Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A hét kérdése a homoszexualitás
  2013-07-26 14:17:45, péntek
 
 
A hét (2013.07.28-ig) kérdése
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=121117&n=furaila&blog

1.) Hogyan tűntek el a hálószobatitkok, és
2.) miért jelent meg értékmérőként a homoszexualitás?

Az 1. kérdésre válaszolva: a civilizáltság természetes velejárója a homoszexualitás is. A civilizáció mai fokán az ember megszűnt már magánember lenni, hiszen élete másból sem áll, mint az arra való felkészülésből, hogy felnőtté válva képes legyen a társadalmi létre. Vagyis - nemétől függetlenül - gyermek- és ifjúkorában fontos, hogy valamilyen szakterületen szert tudjon tenni annyi szakmai tudásra, amennyivel el tudja magát adni a munkaerőpiacon. Dolgozni tudjon és meg tudjon belőle élni.
Így válik a nemtelen EGYÉN nem csak BIOLÓGIAILAG ÉRETT FELNŐTTÉ, hanem TÁRSADALMILAG is FELNŐTTÉ.



A szakmai munkát a társadalomba szerveződő emberek, az élet két alapvető helyszínén, családi- és társadalmi munkamegosztásban végzik.

1.) A családi munkamegosztás a családi élet működőképességének fenntartását szolgáló funkciók, feladatok családtagonkénti szétosztása és elvégzése.
Például: a háztartás- és a gyermeknevelés, az idős- beteg szülők otthoni gondozásának feladatai, melyek elvégzéséhez ma már egyre több szakértelemre van szükség.
A magyar családok többségében a "családfenntartó" még nem tudhat a társadalmi munkamegosztásban végzett munkájával annyi jövedelmet magáénak, melyből ezen szakemberek (házvezető, gyermeknevelő, betegápoló) munkáját meg tudná vásárolni. Ezért, ezek a (nagy)családok egy újfajta, az ősi mintára emlékeztető, önellátó háztartásra kénytelenek berendezkedni. Ez a nagy családokra, - ahol egy háztartásban több nemzedék él együtt, vagy gyermek felnevelésére, iskoláztatására vállalkoznak - fokozottan érvényes. Ott, a család működőképességéért a családtagoknak meg kell tanulni a szakszerű ellátáshoz szükséges szakmai ismereteket! Attól függetlenül, hogy a teljes foglalkoztatás feltételeinek megteremtése lenne a végső cél, szükség lett volna olyan helyekre, intézményekre, ahol ezeknek az ismereteknek elsajátítására is lehetőség nyílt volna!

2.) A társadalmi munkamegosztás a termelő- és egyéb emberi tevékenységek, munkák különböző foglakozási ágakká való szétválása, elkülönülése.
A társadalmi munkamegosztásban szakmai munkát végző Egyénnek gondot okozhat a munkahely elvesztése, a szakértelem elavulása, a teljesítménnyel járó feszültség oldásának /a pihenés) természetes igénye és a rekreációra (megújulásra) való törekvés.
A jövőben olyan felnőttképzési- és művelődési intézményekre lett volna szükség, ahol az Egyén - úgy is, mint magánember és úgy is, mint társadalmi lény - megismerhette volna saját, egyéni értékeit, ami alapja lehetett volna minden további elsajátításnak, és amellyel megvalósítható lehetne az élethosszig tartó, folyamatos tanulás- és művelődés igényével megtervezett életprogram.

Ehelyett, Magyarországon 1990 előtt és után sem voltak meg ennek törvényes feltételei, mert ezzel elérhető lett volna a családok megerősödése!

Ez azonban, sem a szocializmusnak hazudott társadalomban, sem a rendszerváltozásban nem volt cél, mert olymértékben eladósodott az 1970-es évek végére a magyar állam, hogy ki kellett a hatalom képviselőinek találni az adós-rabszolgaság rendszerét.
Jó adósokra van egy ilyen társadalomi formációban szükség... Olyanokra, akik azért dolgoznak éjjel-és nappal, hogy jó fogyasztók lehessenek. De szükség is van a fogyasztásra, hiszen a munkahelyeken létrehozott előállított termékeknek létkérdés, hogy vevőre- fogyasztóra találjon! Hiszen, a raktárra termelés teljességgel értelmetlen lenne. Egy új munkahely-teremtéssel egy időben szükséges a vásárlóerők toborzása...
Egy ilyen társadalomban nincs szükség a működőképes (nagy)családokra!

Ezért is hoztak sietve törvényt a meddővé-tétel korhatárának leszállítására és elérhetővé tételére. Ugyanakkor, mindent megtettek a szingli-lét népszerűsítésére a média minden csatornáján... és minden más módon. Pl. a kialakult ,,szépség- és szexipar" is a testi élvezetek fokozására és egymás élvezhetőbb használatbavételére kapacitálja a ,,nemtelenné" váló ,,munkavállaló- adósrabszolgává" degradált fiatalokat és nem fiatalokat. Vagy a buzi-parádékkal...
Ezért sem törődtek a lakáshoz-jutás megkönnyítésével sem!!! Sőt, minden létező módon igyekeztek megnehezíteni azt, hiszen nem épültek bérlakások évtizedek óta!!!
Vagyis, az ember társadalmi lénnyé vált elsősorban. A magánember-léte háttérbe szorult és előtérbe került a fogyasztó-ember.
Megszűnt a magánélet és vele a hálószoba-titkok is...



Nem tudom, hogy értékmérő-e a homoszexualitás?

Inkább azt tapasztalom, hogy homoszexualitás volt a szocializmusban is és ennek titokban tartása miatt bármilyen bűncselekményre képesek voltak a homoszexuálisok.
A lakáshoz-jutást már akkor is szinte teljesíthetetlen feltételekhez kötötték!!! De még az OTP-(banki)-kölcsön felvételével megvásárolhatóhoz is szükség volt a házasságkötést igazoló anyakönyvi kivonatra... és a mindkét fél által aláírt gyermekvállalási szerződésre!!!
A fővárosban dolgozó munkásszállón tengődő fiatalok csak házasságkötéssel szerezhették meg a fővárosban a lakás-vásárlás jogát. Ők bármire képesek voltak, hogy házasságkötésre bírjanak állandó bejelentett pesti lakcímmel rendelkező heteroszexuális fiatalt.

Egy homoszexuális férfi képes volt tönkretenni egy heteroszexuális lány életét - örökre!

Belegondolt-e már valaki is abba, hogy milyen gyilkos életjátszmák zajlanak egy ilyen ,,házasságban"??
Bele gondolt-e már valaki abba, hogy milyen boldogtalanságra kényszerül az ilyen "házasságból" született GYERMEK??? Mert, az ilyen "házasságból" született gyermek saját létjogosultságát érzi megkérdőjelezve folyamatosan!!!

Bele gondolt-e valaki abba, hogy egy ilyen "házasságban" az ellenkező nemű(heteroszexuális) ember mennyi, tenger szenvedésre kényszerül???
Mert egy egészséges szexualitású (heteroszexuális) nő nem érti, hogy miért nem kívánatos a férje számára, ha egyszer azt mondja neki örökké, hogy szereti...???? Csak azt tapasztalja, hogy valami miatt nem "működik" az egész, amitől házasság normális körülmények között a házasság!!!
Amikor egy egészséges szexualitású nő gyermeket vár egy homoszexuális férfitól védelem és gondoskodás helyett csak kétségbeesett undorkodást kap a gyermeke apjától és örökös vádaskodást, merthogy minden egyes újabb "gyermekáldással tönkreteszi" a homokos apa életét!!!
Az ilyen apa örökös menekülésre kényszerül az elvárások elöl!!!
És mit tesz menekülés közben???
Elhárít- és áthárít minden felelősséget a heteroszexuális szülőre!
Mondván: "Te akartál gyereket és ezzel te önként mondtál le karrierről, mindenről... mert férjhez akartál menni és családot szerettél volna!"
Ez normális(heteroszexuális) házastársaknál nem ilyen betegesen működik!
Ott ugyanis, egy-emberként küzdenek a közös gyermekért, az utódok sorsának sikeres alakulásáért!
El tudja valaki képzelni a MAGÁNYNAK AZT A MÉRHETETLEN VOLTÁT, mivel magára marad az egészséges szexualitású nő???
NEM! AZT ELKÉPZELNI NEM TUDJA SENKI A VILÁGON!!!
Éppen ezért, szükségesnek tartom, hogy hozzanak olyan törvényt, amelyik nem különböztet meg (diszkriminál) negatívan sem homoszexuálist, sem heteroszexuálist!!! Vagyis, aki homoszexuális és megszeret egy homoszexuálist és vele akar párkapcsolatban élni tegye és tehesse a törvényesen is!
Anélkül, hogy megvetés tárgya lenne embertársai szemében!!!

Az egyházakat ebből ki kellene hagyni és gyermeket sem fogadhatnának örökbe! Pontosan azért, mert boldogtalanságra, örökös szégyenkezésre- magyarázkodásra ítéltetnénk szerencsétlen- ártatlan gyermekeket.

Ugyanakkor okafogyottá válna a melegfelvonulás is. Ha mégsem mondanának le a homoszexuálisok a másságukkal való kérkedésről, akkor azt is a törvény erejével be kell tiltani!!! És ez vonatkozna a melegfelvonulásra is!

Ugyanakkor, a törvény erejével kell megtiltani, hogy homoszexuálisok - elhallgatván és tagadván e betegségüket - házasságot kössenek - bármilyen anyagi és társadalmi előny reményében, heteroszexualitású emberrel!!!!

Vagyis, legyen ,,betegség"-ként kezelve ez a fajta identitászavar! Legyen kötelező a házasság előtti egészségügyi tanácsadás, ahol kötelezően fel kell tárni a házasulandó felek előtt ezeket az adatokat, mint minden más betegségre vonatkozókat!

Bp. 2013.07.26.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 6 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1818
  • e Hét: 3528
  • e Hónap: 12132
  • e Év: 48073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.