Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Volner János: Azt hittem lefordulok a székről
  2013-06-13 21:14:49, csütörtök
 
 

Volner János: Azt hittem lefordulok a székről

Hajmeresztőnek nevezte az Echo Tv Napi aktuális című műsorában Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, hogy az Állami Számvevőszéknek nincs kapacitása a Magyar Nemzeti Bank működésének ellenőrzésére, és ezt a feladatot majd amerikai, piaci alapon működő társaságok fogják elvégezni.

A Jobbik szerint bár szakmailag ,,félig-meddig" indokolt a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) összevonása, de a kormány tervezete ,,súlyos tartalmi hiányosságokat" tartalmaz, ezért az ellenzéki párt nem támogatja a javaslatot.

A Jobbik a legsúlyosabb tartalmi hiányosságnak azt tartja, hogy Magyarország a gazdaságpolitikai eszköztárának egy jelentős részéről lemond azzal, hogy a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvényben a jegybank irányítására csak az Európai Központi Bankot jogosítja fel. Erről Volner János, a párt frakcióvezető-helyettese az Echo Tv Napi aktuális című műsorában beszélt. A politikus közlése szerint a magyar embereknek sem közvetlenül, sem közvetett módon, a demokrácia eszközeivel élve, nincs lehetősége arra, hogy a saját monetáris hatóságának a munkáját befolyásolja.

,,Ez egy olyan elfogadhatatlan álláspont, amely Magyarország gyarmati státuszát véglegesíti" - tette hozzá az ellenzéki képviselő.

Volner János emlékeztetett: a Jobbik módosító javaslatot nyújtott be, hogy a Magyar Nemzeti Bank működését, az Állami Számvevőszék ellenőrizze. A frakcióvezető-helyettes elképesztőnek nevezte, hogy a gazdasági bizottsági ülésen az szakállamtitkár elutasította a felvetést arra hivatkozva, hogy az Állami Számvevőszéknek erre nincs kapacitása. ,,Az hittem lefordulok a székről" - fogalmazott Volner János, aki szerint óriási a probléma az országban, ha a számvevőszéknek nincs arra kapacitása, hogy a magyar jegybank, a magyar pénzügyek felett ellenőrzési feladatot lásson el.

A képviselő hajmeresztőnek nevezte, hogy egy amerikai cégnek, egy piaci alapon működő vállalkozásnak kell leellenőriznie a Magyar Nemzeti Bankot, szavai szerint azért, mert ,,nem érnek rá" az Állami Számvevőszéknél. Volner János teljesen nyilvánvalónak tartja, hogy az MNB ellenőrzését nem az Ernst & Youngnak, vagy a Pricewaterhouse-nak kell ellenőriznie.

Forrás: Echo Tv

sokkaljobb-kommentár: A Magyar Nemzeti Bankban is, a PSZÁF-nál is egy-egy kisvárosnyi ember ,,dolgozik" kiemelt jövedelemmel. Ugyan mi az a temérdek feladata a PSZÁF-nak, hogy 1500 emberből nem akad egy kisebb csoport, aki a FIZETÉSÉÉRT elvégezze a feladatot? Ez is bizony nemzetbiztonsági kockázat kedves Szász Károly.

Szász Károly egyébként 160 millió forintos végkielégítést markolt fel, miután a szocialista kommunisták menesztették a PSZÁF éléről. Majd a Fidesz visszaültette ugyanabba székbe. Ilyenkor nem járna vissza a végkielégítés? Csak úgy a rend kedvéért meg szeretnénk tudni!

Békéscsaba, 2013. június 13.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: ,,Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, akkor adj neki hatalmat." (Ábrahám Lincoln)

http://www.sokkaljobb.hu/content/volner-j%C3%A1nos-azt-hittem-lefordulok-sz%C3%A9 kr%C5%91l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Interjú az árvízmenedzserrel
  2013-06-13 20:55:46, csütörtök
 
  Interjú az árvízmenedzserrel
2013.06.13. 12:57

Sikerült interjút készítenünk a világ talán legjobb és legsikeresebb katasztrófamenedzserével, Lucy Ferrerrel. Ő volt a 2004-es cunami személyi edzője, ő fedezte fel Katrinát, a hurrikánt, számos vulkánkitörés, madárinfluenza és vasúti szerencsétlenség köszönheti neki karrierjét.

Vincent: Mivel magyarázza, hogy a dunai árvíz vereséget szenvedett Orbán Viktortól?

L.F: Viktor fejben jobb volt. A második félidőben kiválóan cserélt zoknit, és kreatívan használta az öblözet kifejezést. Lássuk be, árvizünk még fiatal, rutintalan, mi egyelőre százmilliárd alatti kárban gondolkodhatunk csak. Nagy előrelépés lenne egy kínai vagy bangladesi szerződés, ahol esetleg pár kisebb várost is letarolhatnánk. Orbán a háromezermilliárdos ligában is sikerrel szerepelt, emlékezetes mérkőzésen győzte le a magánnyugdíjpénztárakat.

Vincent: Mikor érezte először, hogy elment a meccs?

L.F: A felkészülés folyamán többször is átbeszéltük, hogy mit kell akkor tennünk, ha Orbán a nézéstechnikát alkalmazza. Sajnos, a kolbász mellőli nézésre és a tábornokok melletti, úgynevezett együtt dübörgő nézésre nem készültünk fel.

Vincent: Elégedettek voltak a játékvezetéssel?

L.F: Úgy gondolom, hogy amikor az első félidő közepén Orbán szürkegémmé változott, sárga lapot kellett volna adni neki. A szabálykönyv világosan fogalmaz a vízen járásról és a kézrátételes gátmagasításról is. Mindazonáltal nem lenne helyes mindent a bíráskodásra fogni, Orbán ma nagyon erős.

Vincent: Kire emlékszik még a magyar versenyzők közül?

L.F: Óriási húzás volt, amikor Árpád nem Svájcban vagy a francia Riviérán, hanem direkte Taktaharkány vonzáskörzetében telepedett le. Szerettem a jól cselező Lajost Mohácsnál, és nagy pillanat volt, amikor Horthy Miklós nevű kiváló sportolójuk hadat üzent a Szovjetuniónak. Persze Kádár Öcsi bácsi a nagy kedvencem, aki tényleg mindent tudott a szakmáról, egyébként ő vezette be a gumicsizmában járás közbeni nézést.

Vincent: Mivel magyarázza, hogy Orbán sokkal rosszabbul szerepelt a hóvihar elleni összecsapáson?

L.F: Nem csekély büszkeséggel mondhatom, hogy a hóvihart is én menedzseltem. Az időzítésünk elsőrangú volt. Az, hogy teljesen váratlanul télen kezdeményeztük az első akciót, és nem július közepén, eldöntötte a mérkőzést.

Vincent: Menedzselné Orbánt?

L.F: Erről még nem szívesen beszélek. Orbán már most sokkal erősebb, mint egy kisebb Csernobil, vagy a Badacsony kitörése, de azt hiszem, egy európai profi bajnokságban kellene megméretnie magát. Legyünk őszinték, a magyar gazdaságot egy könnyűsúlyú Gyurcsány is gajra tudja vágni; Németország vagy Nagy-Britannia romba döntése ennél sokkal komolyabb feladat.

Vincent: Mit tud tanácsolni a fiatal versenyzőknek? Van néhány nagyon ígéretes szalmonellafertőzésünk, kereskedelmi rádiósunk, és a hazai nevelésű alkoholizmusunk már nemzetközi versenyeket is nyert.

L.F: Alulról kell építkezni. Soha nem egy egész ország tönkretételével kell kezdeni: először a családunk és a közvetlen környezetünk életét kell ellehetetlenítenünk, majd helyi katasztrófák előidézése után jöhet csak az országos verseny. És nagyon sokat kell dolgozni, tanulni, tanulni, tanulni, ahogy kedvenc orosz versenyzőm mondta volt. De higgyék el, megéri! Ahogy egy szicíliai földrengés mondta egyszer: nem mindenkiből lehet Pompei vagy a Fekete Halál, de törekedni kell rá. Kemény edzésekkel, sok lemondással, alázattal.


http://orulunkvincent.blog.hu/2013/06/13/interju_az_arvizmenedzserrel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az állam, az önkormányzat és a ló
  2013-06-13 20:53:22, csütörtök
 
  Az állam, az önkormányzat és a ló



Hogy kerül a ló a képbe? Úgy, hogy mindkét szervezet fordítva ül rajta. Jeles vezetőik elfelejtik azt a tételt, hogy nem a zemberek vannak államért és az önkormányzatokért, hanem fordítva.

Kezdetben vala néhány ősember, akik közül a férfiak hordába összeverődve vadásztak mamutra meg más efféle lábasjószágra, az oldalbordáik pedig járták a vidéket és bogyókat, gyökereket meg egyéb növényeket gyűjtögettek. A fáradtságos nap végén elköltötték megérdemelt vacsorájukat és behúzódtak egy jó kis barlang mélyére szunyókálni. Aztán elkezdtek sokasodni (közben a mamutok is kihaltak) és rájöttek, hogy ha állandóan vándorolnak, egyre nehezebben látják el a szaporodó hordát. Ezért letelepedtek és vadászat helyett inkább tenyésztették az állatokat, gyűjtögetés helyett pedig termeszteni kezdték a növényeket. No, itt kezdődtek el a bajok!

Eleinte közös kalyibákban laktak és mindent megosztottak egymás közt. Ahogy telt múlt az idő néhányuknak elege lett a közösködésből (a vezetőknek, mert vezető mindig kell) és saját vityillót rittyentett magának. Bár ez még nem lett volna nagy baj, de ezzel egyidejűleg a közös munka is megszűnt. A vezetők már nem jártak el vadászni, az asszonyaik nem gyűjtögettek. Elkezdték ,,irányítani" a közösséget. Ők mondták meg ki vadásszon, ki mennyit kapjon a zsákmányból, stb. Természetesen ők mindenből a javát kapták, mert ők a vezetők.

Ahogy tovább nőtt a népesség egyre közelebb kerültek egymáshoz a kolóniák és elkezdődtek a háborúskodások. Eleinte a jobb vadászmezőkért, aztán már az egymás javaiért. Ezzel elérkeztünk oda, hogy már katonákat is kellett tartani, akik szintén nem jártak vadászni, mert mi van, ha akkor jön az ellen, amikor ők nincsenek a faluban. Így lassan kiépült az önkormányzatiság, bár akkor ezt még nem annak hívták.

Ez a folyamat sosem állt meg, sőt még most is tart, és egyre mélyebb szinten szól bele az egyén életébe. Igaz, elméletileg most is a közösség (település, ország) érdekében történik minden, de ez csak az álca. Valójában a kiválasztottak egyéni érdeke mozgat mindent. Nem csak kis hazánkban (bár nálunk újabban egyre markánsabban és leplezetlenül jelenik meg az egyéni érdek. Rengeteg példát tudnék mondani rá, de most direkt kihagyom a konkrétumokat. Úgyis tudja mindenki kikről, mikről lenne szó.), hanem az egész világon.

Manapság már nem úgy működik a dolog, hogy az emberek alakítják ki a településüket és formálják a saját képükre, hanem a település határozza meg, hogy ki mit tehet, hogyan viselkedjen. Mindent néhány kiválasztott dönt el. Ez a fordított ülés a lovon, még akkor is, ha elvileg én választom meg kik döntsenek. Például, nem ott, nem akkorát és nem olyan anyagból építhetek házat ahol, és ahogy akarom. Az önkormányzat mond meg mindent. Vannak olyan települések, ahol még a ház színéhez is külön engedély kell. Lassan eljutunk arra a szintre, hogy csak engedéllyel hagyhatom el a házam és csak a kijelölt útvonalon közlekedhetek. Az állam is egyre nagyobb mértékben szól bele az életembe. Előírják, hogy mit ehetek, ihatok, meghatározzák, hogy mit és hol vásárolhatok. Kikötik, hogy milyen gyógyszert szedhetek. Nem dönthetek arról, hogy hol és mit tanulhatok. Beleszólnak a családi életembe, beleszólnak a nevelési módszereimbe. Lassan azt is előírják, hogy mikor és mennyi levegőt vehetek, és ha nem tartom be az előírásokat, büntetnek. Hol pénzbüntetéssel, hol börtönnel fenyegetve. Félek, hogy nincs messze az az idő, amikor a gondolataimat is ellenőrzi egy hatóság.

Tudom, hogy ezt a népességet nem lehet vadászással és gyűjtögetéssel fenntartani, de a szabályozásoknak sem kellene ilyen mély szinten lenniük. Tudom, hogy a Föld lassan (ha már nem most) túlnépesedik és szükség van bizonyos szabályokra, de ami most folyik, az enyhén szólva is túlzás.



Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

http://okos-tojas.blog.hu/2013/06/13/az_allam_az_onkormanyzat_es_a_lo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Buzi és zsidó lobbiról beszélt Novák Alföldi kapcsán - Stein
  2013-06-13 20:41:21, csütörtök
 
  2013-06-13. 19:16
Buzi és zsidó lobbiról beszélt Novák Alföldi kapcsán - Steiner és Deutsch egyként vonított fel

Steiner Pál szocialista országgyűlési képviselő csütörtöki közleménye szerint Novák Előd "a demokratikus többséget sértette meg antiszemita és homofób nézeteket tartalmazó kijelentésével". Az egyik fideszes zsidó, Deutsch Tamás is reagált a Twitteren a jobbikos képviselő kijelentéseire.
Az MSZP politikusa szerint Novák Előd ismét bebizonyította, hogy "ő és az a párt, amelynek alelnöke, mérhetetlen alacsony szellemi színvonalon áll".
A Jobbik-frakció "talán legbuzgóbb marketingfasisztája" elsősorban nem a "kiváló művészt", nem a "magyar zsidóságot", nem a "más nemi identitású polgárokat", hanem "azt a demokratikus többséget sértette meg, amely undorodva utasítja el az antiszemita, homofób és kirekesztő nézeteket" - vélte a szocialista politikus.
Az MSZP a miniszterelnöktől és a legfőbb ügyésztől is határozott lépéseket vár annak érdekében, hogy "megszűnjön a magyar közéletben a nyílt holokauszttagadás, a származás vagy a nemi identitás miatti nemzetbiztonsági kockázat emlegetése és honfitársaink listázásának igénye" - zárul a közlemény.
Novák Előd kijelentésére a Twitteren reagált Deutsch Tamás fideszes zsidó is, ezt írva: "Büdösbogár-tapló lobbit sejtek novák mögött!".
Korábban írtuk: Novák nem tudja eldönteni, a buzi vagy a zsidó lobbinak "köszönhetően" ad Orbán százmilliókat Alföldinek
A Jobbik szerint felmerül a kérdés, hogy "most épp homoszexuális vagy zsidó lobbi az, aminek engedelmeskedik a kormányzat, amikor sajtóhírek szerint Alföldi Róbertnek több százmillió forintot készül biztosítani, hogy ez a provokátor tovább folytathassa a sok esetben magyar és keresztényellenes színjátszást". Novák Előd, az ellenzéki párt alelnöke fogalmazott így csütörtöki sajtótájékoztatóján annak kapcsán, hogy az Origó szerdán arról írt: kormányzati forrásból úgy értesült, állandó fővárosi játszóhelyet adna a kormány a Nemzeti Színház éléről távozó Alföldi Róbertnek és társulatának.

Novák Előd szerint fel kell tenni a kérdést, hogy milyen nyomásnak engedelmeskedik a kormányzat. Alföldi Róbert mögött rendkívül komoly lobbiszervezetek állnak - mondta. Kijelentette: "amikor már Ferenc pápa is elismeri, hogy még a Vatikánban is jelen van a meleglobbi", és amikor "különösen a Zsidó Világkongresszus kapcsán - előtte-utána - rendkívül elszaporodtak azok a jelenségek, hogy különböző zsidó szervezetek szólnak bele a magyar politikába vagy kultúrába", akkor beszélni kell erről.
A Jobbiknak nemcsak az önérzetét sérti, hogy különböző zsidó szervezetek akár külföldről beleavatkoznak a magyar belügyekbe, valamint nemcsak az ízlését sérti, hogy különböző homoszexuális, provokatív megnyilvánulásokkal borzolják a kedélyeiket, hanem ez már nemzetbiztonsági kockázat is - értékelte a Jobbik képviselője. A homokos lobbi Novák Előd szerint erős politikai befolyással rendelkezik, mégpedig annak köszönhetően, hogy "tudjuk jól, hogy ezeknek az embereknek értelemszerűen családjuk nincsen, így rendkívül sok szabadidejük marad, és rendkívül sok pénzük is, hiszen nem kell a családjukra, gyermeknevelésükre költeniük".
Novák Előd leszögezte: a kormányzat nem engedhet az ilyen zsarolásnak.
(MTI nyomán, kép: alfahir.hu)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/113625/#ixzz2W7gz7zyD
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gyilkosoknak nem jár kegyelem
  2013-06-13 20:37:50, csütörtök
 
 
A gyilkosoknak nem jár kegyelem

Szinte hetente meggyilkolnak a cigányok egy magyar embert. Sneider Tamás szerint, már a rendszerváltás idején látható volt a baj, ám ez a kormányon lévőket soha nem érdekelte.

Illusztráció
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=2UoHMKbO5m4


Kapcsolódó:
A gyilkosoknak nem padlófűtés jár
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy őszinte zsidó vallomása a Times of Israel hasábjain
  2013-06-13 20:35:02, csütörtök
 
  Egy őszinte zsidó vallomása a Times of Israel hasábjain


Mi zsidók furcsa teremtmények vagyunk. Imádunk kérkedni a zsidó színészekkel.

Néha állítjuk, hogy egy goj szinész valójában zsidó, mert annyira jó, hogy csak zsidó lehet. Kérkedünk a zsidó szerzőkkel, zsidó politikusokkal, zsidó igazgatókkal. Ha előttünk valaki egy filmet, könyvet, vagy műalkotást dicsér, kivétel nélkül rávágjuk: ,,Tudod, hogy az alkotója zsidó?" Szóval, mi így működünk. De abban a pillanatban, amikor egy antiszemita, vagy Izrael gyűlölő azt meri mondani: ,,A zsidók irányítják a médiát" vagy ,,Washington zsidó irányítás alatt áll", mi menten támadásba lendülünk.

Elsődleges célunk, hogy az ilyeneket letiporjuk. Mindent megteszünk, hogy elhallgattassuk. Cikkeket írunk. Létrehoztunk szervezeteket kizárólag azzal a céllal, hogy szétkürtöljék a világban, hogy a zsidók semmit se irányítanak. "Fenéket, nem irányítjuk a médiát, egyetlen szavunk sincs Washingtonban, legalább is nem több mint bárki másnak. Nem, nem, dehogy, esküszünk, mi olyanok vagyunk, mint bárki más." Megkérdezem, látja rajtam kívül más is ennek az egésznek a komikumát?

Zsidó testvéreim, legyünk őszinték, bizony, mi irányítjuk a médiát. Annyi zsidó pasas van a filmgyárak vezetőségében, hogy az már szinte közönséges. Az összes játékfilm, tv-sorozat teli van zsidó színészekkel, forgatókönyv írókkal, rendezőkkel. Tudtok arról, hogy a nyolc legnagyobb filmstúdió zsidó kézben van? De ez még nem minden. Irányítjuk a tévé hirdetéseket is. És ne feledkezzünk meg az antiszemiták célpontjáról, az AIPAC-ról (American Israel Public Affairs Committee: egy zsidó szervezet, amit azért hoztak létre, hogy fenntartsa és erősítse Izrael befolyását az USA gazdasági életében és a kongresszusban. A legerősebb zsidó lobbi).

Sose fogom elfelejteni, az egyetemen jelen voltam egy AIPAC gyűlésen, ahol egy ember kiállt a pódiumra és azt mondta, hogy őket csak az 50 legjobb diák érdekli, mert azok fognak a kormányhivatalokban elhelyezkedni, és ők lesznek azok, akik befolyásolni fogják a kormányt. Én tisztességes munkát akartam végezni, és akkor ezek a pasik gyakorlatilag arról beszéltek, hogy be kell épülnünk a kormányba. Tudom, hogy erre mit válaszoltok: mindenki lobbizik. Az összes érdekképviselet, kicsi és nagy egyaránt. Persze, mindenkinek van sikeres barátja vezető pozícióban, de hol van ez attól, hogy miénk Hollywood és a Madison Avenue (a hirdetési szakma fellegvára)! Igaz, amit állítanak: arra használjuk a hatalmunkat, hogy elfoglaljuk az egész világot. Erre esküdtünk össze.

Rendben van, mondjuk ez így nem igaz, de ássunk egy kicsit mélyebbre! Valóban mindenki lobbizik, mindenkinek van itt-ott barátja. De nem mi vagyunk, akik állandóan hencegünk? Miért nem valljuk be, hogy kurvára sikeresek vagyunk? Miért nem kiáltjuk ezt bele a nagyvilágba?

A teljes igazság az, hogy az antiszemitáknak igazuk van. Belénk, zsidókba valami mélyen belénk van oltva, ami minket teljesen megkülönböztet mindenki mástól a világon. Megjártuk a haláltáborokat, kibírtuk a pogromokat, egész családokat tizedeltek meg. Aztán eljöttünk Amerikába, az egyetlen helyre, ahol hagyták, hogy annyi hatalmat ragadhassunk magunkhoz, amennyit akartunk, és mostanra elfoglaltunk mindent. Nehogy azt mondjátok, hogy van még egy ilyen népcsoport a világon! Csak mi, zsidók vagyunk erre képesek.

Manny Friedman, Times of Israel

(Times of Israel nyomán antalffy-tibor.hu, kitartás.hu)

http://harcunk.info/index.php/bulvar/283-egy-oszinte-zsido-vallomasa-a-times-of-i srael-hasabjain
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cionisták az orosz rakétáktól rettegnek
  2013-06-13 20:21:04, csütörtök
 
 
A cionisták az orosz rakétáktól rettegnek
2013. június 12. 07:29
Hunhír.info

Izrael tart az orosz S-300 légelháritó rakétáktól - írja a RIA Novosztyi. Az orosz hírügynökség idézte Zeev Elkin izraeli külügyminiszter-helyettest, aki szerint ha ilyen rakétákat szállítanának Szíriába, ezek képesek lennének minden egyes repülőgépet lelőni Izrael légiterében.

Elkin a Kommerszant című orosz lapnak kijelentette, Oroszország számára az S-300-as rakéták magától értetődően védelmi fegyverek, de a helyzet másként néz ki a Közel-Keleten. Az instabil helyzetre tekintettel az ilyen fegyver bármikor "más kezekbe kerülhet."

Az Egyesült Államokat és Izraelt aggasztja S-300-as rakéták Damaszkusz részére történő szállításának lehetősége. Mose Jalon izraeli védelmi miniszter már korábban bejelentette, Izrael tudja, "mi a teendője", ha az orosz fegyver valóban Szíriába érekezik. A RIA Novosztyi emlékeztet arra, Oroszország kitart azon álláspontja mellett, hogy a szíriai konfliktus kirobbanása előtt létrejött fegyverszállitási szerződéseket teljesíteni kell.

Ugyanakkor Vlagyimir Putyin elnök június 4-én jelezte, eddig nem szállítottak rakétaelháritó rendszereket az Asszad-rezsim részére. Az orosz hírügynökség szerint az S-300 rakéta képes 200 kilométernyi távolságra és 27 kilométer magasságban lévő célpontokat is leküzdeni. Ilyen típusú rakétarendszerek vannak szolgálatban Ukrajnában, Fehéroroszországban, Kazahsztánban, Bulgáriában, Görögországban, Kínában és Szlovákiában is.

Miért nézne ki másképpen Közel-keleten? Azért, hogy a cionista rezsim lehessen atomarzenáljával a térség ura? Nagyin reméljük, hogy a szír kormány megkapja a rakétákat, és végre megtanulja Izrael. zsidó holokauszttal nem lehet az idők végezetéig zsarolni a világot, és kényre-kedve bombázni más országok területét.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65768
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz kétharmados pávatánca
  2013-06-13 20:14:29, csütörtök
 
 

A Fidesz kétharmados pávatánca

Már a kezdetben kijelentem, hogy nem szeretem a pávatánc kifejezést politikai értelemben, ami szinte beépült az ellenzék szókészletébe, amivel a miniszterelnök óvatos lépéseit illetik . Orbán Viktor mint jobboldali politikus szerepel a magyar közéletben, s immár másodszor töltheti be a miniszterelnöki posztot . Sőt, felhatalmazását kétharmados többséggel szerezte, ami egyedülálló teljesítmény Európában, ahol a parlamenti demokráciát 51-49 arányban működtetik, szinte minden országban .

Jobboldalban gondolkodás még nem jelenti a nemzetben való gondolkodást, csak parlamenti felállás szerinti elhelyezkedést, hiszen kezdetben a liberális demokraták rendszerváltó pártjának ifjúsági tagozataként jött létre a ma kétharmaddal kormányzó, úgynevezett jobboldali párt . A Soros ösztöndíjjal kitaníttatott fiatal demokraták az MDF eltüntével, annak helyébe lépve ott folytatták, ahol 1990-ben abbahagyták, azzal a változtatással, hogy nemzeti köntösbe öltöztették a liberális tanokat .

Orbán Viktor kitűnő politikus . Sok embert vonz beszédkészsége, de ugyanúgy el is taszítja magától azokat, akik tisztán látnak, és rájönnek hamar arra, hogy indíttatásai mögött kevés megvalósítani akaró szándék van, mert nem engednek neki önálló politizálást a háttérhatalom láthatatlan törvényhozói . Megkérte őket előre a jó Viktor, hogy ne azt nézzék amit mond, hanem amit cselekszik, s ez valóban ellene szól szinte minden kérdésben .

A kétharmados felhatalmazás furcsa helyzetet teremtett Magyarországon, ahol e ,,jobboldali" pártnál létezik egy nálánál is ,,jobboldalibb", nemzetiesebb megoldásokat hirdető párt, akik maguk is jól szerepelnek, csupán néhány százalékkal maradtak el a korábban vezető baloldali tömörüléstől, ami megsemmisülni, szétforgácsolódni látszik ez elmúlt nyolc év következtében . A kétharmad és rá a JOBBIK nemzeti elkötelezettségű szavazatai, együttesen meg kellett volna oldják a nemzet hetvenéves kálváriáját, ami a történelmi alkotmányunk jogfolytonosságának felfüggesztése miatt adódott, de ehelyett alaptörvénymódosítások sora következett, és fenntartotta ezt az eleve képtelen helyzetet a magyar politikában, ami teljesen idegen a számára .

A JOBBIK programját részben átvették, amivel kifogták vitorlájukból a szelet, de a Szent Korona Tanra épített alkotmányunkat nem hozták vissza, nem szereztek érvényt a számára, s ezáltal elszámoltatni sem tudták a kommunista diktatúra működtetőit . A háttérhatalom nehéz helyzetben van, mert a kommunista mozgalmakat is ők pénzelték ugyanúgy, mint a liberális demokráciát, amelynek a csúcsán terpeszkednek a valódi döntéshozók, azok a nagybankárcsaládok, akiket senki sem választott erre a szerepre, tehát nem használható reájuk a demokratikus jelző, amelyre annyiszor hivatkoznak .

Korunk kettősbeszédre épített politikai váltógazdálkodása nem oldhat meg semmit . Valóban az történik, amit a gazdaként pöffeszkedő pénzhatalom urai meghatároznak számunkra . Ők csak holmi jószágot látnak bennünk, akiket már nyírni sem lehet, hasznot sem hajtunk, állandóan ellenkezünk, így feleslegesnek tűnünk a számukra . Eközben globalizálták a kereskedelmet, az etető állomásokat, a tömegtájékoztatást,az erőszakszervezeteket, mindent, ami szükséges korlátlan hatalmuk biztosítására . A tőzsde ágazatai már földrészeket ölelnek át, bekebelezve mindent körülöttünk .

Orbán úgy szeretné megetetni a demokrata kecskét, hogy a káposzta is megmaradjon . Igyekszik megfelelni páholytársainak is úgy, hogy észrevétlen maradjon a számunkra, mivel árulkodó kapcsolati rendszerét eltakarja előlünk . Korunk nyílt társadalmának alapkérdései közé tartozik az átláthatóság, de legtöbbször visszaélnek bizalmunkkal, mert minden olyan esetben ahol láthatóvá válik a háttérhatalom érdekében történő támadás, titkosítanak mindent . E titkosítások feloldása megmutathatná nekünk e kapcsolatrendszer különféle ágazatait, és a hazaárulás tényét .

Ne gondoljuk, hogy a JOBBIK meg tudná oldani ezt a képtelenséget, mert maga a rendszer hibás . Szalonképesek sem lehetünk egy olyan szalonban, ahol nem szívesen látják a magyart, mivel célkeresztben vagyunk már ezer éve, ,,ahová nem fogad be soha a béke réve" . Ötszáz éve gyarmati sorban küszködünk . 93 éve nyögjük a széttagoltságunkat, testvéreink lassan kipusztulnak szülőföldjükről, mert nekünk nem engedik a reviziót . Nem kérem ! A reviziót nem kérni, hanem ki kell harcolni minden lehetséges fegyverrel . Emiatt egységet kell mutatni ! Felszalámizták a magyar nemzetet az osztályharc fegyverével, mindent és mindenkit szembe állítottak egymással .

Legnagyobb baj mégis, hogy vezetőink idegen érdek szolgálatába szegődtek ! Hazaárulás ez a javából, de annyira polkorektté vált minden, hogy még büszkék is erre ,,nagyjaink", ami a juttatások mértéke miatti nagyságot jelenti . A közösből kivett juttatások már régen nem szolidáris alapon működnek, mert a magyar nemzet valódi képviselői kisebbségbe szorultak saját hazájukban . Patrióta vezetők ma már szinte nincsennek, csak egy szürke massza kialakításában érdekelt globális hálózat, akik koronázatlan királyuktól kapják a parancsot .

Még a vörös gyilkosok sem tudták, hogy kinek az érdekében gyilkolták az emberiség millióit . Királyok hercegek, grófok ellen indultak, de a bárókat elfelejtették lefülelni, pedig ezek a csibészek irányítják még ma is a földgolyó országait, akiket régiókba és közös valuta használatra kényszerítenek, és e régiók összecsapásával manipulálhatják kedvük szerint . Óriási összegek cserélnek gazdát a nevünkben, pedig ezek a számok nem is léteznek, mert az adósság elnyelte a valóságot ebben a játékban .

Megszünt a kommunista diktatúra, de vele együtt a szociális gondoskodó állam is nyugaton, ami jólétet biztosított számukra . A szovjetérdekeltségű kelet olcsó árúval látta el nyugatot, amit felváltott Kína és India . Korunk nagyvárosait megbénította a bevándorlók végnélküli áradata, akiket ráirányítottak szinte minden korábban jóléti államra .

Jézus idejétől kezdve rivális vallások alakultak, amelyek időről időre egymásnak estek, uralkodni akartak különféle ideológiákon, amelyek óriási emberáldozatot követeltek . Most Európa van soron megint, amit már nem tud megvédeni hazánk, mert repülőgépen érkeznek oda, elszállnak felettünk . A Kárpátmedence bástyái senkit sem érdekelnek ma már . Az ortodox kelet közel száz éve áthágta e civilizációs határt . A Duna alatti népek is beszivárogtak közénk, elorozták szántóföldjeinket, vizeinket, életterünket . Mit tehetünk ebben a helyzetben mi magyarok ? Várunk . Ki kell várni ennek a felfuvalkodott kisgömböcnek a végét .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gonoszságok:
  2013-06-13 14:32:46, csütörtök
 
 
Gonoszságok:

A munka élteti az embert, de a pihenés sem ölt még meg senkit!

A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, de gyakorlatilag viszont van !

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...

A pesszimista olyan ember, akinek mindig igaza van, de sosincs öröme benne.

A hisztéria alattomos betegség! A nő kapja meg és a férfi hal bele!

Az italt elhagyni jó dolog... sokkal rosszabb viszont, ha már nem emlékszel, hol hagytad el.

A Földön élni drága mulatság, de a csomag legalább tartalmaz évente egy ingyenes Nap-körüli utat.

Bonyolult kérdésre mindig akad egy egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

Ne vedd túl komolyan az életet! Úgyse kerülsz ki belőle élve.

A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.

A Föld IQ szintje állandó, csak egyre többen vagyunk hozzá.

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol, a másiknak vannak barátai.

A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen.

Van a tér-idő kontinuumnak egy olyan pontja, amely magába szippantja a kulcscsomókat és a fél pár zoknikat.

Egy tökéletes férfi hajlandó órákon át várni, míg a barátnője két perc alatt elkészül.

Múlt éjszaka, ahogy feküdtem az ágyban és bámultam a csillagokat, arra gondoltam, hova a fenébe tűnhetett a mennyezet meg a tető?

A számítógépek sohasem fogják az emberi hülyeséget pótolni.

Kocogj - és halj meg egészségesebben.

A graffiti azoknak való, akik nem tudnak könyvet írni.

A legnehezebb dolog a világon tudni, hogyan kell valamit jól csinálni, és szó nélkül végignézni, ahogy valaki rosszul csinálja.

Minél öregebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt kiskorában.

Ne aggódj az egészséged miatt. Elmúlik.

A profi rögbi olyan, mint az atomháború:...nincsenek győztesek, csak túlélők.

Isten szeretheti a hülyéket, ha ilyen sokat teremtett belőlük.

Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is.

Te is mosolyognál, ha tudnád, amit Mona Lisa is tudott.

Mosakodjon az, aki lusta vakarózni!

A borosta nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni.

Ha nem tetszik, ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!

Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön!

Ha az iskola az életre nevel, nem félek a haláltól.

Az élet akkor kezdődik, amikor a gyerekek elköltöznek és a kutya is megdöglik végre..

Ha jól érzed magad, ne aggódj! El fog múlni.

Aki dohányzik, meghal. Aki nem, az is.

Háromfajta ember van. Aki tud számolni és aki nem.

A szamárfül az origami legegyszerűbb változata.

Igaz, hogy a kemény munka még nem ölt meg senkit, de hát miért kockáztasson az ember.

Sose vegyél semmit, aminek nyele van, mert azzal dolgozni kell!

Aki utoljára nevet, annak lassú a felfogása.

Ha egy nő meg akar tanulni vezetni, ne állj az útjába.

A dzsungelben minden ehető. Te is!

Most nem tudom hogy az élet azért szar, mert rövid,... vagy azért rövid, mert szar?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Orbán "erőforrásaira" bezzeg van pénz: újabb cigányhizlalás,
  2013-06-13 14:30:38, csütörtök
 
  2013-06-12. 20:05
Orbán "erőforrásaira" bezzeg van pénz: újabb cigányhizlalás, ezúttal 5 milliárdból, a Farkas Flóri-maffiára szabott pályázattal

Olvasónk írja:
Tisztelt Szerkesztőség!
Szociális területen dolgozom, munkanélkülieket segítünk, átképzünk stb. Eléggé benne vagyok az EU-s pályázatok világában is. Azt elmondhatom, hogy kb. 3/4 éve semmilyen normális pályázat nincs szociális területen. Olyan, amelyik becsületes, de önhibájukon kívül munkanélkülivé váló magyar embereket támogatna. Egy fillért sem költ erre a kormány.
És akkor szemem elé került az alábbi álságos, sunyiságában teljes mértékben a hazánkat uraló zsideszes bűnbandára utaló pályázat "foglalkoztatási szociális szövetkezetek" létrehozására. A pályázaton 4 995 000 000 Ft osztható szét. Igen, majd' 5 milliárd. Egyetlen (!) nyertes várható.
És ki lehet a főpályázó? Országos nemzetiségi önkormányzat! Arra még mocskosul gyávák, hogy kiírják, a Farkas Flóri-féle bűnöző cigánybanda fogja megnyerni, és punktum! Szeretnék biztosítani mindenkit, hogy egyáltalán nem a német, szlovák, szerb, örmény stb. nemzetiségi önkormányzatról van szó, hanem a cigányokról! Sunyi módon ugyanis a pályázó/nyertes szervezetnek (a cigányoknak) meg kell felelni az alábbi feltételnek is: tapasztalata van a kisebbségek jogainak érvényesítése terén. Ez aztán mind a kolompárcigány, mind a farkascigány kedvenc területe!

És kiket fognak "támogatni" ebből az irdatlan pénzből? "A pályázat célcsoportja: nemzetiséghez vagy más hátrányos helyzetű csoporthoz tartozó személyek." Legyünk megnyugodva, magyar ember a közelébe sem kerülhet cigányok által bűnszövetkezetben megvalósított programoknak. Ők nem számítanak.
Cigányokra még 5 milliárdot költeni? Elisszák, ellopják, elgépezik (mint a napokban Margit Bangó, a fekete énekesnő), majd mindent szépen lepapíroznak, szépen elcsordogál a Flóriékhoz, és azon keresztül a csókosokhoz a pénz. De nem lesz semmi előrelépés, azt garantálom, mint ahogy az elmúlt évtizedekben, évszázadokban sem volt.
Nem is sorolom tovább. Vérlázító ami itt folyik. Mellékelem a pályázati útmutatót, el lehet benne mélyedni. Egy sötét és siralmas dokumentuma ennek a gonosz és magyarellenes helytartótanácsnak, amit kormánynak hívnak. Undorító, sunyi, parazita népség. Kérem, írjanak erről a Kurucon, máshol úgysem fognak.
Üdvözlettel,
egy felháborodott olvasó
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: Már szét is osztották a pénzt a haverok között - megugrott az elutasított pályázatok száma
Korábbi cikkeink:
- A sikkasztó Farkas Flórián többször is megjárta a sittet, végül elnöki kegyelemben részesült - az ügyet 30 évre titkosították
- Többszörösen büntetett előéletű a Fidesz főcigánya is, egyik bűncselekménye 30 évre titkosítva

További részletek: http://kuruc.info/r/20/113582/#ixzz2W6BsjK1m
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.