Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Ezért nem védte meg Orbán a földet?
  2013-06-23 22:35:17, vasárnap
 
  Ezért nem védte meg Orbán a földet?
2013.06.23. 18:26 Hetzmann Róbert

Ma már talán a kényszergyógykezeltek is tudják: 2014. május 1-jétől külföldiek - helyesebben: az EU, az EGT tagországok és Svájc állampolgárai - is vehetnek földet Magyarországon, természetesen bizonyos feltételek teljesülése esetén. (Az most legyen egy másik cikk tárgya, hogy ezek a feltételek milyen nevetségesen könnyen kijátszhatók.) Itt arról van szó, hogy egy konkrét választási ígéret ellenkezője valósult meg.

Hogy is hangzott ez? Így: "Szeretném önöket megnyugtatni, hogy a magyar föld jövője nem függ a Brüsszelben esedékes döntéstől. Ez csak és kizárólag tőlünk függ. És önök biztosak lehetnek abban, hogy amíg a Fidesz kormányon lesz, és abban az én munkám is ott lesz, addig Magyarországon külföldiek - akármit döntenek Brüsszelben - itt soha termőföldet nem fognak vásárolni." (Orbán Viktor, 2010. március 31.)

Igen, ilyet már hallottunk valamikor, mindez a gyurcsányi "nem lesz gázáremelés" klasszikusához hasonlítható. Orbán Viktor tett egy ígéretet, ami innentől fogva egy morális kötelezettségvállalás - és most kormánya homlokegyenest az ellenkezőjét hatja végre. Miért? Talán mert Orbán eredetileg is a külföldieknek szánta a földeket?

Az a helyzet, hogy bár nem vagyok a miniszterelnök híve, mégsem ezt gondolom. Tudniillik a külföldiek földszerzésének kizárásával egy igazi sikertörténetet írhatott volna a párt - talán visszaszerezte volna a vidéki szavazóbázis jelentős részét. Ennek az agráriumban utazó "nemzeti" nagytőke is örült volna, hiszen megszabadultak volna a konkurenciától, ők pedig úgyis földet kérnek a kormányuktól. Hihetetlen kommunikációs trükköt mulasztott el a kormány: egy nemesítő csatározás Brüsszellel, egy honvédő-földvédő küzdelem a szokásos háborús retorikával igazán meggyőzte volna a jobboldali közönséget arról, hogy a földeket meg kell védeni a Csányiknak és a Fidesz a helyes választás.

De nem így történt: az idegenek földszerzése egy lapra kerülhetett a "nemzeti" nagytőkések földrablásával, ami egyrészt rettentő könnyűvé tette az ellenérdekeltek (vagyis a kis- és középgazdaságokban, fenntartható vidékben gondolkodók) helyzetét: van remény ugyanis, hogy még az agymosottak egy része is felismeri, hogy a hajó irányt váltott. Valóban így is történik: a világhálón egymást követik a lázadó nép felhívásai, miközben a kormány meglehetősen felkészületlen, összeszedetlen válaszokat ad a tiltakozók érveire. (Még mindig ugyanazt a 10-12 kommunikációs panelszöveget papagájozzák, igaz - miután belátták, hogy szinte mindenki képes arra, hogy a földtörvénybe beleolvasson - legalább már nem erőlködnek azzal, hogy "a földtörvény kizárja az uniós állampolgárok földszerzését".)

Az igazság fájdalmas, a magyarázkodás pedig nevetséges: a kormány - menteni a menthetőt - megmásítva a magyar szavak értelmét, megpróbálta az óvatlan állampolgárokat jól átverni azzal, hogy beírta a szövegbe: külföldiek nem vásárolhatnak termőföldet. Igen, csakhogy az is benne van: külföldi az, aki nem az Európai Unió állampolgára.

A kérdés tehát: miért nem védte meg Orbán a földeket a külföldiektől a Csányiknak? A válasz adja magát. Miután a földtörvényt kétharmados törvénnyé tették és a Fidesz választási sikere remélhetőleg nem fenyeget még egyszer kétharmaddal, nagyon fontos, hogy a földtörvény mielőbb érvénybe lépjen. A háttérben meghúzódó oligarchák ugyanis pontosan tudják, ritka kivételes alkalom ez a mostani, amikor úgy futnak át a megrendelések a T. Házon, mint kés a vajon.

Kevesebb mint egy év van hátra, a civilek és a gazdák tiltakozása miatt pedig már így is csaknem egy évvel elhúzódott a javaslat megszavaztatása - nem csoda, hogy nyugtalanok a kiskirályok. A külföldiek kizárása ugyanakkor küzdelmes tárgyalási és kemény érdekérvényesítési feladatot jelentett volna a kormánynak, ami hosszú időre bizonytalanná tette volna a jogszabály sorsát. Biztos vagyok benne, hogy erre a keresztapák nem adtak engedélyt.

Talán ez lehetett az indoka annak, hogy a kormány nem is próbálkozott azzal, ami például a britek esetében létezik. De lehet, hogy csak egyszerűen eszük ágában sincs érdemi kérdésekben az Unióval különbözni, hiszen csak verbális szabadságharc folytatására van jogosítványuk?

Hetzmann Róbert

http://varaljaszovetseg.blog.hu/2013/06/23/_164_ezert_nem_vedte_meg_orban_a_folde t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vezénylő Tábornok Úr és az Osztályfőnök is meghátrált a föld
  2013-06-23 22:10:28, vasárnap
 
  2013-06-23. 19:36
Vezénylő Tábornok Úr és az Osztályfőnök is meghátrált a földügyben

A hazaárulásra a fideszes pártkatonáknak utasítást adó Orbán Viktor és Kövér László sem mocskolta be a kezét: nem vettek részt a földtörvény zárószavazásában. Ráadásul a rendszerint szigorú osztályfőnököt játszó Kövérről kiderült, milyen gyáva és gyenge kezű vezető, hiszen pulpitusfoglalásunk után nem merte átvenni a levezető elnöki feladatok ellátást a Latorcai János által elrendelt szünetet követően sem - írja Facebook-jegyzetében Novák Előd, a Jobbik alelnöke, alább a folytatása.
Zoom
Krízishelyzetben a jó vezető nem bújik el, hanem élen jár, ahogy azt Orbán bizonygatta is a gátakon, túlzásba is esve. A Jobbik-frakció akciója során azonban, amikor megakadályoztuk a hazaáruló földtörvény házszabályszerű elfogadását, fülüket-farkukat behúzták Orbánék. Talán véletlen, hogy épp ők ketten bár jelen voltak, de nem nyomtak gombot? Viktor jelzett valamit a levezetőnek a hangzavarban (ezt Latorcai felszólalási szándéknak értette, amire végül nem került sor), de nem tette egyértelművé, holott csak néhányat kellett volna lépnie hozzá. Eleve az is kamu, hogy időnként "elromlanak" a szavazógépek. Valójában a mamelukok nem figyelnek (vagy mint most, kellemetlen az ügy), s utólag jól jön ez a magyarázat. Ráadásul Orbánnak volt bőr a képén, hogy azt nyilatkozza a kormánypárti képviselőkről: "ahogy egy nyugodt erőhöz illik, elvégezték a mai napra kiporciózott munkát". Csak ő nem...
(Facebook.com/novakelod)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/114079/#ixzz2X4UPm8XF
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gurul a gyógyszer
  2013-06-23 21:56:47, vasárnap
 
 
Gurul a gyógyszer

2013. június 20., csütörtök, 12:55 • Utolsó frissítés: 2013. június 20., csütörtök, 13:43
Szerző: -W-


Hogy miért nem érdemes Magyarországon befektetni, arra lassan már minden nap jut elrettentő példa. Ma éppen a gyógyszertár a soros.
Két hete még fölényesen oktatta ki a huhogókat a miniszteri biztos: államosítás? Ugyan! Görbüljek meg, ha! Tehát most csodáljuk meg a kakaóscsigává görbült Horváth Zsoltot, valamint a patikaállamosítást.

A machináció indoklása komplett hülyeség, ami komplett hülyéktől persze nem meglepő: legyen a gyógyszertárnak a tulajdonosa gyógyszerész, mert csak akkor lesz színvonal. Érdekes, Orbán Viktor nem borászként végzett, és Simicska Lajos sem mélyépítőként, aztán mégis színvonalas szolgáltatást nyújtanak mindketten. Sőt elég elterjedt dolog világszerte, hogy valaki üzletrészt vásárol a saját szakmáján kívül, hogy mást ne említsek, erre való a tőzsde is.

Felfedezhető még a szokásos nackó demagógia, miszerint a "multiláncok" rossz tulajdonosok, a Magyar Emberek viszont majd jobbak lesznek. Csakhogy itt még az sincs, ami a trafikoknál, hogy mohó szájszervekkel kapkodnának a gyógyszerészek az üzletért: nincs rá pénzük, és nem is akarják megvenni a boltot, mert a patika nem jó üzlet. Többek között azért, mert nem lehet tudni, mikor találja ki valami nagyeszű, hogy mostantól csak dohányterméket árulhatnak, és azt is csak péntek este.

Ma ez még csak elszomorító ostobaságnak látszik. Ott tartunk, hogy egészen vigasztaló lenne, ha kiderülne, hogy egyszerűen le akarja nyúlni a gyógyszerforgalmazást valamelyik haver, akinek nem jutott a Continental pénzéből. Akkor legalább lenne értelme.

http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130620_Gurul_a_gyogyszer#rss
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sokkoló tények, miként veszett el a magyar föld – csak
  2013-06-23 15:13:22, vasárnap
 
  Sokkoló tények, miként veszett el a magyar föld - csak kérdés, végre mikor tanulunk belőlük?
2013. június 23. 12:33
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Lassan tényleg ott tartunk, hogy már semmin nem csodálkozunk, ami a nagyvilágban, de különösen is hazánkban történik. Ugyanis a földtörvényről való minapi zárószavazás eléggé szégyenteljesnek nem nevezhető eredménye egyenes következménye mindannak, ami földjeinkkel a kiegyezés, 1867 után történt. A minap ismételten hangsúlyoztuk, hogy már akkortól annyira szabad préda volt földünk, hogy bárki megszerezhette. Leginkább persze az akkori Simon Pereszek. Mindezt az akkori hivatalos statisztikáink ijesztő számadatokkal tükrözik. Ezeknek jártunk ezúttal utánuk.

Miklóssy Istvánnak a Rubinek Gyula szerkesztésében megjelent ,,Magyarországi Gazdacímtár" 1911. évi kötete statisztikáit közlő s azokat továbbiakkal kiegészítő szociálpolitikai tanulmányából (Keresztény magyar népünk gazdasági romlása, 1913) kiderül, hogy arisztokrata eleink, kiváltképpen grófjaink és főpapjaink a saját földjüket rendszerint zsidóknak adták bérbe - így megtörtént, hogy ,,15 hónap leforgása alatt 106 000 holdnyi nagybirtok ment át, főleg arisztokrata kezekből" kereskedőikére -, pontosan adatolva, hogy az első világháború kitörése előtt három évvel vármegyéinkben mekkora kataszteri hold birtokkal rendelkeztek eleve, mennyit béreltek arisztokratáinktól, főpapjainktól s másoktól:

Abaúj-Torna vármegyében 53 755,
Alsófehér vármegyében 28 861,
Arad vármegyében 99 110,
Baranya vármegyében 76 050,
Bars vármegyében 50 399,
Bács-Bodrog vármegyében 77 134,
Bereg vármegyében 86 583,
Beszterce-Naszód vármegyében 3481,
Békés vármegyében 50 202,
Bihar vármegyében 268 629,
Borsod vármegyében 85 006,
Csanád vármegyében 21 842,
Csongrád vármegyében 50 828,
Esztergom vármegyében 13 258,
Fejér vármegyében 136 640,
Fogaras vármegyében 1525,
Gömör vármegyében 35 894,
Győr vármegyében 37 853,
Hajdú vármegyében 169 300,
Háromszék vármegyében 4338,
Heves vármegyében 99 386,
Hont vármegyében 36 551,
Hunyad vármegyében 24 969,
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 148 792,
Kis-Küküllő vármegyében 7447,
Kolozs vármegyében 61 263,
Komárom vármegyében 88 558,
Krassó-Szörény vármegyében 46 589,
Liptó vármegyében 5419,
Maros-Torda vármegyében 99 267,
Máramaros vármegyében 119 800,
Moson vármegyében 43 309,
Nagy-Küküllő vármegyében 11 431,
Nógrád vármegyében 129 134,
Nyitra vármegyében 160 661,
Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegyében 276 025,
Pozsony vármegyében 122 447,
Sáros vármegyében 97 568,
Somogy vármegyében 225 059,
Sopron vármegyében 24 085,
Szabolcs vármegyében 280 248,
Szatmár vármegyében 198 133,
Szepes vármegyében 37 358,
Szilágy vármegyében 78 846,
Szolnok-Doboka vármegyében 89 852,
Temes vármegyében 70 025,
Tolna vármegyében 105 093,
Torda-Aranyos vármegyében 10 829,
Torontál vármegyében 103 996,
Trencsén vármegyében 85 665,
Turóc vármegyében 20 394,
Udvarhely vármegyében 4161,
Ugocsa vármegyében 18 484,
Ung vármegyében 32 326,
Vas vármegyében 94 503,
Veszprém vármegyében 115 592,
Zala vármegyében 81 318,
Zemplén vármegyében 209 678,
Zólyom vármegyében 6528,

tehát 2 116 279 kataszteri hold földet birtokoltak, arisztokratáinktól 1 925 807-et, másoktól pedig 789 391-et béreltek, így összesen 4 831 477 hold földbirtok volt kezükön: egyedül Árva, Brassó, Csík és Szeben vármegyében nem birtokoltak s béreltek földet. Amint ,,keresztény arisztokráciánk és főpapjaink figyelmébe hazafiúi érzéssel" ajánlott kötetében írja, így ,,szegényedett el és romlott meg gazdaságilag is, erkölcsileg is keresztény magyar népünk", köszönhetően nem utolsósorban arisztokrata eleinknek.

Petrássevich Gézának a ,,Magyar korona országainak gazdacímtára" 1897. évi kötete, bellusi Baross Károly könyve (Magyarország földbirtokosai, 1893), Rédei Ferenc és Elek Emil tanulmánya (Magyar földbirtok, 1903) alapján készült dolgozata (Zsidó földbirtokosok és bérlők Magyarországon, 1904) még további sokkoló statisztikákkal egészíti ki mindezt. Megtudjuk belőle, hogy például 1894 és 1904 alatt hány zsidó mekkora kataszteri holdnyi földterületet birtokolt vagy bérelt. Az alábbiakban csak a legkiugróbb számadatokat felmutató vármegyék idevonatkozó statisztikáját idézzük belőle.

Zsidó földbirtokos volt 1894-ben

Bihar vármegyében 82, 72000,
Fejér vármegyében 51, 47000,
Heves vármegyében 76, 47000,
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 102, 152000,
Máramaros vármegyében 119, 108000,
Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegyében 137, 189000,
Szabolcs vármegyében 156, 125000,
Szatmár vármegyében 77, 45000,
Temes vármegyében 72, 85000,
Trencsén vármegyében 85, 110000

kataszteri holddal, 1904-ben pedig

Bihar vármegyében 103, 104000,
Fejér vármegyében 62, 65000,
Heves vármegyében 89, 56000,
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 122, 187000,
Máramaros vármegyében 141, 163000,
Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegyében 181, 244000,
Szabolcs vármegyében 214, 185000,
Szatmár vármegyében 135, 94000,
Temes vármegyében 95, 110000,
Trencsén vármegyében 120, 150000

kataszteri holddal, amikor is már valamennyi vármegyénkben 2788 zsidó birtokos 2 619 300 kataszteri holdnyi földtulajdonnal rendelkezett.

Zsidó földbérlő volt 1894-ben

Bihar vármegyében 89, 75000,
Fejér vármegyében 38, 47000,
Heves vármegyében 72, 75000,
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 114, 152000,
Komárom vármegye 63, 59000,
Nyitra vármegye 120, 153000,
Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegyében 123, 145000,
Pozsony vármegye 83, 110000,
Somogy vármegye 108, 210000,
Szabolcs vármegyében 246, 220000,
Szatmár vármegyében 135, 162000,
Temes vármegyében 75, 87000,
Trencsén vármegyében 72, 46000,
Zala vármegye 52, 87000,
Zemplén vármegye 200, 220000

kataszteri holddal, 1904-ben pedig

Bihar vármegyében 135, 156000,
Fejér vármegyében 41, 56000,
Heves vármegyében 95, 81000,
Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében 168, 230000,
Komárom vármegye 72, 65000,
Nyitra vármegye 162, 172000,
Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegyében 147, 208000,
Pozsony vármegye 106, 140000,
Somogy vármegye 120, 290600,
Szabolcs vármegyében 308, 318000,
Szatmár vármegyében 169, 174000,
Temes vármegyében 83, 115000,
Trencsén vármegyében 76, 52000,
Zala vármegye 57, 95000,
Zemplén vármegye 194, 216000

kataszteri holddal, amikor is már valamennyi vármegyénkben 3170 zsidó bérlő 3 350 740 kataszteri holdnyi földet bérelt.

Ennyit a sokkoló statisztikákról, melyek idézése után Petrássevich felteszi az érintettek részéről ma is oly rendszeres földbirtoklás okát keresve a kérdést: ,,miért, hogy a zsidó, dacára nagy földbirtokainak, merkantilista?" Íme válasza:

,,A zsidó földbirtokos merkantilista, mikor ő vesz és forgat, de agrárius, mikor ő ad el. A zsidó földbirtoka tehermentes, nagyobb komplexum s így várhat kedvező konjunktúrákra, melyeket önmaga teremt meg. Mikor ősszel a szegény gazda, ki fizetési kötelezettségeit mind az őszi terminusra halasztotta, megszorul, akkor a zsidó nem földbirtokos, hanem börziáner. Akkor a saját búzáját raktáron tartja, óriási mennyiségű papírbúzát dob a piacra s ezzel ad minimumra szorítja le a gabona árát. A megszorult keresztény gazda, különösen a kis- és középbirtokos, kénytelen ezen a kényszeráron túladni termésein. A gazda termése tehát a zsidó magtárába és a zsidó malmába vándorol fél áron."

Az így áron alul felvásárolt termények sorsa megpecsételődik, ugyanis

,,jön azután a tavasz. A gazda, ki ősszel eladta búzáját, megszorul. Nincs se vetőmagja, sem élelmezésre szükséges gabonája. Ekkor a zsidó a börzén fordít egyet. Ilyenkor papiros búza nincs. Nagy a kereslet, de kevés a kínálat. A búza drága lesz és ekkor az ősszel fél áron beraktározott búzát dupla áron veszi vissza a zsidó raktárából a földet túró gazda, de úgy, hogy a zsidótól uzsorakölcsönt vesz föl, mint elővételt az őszi búzájára."

Nem mintha a mai multinacionális nagyvállalatok és áruházláncolatok működési mechanizmusát írná le benne a szerző? Lehet tehát, hogy alig egy évszázada sem volt lényegében más a helyzet nálunk, mint ma? Mindezek után persze már csak egy a kérdés: végre mikor tanulunk az iménti sokkoló tényekből?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=66100
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hátrálnak a holoparaziták: hazug holokauszt-visszaemlékezése
  2013-06-23 14:51:57, vasárnap
 
 

Zsidóbűnözés :: 2013-06-23. 13:34
Hátrálnak a holoparaziták: hazug holokauszt-visszaemlékezésekről rántja le a leplet a Daily Mail

Én magam már korábban felhívtam a figyelmet: az üldözött (,,újabb népirtásra készülődő", ,,gyűlöletkeltő", ,,rasszista", ,,náci", ,,őrült", ,,tudatlan" stb.) revizionista történészek kutatási eredményei nyomán a hatalmas erejű holokauszt-ipar lassú visszavonulásba kezdett. Íme, az újabb bizonyíték a kényszerű meghátrálásukra: a ,,fősodratú" (vagyis cionista) médiumok körébe tartozó Daily Mail online kiadása június 21-én terjedelmes cikket közölt néhány állítólagos holokauszt-túlélő hazug visszaemlékezéseiről.
A ,,tudatlan", ,,gyűlölködő" és ,,náci" revizionisták már jó ideje mondogatják, hogy a szóban forgó memoárokban nyilvánvaló képtelenségek, az ismert történelmi tényekkel összeegyeztethetetlen megállapítások szerepelnek. A ,,holokauszt-tagadók" szűk körét leszámítva azonban csak keveseknek van bátorsága a magukat holotúlélőknek nevező személyek visszaemlékezéseit kritikus vizsgálatnak alávetni. Csakhogy most úgy látszik, megtört a jég.

Joe Corry
A Guy Walters neve alatt megjelent cikkben szereplő egyik állítólagos ,,holokauszt-túlélő" egy Joe Corry nevű szélhámos, aki 1990-ben napvilágot látott könyvében számos légből kapott ostobaságot írt le. Így például azt állította, hogy Hollandiában ,,náci kísérleti megsemmisítő táborokban" járt, továbbá megmentette a neves atomtudóst, J. Robert Oppenheimert. ,,A horror és a brutalitás döbbenetes bizonyítékait láttam, melyek minden emberi képzeletet túlhaladnak... Az emberek bokáig érő sárban és emberi ürülékben feküdtek, másztak, vánszorogtak... Holttestek halmait és élő csontvázak hosszú sorát láttam" - írta például a holoszélhámos visszaemlékezésében, melynek hitelességét a revizionista történészeken kívül hosszú időn keresztül senkinek sem volt bátorsága kétségbe vonni. Ráadásul a memoárt a jövő esztendőben a Simon & Schuster Kiadó újból ki szeretné adni. A Daily Mail cikke azonban most feketén-fehéren leszögezi: Joe Corry története nem lehet igaz, mivel: 1. Oppenheimer a háború idején az USA-ban tartózkodott, 2. Hollandiában nem létezett ,,náci kísérleti megsemmisítő tábor" (másutt sem, de ez más kérdés), 3. a hollandiai koncentrációs táborokat már azelőtt felszabadították a szövetségesek, hogy Corry állítása szerint ott járt volna.

Binjamin Wilkomirski
De a holohazugságok kiagyalóinak névsora meglehetősen hosszú. Egy bizonyos Binjamin Wilkomirski például 1995-ben Fragments: Memories Of A Wartime Childhood (Töredékek: Emlékezés a gyerekkorra a háború idejéből) címmel jelentette meg visszaemlékezését. Wilkomirski azt állította magáról, hogy Auschwitzban és Majdanekben raboskodott. 1998-ban azonban egy svájci újságíró leleplezte a gazfickót, rámutatva az alábbi tényekre: 1. a memoár szerzője az auschwitzi tábor közelében sem járt, 2. eredeti neve pedig Bruno Grosjean, és egy árvaházban nőtt fel.
Egy másik holobűnöző, akinek a ,,vallomásaiban" egy ideje már nem kötelező hinnünk, Herman Rosenblat. Ő 1996-ban úgy ,,emlékezett", hogy kisgyerekként a buchenwaldi táborkomplexumhoz tartozó Schlieben lágerben volt fogva tartva. Rosenblat felidézte például, hogy egy Roma nevű kislány almákat és kenyereket dobált be neki a láger kerítésén keresztül, és ennek a hősies segítségnek köszönhetően maradt életben. A holomese úgy folytatódik, hogy 1957-ben ,,hősünk" New Yorkban véletlenül találkozott azzal a bizonyos Romával, akit azután el is vett feleségül. Minden jó, ha a vége jó. 2008-ban Rosenblat megjelentette Angel At The Fence (Angyal a kerítésnél) című visszaemlékezését, melyből 17 millió dollárért filmet is készítettek. Csakhogy néhány ténylegesen Schliebenben fogva tartott ,,gyűlölködő" személy is megszólalt, akik felhívták a figyelmet többek között arra, hogy a láger kerítéshez vezető közút le volt zárva, és a német őrök senkit sem engedtek a közelbe. Mivel a szerző más állításai is nyilvánvaló képtelenségnek bizonyultak, a könyv kiadását az utolsó pillanatban leállították.

Herman Rosenblat
A Daily Mail cikkében további elrettentő példaként szerepel Misha Defonseca 1997-ben megjelent Misha: A Memoir of The Holocaust Years (Misha: Visszaemlékezés a Holokauszt éveire) című, ugyancsak megfilmesített ,,alkotása" is. Misha könyvében arról írt, hogy miután szüleit letartóztatták, ő hétéves kislányként nekiindult a világnak, és 1941-től kezdve háromezer kilométert gyalogolt szerte Európában, erdőkben bujdokolt, és farkasok nevelték fel. 2008-ban a Bostonban élő hölgy a párizsi Le Figarónak és a brüsszeli Le Soirnak eljuttatott nyilatkozatában elismerte, hogy nemzetközi bestsellerré vált, 18 nyelven megjelent, több millió példányban elkelt könyve kitalált történeten alapszik. ,,Mindig elmondtam magamnak egy életet, egy másik életet, amely messze vitt a családomtól, azoktól az emberektől, akiket gyűlöltem" - magyarázkodott az akkor 70 éves asszony, aki közölte még, hogy igazi neve Monique De Wael, 1937-ben Belgiumban született, és csak négyéves volt, amikor szüleit letartóztatták a nácik, és a nagyapja, majd nagybátyja nevelte fel. Az ,,önéletrajz" tartalmával ellentétben azonban családja keresztény volt, szüleit az ellenállásban való részvételükért tartóztatták le, és végezték ki. Állítása szerint gyűlölte az apját árulónak nevező rokonait, akik felnevelték, és ezért ,,kezdte magát zsidónak érezni". A farkasokat pedig azért keverte bele a történetébe, mert mindig is ,,vonzalmat érzett" irántuk. ,,Végül mindent összekevertem. Néha magam sem tudom, mi történt meg valóban, és mi csak a belső világomban. Bocsánatot kérek mindazoktól, akik úgy érzik, becsaptam őket" - vallotta be hazugságát a holoszélhámos asszony. (Defonseca lelepleződéséről annak idején hírportálunk is tudósított.)

Misha Defonseca
Súlyos ellentmondásokba keveredett a hősként ünnepelt Denis Avey is, aki 2011-ben megjelent The Man Who Broke Into Auschwitz (Az ember, aki betört Auschwitzba) című ,,önéletrajzi könyvében" írt valótlanságokat. A Daily Mailban megjelent írás szerzője, Guy Walters akkor fogott gyanút, amikor ugyanazokat a képtelenségeket kezdte szajkózni, mint az 1995-ben írt holokauszt-visszaemlékezésével csúnyán felsült ausztrál Donald Watt, aki azt állította magáról, hogy valamelyik birkenaui krematóriumban dolgozott. Nemrég jelent meg továbbá Charles Waite: Survivor Of The Long March: Five Years as a PoW 1940-1945 (A hosszú menetelés túlélője: öt év hadifogolyként 1940-1945) című könyve, melyben ugyancsak meglehetősen gyanús holokauszt-közhelyek szerepelnek. A már-már a holokauszt-revizionizmus határait súroló cikk szerzője, Guy Walters idézi a visszaemlékezés egy jelenetét, melyben egy német SS-őr az egyik koncentrációs táborban az egyik zsidó anyától elragadott egy csecsemőt, majd a földre dobta, és ,,akárcsak egy futball labdát", rugdosni kezdte. Az ilyesfajta történetekben azután rendre a gaz náci lelövi az édesanyát, a kisgyerek pedig ott marad élettelenül a földön. Így történik ezúttal is. És bár Guy Walters szerint az őrök gyilkolhattak gyermekeket, ,,valójában a hasonló esetek hihetetlenül ritkák lehettek, egész egyszerűen azért, mert a csecsemők megölése a szüleik szeme láttára aligha a legjobb módszere egy vagonnyi fogoly megnyugtatásának" - érvel Guy Walters. A szerző még egy további teljesen logikus indokkal is cáfolja a kisgyerekeket tömegesen lemészárló és tűzbe hajigáló nácikról szóló történetek hitelességét: ,,Mindemellett a legtöbb őr egyáltalán nem akart gyerekeket gyilkolni, már csak azért sem, mivel a gázkamrákat részben éppen azért hozták létre (a hivatalos holotörténészek állítása szerint! - P.O.), hogy a kivégzést végző katonákat megkíméljék a gyilkosság látványától." (Hasonló érvekkel magam is előhozakodtam a Kuruc.info hasábjain lezajlott két holokauszt-vita során, vitapartnereim azonban megfontolni sem voltak hajlandók a véleményemet.)
A cikket jegyző és a gázkamrák létét elfogadó Guy Walters egyébként úttörőnek tekinthető abban a vonatkozásban is, hogy a ,,fősodratú" médiában tevékenykedő újságírók közül elsőként fogalmazta meg kételyeit az ,,auschwitzi rámpán" álldogáló, wagneri nótákat fütyörésző, patyolattiszta fehér ruhában a munkára alkalmatlan zsidókat a gázkamrába küldő Mengeléről szóló történetek valódiságát illetően. ,,Valójában Mengele csak egyike volt a táborban alkalmazott orvosoknak, és nem lehetett ott minden egyes szelekciónál" - írja a Daily Mail újságírója.
A cikkben szerepel továbbá, hogy a múlt hónapban megjelent, Do The Birds Still Sing In Hell? (Énekelnek még a madarak a Pokolban?) című, Horace Greasly brit katonáról szóló könyv is kérdőjelek sokaságát veti fel. A történet főszereplője ugyanis állítólag több mint 200 alkalommal szökött meg valamely német börtönből, csak azért, hogy láthassa szerelmét. Hírek szerint ezt a képtelen sztorit is meg akarják filmesíteni. Csakhogy - olvashatjuk a Daily Mail meglepően őszinte írásában - ,,titokzatos módon a Greasley-re vonatkozó, a Nemzeti Levéltárban fellelhető dokumentumok között nincsen nyoma a 200 szökésnek".
Mivel a ,,tudatlan" és ,,újabb népirtásra készülődő" revizionista kutatók kezdettől fogva rámutattak a fentebbiekben felsorolt és más, a cikkben nem említett holokauszt-visszaemlékezések tarthatatlan részleteire, a hivatalos holohazudozók is akcióba léptek. Deborah Lipstadt, tekintélyesnek mondott holokauszt-történész 2007 decemberében például rámutatott Rosenblat történetének ,,gyenge pontjaira". Kérdés persze, miért nem szólalt meg korábban, és miért hallgatott a többi ,,tekintélyes" hivatalos holokauszt-történész? Lipstadt most a Daily Mail-nek nyilatkozva kijelentette: ,,Nem csupán a történelem kedvéért kell a történelmi hitelességre törekedni, de azért is, mert az ilyesfajta anyagok (hazug visszaemlékezések - P.O.) a holokauszt-tagadók malmára hajtják a vizet".
Míg a revizionista történészek az elmúlt évtizedekben igen részletesen és alaposan foglalkoztak a holokauszt-memoárok és vallomások ellentmondásaival és képtelenségeivel, a hivatalosság általában megdönthetetlen bizonyítékként tekintett a ,,túlélők" beszámolóira. Ha pedig nagy ritkán valaki kérdőre vonta a ,,tekintélyes" holotörténészeket és propagandistákat az ügyben, akkor általában zavart hallgatásba burkolóztak. Egyelőre nem lehet tudni, hogy az egyre inkább kutyaszorítóba kerülő holoiparosok vajon felkarolják-e Felix Weinbergnek, a londoni Imperial College tavaly, 84 esztendős korában elhunyt fizikus professzorának művét, melynek címe: Holocaust memoir, Boy 30529: A Memoir. Az áprilisban napvilágot látott könyvben Weinberg professzor nem hallgatja el véleményét az úgynevezett holokauszt-memoárok hazugságok özönével előálló, pénzéhes szerzőiről. De megkapják a magukét a professzortól a nyilvánvaló valótlanságokat tartalmazó könyvek kiadói is. A hazug holokauszt-irodalom Weinberg professzor véleménye szerint ,,egyenértékű a háború áldozatainak meggyalázásával". ,,Legalább a halottak irányába mutatnunk kellene annyi tiszteletet, hogy megtartóztassuk magunkat hamis történetek kiagyalásától arra vonatkozóan, hogyan haltak meg" - írja könyvében a holokauszt-revizionisták évtizedek óta hangoztatott álláspontjával összhangban a szerző.
De nem csak a fantasztikus holotörténetek kiadása (és esetleges megfilmesítése) révén megkereshető pénzről, illetve a történelmi igazság megengedhetetlen elferdítéséről van szó. Hanem arról is - amit a Daily Mail cikke természetesen nem mer kimondani -, hogy a holokauszt-memoárokban olvasható hazugságokhoz hasonló valótlanságok alapján ítélték halálra, illetve sok éves börtönbüntetésre emberek tízezreit, és ezekre a képtelenségekre építették fel az Izrael Állam és a globális nyugati birodalom cionista oligarchiájának támadhatatlanságát biztosítani hivatott mítoszt.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/39/114074/#ixzz2X2kSC4rG
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hej, közmunkások! Irány a jacht-club!
  2013-06-23 12:31:10, vasárnap
 
  Hej, közmunkások! Irány a jacht-club!



Drága atyánk, Viktorunk! Minden magyarok megmentője! Te, aki havi 47 ezerért ( most már asszem' 49 ezer is van az...) adtál közmunkát kezünkbe, nem kivételezve senkivel aki munkanélküli és persze akinek anyagi helyzete megfelelően alacsony ahhoz, hogy (mint ahogy egyik udvaroncod oly találóan megfogalmazta) "mosolyogva" végezhesse az önkormányzatok által kijelölt feladatokat. Van köztünk mérnök, gyermekes családanya,diplomás és alulképzett 50 éves, meg még sokan mások... Szóval tényleg nagy az esélyegyenlőség közmunka berkekben. Na jó! Azért egy kicsit irigykedünk a hódmezővásárhelyi társainkra akik közalkalmazotti feladatokat látnak el közmunkás bérért, mert azok mégse' csak gereblyéznek... De nem panaszkodunk, hisz errefelé is akadnak jobb sorsúak, akikről azt hallani, hogy egyenest' a polgármester földjein munkálkodnak, ami persze munka szempontjából nem könnyebb, de mégiscsak nagy megtiszteltetés a közmunkás szívnek. Úgyhogy rendben van itt minden. Tényleg... Amiért meg merlek szólítani közmunkás létemre drága Viktor - és eme vakmerőségemért előre, közte meg utólagosan is elnézésedet kérem... - az az, hogy megköszönjem neked azt a nagylelkűséget amit irányunkba tanúsítasz, midőn nyaralást igyekszel összehozni nekünk egy tihanyi jacht-clubba...
Az egyik szemem sír a másik nevet, hisz öröm ez nekem, mint kamaszfiúnak az első petting, de bánat is mert sajnos nem tudom majd igénybe venni ezt a nyaralást.
Mielőtt még a hálátlanság bélyegével illetnél, megmagyarázom... Szóval az van kedves Viktor, hogy először is nincs internetem, aminek segítségével regisztrálhatnék erre a nyaralásra. Nem fizettem én arra elő, mert minek, ha számítógépem sincs...

Ez egyértelműen az én hibám, hisz 47 ezerből nem hogy megélni de Lázár tekintetes úr szerint még egy kicsit félre tenni is lehet. Ám ezen én elbukom hónapról hónapra... Nagy lábon élek, más magyarázat nincs is erre.. Nem tudom megbecsülni a közmunkabért. Számlákat fizetek, meg még eszem is, és az egyiket olyan nagy felelőtlenséggel teszem, hogy sokszor a másikra már nem is futja. Most is hideg volt, és befűtöttem, aztán kijött a 40 ezres számla, a maradék 7000-ből meg ettem.../ volna... de épp nincs most itt minálunk közmunka, úgyhogy a 47 ezer forintról is csak álmodtam...

Hát látod drága jótevőnk, így alakult ki, hogy aztán soha nem lett számítógépem, de még kecském sem, és még annyi kis félrerakott tartalékkal sem rendelkezem, hogy az útiköltséget állni tudjam. Szégyenlem is magam rendesen...
Azért mielőtt befejezném hozzád írt levelem, még ajánlanék egy lehetőséget. Mi lenne, hogy ha azt a pénzt amit a nyaralásomra szántál, inkább az oktatásomra, továbbképzésemre költenéd? Gondolj bele! Ha munkaerő-piacképes lennék, hosszú időkre ledobhatnál a válladról, és még ilyen leveleket sem kapnál tőlem...
Minden esetre jó szívvel ölellek. Matolcsynak meg adj egy csókot a nevemben, na nem azért mert jobban szeretem mint téged, csak neki meg szép a szeme...
Üdv.: Köz Munkás


http://nertars.blog.hu/2013/01/28/hej_kozmunkasok_irany_a_jacht-club
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
De meg nőttél Kinga!
  2013-06-23 12:14:54, vasárnap
 
  De meg nőttél Kinga!
Hány éves vagy?
- 17.
- És van már fiúd?
- Nincs! Csak 2 lányom...:))
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kormányok, jogszabály-módosítások jönnek-mennek, a közbeszer
  2013-06-23 11:49:17, vasárnap
 
  Kormányok, jogszabály-módosítások jönnek-mennek, a közbeszerzési mutyi marad

vagy.hu2013.06.23.05:31

Az Országgyűlés pénteken megszavazta a közbeszerzési törvény módosítását. A Transparency International Magyarország (TI) szerint a törvényt sok helyen, sokféleképpen lehetett volna javítani, hogy kisebb legyen végre a korrupció - de nem ez történt. A TI szerint ez a módosítás sem vitt minket közelebb ahhoz, hogy a közpénz költését valóban figyelemmel tudjuk követni, és hogy a beszerzések elnyeréséért folyó verseny valódi legyen. A módosított törvény július elsején lép hatályba.
Marad az átláthatatlanság - továbbra is következmények nélkül

A közbeszerzések gyakran átláthatatlanok, nem nyilvánosak - és sokszor még a korrektség látszatára sem ügyelnek a közpénzt felhasználó szervezetek. A mostani törvény nem elég szigorú, sok benne a kiskapu.

Pedig sok pénzt költenek el így az ajánlatkérők, ezért elvárható lenne, hogy a közbeszerzések mindenki számára könnyen követhetők, vagyis teljesen nyilvánosak legyenek. Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy a Közbeszerzési Hatóság honlapján végig lehessen követni egy eljárást az azt megindító dokumentum feladásától a szerződés teljesítéséig, az esetleges jogorvoslat jogerős befejezéséig. Az ajánlatkérői honlapokon pedig legyen egyértelmű, hogy mit kíván adott szervezet beszerezni, illetve azok beszerzése hogyan alakul.

Ez eddig nem így történt, és sajnos ezután sem így lesz.

A közbeszerzési törvény módosítása ugyan megad határidőket arra, hogy mikor hozzák nyilvánosságra a közadatokat a közbeszerzési eljárásokat lefolytatók, de egy fontos dolgot kihagytak: a szankciókat. Vagyis ha valaki haladéktalanul nem hozza nyilvánosságra a közbeszerzés eredményeképpen kötött szerződéseket, akkor annak nem lesz következménye, semmilyen büntetést nem kap. Képzeljük csak el ezt egy parkolóházban! Ha azt írja elő a házirend, hogy az első két óra ingyenes, utána fizetni kell a parkolásért, de ha nem fizet valaki, akkor sem történik semmi, akkor melyik autós fizetne?

Vagyis a közzétételi jogsértések hatósági ellenőrzése és szankcionálása, illetve a közzététel kikényszerítése továbbra sem megoldott. Pedig nagy szükség lett volna e szabály szigorítására. A Transparency International Magyarország most megjelent kutatása szerint például a vizsgált önkormányzatok 40%-a nem közölt adatot honlapján a 2012. évi közbeszerzéseivel kapcsolatosan.
Üzleti titok kontra közérdek

A mostani törvény szerint, ha egy cég egy közbeszerzésen elindul, akkor megtilthatja, hogy az üzleti titkait nyilvánosságra hozzák. De ez a tilalom akkor is érvényes, ha irreális ajánlati elemet tartalmazó ajánlatot kap ajánlatkérő, és az ajánlattevő által adott indokolásban merül fel üzleti titok. Lehet olcsó, lehet drága, lehet szakszerű vagy szakszerűtlen az ajánlat, az üzleti titokra hivatkozva rejtve marad, hogy pontosan mire költi el az állam a pénzünket. A módosítás erre a problémára egy fél mondattal utal: ,,az iratokat úgy kell elkészíteni, hogy kizárólag olyan információkat tartalmazzanak, amelyek nyilvánosságra hozatala az üzleti tevékenység végzése szempontjából aránytalan sérelmet okozna". De ez a félmondat sokat nem segít a helyzeten; a szabályozás pontosításával egyértelművé kellett volna tenni, hogy mi lehet tényleg üzleti titok, és mi nem. (A TI 2013 májusában közzétett Közbeszerzési Nyilvánosság Magyarországon c. tanulmánya részletesen foglalkozik a kérdéskörrel.)
Három ajánlatos látszatverseny

A közbeszerzési törvény árubeszerzés vagy szolgáltatás esetén 25 millió forintig, építési beruházás esetén 150 millió forintig megengedi, hogy meghirdetés nélkül folytassanak le tárgyalásos közbeszerzési eljárást az állami cégek, szervezetek. Három általuk kiválasztott céget kell megkérniük arra, hogy tegyenek ajánlatot, és elvileg a legjobb győz. Ennek a megoldásnak nagy előnye az egyszerűsítés (azaz gyorsabb lehet az eljárás), és lehetőséget biztosít a kisebb cégeknek is. Ám a verseny sajnos gyakran csak látszat, hiszen az ajánlatkérő akár névleges ajánlattevőket is meghívhat a közbeszerzési eljárásba.

Az eredeti módosító javaslat elvileg a látszatverseny ellen tett volna, hiszen az először benyújtott javaslat alapján az eljárás megkezdését megelőzően öt nappal az ajánlatkérő köteles lett volna a honlapján a tervezett közbeszerzésről tájékoztatást adni. Az ajánlatkérő azoknak is köteles lett volna ajánlattételi felhívást küldeni, akik a közzétett adatok alapján jelzik, hogy indulni szeretnének a versenyen. De megfelelő szankciók, illetve egyértelmű jogorvoslati szabályok nélkül a szabály betartása és betartatása kérdésessé vált volna. Sajnos nem ezen szabályok beépítése történt, hanem az erre vonatkozó egész módosítási javaslat került ki a végső szövegből: azaz marad a három ajánlatos, ,,meghívásos" látszatverseny.

Sőt: a módosítás hatályba lépésével az ajánlatkérő tárgyalás tartása nélkül is indíthat majd három ajánlattevő közvetlen felhívásával eljárást, ami további nagy korrupciós kockázatot fog jelenteni, vagyis a mutyi marad.

http://www.vagy.hu/tartalom/cikk/4794_kormanyok_jogszabaly_modositasok_jonnek_men nek_a_mutyi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ángyán: Tehetnek egy szívességet
  2013-06-23 11:45:27, vasárnap
 
 
Ángyán: Tehetnek egy szívességet
Origo2013. 06. 21. 16:41


Tisztességes Emberek Szövetsége néven indít új, maffiamentes politikai mozgalmat Ángyán József. A Fideszből a földtörvény pénteki szavazása után kilépett politikus csak olyanoknak adna helyt az új szervezetben, akiknek semmi közük nem volt az eddigi kormányokhoz és "nem tagjai a jelenlegi maffiahálózatok délelőttös vagy délutános brigádjának".

,,Nem szükséges közölnöm, pontosan tudják, hogy mi a bajom, és mivel előre jeleztem, hogy mit fogok tenni, ha megszavazzák a törvényt, nem is érhette nagy meglepetés őket" - így válaszolt a Fidesz frakciójából pénteken kilépett Ángyán József az Origo kérdésre, hogy közölte-e személyesen Rogán Antal frakcióvezetővel vagy akár Orbán Viktorral, hogy távozik a kormánypárti képviselőcsoportból.

A pénteken megszavazott földtörvény kormány által benyújtott verziója ellen kezdettől tiltakozó politikus állítása szerint egyedül Kövér László házelnököt tájékoztatta egy öt soros levélben arról, hogy átül a függetlenek közé.

A volt vidékfejlesztési államtitkár állítása szerint függetlenként is a magyar föld védelme és a családi gazdálkodók érdekében kíván politizálni, és Tisztességes Emberek Szövetsége néven egy harmadikutas, alulról építkező politikai mozgalom szervezésébe kezd.

A mozgalom Ángyán József tájékoztatása szerint ,,alapból" az Élőlánc Magyarországért Mozgalom, a Váralja Szövetség és a Gazdálkodó Családok Egyesületére épül majd, de bárki részt vehet benne, aki nem volt eddig kormányzati pozícióban és ,,nem a jelenlegi maffiahálózatok egymást váltó délelőttös és délutános brigádjának tagja". Ez utóbbi két kitétel miatt Ángyán szerint a Fidesz és a KDNP, valamint ,,az MSZP és permutációi" eleve nem jöhetnek szóba, és nem tárgyal a Bajnai Gordon Együtt 2014 mozgalmához csatlakozott ex-LMP-s Párbeszéd Magyarországgal sem. Az LMP-t viszont nem zárta ki a szóba jöhető szövetségesek közül.

Az új szervezet a politikus állítása szerint jó esetben őszre bonthat zászlót, de vezető szerepet nem akar vállalni benne. ,,Nem zászlóvivő akarok lenni, hanem katalizátor" - magyarázta. A mozgalom állítása szerint azt a szerinte nagyjából 20 százaléknyi bizonytalant igyekszik majd megszólítani, aki nem alapból mondja passzívnak magát és nem valamelyik nagy párt rejtőzködő szavazója.

Arra a kérdésre, hogy kap-e majd pénzbüntetést a Fidesz-frakciótól, amiért nemmel szavazott a földtörvényre, és befizeti-e azt, a volt államtitkár csak annyit mondott: ,,tehetnek egy szívességet".

http://propeller.hu/itthon/2726953-angyan-tehetnek-egy-szivesseget#v867491
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megbüntetik Orbánt?
  2013-06-23 11:12:38, vasárnap
 
  Megbüntetik Orbánt?

LMI57 2013. június 21., péntek 19:28

Nem szavazott Orbán Viktor a földtörvény végszavazásán. Ez derül ki a parlamenti jegyzőkönyvből. A miniszterelnök bent ült ugyan az ülésteremben a botrányos szavazás alatt, de nem voksolt. Ugyanígy tett Kövér László házelnök is. Így tett Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes is.

Rájuk nem vonatkozik a frakciófegyelem? Vagy úgy gondolják, hogy ez menti azt, amit a magyar földdel műveltek? Hol a híres frakciófegyelem? Kíváncsi vagyok, hogy a frakció megbünteti-e az örökös párelnök- miniszterelnököt, a házelnököt? orbancsanyi

Csak emlékeztetőül 250 ezer forintos, rekordösszegű büntetést szabott ki a Fidesz-frakció vezetése Ángyán Józsefre múlt év decemberében, amiért az immár ex- fideszes politikus a kötelező szavazás ellenére nemmel voksolt arra az alaptörvény-módosításra, amely sarkalatossá, azaz kétharmadossá tette a termőföld forgalmazásának korlátait meghatározó földtörvényt.

Arra is emlékezhetünk, hogy Orbán Viktor miniszterelnök keményen rápirított Ángyánra és Bencsik Jánosra, akik kezdettől bírálták és számos módosító indítvánnyal próbálták meg módosítani a szerintük elhibázott földtörvényt, illetve az Alaptörvény hozzá kapcsolódó módosítását.

Talán most Orbán Viktor is fizetni fog? Nehéz lesz megmagyarázni azt, hogy lehet kilógni a mindenható 2/3-ból.?

http://patacsipilvax.hu/2013/06/21/megbuntetik-orbant/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 446
  • e Hét: 4210
  • e Hónap: 7955
  • e Év: 161451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.