Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Elment ismét egy, aki elárulta a munkásosztályt
  2013-06-25 01:21:08, kedd
 
  MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG
(SZÓRÓLAPJA)
MEGEMLÉKEZÉS HORN GYULÁRÓL
Nem szívesen teszem, de nem hallgathatok tovább! Az elhunytakról “vagy jót, vagy semmit", mondja az ismert közmondás, viszont Horn Gyuláról jót nem tudok mondani, de a semmit sem választhatom, mert megítélésem szerint amit most egyesekből Horn halála kiváltott, az átlépte az emberi tűréshatár küszöbét!
Az még csak érthető, hogy Mesterházy könnyfacsaró szavakkal ecsetelte, hogy számára és pártja számára mit jelentett Horn, hiszen egy elvakult bolseviktól mást nem lehetett várni, de az sem kizárt, hogy a szokatlan hőség zavarta meg az agyműködését. Az viszont a meglepetés erejével hatott, hogy a parlament többségétől kezdve, számos szervezet és megszámlálhatatlanul sok (ismert) közéleti személyiség szaggatta meg köntösét és szórta a hamut a fejére mérhetetlen fájdalmában, már-már utánozva a észak-koreai gyászolókat, akik közül sokan még a dísztér betonját is megrongálták, addig verték a fejükkel elkeseredésük jeléül.
Nem vitatható, hogy Horn Gyula tehetséges tanuló volt, az Oleg Kosevoj intézetben egy év alatt(!) sajátította el a négy éves gimnáziumi anyagot, középfokú vizsgát tett orosz nyelvből, sikeresen abszolválta az érettségit is, miközben - mint ifjú kommunista - agitációs feladatokat végzett a lakosság körében. 1950-ben beiskolázták Rosztovba, az ottani Pénzügyi Főiskolára, ahol rátermettségének következtében a rosztovi magyar tanulók vezetőjévé nevezték ki. Ő tartotta a kapcsolatot az illetékes magyar és szovjet szervekkel. Írásbeli vagy szóbeli jelentéseket adott tanulótársairól, és alighanem elégedettek voltak vele, mert tanulmányai befejeztéig megtartották ebben a pozíciójában, és 1954-ben vörös diplomával tért haza.
Hasonló magyar elöljáró-féleség “működött" Leningrádban is, ott a műszaki és híradó tisztek elöljárója volt Hersiczky Lajos alezredes és Németh Pál híradó főhadnagy (III/III-as beépített ügynök), ők ketten jelentgettek haza, és többek között jelentették, hogy Bukor Miklós százados “égbekiáltó" rágalmat hangoztatott a selejtes szovjet árukról és az árleszállítási stiklikről, amiért Bukor századost hazarendelték, lefokozták, vagyonától megfosztották és 3 évi börtönbüntetésre ítélték.
Bizonyítékok hiányában nem írhatunk egyes rosztovi magyar diákok hazarendelésének okairól vagy ügyük elindítójáról, de az ismert volt, hogy ott is voltak hasonló jellegű “lemorzsolódások".
Hazatérte után, Horn Gyula Vésztőre vonult be katonának, és egy “gyorstalpaló" tartalékos tiszti tanfolyamon alhadnagyi rendfokozatot kapott, sőt a zászlóalj kommunista ifjúsági szervezetének a titkára lett. 1956-ban önként jelentkezett a pufajkásokhoz, és az oroszokkal együtt segítette Kádár uralmának megszilárdítását. A rendszerváltozás után azt állította, hogy behívták a karhatalmi ezredbe, de hazudott, mert oda csak önként jelentkezőket vettek fel. Később azt is állította, hogy 1956 október 27-én a nemzetőrökhöz csatlakozott és Király Bélától kapott igazolványt de ez is hazugság volt, mert Király még október 27-én kórházban volt és október 28-án este nevezte ki Nagy Imre a Nemzetőrség tiszteletbeli parancsnokává. Egy újabb változatként azt magyarázgatta, hogy az “ellenforradalmárok" által megölt Géza testvérét akarta megbosszulni, azért lett pufajkás. Valójában testvére halála előtt kb. két héttel öltötte magára a pufajkát (talán előre megérezte testvére halálát), de ismét hazudott, mivel testvérét egy szovjet csapatszállító gázolta halálra, mert a kerékpárjával figyelmetlenül kanyarodott az úttestre, ugyanis rosszul látott (az egyik szeme üvegből volt). Mindez ‘56 december 14-én történt, amikor a forradalmárokat már felszámolták a mérhetetlen nagy erő-és technikai fölényben lévő orosz csapatok (magyar pufajkások aktív segítségével).
Horn állításai, tagadásai, hazugságai vagy elhallgatásai nem könnyen bizonyíthatók, mert életrajzával és a beosztásaival kapcsolatos dokumentumok akkor tűntek el a hét lakat alatt őrzött Fekete sas utcai levéltárból, amikor miniszterelnökké avanzsált és a honvédelmi miniszter Keleti György egykori politikai tiszt volt, aki személyesen léptette elő a levéltár parancsnokát Csárádi József alezredest ezredessé, akit a Horn féle szigorúan titkos dosszié eltűnése miatti botrány következtében a hadbíróság 50 ezer forint bírsággal sújtotta, de nem sokkal később, közvetlen elöljárójától Korsós László dandártábornoktól, 500 ezer forint pénzjutalmat kapott.
Az MSZP láthatatlan kezei ügyesen támogatták Horn Gyulát, most pedig a minden hájjal megkent baloldal kiemelkedő államférfivé, demokratikus kommunistává, határsáv nyitogató külügyminiszterré, és megfontolt politikussá “varázsolta" át, a hazaáruló, nyilatkozataiban és írásaiban is primitív módon hazudozó (mellébeszélő), a szovjeteket és Kádárt fenntartás nélkül kiszolgáló, állampénzén luxuslakást építtető,- krónikus alkoholistát. A hazájáért semmit sem tett, Kádárért és a szovjetekért mindent! Ezzel jellemezhető Mesterházy szuperlatívuszban kifejtett minősítése Horn emberi nagyságáról és kimagasló vezetői tevékenységéről. Az NDK-s állampolgárok számára, a sokak által hangoztatott nyugati határunk megnyitását csak azok a 2-3 általános iskolát végzettek könyvelhetik el Horn kezdeményezésének, akik nem tudják, hogy a Varsói Szerződés tagállamának külügyminisztere Gorbacsov intézkedése (utasítása) nélkül még álmában sem gondolhatott hasonló akcióra, és szovjet kapcsolatai révén tisztában volt azzal, hogy mi várhat rá önálló kezdeményezés esetében, hiszen Beriját is (elsősorban és többek között) azért verette agyon Hruscsov, mert célzást tett a németek egységesítésére.
Ha a magyaroknak valakit igazán gyászolni kell, akkor azok a Kádár, Biszku, Marosán, Apró és a Horn-féle pufajkások által kivégzett forradalmárok, akik közül sokan még most is hátradrótozott kézzel, porladoznak a kádári lovas-rendőrök által összetaposott gödrökben és a túlélőknek vagy az igazságot ismerőknek kell szót emelni azért, hogy ne alázzák meg a magyar népet azzal, hogy állami temetést rendeznek a forradalmunk ellen fegyvert fogó, senkiházi számára, aki pufajkás hazaáruló létére miniszterelnök lehetett, és aki a parlamenti “NA ÉS (?)“-sel szembe köpte a magyar népet!
Talán még azt is megérjük, hogy három napos országos gyászt rendelnek el Horn halála miatt...
Összeállította:
(Prof. Dr. Bokor Imre)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazmondó...?
  2013-06-20 00:40:38, csütörtök
 
  Gyurcsány és az igazmondás


Gyurcsány Ferencnél nem volt igazmondóbb politikus 2006-ban, az őszödi beszédekor. Elismerte, hogy majd belepusztult abba, hogy ,,...négy évig nem csináltunk semmit."
Ezennel bocsánatot kérek Gyurcsány Ferenctől és tisztelőitől, mert én ezt követően őt tartottam a főhazugnak... Pedig nem tett mást, mint-hogy igazat mondott hívei előtt. Elmondta, hogy ,,...ez mekkora böszmeség, amit ők csináltak, vagy csinálnak. Meg, hogy hazudtunk..."
Mi mást tehettek volna, hiszen attól fogva, hogy megszűnt az osztálytársadalom Magyarországon, megszűnt az un. baloldali politizálás létjogosultsága is. Ennek ellenére továbbra is azt hazudták, hogy ők a ,,kisemberekért" meg a baloldali értékekért..., miközben a legvadabb, leggátlástalanabb KAPITALISTÁKKÁ lettek.
Vastag bőr kell ahhoz, hogy 1956-ot egyáltalán a szájára merje venni Gyurcsány Ferenc...!!!!
Mansfeld Pétert 1958-ban - éppen-hogy elérve nagykorúságát - a ,,munkásosztály elárulásáért" halálra ítélték!!!


Vagyis, olyasmiért ítélték el, amit kiskorúként követett el.
Az állítólag nagykorú emeszempé és emeszpés, majd mindenféle demokratikusság mögé elbújók is ELÁRULTÁK A MUNKÁSOSZTÁLYT ÉS MÉGSEM ÍTÉLTE ŐKET EL EZÉRT SENKI! Sőt! 2006-ban még ők mertek a békés megemlékezők közé provokatőröket terelni, majd szétverték, szétlőtték ezen megemlékezőket.
Beleordítom ebbe a kurva-nagy demokráciába a kérdésemet, hogy kinek van itt, ebben az országban még mindig félnivalója? Igen, jól gondolja az, aki azokra az erőszakosan proletarizáltakra gondolnak, akiket nincstelenként ért az a felfordulás, amit rendszerváltozásnak szokás nevezni. Rossz szokás! Le kéne róla szokni!!! Azokra, akiket halálra üldözött a Pol. Osztály... és kikergetett az országból, vagy belekergette tömegével az öngyilkosságba! Vagy egészen egyszerűen balesetet produkálva előidézték a halálukat... Hosszú lenne a lista, akiket név szerint is felsorolhatnék itt és most!!!
Az történt 1990 után, hogy egészen egyszerűen LIKVIDÁLTÁK (közvetett módszerekkel) azokat a népcsoportokat, akiket MUNKÁS-PARASZT státuszban ért a rendszerváltozás nevezetű módszerváltás...
Szemrebbenés nélkül megtették, mert azokért - akiket szegény munkásemberként ért 1990 - senkinek nem fájt a szíve, sem jobbról, sem balról!
Ők: a '80-as évek munkásai, az un. szocializmus idején, a társadalom peremére lettek kontra-szelektálva. Ez a több évtizedes kontraszelekció - a magyarság ellen - felért az 1920-as numerus claususszal.
Tessék csak nézni ezeket a felvételi kérelmi lapokat! Ezek még az 1980-as évek végén is érvényben voltak!


Ugyanakkor, azok akik ezt a kontraszelekciót megvalósították (Aczél György és olyan hűséges munkatársai, mint Agárdi Péter) megtarthatták állásukat. Egyetemi katedráról oszthatták az észt, miközben a hallgatók sokasága ,,néma kegyelettel" függtek minden szaván!



Szabadna megtudni, hogy kinek van ebben az országban még mindig félnivalója?
Nem talán a farkasok kiáltoznak farkast? Mert kurvára rossz a lelkiismeretük. Mert Gyurcsányék valóban félnek és amiatt, amit elkövettek elődeik és ők is a magyarság ellen. Meg vannak győződve róla, hogy a hatalmat a magyarság is arra használja majd föl, amire ők kormányra kerülésükkor. Brutális tömegoszlatásra... http://furaila.xfree.hu/43588 hazaárulásra... Most, hogy végre kezdi a magyar és a vele/velünk kisebbségben együtt-élők megtalálni az egymáshoz vezető lélekutat, (lásd azt az összefogást és segítő szándékot, amivel odaálltak amúgy tevőlegtesen is a bajba jutottak mellé! Hóhurrikán, árvíz... idején.) Gyurcsány Ferenc olyasmivel riogat, amire semmi, de semmi vágya nincs már az egyszerű átlagembernek. Pedig, sorolhatnám, az 1945 utáni kemény, majd az 1956 utáni puhának mondott diktatúrák rémtetteit. De nem teszem, csak arra szeretném Gyurcsány Ferenc figyelmét felhívni, hogy attól a perctől fogva, hogy felszámolták a munkásosztályt, már nincs semmi keresnivalójuk a politikában. Ja, hogy a vadkapitalista módit olyan jól elsajátították? Nahát, arra meg végképpen nincs szükségünk!!!

Sajnos, itt és most még mindig ugyanazoknak van félnivalójuk és ugyanazoktól, mint akiktől féltünk 1990 előtt! Mert az újjászervezett titkos szolgálatok megbízói ugyanazok lettek, akik előzőleg voltak. Ott vannak mindenhol a kis spiclijeik és ugyanazokat figyelgetik és jelentgetnek róluk... Kikből lettek a kis besúgók? Tudjuk nagyon jól, hogy elég volt belehajszolni ártatlan jóhiszemű embereket, fiatal gyerekeket is valami stiklibe, ami miatt aztán zsarolhatóak lettek. Voltak és vannak, akik perverziójuk miatt, vagy esetleg homoszexualitásuk miatt...

Úgyhogy, nagyon örülök Gyurcsány Ferenc ama ötletének, hogy nem bűn a homoszexualitás és nekik is joguk kellene, hogy legyen a boldogsághoz! Ezennel kifejezetten kérem, hogy adjuk meg nekik a jogot, hogy felvállalhassák társukat, szerelmüket, szerettüket - még akkor is, ha az a saját nemükhöz tartozó ember! Végre megszűnne a zsarolhatóságuk ezeknek a szerencsétleneknek! Arról meg nem is beszélve, hogy végre levegőhöz juthatnának az általuk megfigyeltek is!!!

Az fölsőfokú oktatáspolitikával és a vallásgyakorlással, mint az egyén magánügyével kapcsolatban el kell mondanom azt, amit Hoffmann Rózsával kapcsolatban tudok és gondolok. Hoffmann (Bajnai) Rózsánál szoc.liberálisabb politikus nem volt 1990 előtt és közvetlen után... Nem is tudom hogyan lett ő akkora keresztény...? Jó lett volna - de tényleg - ha magánügyeként lehetne kezelni ezt a tényt. Ehhez azonban az kellene, hogy ne tudja közéletiségre felhasználni keresztényi voltát.
Minden esetre, Orbán Viktor - megfogadva miniszterelnöki tanácsadójának javaslatát - meghívta a Nemzeti Konzultációs Testületbe 2005-ben.

Dr. Hoffmann Rózsa 1948-ban született (Bajnai Rózsaként) Balatonfüreden, és Budapesten végezte tanulmányait.
Az ELTE-BTK-n szerzett - francia-orosz szakos - középiskolai tanári diplomát 1971-ben. Doktori fokozatot 1985-ben ért el. 1995-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Tanárképző Intézetének intézetvezető egyetemi docense lett. 2003 ősze óta a Mester és Tanítvány című pedagógiai folyóirat főszerkesztője. Tudományos munkásságát fordítóként kezdte és első írásait a '80-as évek elején a Szovjet Irodalom című folyóirat közölte. Pl. neki köszönhetően vált magyarul is olvashatóvá Jurij Guszev: ,,A szocialista forradalom korának irodalma" című műve. Később, az akkoriban (1991) liberálisnak számító Magyar Hírlapban a saját gondolatait közli ,,Piacgazdaságot a tanárképzésben" címmel.
Közéleti tevékenységének köszönhette, hogy Orbán Viktor meghívta a Testületbe(?).
Politikai pályafutását a rendszerváltozás előtt, a Magyar Szocialista Munkáspártban kezdte. 1988-ban lépett ki. 2003 óta a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tagja, 2009-ben a Kulturális Tagozat elnöke lett. 2006-tól országgyűlési képviselő a KDNP-frakcióban. Bővebben itt olvashatunk róla:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoffmann_R%C3%B3zsa

De nem kell messzire mennem ahhoz, hogy az őszödi beszédet követően hűségnyilatkozatot tevő és kereszténységét is demonstráló politikust hozzak föl példaként. Itt, Bp. XX. kerületében Szabados Ákos a Magyarok Nagyasszonya templom törzsökös és patronáló hívévé vált... Mindent elkövetett és elkövet, hogy nálánál ne is jöhessen szóba nagyobb keresztény Pesterzsébeten! Ő abszolúte példát statuált a 2006-os kampánya során is azzal, hogy a kampányaújságban a háttérben a Szent Erzsébet Templommal kampányolva! Vagyis, egészen brutális módon kérkedett a keresztényiségével és templomosságával!!! Ugyanakkor kiállt Gyurcsány mellett is
http://jobbinfo.tvn.hu/news.php?readmore=830
Vagyis, felvállalta, hogy tovább hazudják baloldaliságukat, meg mindent... ezzel is bátorítva Gyurcsány Ferencet, hogy ,,csak így tovább! Hazudj csak nyugodtan Ferenc, mi melletted vagyunk. A saját jólétünkért, bármire képesek vagyunk! Még nemzetünk, népünk elárulására és a haza kiárusítására is.

Kinek van itt és most is félnivalója? Ugyanazoknak és ugyanazoktól! Mert, arra senki nem akar emlékezni, hogy az 1980-as munkás-parasztja nem azonos azokkal, akik 1945 után megvalósították a proletárdiktatúrát. Hanem, bizony, sokkal inkább azonosak azokkal, akiken megvalósult az!

Hiszen, a fényes-szelek munkás-paraszt nemzedékének felemelésével egy-időben megtörtént azok ,,felhozása" is, akik többnyire nem véletlenül voltak ,,alul". Belőlük, a ,,felhozottakból" lett az a gátlástalan - politikailag teljesen elvtelen módon - a hatalmat feltétel nélkül kiszolgáló réteg, amelyik segítségével diktatúrává lehetett változtatni a szocializmust.

Nekik szólt Gyurcsány Ferenc mostani beszéde. Őket nyugtatgatta azzal, hogy ,,ne féljetek!"

Gyurcsány Fereancnek üzenem még, hogy azért sem kell félni, mert az a nemzedék, akiket a társadalom peremére száműztek, már kihalt. Kint porladnak a velük megtelt magyar temetőkben!
Az 1945 utáni kemény- és az 1956 utáni puhább politikai diktatúrának volt ,,köszönhető" az a helycserés támadás, amivel 1945 utáni, de legfőképpen 1956 utáni évtizedekben helyet cserélt az új ,,elit" a munkás-parasztsággal. Mert, az köztudott, hogy minden társadalom kitermeli a saját ,,elit" rétegét. Hogy ez mekkora probléma, valóságos paradoxon volt, bizonyítja, hogy a szocialisták rendszerváltozás utáni, egyik oktatási minisztere: Báthory Zoltán is ezt a problémát taglalja a "Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvében. Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.
Báthory Zoltán olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző könyvében, melyek azt bizonyítják, hogy az 1980-as évek szakmunkás rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban. A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat "kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az "alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).
Ez a tény egy másik, politikai ellentmondásra hívta fel a figyelmet, ami miatt - több írásomban is - fel kellett tennem régi-új kompetenséknek a nagy KÉRDÉST:
- ,,Hogyan lehetséges, hogy a Magyar Népköztársaságban, az uralkodó osztálynak kikiáltott munkásosztályhoz tartozó népesség volt az 1980-as években a legszegényebb?"
Erre az ellentmondásra is kaptam részleges magyarázatot Szelényi Iván egyik írásában. Ő ,,értelmiségi"-ként említi a hatalomgyakorlókat, ugyanis, a diplomát, mint a képviselőségre feljogosító ,,jogosítványt" használják évtizedek óta.

,,Az értelmiség az államszocialista társadalmak osztályszerkezetében" című műve alapján:.
"... a kelet-európai értelmiség nyilvánvalóan nem osztály. Nemcsak hatalmának osztályjellegét nem ismeri fel, de az osztálynélküliség és a megegyezés ideológiáját pártolja, s - ami még nagyobb paradoxon - azt állítja, hogy a hatalom, amelyet az értelmiségiek gyakorolnak, voltaképpen a proletariátus hatalma." (Szelényi Iván)

Szelényi Iván ezt évtizedek óta oktatja az USA-béli Yale Egyetemen...

Röhej, hogy mennyire hülyének tartja szavazópolgárait - a magát magyarnak és baloldalinak hazudó - újgazdag, milliárdossá lett- vadkapitalista- kizsákmányoló- a hazát kiárusító bűnbanda!!!

Teheti, ráadásul büntetlenül, mert büntetlenségét szavatolja az un. Paktumba foglalt egyezség, melynek betartásán és betartatásán oly nagy erőbedobással őrködik a volt belügyminiszter- miniszterelnök, miniszterelnöki tanácsadó... http://furaila.xfree.hu/212714
Teheti, hiszen a háttérben meghúzódva - az általa 1993-ban újjászervezett titkos szolgálatosokkal - kézben tarthatja az egész országot. Az ő tudta és beleegyezése nélkül még Bajnai Gordon sem tehet semmit. De, most hagyom Bajnait, a Gordont... Vele majd legközelebb foglalkozom.

Döbbenetes egyébként, hogy mennyire nincs képben Gyurcsány Ferenc (volt) miniszterelnök létére! Tényleg, már szinte sajnálom! De a veszélyessége miatt, hogy még mindig hatni tud azokra, akik haszonélvezői voltak az un. szocializmusnak és azokra, akik egyetlen érdeme volt/van hogy ,,mertek kicsik lenni" - fennáll a veszélye annak, hogy ismét túszul ejthetik a magyarsága- magyarságunk mellett elkötelezett embereket, (nép)csoportokat!

Bp. 2013. június 19.

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tévedés...
  2013-06-03 13:36:28, hétfő
 
  TÉVEDÉS TRIANONNAL KAPCSOLATBAN!

Vissza kell utasítani a - KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG ELVE ALAPJÁN - TRIANONBAN HOZOTT DÖNTÉST!!!

Nagyon-nagy tévedésben él az, aki azt hiszi, hogy valaha is elévülhet a Trianonban - a - kollektív bűnösség elve alapján - az össz-magyarságot büntető békediktátum felülvizsgálata!!!

Miért?

Külön felhívom mindenki figyelmét arra a nagyon fontos tényre, hogy az
egész magyar nemzetet, vagyis a népet büntették meg azok helyett a
vezetőik helyett, akik belehajszolták az I. világháborúba!!! Ugyanis, 55 év volt a hadrafoghatósági korhatár!!! Ez azt jelentette, ha valaki nem teljesítette a behívó parancsot, akkor statáriálisan (azonnal) kivégezhették!!!

Ennek, az egész magyar nemzetet sújtó büntetésnek a FELÜLVIZSGÁLATA SOHA NEM ÉVÜLHET EL!

***************************


TRIANON üzenete a mának:

Ma is ott ártanak nekünk és HAZÁNKNAK azok, akik tönkretették és fizetésképtelenné tették 1989-re Magyarországot. http://furaila.xfree.hu/234611

Vagyis, nem a magyar nép ,,kollektíve", hanem a magukat szocialistának hazudó politikusai.

A magyar nép, amúgy kollektíve ,,csak" elszenvedője volt. Tudjuk nagyon jól, hogy az 1945 után születettek nemzedéke volt a legnagyobb kárvallottja az úgynevezett szocializmusnak, vagyis a ,,proletárdiktatúrának" hazudott politikai-egypárti (Magyar Szocialista Munkáspárt) diktatúrájának! Mert az népirtás volt a javából, hogy malenkij robotra, Recskre és hozzá hasonló büntető- és átnevelő táborokba hurcolták, üldözték és negatívan megkülönböztették, megbélyegezték
a.) az otthonaikból elűzött kitelepítetteket és utódaikat;
b.) az államhatalom által, a ,,nép nevében ellenérték nélkül" kisajátított üzleteikből- műhelyeikből a gyárakba terelteket és utódaikat;
c.) a saját földjeiken gazdálkodó parasztok erőszakos TSZ-esítésének
áldozatait és utódaikat;
d.) a fogolytáborokban felejtett, II. világháborús honvédő katonákat és utódaikat;
e.) a málenkíj robotot túlélőket és utódaikat;
f.) a recskihez hasonló büntető- átnevelő táborokat túlélőket és utódaikat;
g.) az 1956-os forradalomban és szabadságharcban elesetteket, bebörtönzötteket, kivégzetteket és üldözötteket, valamint utódaikat.

1990-től is népirtás folyt, méghozzá a legmodernebb formája. Megfosztottak bennünket a megélhetésünktől a földjeinktől az otthonainktól, vagyis még attól a lehetőségtől is, hogy egyáltalán lakjunk valahol!
Vagyis, ,,kollektíve" a vétlen magyar népet büntették azért, amiért az 1980-as évekre teljesen csődbe vitték és fizetésképtelenné tették Magyarországot!
http://furaila.xfree.hu/234611

És kik tették ezt?

http://furaila.xfree.hu/140848

Az MSZMP utódpártjának az MSZP-nek, valamint a velük paktumot kötött MDF-nek és SZDSZnek a politikusai. Tették, mert tehették, hiszen folyamatosan a dolgozó nép érdekeit hazudva megnyerték az addig a ,,munkásosztályhoz" tartozók bizalmát. Sajnos, elhitték hazug politikusaiknak, hogy az ő nevükben és érdekükben telepedtek be a gyárakba, üzemekbe, intézményekbe a függetlenített MSZMP, KISZ- és szakszervezeti bizottságaik - titkárai - külön irodával, titkársággal!!!
És akkor még nem is említettem a járási, a városi és települési függetlenített párt- KISZ- szakszervezeti titkárságokat, titkárokat a külön fizetéssel és infrastruktúra (irodák, tárgyaló termek és azok felszerelései) kisajátításával.
Így fordulhatott elő, hogy amit a munkások (szak- és betanított munkások) három-műszakban, teljesítménybérben megtermeltek, valamint a parasztság a háztájiban, a TSZ-ekben előállított termények bevételeit mind felélték ezek az egypárti diktatúrát kiszolgáló párapparátusok bürokratái.
Olyannyira, hogy már az 1970-es évektől kezdődően attól a "rothadó"-nak hazudott kapitalista Nyugattól fölvett kölcsönökből fizették a bérüket!
Mi történt aztán ezekkel a PÁRT- KISZ és SZAKSZERVEZETI APPARÁTUSOKKAL???
1989-re már igyekeztek mindenféle kft-be, offsor cégekbe menekíteni az állami, vagyis a ,,dolgozó" nép" tulajdonát!!!
Amikor 1989-re kiderült, hogy Magyarország teljes csődbe jutott, akkor Medgyessy Péter az egyik MSZMP KB ülésen drámai bejelentést tett: "olymértékben eladósodtunk, hogy be kell jelentenünk Magyarország fizetőképtelenségét..."!!!

Nahát, ezért adták át olyan "békésen" a hatalmat 1990-ben! Vagyis, csak színleg adták át, mert a vállalatokat kiprivatizálták magánvagyonukat gyarapítandó, miközben a MAGYAR MUNKÁSNAK KISZÚRTÁK A SZEMÉT 15- MEG 20 EZER FORINTOKKAL!!!! Ma ők az újgazdag milliárdosok, mert tovább hazudhatták, hogy a magyar nép érdekeiért teszik amit tehettek. Ami nem volt más, mint reformnak hazudott népirtás!!!
MAGYARORSZÁG TÖNKRETÉTELE FOLYIK ÉVTIZEDEK ÓTA. A maradék kis
országunkat és a benne élő, dolgozni vágyó népet halálra ítélve. Mert az, amit kormányzás címén a Gyurcsány-kormány elkövetett a magyar néppel szemben, az a ,,modern" népirtás kategóriájába tartozik! Tudniillik nem tettek mást, mint elvették tőlünk az életben-maradásnak, a létfenntartásnak a lehetőségét is!!! De nemcsak előlünk vették el, hanem gyermekeink és unokáink elől is!!!
ÍGY ÍTÉLTÉK BŰNHŐDÉSRE, EL SEM KÖVETETT BŰNEIÉRT - A MAGYAR NÉPET - VEZETŐI.
Tehát: felelősök vagyunk önmagunkért, gyermekeinkért, unokáinkért, mint a MAGYAR NÉP TAGJAI. A felelősség KÖTELEZETTSÉGGEL jár!
MÉGPEDIG AZZAL HOGY MEGAKADÁLYOZZUK a magát szocialistának hazudók TOVÁBBI NÉPIRTÁSI TÖREKVÉSÉT!!! Valamint, visszamenőleg el kell számoltatni az MSZP jogelődjét- az MSZMP-t, a KISZ-t, A FÜGGETLENÍTETT ÁGAZATI SZAKSZERVEZETEKET, hogy merészelte felélni és a saját magánvagyonát gyarapítani mindazzal, amit a dolgozó nép termelt meg? Követelnünk kell, hogy: számoljanak el a "DOLGOZÓ NÉP" VAGYONÁVAL!!!!

És, nem utolsó sorban, számoljanak el az 1990-es és azt követő magántőke-felhalmozással!!!
Hogy lehetséges, hogy ugyanazok, akik a "DOLGOZÓ NÉP"-re hivatkozva rátelepedtek a dolgozó nép gyáraira, intézményeire - felélhették és magánvagyonokat képezhettek a megtermelt javakból - miközben az a "DOLGOZÓ NÉP" örökös kölcsönökért volt kénytelen kuncsorogni a vállalat- intézmény párttitkáránál, ha bármilyen, nélkülözhetetlen használati tárgyat szeretett volna vásárolni?
Most ugyanezt tették! Belehajszolták a népet a kölcsönök felvételébe, mert már ott állnak a lakásaik, kis véres verejtékkel megszerzett otthonaik, kertjeik, földjeik fölött az elárverezők- és bagóért felvásárlók!
Tömegesen válhatnak földönfutóvá a volt MUNKÁSOK, vagyis az a bizonyos
"DOLGOZÓ NÉP".- nem hagyva mást utódaikra, mint a HAJLÉKTALANSÁGOT A SAJÁT HAZÁJUKBAN!!!
Ez felelőtlenség, és nem érdemlik meg az utódaink, hogy ezt tegyék velük!!!

FELÜLVIZSGÁLATOT !

FELÜLVIZSGÁLATOT kell követelnünk, DE NEMCSAK TRIANONNAL KAPCSOLATBAN!!!

(2008.09.27-i blog-bejegyzésem felülírt másolata)

Bp. 2011. január 16.

Bp. 2013. június 3.

Bóna Mária Ilona
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 456
  • e Hét: 733
  • e Hónap: 9337
  • e Év: 45278
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.