Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Minden hónapban történik valami
  2013-06-01 14:41:52, szombat
 
  A Tatárdombi Braun vörös botos Talmudos háza teljesen szétment a rám való teljes begyűjtés közben. Már itt a szemben lakók a Stadion utcán átcseréltették a tetőjüket, míg az én cserepeimet darabokra lyuggatták. Elhangzott a mondat ideköltözésemkor, hogy süllyed és reped a bérház. A mellettem lakó italos üvegekkel csörömpölő és az anyám fogait kiszedő sötét gyermeket szülő - termékenységi népeket emelték az én áldozásommal születésem óta - lakása ázott be. Paneles lett, felújították, a gyerekek megnőttek, egyetemekre járnak, én maradtam változatlanul báb egy iszonyat kezében, minden részemben rontással. Mind ehhez az utcához tartozik, a kutyásokat is megmentették, főleg a kis fehér kutyával berendezetteket, ha őket éri valami, beteg lesz az ellenségük, kórházba kerül. Ez a sokféle nép sokféle eredettel vonul ki a megyéből, amióta ismétlik a Nők Lapja jóslatát arról, hogy én nem tudok elmenni, különösen a börtön karmások sorsát ismételték kegyetlenül előző életük bűneivel együtt, ezért hangzott el a mondat 1995-ben Júliától, hogy a börtön karmájába löktek engem, amit akkor nem érthettem.

Minden hónapra be van osztva, mi romlik el. Múlt hónapban a televízió adta meg magát, most beáztam, most már egyedül én ázom be, az összes többi nem. Tegnapelőtt eső esett a főzőfülkében, hiába telefonáltam, nem jöttek ki megnézni. Másnap fedeztem fel a plafonon a cseppeket, azt hittem, szétfröcskölt az eső, s most látom, hogy az egyiknek a közepén lyuk van, vagyis szándékos a beáztatásom, tehetetlen vagyok ellene. Minden, ami az itt élteket érte bármikor visszaadásra kerül nekem, már más nincsen, minden ember meghalt. Még a bolhahagyi ufók is engem támadtak meg a Tatárdombon, nekem jelent meg a lakásban Pataki Attila elektromos szemes hatalmas árnya. Nem jó, hogy Borsod szétmegy a világba, mert megy velük a kíséretük is. Azt nem tudom még, hogy a parabestia, vagy parabrutális békát, vagy a miskolci kocsonyabauszos ufónak rendeznek-e népünnepélyt évente, tény, hogy ezek valamennyien vallást, sportolókat is képviselik, mint ahogyan minden tantárgy ellen létre vannak hozva a csapások. A vallási képviselők ember áldozásból emelkednek, gitárral adnak koncertet miséiken.
 
 
0 komment , kategória:  "Darabokra hullik a Biblia..:"  
Hatalmas energia nem engedi leoltani a villanyt
  2013-06-01 10:20:48, szombat
 
  1992. óta nem tudom leoltani a villanyt az ismeretlen eredetű lakásban tartózkodó kíséret miatt.
Most, hogy 15 éve panelbe kényszerültem a családi ház szétberhelése miatt - mely később fel is robbant -, itt éjjel is halványan dereng a kinti világítás, mindig leoltom a villanyt, de a televízió bekapcsolva megy, úgy alszom el.
Esténként, miután beveszem a gyógyszereimet, azonnal fogat kell mosnom - inyevő baktériumot kaptam az elmeosztálytól 1995-ben, bármikor kieshetnek a fogaim, nagyon sokba kerülnek az ecsetelők,fogkrém, baktérium ölők, melyekkel tartom még őket, utána nem tudom, mi lesz velem, kommunikációsan teljesen tönkre mentem, alig tudok beszélni is suttogva -., mert ha nem, akkor fázni kezdek, olyan hirtelen jön az álom, hogy elzuhanok, s mindig éjjel ébredek fel, hogy megy a tévé, ég a kisvillany. Ezt megelőzendő, gyógyszerbevétel után egyből a fürdőszobába megyek rendbe tenni magam, kikapcsolom a tévét, leoltom a kisvillanyt. Két xanaxot veszek be éjszakára, ennek ellenére éjjel kettő körül ébredek rossz álomra és hatalmas energiára, mely körbeölel és nagy erővel szabályszerűen lökdösi a testemet.

Tegnap éjjel is hatalmas energiára ébredtem, fel akartam álmomban gyújtani a kislámpát, de nem égett. Hatalmas félelmet éreztem - a félelem már teljesen belémrögzült az átéltek miatt -, ekkor felébredtem, fel kellett gyújtani a villanyt, bekapcsolni a televíziót, nem is tudtam, nem mertem reggelig elaludni. Nemcsak kívülről hat rám az energia, hanem az álmaimat is beefolyásolni tudja már 15 esztendeje, amióta megy végig a sátán népein, emelve őket.

Amikor a buzik emelését ismételve égette a végbelemet, huzigálta le rólam a fehérneműmet az utcán is, úgy jártam, miközben szorosan ölel a melleim alatt körben, a szívemen több iszonyattal járó valami van, mely mozog rajtam. Ekkor kiadták az upc katalógusban is, hogy a sportolók fenekét ragasztó vonallal becsinálták, valószínűleg így tisztítják őket, meg a börtön bűnözőket, hiszen Borsod megye már 1989. óta kiliáni tégla házának börtönében tartott erkély, napfény nélkül, akkor nem tudtam kilépni sem az ajtón az utcára. Már a börtön Krisztusosokat emelték a pszichopaták után követlenül emberek áldozásával, a média elmeosztályát tartósították, deformációikat, mint ádám csutkások miatti nyelése a nagyobbik gyerekemnek, szája deformációja Marsi Anikó miatt, Jáksó miatti nyaki deformációi meglettek, s már a szemüket is a Szemetekbe bújok Új bekezdés kötetnek megfelelően megrontották. Ez az ember deformáló születésünk óta van a családdal, még Demjén formájára is deformálták annak idején a bátyámat, így vitték el innen sztárnak, öcsém még Rucájsz kinézetű is volt, rajta valamennyi egyházi könyvet, valamennyi írásomat végrehajtották. Kobold Tamás felesége helyett Borsodivánkáról zsebkendő nélkül vitték a mezőkövesdi orr-fül-gégészetre arcüreg gyulladással, senki sem adott neki zsebkendőt, mikor folyt az orra. Ekkor a Szip-szip gyerekverset ismételték, s írta az Új Hírnök ekkor, hogy Koboldné zsebkendő nélkül ment egy szupermarkettbe bevásárolni, vagyis Koboldné helyett az öcsémet áldozták meg.

15 évvel ezelőtt még itt volt a lányok kutyája. Naponta elaludtam a csirkeláb főzése közben, miközben a média bemondta vigyorogva, hogy hányan alusznak el, s odaég a kajájuk. Ekkor hangzott el, hogy Müller Péter Sziámi népe van itt, s megy végig így az elmebetegek betegségein, csapásain, meg fekete mágusok.
 
 
0 komment , kategória:  Éjszakáim, álmaim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 206
  • e Hét: 1355
  • e Hónap: 7596
  • e Év: 59862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.