Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Magyar(országi) lakópark reklám Izraelben - és következménye
  2013-06-11 20:00:56, kedd
 
  Magyar(országi) lakópark reklám Izraelben - és következményei!
2013. 06. 10. hétfő. - 19:25

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sw19OlhzudA

Majd aztán...

http://www.youtube.com/watch?v=JG1RkJEVuUw&feature=player_embedded

Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/magyarorszagi-lakopark-reklam-izraelben-es- kovetkezmenyei



 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Minden hatalmába beleszerető politikus ugyanazt csinálja?
  2013-06-11 19:56:49, kedd
 
 
2013. 06. 11.


Minden hatalmába beleszerető politikus ugyanazt csinálja?

Több mint egy hete tartanak a törökországi tüntetések, amelyek egyvalamiben hasonlóak a Magyarországon történő folyamatokhoz (bár lényegében teljesen mások). A kormányzati kommunikáció reagálásában. Az elmúlt egy hétben Erdogan az utcára szólította támogatóit, az ellenzéket sejtette a lényegében spontán megmozdulások mögött, majd ma azt jelentette be, Törökországot, a török gazdaságot támadják külföldi erők a tüntetésekkel, amiknek a tüntetők csupán játékszerei. Ismerős valahonnan?

Tegnap a török miniszterelnök Erdogan még tárgyalásra hívta a tüntetőket, ma viszont már a rendőrök mentek értük. A tüntetések központjának számító Takszim teret megrohamozták a karhatalom emberei és elfoglalták, az ott lévők testi épségét nem kímélve. Közben a török miniszterelnök azt mondta:

A török gazdaságot vették célba ezekkel az eseményekkel. Egy átgondolt terv keretében módszeres erőfeszítés történik Törökország arculatának eltorzítására. Valakik le akarják fékezni Törökország gyarapodását és megerősödését. A Gezi parki aktivistáknak látniuk kell, hogy kit szolgálnak. Ennek az ügynek most vége.

A török helyzet persze nem a magyarországi, az a kormányunkat dicséri, hogy nem ismételték meg a 2006 október 23-ia rendőr terrort még egyszer, de a kommunikáció ugyanaz. Békemenet pipa. A tüntetők csak megvezetett szerencsétlenek pipa. A nemzetközi töke támadása pipa. A sajtó nem számol be a tüntetőkről pipa. És a kormányzati totális hazudozás is pipa. Isztambul polgármestere például cáfolta a twitterén azt, hogy bármilyen rendőrségi intézkedés történne a Takszim téren. A török kormány pont ugyanazt csinálja mint a magyar, a kormány elleni támadást az ország elleni támadásnak veszi, ködös összeesküvés elméleteket terjeszt, és megkérdőjelezi, a tüntetők jóhiszemüségét, illetve cselekvőképességét.

A török helyzet azért se a magyarországi mert a török gazdaság tényleg virágzik, míg Magyarországról ez nem mondható el. Viszont ha a kommunikáció kezelését összevezetjük az elmúlt fél magyarországi tüntetéseivel, nem látunk mást, mindkét politikus Orbán és Erdogan is fontosabbnak tartja hatalmát mint azt, hogy az általa vezetett ország állampolgárainak (akik ugye őt megválasztották) követeléseit egyáltalán meghallgassa, vagy figyelembe vegye, előbb vagy utóbb hazudni kezd, majd a verbális vagy a fizikai erőszak fegyveréhez nyúl, hogy hazugságát igazolja.

http://magyarinfo.blog.hu/2013/06/11/minden_hatalmaba_beleszereto_politikus_ugyan azt_csinalja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötből kettő osztrák szerint nem is volt rossz Hitler alatt
  2013-06-11 18:58:29, kedd
 
 


Ötből kettő osztrák szerint nem is volt rossz Hitler alatt


Egy friss közvélemény-kutatás szerint öt osztrák közül három szeretne látni egy ,,erős embert" az ország élén.

A megkérdezettek kétötöde vélekedik úgy, hogy Adolf Hitler országlása idején (vagyis az 1938-as Anschlusst követően) egyáltalán nem mentek olyan rosszul a dolgok az alpesi országban. A Market Institut Poll elnevezésű cég vizsgálati eredményeinek közzétételét az 1938-ban bekövetkezett Anschluss 75. évfordulójára időzítették.

Az adatok világosan mutatják, hogy a több évtizedes cionista agymosás ellenére Ausztria polgárainak jelentős része nem veszítette el teljesen a józan eszét. Manapság teljesen abszurd módon ,,gyűlöletbeszédnek" minősül nyilvánosan kimondani a tényt: 1938-ban az osztrákok elsöprő többsége lelkesen támogatta az egyesülést Németországgal.

Egy korábbi közvélemény-kutatás adatai szerint az ország polgárainak 53%-a vélekedett úgy, hogy az Anschlusst annak idején az osztrákok önként támogatták, és 46% gondolta a Német Birodalom által kierőszakolt, kikényszerített eseménynek. Korábban 42% volt azoknak az aránya, akik egyetértettek azzal a megállapítással, mely szerint ,,nem minden volt rossz Hitler uralma idején".

A korábbi vizsgálatok során a megkérdezettek 57%-a semmiféle pozitív vonást nem akart vagy nem mert felfedezni a nemzetiszocialista rendszer politikájában. Más közvélemény-kutatások megerősítik, hogy a szeptemberben esedékes választásokon a radikális jobboldal jelentős előretörésére lehet számítani. Kezdődhet tehát az ajvékolás és a rettegés.

Perge Ottó - Theglobeandmail.com, Kuruc.info


http://harcunk.info/index.php/hirek/491-oetbol-ketto-osztrak-szerint-nem-is-volt- rossz-hitler-alatt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A JOg FORRÁSA!
  2013-06-11 18:17:09, kedd
 
 
A JOG FORRÁSA!

Gondoljunk csak bele, van e joga a farkasnak megenni a kismalacot? Mondhatjuk, hogy nincs, de a farkast ez nem nagyon érdekli. A nézetkülönbség oka, hogy a farkas más törvényt ismer, mint mi. A farkas joga a kismalac feletti erejéből ered, következésképp a kismalac hiába írná elő a farkasnak, hogy malacot enni tilos, ennek a jogszabálynak soha nem tudna érvényt szerezni. A farkas jogát az étvágya alapozza meg. Ő ismeri a törvényt, be is tartja, nem pusztít el több kismalacot, mint amennyire étvágya van, mert különben holnapra nem marad ennivaló. A farkas nem fosztja ki értelmetlenül a lehetőségeket, mert ösztöne tiltja. Ebből a szempontból ő nemesebb egyes embernek látszó lényektől, akiket a teremtő törvényei nem nagyon érdekelnek.

A jog alapja az erő, az erő a jogból ered, ezért is mondjuk, hogy eredő, eredendő jog. A jogot az erő által a teremtőtől kaptuk, de feladatul kaptuk az egyensúly fenntartását is, mert különben elveszítjük a jogot. Az erő az összefogásban rejlik, ez a jog forrása!

Akik összefogtak az emberek kifosztására, azok együtt nagyobb erőt képviselnek, mint a kifosztottak egyenként. Az egyensúly helyreállítása csak is összefogással lehetséges! A kifosztók összefogásának érdeke a gazdagodás, vagyonszerzés. Az állapotot az érdek tartja fenn. Senki ne várja, hogy önként lemondanak kiváltságukról, amelyhez bármilyen okból is, de hozzájutottak. Csak is az összefogásban rejlő erő az, mitől a kifosztók elveszítik a jog forrását, azáltal, hogy a szemben álló erő nagyobb. Az érdek, ami a kifosztottakat összefogásra szólítja fel az, hogy ne hagyják magukat tovább kifosztani! Amikor a kifosztottak ráébrednek sorsuk valódi okára, nevezetesen, hogy az emberek egy csoportja érdekközösséget alkotott abból a célból, hogy a többi embert kifossza, akkor elkezdődik a folyamat, megindul az összefogás és létrejön az erő, ami a jog forrása.

Minden ember szabadon választhat! Azok, akik a kifosztók érdekeit szolgálják, értelemszerűen ők maguk is kifosztókká válnak. Ma Magyarországon minden jog a kifosztók érdekeit szolgálja. Nem véletlen, hogy megszűntették az igazságszolgáltatást, helyette bevezették a jogszolgáltatást, és ha az még nem lenne elég, akkor folyamatosan módosítják a jogszabályokat abból a célból, hogy a kifosztás minél eredményesebb legyen.

A bírói testület valamelyest még igazságérzettel rendelkező részében komoly komplexust okoz ez a helyzet, ezért vagy elhagyják a pályát, vagy megalkudnak és lassan már el is hiszik, hogy ez a világ rendje. Ha legbelül még érzik ugyan, hogy nincs rendben a világ, de csak akkor ébrednek rá igazán, hogy mit tettek, mikor a vádlottak padján állnak. Higgyétek el, hamarosan eljön annak is az ideje, hogy a kifosztottak mondanak majd ítéletet bíráik felett. És, hogy mikor, az rajtatok múlik. Rajtatok, rajtunk múlik, hogy mikor leszünk hajlandóak összefogni és kiállni jogainkért, onnantól meglátjátok, nagyon gyorsan megváltozik minden. Amit jelenleg termelünk az elegendő minden ember számára, ha a kifosztók nem veszik el azoktól, akik megtermelik.

Tudom, hogy sokan még kételkednek abban, hogy elegendő egyszerűen csak az utcára menni, de fogadjátok el, ha elegen vagyunk, menekülni fognak a kifosztók és hátrahagyják a kiszolgálókat. Ha a kiszolgálóknak már most küldjük az üzenetet, hogy ismerjük őket SZEMÉLY SZERINT!!!, akkor felgyorsul a folyamat. Ha tudatosítjuk a kiszolgálókban, hogy mit tettek és tesznek, valamint felkínáljuk a népítélet után a részleges amnesztiát, akkor előbb mernek átállni az igazság oldalára. Jelenleg nagy veszélyt látnak a népharagban, és ezért arra kényszerülnek, hogy összezárjanak, mert félnek. A félelem az nagy úr!

Isten áldásával, László Andrea
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Gönyünél tetőzött…
  2013-06-11 17:12:55, kedd
 
  Orbán Gönyünél tetőzött...

Bihari Ernő2013.06.11.10:03

...és átszakította a jó ízlés gátjait.
Orbán az árban

Egy, csak egy legény volt talpig a gáton, de az összesen egyszerre. A mi Viktorunk úgy kényszerítette medrébe a Dunát kétharmaddal, mint azt gyakorlat nélküli jogásztól bárki elvárhatja. Annyira érzi ez a pali a víznek mozgását, és olyan szinten tudja kimerrehányóra, hogy nyúlgát legyen a bordás megtámasztás buzgárán, aki ilyen mérhetetlen tudás láttán a fizika törvényeinek engedelmeskedni merészelne. Így aztán a vén Duna is csak kussol ott a mederben, oszt jobb híján csak hömpölyög lefele, amerre a gravitáció őt kényszeríti. Orbán meg megyen utána, és csak irányítja a védekezést, csak irányítja a katasztrófák elhárítását, mint senki más az ősrobbanás óta eltelt szűk 15 milliárd évben a látható univerzum szűk horizontján. Mondjuk, azt azért kipróbálnám, hogy 2 órára az összes ténylegszakember eltűnne a háttérből, senki nem venné fel a telefonját és a Water Force One csónak farán meg lefulladna 15 lovas Yamaha, Viktorunk meg ott állna a csónak közepén egy szál evezővel, a folyó közepén az örvénylő vízben... megtudná mekkora is az a tudás, amit évszázados árvizes tapasztalattal a hátuk mögött a vízügyesek a segge alá tesznek. Mert az áradó Duna ám nem játék, még ha Orbán számára olyan egyszerűnek is tűnik ott a gáton az, hogy pont addig ér mindenütt a homokzsák, ameddig kell.
.

És akkor most beszéljünk a lényegről: az, hogy a Duna torkán sikerül lenyomni ezt az óriási gombócot úgy, hogy nem büfög ki néhány százezer köbméternyi vizet - reméljük - sehol (csak az érthetőség kedvéért: az néhány százezer tonna anyag, ami egyszerre mozdul egy irányba, ráadásul gyorsan...), az sok mindennek lesz köszönhető, de legkevésbé egy önimádattól megrészegült celeb miniszterelnöknek. Magyarország ha valamiben, akkor árvízi helyzetek kezelésében tényleg mindenkinél jobban teljesít. Nem azért, mert van bennünk egy árvízkezelő gén, hanem azért, mert a Kárpát-medence ugye az azt jelenti, hogy oda folyik a víz minden irányból, ráadásul le is lassul, amikor kiér a hegyekből. És ez így van már az idők kezdetétől, tehát a magyarok kénytelen kelletlen alkalmazkodtak a helyzethez, nem pedig harcoltak ellene, mint a mi Viktorunk most is szeretné ezt eladni a Békemenetes csapatnak.
.

Azt a harcot, amit most Orbán diadallá készít elő a napokban, nem most vívták és főleg nem ő. Gyomorforgató módon teszi magáévá évszázadok tapasztalatát és tízezrek mostani munkáját. Elárulok én egy dolgot kedves vezető: ha otthon ülnél és egy szót sem szólnál, csak természetfilmeket néznél az Amazonasról, a Duna akkor sem szakítaná át a gátat sehol, és akkor is átszakítaná, ha úgy akarná a természet, hogy szakadjon, ha a világ összes tévétársasága közvetítené heroikus küzdelmedet a gáton. Mert ha most itt ezer köbméterrel (de lehet csak 300) több víz jönne másodpercenként (ami nem itt dőlt el, hanem a vízgyűjtő területeken), akkor annyi víz egyszerűen nem férne az adott térfogatban, és a legalacsonyabb ponton kilép a mederből. Orbán ide vagy oda.
.

És hogy a zsákok pedig pont addig érnek, ameddig kell, az pontosan annak a tudásnak az eredménye, amit ebben a témában felhalmozott az Orbán előtti időkben a történelem. Meg persze egy kis szerencse is kellett, hogy ezer kilométerrel arrébb elállt az eső akkor, amikor már majdnem késő volt. De persze biztosan azt is Orbán Viktor intézte a kétharmadával, és holnap benne lesz a királyi híradóban... Tényleg nem csodálkoznék.


http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/4710_orban_gonyunel_tetozott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb tömegsírt tártak fel Lengyelországban - az elkövetők e
  2013-06-11 16:47:53, kedd
 
  2013-06-11. 12:16
Újabb tömegsírt tártak fel Lengyelországban - az elkövetők ezúttal sem "nácik", hanem kommunisták voltak

A Lengyel Nemzeti Emlékezet Intézete az elmúlt szombaton bejelentette: Varsóban feltártak egy 83 ember holttestét tartalmazó tömegsírt. Az áldozatokat a háborút követő kommunista terror idején gyilkolták meg. A ,,haláltáborokban" állítólag elgázosított ,,sok millió zsidó" maradványainak feltárása azonban valamilyen rejtélyes oknál fogva továbbra is várat magára.
A tömegsírt a Powazki katonai temető közelében találták meg. Az elvégzett törvényszéki orvosi vizsgálatok szerint az áldozatokat nyakon lőtték. A Lengyel Nemzeti Emlékezet Intézetének munkatársai szeretnék a brutálisan meggyilkolt emberek személyazonosságát is megállapítani. Annyi azonban már bizonyosnak tűnik, hogy a sírban a német és a szovjet megszállás ellen is küzdő lengyel partizánok nyugszanak.
A feltárási munkálatok célja eredetileg az volt, hogy a németellenes harcok hőseinek a holttestét találják meg. A lengyel kutatók elsősorban Emil Fieldorf tábornok, valamint az állítólag az auschwitz-birkenaui táborba is behatoló Witold Pilecki maradványait keresték. A háborút követően ugyanis mindkettőjüket árulással vádolták meg, és halálra ítélték a Sztálin parancsainak engedelmeskedő lengyel kommunista hatóságok. A két ellenálló holttestének a mai napig nem akadtak a nyomára.
Az elmúlt évben a feltáró munkálatok nyomán egy 117 tetemet tartalmazó sírra bukkantak. A történészek becslései szerint hozzávetőleg 50 ezer embert gyilkoltak meg a kommunisták Lengyelországban a második világháború legvégén és az elkövetkező néhány évben. Az áldozatok jelentős részének nyughelye továbbra is ismeretlen. 2011-ben egy feltáró program keretében kezdtek hozzá a kommunista terror következtében meggyilkolt emberek maradványainak felkutatásához.
Perge Ottó - Business-Standard nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/4/113502/#ixzz2Vv3PYPrU
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hátborzongató párhuzamok a török és a magyar helyzet között
  2013-06-11 14:47:40, kedd
 
  Hátborzongató párhuzamok a török és a magyar helyzet között
2013, június 11 - 12:10


A sajtóban szokatlan lépést teszünk: bevalljuk, hogy egyik jóslatunk - oly sok korábbi, később beigazolódott előrejelzésünkkel ellentétben - nem vált be. Azt hittük a török helyzetről írt jegyzetünkben, hogy az Erdogan-kormány elleni tiltakozások csillapodni fognak, hiszen Törökországban demokrácia van, választásokon le lehet váltani a kormányt és az Erdogan-kormány továbbra is népszerű a többség körében. Azonban pontosan az ellenkezője történik: egyre több ember megy ki az utcára és a hét végére az ellenzék nem kevesebb mint egy millió embert vár az utcára.

Ugyanakkor a török és a magyar politikai helyzet párhuzamai kiáltóak. Nem csak az ankarai és a budapesti kormány többségének igen hasonlatos aránya. Hanem az is például, ahogyan Recep Tayyip Erdogan a Civil Összefogás Fórumához hasonlóan híveit szintén az utcára tudja hívni.

És ami e párhuzamot valóban hátborzongatóan szorossá teszi az az, ami vasárnap este történt. Nem kevesebb, mint hogy a miniszterelnök igen keményen támadta meg a pénzügyi világ ellene szövetkező spekulánsait, ami páratlan az Erdogan-kormány évei alatt. A miniszterelnök ezzel mobilizálni akarja híveit és nyilván belekalkulálta azt a veszélyt, hogy a török gazdaság - legyen az sokkalta nagyobb a magyarnál - milyen mértékben függ e külföldi pénzemberektől, főként egy olyan helyzetben, mint amilyenben a török gazdaság van tekintettel a lelassult gazdasági növekedésre és a folyó fizetési mérleg jelentős hiányára.

Vasárnap este Erdogan miniszterelnök egy autóbusz tetejéről az őt támogató, összegyűlt tömegnek nemcsak az isztambuli Takszim teret elfoglaló demonstrálókat ostorozta, de a ,,kamatlobbit" is, amely, mint mondta híveinek, visszatartja a török gazdaság növekedését a kamatláb magas szinten tartásával.

Törökországba tavaly 44,9 milliárd külföldi portfólió tőke áramlott be, amely 94 százalékát fedi le az ország jelenlegi fizetési mérlegének, míg a nettó közvetlen beruházás csak 7,6 milliárd dollár volt, óvott a brit Standard Bank bennünket is sokszor figyelmeztető Timothy Ash nevű elemzője.

Kíváncsian várjuk, mi történik majd a hét végén és különösen vasárnap Törökországban. Mindenki érdekében nagyon reméljük, hogy erőszakra nem kerül sor.

Ordosz műhely

alfahir.hu

http://alfahir.hu/hatborzongato_parhuzamok_a_torok_es_a_magyar_helyzet_kozott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rabláncon Fidesz-módra
  2013-06-11 14:29:01, kedd
 
  Rabláncon Fidesz-módra
2013, június 11 - 14:09


A Jobbik a PSZÁF - MNB összevonását félig-meddig indokoltnak tartja, azonban a törvényjavaslatban olyan súlyos szakmai hiányosságok vannak, hogy azt a párt nem tudja támogatni.

Volner JánosA politikus szerint az egyik ilyen hiányosság az, hogy helybenhagyja a Magyar Nemzeti Bank európai uniós függését, továbbra is az Európai Központi Bank az, amelynek joga van utasítani a saját nemzeti bankunkat, Magyarországnak, a magyar embereknek semmilyen formában nincs lehetőségük, nincs joguk, sem a közvetlen, sem a közvetett demokrácia eszközeivel bármilyen módon beleszólni a bank működésébe.

Volner János szerint rendkívül szánalmas, hogy továbbra is a "big four", a négy nagy globális tanácsadó cég fogja az MNB gazdálkodását ellenőrízni. A Jobbik természetesen benyújtotta azt a módosító javaslatot, amely azt célozta, hogy az Állami Számvevőszék ellenőrízze nemzeti bankunk gazdálkodását, de ezt a fideszes többség elutasította a gazdasági bizottság mai ülésén. Még a szocialisták is csodálkoztak azon, hogy a kormánytöbbség a globális cégekre bízta a saját nemzeti bankunk ellenőrzését, nem pedig az elvileg és alkotmányosan is független ÁSZ-ra.

A törvény nem rendelkezik pontosan a hatáskörök szétválasztásáról, azt sem lehet tudni, hogy mi lesz azzal a sok-sok dolgozóval a továbbiakban, és azt sem, hogyan kívánják a prudenciális felügyeletet a monetáris hatósági feladatoktól.

Ezek miatt a Jobbik nem tudja a törvényt támogatni - zárta a sajtótájékoztatóját Volner János.

BB - alfahir.hu

http://alfahir.hu/rablancon_fidesz_modra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bertha Szilvia: A Fidesz cinikusan tagadja a megváltozott mu
  2013-06-11 14:20:23, kedd
 
  Bertha Szilvia: A Fidesz cinikusan tagadja a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási problémáit
2013. június 11. 12:51
Hunhír.info

A Jobbik ismét megpróbálta szembesíteni az Orbán-kormányt a valósággal, ami homlokegyenest ellentétes a hazug propagandával - közölte Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője.

Bertha Szilvia nehezményezte: az egykori mintegy 2400 akkreditált foglalkoztatóból a kormány immár csak 327-et támogat, a többit az irreális foglalkoztatási pályázati feltételek meghatározásával kivérezteti. A valóságban a mintegy 350 ezer érdemileg dolgozni képes megváltozott munkaképességű közül mindössze 30 ezer foglalkoztatására teremt lehetőséget a kormány, ezek jó részét is csak félállásba veszik fel - természetesen azonos mértékű támogatás mellett. A szabályozási hibák miatt még ezt a 30 ezer támogatott munkahelyet sem tudják feltölteni a munkáltatók, mert a kizárólagos munkaerő-kiközvetítési joggal bíró Rehabilitációs Szakszolgálat hihetetlen lassúsággal végzi a felülvizsgálatokat és a közvetítést.

"A Fidesz-kormány sikerként propagálja, hogy a gyakorlott varrónőket teljesen fölöslegesen takarítónővé képezik át sok millió forintért, miközben munkahelyük a képzés költségeinek harmadáért megtartható lenne. Sikernek tekintik azt is, hogy tömegesen képeznek szükségtelen szakmákra embereket, például Székesfehérvárt több mint háromszáz megváltozott munkaképességű virágkötővel látják el. Eközben látássérült munkavállalókat rehabilitálhatónak tekintenek. Sikerként tekintenek arra is, amikor az egyik telephelyen délelőtt elbocsájtott munkavállalókat délután a másik telephelyen újra, nagy ünneplés és médianyilvánosság előtt alkalmazásba vesznek" - fogalmazott Berhta Szilvia.

A Jobbik felszólítja a Fideszt, hogy végre fejezze be ezt az álszent propagandát, és tegyen hatékony lépéseket a megváltozott munkaképességűek számára igazságos, gazdaságos foglalkoztatási rendszer létrehozására.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65756
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megmondtuk előre: az Amerikát uraló körök magyarokról is gyű
  2013-06-11 14:19:26, kedd
 
  Megmondtuk előre: az Amerikát uraló körök magyarokról is gyűjthetnek adatokat
2013. június 11. 13:12
Hunhír.info

Soron kívül rövid vitát tartott kedden délelőtt az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén a múlt héten kirobbant amerikai adatgyűjtési botrányról. Lehet ugyan műbalhézni, az Európát uralók ugyanahhoz a körhöz tartoznak, mint az Amerikát marokban tartók. az igazi gáz akkor lesz, amikor ezek a körök külön-külön háromszögeket alkotva esetleg egymás ellen fordulnak. Gázszivárgásra utaló jelek vannak...

Tonio Borg fogyasztóvédelmi biztos az Európai Bizottság részéről elmondta, hogy a brüsszeli testületet aggasztják azok a hírek, melyek szerint az amerikai hatóságok amerikai internetes szolgáltató cégeken keresztül európai uniós, így magyar állampolgárok adataihoz is hozzáférhetnek.

Az Európai Parlamentben helyet foglaló frakciók részéről felszólaló politikusok többsége felháborítónak, elfogadhatatlannak nevezte, hogy az amerikai hírszerzés tömegével hozzáférjen európai polgárok személyes adataihoz.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65757
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 660
  • e Hét: 3762
  • e Hónap: 14873
  • e Év: 168369
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.