elfogadhatatlannak tartom. Álláspontom egyértelmű: bármely köntösbe is bújtatott, nyilvánvalóan antiszemita szándékú rendezvénynek, a jogállam kijátszásának Magyarországon nincs helye. Az ilyen rendezvények engedélyezése sem a magyar emberek értékrendjével, sem az alkotmány betűjével, sem annak szellemével nem fér össze. Ezért arra kérem a Legfelsőbb Bíróság elnökét, vizsgálja meg, Magyarországnak milyen jogi eszközök állnak rendelkezésére, hogy érvényt szerezzen az alkotmánynak. Ezzel egyidőben utasítottam a belügyminisztert, hogy minden törvényes eszközt használjon fel az alkotmányellenes rendezvény megakadályozására.

Orbán Viktor,
Magyarország miniszterelnöke

Kiadó: Kormányzati Információs Központ Miniszterelnöki Sajtóiroda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A MAZSIHISZ felszólítja a Kormányt... mitcsinál??????? Álljo
  2013-05-03 19:29:05, péntek
 
  A MAZSIHISZ felszólítja a Kormányt... mitcsinál??????? Álljon már meg a hátra menet!! Menjen Tel AVivba kongresszusozni a pereputtyával, vigye a szektáját mindenestül ha nem tetszik neki itt!!!!

A MAZSIHISZ felszólítja a Magyar Kormányt - azért ez a fegyelmezés már túlmutat mindenen....
Mazsihisz: Alaptörvény-ellenes, hogy a bíróság engedélyezte a holnapi szélsőjobboldali tüntetést. A MAZSIHISZ felszólítja a Kormányt, hogy az Alaptörvény betűjének és szellemének megfelelően haladéktalanul intézkedjen, és minden törvényes eszközzel akadályozza meg, hogy politikai célokból tovább rombolják Magyarország külföldi megítélését. - A MAZSIHISZ "felszólította a Kormányt"..., a Kormány ugrott.., szinte azonnal.

http://www.mazsihisz.hu/2013/05/03/mazsihisz--alaptorveny-ellenes,-hogy-a-birosag -engedelyezte-a-holnapi-szelsojobboldali-tuntetest-6110.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.