Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Nyílt levél: nem csak Balog képes csodákra, a cégbíróság is
  2013-06-16 22:15:06, vasárnap
 
  Nyílt levél: nem csak Balog képes csodákra, a cégbíróság is

2013. június 14., péntek 08:00 |kitüntetés támogatás cégbíróság Balog Zoltán Emberi Erőforrások Minisztériuma

Tisztelt Cégbíróság!

Én nem vagyok arra kíváncsi, miként lehetséges, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó Nemzeti Együttműködési Alap 20 millió forintot ad egy olyan egyesületnek - Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület -, amelynek költségtérítésre jogosult képviselői Gipsz Jakab, Hát Izsák, Piros Arany, de legfőképpen Iksz Ipszilon.

nevek.jpgPiros Arany legalább ebben a listában szerepel, de Iksz Ipszilon természetesen nem (forrás: kecskefeszek.net)

Én Önöket kérdezem, tisztelt Cégbíróság, miképpen lehetséges, hogy nem szúrtak szemet Önöknek ezek a nevek. Már az is meglepő (ha a nyilvánvaló és banális tréfát komolyan vesszük, mert Önök - gondolom - komolyan vették), hogy Izsák és Jakab nevű nők állnak ki a nemzetért, de azt sem vették észre, hogy Magyarországon az Ipszilon keresztnév nincs használatban?

Arról is tájékoztathatnák a közvéleményt, hogy a nevezett egyesület részéről a fenti neveken szereplő személyek aláírtak-e bármilyen hivatalos jegyzőkönyvet vagy beadványt, mert ez esetben alighanem okirat hamisítással és csalással is megvádolhatóak - még a Nemzeti Együttműködés Rendszerén belül is.

Tulajdonképpen azt is szívesen megkérdezném, hogy a nevezett egyesület valamely tagja működtethet-e trafikot, de tudom, ez nem Önökre tartozik. Az viszont már annál inkább, hogy az ügyben illetékes hatóságként minél előbb lefolytassák az ilyenkor szükséges vizsgálatot.

Amennyiben pedig - és ez, valljuk be, nem lenne meglepő - kiderülne, hogy nevezett egyesületi tisztségviselők körül nincs minden rendben, elindítják majd a szükséges, és mindenki által nagyon várt eljárásokat. Ha pedig ez megtörtént, akkor kérem, jelezzék a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesületnek nagy összegű támogatást nyújtó intézmény élén álló Balog Zoltánnak, hogy nem csak Szaniszló Ferenc és a Kárpátia ügyében tévedett, de akkor is, amikor úgy vélte, hogy az Ipszilon egy keresztnév.

Budapest, 2013. június 14.

Tisztelettel:

Mikorka Kálmán, vagy lehet, hogy az igazi Trebitsch

http://egyenlito.blog.hu/2013/06/14/nyilt_level_nem_csak_balog_kepes_csodakra_a_c egbirosag_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nap a NER-ben
  2013-06-16 22:01:48, vasárnap
 
  Egy nap a NER-ben

2013. június 14., péntek 20:13

A napokban (költözés miatt) alaposan felborult jól megszokott életritmusom. Mint minden tollforgató terroristának, életem igen tetemes részét teszi ki az interneten található hírek fogyasztása, amikből ugyebár a blogger ihletet, témát, miegyebet merít.

Mostanság erre leginkább a nap végén van lehetőségem. Ilyenkor olvasgatom kedvenc hírportáljaimat, futom át a facebook falamat ... satöbbi. Azt vettem észre, hogy ez akár életveszélyes is lehet. Ha egyszerre ömlenek rád egy nap történései, gyakorlatilag levegőért kapkodsz. Csak a tegnapi nap botrányai következnek, összefoglalóan, a teljesség igénye nélkül.



Na szóval. Este 9 körül elkezdtem olvasni, mi minden történt a NER-ben.

1. 20 milló Gipsz Jakabnak

20 millió forintot nyert el a a Nemzeti Együttműködési Alapból (!) a Nők a Magyar Nemzetért Közhasznú Egyesület. A szervezet bírósági adataiban tisztségviselőként Gipsz Jakabot, Iksz Ipszilont, Piros Aranyt és Hát Izsákot nevezte meg.

Mit ad Isten, az egyesületet mindössze két és fél éve jegyezték be. Honlapjukon túl sok információhoz nem jutunk eddigi tevékenységükről, bár az kiderül, hogy a tavaly március 15-i ünnepségeken a lengyel Fidesz-szimpatizánsokkal közösen vonultak fel.

2. 76 millió és 12 trafik a fideszes képviselő családjának

Takács Gábor miskolci fideszes önkormányzati képviselő cége és családja összesen 12 (!) dohánykoncesszióhoz jutott a városban. Mondjuk, eddig is volt mit a tejbe aprítaniuk: családi vállalkozásuk, a New Man Kft. nemrégiben kapott 15 millió forint vissza nem térítendő támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium munkahelyteremtő pályázatán. Tavaly pedig szerény 61 milliót nyertek el egy NFÜ pályázaton. Összesen tehát 76 millió pályázati pénz + 12 trafik. Nem lehet rossz Takács úr családjához tartozni.

3. Haldokló települések

A Hoffmann Rózsa szerint ,,sikertörténetként" zajló iskola államosítás egyik velejárója, hogy az einstand után a kormány úgy ítélte meg: a kevesebb feladat kevesebb pénzzel jár. Így aztán minimálisra csökkentették a településeknek járó juttatásokat. Kübekháza (halmozottan hátrányos helyzetű falú) polgármestere a hvg.-nek azt nyilatkozta: ,,Ha kikapcsolnánk a közvilágítást, biztos nem örülne az 1600 falubeli. Pedig már más forrást nem látok."

Több település van ezzel így Csongrád megye déli részén. A polgármesterek elmondása szerint, az államosítás és az új finanszírozási rendszer miatt, annyi pénztől estek el, hogy az már napi gondokat okoz az önkormányzatoknak. Egész konkrétan: sem a bérekre, sem a segélyekre, sem a számlákra nincs pénz.

3. Fantomintézetek 2 milliárdból

Miközben a Varga-csomag miatt újabb megszorításokra készül a kormány, érdekes módon több, mint 2 milliárd forintot különített el különböző, saját maga által alapított intézetek finanszírozására. A héten például 175 milliós büdzsével alakult meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen a Molnár Tamás Kutató Központ.

No persze 175 millió nem is olyan sok az 1.3 milliárdból gazdálkodó, és gyakorlatilag nem létező Nemzetstratégiai Kutatóintézethez képest. Ez utóbbinak még hivatalos telefonszáma sincs, de a Kossuth tér 1-3 (igen, a nagy tornyos) alá bejelentett székhelyükön sem érdemes keresni őket. Nem is tudnak létezésükről. A vezetője egyébként Kövér László régi, jó barátja, Szász Jenő, aki ,,munkájáért" havi 997 ezer forintot kap. (A többi, érdekes körülmények között működő intézetről itt olvashattok.)

4. A trafik- és a földmutyi után itt a gyümölcsmutyi

Az évek óta nagy sikerrel működő iskolagyümölcs program eddig zökkenőmentesen tevékenykedett, majd az iskolákat működtető Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) váratlanul olyan közbeszerzést írt ki, amely teljesen kizárta volna a kistermelőket az ügyletből. A munkára a termelőknél bejelentkezett egy frissen alapított cég, amelyik 10 százalékot kért volna a ,,továbbfoglalkoztatásért".

Az iskolagyümölcs-programmal kapcsolatban kiírt pályázaton - a kistermelők szerint - csak egyetlen cég nyerhetett volna: a közbeszerzési eljárás kiírása előtt néhány héttel, április 17-én alakult Magyar Iskolagyümölcs Kft. A cégnek két tulajdonosa van, az egyik az a Paprikakert TÉSZ Kft., amelyben a ceginfo.hu adatai szerint tulajdonrésszel rendelkezik Simonka György fideszes polgármester, országgyűlési képviselő és felesége, Simonka Györgyné.

5. Amire már nincsenek szavak

Végezetül a pofátlanság netovábbja: a Trafikmutyi Zrt. megható családi történeteket vár a nyertesektől. Sajnos ezt már nem tudom ,,nyomdafestéket tűrően" kommentálni, így a kedves olvasók képzeletére bízom, milyen üzenetet juttatnék el nagy szeretettel Gyulay Zsoltnak, akinek rokonságában/ismeretségi körében - érdekes módon - tíz darab koncesszió lelt gazdára.

Egy nap a NER-ben. Egy hosszú nap után, ömlesztve szembesülni vele életveszélyes.

http://egyenlito.blog.hu/2013/06/14/egy_nap_a_ner-ben#more5360659
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A sértett gátőr uniós panasza
  2013-06-16 21:58:01, vasárnap
 
  A sértett gátőr uniós panasza
Csak azok a fránya külföldiek. Azok tehetnek mindenről. Így arról is, hogy immár ötödször kell módosítani az Alaptörvényt.


Szerző: Andrew_s | 2013. június 16.

Orbán Viktor, az immár hagyományosnak tekinthető beszédében sértettségének adott hangot az Európai Unióval kapcsolatban. Kiemelve azt a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, hogy a gránitmintás zsírkő újrafaragására is az EU miatt van szükség. Mert különben hozzá sem kellene nyúlni szerinte. Tulajdonképpen az Alaptörvény az úgy van jól, ahogy van. Csak azok a fránya külföldiek. Azok tehetnek mindenről.

Így arról is, hogy immár ötödször kell módosítani az Alaptörvényt. Ezúttal valóban nem kis részben azért, mert komoly észrevételek érkeztek. Aki emlékszik még azokra a kirohanásokra, hogy ,,mutassák meg a bajos részeket", az nyugodtan kipipálhatja: megmutatták. Most pedig, hogy megmutatták, és javításokat kell eszközölni, most ez a baj. Jól látható tehát az a folyamat, amelynek során a miniszterelnök a saját hibáiért is pofozó-bábúnak használja azt a szövetséget, amelybe különben annak idején népszavazással, önként lépett be az ország. Orbán Viktor talán még arra is emlékszik, hogy a csatlakozási tárgyalások korábban, őt sem nélkülözve indultak el. A későbbi elutasítás tehát sokkal inkább mást látszik tükrözni. Azt, ami alapján mindaddig az EU híve, amíg ebből neki, barátainak vagy üzletfeleinek haszna származik. S azonnal szabadságharcossá öltözik át, amikor a haszon nem mérhető pénzben vagy hatalomban.

Erről árulkodik az a retorikai fogás, amely szerint ,,mivel Magyarország sok fronton vív harcot", ezért engedményekre jogosult. Az ugyanis a feledékenységre van bízva ezek szerint, hogy annak idején az első Békemenetet gyakorlatilag az EU ellen szervezték. No meg persze egyfajta közösségi pótcselekvésként. Orbán Viktor szerint tehát a több front egyikének túloldalán maga az a szervezet áll, amelytől most erre hivatkozva engedményeket szeretne kapni. Gyakorlatilag azt mondva: ,,Adjatok pénzt magatok elleni harcomhoz!" Tartalékba, készenlétbe helyezve természetesen azokat a szólamokat is, amely szerint az EU tehet majd mindenről. Legfeljebb arra engedve licitet, hogy kit néz tollasabb hátúnak. Az EU tisztségviselőit és szakértői, vagy az itthoniakat. Miközben persze érdemes megtekinteni a többi frontvonalat is. Különösen, mivel ezek némelyike erősen kérdéses lehet.

Például még emlékezhetünk arra, hogy univerzális gátőri tevékenységét minősítve Orbán Viktor gyakorlatilag háborús retorikát alkalmazott az árvízzel kapcsolatban. Az árvíz ellen ugyanis szoktak eredményesen védekezni, hatásosan felkészülni, de győzelemre állni nem igazán. Az ember természet elleni háborúját ugyan jelezhetik a szélsőséges természeti jelenségek, de az árvíz ellen háborút csak ostoba ember vív. A való életben ugyanis aligha vízdémonok rohanása az ár. Így a miniszterelnöki varázszokni sem riasztja el. Ez a frontvonal tehát olyan frontvonal, amin a miniszterelnök szerepe legfeljebb a magamutogatásra korlátozódhatott. Amire különben számos olyan híradás is példa lehetett, amelyek szerint kifejezetten a civil összefogások, az önkéntes munkák eredményét ,,nyúlta le" a kormányfő. Erre a médiaháborúra hivatkozva tehát ugyancsak értelmetlen lehet engedményeket kérni az EU-tól. Megértést talán. De az, aki sallereket osztogat, az ne akarjon utána megértést. Ez nagyjából ugyanaz a kategória, amit Esztergom kapcsán Váczy-Hübschl István írt: ,,azt egyszerűen sutttyóságnak hívják, akárki csinálja".

Azért persze nagy igazsága van abban Orbán Viktornak, hogy számos frontvonalon csatában áll. Legtöbb csata olyan azonban, amit jó lett volna a kirobbanása előtt megvívni. Így például most, hogy a trafikok kapcsán komoly csatára, magyarázkodásra számíthat, kétségtelenül jobban eshetett a gátakon sétálgatni. De alighanem jobb lett volna, ha erre a csatára azért nem kerül sor, mert nem alakul ki a politikai korrupció, és a kampánypénzek előmosásának gyanúja. Az esetleg feltámadó lelkiismeret elleni csata azonban aligha az EU kompetenciája. Bár az is kétségtelen, hogy Orbán Viktor nem is hivatkozott a lelkiismeretére. Az általa említett csata frontvonalai a rezsicsökkentés és a méltányos közteherviselés koordinátarendszerében értendők. Amelyek nyilvánvalóan legalább egy ponton összeérnek.

Ott, ahol az unortodox workfare, Orbán Viktor és Matolcsy György egyik kedvenc vesszőhintalova billeg. A rezsi csökkentésének elképzelése ugyanis nyilvánvalóan olyan szolgáltatásokat érintenek, melyek költségcsökkentése az igénybevételtől is függ. Akinek nincs cipője, nem érdekelt a cipőtisztítás árában. A mélyszegénység határán élőknek szinte indifferens a kikapcsolt gáz ára. Ellenben a megélhetési költségek, a tényleges rezsi mértéke lényegesen túlmutat ezen. A kormány tehát elsősorban nem a rezsi csökkentéséért, hanem a szolgáltatók ellen hirdetett csatát. Miközben szó nincs arról, hogy a jövedelmek növekedjenek tömegesen a nyomorszint fölé. A hatalomnak ugyanis teljesen megfelel az, hogy megélhetésében kiszolgáltatott emberek fölött hatalmaskodva, kegyként juttasson morzsákat. Beleértve a megélhetési szolgáltatásokat, majd a temetést is. A közrabszolga-programok fizetéseire kényszerítve sokak megélhetési alapjait. Ebben tehát Orbán Viktor valójában a nyomor-retorikához, és alattvaló-tartáshoz kéri az EU segítségét.

Méltányos közteherviselésnek gondolva azt, ami szerinte az. Amivel kár lenne vitatkozni. A rabszolgatartó számára teljesen méltányos az, hogy számára mindent, a rabszolgának semmit. Az orbanista méltányosságot tehát nem feltétlenül sérti az ,,nekünk mindent, nektek meg coki" személete. Erre nézve is ott van árulkodó jelként Orbán Viktor tervezett felköltözése a Várba. Jelezve az alattvalóknak, hogy uruk immár a Parlament fölé emelkedik. Tulajdonképpen akár a rég vágyott prezidenciális rendszer bevezetéseként is értelmezhetően. S végtelenül megsértődve azon, hogy van olyan, akiknek nem tetszik. Akár határon belül, akár határon kívül.

http://gepnarancs.hu/2013/06/a-sertett-gator-unios-panasza/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
24 éve történt...
  2013-06-16 21:55:06, vasárnap
 
  24 éve történt...

2013.06.16. 18:45


... hogy a polgártársak megszólíttattak. Az akkori beszéd napjainkban erősen aktuális áthallásokkal teli.

Változatlanul igaz, hogy a demokrácia és a (bármilyen) diktatúra összeegyeztethetetlen.

A csődtömeg elérésének fojtogató előélete szintén ül: ,,A ma vállunkra nehezedő csődtömeg egyenes következménye annak, hogy vérbe fojtották forradalmunkat, és visszakényszerítenek bennünket abba az ázsiai zsákutcába, amelyből most újra megpróbálunk kiutat találni."

Az is fájó seb, hogy a fiataloknak nem csak történelem könyvekkel, de az éppen adott havi hatályos alaptörvény át- és átírásával kell újra és újra rácsodálkozni egy szinte orwelli világra.

Azóta meg már azt is tudjuk, hogy az ázsiai zsákutcába tulajdonképpen csak hazatérünk, hisz erőből értő félázsiai származékok vagyunk. Legalábbis az 1989-es szónok 2012-es mutánsa szerint. De csak szerinte.

Vagy ahogy már 1989-ben is elhangzott: "ha elég eltökéltek vagyunk, rászoríthatjuk az uralkodó pártot, hogy alávesse magát a szabad választásoknak."

http://orulunkvincent.blog.hu/2013/06/16/24_eve_tortent
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Blikk: Előre kérték az állami milliókat a trafiknyertesek
  2013-06-16 21:48:34, vasárnap
 
  Blikk: Előre kérték az állami milliókat a trafiknyertesek

2013. június 14., péntek, 08:39 • Utolsó frissítés: 2013. június 14., péntek, 09:18
Szerző: hvg.hu

Újdonsült trafikosok kaptak milliókat a gazdasági tárcától a munkahelyteremtésre, hogy az alkalmazottaik bérét állami pénzből tudják fizetni. Így nemcsak az időközben háromszorosára növelt árréssel, kibővített termékpalettával segíti őket a kormányzat, hanem még az eladóik fizetését sem nekik kell állni - írja a Blikk.

"Nem volt kizáró ok a kereskedelmi tevékenység, így pályázhattak dohányárut forgalmazó cégek" - ismerte el a Blikk kérdésére a pályázatkiíró Nemzetgazdasági Minisztérium. A Blikk hat ilyen céget szúrt ki, amelyeknek tulajdonosai összesen 25 trafikhoz jutottak hozzá Heves és Fejér megyében. Őket összesen 24 millió forinttal támogatja pluszban az állam.

A munkahelyteremtő pályázat nem volt túl szigorú, mivel még az sem volt feltétel, hogy a nyertes cég be legyen jegyezve, az érintett vállalkozásokat a leadás után másfél hónappal jegyezték csak be. "A cégbíróságok ismert leterheltsége miatt elegendő feltétel volt az alapító okirat becsatolása a támogatási igény benyújtásakor" - válaszolt a gazdasági tárca, bár a lap szerint egy cégbejegyzés néhány nap alatt elintézhető.

A munkahelyteremtő pályázat leadási határideje április 5-e volt, míg a dohánypályázatok eredményét április 22-én hirdették ki. Vagyis az érintett cégeknek úgy kellett pályázniuk a támogatott munkahelyekre, hogy még nem is tudhatták, hogy jogosultak lesznek-e dohányt árusítani vagy sem - olvasható a lapban.

Kovács Imre és családja 12 koncessziót nyert el Heves megyében, három frissen alapított családi cége pedig több mint tízmillió forint állami segítséget kapott. Felesége, Panyik Andrea a Heves Megyei Kormányhivatalban dolgozott főtanácsosként a pályázatok idején. Munkahelyén a lap hiába kereste, június 1-jétől már nem ott dolgozik. Arra a kérdésükre, hogy távozása összefügg-e az általa elnyert négy trafikkal, nem tudtak válaszolni.


http://hvg.hu/gazdasag/20130614_Blikk_Elore_kertek_az_allami_milliokat_a
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
21 millió levél Merkelnek
  2013-06-16 19:58:47, vasárnap
 
  2013.06.14. 04:19
21 millió levél Merkelnek


Kedves Kancellár asszony, drága Endzsi!

Őszinte szomorúsággal szívemben értesítelek, hogy lehetséges szabó tázs áldozata lettél. Mink itten a magyar nőknél mostan össze vagyunk zavarodva, mint Matolcsy Gyurka a kettes számrenccerben, úgyhogy elképzelhető. Mármint, hogy a szabó tázzsal manipulálva lettél és Gipszjakab. Esetleg Iksz Ipszilon vagy Hát Izsák. Szóval, hogy az ominózus levelet ők írták manipulatíve teneked, ahogy orvul becsempészték magukat a közhasznúsági jelentésünkbe is. Szabó tázs, mondom, mer'hogy mai valószínűség szerint én nem írhattam teneked, hogy Honecker arcú esernyőhordónak is kevés vagy te Eurózóna Hitler, a mi ÉdesViktorunk mellett.

Én ilyent akkor sem írhattam, ha most majd azzal vádolnak, hogy 21 millió kézzel megfogható, megszámolható okom volt ezt megtenni, és én lettem a női Gépont Fodor.

Én nem vagyok ojjan, tudod?! Legalábbis addig nem, amíg a hivatalos álláspont meg nem születik erről valami módon. De választott elöljárónk egyelőre a közhasznúsági gipszjakab manipulálásába vagy tévedésébe van belegabalyodva, úgyhogy várjál csak szépen a sorodra. Neked most annyi a dolgod Csöppem, hogy a lehetőségek között számításba veszed: a = manipuláció; és bé = én voltam, de külső körülmény kényszerített tévedésre verziókat is.

dunszt-eszter.gif

Mit lehet tudni, ugye? Azért beláthatod, ez itt egy nőegylet és nem gyorsreagálású hadtest, hogy a váratlanul felbukkanó közpénzhegy sajátos körülmény után biztosat tudjunk neked mondani. Stílszerűen szólva amíg meg nem mondják én vagy a gipszjakab, addig dunsztom sincs. De te ezzel ne törőggyél és ne hánykolódjál a türelmetlenségtől. Inkább azt vedd észre, Muci, hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába', odaállt az áradó Duna gátjára a szigorú szemivel, oszt' az meg ijedtibe nálatok Passauban öntött ki. Ő, meg a természet erői csak így vannak egymással, pertuban, egyedül küzdött népéért a nagy globális lötty ellenében.

Nemzetségalapító Kis Vuk legyen a talpán aki nagyságát elhomályosíccsa!

Szóval azért bárhogy is lesz hivatalosan az énírtam, azért te csak odavigyázzál. Mert nem kenyerem a nőies locsogás, de ha a szükség és a Központi Döntés úgy hozza minden forintját megszolgálom annak a 21 milliónak! Kitömlek levelekkel aranyanyám, mint Gyulay Zsolt trafikkoncesszióval közeli rokonokat és a párttagságot. Ne bízzál abban sem, hogy eljön a mi Csehországunk és majd itt is rend lesz. Kedves Vezetőnk - és a Párt - távlatokban gondolkodik, emberöltő fog eltelni mire az összes poltpéterünk beleporlad a nerbetonba. Világos? Na azért.

Nőtársi üdvözlettel: Eszter

ui: Pszt, figyu'má, 22 millióért lehet a német tv rajzfilmjén se hörögnék hanem röhögnék. Egy próbát megér, mi az neked. Hívj majd fel, te, minden németek kemény sörhabja. Puszi!

UPDATE:

Pethő Annamária és a kommentárt tényleg nem igénylő reakció.

http://varanus.blog.hu/2013/06/14/21_millio_level_merkelnek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Otthonvédőkhöz írt nyílt levelet egy rendőr
  2013-06-16 19:54:55, vasárnap
 
  Otthonvédőkhöz írt nyílt levelet egy rendőr
2013-06-15 21:49:39




Az otthonvédők már beáldozták magukat, többen, mert eljárások sora indult ellenük, “bepiszkították" a renomét többen is közülük, ráadásul másokért, akiket sosem ismertek, de ezen túl egy másik, igazi nemes célért: a HAZÁÉRT! - írja többek között a Red-Help - kommentárként egy szokatlan rendőri nyílt levélre.


Az Alsóörsi Hírhatár, nagyon szívesen közöl nyílt leveleket, még annak ellenére is, hogy sajnos legutóbb szegény tűzoltók is igencsak megkapták érte a magukét. Mivel a megvilágosodott rendőri erő, az otthonvédőket szólította meg, így cserébe a szerkesztőség is élne egy felvetéssel.


Nem figyelmen kívűl hagyva a rendőrség bevett gyakorlatát a nyilvános és kritikátlan hazudozás terén, azt gondoljuk ideje, hogy a szót tett kövesse. Amelyik rendőr úgy gondolja, hogy az állomány olyan, amilyennek lassan a nyolcéves gyerek is tisztán látja, de mondhattam volna akár a nyolcvannyolc éves időseket is... az azonnal szereljen le!



Véleményünk szerint, két eset lehetséges. Amennyiben 500 vagy 1000-nél kevesebben szerelnek le rövid időn belül, úgy megmutatkozik a szinte 100 %-os elhivatottság a köztörvényes bűnözés fegyveres szolgálatára, és akik leszereltek, bár munkájukat elvesztették, mégis megmarad a becsületük és valóban a hazának tesznek szolgálatot azzal, hogy inkább más munkahelyet találnak.



Végtére is nem nyomorékokról, idősekről, rokkantakról illetve egyéb betegekről van szó, - akiknek a kilakoltatásain egyébként olyan frankón össze bírnak verődni, szép színes csapatokban - hanem jóltáplált egészséges fiatal emberekről, akiket még számos fontos szociológiai meg jogi ismerettel is teletömtek, mielőtt kivezényelték a lakosság szolgálatára és/vagy ellene.



Amennyiben viszont előfordulhatna az a csoda, hogy esetleg több ezer rendőr tenné le egyszerre a lantot, akarom mondani a gumibotot, akkor az bizony felvetné a bentmaradtak elleni - és eddig is nyílvánvaló - bizalmatlansági faktort, és beindulhatna a kormány - módszer és minden egyéb, de legfőképpen rendszer váltás! Az önként leszerelők pedig mehetnének vissza rendőrnek, ha már a többi lakat alatt van, feltéve ha még mindig ez a hivatás áll közel a szívükhöz.


A nyílt levél további kommentár nélkül olvasható:


Tisztelt Bal-Rad!


Az utóbbi napokban Önök folyamatosan tudósítottak rendőri erőszakkal érvényesített kilakoltatásokról.

Önök - OTTHONVÉDŐKKÉNT - voltak jelen, én pedig társaimmal, - RENDŐRKÉNT!

Nem mi voltunk a népszerűbbek, hanem Önök!

Nem kivánok hosszan irni a rendőri állomány lelkiállapotáról a történések kapcsán.



Arról sem szeretnék irni, hogy mi a mi véleményünk a történésekről, a kilátásokról, Magyarország közállapotairól! Önök magyarokként, magyar embereket, magyar családokat próbálnak megmenteni a hajléktalanságtól.



Mi magyar emberekként, magyar rendőrökként lettünk önök ellen kivezényelve! Az állomány túlnyomó többsége (parancsnokoktól a legényekig-leányokig), frusztrált állapotban fogadja ezeket a kivezényléseket, amiknek szívünk szerint nem engedelmeskednénk!

Nem mentségeket keresek a rendőri állomány számára!



A legtöbben azt reméljük, hogy ez a szembenállás tisztességes magyar ember és magyar rendőr között nemsokára véget ér. Amennyiben önöknek bármilyen sérelmet okoztunk, azért én most bocsánatot kérek minden tisztességes társam nevében is.



Sok sikert kivánva önöknek: egy magyar rendőr




A továbbiakban pedig, azon kívűl, hogy igencsak üdvözöljük, további kiegészítés és kommentár nélkül közöljük a ReD-Help hozzászólását:


R-H komment:


Sokan vádolnak minket, ezt a portált is konkrétan, hogy bolsevik lap vagyunk (és ha az?), ezért most egy idevágó, messze nem bolsevik idézettel kezdem: “Senki sem szolgálhat két úrnak, mert vagy az egyiket gyűlöli, és a másikat szereti, vagy az egyikhez ragaszkodik, és a másikat megveti: nem szolgálhattok Istennek és a Mammonnak." - Máté 6:24



A levél írójának feltétlen tisztelete mellett az a véleményem, hogy ez a bibliai mondás itt és most nagyon helytálló! Mert szent meggyőződésem, hogy a rendőr nem arra esküdött fel, hogy azok mellé álljon, akik a Gonoszt szolgálják! Minden diktatúra addig tart, ameddig feltétlenül bírja a fegyveres testületek támogatottságát.



Önök, rendőrök ezért itt és most éppen hogy a megkerülhetetlen, kulcsfontosságú résztvevői az eseményeknek, még ha csak vétlenül csöppentek bele az események sodrába, akkor is.



Azt is tudom én is személy szerint (elég jól értesült lévén a dolgokról), hogy nyilván felléphettek volna akár keményebben is az “ellenállókkal" szemben, mint ahogy annek idején, 2006-ban ezt meg is tették többen. Itt is most afféle húzd meg - ereszd meg játék folyt, tudom. Amennyire csak lehetett, nyilván Önök is vigyáztak, hogy ne legyen legalább személyi sérülés, egy ilyen akció során. De éppen Ön, a levél írója jelezte, hogy reméli, ez az állapot hamarosan véget ér.



Könyörgöm: mikor, és miért érne véget?



Azt kell mondjam: a megoldás kulcsa éppen Önöknél van, ha kis szikrányi emberség van, akkor megtagadják a parancsot, és azonnal leszerel, lelkiismereti okokra hivatkozva. Igen, mert ez háború a magyar nemzet ellen, ezt Önöknek is látniuk kell! A háború pedig áldozatok nélkül nem megy!



Az otthonvédők már beáldozták magukat, többen, mert eljárások sora indult ellenük, “bepiszkították" a renomét többen is közülük, ráadásul másokért, akiket sosem ismertek, de ezen túl egy másik, igazi nemes célért: a HAZÁÉRT!



Ők, az OTTHONVÉDŐK, az első áldozatai éppen ennek a harcnak, ami értünk, mindnyájunkért folyik, így ÖNÖKÉRT IS természetesen! Az Otthonvédők már bizonyítottak, hoztak áldozatot, ezért véleményem szerint most éppen hogy Önökön a sor, hogy áldozatot hozzanak!



Egy diktatúrával szembeni kiállás első lépcsője lenne, ha a karhatalom megtagadná az engedelmességet egy hasonló esetben, mivel SEHOL A VILÁGON NEM HASZNÁLJÁK A RENDŐRSÉGET ILYEN CÉLRA, csak ha konkrét terrorcselekmény gyanúja áll fenn, mint az volt nemrég Németországban, ahol robbantással fenyegetőzött a kilakoltatott bérlő!



Egyszer és mindenkorra: NEM A RENDŐRSÉG FELADATA egy végrehajtó, vagyis: egy magánszemély jogérvényesítése, mivel az nem a köz javára való cselekedet, ha egy bérleményből, vagy más ingatlanból az utcára tesznek családokat! Ez abszurdum!



Tehát, egyszer és mindenkorra: Önöket, rendőröket igenis felelősség terhel a korábbi, és a mostani, ill. a még hátralévő hasonló események eldurvulásával kapcsoaltban, mivel a teljesen nyilvánvalóan embertelen, szegényellenes intézkedést foganatosító MAGÁNSZEMÉLY mellett sorakoznak fel, ÉS SOHA NEM SORAKOZNAK FEL A KILAKOLTATOTT VÉDELMÉBEN!



Megkérdezem: miért?



Miért előbbvaló érték az Önök számára egy végrehajtó, mint egy átlagos, szegény magyar család sorsa?

Mindenesetre, köszönjük az Ön levelét, és természetesen külön köszönjük, hogy fontosnak tartotta elmondani, hogy nem ért egyet az intézkedésekkel. De ne feledje a történelmi példát: a nürnbergi per leghíresebb mondatát: ÉN PARANCSRA CSELEKDETEM! És az utókor pedig MEGÍTÉL!



Bal-Rad - Red-Help


http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/otthonvedokhoz-irt-nyilt-levelet-egy-rendor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy mit tennék a helyedben, Feri?
  2013-06-16 19:42:38, vasárnap
 
  Hogy mit tennék a helyedben, Feri?
2013.06.16. 13:22


Kedves Feri! Sokat gondolkodtam a kérdéseden, amit még 2004. november 4.-én a síromnál tartott megemlékezésen tettél fel nekem, a tőled megszokott teatralitással.

Talán nem túl udvarias dolog egy kérdésre kérdéssel válaszolni, de engedd meg, mégis először hadd kérdezzek vissza: és te mit tennél, pontosabban tettél volna az én helyemben ott akkor 56 októberében, novemberében?

Természetesen a kérdés költői, hiszen tudom a választ.

Először is, szögezzük le: te Ferikém nem vagy egy Bibó István. Aki még akkor sem hagyta el az Országházat, amikor azt már a szovjet tankok körbezárták.

Te előbb eljátszottad volna, mint aki támogatja a forradalmat, de aztán néhány nap múlva leléptél volna, és Moszkvában kötöttél volna ki. Aztán szovjet tankokkal visszajöttél volna, és Szolnokon megalakítod a Forradalmi Munkás-Paraszt kormányt. A Gyurcsány Apró Dögeit.

Aztán pedig persze te is kivégeztettél volna.

De, visszatérve a te eredeti kérdésedre! Ne ijedj meg, nem térek ki a válaszadás elől.

Én a te helyedben a rendszerváltozáskor megpróbáltam volna hű maradni szocialista elveimhez, és Apró Piroska bankjától nem kértem volna kirívóan kedvezményes kölcsönt, hogy elsők között válhassak (vad)kapitalistává a hazai kádkő és műkorund gyártás területén. Semmiképpen sem próbáltam volna kormányüdülőt, egyéb ingatlanokat bagóért megszerezni, zsidóktól törvénytelenül elorzott villát megkaparintani. Ehelyett inkább minden erőmmel, tehetségemmel, mozgalmi előképesítésemmel, azon lettem volna, hogy a rendszerváltás után a gyárak a munkások, a földek pedig az azt ténylegesen művelő parasztok kezébe kerülhessenek.

De, ha mégis oly' ellenállhatatlanul szeretem a vagyont, a pénzt és a csillogást, akkor viszont nem játszottam volna el a nagy européer demokratát, hanem tisztes vállalkozóként megmaradok a Szemlőhegy úti birtokom falai között, vasárnaponként bérmálkozni járok és esténként palacsintát sütök a gyerekeimnek.

Mostanában pedig annál is inkább visszahúzódnék a politizálástól, mert lennék olyan bölcs, hogy már beláttam volna, provokatív szerepléseimmel elsősorban a baloldalnak ártok nagymértékben, vagyis valójában nap mint nap a Fidesz-KDNP önkényuralmának a továbbélését segítem.

Igaz, mostanában ugyan mindezt már nem tudom neked személyesen elmondani, mert eléggé hanyagolsz, nem fordulsz hozzám eligazításért kedves Feri, ehelyett inkább Vadai Ágnesre és a hozzá hasonlókra hallgatsz.

Remélem azért eljut hozzád eme kicsit megkésett válaszom és elgondolkodsz rajta.

http://proszektura.blog.hu/2013/06/16/hogy_mit_tennek_a_helyedben_feri
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kannibálok és kannibálok, avagy a hasonló a hasonlónak örül
  2013-06-16 19:36:34, vasárnap
 
 
Kannibálok és kannibálok, avagy a hasonló a hasonlónak örül


A nagypolitika kannibáljai és az egyszerű, hétköznapi emberevők között csak annyi a különbözőség, amennyi a teljesítményük alapján határozható meg, mert szellemiségük egy és ugyanaz. A szír kormányerők ellen harcoló zsoldosok vezetője, amikor kivágja egy fiatal ellenség szívét és még a meleg húst rágja, akkor egy olyan tettet követ el, melynek a lényege teljes mértékben megegyezik azzal a politikával, mely egy ország szívét vágja ki, és emészti meg. A cionista, tömeggyilkos USA épp olyan kannibál, mint az általa támogatott banditavezér. Csak népeket akar felzabálni. Korea, Vietnam, Irak, Afganisztán (hogy csak a nagyobb zabálásait említsük) sok millió halottja pontosan annak a szellemiségnek az áldozata volt, amit most Szíriában művelnek a kannibálok.

Ez az emberevés nem a létszükséglet szüleménye, hanem egy sátáni rítus. Úgy Szíriában -ahol már tömeges méreteket öltött a banditák soraiban-, mint az USA esetében, amely olyanokat mészárolt és mészárol milliószámra, akik még önerőből hatásosan védekezni sem tudnak. Nem a terület, az ideológia, vagy a fenyegetettség készteti erre, hanem a gyilkolási vágy. Egy kannibálösztön alapú, pszichopata rendszer kielégülése, pontosan úgy, ahogy a szívzabáló banditánál is az.

Vér és mocsok mindenhol, amerre járnak, százezreket égetnek el elevenen, és ami a legszörnyűbb, ebbe a sátáni rítusba alapelemként szerepel az arlingtoni katonai temető temetési szertartása is. Az egyik helyen véres kézzel, a másikon fehér kesztyűben áldoznak a sátánnak. Mindenhol csak a halál és a nyomorékság.

Ez a sátáni népség igyekszik magára ölteni az angyalok ruháját, de kilóg a sátánpata, mert a pszichopatákra jellemzően kritikus helyzetben nem tudja megtagadni valódi lényegét. Keresztényekként jelennek meg a tömeggyilkosságaik színhelyein, de a sátáni szellemiség megnyilatkozásakor, az emberevéskor, nem tudnak sötét ösztöneiknek parancsolni, és a tett elkövetésének bírálata helyett maximális támogatásukról biztosították a férgeket.

Amikor már ilyen nyíltan jelenik meg a sátáni erőszak és emberpusztítás, akkor tudható, hogy eljött a végső időszak. Már nincs sem idejük, sem erejük a maszkírozásra, és mert már mindenki tudja, hogy minden állításuk hazugság, ezért a propagandára sem fordítanak elég energiát. Leáldozóban a fekete napjuk, a 7 milliárd ember szemében nem mások, mint paraziták. Nem csak a népeket zabálják fel, hanem a Föld energiáinak nagy részét is. Csak azért, hogy gyilkolni tudjanak. Ez egyre nagyobb tömegek előtt válik nyilvánvalóvá, és egy rövid időn belül egyedül kell szembenézniük nem csak az egész világgal, hanem a saját mérhetetlenül nagy bűneikkel is.

Készülődik a nagy kannibál, hogy átvegye az igazi zabálást a kis kannibáltól. Hazudik, mint a vízfolyás, vegyi fegyverekről, tömegpusztító fegyverekről, inkubátor-gyilkosokról, mikor, miről. Ebben nagyok, de már igen vergődés szagú ez a művelet. Eddig mindenhol vereséget szenvedtek katonai vonatkozásban, de ez lényegében nem érdekli őket, mert a kannibalisztikus gyilkolás a végcél. Nem győzni mennek Szíriába sem, hanem csak gyilkolni. De nagyon úgy néz ki a helyzet, hogy ebben a műveletben űzött vad lesz a vadászból. 7 milliárd vadász, kőbaltás és szuper-technikával rendelkező óriási erő, tehát az egész emberiség fog rájuk vadászni, ha átlépik a "piros vonalat". Na és persze a cinkosaikra és a zsoldosaikra is. Most épp ezen a vonalon állnak. Összesen sincsenek 100 milliónyian. Rendkívül rossz arány, különösen, ha azt is számításba vesszük, hogy a haditechnika területén is igen nagy a hátrányuk. Az emberanyagról már nem is beszélve. Fajtalankodók, nők, börtönlakók, hontalanok alkotják a hadseregük többségét.

Valahogy el kell pusztulni annak, ami ellene van az egész Teremtésnek. Lehetőleg a saját hülyesége legyen a végrehajtó. Az ehhez nélkülözhetetlen zűr-zavar már minden olyan helyen megjelent, mely a hatósugarukban van. Rendet teremteni már az orwelli módszerekkel sem lehetséges. Fellazult minden, a kártyavár végveszélybe került.

Szép idők jönnek, nagy ajándék a sorstól, hogy ennek tanúi lehetünk.

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/06/16/kannibalok-es-kannibalok-avagy-hasonlo-hasonlonak -orul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Morsi rosszabb mint Mubarak?
  2013-06-16 19:23:44, vasárnap
 
  Morsi rosszabb mint Mubarak?


Érthetetlen, hogy egy állítólag muszlim államelnök miért beszél úgy, mint egy nyugati politikus. A Szíria feletti repüléstilalmi övezet létrehozása egyértelműen nyugati érdek, nem véletlenül ellenzi éppen Oroszország ezt a tervezetet.

A nyugat által létrehozandó repüléstilalmi övezet megvalósítása azt is jelenti, hogy az élelmiszert, ellátmányt, híradástechnikai eszközöket, fegyvert bármilyen mennyiségben és korlátlanul lehet leszállítani a kannibál és gyerekgyilkos lázadóknak, és a szíriai állami létesítményeket, beleértve a kórházakat, gyerekotthonokat, vízhálózatot, mint potenciálisan "vegyi fegyvereket rejtegető objektumokat" porig lehet bombázni, totális káoszt és tényleges humanitárius katasztrófát hozva létre. Azután az ország éppen felszabadított területei gyakorlatilag a külföldi kannibálok (akiket felkelőknek neveznek) révén teljesen kifoszthatók.

Morsi egyiptomi elnök nyugatbarát politikája ilyen értelemben egyértelműen hasonló Mubarakéhoz, ő sem tett volna mást, kiszolgálta volna a nyugati-izraeli érdekeket. Úgy tűnik, hogy az ilyen nyugatbarát politikai megnyilvánulások mind a török, mind az egyiptomi elnök részéről megmutatják, hogy semmivel sem jobbak a nyugati politikusoknál, és minden Izrael-ellenes retorika csupán a színjátékhoz tartozik. A játszma része, amivel a keleti, tényleges nyugatellenes erőket megtéveszteni szándékoznak. A Korán alapján ugyanis muszlim ember egyszerűen semmilyen szín alatt, semmi esetben sem követhet nyugatbarát politikát. Nem érthet egyet velük, nem segítheti őket és nem is támadhatja a nyugat ellenségeit. Ahogy igaz keresztény ember sem cselekedhet így. Még akkor sem, ha valaki minden erejével igyekszik elhitetni vele, hogy létezhet harmadik út is, hol az USA-izraeli érdekek, hol egyebek mellé állva...

Vagy talán negyedik út, egy létrehozandó "kalifátussal", Törökország vagy Egyiptom vezetése alatt, egyesítve a közel-kelet államait, ha a nyugat összeomlásával lehetőség adódik rá? Ezért a célért érné meg együttműködni a nyugati szabadkőműves-sátánista államelnökökkel? A hétköznapi rossz politikai döntések jól megmutatják, hogy erre most mind Törökország, mind Egyiptom politikai vezetése szellemileg-erkölcsileg alkalmatlan, és meglehetősen gátlástalan is. Tehát semmiféle cél sem szentesítheti hibás döntéseiket. Pedig valamit nagyon akarhatnak, ha hajlandóak képviselni nyugati politikai érdekeket...

Felmerülhet a kérdés, hogy mi lenne, ha Irán és Oroszország biztosítaná a repüléstilalmi övezet biztonságát? Azon kívül, hogy a nyugat ebbe biztosan nem menne bele, valószínűleg egyszerűen erkölcsi alapon sem Irán, sem Oroszország nem vállalná ezt. Ha valakinek segítek megvédeni a házát, nem veszem saját tulajdonba, semmi ideig sem, hogy megvédhessem másnak, inkább segítek a bajbajutott személynek, hogy közösen megvédjük azt, az ő tulajdonában.

Az utóbbi hónapok megmutatták, hogy kik Szíria barátai, és kik az ellenségei. A politikai szándékok, helyezkedések, kicsinyes kirohanások, álszent javaslatok hol felszínes, hol jobban kidolgozott hazugságokkal párosultak. Lassan azonban már minden nyilvánvaló.

Tálas András - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/06/16/morsi-rosszabb-mint-mubarak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.